Vardagligt

För första gången på länge är jag väldigt glad att dom där tabletterna finns. Det var längesedan jag mådde såhär dåligt och sen har jag ett febrigt barn upptill också.
Jag är så fruktansvärt rädd så jag vet knappt varken ut eller in. Jag försöker bara andas ett andetag i taget. 
Att somna blir nog inga problem men ångesten när jag vaknar i morgon kommer förmodligen vara så brutal att jag inte ens klarar av att tänka på det. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vardagligt

"Det kallas tvivel det där som stör, ja det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör"

Det blir liksom alltid så här. Allt ihop på en gång och så börjar jag tvivla. Inte på mig själv och mina känslor och tankar utan på andras. Jag har stoppat mig själv både från att köpa ciggaretter och köra min speciella runda med bilen, det går bättre än förr men det tar så otroligt mycket energi från mig att gå omkring med den där oroskänslan i kroppen hela tiden.
Det är ingen annans fel än mitt, och egentligen är det väl inte mitt fel heller. Likes

Comments

Vardagligt

Min sjukdom kommer alltid ge mig dagar
som den här.
Dagar där jag ligger i fosterställning under en filt och tårarna bara rinner och ångesten pulserar genom kroppen.
Dagar då jag känner mig otillräcklig och gärna talar om för mig själv hur värdelös jag är. Dom här dagarna kommer i princip bara när jag är ensam och hinner tänka alldeles för mycket. 

Jag har sedan jag träffade min pojkvän inte tagit en enda ångestdämpande medicin, inte haft en enda tanke på att livet är meningslöst, egentligen är jag väldigt lycklig! Jag är bara inte lycklig med mig själv. Jag är så fruktansvärt rädd för att göra fel, vara för mycket, vara för lite, vara för ful, säga fel saker, inte vara bra nog helt enkelt.
Jag har massa dumma spärrar i mitt huvud som hindrar mig från att vara den jag egentligen är och vill vara. Spärrar som skapats både av mina egna alldeles för orealistiska krav på mig själv och andras sätt att på olika vis förnedra mig.

Jag har träffat världens bästa kille som jag älskar och han får mig att känna mig så himla trygg. Han är verkligen det bästa som hänt mig. Det är nu den svåraste kampen börjar och det är min egna kamp mot mig själv.

Likes

Comments

Vardagligt

Det finns ingenting jag hatar lika mycket som min sjukdom. Den plus sättet jag blivit behandlad på tidigare får mig att bli så fruktansvärt osäker och misstro alla människor och deras intentioner.
Jag är så rädd att något ska vara fel hela tiden, att jag ska göra fel, att någon ska tröttna på mig, att bli lämnad.
Nu har jag suttit inne i princip konstant i två dygn och jag har sovit kanske 5-6 timmar på två nätter. Tro mig när jag säger att min hjärna hunnit tänka massvis av tankar på den tiden, hunnit analysera varenda ord flera gånger om och hittat på alldeles egna slutsatser som naturligtvis aldrig är positiva.

Jag har lärt mig att jag måste lita på min magkänsla men det konstigaste är att denna gången säger inte min magkänsla att allt kommer gå åt skogen.

Jag är snart 34 år gammal och inte förrän nu känner jag att mitt liv börjar på riktigt. 
Jag vägrar låta mitt psyke förstöra det, jag vägrar låta tidigare erfarenheter förstöra det. Jag vill våga tillåta mig själv att vara lycklig, men hur?
Om fallet blir så högt när man inte är lycklig hur brutalt blir det inte då om man är det?
För jag är faktiskt genuint lycklig för första gången i mitt liv. Jag har träffat världens bästa människa och jag vill aldrig förlora honom. Men ska rädslan över att förlora någon förstöra lyckan över att ha någon?

 

Jag älskar dig ❤

Likes

Comments

Vardagligt

Okej, även om jag är gladare och mer välmående än någonsin i mitt liv så måste jag nu vara lite grinig, irriterad, ja kalla det vad ni vill.

Nummer ett. Hur kan det vara synd om så många andra människor när det är min häst som inte mår bra? Något måste hända på den fronten och jag har flera olika alternativ men jag drar mig för att göra det jag vill pga att andra människor blir upprörda då....

Nummer två. Varför är inte människor glada när det går bra för andra? Den svenska avundsjukan är ju en klass för sig men seriöst? Vill man hellre att någon ska ligga hemma med ångest än att leva sitt liv? Nej det vill man inte och speciellt inte någon man borde bry sig om!

Det var allt för idag, nu ska jag åka och mocka lite skit och känna mig glad över att jag har världens bästa pojkvän och att jag är så jävla kär 😍

Likes

Comments

Vardagligt

Okej, jag har önskat att karma skulle slå tillbaka på dig riktigt hårt men inte på det här sättet. Jag är riktigt illa berörd och har svårt att släppa tanken på det jag fick reda på härom dagen. Det känns väldigt orättvist faktiskt. Jag vet att du får reda på vad som står här inne så jag vill bara att du ska veta att jag beklagar och att jag finns om det är något.

Godnatt världen

Likes

Comments

Vardagligt

Skadeglädje är den sanna glädjen! Har aldrig varit intresserad av hockey men glädjevrålet  jag gav ifrån mig när hv71 vann finalen det kom ta mig fasiken från hjärtat!

Gentemot sina vänner bör man dock inte känna skadeglädje utan i stället glädjas åt framgångarna och sörja i motgångarna.

oj, nu blev jag skittrött. Känns konstigt att sova utan mitt mumintroll jämte mig.
Har i vilket fall haft en helt fantastisk dag med min "familj" idag och det kommer jag
leva på länge 😍

Likes

Comments

Vardagligt

Jag trodde aldrig att jag skulle skriva dessa orden men jag är för första gången i mitt liv riktigt lycklig. Jag har träffat världens bästa människa och det känns så jäkla bra.  Han är omtänksam, mogen och framför allt hjälpsam. Han är allt som ingen annan någonsin varit.
Som extra plus i kanten är han dessutom stockholmare så jag behöver inte direkt tjata om att åka dit 😉.
Jag har aldrig känt mig så bekväm med en människa innan som jag gör med honom.
Jag vaknar varje morgon med ett leende och jag ser fram emot livet. Jag tror ingen kan förstå hur stort det är, jag är så otroligt tacksam ❤

Likes

Comments

Vardagligt

Jag blir inte ens förvånad över att jag kändemig att du var i Tvååker härom dagen och så även delar av din familj.  Jag älskar dock att jag kunde se dig för första gången på nästan 1 1/2 år utan att känna någonting annat än glädje över att du inte betyder något överhuvudtaget för mig längre.

Detta har varit den bästa helgen på så länge jag kan minnas, jag har spenderat den med människor som får mig att må bra. Förra helgen var dock också bra eftersom den delvis spenderades i mitt älskade Stockholm ❤
Det kommer nog spenderas en hel del tid där nu och det är inte mig emot.  Staden har äntligen fått tillbaka sin charm och det är jag så jäkla lycklig över. Att dessutom få åka dit tillsammans med någon som känner staden utan och innan gör bara det hela ännu bättre.

Inatt somnar jag lycklig och det är något unikt i mitt liv.

Tack för att du är du ❤

Likes

Comments

Vilken fantastisk dag det var igår, det kommer jag leva på länge! Mys med en av mina favoriter och sen det bästa av allt, Frölunda slog Brynäs! Det var längesedan jag kände en sådan genuin skadeglädje faktiskt. Nu hoppas vi på att dom vinner den sista matchen också så är det, bye bye Brynäs 😘

Likes

Comments