Fullmåne "Vargmåne" i Kräftan:
12 Januari 2017 - 12:35

Första fullmånen i år var i Torsdags och det inträffade i Kräftans tecken, vilket kan dra fram känslorna till ytan och kanske även sätta känslomässiga ultimatum. Med månen i kräftan handlar det ofta om en familje- och hemkänsla som börjar ta form och drömmar talar väldigt starkt nu, kan innebära att du drömmer mycket och du bör isåfall lyssna på vad de vill berätta och vad för "hidden messages" du bör uppmärksamma dig på i livet.
Vart detta sker i ditt liv är beroende på i vilket hus denna fullmåne inträffar för dig - Vilket hus är Kräftan i 22°?

by Carolinerna

Likes

Comments

Under 2016 har Zodiac News fått expandera genom ett Instagram konto som öppnades av mig i våras och även jag har utmanats och imponerat på mig själv med årshoroskopen 2016, som var mitt första egenskrivna årshoroskop!
Mer ska det bli 2017...
Instagram kontot @zodiac.news ska uppdateras konstant och vara i sync med bloggen, jag kommer utöka bredden lite med att skriva om chakran, kristaller och wicca etc. Gå mer grundläggande in på astrologin med planetguider osv OCH Jag har redan nu bestämt upplägget för uppgraderingen av årshoroskopet 2018, där jag även kommer publicera en engelsk version också med en massa mer! Vad är era planer för 2017? Nyårslöften? Tell me!

by Carolinerna

Likes

Comments

PISCES 2017
"Vision"
LIFESTYLE:

Det sprakar till ordentligt i början av året för Fisken! Det är starka varma och kärleksfulla energier här och du finner ett välmående i det med stärkt tro och kärlek till dig själv. Du har fått en väldigt fin balans i livet där du lätt bollar mellan olika områden i livet - Nöjesliv, vardagsliv, karriärsliv och kärlekslivet. Men detta år handlar om dig och din livsstil och andra halvåret utvidgar du dig och börjar utforska livet där resor och utbildningar blir aktuellt! PS! Detta är överlag ett själsligt år för dig där du tar rollen som utforskare, så ut och möt äventyret i världen men också i dig själv. Detta år är strålande för dig att meditera och tillbringa tid till din själ.

CAREER:

Kärriären har lekt svårfångad med dig och detta året får du lägga du gå all-in för att få som du vill. Finns det tillräckligt med vilja, kraft och motivation är frågor som testas här och för rätt sak så är det ju självklart att du har det och mot årsslutet segrar du kampen och går i mål. Annars inleds året med härliga energier i karrären, du får till alla dina rutiner och mår väldigt bra och känner dig tillfreds, tills din ekonomi blir kaos och hela du hamnar lätt i dåliga tankemönster, här behöver du arbeta aktivt med att finna ett psykiskt välmående! Du hittar relativt snabbt tillbaka och är snart på banan igen med ett fräshare och klarare huvud än tidigare, väl skött! Mott hösten får du ett underbart flyt på livets alla områden och du flyter på vågen med glädje och drar med andra, härligt avslutning på året. Se upp med lite missförstånd på arbetet vid årsslutet, så går du in i 2018 med stil!

LOVELIFE:

Kärlekslivet håller lågt för Fiskarna i år och det är okej, finns mycket att lägga krut på i år och om det blir på kärleken så blir det mot andra halvåret. Där det först bjuder på en del komplikationer, missförstånd och krångel... Ta några andetag, kasta dumma tankar och möts på mitten så blir det varma och vackra känslor som avslutar året och du ser ut att i höst leva med någon, för här möts din kärlek och får dig att må hur bra som helst i det!

TRIPS:

Första halvåret handlar helt och hållet om dig och du går under mantrat "Me, myself and I". Du kör ditt race och får utvecklas i din takt men tidigt i år skapar du din värld och en utvecklad version av dig, härligt att du tar steget att släppa den gamla definitionen av dig och istället låter dina nuvarande handlingar få skapa dig! Har finner du erfarenheter och kanske även minnen som möter verklighet och insikter framkommer. Du kommer möta gamla mönster, vanor, relationer och upplevelser igen, men ta det lugnt för det är endast en process för att släppa det helt och börja på nytt, en utrensning som i slutändan kommer kännas uppfriskande. Mot slutet ser det ut att påbörjas en utbildning eller liknande, även resor av alla slag är gynnsamma nu, så ta för dig av livet!

Moments:

Februari möter du dig själv och jag råder dig att meditera eller sysselsätta dig med något kreativt som måla eller dansa för att uttrycka dig själv.

Oktober bjuder på nya spännande äventyr, resor är gynnsamt!

November kan du finna en varm relation som känns lite extra och detta kan mycket troligt ske på resande fot!

REMEMBER:

Detta året får du släppa kontrollen och leva ditt liv fritt och det är ju helt underbart men det finns utmaningar i det också. Längtan, rädslor och vilsenhet. Det är vad utforskning går ut på att hitta din rot genom att tappa kontrollen omkring en och detta kommer göra dig väldigt stark, men i svåra stunder tycker jag därför du ska jobba med den andliga vägledningen, börja meditera för att hitta inre styrka. Det kommer bära med dig överallt, igenom allt.

AQUARIUS 2017
"Connect"
LIFESTYLE:

Vattumannens år börjar stabilt med höga doser av självförtroende och självsäkerhet, du kan känna dig sådär lagom hög på dig själv, som man gör när saker bara flyter på precis som man vill. Och det ekonomiska flowet i karriären är inte ett skämt ens. Du är i så bra balans och synk i dig själv, omvärlden och livet att livet verkligen leker. Härligt sociala vindar, där mycket aktivitet och roliga ideér kommer till liv nu med andra. En stark attraktion tänds till i mitten av året och det är riktigt fint och gynnsamt kärleksår för dig, speciellt till Oktober tänds det till ordentligt med känslor. Året avslutas med härliga resor och succé i karriären!

CAREER:

Härliga nyheter inleder året en ny inkomstkälla eller en högre lön ser du ut att kunna vänta, det växer ett självförtroende inom dig med närmare kontakt till dig själv och ökad medvetenhet om ditt inre känsloliv. Mycket insiktsfullt sker här och psykiskt stärkande gällande karriären. Men se upp för att tappa kontrollen på ekonomin för till sommaren blir det bakslag om du inte har full koll på pengarna och det kan hända att du inser att pengarna försvinner, inte räcker till eller bara var mindre än du trodde. Här behöver du göra lite research och kolla igenom dina inkomster samt strukturera upp budgeten igen för att komma på banan, denna känsla av dåligt ekonomiskt flyt kan visa ett mer realistiskt och moget tankesätt än tidigare och det positiva är att du nu anstränger dig för att komma på fötter igen. Till hösten blir det fantastiska nyheter och här kan vändningen ske när du hittar ditt dröm jobb! Därefter ser det bara ut att gå uppåt för dig i karriären, den sista växeln behövde läggas i för att detta skulle förverkligas, bra jobbat!

LOVELIFE:

Kärleken lyser på dig i år och det inleds direkt med starka kärlekskänslor, där det kan bindas kärleksfulla band mellan dig och någon speciell! Det visar på fjärilar i magen tidigt i år och det ser ut att bara växa sig starkare och starkare under årets gång för till hösten blir det på riktigt om det vart så att du blev smått förälskad tidigare i år eller bara saknat känslan av kärlek så är det nu det inträffar och sker, hela sommaren har gjort dig redo och förberett dig på att leva med någon och kärleken spirar på bra andra halvåret. Om du redan är i en relation kan detta istället tyda på ett starka budskap som äktenskap eller frieri! Fint kärleksår väntar, ta hand om det varsamt!

TRIPS:

Kan råda dig att ta det lugnt med resorna under första halvåret och även din omgivning är på is. Denna period kommer mycket från tidigare relationer göra sig påminda och uppmärksammade igen, så det kan vara så att den dåliga stämningen är bara ett ouppklarat dilemma. Första halvåret får du ta dig tid att lösa dessa för att friskt gå vidare och möta nya upplevelser och människor. Året handlar mest om dina nuvarande kontakter och fördjupandet av dessa samt utforskande i dig själv istället för runt världen, söka nya vänner och nya äventyr. Nu söker du mer efter det du redan har eller kanske till och med haft, där gamla band kan knytas igen till och med.

Moments:

Februari bjuder på romantik med fjärilar i magen och nu är början på något nytt mellan dig och en förälskelse!

Augusti handlar om dig, äntligen. Dina viljor, dina drömmar, känslor och ambitioner. Nu får du ta ditt uttryck och göra vad du behöver göra utan bekymmer och tvek i din väg. Du strålar och uppnår balans.

Oktober blir succé! Karriären vänder och går spikrakt uppåt, med ett drömjobb i sikte eller befordran på g!

REMEMBER:

Din tid är din tid, håll respekten för det oavsett andras krav på dig och du har haft det tufft med att hitta din plats i den stora världen men detta året kommer den börja kännas och visa sina konturer. Det sociala livet kommer lätta om du bara låter dig vara fri och respekterad, förlora inte dig själv i andra. Bygg dig stark och stå stadigt på din jord och du kommer dra till dig dem som står på samma sida som du i livet, och det är här du hittar värde. Nuvarande relationer utvecklas kraftigt i år precis som du, där människor du inte väntade dig att kunna förstå och möta kan hitta varann på det mest oväntade sätten, håll dig öppen för förändring och mottaglig!

