Jag har inte skrivit på länge för jag vet inte vad jag ska skriva. Det har hänt otroligt mycket det sista halvåret.
Jag har hittat världens bästa människa att dela livet och vardagen med, han har världens bästa unge och min dotter älskar dom båda två. Äntligen känner jag mig som en del av en familj och jag ser en framtid och inget är större än det ❤

MEN, det finns alltid andra människor som på något sätt är missunssamma, som är avundsjuka eller som helt enkelt bara vill skapa en jäkla massa onödig drama.
Jag har svårt för att släppa sånt, att bara låta det rinna av mig. Jag är verkligen ingen ängel och jag har gjort massa fel i livet men jag är inte ensam om det och jag har alltid ställt upp för alla människor i alla situationer alltid , även om det nu inte verkar betyda något.

Jag har en del jobbiga beslut att ta framöver, när människor inte håller vad dom lovat och sätter mig i situationer som verkligen försvårar mitt liv är det inte lätt att inte må dåligt. Jag har egentligen inte så mycket mer till val än att starta om från början och skapa ett helt nytt liv. Det kommer vara otroligt tufft men jag hoppas att det blir bra i slutändan.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I bland finns det saker man vill leva För, ibland finns det saker man vill dö för. Ibland kan det även vara samma sak.

this illusion have cost me a lot of pain

Amen

Likes

Comments

Jag har börjat skriva inlägg säkert tio ggr de sista veckorna bara för att radera dom.
Jag vet liksom inte vad jag ska skriva och hur mycket jag kan skriva.

Det är så mycket just nu, både bra och dåliga saker. Det är en hel del oro och stress men även massa kärlek och spännande saker på gång. 

Det är svårt att ta stora beslut i livet, men man kan inte få allt tyvärr och kanske har allt i livet sin tid och man måste ge sig av mot nya äventyr.
Ibland kanske man också måste släppa taget om människor som inte kan följa med
på resan genom livet. Det är dock något som är fruktansvärt tufft att göra.

Nu ska jag försöka få lite sömn efter den här dagen...

godnatt

A younger me

Likes

Comments

Vardagligt

Idag när jag var på skateparken med min bonusson så hittade jag en fyrklöver och tänkte att "detta måste ju bli en bra dag", så fruktansvärt fel jag hade. Efter det har typ allt gått emot mig och i princip varenda människa som haft möjlighet att vara otrevlig har varit det.
Jag förstår verkligen Inte, jag ställer upp till 100 % men blir bara bemött med nonchalans, jag är trevlig men blir totalt ignorerad, jag gör tjänster åt folk men får inte ens ett tack... Antingen så är världen ett fucked up place eller så är det jag som är det.

Det absolut värsta är nog ändå när människor låter det gå ut över sina barn, sånt gör mig förbannad. Det är inte barnets fel, det är aldrig barnens fel. Men tro mig snart brister det totalt och jag kommer säga ett par väldigt väl valda ord till vederbörande.

Jag har ju förstått nu att människor som jag trodde var mina vänner och ville mig väl istället missunnar mig att få må okej. Att jag efter allt jag gått igenom och efter hur långt jag kommit sedan bara ett år tillbaka inte förtjänar att få leva med någon som får mig att vakna upp och känna att livet har en mening, det gör förbaskat ont. Jag skulle aldrig önska någon utav dom något dåligt i livet men det är ju jag det.

Nu ska jag försöka sova vilket inte är det lättaste med den här klumpen i magen. Har inte min stora älskling hos mig heller vilket gör allt ännu värre. Men jag får gosa med min lilla ist :)

Likes

Comments

Vardagligt

Jag fattar inte hur man kan vara så otroligt efterbliven så man inte ens svarar på ett sms som någon skickat i ren välmening. Det är ju liksom så fruktansvärt omoget så mina ord räcker inte till.
Men jaja, det är inte jag som förlorar på det. Ni som läser här inne som är släkt med tönten eller liknande kan ju meddela honom att sakerna kastas om han inte hämtat dom inom tre veckor.
Jag kommer slänga allt nu förutom det som jag blivit erbjuden 30 resp nästan 50000 för att sälja. Det börjar kännas mer och mer lockande kan jag säga.
Det var det enda jag hade att bjuda på ikväll.
So Long bitches.

Likes

Comments

Psykbryt

Kanske det bästa jag läst. Har alltid känt mig så ensam i min sjukdom men det här beskriver mig så himla bra. Så här är mitt. liv, såhär fungerar jag.

Jobbigaste dagen länge 😓

Likes

Comments

Psykbryt

Jag försöker att andas ett andetag i taget. Jag försöker att inte tänka, att inte känna. Börjar jag tänka så kommer paniken i kroppen, känslan när blodet fryser till is, pulsen går upp och jag bara vill fly. Det finns dock ingenstans att fly för jag är fånge i min egen kropp. Jag kan inte komma bort hur mycket jag än springer, det finns ingenstans att ta vägen. Jag måste stanna kvar i paniken.

Ibland undrar jag hur min kropp orkar, hur den klarar av den fysiska påfrestning som det innebär att ha den här ångesten hela tiden. Den har funnits i mitt liv så länge jag kan minnas, allt jag gått igenom har gjort allt så mycket värre. Jag är en trasig människa, oförmögen att lita på människor, när jag mår som jag gör nu är jag nästan oförmögen att ta vara på mig själv.

Jag vill bara att någon håller om mig hårt och säger att allt blir bra 😢💜

Likes

Comments

Psykbryt

Känslan när man inte vill mer, när man inte orkar mer.
Där är jag nu.

Likes

Comments

Psykbryt

Ångest, detta vidriga påfund. Att det kan förstöra så mycket i ett så annars bra liv.

Varför just jag? Det är en fråga jag ställt mig själv så många gånger. Och, vad är det som gör att min hjärna fungerar annorlunda än andras?
Jag är inte på något sätt mindre vetande men jag går omkring redo för strid 24-7. Jag förutser allt hemskt som kan komma att hända bara för att vara beredd. Ungefär som att föreställa sig en films slut innan man sett den.
Jag är så trött på min sjukdom, så trött på att alltid vara på helspänn, på att älta och att överanalysera.

Jag kan inte göra mer än att bara bita ihop, försöka "tänka rätt" och lyssna på det människor säger men jag är så otroligt rädd.
Jag är lycklig i mitt liv, jag vill bara kunna njuta av det också.

Likes

Comments