View tracker

Morgonen gick lite segt idag..tog sovmorgon till klockan nio Ibland är det rätt skönt att man kan starta en kall måndag morgon med att ligga kvar i sängen lite extra, efter det körde jag bilen hem till föräldrarnas gård för att hämta lite grejer. Kollade igenom stallet och hälsade på hästarna. Mer än så hann jag inte. Var tvungen att passa en tid i Lund för ett möte. Och att hitta parkeringsplast i Lund är något av det värsta som finns iallafall på dem mest centrala delarna av Lund..men till slut hittade jag en parkering och hade lagom med tid till att gå till mötet.

Mötet gick bra. Jag körde därefter hem till lägenheten för att äta frukost/lunch. Är så otroligt dålig på att få i mig frukost om morgnarna. Det går bara helt enkelt inte, alldeles för trött och ingen speciell aptit på morgonen. Dock funkar hotellfrukost alltid haha. Jag är helt enkelt ingen mack älskare. Men måste hitta något som jag verkligen kan och tycker om att äta på morgonen som både är gott och nyttigt. Frukost är otroligt viktigt. Men vad ska man göra när det bara inte går att äta morgonen? eller inte tycker mackor är gott? Har ni några tips??

Efter det åkte jag åter ut till gården för att fixa i stallet hos hästarna. Mockade och kollade över hästarna så allt var som det ska. Idag fick bli en extra lugn dag för dem. Imorgon ska jag och mamma iväg och kolla på .....! Ja, den som väntar och fortsätter att läsa bloggen får se längre fram vad det är som vi kollar på imorgon.När stallet vart klart, var det dags att packa in vinterdäcken och bege sig till Hjulhuset i Staffanstorp. Där dem bytte däcken på bilen från sommar till vinterdäck. Så även jag kan köra säkert i vinter..;)

BIlden är från gårdagens uteritt med Challenger -09.

Nu sitter jag hemma i lägenheten på soffan och ska bara ta det lugnt.

Ha det bra.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jag är en 20 årig tjej, bosatt i Skåne.(snart 21 den 17 november..) Glad och trevlig tjej. Bott halva mitt liv på hästgård med mina föräldrar och min bror. Tillsammans med alla djur. Tills att jag flyttade hemifrån till en egen lägenhet. Men trots det så vart jag ju på gården varje dag för att ta hand om mina hästar. Och några månader efter det flyttade jag ihop och blev sambo med min kille i en liten större lägenhet med trädgård.

Har haft hästarna som en sysselsättning så länge jag kan minnas. Är ju mer eller mindre uppväxt i stallet, då min mamma själv tidigare tävlat på hög nivå i Hoppning. Men numera rider hon mest för att hon vill hålla igång sitt intresse och samtidigt får jag ju en himla bra hjälp av hennes erfarenhet, träning och en massa annat. Själva satsningen på tävlandet på högre nivå började på riktigt riktigt när jag gick över till stor häst.( var kanske 12-13 år) Men jag tävlade ändå på ponny också men hade egentligen inga bra ponny år på tävlingsfronten, mer än att jag älskade mina ponnyer!

Har varit med i satsningen Talang Skåne. 

Började gymnasiet 2011 på Sveriges Ridgymnasium i Svedala. En mindre klass, men det var nästan tur det! haha äsch vi alla överlevde och hade tre trevliga år tillsammans. Saknar klassen, men inte skolan så mycket tyvärr. Från början hade jag egentligen sökt in till ekonomiprogrammet i Lund på första valet och kom in där...men kände då att jag var otroligt skoltrött och valde då om till andra valet, vilket då blev SRG. Jag tänkte just då att det skulle bli så mycket bättre, att få gå på en skola med det intresse man hade/har. Men istället blev det en hel del bakslag och jag ångrar idag att jag inte valde att tacka nej till ekonomiprogrammet i Lund. MEN, det är alltid lätt att vara efterklok...trivdes helt okej på SRG ändå. Tog studenten 2014.

Är det något ni saknar? eller undrar över? så skriv en kommentar här under.

Tanken är att jag ska presentera mina hästar som jag har just nu. Men också hästarna och ponnyerna jag haft, i ett annat inlägg.


Likes

Comments

View tracker