Vardagligt

Jag saknar min gamla blogg, det känns liksom inte riktigt jag det här.
Kanske skulle byta tillbaka igen? Får fundera på det.

Det sista dagarna har varit de jobbigaste på iaf ett halvår.
Kvinnor överlag analyserar saker mycket mer än män, lägg där till mitt psyke så överanalyseras allt utan dess like. Detta resulterar ju som i vad ni kanske förstår i ångest och rätt svårt sådan också.  Det blir inte heller lättare av att någon man tycker om ger så otroligt mixade signaler att man omöjligt kan utläsa om vederbörande älskar eller hatar en.
Jag kan verkligen inte se problemet med att köra en rak och tydlig kommunikation.. Är det något jag lärt mig efter dom åren jag levde i en relation med någon som inte visste hur man var ärlig och talade sanning så är det att kommunikation är A & O. 
Jag tror inte man vinner något på att hålla inne på saker. Nä, ut med språket och uttryck va du känner och tänker!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vardagligt

Först tänkte jag skriva att "jag lär mig verkligen aldrig", men sedan kom jag på att den här gången kan jag faktiskt inte skylla på det. Jag litade inte för fort, tog inte första bästa, valde någon som verkligen verkade bra och visste vad han ville, inte yngre, stabil, osv. Ändå slutar det på samma sätt.
Den här känslan är bland det värsta som finns, när man vet att magkänslan har rätt, den har alltid rätt. Är det något mitt rötägg till ex lärde mig så är det att alltid lita på den. Innerst inne så gjorde jag ju det men han försökte Intala mig att jag var psyko och blev arg på mig samtidigt som han lekte med flera stycken samtidigt. Hade man kunnat åka dit för psykisk misshandel så hade han definitivt åkt in på livstid det är en sak som är säker. En annan sak som är säker är att jag fortfarande kommer nita honom om jag ser honom eller köra in i hans bil om jag möter den. Det spelar ingen roll om det gått två eller 20 år, visar han sig här blir det som en dålig actionrulle från Bollywood ;)

Nä usch för killar och karlar!

Det här är den enda pålitliga mannen jag har i mitt liv. Fyra år med blanka papper, aldrig en reparation och inte ett oljebyte på över två år. Ändå är han lika glad varje dag, vi är ett riktigt team 💜

Likes

Comments

Träning & viktnedgång

Jag förstår inte vad som hände. Jag förstår mig inte på mina egna känslor och jag är livrädd. Glad med livrädd.
Det har varit en helt okej helg med träning, kvalitetstid med Mollan och även hunnit spendera tid med någon jag tycker om.
Veckan som kommer nu blir tuff, börjar med VAB i morgon och sen är det återbesök för Enya, möte med dietisten och så måste det hämtas hö.
Bara att ta en dag och sak i sänder så ordnar det sig, min lilla blåvita bil kommer få bekänna färg iaf 😉

Har väldigt svårt att förstå att detta verkligen är jag. Jag är inte färdig än men idag nådde jag mitt första mål.  För första gången någonsin väger jag mindre än mitt ex 💪👌

Likes

Comments

Vardagligt

Ja vem hade kunnat ana 😅. Nackdelen med att bo i Varberg är alla hemska boråsare som ockuperar på somrarna, men tänk den hemska tanke att behöva bo i skithålan 😣
Men inget ont som inte har något gott med sig, nu kan jag hälsa på mycket lättare och när jag vill. The empire strikes back 💪
Puss

Likes

Comments

Vardagligt

Jahopp, nu ligger man här igen. Hjärtklappning, klump i magen, tårar bakom ögonlocken. Jag tvekar på att det är värt att må så här. Jag överanalyserar allt och jag litar inte på någon. Tack vare mina tidigare erfarenheter så vågar jag inte låta mig själv tycka riktigt mycket om någon igen.
Så fort någon person uppvisar något liknande beteende som mitt ex hade så får jag ren panik.  Jag vet dock en sak jag faktiskt kan lita på och det är min magkänsla.
Men nu ligger jag iaf här med en ångestklump i bröstet, de vita små mirakelpillerna som jag var så stolt över att jag lyckats sluta med är tillbaka med i matchen.

Nu ska jag sova, har blivit väldigt lite på den fronten de sista dagarna, typ tre timmar per natt vilket definitivt inte är optimalt för mig. Men det är det värt iaf. 

här ser den bistra sanningen ut.

Likes

Comments

Vardagligt

You never know when it strikes. The Power of karma is greater than the will of God.

Likes

Comments

Hästar

Åh vad jag saknar att sitta på min häst, att bara vara ute med henne och höra hennes hovar klappra mot asfalten.  Att sitta där på långa tyglar och bara slappna av. Att ha djupa samtal på skogsstigarna, att bara vara hon och jag 💕
Jag saknar också att rida ut med Sandra på nya konstiga vägar och att skratta åt nomades fantastiska bergsklättrargener.
Jag vill bara att min bruna bästis ska bli bra igen för jag älskar den hästen så himla mycket och jag har aldrig träffat en häst med ett så stort hjärta som hon har.

Likes

Comments

Vardagligt

Vilken dag det har varit idag, jösses!
Jag vet inte ens vart jag ska börja eller vad jag ska skriva om den.
Det ska tjafsas och gnällas utan anledning på vissa håll, på andra håll så vänder man kappan efter vinden  (fruktansvärt irriterande), vissa ska spela ointresserade och så har vi till sist men inte minst "jagvägrarinseminamisstag"-personen.
Jag är absolut inte perfekt, jag är inte ens bra men jag vet om det och jag försöker hela tiden träna på att bli bättre. Jag måste faktiskt säga att jag kommit en bra bit på vägen. 

Nu ska jag försöka rensa tankarna och fokusera på en ny dag. Molly ska på barnkalas och jag ska äntligen får träna 😍
Som jag har längtat efter det 💪

Vilken tur jag har dig min vackra dotter 💕

Likes

Comments

Det är väldigt svårt att låta sig själv lita på någon igen efter man blivit så sviken som jag blivit.
Föreställ er känslan när din fyraåriga dotter säger "jag vill aldrig någonsin bo med någon kille så elaka som dom varit mot dig mamma" eller "Mamma, varför har både "J" & "G" bara slutat tycka om mig?".
Jag vet inte vad jag ska svara på det för jag blir så ledsen av att veta att hon också känner sig sviken, att inte hon heller har någon tillit till den manliga delen av befolkningen. Tomma löften, fina presenter och massa kärleksförklaringar och sen är dom bara borta utan ett ljud. Kanske inte är så konstigt att hon överlag inte gillar "män" förutom sin Pappa och morfar då.

"Det är lätt att kasta sten i glashus", att döma någon och tom kontakta och skälla ut en person för att sedan vara precis lika vidrig själv och dessutom mot ett barn. Jag blir så fruktansvärt förbannad men mest på mig själv som släppt in så tvivelaktiga personer i mitt barns liv.
Jag kan ju se nu vad jag inte kunde se då.
Mer klarsynt än någonsin och fri från alla beroendeframkallande mediciner står jag ändå rätt stadigt på jorden, men jag kommer aldrig någonsin att varken förlåta eller glömma. Jag vill aldrig se någon av dom igen, jag säger bara en sak K.A.R.M.A. 👌

Likes

Comments