Zodiac News by Carolinerna 2.0! Just nu börjar energierna lugna sig efter en (som alltid påtaglig) Månförmörkelse i Fiskarna, den 16/9 - en månförmörkelse som tar sig starkast uttryck emotionellt. Sedan är det beroende på i vilket personligt hus denna månförmörkelse inträffar specifikt för dig som talar mer exakt var en känsla av omstart sker (kommer gå djupare in på detta i annat inlägg). Jag är personligen extremt känslig för dessa månfaser, mitt hjärnkontor kollapsar varenda gång vid dessa Eclipses... Är ni också känsliga/lättpåverkade av månenergin?

Vi har storslagna skeenden som står för nystart och förändring här i September, så överlag en händelserik månad med många överraskningar! Solen och Jupiter skiftar tecken från praktiska Jungfrun till balanserade Vågen och nu börjar det roliga, det är en sprallig och sprakande energi i luften! Mars lämnar den mystiska och avvaktande Skorpionen och övergår till Stenbocken vilket håller oss fokuserade och målmedvetna, väldigt gynnsam aspekt på många områden men främst inom karriären. Och från sommarens alla Retrograder (Merkurius, Mars, Jupiter, Pluto, Uranus, Neptunus, Saturnus) har nu Mars, Jupiter, Saturnus vänd rätt och denna veckan vände även Merkurius och Pluto rätt. Meaning? Saker kommer ur sin dimma, börjar klargöras och falla på plats. Härliga tider! And the best is yet to come, September fortsätter leverera till helgen med en Nymåne i Vågen men mer om det på Fredag, då jag rivstartar med ett helghoroskop!

by Carolinerna

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Checka in mitt astro konto på instagram @zodiac.news!
​(Privat insta @caroline.amandaa)

I våras hände mycket privat för mig - karriärsmässigt, hälsomässigt och personligt så jag tog en paus från att skriva astro och startade istället upp instagram kontot Zodiac News, där jag efter ca 4-5 månader även behövde pausa... Nu har jag varit utan i nästan 2 månader helt och tänkte starta igång både instagram och blogg uppdatering i namnet ZODIAC NEWS by Carolinerna. GET READY FOR ROUND TWO!

by Carolinerna

Likes

Comments

TIME FOR A CAROLINERNA RETURN?
Jag har saknat att skriva här men jag har haft så mycket goin' on att jag istället tog break och började instagram kontot ZODIAC.NEWS (Checka in det). Jag har blivit dansare och dj - Spelar på nattklubbar i stockholm där jag även bartendar på helgerna. Börjar hitta hem i karriären, ska även ta och slutföra min dansutbildning som jag påbörjade nu i Augusti och sedan nu i vinter ta körkort. Och är precis hemkommen från Barcelona! Nu är jag redo att starta igång igen, så det kommer inte bli ett bombnedslag av uppdatering här men jag kommer börja skriva igen! Har ni några ideér på vad ni vill läsa - let me know in da comments! Hoppas ni ser fram emot mer astro.

⬇ Any Q's, bara drop a comment! ⬇

Carolinerna

Likes

Comments

Happy Valentine's Day!! Hoppas ni får en riktigt fin och kärleksfull alla hjärtans dag med ton av kramar, pussar och leenden, spread the looove ♥ Tänkte bjuda på ett kärleksastro inspirerat av filmen Valentine's Day, Enjoy!

Vädur & Vågen: Taylor Lautner & Taylor Swift
Oxe & Skorpionen: Topher Grace & Anne Hathaway
Tvilling & Skytt: Jamie Foxx & Jessica Biel
Kräfta & Stenbock: Bradley Cooper & Julia Roberts
Lejon & Vattumannen: Asthon Kutcher & Jennifer Garner
Fiskarna & Jungfrun: Héctor Elizondo & Shirley MacLaine
by Carolinerna

Likes

Comments

Nu lämnar vi Retrograden i Stenbocken bakom oss och Merkurius skiftar tecken till Vattumannens.
Merkurius i Vattumannen: 13 Februari - 5 Mars

Den här perioden uppmanar oss att tänka djupt och utanför "boxen", vi går längre i allt nu för vi vågar och tror på oss själva och längst därinne vet vi också att vi faktiskt kan åstadkomma vad vi vill. Vattuman energin tar oss längre och vidare, vi får förståelse och insikter för ett och annat. Här blir vi självständiga, smarta, psykiskt stabila och starka,

by Carolinerna

Likes

Comments

Idag är det fredag och denna helg går i kärlekens tecken - med alla hjärtans dag på söndaaaag!
Själv ska det firas med middag och bio med partypinglan, men jag höjer hela kärleksandan med blommor, frisörbesök och shopping. För jag säger bara såhär, är man singel på alla hjärtans dag då sitter man inte hemma gråtandes med glass och the notebook, hell no! Då tar man sig friheten att ge sig själv precis det du skulle vilja ha fått. Tänkte även fira med ett helghoroskop, så nu kör vi!

