SKORPIONEN I KÄRLEK

Med Venus i Skorpionen är de viktigaste i en kärleksrelation: Sanning, Passion och Tillit.
Venus i Skorpionen vill känna djup kärlek, stark tillit och evig närhet till sin partner. Du behöver en stark och pålitlig partner, någon som du kan öppna upp dig för helt och känna total trygghet med. Det är viktigt för dig med en partner som står upp för sig själv med självständighet och självrespekt. Det som kväver dig i en relation är någon som bryter ditt förtroende med falskhet, lögner och svek. När du går in i en kärleksrelation är det för livet.

Venus i Skorpionen trivs i singellivet och har ett stort behov av att älska och med din starka attraktionskraft förför du med en erotisk blick och sensuell beröring. Du faller inte utan starka och ömsesidiga känslor och det tar tid för dig att öppna ditt hjärta och helt våga lita på någon. När du väl finner denna tillit i en relation visar du hur mycket du bryr dig och vad denna person faktiskt betyder för dig. Du är en intensiv, självsäker och passionerad älskare som i värsta fall triggar svartsjuka och kontroll men i bästa fall triggar intimitet och romantik. För att nå framgång krävs det en stark, sann och oändlig tillit till varandra.

Hur man attraherar Venus i Skorpionen:
Venus i Skorpionen är all about "allt eller inget" och för att få din uppmärksamhet behöver man vara speciell och unik. Du är attraktiv för många och observerar innan du agerar. Du har en förmåga att känna in emotionella vibes och veta om någon är into dig eller inte. Dina relationer är emotionella, andliga och sexuella.
Turn On: Mystik och Självsäkerhet. Du fattar tycke för den som sticker ut ur mängden och är svårfångad. Någon du finner attraktiv, intressant och som ett mysterium du vill utreda. Tecken på att du är into någon kan vara svåra att se då du medvetet eller automatiskt döljer dina känslor väl men avslöjas av en stark intimitet och intensivitet.

Vart står din Venus: Ta reda på ditt Venus Tecken här!

Alla Venus Astron:

Väduren, Oxen, Tvillingarna,
Kräftan, Lejonet, Jungfrun,
Vågen, Skorpionen, Skytten,

Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna.
by Carolinerna

Likes

Comments

Imorgon den 26 Februari 2017, precis innan klocka slår fyra, närmare bestämt kl.15:57 exakt, sker den första Solförmörkelsen för i år och den inträffar i Fiskarnas tecken. Fiskarna är ett spirituellt tecken och andliga uppvaknanden kan bli aktuella nu, all form av meditation, healing och vägledning är mycket gynnsamt nu.
Drömmar, romantik och känslor går på högvarv denna tid. Ta hand om varandra och dig själv!
Allt om vad denna händelse innebär och betyder för varje tecken finner du nedan & på mitt instakonto @zodiac.news
Happy Solar Eclipse folks!

Solförmörkelse & Nymåne i Fiskarna:

Väduren: Du börjar nu gå igenom en process av mental utrensning, där du tydligt sätter punkt för det som du är klar med, omvärdering av prioriteringar, nya visioner och mål i livet. Du går vidare och gör då plats för någonting helt nytt.

Oxen: Nya intressen växer fram och nya kontakter med det. Detta tar upp stor del av ditt liv med glädje och nya vänskaper bildas och blir en del av din omgivning nu! Du omfamnar det nya i ditt liv.

Tvillingarna: Det smäller till ordentligt i karriären! Har du väntat på ett drömjobb har du nu möjligheten att sätta igång med precis det du önskar. Alla dörrar är öppna och ett dunder tillfälle för ett karriärslyft inom det kreativa eller vårdande.

Kräftan: Nya horisonter, platser och kunskaper får du bli bekant med. En utbildning eller en stor resa som kommer förändra ditt liv. Du kommer trivas perfekt på ditt äventyr och det kan bli känslofyllt.

