Hej goingar! Det är nu en ny vecka och den började med en sömnlös natt i princip.. Ingen bra start på en vecka men sånt som händer! Det är nu onsdag och det har varit mycket teorilektioner o skolan, hur man skriver bra cv för dansare, hur man startar eget företag och sådana bra grejer för en dansare att veta! Så det har varit riktigt kul! Så mycket bra och behövlig information de senaste dagarna så man blir lite trött i huvudet!

Idag har varit haft en super bra jazzklass, en lite mer feminin korre och det är ju så kul! Efter det blev det en köttig fyskass, så man fick köttar slut på kroppen lite! Så nu sitter jag på tunnelbanan på väg till jobbet för att jobba några timmar! Ha det bra så länge!

En fin liten bild från när jag och mamma var i London förra sommaren!

Likes

Comments

Hej goingar!

Är nu tillbaka igen efter ett lååångt uppehåll med bloggen! Tänkte att det kan vara kul att skriva om min vardag och min dans igen! Så nu får ni följa mig när jag går min andra termin på Scandinavian Dance Education, vilket är super kul! är så taggad för våren, är super taggad :D

Vi började den nya terminen i måndags, så har än så länge bara dansat i tre dagar och jag är redan super trött! Började veckan med FEM danspass... har inte dansat på hela lovet och köttar fem dansklasser på en kväll, det va galet men super kul! Igår hade vi två teori pass och ett housepass sen bar det av direkt till jobbet! Idag har vi haft teorilektion, jazz och fyspass! Super bra jazzklass, så nöjd!! Alttid lika härlgt med ett köttigt fyspass med min peppande klass! Sedan efter skolan blev det fika på EH (Espresso house) med ett göng i klassen! Sedan en super rolig afrobeat klass! Så efter denna super bra dag så ska jag gå och lägga mig, hade bra!

Likes

Comments

Hejsan!
Igår var en dag som gjorde stort intryck i vad jag vill i livet. Jag blev nämligen bjuden av Frida att gå på Dannys mingelparty inför hans krogshow NU som har premiär till våren. De pratade lite om showen och lite om hans betydelse till några av hans låtar, varför han skrev dom, hans känslor till dom osv. Vilket fick mig att inse många saker. Har fått ett lite tydligare perspektiv på vad jag vill och att jag ska försöka fokusera på de viktigaste sakerna och inte på för många saker samtidigt. För det är då det blir lite halvbra allting och då jag inte blir riktigt nöjd. Mer om det en annan gång.

Mitt 10 åriga jag är just nu överlycklig. Har ända sedan han medverkade i idol varit ett fan och alltid velat se honom. NU HAR DET ÄNTLIGEN HÄNT! Att få höra hans röst live var helt fantastiskt, en sån känsla och fin röst. Skulle kunna prata i evigheter om hur glad jag är över gårdagen men det ska jag inte göra. Kanske vid något annat tillfälle. Stor kram

Likes

Comments

Hejsan goingar!

Äntligen helg! Min helg började super bra verkligen! Det var en vanlig dag i skolan förutom att jag inte var med på klassen utan jag kollade bara på (man lär sig mycket av det med) men mådde inte så bra så då är det bäst att inte träna! Sedan så mötte jag upp Fredrika som är här uppe denna helgen för att hälsa på mig och min lya! Så vi började med att käka på Jensens Bøfhouse och jag älskar ju det stället! Så mumsigt gott! Sedan åkte vi hem till mig och tog det lugnt då vi båda var trötta! Vi bestämde oss sen för att vi skulle ut, kändes inte så jättekul att sitta hemma för vi gjorde ju ingenting.. Så vi åkte in till stan och träffade en killkompis, satte oss på en pub och bar tjötade och hade det allmänt trevligt, sådant uppskattas! Vi var hemma närmare 4 tiden i natt så vi var aningen trötta imorse när vi vaknade vid 12.. Så nu är vi färdig fixade för att bege oss mot stan för att gå runt, shoppa lite och äta lite gott! Även denna kvällen har vi planer på att dra ut med en klasskompis och hennes kompis, men vi får se vad denna kvällen har stt erbjuda!

