Äntligen mår jag bättre, kan fortfarande känna av illamåendet men inte alls på samma sätt.
Varit ifrån illamåendet ca 1,5-2 veckor nu.
Orkar mer än jag gjort innan, sen att jag är skit trött när jag jobbat och varit iväg och så är en annan sak inte så mycket att göra åt, haha.
Sova är ju skönt så de gör la inte så mycket.
Det roliga är när jag och sambon ska titta på något på kvällen så somnar jag alltid och det tar inte många minuter 😂

Vet jag sagt det tidigare men längtar så till den 31 oktober nu och ultraljudet ❣️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Bästa helgen på länge, min mamma och hennes man har varit på besök torsdag-söndag.
Vi har hunnit med en hel del, visar helgen i bilder.
I torsdags blev de bara mys och god mat.

I fredags förmiddag var vi på väla och shoppade sen på kvällen var vi i Ängelholm och åt på Pepelino sedan var vi i Lindab Arena på Ica firar 100 år.
Mycket bra artister så som Carola, Jessica Andersson, Tommy Nilsson, Rebecka Karlsson och Pernilla Wallgren mdf.

Igår var jag och mamma på Ullared hela dagen, handlade lite till hemmet, lite till Bebis och nån mamma klänning mm.
På kvällen myste vi med gubbarna också kollade Gåsmamman och åt tacos :)

Idag åt vi Våffelfrukost innan dem åkte hem till Småland.
Tack för en underbar helg och ses om två veckor igen då jag åker till Småland över helgen :)

Likes

Comments

Då var det daxs igen för mig och min mamma att göra en pumpa, förra året så skärde vi ut så som man brukar göra med ögon, näsa mun men detta år gör vi på ett helt annat sätt.
Vi har använt oss av en skruvdragare och borrat hål och gjort som mönster av en blomma.
Låter/ser kanske inte så avancerat ut men det tog sin lilla tid o måla o borra men resultatet blev ju fantastiskt fint.
Här kommer lite bilder :) kanske ni får lite inspiration.

Likes

Comments

Under en längre tid innan jag blev gravid så tränade jag regelbundet tre gånger i veckan på gym, ibland fyra.
Åt nyttigt och hade ändrat om min kost när jag sedan blev gravid så fick jag ju ändra min kost då jag inte kunde äta som innan eftersom jag ibland åt väldigt lite.
Eftersom jag har mått illa i nästan 12 veckor har jag inte orkat med att träna/gå till gymmet.
Folk frågar mig om jag tränar än?! NEJ det har jag inte gjort om jag knappt orkar göra sysslorna hemma hur ska jag då orka träna?!

Jag har tappat motivationen totalt till att gå till gymmet.
Hur gör ni andra, tränar ni? Promenerar? Hur motiverar ni er till att träna om ni på nått sätt mått dåligt under graviditeten?

Nu i några dagar har jag inte mått illa och hoppas på att de vänder här nu men än vågar jag inte ropa hej.
Om bara det försvinner så kanske jag orkar göra sysslorna hemma och orkar ta mig till gymmet.

Pratade med min sambo idag som peppade mig och sade du var ju så duktig innan och klart du inte kan träna som innan men om du rör dig 2 ggr i veckan och ser hur mycket du klarar av, kan ju bara vara en kvart, är ju bara du själv som känner vad och hur mycket du orkar.

HELT rätt kära du❣️

Likes

Comments

Idag har jag varit hos barnmorskan och fått lyssna på hjärtslagen. Först pratar jag lite med bm och hon berättar att det är inte alltid man hör hjärtljudet första gången man gör det. Jag blev helt förtvivlad och började nästan gråta innan vi ens testat. Har varit så bekymrad en längre tid över om barnet ens växer o finns där eftersom jag inte gjort ultraljudet än och allt känns så overkligt. Blev så rädd när hon sade så..sen lade jag mig på britsen och var SÅ nervös.
Hjärtslagen hördes med en gång och jag blev sååå glad 🙏🏼 filmade in en liten snutt så jag kan lyssna på det när jag vill, nu känns det mera verkligt och kan lugna mig lite iallafall.

💜🤰🏼

Likes

Comments

Idag går jag in i vecka 15 och tiden går hyfsat fort men jag vill ha 31 oktober nu då vi ska på vårat första ultraljud. Ska bli så spännande och roligt. Allt är så nytt och man vet ingenting om nånting iprincip har ju inga syskon som fått barn än och dem flesta i min omgivning har ju lite äldre barn men dem flesta har inte fått än. Har en kollega som har ett barn och Ska snart få sitt andra, fått mycket tips och råd av henne.

Det är SÅ mycket man ska handla, vet inte om det är för tidigt än men jag ser det som såhära att man kan/har ju inte råd att handla allt på en Och samma gång, så tycker jag iallafall.

Vi har nu inhandlat en spjälsäng från Jollyroom (så fin) men den kommer vi ju inte ta upp än men den finns hemma nu iallafall 👍🏻 Ska ju om ca två veckor till Ullared med min mamma och då lär de ju handlas en hel del, när började ni handla grejer och vad tog ni först?