CAPRICORN 2017
"Mastermind"
LIFESTYLE:

Stenbockens år inleds på bästa möjliga sätt, med alla dina vänner vid din sida, kärleken som är på högvarv och en hög feststämning. Därefter flyttar kärleken strax in med dig och ditt liv, här kan en kärleks historia skrivas. Starka, passionerade kärleksfärger målas nu på din himmel och det blir ni mot världen nu! Mot våren blir det svårt för dig att balansera hemmet och arbetet, då båda delarna visar på svårigheter och detta blir en utmaning för dig. Du är stark att klara detta om du öppnar dig och vågar visa dig mer. Med en stark kärlek vid din sida ser jag att ni klarar detta just för ni byggt en starkt band och grund ihop, vilket inte skulle varit lika självklart om den inte fanns, tro på dig själv och din styrka. Din målmedvetenhet tar dig i mål i sommar och efter det är du oemotståndlig, Till juli blir kärleken stark och detta gör dig som människa så mycket, du är så stark och i balans nu! Efter regn kommer solsken och till sommaren strålar du och är så i harmoni i ditt liv! Året avslutas mer resor och firanden av alla olika slag. Och avslutningsvis slår det gång på gång fyrverkerier i ditt karriärshus, nu händer det du kämpat för och drömt om, gratulerar Stenbocken!

Career:

Det här året kommer med glädjande nyheter i karriären för er Stenbockar! Förra hösten började denna process för dig och nu kan du ha stor chans att finna ditt drömyrke eller kanske har du redan hittat det? Hinder på vägen kan uppstå under våren så försök se det som en inre utveckling för att sedan kunna avancera, för även i de tuffare tiderna har du bättre att vänta och denna lyckoperiod är inte över förrän till hösten så njut av att verkligen lära mer och utvecklas extra mycket under sommarn. Sensommarn bjuder på en inre känsla av rikedom, självförtroendet kan hamna i större fokus och högre vilja att förbättra ditt inre välmående. Denna period kan även tyda på ekonomisk stabilitet eller t.o.m tyda på högre lön eller fler inkomstkällor, där ekonomin höjs. Nu kan du verkligen luta dig tillbaka och njuta av ditt hårda arbete för att ta dig till toppen, vi alla vet hur ambitiösa och starka individer ni är, försök nu att stanna upp och beundra dig själv.

Lovelife:

Familjelivet kan bli tufft under försommaren, det finns en skörhet denna period och du ska inte vara för hård mot dig själv eller uppoffra något värdefullt för dig. Ur svåra tider kommer oftast något gott och denna problematik finner sig en väg som alltid och den kan gestaltas i form av en kärleksförklaring som öppnar och lättar på tygnden i hjärtat du bärt på. Kommunikation är lösningen till mycket och du behöver kanske bli bättre på att formulera dig och dina känslor. Till sommaren vänder det och ser väldigt fint ut framöver!

Trips:

Härliga tider börjar detta år, visserligen en del komplikationer gällande kommunikation men utöver det ser det ut som du får en fantastiskt fint nytt år med fullt hus av vänner och vänners vänner, en glimtande gemenskap och bättre blir det! Det handlar i år om en djupare connection till din omgivning, vänner och en djupare förståelse och kontakt till dig själv och ditt djup tar ditt fokus i år. Det finns mycket detta år att fyllas av och de är väldigt generöst mot dig överlag med en hel del härligheter att erbjuda. Du kommer känna dig rik på kärlek och omtänksamhet och det gör även dig mer uppmuntrande och vill visa mer uppskattning för det du har.

Andra halvåret ser strålande romantiskt ut och detta kan ta dig och din kärlek på en resa ihop och om du är singel så kan stor potential till den rätta kanske finnas på denna plats. Senare utökas det nätverk till max, du får verkligen värdefulla trådar att hålla i, du kan få en större roll i ett gruppsammanhang eller också lära känna en hel del nya intressanta människor! Ett givande år på många fronter som du ser, låt glädjen spira!

Moments:

Januari bjuder på riktig fest stämning, med alla dina pows och en kärlek firar ni in det nya året med stark gemenskap och stor glädje tillsammans!

Juli blir väldigt kraftfull för dig, det spirar kärlek om dig och du utstrålar inre styrka och energi, du är full av liv!

Oktober blir en romantisk resa aktuell för att visa er tillgivenhet och kärlek för varandra, vackert och binder er ännu närmre med starka känslor som utvecklas ytterligare!

Remember:

Du briljerar på arbetet och imponerar inte bara på andra utan även dig själv och du kommer få se och uppleva succé i år garanterat, tappa bara inte hoppet och din drivkraft! Men detta med karriären kan du redan, det du däremot inte kan är känslor, hantera en kärlek. Det är nya arenor för dig och utmaning. I år får kärleken en större plats i ditt hjärta och därmed i ditt liv, va inte rädd för att släppa in det om det känns rätt nu. Nya känslor, situationer och upplevelser och bara för att det är så nytt för dig måste du hitta mod i er att hålla ihop för det finns mycket här ser jag, tro på det och bygg er bara starkare av motgångarna!

SAGITTARIUS 2017
"Wanderlust"
LIFESTYLE:

Året bjuder på mycket tankeverksamhet och mental utveckling, detta finner du stimulerande och intressant så du fångar upp detta direkt och de förändrar din attityd och ditt sätt att tänka på. Med andra ord kan detta handla om en utbildning eller kurs, kan även vara en en resa utomlands som ger en del reflektion och förståelse. Karriären sätter sig lite på traven i år men bättre tider kommer garanterat och i år märks det speciellt i kärlekslivet. 2017 har mycket att bjuda på, främst din personliga utveckling men också romantiskt och det är about time att det får elda till i ditt kärleksliv!

Career:

Detta år blir inte det mest ultimata karriärsåret för er Skyttar, det kan många gånger storma till det för att verkligen sätta saker på sin plats. Karriären håller sig låg i början och när den börjar ta fart så sker allt nästan lite samtidigt och ställer mer till det... Du kan ha svårt att hålla en balans i ditt vardagsliv och våren kan vara en oflexibel period som lätt slår ut fel och gör det svårt att hitta rutinen. Det kan skaka om lite i både hälsan och arbetet och dess tillhörande vanor.

Senare mot hösten blir detta aktuellt igen men då med ännu mer fokus på karriären. Detta är en väldigt kort period och vill bara uppmana dig att få allt på plats, hålla koll och vara noga, då får du inte allt för hårt motstånd. Sista halvåret visas resultaten och du trivs strålande bra i karriären och det är bara bra känslor som infinner sig nu, ta vara på det! Året avslutas med ett visst allvar i luften gällande ekonomin och det kan komma lite plötsliga vändningar, men ta det lugnt för även denna storm kommer passera och lätta precis lika bra som de tidigare.

Lovelife:

Året inleds med en tydlig familjekänsla som bara växer sig starkare under året. Detta formare dig till en stabilare person då du känner av dina rötter mer än tidigare och vet vilka som står bakom dig. De kan även innebära en nyhet i som att flytta ihop med någon där hemmet blir centralt och mer viktigt i ditt liv. Denna period kan jorda dig som eldtecken lite och är bara positivt för dig.

Närmare sommaren backar du från din gränslöshet och tappar aptiten på spelet. Nu infinner sig ett behov av något djupare och seriösare. Kanske kommer en tidigare relation in i bilden igen, för denna period är det hög risk för tidigare flammor att bli aktuella igen... Och kanske för att du nu söker någonting äkta och unikt.

Från sommarens mitt till årets slut blir den familjära och hemmafronten tydlig för dig, du ser klart hur du vill ha ditt liv, ditt hem och kanske vem du vill dela vardagslivet med. Något som tidigare endast gestaltat sig i drömformat, kan nu göras till verklighet!

Trips:

Du inleder året med en emotionell och spirituell resa med stor inverkan på dig. Den breddar dina vyer mentalt och är både fascinerande och lärorikt! Året i stort handlar om att känna samhörighet och gemenskap med omgivningen och detta blir under våren väldigt viktigt och du kan behöva deras stöd och närvaro extra mycket för att du ska må bra. Denna period behöver du egentid för reflektion, isolering och lyssna på dina behov gällande umgängen och kontaktnät samt prioritera dem. Det ställs ultimatum på de vänskaper som inte ger bra energier nu och du kommer allra mest troligast må bäst av att släppa dem vidare.

Andra halvåret bjuder på mycket härligt. Många fina kontakter vidgas och öppnas upp här som gör att du känner ett välbefinnande. Och även vid hösten verkar en resa eller utbildning bli aktuell, detta kan mycket väl vara sammankopplat till det du startade tidigare i år. Tecken tyder på att du inom det området levlar upp. Avslutningsvis blir det ett fokus på ditt tidigare liv, vanor, tankar och beteenden. Du går in i en period där du behöver reflektera och kanske även bearbeta delar av ditt liv och det kan ta tankarna bakåt i tiden, detta förbereder dig för det som väntar genom en utrensning för att ge plats för de nya, ge det den tid det behöver. Denna period kan innebära ett spirituellt uppvaknande, omfamna det!

Moments:

Januari bjuder på stärkta familjeband och du är nu kanske redo för att bilda egen familj eller nystart i form av flytt - bilda ditt egna boende utifrån din definition av hem.

Februari och Augusti är extra starka månader som bjuds på resor av alla slag och lärorika kurser eller utbildningar som blir aktuellt.

September blir ultra romantiskt och det kan finnas kärleken i luften på arbetet.

Remember:

Kan kännas som att du hela tiden gör fel... Detta bryter tillslut ner även de starkaste och tär psykiskt på en. Året blir tufft på vissa områden men det är också de du måste genomgå för att växa och det kommer du göra om du går in i fighten med dina starkaste verktyg, dvs. i detta läge handlar det om att ta fram det bästa ur dig för att bemästra dig själv.

SCORPIO 2017
"Insight"
LIFESTYLE:

Mycket tyder på att 2017 är Skorpionernas år och du åstadkommer fantastiska saker i alla områden - kärlek, karriär och din inre själsliga resa, som ser ut att bli utmanande men kommer i slutändan ge lärorik insikt i form av stärkt självförtroende och du kommer efter första halvåret få ditt personliga utrymme du behöver i att hitta dig själv och verkligen rota dig till din kärna. Du hittar hur du vill leva, din livsstil och vardag och mot slutet ser det även ut som du äntligen får ihop alla bitarna och du har utrymme att fylla livet med allt du vill ha där! Du känner dig friare och full av liv, du är gränslös och oemotståndlig, om du bara tror på dig själv. För nu är den enda personen som står i vägen för dig själv, du.