Lejonet: En inre transformation startas. Nu kan du vilja se förändring i ditt liv och hitta ett nytt uttryck, look eller stil. Du går utanför ramen och experimenterar fram ett nytt jag. Detta är en inre skapelse och förnyelse.

Jungfrun: Nu är partnerskap av alla slag gynnsamma för dig. Att ingå någonting seriöst med en förälskelse, ingå äktenskap, ingå samarbete på arbetet eller skapa ett duo projekt.

Vågen: Nu släpper du gamla vanor och dåliga rytmer till en mycket bättre lämpad för dig. Med fokus på hälsa och rutin i allt som hör vardagen till, du får en bra anslutning via alla områden - arbete, träning, mat, sömn och livsstil.

Skorpionen: Du får upp ögonen för en helt ny passion som slår till lågor direkt. Omfamna detta med din tid och energi. Denna passion kan vara kärleksaffär, projekt eller barn.

Skytten: Nu görs stora förändringar gällande hemmet. Renovering på gång, inflyttning, utflyttning. Du inleder en satsning nu som ger dig en känsla av stark tillhörighet. Detta kan även innebära en familjär satsning.

Stenbocken: Livet leker och den känslan kunde du behöva extra mycket. Du får möjlighet till resa, socialisera, flyta omkring med vänskaper av alla slag och glida helt utan krav och press, nu får du njuta och leva livet.

Vattumannen: Nya inkomster, mer inkomster, befordran på jobbet, löneförhöjning, vad som helst kan hända nu som lyfter din ekonomi. En rik känsla infinner sig. Rik på livet, pengar, positivitet och självvärde.

Fiskarna: Nya dörrar öppnas och du får en omstart i livet. Här välkomnas helt nya arenor att spela på. Du upplever att ett nytt kapitel inleds.

Mer av ZNC:
by Carolinerna

Likes

Comments

VÅGEN I KÄRLEK

Med Venus i Vågen är de viktigaste i en kärleksrelation: Balans, Support och Samhörighet.
Venus i Vågen är en levande skönhet och sann romantiker som vill tillfredsställa sin omgivning och lever för andras lycka. Du vill känna dig värdefull, omtyckt och sedd, därmed behöver du någon som står vid din sida, supportar dig och upprätthåller balans i relationen. Du är givande, öppensinnig, attraktiv och är nära till dina känslor samt känner samhörighet och förtroende till de du finner en ömsesidig öppenhet med. Det som kväver dig är någon som inte ger dig uppmärksamhet, omtanke och respekt.

I singellivet är du super duper flirtig och charmar vem du vill, ständigt på jakt efter någon att dela natten med. Du älskar att känna dig älskad och omtyckt. Njuter av leken, spelet och jakten på kärlek. Som singel får du en stor dos frihet vilket kan göra dig ostadig. Därför trivs du bäst i partnerskap, då du aldrig behöver känna dig vilse och ensam. Du infinner den trygghet och stabilitet du behöver, men om du inte är redo för ett sådant löfte och anförtroende är förhållande det värsta du kan göra mot dig själv då du inte kommer vara sann mot dig själv och därmed ha lätt för att såra din kärlek. För att nå framgång i relationen behöver du ömsesidighet support.

Hur man attraherar Venus i Vågen:
Venus i Vågen är älskvärd och beundransvärd av många. Du har en charmerande stilsäkerhet, vilket gör dig känd för den "populära" i klassen. Och de är just dessa personer du drar till dig. Den som har stil, charm och drar till sig uppmärksamhet samt imponerar på dig, som väcker ditt intresse. Ytliga och dömande, attraheras du av ett vackert utseende samt stil.
Turn On: Utseende och framträdande. Tecken på att du är into någon märks via din äondliga uppmärksamhet på den personen. Vilket upptar hela din tankeverksamhet, det enda du tänker på och pratar om samt hur du försöker charmera denna person med din skönhet.

Vart står din Venus: Ta reda på ditt Venus Tecken här!