Men nu ska vi bege oss mot tåget så ha det bra så länge, kram

Likes

Comments

Hejsan! Tänkte nu att det var dags att börja blogga igen, efter mina två trogna inlägg haha.. So let's do this again!

För mig finns det inte funnits så många vilande stunder det senaste, upp tidigt för att åka till skolan, sedan många av dagarna åka direkt till jobb för att åka hem och sova. Jobbar även mycket helger så hinner inte riktigt vila jättemycket... Men det är ett liv jag liv jag trivs med, men ibland önskar jag att det fanns lite mer tid att vila, men that's life! Ligger just nu i min säng för att snart lägga mig, upp till skolan imorgon som vanligt men ska dock förmodligen inte vara med då det tjocknar i halsen när jag tränar och får ont i halsen, så det är väl en förkylning på gång igen.. Men bara att dricka tee och ta det lite lugnt så går det förhoppningsvis över!

Imorgon kommer även min fina vän Fredrika upp och ska vara här under helgen vilket kommer blir super mysigt! Har inte träffats på ett tag så det ska bli kul att äntligen träffas :)
Ni får sova så gott, Kram!

Likes

Comments

Hejsan! Nu var det över en vecka sedan jag skrev mitt första inlägg.. Och jag som tänkte uppdatera lite oftare men det gick inte riktigt som planerat... Men det är bara att göra ett nytt försök! Är nu inne på vecka nummer 2 på SDE och det har varit såååå bra!! Förra veckan som var den första köttade vi loss till 100%, vi hade då inte några teori lektioner som vi har mist 1 gång per dag enligt ordinarie schema, men eftersom det var första veckan så blev den inte riktigt som ordinarie och därför så hade vi bara danslektioner vilket var najs det med! Lärarna verkligen köttade loss med oss så det var ändå en nice start att bara få dansa loss! Har helt fantastiska klasskamrater, alla sin egna stil och personlighet och vi är ett riktigt härligt gäng där alla verkligen trivs med varandra så detta känns super bra!

Har även jobbat på NewYorker dessa två veckor och det har också varit riktigt bra, nya härliga arbetskamrater och ett jobb jag trivs med så flytten kunde inte ha blivit bättre! Känner mig redan som hemma, som att jag har bott här hur länge som helst. Men efter en lång dag med både skola och jobb så ska jag nu gå och lägga mig. PUSS

​En liten muffins jag fick av min goa rommate när jag kom hem från jobbet idag :)

Likes

Comments

Hej, jag heter Caroline och har precis flyttat till Stockholm för att följa min dröm om att bli dansare. Så under min resa till det så kommer ni kunna följa min utveckling och hur jag tar mig dit.

Sitter i min säng efter en vecka i Stockholm, en vecka av väntan till första skolstarten av Scandinavian dance education. Vilket är utbildningen jag ska gå i minst ett års tid. En nervös väntan av vad denna utbildning har att erbjuda och vad som kommer hända under och efter utbildningen. Trots alla mina funderingar så är jag så taggad för att jag vet att detta år kommer att ge mig så mycket, så mycket kunskap om mig själv, dansen och mig själv i dansen. Ju mer dagarna går förbi så inser jag att detta är det bästa valet för mig, att jag gjorde det rätta valet för mig och inte för någon annan utan för mig själv. Har varit här i en vecka och jag trivs redan hur bra som helst, jag känner mig äntligen hemma. Och utbildningen kommer ju inte göra det sämre för jag kommer träffa så många goa och härliga dansvänner så det kan bara bli bättre än vad det redan är. Och till grädden på moset så har jag redan fixat ett jobb, HUT SKÖNT?!

Men jag ska inte fortsätta mina djupa tankar denna kvällen utan det kommer komma mer i ett nytt inlägg, plus många nya tankar om hur utbildningen är osv. Så nu ska jag försöka få LIIIITE sömn inför första skoldagen. PUSS

​En bild från min klass slutproduktion i våras "drömfragment"

Likes

Comments