CAREER:

Jag ser direkt att detta är ditt karriärsår! Och det startar nästan direkt med en fantastisk nyhet i form av uppgradering i karriären, du har siktet på målet och du träffar direkt, tvivla inte på dig själv eller håll tillbaka, för nu står dörrarna öppna för dig, så ta för dig! Under sommaren glider du in i ett mörker, stå stark för denna period blir tuff. Det tär på din vardag och även på självförtroendet och du känner dig väldigt låg... Livet kan se väldigt rörigt ut denna period men stå på dig och det kommer lösa sig, närmare hösten väntar fantastiska nyheter och denna period visar på att du storstädat ut skiten som skräpade i ditt liv och det finns inte tid för att hålla tillbaka och tvivla på sig själv längre. Mot årets slut går du in med ett helt nytt självförtroende, nu sätter du saker på sin plats och du uppnår ditt mål, underbart att se Skorpioner!

PS! Avslutningsvis vill jag upplysa dig att ha stenkoll på din ekonomi då risken är hög i slutet av året för missförstånd, förseningar eller allmänna felaktigheter.
Lovelife:

Kärlekslivet blir fartfyllt och går på höga vågor direkt, du inleder en kärleksaffär eller något riktigt roligt projekt sätts i rullning och det är något du brinner för eller drömt om. Men det kan bli komplikationer i nära relationer och speciellt utmanande kan kärleksrelationer se ut att bli, då ni väldigt lätt hamnar snett och missförstår varandra, ta inte varandra för givet utan lyssna på varandra och var tydliga och det absolut viktigaste - stressa ingenting!

Sommaren och hösten går i fina men seriösare toner, någonting med en kärlek, ett projekt eller bara din lekfulla sida får sig ett nytt sken, en ny verklighet som ger mer tydliga och konkreta tongångar. Avslutningsvis blir det jättevackert, en emotionell nystart gällande familjen och hemmet hamnar i fokus och under denna period kan det starta upp tankar på flytta ihop med någon eller bilda familj. Fin avslutning på året!

TRIPS:

När året börjar kan något eller någon från ditt tidigare göra sig påmint och dra tillbaka ditt fokus och du kan få en ny chans att hitta en lösning på något som låste sig för dig och det kommer nu att underlätta för dig i din process att gå framåt. Du får tid för bearbetning och äntligen kunna sätta ett avslut!

Det blir ett högt fokus på resor i sommar. Det kan absolut vara en resa i fysisk form och den blir aktiv och äventyrlig, men det handlar även om en djupare, inre resa som blir svår då du behöver möta en del av dina inre motgångar men det kommer i slutändan vara näringsrikt för dig i din utveckling och du kommer till hösten ha genomgått en transformation.

Slutet av året visar på härliga nyheter gällande din vänskapskrets, någonting som börjar helt fel och kanske även kaosartat ger en plötslig vändning när en relation ur detta blomstrar fram. Här blir det fest med stark gemenskap. Ditt år avslutas på topp med en klar utveckling i ditt liv. Du har växt och uppnått mycket under detta år av dess motgångar samt framgångar som haft en positivt inverkan på dig. Detta år har du tagit stora kliv framåt och du går mot ett 2018 med en mer utvecklad version av dig själv!

Moments:

Augusti inleder en nystart i ditt liv i hemsituation och familjesituation. Planer på att flytta ihop med någon eller bilda egen liten familj?

September bli sprakande först i karriären som har fantastiska nyheter till dig och senare även i nöjeslivet som blir social och festlig men kärleksfulla inslag, perfekt tid för ett firande!

Din månad, November, blir ovanligt storslagen i år så se till att verkligen fira stort, för den blir magisk!

Remember:

Ditt år blir tufft för dig, du kan behöva kämpa extra mycket för att få ihop din ekonomi och verkligen hitta en stabil ekonomisk inkomstkälla att stå på. Det som kan vara ännu svårare är att kunna tro på dig själv och lita på dig själv, det visar på ett starkt glapp i självförtroendet i år och jag hoppas att du tar hand om dig själv och omger dig av kärlek och uppmuntran. Ditt år går ut på att utforska ditt undermedvetna och dolda eller hemliga sidor hos dig själv och möta ouppklarade dilemman som gömt sig i skuggan. Detta år uppmanar dig att ge tid för att gå in i dig själv i form av meditation, yoga, healing eller mindfulness, det kommer vägleda dig till hjärtat och din styrka!

LIBRA 2017
"Radiate"
LIFESTYLE:

Ditt år blir riktigt spännande! Årets low är kärleken, som sätter sig på tvären ganska rejält i år och det kan behövas tid att hitta din rot och ditt liv innan du blir en del av någon annans, här behövs egen tid och inre fokus för att hitta din kärna. Årets high blir ekonomin, till hösten får du väldigt bra nyheter gällande pengar och dem bokstavligen rullar in skoningslöst.

Våren kommer behöva dra dig tillbaka om det var så att något beslut eller situation gick lite för fort så du nu får en chans att landa på nytt, kanske göra om för att göra rätt... Hösten ger dig ett magiskt flow för när den tuffa tiden i vår är över då kommer du surfa problemfritt på vågorna och livet går nu riktigt bra på alla fronter!

CAREER:

2017 är ett riktigt bra år gällande din karriär. Detta område flyter för dig och det finns mycket utdelning för dig i år! Skriv ner dina nyårslöften i år, för gällande dina dåliga vanor ser du ut att verkligen vilja se förändring och kommer nu göra det som krävs för att få en bra start på året med bra rutiner och en hälsosam vardag, en fantastisk inställning! Närmare sommaren kommer göra det möjligt för dig att se saker du inte såg tidigare och fokus som därav kanske hamna i skuggan. De som blev förbisett och missat kan du nu finna en lösning på och få alla bitar på plats.

Hösten bjuder på en stor nyhet som innebär ett rejält pengaflöde, där ekonomin får sig ett lyft. Denna period handlar mycket om en inre tillfredsställelse och expanderar ditt inre liv med rikedomar som självförtroende och självkärlek, väldigt vacker tid med kärlek inifrån och ut och denna period gäller från hösten till ett år framåt! Karriären avslut på topp med stark självinsikt och tro på dig själv samt en bra dos pengar på kontot, ett gynnsamt år med mycket lycka och framgång, bra jobbat!

Lovelife:

Vågen är ju kärleken själv på många sätt och jag kan förbereda er på en gång att 2017 ser inte jättelovande ut på just kärleksfronten. Ge aldrig upp för det, för det finns mycket i år att glädjas åt ändå men kärleken kommer vara lite extra svårfångad. Handlar inte bara om kärlek i partnerskap utan även kärleken till dig själv känns väldigt låg i år och den behöver du fokusera mest på. Sommaren blir väldigt familjekär och du kan behöva tiden med dina närmsta för att hitta din kärna och bygga upp dig själv igen. Det som förbereder dig för en riktigt rolig och fartfylld höst som väntar! Varma känslor som går på högvarv, mycket nöjen och projekt som ligger dig varmt om hjärtat får du nu tillbringa din tid åt med människor du trivs som bäst med och en och annan romans kan sätta fart i kugghjulen nu. Avslutningsvis blir det fokus på familjen och hemmet med mer seriösare tongångar, vilket inte behöver innebära något negativt utan endast ett mer prioriterande fokus på ditt familjeliv och hem kommer nu bli aktuellt.

TRIPS:

Du har verkligen fått spelrum att utvecklas och förstå dig själv djupare det senaste året och kanske även överträffat dig själv många gånger när du tänker på din utveckling kring din inställning till livet och dig själv och hur det förändrat kanske dina beslut, när det nu bottnar en starkare medvetenhet om dig själv, detta är vad 2017 handlar om som inleder med en saknande fokus på dig själv och detta behöver du jobba på att fylla ditt hjärta med styrka, stabilitet och främst självförtroende genom att göra saker du mår bra av och även få känna att du är bra på. Här ser du ut att få mycket stöd av omgivning som vidgar en djupare förståelse men också ger insikter och starka vänskapsband.

Andra halvåret vidgas ditt kontaktnät ytterligare, du får mycket gynnsamma och energirika kontakter där vänskaper binds starka och du känner en stark gemenskap som gör dig mer självsäker. Det kan längre fram visa tecken på ökad medvetenhet och du skulle må bra av att spendera tid på meditation för mot årets slut ser du ut att nå ett andligt uppvaknande.

Moments:

Mars månad blir väldigt mycket fokus på dig och en kärleksfull relation, kan tyda på mycket introverta känslor och kärleken till dig själv kan främjas här, både stärkas och rotas ordentligt nu.

Oktober blir en stark och fartfylld månad efter mycket nedgång kommer nu framgång och du tar stora kliv framåt i livet med ny styrka och en strålande energi.

November blir en magisk månad där du fylls med tro på dig själv och kärlek som växer inifrån och ut. Men också ekonomiskt sett är detta en pang månad, som det kommer spraka till ordentligt i plånboken!

Remember:

Vet inte hur många gånger jag skrivit det nu men 2017 blåser stundvis i motvind och det finns bitar inom dig som saknas, kanske har du offrat det för någon annan eller bara glömt bort ditt fokuset på dig. Du behöver tid gå inåt och reflektera, meditation av olika former och varianter är väldigt bra för dig just nu och kommer hjälpa dig med just detta, så experimentera dig fram just ditt sätt att möta dig själv!

VIRGO 2017
"Realize"
LIFESTYLE:

Jungfruns år hettas upp på direkten! Det är ett fint år i kärlekens tecken, mycket fina stunder och minnen skapas nu... Du får njuta av det lilla i livet, i år handlar det om detaljerna! Mestadels ligger fokuset på dig i år och att hitta dina behov och prioriteringar i livet och fullfölja dessa utan distraktion. Det kan ligga en del komplikationer och missförstånd i år i luften, så håll ögonen öppna och var sådär organiserad och uppmärksam som Jungfrun gör så bra! Året avslutas med en massa kul! Aktiviteter, vänskap, äventyr och rikt socialt liv! 2017 blir utmanande med en hel del stora höjdpunkter att vänta!