Alla Venus Astron:

Väduren, Oxen, Tvillingarna,
Kräftan, Lejonet, Jungfrun,
Vågen , Skorpionen, Skytten,

Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna.
by Carolinerna

Likes

Comments

JUNGFRUN I KÄRLEK

Med Venus i Jungfrun är de viktigaste i en kärleksrelation: Värna, Vårda och Tillfredsställa.
Venus i Jungfrun bryr sig mycket om sina nära och vill tillfredsställa din kärlek på alla sätt och få uppskattning för allt det lilla du gör samt bli uppskattad av din älskade. Venus i Jungfrun är en bra lyssnare, observant och lägger ner tid och energi på att lära känna alla vardagliga saker om din partner därför behöver du bli uppmärksammad och uppskattad för de arbete du lägger ner på din kärlek, då du tar kärleken väldigt stort och seriöst. Det som kväver dig i en relation är någon som inte ger dig näring i form av uppskattning eller beröm utan snarare tar dig för givet. Det kommer få dig att vissna och i värsta fall vilja separera.

Venus i Jungfrun har hög integritet och därav är trivsamma singlar tills den rätta kommer in i ditt liv och du är dennes för livet. Du föredrar partnerskap men endast om det är med rätt person och denna person uppfyller dina krav och når upp till dina standards. I Partnerskap kan du vara svår att nå emotionellt men detta är någonting som du med tiden sakta men säkert öppnar för din kärlek. Du är en omtänksam, vårdande, omhändertagande partner och väldigt huslig och händig. För att nå framgång i relationen krävs solidaritet, vänlighet och respekt. ömsesidig respekt och support.

Hur man attraherar Venus i Jungfrun:
Venus i Jungfrun har höga standards och kan vara bland de svåraste att få napp på. Du väljer noga din partner utifrån om ni praktiskt sätt passar ihop, logiskt för dig. Vett och etikett är en bra start, då de faller för den hygieniska, rena, ordning och reda typen, med allt under kontroll och är lagom perfektionistisk.
Turn On: Omhändertagande och vårdande egenskaper. Venus i Jungfrun ser direkt om du är välvårdad och tillmötesgående, detta gör dig knäsvag. Tecken på att en Venus Jungfru är into någon är via din försiktiga och reserverade nervositet samt söta blyghet.

Vart står din Venus: Ta reda på ditt Venus Tecken här!

Alla Venus Astron:

Väduren, Oxen, Tvillingarna,
Kräftan, Lejonet, Jungfrun,
Vågen, Skorpionen, Skytten,

Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna.
by Carolinerna

Likes

Comments

LEJONET I KÄRLEK

Med Venus i Lejonet är de viktigaste i en kärleksrelation: Lust, Lek och Tillgivenhet.
Du vill känna mycket i kärlek och kärleken är både lekfull och rolig för dig. Du vill känna dig speciell och som kunglighet med din partner. Du behöver därmed mycket uppmärksamhet och uppskattning i kärlek, där du får mycket spelrum att leka av dig med din partner. Därför är en generös, kärleksfull och varmhjärtad partner väldigt tilltalande för dig. Någon som inte är rädd för att uttrycka sina känslor för dig eller håller tillbaka glöden. Du vill hitta någon med samma livsanda och glöd som du. Det som kväver dig i en relation är någon som låser in din energiska och entusiastiska personlighet med allvarsamhet och seriositet.

Venus i Lejonet älskar att känna sig älskad och får kraft av kärleken därmed trivs du väldigt bra i relation, så länge du får den näring du behöver i form av uppmärksamhet, lekfullhet och bekräftelse. Du trivs väldigt bra med den frihet och öppenhet singellivet erbjuder också, då du behöver plats oavsett relationsstatus kommer du få det hur du än väljer att leva. I Singellivet blir det mer spänning vilket du njuter av utan långsiktigare förhoppningar medan i förhållande infinner sig en viss stabilitet i ditt liv, vilket är upp till dig om du är redo för. För att nå framgång i förhållandet behövs tro, hopp och styrka.

