Vardagligt

Jag tänker ofta att jag ska blogga men så kommer jag på 100 andra grejer att kolla och så blir det inte av.
Jag har nämligen bara motivation till att skriva på kvällarna.

Dagarna flyter på, det händer både bra och dåliga saker. Något spännande kommer att hända inom en snar framtid och det är både roligt och skrämmande.

Jag har fått reda på vem/vilka det är som sprider ut massa bullshit om mig och om min häst. Tydligen går hon och mår jättedåligt och blir inte ens omhändertagen... Ja, käre barn säger jag bara, ska man skratta eller gråta?
Jag är dock inte alls förvånad utan jag misstänkte att denna person låg bakom, det bevisar bara ännu en gång att man aldrig ska lita fullt ut på någon.  Man kanske inte kan lita på mig heller, funderat på det? 😎
I vilket fall så mår min häst utomordentligt Bra, man ser på henne att hon trivs. Pigg och Glad, äter med god aptit osv.

Jag måste till sist också skriva att jag är stolt över mig själv. Jag har lyckats med vad jag trodde var omöjligt och jag mår så himla mycket bättre!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vardagligt

Det går fortfarande inte en dag, knappt ens en timme.

Lika glad som jag var innan lika ledsen är jag nu. Det är så det är att leva med mina diagnoser. Jag tänker alldeles för mycket och känner alldeles för mycket och det gäller i när det kommer till allt i princip.

Jag är också så himla trött på falska människor. Tänk om bara sanningen. kunde komma fram. Helt sanslöst att människor i typ medelåldern beter sig som fjortisar. Dessutom förstår jag ju exakt vad dom håller på med och hur  vissa vågar utmana ödet på det viset är för mig en gåta.

Nu blev jag akut jättetrött så dags att sova.

godnatt

Likes

Comments

Vardagligt

God morgon!

Mannen är körd till jobbet och jag har precis väckt min bonusson som ska iväg till skolan. Kroppen värker efter träningen igår och jag känner jag allmänt tillfreds med livet. Det här är grejen, att leva i en familj, att dela livet och vardagen med någon/några 💜

En annan väldigt glädjande sak är min häst. Hon är pigg och glad och verkar verkligen trivas med livet och det gör mig så himla glad. Så nu är tanken att jag ska försöka rida iaf två ggr i veckan.

Det finns mer roliga nyheter men det får jag vänta lite med att berätta eftersom det inte är officiellt än.

Nu ska jag försöka njuta av den här dagen, det är inte ofta jag känner mig så glad för trots att man har allt i livet så försiggår mycket i huvudet som man inte kan styra över.

Likes

Comments

Jag är sjuk vilket är oerhört drygt. Jag hade äntligen kommit igång ordentligt med träningen. Samma sak varje gång. Så nu kommer jag få hålla upp ett par veckor igen 😥. 

I morgon ska jag på ett mycket intressant möte och efter det ska jag hälsa på min fina häst 💜. Ska även ta tag i det där dilemmat jag haft nu ett tag, det är bara inte så lätt för jag tycker inte om att göra människor ledsna men hellre sårad av sanningen än att leva i en lögn. Så känner jag och mitt samvete iaf.

Vill någon ha en kattunge förresten? Den är söt på dagarna men riktigt jäkla skitjobbig på nätterna...

Likes

Comments

Jag förstår verkligen inte vad jag gjort för att vissa människor ska tycka så illa om mig. Eller det kanske snarare är så att jag slutat göra vissa saker och att det är därför.
Men karma är som sagt jävligt underhållande. Visst, jag kommer också känna av en del konsekvenser men rätt ska vara rätt och det finns ingenting för mig att förlora egentligen. Ärlighet varar längst, det tror jag stenhårt på. Det hade dock gått att undvika men nu är det nog för sent, jag tror inte på den falskhet som uppvisas och det är dags att visa att handling leder till konsekvens.

Förutom att jag kommit fram till detta beslutet så här jag köpt ett träningskort på ett gym som ligger 250 meter hemifrån. Jag trivs så bra med Det, bra öppettider, bra pris och trevlig personal. Tre kilo ner på tre veckor är ju ändå ett helt okej resultat  :) springa är verkligen min grej!