CAREER:

Det blir ett ganska stormfritt karriärsår för din del där andra områden i ditt liv upptar ditt huvud fokus. Överlag lugna puckar på jobbfronten, vilket är skönt framförallt senare i höst då känner dig tillfreds på de flesta arenorna i livet, träning och hälsan får då en högre prioritering och likaså jobb och privatliv. Du ser ut att denna tid bemästra alla bitar och få ihop det! Men första halvåret ser det inte helt komplikationsfritt ut, det kan vara en period en del reflekterande kring din ekonomi och du kanske har kasta omkring pengar utan att inse värdet, oavsett så har du haft en dålig kontroll på ekonomin och därför behövs det nu verkligen tänkas till och sätta upp en plan för att få ordning och reda på kaoset, och detta blir även starten för en mer strukturerad vardag framöver i höst, härligt att se!

Lovelife:

Här händer det grejer i år och det börjar direkt med fina nyheter i kärlekslivet, mer specifikt gällande en viss person du håller kär. Härliga känslor, för nu kan vem som helst se din inre förälskelse till en person och hur det verkligen strålar om hela dig, njut av de rosa molnen! Däremot kommer det senare bli en del mörkare tankar som tar upp din tankeverksamhet och detta kan bero på en lite för rastlös hjärna som sedan blir beroende av att tänka tankar som mer skadar dig än gynnar dig, de drar ner din härliga energi och skrämmer iväg bubblorna i magen, se till att kontroll över situationen för nu är det extra lätt att falla i mentala gropar om du inte har det! Låt dig själv känna det du känner och få vara så lycklig som du är, omge och fyll dig själv med positivitet och glädje!

En kärleksrelation eller en passion för ett projekt kan du under sommaren förlora kontrollen över och det gör dig ännu mer inåtvänd och mer tänkande. Vilket du denna period behöver göra, så ta dig tid till det. Avslutningsvis blir det en sanning eller en insikt som blir aktuell, där du kan återuppta kontrollen i ditt liv, nu lossnar det för dig äntligen! Men det har varit tufft för dig i år som gjort dig starkare på fler än ett sätt och du har vuxit mycket genom detta och insett allt mer om dig själv, verkligen bra jobbat! Nästa år kommer du få ett högre ansvar och känna livet leka med dig snarare, än tvärtom. Endast för att dina bästa sidor ska få rättvisa och få ut det bästa av det du behöver som du inte än har, så ta in det!

TRIPS:

Inleder med en själslig utrensning eller bearbetning av ditt förflutna, här kan du sätta ett avslut i ditt liv och påbörja en ny emotionell resa. Du kan under våren känna dig inte värdig andras kärlek eller gåvor till dig, vilket du inte ska tänka och det är endast en temporär känsla. Sommarn ser fin ut och du bör hålla dig på hemmaplan för att inte komplikationer ska uppstå kring en resa... Istället blir sommaren njutbar på andra sätt med nära och kära, som middagar till solnedgång, familjeaktiviteter på landstället osv. Mot hösten exploderar du av energi, glädje och kärlek inom dig själv. Fin utveckling har skett sedan i våras! Avslutningsvis blir det mer fart. Nu får du mer tid till dina vänner och ni gör roliga aktiviteter ihop och små resor och utflykter tillsammans, där ni stöttar och stärker varandra, starka vänskaps relationer växer sig fram nu. Riktigt fint avslut på 2017!

Moments:

Januari sprakar upp ditt kärleksliv enormt, här bjuds det på fina stunder och romantiska firanden!

Februari, nu blir en kärlek aktuell och får mer utrymme, energi och tid i ditt liv, kanske blir ni officiella!

Augusti bjuder på en confident boost, du fylls av kärlek och strålar om dig!

Remember:

Det ser ut att vara lite fram och tillbaka på hemmafronten och mycket ouppklarade diskussioner eller tankar som drar ner på stämningen, i år är det nog med att stoppa huvudet i sanden! Nu är det dags att möta problemen och även möta dig själv. När året är slut kommer du ha löst upp situationen och dess konflikter, riktigt bra jobbat för detta har varit tufft för dig och något som pågått för länge nu.

LEO 2017
"Energize"
LIFESTYLE:

Lejonets år drar mycket i dig fram och tillbaka för att hitta dig själv och verkligen stå fast vid dig själv och inte falla eller backa för någon eller något, stå stark och stabil! De kommer bli lärorikt och du kommer lära dig förstå mycket om dig själv. Årets högpunkt blir ditt kärleksliv, då andra halvåret kommer verkligen att spraka! Händelserikt år väntar dig, fullt med roliga upplevelser, imponernade ageranden och fascinernade utveckling!

CAREER:

Året startar svårt på jobbet, mycket komplikationer och missuppfattningar kan ske och det sista du ska göra är att pressa dig hårdare, stressa mer... Detta är tecken på att du måste ta det mer piano och hitta din rytm, hittar du det kommer du när denna period gått över kommer det flyta riktigt bra för dig och du överträffar nog dig själv. Sommaren kan kännas som du inte har nån kontroll på ditt liv och det är nu dags för att få ihop alla bitar, detta är en förvarning för senare i år, när du ignorerar dina behov ignorerar du även dig själv och ditt värde, gör inte det!

Andra halvåret kan bli risk för en miss i ekonomin, så håll stenkoll på dina inkomster nu! Senare blir det regnfall av pengar och du gör något väldigt ovärderligt och minnesfullt av dina pengar, ett rikt firande med mycket härliga känslor i luften, kanske är det välförtjänta pengar du tjänat genom en passion du har och därmed känns det lite extra bra! Avslutningsvis är det dags för att få ordning på dina rutiner och vanor om du struntar i hälsan eller gett upp på dina nyårslöften innan du ens hunnit börja kommer du nu verkligen få kämpa lite extra för att få ihop allting, nu är det dags för att städa upp de du slängt under mattan, ta hand om dig och ditt liv är tydliga budord mot årsslutet. Lyssna på det.

Lovelife:

Kärleken håller sig lite low i år överlag och du får ett högre fokus på andra områden i ditt liv. Det är hårda vindar mot dig och dina passioner och romantiken i ditt liv. Nu har du lekt av dig och behöver kanske sättas på prov för att hitta en högre motivation och kämparglöd för att nå dina mål och viljor, du har så mycket driv inom dig, nu behöver du visa din värdighet och det kan kännas tufft men du har det i dig, du behöver pushen för att utvecklas och hitta kärnan till din dröm. I Höst blåser romantiken upp ordentligt i ditt liv, nu känner du kärlekslivet blomstra inom dig och det överöser med uppskattning från omgivningen, perfekt i tid till din födelsedag!

Sista kvartalet handlar om familjelivet, som får ett mycket större fokus och utrymme i ditt liv! Här kan en uppgradering ske i hemmet, som att flytta hemifrån, flytta utomlands eller flytta till större. Kan också betyda att du blir en del av någon annans familj eller att du skapar egen familj, familjelivet expanderas! Fina nyheter kan med stor sannolikhet vänta i år!

TRIPS:

Året inleds med fantastiska känslor inom dig själv som välbefinnande och starka känslor till själv som självsäkerhet, kärlek och inre styrka. Denna period är väldigt generös och vill väl, med intressanta och mer djupgående och nytänkande idéer kan vaknas till liv denna period. Våren blir mer introvert i ditt sociala liv, du kanske behöver mer egentid än du brukar, det har vart ett högt fokus på dig och nu kan du komma in i en skuggzon, när du behöver reflektera över besluten du fattat kring dina vänner och resor, något verkar gått snett och du tappar känsla helt, detta kommer tiden bygga upp igen. Du ser klarare nu än när du tog dessa beslut eller ageranden och därmed har du nu bra tid för att backa och göra om det som blev fel isåfall. Gör om, gör rätt. En hel del djupa insikter om dig själv och din omgivning kan slå dig även nu. Avslutningsvis blir det du som hamnar i centrum igen, tappa inte din inre kärna i denna stora värld!

Moments:

Februari får du skina och stråla. Fokuset är på dig och du är centrumet i ditt liv, nu handlar det om dina viljor och passioner och du känner en stark inre kärlek till dig själv. Du är hemma!

Augusti blir hur romantiskt som helst, här börjar du gå på rosa moln, det börjar bubblar i magen och brinna i hjärtat av känslor.

Oktober blir ljuvligt med stark familjär och mycket kärleksfulla nyheter som börjar strömma in och lämnar dig väldigt lycklig och trivsam i ditt liv.

Remember:

Oj! Vilken utveckling av dig själv du kommer genomgå iår, en del hårda stormar kan komma din väg men det kommer vara värt då du växer så mycket i år att du kommer imponeras av dig själv mot årets slut, glöm inte din kraft, vilken styrka du besitter i år för det är med den du tar dig framåt, med din drivkraft, vilja och målmedvetenhet som du når hela vägen fram och kan ta dig precis vart du vill!

CANCER 2017
"Heal"
LIFESTYLE:

Kräftans år handlar om ett inre välbefinnande, i år blir du fulladdad av energi, livslust, kärlek, självförtroende och känner dig helt tillfreds med dig själv. Ett väldigt gynnsamt och generöst år för dig gällande ekonomin, där du kan leva livet efter dina villkor och med kvalite´. Andra halvåret bjuder på höga doser av kärlek! Ditt år ser väldigt lovande ut och leker fint med dig efter dina villkor. Du utvecklas och blommar inom dig själv främst i år. Du upptäcker, utforskar och vidgar dina vyer och tankebanor, Good for you!

CAREER:

Året inleds med ett lyft i dig själv och din omgivning, kanske investerar du nu i dig själv på något sätt, det kan vara en inre tillfredsställelse som rik på kärlek, styrka och självförtroende. Däremot vill våren råda dig att inte tvivla på dig själv och din kapacitet, glöm inte nu att lyfta dig själv och uppskatta dig för det du gör. Denna tomhet känsla kan pågå fram till hösten och du kommer under sommaren behöva varva ner i karriärslivet och åter försöka hitta fokuset och motivationen för det kan tyda på motvind gällande dina rutiner och vanor men nu kommer du få tid att backa i processen och deala med stormen. Som du ser ut att vända, då en större och högre inkomstkälla blir aktuellt. Som helhet ser ditt år väldigt bra ut för dig ekonomiskt och mot hösten kommer verkligen pengarna att landa på kontot och det blir en storslagen tid där du är generös och godhjärtad med din ekonomi! Ett fantastiskt besked och avslut på året.