Hur man attraherar Venus i Lejonet:
Venus i Lejonet är attraherad av självsäkerhet, självförtroende och humor. Därmed dras du till den "coolast i klassen" typen. Du tycker självförtroende är sexigt och får dig att känna dig sexig i dennes omgivning. Den som höjer dig med uppskattning och komplimanger samt får dig att känna dig storslagen och som kunglighet kommer du att falla för.
Turn On: Lek och Humor. Du faller för den underhållande, energiska och humoristiska. Någon som tar fram din barnsliga och kreativa sida, där den fysiska passionen är stark. Någon du kan ha riktigt roligt med oavsett samtalsämne eller aktivitet är en turn on för dig. Venus i Lejonet är väldigt vågad och inte försiktig i sitt uttryck av flirt, nästintill ovetande om ordet diskret. Klart tecken på att du är into någon är via din oemotståndliga charm.

Vart står din Venus: Ta reda på ditt Venus Tecken här!

Alla Venus Astron:

Väduren, Oxen, Tvillingarna,
Kräftan, Lejonet, Jungfrun,
Vågen, Skorpionen, Skytten,
Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna.

by Carolinerna

Likes

Comments

KRÄFTAN I KÄRLEK

Med Venus i Kräftan är de viktigaste i en kärleksrelation: Uppvakning, Uppskattning och Hängivenhet.
Du vill vårda och stötta människor och har en sensibilitet, sårbarhet och mottaglighet för människor generellt, vilket gör dig till en känslomänniska och en människokännare. Du behöver någon som uppskattar dessa sidor hos dig och inte utnyttjar ditt känslomässiga djup utan att det finns en sann, sund och ömsesidig kärlek. Det som kväver dig är lögner, utnyttjande, svek och falskhet. Detta kommer skada dig djupt och ta lång tid och mycket kärlek för att läka.

I singellivet kan du sakna kärlek och ömhet men du uppskattar livet som singel genom familjelivet, där du spenderar din tid och energi åt mest. Familjen är viktig för dig och du är nära dina familjemedlemmar samt agerar klister, den som håller ihop alla och håller en fin och stark stämning er emellan. Du är gjord för att ta hand om människor och är omhändertagande, vårdande och kärleksfullI, därför trivs du väldigt bra i partnerskap, då dessa egenskaper verkligen får komma till sin rätt och du är en partner med mycket ömhet, förståelse och kärlek. För att en relation ska nå framgång behövs ömsesidig kärlek och emotionellt stöd för varandra.

Hur man attraherar Venus i Kräftan:
Venus i Kräftan kan falla ganska lätt och även för helt fel personer. Du besitter ett stort hjärta och oändligt känsloregister, därmed fattar du känslor lätt för andra. Däremot avvaktar du hellre på avstånd än att göra ett move och skenar automatiskt iväg med drömmar om er framtid, där du håller känslorna vid liv.
Turn On: Kindness & Sweetness. Du har en stor fallenhet för människor med stort hjärta. Någon som visar välvilja, godhet och sann vänlighet, värderar du högt och slår allt. Någon som visar sin uppskattning till dig i form av en tanke, present eller bjuder in dig till sitt hem och familj betyder mycket för dig och du faller av omtanken. Tecken på att Venus i Kräftan är into dig är ögonkontakten.

Vart står din Venus: Ta reda på ditt Venus Tecken här!

Alla Venus Astron:

Väduren, Oxen, Tvillingarna,
Kräftan, Lejonet, Jungfrun,
Vågen, Skorpionen, Skytten,

Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna.
by Carolinerna

Likes

Comments

TVILLINGARNA I KÄRLEK

Med Venus i Tvillingarna är de viktigaste i en kärleksrelation: Engagemang, Kommunikation och Variation.
Du vill ständigt uppleva nya känslor, tankar, idéer, människor, platser och situationer. Därmed tröttnar du aldrig på livet, tillvaron eller en partner, så länge du får vara fri i ditt utforskande av världen. Du behöver en partner som delar denna fascination av äventyrslust och vill uppleva den med dig samt visa dig sin värld. Det som kväver dig i en relation är någon som inte värderar ditt behov av frihet, stänger in din gränslöshet och inte uppmuntrar dina idéer och tankar.