Ge Gärna förslag på bra affärer, märken och hemsidor tack 😀

Puss

Likes

Comments

Som jag skrev i tidigare inlägg så mådde jag ju illa och då var jag i ca vecka 5-6. Illamåendet har Hållt i sig och gör än och är väldigt väldigt trött. Många säger man mår illa dem 12 första veckorna jag är i vecka 14 nu och mår illa konstant varje dag, vissa dagar känns de mindre men det finns ändå där hela tiden. Har en känsla av att jag kommer ha detta ända till Den lilla plutten tittar ut.

Har även fått ta inohep sprutor som jag ska ta i magen varje dag då jag tidigare för många år sen hade en propp i benet, dessa sprutor ska jag alltså ta för att minska risken under min graviditet att få en propp igen. Då jag har väldigt svårt för sprutor och ta blodprover mm så får min sambo hjälpa mig med detta vilket känns väldigt bra. Blåmärken på hela magen haha men vad gör det om hundra år. 

Under en tid så kände jag mig väldigt deprimerad och ville inte göra nånting ville bara vara hemma. Orkade inte göra några sysslor hemma alls och grät väldigt mycket, men visste inte varför, vet inte om de bara är jag eller om flera kännt så. Min graviditet har ändrat mycket på mitt humör, kan bli väldigt arg och irriterad av smågrejer och väldigt ledsen. 

Jobbar även imon äldreomsorgen på ett bonde för dementa, jag har VÄLDIGT mycket tålamod men det har jag inte alls just nu känner jag. Blir väldigt lätt frustrerad inom mig när dem "tjatar" och frågar samma saker om och om igen innan kunde jag ta det på ett annat sätt. 

Mina kollegor har också märkt ett annat humör på mig vilket är väldigt jobbigt då jag inte vill ses som den tjuriga Caroline utan den Caroline som alltid är glad och skrattar men nånstans så finns det ju en anledning till varför jag är som jag är nu och det får både jag och min omgivning på nått sätt acceptera det varar ju inte för evigt hehe. 

Det finns säkert dem som har de svårare än vad jag har men för mig tycker jag detta räcker. Att må illa varje dag och försöka få ihop sin vardag är faktiskt inte så lätt. Jag har olika ork från dag till dag. 

Sen vill jag tacka min underbara sambo som står ut med mig dag in och dag ut, när jag mår dåligt, när jag bara vill sova en hel dag och när jag är sur för ingenting 💜 

Han ställer upp så sjukt mycket, Love u. 

Dela gärna med er i en kommentar om ni kännt likadant eller om det finns nått annat ni vill dela med er av. 

Puss 

Likes

Comments

Det var För ca 7-8 veckor sedan när jag och min sambo fortfarande hade några semester dagar kvar så började jag att må lite illa, eftersom jag tidigare gått på diet innan semestern och sedan skulle börja med det igen nu så trodde jag att illamåendet berodde på att jag började äta mindre igen och att magen och kroppen ställde om sig men mådde sedan illa i en vecka och tyckte det var konstigt. Fick även en blödning och trodde då att mensen kom men sen bara försvann den på kvällen och det kom inget mera?!? Inget dan därpå heller.

Då vi försökt väldigt länge att bli med barn så fanns ju inte riktigt hoppet om att jag var det nu, varför skulle de ha funkat nu?! Illamåendet fortsatte veckan därpå jag blev allt mer tröttare och började gå upp och kissa flera ggr under natten och fick ännu en blödning, jag intalade mig fortfarande att det var för jag börjat med dieten och drack mera vatten nu för tiden. Plus jag trodde mensen spökade med mig. Min sambo sa du kanske är gravid? Nej nej jag e inte gravid. Min sambo tyckte jag skulle ta ett test men jag ville inte då jag blivit så besviken så många ggr innan då de visat negativt. Gick några dagar till illamåendet höll i sig. Jag och sambon diskuterade tillslut om att köpa ett test och det gjorde han på en fredag och jag tog testet dagen därpå vi var båda nervösa och förväntansfulla.

VI väntade på resultatet......vips kom det upp gravid plus 3 veckor 😱😱😱

Trodde inte det var sant, fattade inte min sambo fick glädje tårar och vi Kramade om varandra och sade vi lyckades.

Även att jag inte riktigt förstog så var det samtidigt sån lycka och sån lättnad.

VI SKA ÄNTLIGEN bli föräldrar 💜🙏🏼Likes

Comments

Hejhej jag tänkte börja blogga får se hur det går men tänkte testa iallafall.
Då jag nu är gravid tänkte jag dela med mig av min resa och hoppas att någon annan vill läsa eller dela med sig som varit med om kanske samma saker som jag eller andra saker man vill dela med sig av, tackar ju inte nej till tips nu när man är gravid för första gången och allt är nytt.
Kommer även lägga upp bilder och så, då jag tycker om att inreda vårat hus så kommer det nog en del på det med.

Får bli detta lilla inlägg idag och så tänkte jag skriva ett imorgon om när jag och min sambo tog reda på att jag var gravid.
Hoppas att nån är intresserad.

Kram

Likes

Comments