Lovelife:

Ditt kärleksår ser ut att vara svårfångat. Första halvåret handlar om familjen och hemmet där du behöver kanske mer tid för dig själv eller verkligen nära kontakt med familjen för att stärka banden igen och reconnect. Om det är några olösta konflikter denna tid så är det dags att bearbeta och lösa dem nu, clear the air i dina relationer.

Mot hösten blir det andra bullar, då ett litet projekt, sysselsättning eller hobby nu får fart och tar ett större fokus i ditt liv. Kärleken spirar även som starkast nu närmare årets avslut, en liten crush eller kärleksaffär kan bli till eld och lågor och få ett fint avslut då starka kärleksfulla tongångar blir aktuellt och du kan nu gå in i något seriöst med din crush! Året avslutas starkt och stabilt med mycket energi, kreativitet och hjärta.

Trips:

Du är på resande fot eller inleder året med att boka och planera en resa, friska fläktar! Årets startar upp med nya kunskaper och äventyr att utforska, är du sugen på att se något nytt ta då steget direkt i år, backa inte för senare närmare sommaren är inte möjligheterna detsamma, ta vara på nuet. Mot sommaren och hösten kan vetskaper och upplevelser landa i ett nytt ljus med en ny förståelse. lärorikt och insiktsfullt för dig själv. Andra halvåret tar dig med nya tankar och kunskaper djupare in i dig själv. Här kan ett utforskande påbörja i dig själv. Omfamna dina steg framåt och försök inte hålla tillbaka, låt dig få växa i år mentalt. Du är självsäkrare nu än tidigare och flyter på vågen, men de kommer tider du inte är beredd på försök öppna upp famnen för även dessa och du tar dig igenom!

Moments:

Februari bjuder på resor och äventyr, ut och upptäck!

Augusti trillar cashen in där dem ska och nu blir de high-quality-lifestyle-deluxe!

November blir fyllt med glädje, kärlek och festligheter! Här kan en romans blomma fram…

Remember:

I år är du redo att se det du inte vågat inse förut och det gör du med öppen famn. Det blir spontant och nyfiket, vilket inte riktigt är hur du lever och det kan skrämma dig lite och få dig att vilja backa eller steppa åt sidan. Det här året vill dig väl, glöm inte det! 2017 vill ta dig på ett riktigt äventyr och om du är öppen och vågar kommer du finna så mycket värde, insikter och guldglimtar i ditt liv. Du utmanar dig själv i år genom att utsätta dig själv för saker du kanske aldrig skulle gjort förut och det kan bero på en nyfikenhet på det du inte förstår eller en ny sorts livslust som tar uttryck. Good. For. You!

GEMINI 2017
"Message"
LIFESTYLE:

Hela året ser väldigt lovande ut för Tvillingarna speciellt i karriären. Förra våren gav ett rejält karriärslyft, en dröm uppfylldes utan någon som helst förvarning för vad som väntade och tog dig med storm. På samma sätt inleds även detta år, små mirakel skjuts för dig gång på gång, ta tag i dem!

Senare i år hittar du ett nytt fokus, ny rutin som förändrar din livsstil till det bättre. Du ger ditt hälsoliv högre prioritering, detta är bara positivt för dig och kommer ge utdelning på så många områden i ditt liv genom att fokusera på dig själv och din kropp skapar du en balanserad och stabil hälsa, kan även tyda på en stabilitet i form av arbetsrutin som infinner sig. Du vågar experimentera och omfamnar denna förändring i ditt liv, bra jobbat Tvillingarna!

CAREER:

Första halvår handlar om att få starta upp någonting som kan vara helt nytt för dig eller också vara något som du redan påbörjat sedan förra våren, en högre position, titel eller någonting du länge drömt om att få göra, begränsa inte dig själv. Du har ett glittrande sken över ditt karriärsliv, där du får drömma stort och även alla chanser att uppnå dessa drömmar, detta sken sträcker sig fram till 2025 så ta vara på det, dröm stort!

Andra halvåret, vill uppmana dig att klart och tydligt finna det rätta för dig, denna perioden från Juni fram till slutet av November kommer du kunna skilja på dröm och verklighet, du kan då få upp en realistisk plan för hur du kan uppnå din dröm, men förbered dig på att det kan också krävas en del motgångar för att ta dig dit...

LOVELIFE:

Tvillingarnas kärleksår ser fullspäckat ut! Under våren börjar en viktig och näringsrik period för dig - du sätter kärleken på hold för en stund dels för göra om och göra rätt, laga något som gick snett med en relation och för att gå in i dig själv och finna vad du vill ha ut av en relation. Du förbereder dig för något helt nytt nu, ett nytt du, ett nytt kapitel i ditt liv där du under denna period kommer till insikt och utvecklas väldigt mycket som människa. Stora grejer är på ingång i ditt liv i form av passion, kreativitet, skapande och glädje. Du får tillslut äntligen leka av dig på ett gränslöst sätt till sensommaren och du känner dig fri!

Närmare hösten börjar saker lösas upp och du är redo att gå all-in med en special one nu, kan vara en tidigare relation som får nytt liv, på ett sätt du aldrig varit tidigare, året har gett dig det du behöver för att göra dig redo för just detta, din tid att njuta! Men först kommer ett sista test, som utmanar hur hårt ni håller varandra när det blåser till storm av missförstånd och komplikationer, med det du gått igenom är detta ingenting som bryter ner dig och din kärlek utan bygger er bara starkare! Året avslutas väldigt vackert med planeten Saturnus som äntligen lämnar ditt kärlekshus och slutar gå in och pilla på dina relationer utan låter dig nu äntligen få vara och njuta av kärleken!

TRIPS:

Början på året handlar om dina närmsta du utvecklar kontakten kring din familj, släkt, arbetskollegor och närmsta vänner och stärker banden, vilket breddar ditt hjärta och din känsla för familj. Till våren kan du hamna i ett inre emotionellt mörker, du kanske försvinner in i dig själv denna period och din omgivning kommer undra vart du tagit vägen, ta vara på de som bryr sig om dig nu och omfamna det för din skull, de är okej att inte vara på topp, leda konversationer eller skratta och vara rolig, låt dig själv vara och du kommer inte förlora något på det.

Sista halvåret handlar om en mental förändring i ditt kroppsspråk och inställning. Din attityd förändras när du får en annan förståelse för världen och livets resa vilket sedan utvecklas till ett förändrat uttryckssätt för dig. Avslutningsvis blir det mer fokus på delaktighet och kan innebära att du delar ditt med någon annans, detta tyder på en del utmaningar med allt vad det innebär då ditt förhållningssätt till andra, ditt ansvar sätts på prov här. Ett slags avslut och nystart på samma gång.

Moments:

Februari bringin' the confident! Det strålar om hela dig och du fångar så många nya vänner som präglar ditt år och detta kan vara kopplat till karriären där du denna månad fångar en dröm!

Oktober blir årets mest romantiska månad, kanske är du nu redo att satsa på riktigt och redo att bjuda in the lucky one till ditt privatliv och bli en del hennes/hans också, på ett sätt du inte vart redo för förut.

December bjuder på varma, kärleksfulla möten och avslutas med storslagen fest med de närmsta!

REMEMBER:

Detta år är du mentalt redo för att utmana dig själv att våga gå djupare inom dig, möta dina hjärnspöken, ditt mörker, de okända svårigheterna och att vända detta till att faktiskt förstå dig själv, hantera dina brister och respektera dig själv. Det här året handlar verkligen om ditt inre och hur det uttrycks i ditt yttre. Nu kommer du få möta dina hinder som du känt av tidigare och det positiva är att du inte förens nu vart redo att bemästra dem!

TAURUS 2017
"Essence"
LIFESTYLE:

Oxen, du har ett fint år att vänta med ovanligt högt fokus på kärleken och inre tillfredställelse. Att hitta din rot och därefter låta dig blomma. Däremot kan sommaren bli lite svår och här gäller det att lägga korten på bordet för att se vad som behövs rensas upp. Utöver detta kommer mycket fint till dig i år och du får dela minnena du skapar nu med fina relationer, utöka din vänskapskrets och även din arbetssituation och vardag visar efter många kamper tillslut utdelning och där någonstans märker du själv hur bra du trivs, vilket blir tydligt närmare hösten!

CAReER:

Din karriär får inte ditt största fokus i år men det betyder inte att det inte kommer smälla om det!

Första halvåret behöver du gå tillbaka i karriärsprocessen och se över en del av dina insatser och dina mål. Mycket fokus ligger här på hälsan, rutinen, träning, kost och arbete och du behöver ge mer fokus och energi på att verkligen få ihop det här, att städa iordning röran och få saker på plats, vilket sker fram mot sommaren. Närmare hösten slår det fyrverkeri i din karriär och det ser strålande fint ut. Det öppnas en dörr där du känner dig hemma i arbetslivet och det får dig att stormtrivas! Första halvåret kan vara kämpigt på många fronter samtidigt och det kan bli en utmaning, men det andra halvåret ger så mycket resultat av ditt hårda arbete, bra jobbat Oxen!
LOVELIFE:

Oxens år går i kärlekens färger och det kickstartar med en väldigt vacker månförmörkelse med storslagna budskap i ditt familjeliv, här påbörjas en ny emotionell livscykel. Du kan uppleva starka känslor för någon och du trivs väldigt bra med dina nära och kära, kanske väntar en familjemedlem...