Venus Tvillingen har lätt för att leva som singel, då du får vara helt oberoende av andra och leva efter dina villkor och behov. Du svävar bäst utan regler, rutiner och ramar från andra och om du går in i förhållande så är det för någon nått dig mentalt, kan vara någon som du delar stark förståelse och igenkänning med, vilket skapar direkt heta diskussioner och starka band eller någon som inte är som någon annan du träffat tidigare, någon du inte förstår och därmed skapas ett starkt intresse av nyfikenhet och tankestimulans. Det viktigaste i ett förhållande är dels att bli förstådd och uppskattad för din komplexa identitet samt att bli hörd för dina ord och tankar. Det är vägen till tvilling-hjärtat och genom ett delat engagemang i samtal vaknar känslor till liv. Det är viktigt att kunna prata, skratta, lyssna och förstå varandra för att nå framgång i relationen.

Hur man attraherar Venus i Tvillingarna:
Venus i Tvillingen kan charma och klicka med vem som helst genom din mångsidighet, anpassningsförmåga och sociala skills. Du kan finna attraktion för alltifrån "mattenörden" till "coolast i klassen". Du har inga gränser utan endast en stor dos nyfikenhet av allt som är nytt och okänt för dig.
Turn On: Intellekt och kommunikation. Du har en stor fallenhet för intelligens, kunnande och oändliga samtal. Någon som kan lära och visa dig ny kunskap och nya tankesätt samt någon som du kan vandra och utforska mentalt med via att kommunicera är riktiga triggers och bästa förspelet för Venus i Tvillingarna. Den som gör dig glad får dig på fall och klart tecken på att du är into någon är när du ler och skrattar mycket i denne persons närhet.

Vart står din Venus: Ta reda på ditt Venus Tecken här!

Alla Venus Astron:

Väduren, Oxen, Tvillingarna,
Kräftan, Lejonet, Jungfrun,
Vågen, Skorpionen, Skytten,
Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna.

by Carolinerna

Likes

Comments

OXEN I KÄRLEK

Med Venus i Oxen är de viktigaste i en kärleksrelation: Trygghet, Tålamod och Äkthet.
Du vill känna en stor stabilitet och bekvämlighet till din partner för att kunna släppa in en denne till ditt liv. Du blir inte bara kär i en person, utan i hela känslan och gör allt för den du älskar, utan tvekan. Du behöver en partner som har tålamod med dig då du behöver tid för att öppna ditt hjärta för någon samt visar sin kärlek i form av lojalitet och tillit till dig, för att känna dig trygg och älskad. Det som kväver dig i en relation är osynk. Någon som inte möter dig och din rytm utan springer över dig och dina känslor eller någon som står helt stilla och du måste bära allt på dina axlar för att det ska hända något och fungera. Där båda alternativen kommer få dig att vissna och förfalla tillslut samt nå sitt utgångsdatum.

Venus i Oxen är gjord för att älska och trivs bäst i ett omhändertagande och kärleksfullt förhållande. Du är pålitlig och värdesätter din kärlek väldigt högt samt är väldigt säker på din sak. Du håller hårt i din kärlek och med ett partnerskap-för-livet ideologi behöver du tid för att läka ett brustet hjärta. Som singel är du helst singel än på jakt. Det är lite allt eller inget, du går inte halvvägs eller in i något oseriöst om det inte finns en stark tillgivenhet. Venus i Oxen tar lång tid på sig att falla för någon och bygga upp ett förtroende samt stabilitet i förhållandet. Därefter är du all-in. Det viktigaste i en relation är närvaro, tillit och fysisk värme för att nå framgång.