Väduren finner en ny energi och rutin i vardagen som bringar styrka, romantiskt sett är chansen hög för attraktion och om du befinner dig på jobbet denna helg så kan kärleken med stor sannolikhet dyka upp just där.
Oxen känner sig riktigt het och alla vill ha lite av Oxen, däremot riktar du ditt fokus åt en viss favorit just nu som får hela din uppmärksamhet, denna helg blir passionerad och ett känslomässigt äventyrlig.
Tvillingarna är i fullfart som vanligt, med spontana upptåg och roliga ideér för helgen, du befinner dig i en slags bubbla fylld av kärlek och dina nära och kära bombar dig med ännu mer, en speciell person kan kliva fram bland de rosa molnen och göra sig extra synlig för dig just nu, chans för starka känslor.
Kräftan vill visa sin uppskattning genom själv gjorda presenter och överraskar hela sin familjkrets. Skyhög chans till romans och detta firas såklart med din special one eller om du fortfarande är singel så kanske en lyckad dejt väntas runt hörnet.

Lejonet firar som bäst med sin familj eller sin vänskapsfamilj och blir helt överväldigad av den kärlek de skickar dig, med överraskande presenter och gåvor, gör alla sitt bästa för att se dig lycklig.
Jungfrun får en romantisk och lekfylld helg där du får skina lite extra, en helg fri att spenderas på ditt sätt eller bara hur du vill ha den, men en hel del överraskningar väntas ske av din umgängeskrets, se till att ge ditt livs huvudpersoner din kärlek, energi och tid.
Vågen får sina drömmar besannades med allt ifrån blombud till chokladaskar oavsett om det är av en speciell person eller om det är av dig själv, tillbringa denna helg där du trivs som bäst, så blir det minst sagt romantiskt och du njuter av att omges med dina nära och kära.
Skorpionen riktar fokuset på sig själv, du känner dig hetare än någonsin och omges som bäst i sociala miljöer där du får visa upp dig och röra dig kring människor och det hela blir en stor flirtfest, lek av dig och lev ut!

Skytten överraskas på eller av jobbet med romantiska gester, såsom chokladaskar, fint inslagna presenter och röda rosor, du känner dig älskad både på långt och nära avstånd nu och det blir en känslomässig boost.
Stenbocken får kärlekens fulla uppmärksamhet i år och de flesta blir lite småförälskade i dig nu. Denna helg bjuder på överraskande upplevelser och storslagna insikter, kanske även en liten kärleksförklaring.
Vattumannen får en djup och känslofylld helg, det sprudlar kärlek från alla håll och kanter till dig och den känns spirituell och evig. Du har mod att även visa någon speciell vad du vill eller så visar någon dig vad du betyder för dem och det mest oväntande kan hända med överraskande känslor...
Fiskarna har en special one som överraskar med kärlek, det kan vara en kärleksförklaring från någon du inte alls förväntade dig, men som du håller kär eller tvärtom. Fira helgen med äventyr, som en spännande och rolig spontantrip och samla ihop alla du känner eller inled en kärlekshistoria som du inte kan hålla dig ifrån att berätta för alla dina vänner.

by Carolinerna

Likes

Comments

Samtidigt som vi gick in i Eld Apans år i måndags, blev även månen ny i Vattumannens tecken.
Apans spontana entusiast och sprallighet med Vattumannens intelligens och rebellhet, kan de galnaste ideer och vildaste drömmar komma till liv, ingenting känns omöjligt och denna tid inser du också att ingenting är omöjligt. Du kan ta dig vart du vill, varför inte börja här och nu! Det här året ser lovande ut.

Nymånen i Vattumannen vill att du ger dig frihet och utrymme för självförverkligande, lyssna på dina galnaste ideer och börja klättra, sätt dig själv i centrum och gör det du vill, det du behöver för uppnå välbefinnande.
Din tid är nu och den vill dig ditt bästa!

Carolinerna

Likes

Comments

Nu händer det grejer, I måndags var det kinesiskt nyår och vi gör entre i Den Röda Eldens Apans År!
Den Röda Elden står för starka energier, storslagna äventyr, högpulsad aktivitet och livfulla känslor och ideer. Apan står för självständighet, underhållning, lekfullhet, klokhet och sprallighet. Det här året har allt i beredskap, vad som helst kan hända... Whats yours New Year Wish?

Carolinerna

Likes

Comments

Alright, consider yourself as a surviver! Merkurius snurrar framåt igen och så gör vi... Helt ärligt är jag fortfarande lite dizzy från retrograden som var ganska intense, haft massa förkylningar fram och tillbaka, saker har försvunnit och kommit fram, gått snett utan logisk förklaring och såklart så har missförstånden även haglat.
Been there, done that!

Carolinerna

Likes

Comments