Sensommaren bjuder på lite komplikationer och missförstånd mellan dig och livets nöje, det kan bli drastiska svängar i kärleken men också i dem mer roliga och ansvarslösa projekten och saker blir inte riktigt som tänkt... Men så fort stormen lagt sig så ser du det romantiska skimret klart igen och härliga känslor infinner sig i kärlekslivet. Din familj får en nystart, där hemmet hamnar i centrum. Det kan innebära att du är redo att skapa ditt egna hem och flytta hemifrån eller kanske till och med bilda en egen familj. Ditt hem är en varm och kärleksfull plats med mycket omtyckta människor, stärkta band! Till höst går kärleken på högvarv, riktigt romantiskt och kärleksfullt avslut på året och det tyder på väldigt vackra och varma toner med en fin familjär sammanhållning!
TRIPS:

Året tyder på lite krångel gällande större utflykter, speciellt om du är på resande fot och detta kan bli återkommande, inte det helt ultimata resåret. Men det har mycket inre utveckling att erbjuda. Främst i form av kontaktnät och året börjar direkt med en stor gemenskapskänsla, där du är delaktig i en väldigt djup och bred vänskapskrets som kommer vakna till nytt liv i vår. Senare i år kan denna känsla slå av och dina relationer kan visas i nytt sken, du kanske inser vilka som är mer äkta och lojala än andra, saker kommer ur sin skugga och det som låg under ytan och var oklart blir nu tydligt. Avslutningsvis lämnas din inre, djupare och mörkare sida ifred, kan ha varit mycket tankar som gått runt i huvudet utan svar och detta år verkar du ha funnit en hel del förståelse för ditt sätt att fungera och förhålla dig till omvärlden.

Moments:

Februari bjuder på vackra känslomässiga meddelanden och ger en nystart gällande familj och hem, denna period påbörjar du något nytt och aningen vågat.

Augusti slår gnistor i karriärslivet och nu uppfylls drömmar och en efterlängtad familjeangelägenhet eller familjenyhet uppenbaras till något magiskt fint och blir officiellt med värme och kärlek!

Oktober är månaden där kärleken gör storslagen entre i ditt liv och den är här för att stanna så omfamna den och njut fullt ut av fjärilarna i magen!

REMEMBER:

Du kan möta en del utmaning som kommer från botten av dig själv - tankar, vanor och beteenden från tidigare som du lever efter kan behöva brytas, speciellt kring försommaren ligger en oro i luften som kommer ta på dig ganska hårt, du kan känna dig hopplös, värdelös och talanglös och vilsen i din själ men i denna tomhet hittar du styrkan som kanske har saknats och när du kommer ur mörkret vet du mycket väl vart du står, vem du är och vart du är påväg. Lita på din intuition för det är den som kommer visa din väg och ingen annan!

ARIES 2017
"Wilderness"
LIFESTYLE:

Vädurens år kan verka hårt mot dig och det kommer ge dig lust att ta fram stridsyxan men det är snarare ett behov av att besöka städskrubben och ta fram mops och dammsugare och börja storstäda i hjärnkontoret. Klara tecken tyder på att du får stort spelrum i kärlek och det verkar helt klart vara ditt kärleksår i år, ta vara på det och njut av hur livet leker!

CAREER:

Karriären går på sparlåga i år, det slår till mer mot hösten. Ekonomiska problem kan uppenbaras under våren så håll stenkoll på inkomster och utgifter. Denna period fram till hösten kan oväntade sanningar avslöjas gällande jobb, en insikt slår till som uppmanar att gå inåt och reflektera. Hösten bjuder på ännu mer krångel när det kommer till arbete, hälsa, träning och kost, så ta det lite piano här. Varva ner och dubbelchecka allt! Det verkar komma någonting väldigt bra, nästan magiskt ur denna period ändå i slutändan så ge inte upp!

Avslutningsvis kommer det nya året präglas av en lättnad inom resor och utbildningar, kanske är du nu klar examinerad och kan gå vidare i livet med nästa steg. Men det innebär också att du nu kommer få kämpa riktigt hårt för att uppnå din dröm i karriären, där tålamodet och viljan sätts på prov men nu har du kommit på rätt spår och du har målet i sikte!

LOVELIFE:

Ditt kärleksår blir väldigt flirtigt, passionerat och lekfullt. Men det inleds med seriösare tongångar då du direkt behöver reflektera en nära relation och kanske sörja och få ut känslorna och tankarna för att kunna släppa det, det visar inte nödvändigtvis tecken på ett avbrott men på mycket tankar över hur du hanterade en relation. Detta leder vidare till en emotionell nystart hos dig med mycket gnista och passion, det är en nöjesrik period och hela ditt år ser väldigt lättsamt och lekfullt ut. Du tar plats och sprider din glöd lite överallt på det du håller kärt, om det så är en person, ett projekt eller yrke. Senare mot hösten går denna känsla och ide ut till uttryck och här påbörjas ett nytt drömprojekt som verkligen tar fart nu att bli till verklighet.

TRIPS:

Året inleds med ett stort avslut i ditt mentala, något i ditt undermedvetna och förvrängda kan ha inneburit eller kommer innebära en uppoffring när denna insikt faller in. Tecken tyder på att en stor mental förändring i form av utrensning. Du möts under tidig vår ett rejält motstånd... Du kan behöva mycket tid för dig själv för att läka för nu hamnar du lätt off mode med mycket tankar och reflekterande över din identitet och personlighetsuttryck.
Sommaren ser inte ut att gå på rosa moln heller utan fortsätter i ett mer introvert uttryck men då gällande en utbildning eller kurs som du behöver fundera på varför du egentligen tog eller ska ta och om det är helt genomtänkt. Denna period kan du se ut att kunna påverka ditt beslut.

Andra halvåret tas fokuset på ditt undermedvetna, dolda men även drömmande och synska seendet upp igen, den här gången slås du av en del insikter och skillnaden mellan dröm och verklighet görs väldigt tydligt nu, du kan under denna period inse att du levt i förnekelse eller andra dumma försvarsmekanismer och ser nu klart vad som behövs göras och vart du ska lägga energin! Här vänds det till mer positivare tongångar än första halvåret, som varit väldigt hård mot dig. Avslutningsvis bjuds det på en stark teamkänsla och du är involverad i en hel del nöjen och events där folkmassor samlas.

Moments:

Mars blir lärorik men också väldigt generös mot dig på många sätt, med roliga inbjudningar till olika nöjen med dig i centrum. Mycket meddelanden kommer åt ditt håll och en kan mycket möjligt vara en kärleksförklaring.

Juni utvecklar och vidgar dina vyer emotionellt till dina relationer, det kan nu byggas starka och stabila band mellan dina relationer och omfamna nya människor i ditt liv på samma gång.

Oktober kommer spraka upp ditt kärleksliv ordentligt, här vaknar känslor till liv och du delar dem med någon speciell, ni tänder en riktig brasa i varandras hjärtan, kärleken går på högvarv nu!

REMEMBER:

Ditt år handlar om mycket djupa tankar som slår dig och du behöver bearbeta och kanske även konfrontera dolda sidor som kan framkomma nu. Det är dags att lära känna en ny sida av dig själv, skjut inte ifrån den utan välkomna den till ditt liv för den är en del av dig och kommer utveckla och gynna dig på många sätt. Ett intressant och djupt sken strålar om dig nu, du går från 2D till 3D och du kommer fascineras av dig själv i år!

by Carolinerna

Likes

Comments

pisces 2017
"Vision"
LIFESTYLE:

Det sprakar till ordentligt i början av året för Fisken! Det är starka varma och kärleksfulla energier här och du finner ett välmående i det med stärkt tro och kärlek till dig själv. Du har fått en väldigt fin balans i livet där du lätt bollar mellan olika områden i livet - Nöjesliv, vardagsliv, karriärsliv och kärlekslivet. Men detta år handlar om dig och din livsstil och andra halvåret utvidgar du dig och börjar utforska livet där resor och utbildningar blir aktuellt! PS! Detta är överlag ett själsligt år för dig där du tar rollen som utforskare, så ut och möt äventyret i världen men också i dig själv. Detta år är strålande för dig att meditera och tillbringa tid till din själ.

CAREER:

Kärriären har lekt svårfångad med dig och detta året får du lägga du gå all-in för att få som du vill. Finns det tillräckligt med vilja, kraft och motivation är frågor som testas här och för rätt sak så är det ju självklart att du har det och mot årsslutet segrar du kampen och går i mål. Annars inleds året med härliga energier i karrären, du får till alla dina rutiner och mår väldigt bra och känner dig tillfreds, tills din ekonomi blir kaos och hela du hamnar lätt i dåliga tankemönster, här behöver du arbeta aktivt med att finna ett psykiskt välmående! Du hittar relativt snabbt tillbaka och är snart på banan igen med ett fräshare och klarare huvud än tidigare, väl skött! Mott hösten får du ett underbart flyt på livets alla områden och du flyter på vågen med glädje och drar med andra, härligt avslutning på året. Se upp med lite missförstånd på arbetet vid årsslutet, så går du in i 2018 med stil!

LOVELIFE:

Kärlekslivet håller lågt för Fiskarna i år och det är okej, finns mycket att lägga krut på i år och om det blir på kärleken så blir det mot andra halvåret. Där det först bjuder på en del komplikationer, missförstånd och krångel... Ta några andetag, kasta dumma tankar och möts på mitten så blir det varma och vackra känslor som avslutar året och du ser ut att i höst leva med någon, för här möts din kärlek och får dig att må hur bra som helst i det!

TRIPS:

Första halvåret handlar helt och hållet om dig och du går under mantrat "Me, myself and I". Du kör ditt race och får utvecklas i din takt men tidigt i år skapar du din värld och en utvecklad version av dig, härligt att du tar steget att släppa den gamla definitionen av dig och istället låter dina nuvarande handlingar få skapa dig! Har finner du erfarenheter och kanske även minnen som möter verklighet och insikter framkommer. Du kommer möta gamla mönster, vanor, relationer och upplevelser igen, men ta det lugnt för det är endast en process för att släppa det helt och börja på nytt, en utrensning som i slutändan kommer kännas uppfriskande. Mot slutet ser det ut att påbörjas en utbildning eller liknande, även resor av alla slag är gynnsamma nu, så ta för dig av livet!

MOMENTS:

Februari möter du dig själv och jag råder dig att meditera eller sysselsätta dig med något kreativt som måla eller dansa för att uttrycka dig själv.