Hur man attraherar en Venus i Oxen:
Venus i Oxen attraheras av stil, klass och bjuder man dig på en dejt á la old-fashioned är man på rätt väg, för Oxen älskar det classy, någon som behandlar dig som en drottning på tronen med överflöd, lyx och förtroende. Du är inte det minsta intresserad av någon som inte visar dig lojalitet, generositet och är genuin mot dig, du tackar inte ja lätt.
Turn On: Respekt och uppvaktning. Du faller för den som visar respekt för dina standards. Någon som inte släpper dig ur sikte och någon som anser att du är värd att vänta på och därmed villig att uppvakta dig diplomatiskt och sofistikerat. Det gör dig så svag av uppskattning och respekt att de får garanterat en Venus i Oxen på rosa moln. Tecken på att du är into någon visar du via närhet, du försöker alltid vara nära den du håller kär och vill få den att trivas.

Vart står din Venus: Ta reda på ditt Venus Tecken här!

Alla Venus Astron:

Väduren, Oxen, Tvillingarna,
Kräftan, Lejonet, Jungfrun,
Vågen, Skorpionen, Skytten,
Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna.

by Carolinerna

Likes

Comments

VÄDUREN I KÄRLEK

Med Venus i Väduren är de viktigaste i en kärleksrelation: Aktivitet, Attraktion och Kemi.
Du vill ta stor plats, imponera och visa upp det bästa med dig och leda förhållandet med beslut och initiativ, det ligger i din natur att få bestämma och dominera. Därmed behöver du någon som kan ryta ifrån när du tar över och som återskapar en balans mellan er, för detta är något du gör in an act of love och du behöver då någon som säger till när det behövs bromsas eller gasas och igenom allt tror på dig. Kärleken gör dig stark och det är inte mycket du inte skulle göra för din kärlek. Det som kväver dig i en relation är distans, passivitet och brist på passion.

Venus Väduren har inga som helst problem att ta sig igenom livet som singel. Din självständighet och stora självkärlek får dig att trivas bra utan partner. Du mår bäst när livet är på dina villkor och styrs efter dina behov. Därmed väljer du varsamt vem du vill satsa på och går inte in i partnerskap om det inte är äkta eller om inte en oslagbart stark kemi uppstår emellan er. Du faller för de som är likasinnade och på samma frekvens som du, därmed blidas ett starkt band väldigt fort för Venus i Väduren och ofta slår det gnistror på en gång! Det viktigaste i ett förhållande är dels att få stor plats till dig själv och dina aktiviteter för att du ska må och känna dig bra samt att visa tillgivenhet till varandra. Den som är öppen, ärlig och genuin mot dig, kommer du finna ett starkt förtroende för och i dessa ord ligger nyckeln till vädurs-hjärtat och ett framgångsrikt förhållande.

Hur man attraherar Venus i Väduren:
Den svårfångade Venus i Väduren faller inte ofta eller speciellt lätt men när du väl gör det är det intensivt och passionerat. Eld och lågor uppstår främst av en fysisk attraktion och en stark connection till en likasinnad.
Turn On: Energi och aktivitet. Du har en stark dragning till karisma, utstrålning och attraktionskraft. Någon som du kan klicka med, möta på er unika våglängd och nå fram till samt någon som du kan vara dig själv med och älskar dig för just det är riktiga triggers för Venus i Väduren. Den som tar fram din lekfullhet och fysiska sida får dig på fall. Tecken på att du är into någon visar du genom att med de medel du kan försöka imponera på personen för att de ska se dig.

Vart står din Venus: Ta reda på ditt Venus Tecken här!

Alla Venus Astron:

Väduren, Oxen, Tvillingarna,
Kräftan, Lejonet, Jungfrun,
Vågen, Skorpionen, Skytten,
Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna.

by Carolinerna

Likes

Comments