Har även börjat vara i stallet lite mer, ridit två ggr och pysslat med min häst vilket har varit fantastiskt kul 💜

Snark, nu är jag trött!
God natt

Likes

Comments

Vardagligt

Jag tänker ofta på att blogga men det blir aldrig av. Det händer hur mycket som helst på alla möjliga plan men jag orkar inte skriva om det. Jag kan säga en sak iaf och det är att karma har gjort det igen och jag älskar karma 😙

Livet rullar på, har flyttat in i en större lägenhet tillsammans med min älskade sambo och våra barn, mitt inne i stan bor vi och jag trivs hur bra som helst. Det är så galet skönt att slippa både Tvååker och framför allt Varberg. 
Jag har hittat ett nytt gym och börjat träna igen, har nästan helt slutat röka (igen) och ska iaf försöka spendera mer tid hos min häst. Jag saknar verkligen henne och att rida, pyssla med henne osv, frågan jag måste ställa mig är bara, är det värt det?

Allt som allt så är livet bra just nu. Jag måste bara lära mig att sluta plåga mig själv. Vissa saker har jag släppt och slutat helt att lägga energi på och det är så himla skönt men ändå ska jag plåga mig själv på andra sätt, genom att titta på bilder, skapa scenarion i huvudet osv... så fruktansvärt onödigt!

Likes

Comments

Härom dagen fyllde jag år, 34 st närmare bestämt. Äntligen känns det som att jag börjar bli lite starkare och lite mer säker på mig själv så jag vågar säga ifrån och även skita i vissa saker som tagit otroligt mycket energi. Jag är jag och jag är som jag är, inte mer med det. Jag kommer alltid vara extra känslig, extra kärleksfull, extra orolig osv. Det är en del av den jag är. Men jag är även otroligt snäll och hjälpsam mot de allra flesta människor.

Jag har ägnat hela veckan med att städa ur min lägenhet i kära Tvååker. Det känns vemodigt på ett sätt men väldigt skönt på ett annat. Det sitter så mycket ångest och jobbiga minnen i väggarna.
På tal om minnen... Började rensa mitt förråd innan och hittade en hel låda med saker som tillhör en person ur mitt förflutna. Saker som jag vet att han en dag kommer vilja ha, men eftersom han inte behagar svara mig så får det bli som det blir.

Nu är jag så trött så ögonen går i kors.

godnatt

Likes

Comments

Jag har en sak som jag verkligen avskyr mest av allt och det är falskhet. Det finns så mycket av den varan i världen. Jag tänker inte gå in på detaljer men jag känner att det har gått så mycket över gränsen nu att jag inte kan vara tyst längre. Jag har inget att förlora på att berätta sanningen längre och jag tycker att människor förtjänar att få veta sanningen. Ingen ska behöva leva i en lögn.

Det kommer bli kaos, men det kanske man skulle tänkt på innan.
Just put on your fake smile bitch, things are going to get rough.

Likes

Comments

Ska fatta mig kort för jag mår inte bra och medicinerna håller på att göra mig riktigt trött.
Det är galet mycket som händer just nu och i morgon kommer vara lite av "dagen D" på flera sätt.

Hade dock en tillfredställande stund idag då jag stod och kastade mitt ex glas ett efter ett och såg hur dom krossades. Ren tillfredställelse skulle jag vilja säga.

Nu måste jag sova, i morgon är en ny dag i den här falska världen.

Likes

Comments

Jag har inte skrivit på länge för jag vet inte vad jag ska skriva. Det har hänt otroligt mycket det sista halvåret.
Jag har hittat världens bästa människa att dela livet och vardagen med, han har världens bästa unge och min dotter älskar dom båda två. Äntligen känner jag mig som en del av en familj och jag ser en framtid och inget är större än det ❤

MEN, det finns alltid andra människor som på något sätt är missunssamma, som är avundsjuka eller som helt enkelt bara vill skapa en jäkla massa onödig drama.
Jag har svårt för att släppa sånt, att bara låta det rinna av mig. Jag är verkligen ingen ängel och jag har gjort massa fel i livet men jag är inte ensam om det och jag har alltid ställt upp för alla människor i alla situationer alltid , även om det nu inte verkar betyda något.

Jag har en del jobbiga beslut att ta framöver, när människor inte håller vad dom lovat och sätter mig i situationer som verkligen försvårar mitt liv är det inte lätt att inte må dåligt. Jag har egentligen inte så mycket mer till val än att starta om från början och skapa ett helt nytt liv. Det kommer vara otroligt tufft men jag hoppas att det blir bra i slutändan.

Likes

Comments