Oktober bjuder på nya spännande äventyr, resor är gynnsamt!

November kan du finna en varm relation som känns lite extra och detta kan mycket troligt ske på resande fot!

REMEMBER:

Detta året får du släppa kontrollen och leva ditt liv fritt och det är ju helt underbart men det finns utmaningar i det också. Längtan, rädslor och vilsenhet. Det är vad utforskning går ut på att hitta din rot genom att tappa kontrollen omkring en och detta kommer göra dig väldigt stark, men i svåra stunder tycker jag därför du ska jobba med den andliga vägledningen, börja meditera för att hitta inre styrka. Det kommer bära med dig överallt, igenom allt.

by Carolinerna

Likes

Comments

AQUARIUS 2017
"Connect"
LIFESTYLE:

Vattumannens år börjar stabilt med höga doser av självförtroende och självsäkerhet, du kan känna dig sådär lagom hög på dig själv, som man gör när saker bara flyter på precis som man vill. Och det ekonomiska flowet i karriären är inte ett skämt ens. Du är i så bra balans och synk i dig själv, omvärlden och livet att livet verkligen leker. Härligt sociala vindar, där mycket aktivitet och roliga ideér kommer till liv nu med andra. En stark attraktion tänds till i mitten av året och det är riktigt fint och gynnsamt kärleksår för dig, speciellt till Oktober tänds det till ordentligt med känslor. Året avslutas med härliga resor och succé i karriären!

CAREER:

Härliga nyheter inleder året en ny inkomstkälla eller en högre lön ser du ut att kunna vänta, det växer ett självförtroende inom dig med närmare kontakt till dig själv och ökad medvetenhet om ditt inre känsloliv. Mycket insiktsfullt sker här och psykiskt stärkande gällande karriären. Men se upp för att tappa kontrollen på ekonomin för till sommaren blir det bakslag om du inte har full koll på pengarna och det kan hända att du inser att pengarna försvinner, inte räcker till eller bara var mindre än du trodde. Här behöver du göra lite research och kolla igenom dina inkomster samt strukturera upp budgeten igen för att komma på banan, denna känsla av dåligt ekonomiskt flyt kan visa ett mer realistiskt och moget tankesätt än tidigare och det positiva är att du nu anstränger dig för att komma på fötter igen. Till hösten blir det fantastiska nyheter och här kan vändningen ske när du hittar ditt dröm jobb! Därefter ser det bara ut att gå uppåt för dig i karriären, den sista växeln behövde läggas i för att detta skulle förverkligas, bra jobbat!

LOVELIFE:

Kärleken lyser på dig i år och det inleds direkt med starka kärlekskänslor, där det kan bindas kärleksfulla band mellan dig och någon speciell! Det visar på fjärilar i magen tidigt i år och det ser ut att bara växa sig starkare och starkare under årets gång för till hösten blir det på riktigt om det vart så att du blev smått förälskad tidigare i år eller bara saknat känslan av kärlek så är det nu det inträffar och sker, hela sommaren har gjort dig redo och förberett dig på att leva med någon och kärleken spirar på bra andra halvåret. Om du redan är i en relation kan detta istället tyda på ett starka budskap som äktenskap eller frieri! Fint kärleksår väntar, ta hand om det varsamt!

TRIPS:

Kan råda dig att ta det lugnt med resorna under första halvåret och även din omgivning är på is. Denna period kommer mycket från tidigare relationer göra sig påminda och uppmärksammade igen, så det kan vara så att den dåliga stämningen är bara ett ouppklarat dilemma. Första halvåret får du ta dig tid att lösa dessa för att friskt gå vidare och möta nya upplevelser och människor. Året handlar mest om dina nuvarande kontakter och fördjupandet av dessa samt utforskande i dig själv istället för runt världen, söka nya vänner och nya äventyr. Nu söker du mer efter det du redan har eller kanske till och med haft, där gamla band kan knytas igen till och med.

MOMENTS:

Februari bjuder på romantik med fjärilar i magen och nu är början på något nytt mellan dig och en förälskelse!

Augusti handlar om dig, äntligen. Dina viljor, dina drömmar, känslor och ambitioner. Nu får du ta ditt uttryck och göra vad du behöver göra utan bekymmer och tvek i din väg. Du strålar och uppnår balans.

Oktober blir succé! Karriären vänder och går spikrakt uppåt, med ett drömjobb i sikte eller befordran på g!

REMEMBER:

Din tid är din tid, håll respekten för det oavsett andras krav på dig och du har haft det tufft med att hitta din plats i den stora världen men detta året kommer den börja kännas och visa sina konturer. Det sociala livet kommer lätta om du bara låter dig vara fri och respekterad, förlora inte dig själv i andra. Bygg dig stark och stå stadigt på din jord och du kommer dra till dig dem som står på samma sida som du i livet, och det är här du hittar värde. Nuvarande relationer utvecklas kraftigt i år precis som du, där människor du inte väntade dig att kunna förstå och möta kan hitta varann på det mest oväntade sätten, håll dig öppen för förändring och mottaglig!

by Carolinerna

Likes

Comments

CAPRICORN'S 2017
"Mastermind"
Lifestyle:

Stenbockens år inleds på bästa möjliga sätt, med alla dina vänner vid din sida, kärleken som är på högvarv och en hög feststämning. Därefter flyttar kärleken strax in med dig och ditt liv, här kan en kärleks historia skrivas. Starka, passionerade kärleksfärger målas nu på din himmel och det blir ni mot världen nu! Mot våren blir det svårt för dig att balansera hemmet och arbetet, då båda delarna visar på svårigheter och detta blir en utmaning för dig. Du är stark att klara detta om du öppnar dig och vågar visa dig mer. Med en stark kärlek vid din sida ser jag att ni klarar detta just för ni byggt en starkt band och grund ihop, vilket inte skulle varit lika självklart om den inte fanns, tro på dig själv och din styrka. Din målmedvetenhet tar dig i mål i sommar och efter det är du oemotståndlig, Till juli blir kärleken stark och detta gör dig som människa så mycket, du är så stark och i balans nu! Efter regn kommer solsken och till sommaren strålar du och är så i harmoni i ditt liv! Året avslutas mer resor och firanden av alla olika slag. Och avslutningsvis slår det gång på gång fyrverkerier i ditt karriärshus, nu händer det du kämpat för och drömt om, gratulerar Stenbocken!

Career:

Det här året kommer med glädjande nyheter i karriären för er Stenbockar! Förra hösten började denna process för dig och nu kan du ha stor chans att finna ditt drömyrke eller kanske har du redan hittat det? Hinder på vägen kan uppstå under våren så försök se det som en inre utveckling för att sedan kunna avancera, för även i de tuffare tiderna har du bättre att vänta och denna lyckoperiod är inte över förrän till hösten så njut av att verkligen lära mer och utvecklas extra mycket under sommarn. Sensommarn bjuder på en inre känsla av rikedom, självförtroendet kan hamna i större fokus och högre vilja att förbättra ditt inre välmående. Denna period kan även tyda på ekonomisk stabilitet eller t.o.m tyda på högre lön eller fler inkomstkällor, där ekonomin höjs. Nu kan du verkligen luta dig tillbaka och njuta av ditt hårda arbete för att ta dig till toppen, vi alla vet hur ambitiösa och starka individer ni är, försök nu att stanna upp och beundra dig själv.

Lovelife:

Familjelivet kan bli tufft under försommaren, det finns en skörhet denna period och du ska inte vara för hård mot dig själv eller uppoffra något värdefullt för dig. Ur svåra tider kommer oftast något gott och denna problematik finner sig en väg som alltid och den kan gestaltas i form av en kärleksförklaring som öppnar och lättar på tygnden i hjärtat du bärt på. Kommunikation är lösningen till mycket och du behöver kanske bli bättre på att formulera dig och dina känslor. Till sommaren vänder det och ser väldigt fint ut framöver!

Trips:

Härliga tider börjar detta år, visserligen en del komplikationer gällande kommunikation men utöver det ser det ut som du får en fantastiskt fint nytt år med fullt hus av vänner och vänners vänner, en glimtande gemenskap och bättre blir det! Det handlar i år om en djupare connection till din omgivning, vänner och en djupare förståelse och kontakt till dig själv och ditt djup tar ditt fokus i år. Det finns mycket detta år att fyllas av och de är väldigt generöst mot dig överlag med en hel del härligheter att erbjuda. Du kommer känna dig rik på kärlek och omtänksamhet och det gör även dig mer uppmuntrande och vill visa mer uppskattning för det du har.

Andra halvåret ser strålande romantiskt ut och detta kan ta dig och din kärlek på en resa ihop och om du är singel så kan stor potential till den rätta kanske finnas på denna plats. Senare utökas det nätverk till max, du får verkligen värdefulla trådar att hålla i, du kan få en större roll i ett gruppsammanhang eller också lära känna en hel del nya intressanta människor! Ett givande år på många fronter som du ser, låt glädjen spira!

Moments:

Januari bjuder på riktig fest stämning, med alla dina pows och en kärlek firar ni in det nya året med stark gemenskap och stor glädje tillsammans!

Juli blir väldigt kraftfull för dig, det spirar kärlek om dig och du utstrålar inre styrka och energi, du är full av liv!

Oktober blir en romantisk resa aktuell för att visa er tillgivenhet och kärlek för varandra, vackert och binder er ännu närmre med starka känslor som utvecklas ytterligare!

Remember:

Du briljerar på arbetet och imponerar inte bara på andra utan även dig själv och du kommer få se och uppleva succé i år garanterat, tappa bara inte hoppet och din drivkraft! Men detta med karriären kan du redan, det du däremot inte kan är känslor, hantera en kärlek. Det är nya arenor för dig och utmaning. I år får kärleken en större plats i ditt hjärta och därmed i ditt liv, va inte rädd för att släppa in det om det känns rätt nu. Nya känslor, situationer och upplevelser och bara för att det är så nytt för dig måste du hitta mod i er att hålla ihop för det finns mycket här ser jag, tro på det och bygg er bara starkare av motgångarna!

by Carolinerna

Likes

Comments

SAGITTARIUS 2017
"Wanderlust"
LIFEstyle:

Året bjuder på mycket tankeverksamhet och mental utveckling, detta finner du stimulerande och intressant så du fångar upp detta direkt och de förändrar din attityd och ditt sätt att tänka på. Med andra ord kan detta handla om en utbildning eller kurs, kan även vara en en resa utomlands som ger en del reflektion och förståelse. Karriären sätter sig lite på traven i år men bättre tider kommer garanterat och i år märks det speciellt i kärlekslivet. 2017 har mycket att bjuda på, främst din personliga utveckling men också romantiskt och det är about time att det får elda till i ditt kärleksliv!

CAreer:

Detta år blir inte det mest ultimata karriärsåret för er Skyttar, det kan många gånger storma till det för att verkligen sätta saker på sin plats. Karriären håller sig låg i början och när den börjar ta fart så sker allt nästan lite samtidigt och ställer mer till det... Du kan ha svårt att hålla en balans i ditt vardagsliv och våren kan vara en oflexibel period som lätt slår ut fel och gör det svårt att hitta rutinen. Det kan skaka om lite i både hälsan och arbetet och dess tillhörande vanor.

Senare mot hösten blir detta aktuellt igen men då med ännu mer fokus på karriären. Detta är en väldigt kort period och vill bara uppmana dig att få allt på plats, hålla koll och vara noga, då får du inte allt för hårt motstånd.
Sista halvåret visas resultaten och du trivs strålande bra i karriären och det är bara bra känslor som infinner sig nu, ta vara på det! Året avslutas med ett visst allvar i luften gällande ekonomin och det kan komma lite plötsliga vändningar, men ta det lugnt för även denna storm kommer passera och lätta precis lika bra som de tidigare.

Lovelife:

Året inleds med en tydlig familjekänsla som bara växer sig starkare under året. Detta formare dig till en stabilare person då du känner av dina rötter mer än tidigare och vet vilka som står bakom dig. De kan även innebära en nyhet i som att flytta ihop med någon där hemmet blir centralt och mer viktigt i ditt liv. Denna period kan jorda dig som eldtecken lite och är bara positivt för dig.

Närmare sommaren backar du från din gränslöshet och tappar aptiten på spelet. Nu infinner sig ett behov av något djupare och seriösare. Kanske kommer en tidigare relation in i bilden igen, för denna period är det hög risk för tidigare flammor att bli aktuella igen... Och kanske för att du nu söker någonting äkta och unikt.

Från sommarens mitt till årets slut blir den familjära och hemmafronten tydlig för dig, du ser klart hur du vill ha ditt liv, ditt hem och kanske vem du vill dela vardagslivet med. Något som tidigare endast gestaltat sig i drömformat, kan nu göras till verklighet!

TRIPS:

Du inleder året med en emotionell och spirituell resa med stor inverkan på dig. Den breddar dina vyer mentalt och är både fascinerande och lärorikt! Året i stort handlar om att känna samhörighet och gemenskap med omgivningen och detta blir under våren väldigt viktigt och du kan behöva deras stöd och närvaro extra mycket för att du ska må bra. Denna period behöver du egentid för reflektion, isolering och lyssna på dina behov gällande umgängen och kontaktnät samt prioritera dem. Det ställs ultimatum på de vänskaper som inte ger bra energier nu och du kommer allra mest troligast må bäst av att släppa dem vidare.

Andra halvåret bjuder på mycket härligt. Många fina kontakter vidgas och öppnas upp här som gör att du känner ett välbefinnande. Och även vid hösten verkar en resa eller utbildning bli aktuell, detta kan mycket väl vara sammankopplat till det du startade tidigare i år. Tecken tyder på att du inom det området levlar upp. Avslutningsvis blir det ett fokus på ditt tidigare liv, vanor, tankar och beteenden. Du går in i en period där du behöver reflektera och kanske även bearbeta delar av ditt liv och det kan ta tankarna bakåt i tiden, detta förbereder dig för det som väntar genom en utrensning för att ge plats för de nya, ge det den tid det behöver. Denna period kan innebära ett spirituellt uppvaknande, omfamna det!

Moments:

Januari bjuder på stärkta familjeband och du är nu kanske redo för att bilda egen familj eller nystart i form av flytt - bilda ditt egna boende utifrån din definition av hem.

Februari och Augusti är extra starka månader som bjuds på resor av alla slag och lärorika kurser eller utbildningar som blir aktuellt.

September blir ultra romantiskt och det kan finnas kärleken i luften på arbetet.

Remember:

Kan kännas som att du hela tiden gör fel... Detta bryter tillslut ner även de starkaste och tär psykiskt på en. Året blir tufft på vissa områden men det är också de du måste genomgå för att växa och det kommer du göra om du går in i fighten med dina starkaste verktyg, dvs. i detta läge handlar det om att ta fram det bästa ur dig för att bemästra dig själv.

by Carolinerna

Likes

Comments

SCORPIO 2017
"Insight"
Lifestyle:

Mycket tyder på att 2017 är Skorpionernas år och du åstadkommer fantastiska saker i alla områden - kärlek, karriär och din inre själsliga resa, som ser ut att bli utmanande men kommer i slutändan ge lärorik insikt i form av stärkt självförtroende och du kommer efter första halvåret få ditt personliga utrymme du behöver i att hitta dig själv och verkligen rota dig till din kärna. Du hittar hur du vill leva, din livsstil och vardag och mot slutet ser det även ut som du äntligen får ihop alla bitarna och du har utrymme att fylla livet med allt du vill ha där! Du känner dig friare och full av liv, du är gränslös och oemotståndlig, om du bara tror på dig själv. För nu är den enda personen som står i vägen för dig själv, du.

Career:

Jag ser direkt att detta är ditt karriärsår! Och det startar nästan direkt med en fantastisk nyhet i form av uppgradering i karriären, du har siktet på målet och du träffar direkt, tvivla inte på dig själv eller håll tillbaka, för nu står dörrarna öppna för dig, så ta för dig! Under sommaren glider du in i ett mörker, stå stark för denna period blir tuff. Det tär på din vardag och även på självförtroendet och du känner dig väldigt låg... Livet kan se väldigt rörigt ut denna period men stå på dig och det kommer lösa sig, närmare hösten väntar fantastiska nyheter och denna period visar på att du storstädat ut skiten som skräpade i ditt liv och det finns inte tid för att hålla tillbaka och tvivla på sig själv längre. Mot årets slut går du in med ett helt nytt självförtroende, nu sätter du saker på sin plats och du uppnår ditt mål, underbart att se Skorpioner!
PS! Avslutningsvis vill jag upplysa dig att ha stenkoll på din ekonomi då risken är hög i slutet av året för missförstånd, förseningar eller allmänna felaktigheter.

Lovelife:

Kärlekslivet blir fartfyllt och går på höga vågor direkt, du inleder en kärleksaffär eller något riktigt roligt projekt sätts i rullning och det är något du brinner för eller drömt om. Men det kan bli komplikationer i nära relationer och speciellt utmanande kan kärleksrelationer se ut att bli, då ni väldigt lätt hamnar snett och missförstår varandra, ta inte varandra för givet utan lyssna på varandra och var tydliga och det absolut viktigaste - stressa ingenting!

Sommaren och hösten går i fina men seriösare toner, någonting med en kärlek, ett projekt eller bara din lekfulla sida får sig ett nytt sken, en ny verklighet som ger mer tydliga och konkreta tongångar. Avslutningsvis blir det jättevackert, en emotionell nystart gällande familjen och hemmet hamnar i fokus och under denna period kan det starta upp tankar på flytta ihop med någon eller bilda familj. Fin avslutning på året!

Trips:

När året börjar kan något eller någon från ditt tidigare göra sig påmint och dra tillbaka ditt fokus och du kan få en ny chans att hitta en lösning på något som låste sig för dig och det kommer nu att underlätta för dig i din process att gå framåt. Du får tid för bearbetning och äntligen kunna sätta ett avslut! 

Det blir ett högt fokus på resor i sommar. Det kan absolut vara en resa i fysisk form och den blir aktiv och äventyrlig, men det handlar även om en djupare, inre resa som blir svår då du behöver möta en del av dina inre motgångar men det kommer i slutändan vara näringsrikt för dig i din utveckling och du kommer till hösten ha genomgått en transformation.

Slutet av året visar på härliga nyheter gällande din vänskapskrets, någonting som börjar helt fel och kanske även kaosartat ger en plötslig vändning när en relation ur detta blomstrar fram. Här blir det fest med stark gemenskap. Ditt år avslutas på topp med en klar utveckling i ditt liv. Du har växt och uppnått mycket under detta år av dess motgångar samt framgångar som haft en positivt inverkan på dig. Detta år har du tagit stora kliv framåt och du går mot ett 2018 med en mer utvecklad version av dig själv!

Moments:

Augusti inleder en nystart i ditt liv i hemsituation och familjesituation. Planer på att flytta ihop med någon eller bilda egen liten familj?

September bli sprakande först i karriären som har fantastiska nyheter till dig och senare även i nöjeslivet som blir social och festlig men kärleksfulla inslag, perfekt tid för ett firande!

Din månad, November, blir ovanligt storslagen i år så se till att verkligen fira stort, för den blir magisk!

Remember:

Ditt år blir tufft för dig, du kan behöva kämpa extra mycket för att få ihop din ekonomi och verkligen hitta en stabil ekonomisk inkomstkälla att stå på. Det som kan vara ännu svårare är att kunna tro på dig själv och lita på dig själv, det visar på ett starkt glapp i självförtroendet i år och jag hoppas att du tar hand om dig själv och omger dig av kärlek och uppmuntran. Ditt år går ut på att utforska ditt undermedvetna och dolda eller hemliga sidor hos dig själv och möta ouppklarade dilemman som gömt sig i skuggan. Detta år uppmanar dig att ge tid för att gå in i dig själv i form av meditation, yoga, healing eller mindfulness, det kommer vägleda dig till hjärtat och din styrka!

by Carolinerna

Likes

Comments