VENUS I VÄDUREN

Venus i Väduren karaktäriseras av dynamik och aktivitet. Du är självständig, energisk, viljestark och målinriktad i sociala miljöer. Du älskar all sorts rörelse och speciellt fysisk aktivitet såsom träning. Favoritämne i skolan: idrott. Då du får göra precis allt annat än att sitta still och då du är så full av initiativ och energi trivs du bra på hockeyrinken, fotbollsplanen eller dansstudion. Och med din kämparglöd är de inte allt för ovanligt att du inte bara har en stor passion för sportintresset utan även besitter stor talang. Det är viktigt för dig att känna ett högt självförtroende och stor självsäkerhet inom dig för att nå dina mål i livet och känna dig nöjd och lycklig i din tillvaro och du har en stark personlighet.

Socialt, är modig och skapar livfullhet och aktivitet runt din omgivning. Med framåtanda och uppriktighet blir du ofta ledaren i kompisgänget, full av motivation och initiativ. Du gillar att leda andra människor och du är den andra förlitar sig på och den många ser upp till - genom att använda denna ledarinstinkt till din fördel har du stor potentiell framgång att uppnå generellt i livet. Ekonomiskt är du inte vidare sparsam om du inte har ett mål med pengarna och vart de ska gå eller om du inte verkligen bestämt dig för att spara, för utan stark beslutsamhet kan du kan lätt falla i impulsköp då du fattar lite för lätt snabba beslut.

Kända personligheter:

Marilyn Monroe. Audrey Hepburn. Lady Gaga. Rihanna. Keira Knightley.
Albert Einstein. Sigmund Freud. Abraham Lincoln, Bob Marley. Robert Downey Jr.

Alla Venus Astron:
by Carolinerna

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Veckans Horoskop: 20 - 26 Mars

Den här veckan har fantastiska utsikter för oss redan från start då Solen skiftar tecken till Väduren på Måndag, grattis på er och det astrologiska nyåret som alltid börjar i Väduren! Det blir alltså en fartfylld och aktiv vecka redan från start och denna energi kan ha känts av redan från tidigare veckan då Merkurius entrade Väduren och med både Uranus och Venus i tecknet sedan tidigare är det en stor aktivitet i eldtecknet och mycket händer säkert för många och speciellt för just er Vädurar. Den här veckan går skeendena full fart framåt, möjligheterna är oändliga och aktiviterna stora. En försmak på våren helt enkelt, med lekfullhet och roligheter samt en målmedvetenhet kan infinna sig nu.

Helgen kan inledas med en viss spänning i luften, men när Merkurius möter Jupiter är det som bortblåst för därefter kommer bara positivitet i mängder. Nu kan våra tankar och ideér få en chans att förverkligas och offentliggöras. Detta kan även innebära en hög social-faktor med väldigt vackra och härliga samtal med nya människor. Under Söndagen kan en tidigare kärlek dyka upp eller fjärilar i magen återvända. Superintressant och spännande vecka väntar!

Alla Kärleksastron:
Alla Årshoroskop 2017:
Mer av ZNC:
by Carolinerna

Likes

Comments

VENUS I FISKARNA

Celine Dion. Kate Hudson. Drew Barrymore. Emma Watson. Zooey Deschanel.
Johann Sebastian Bach. Martin Luther King. Kurt Cobain. Justin Bieber. Ed Sheeran.

by Carolinerna

Likes

Comments

VENUS I VATTUMANNEN

Yoko Ono. Operah Winfrey. Ellen DeGeneres. Kate Moss. Jessica Biel.
Wolfgang Amadeus Mozart. Isaac Newton. Axl Rose. LeBron James. Jared Leto.

by Carolinerna

Likes

Comments

Veckans Horoskop: 14 - 19 Mars

Med fullmånen i Jungfrun i Söndags kan vi nu menifestera en ny vardag, livsstil, vanor och rutiner! Veckan inleds direkt med högre aktivitet och större initiativ från Merkurius som gör entré i Väduren. Den här veckan växlar vi upp i högre tempo i livet och nu kan blixtsnabba och aningen impulsiva initiativ och beslut tas, om du har suttit och väntat på medvind eller en lösning i livet så kommer den med bravur nu och det gäller speciellt för eldtecknena Väduren, Lejonet och Skytten samt Tvillingarna och Jungfrun som styrs av Merkurius. Merkurius i Väduren pågår fram tills de sista dagarna i Mars, använd energin till att finna kreativa ideér och lösningar på dilemman i ditt liv.

Till en början kan helgen väntas hård och svår med lärdommar, utmaningar eller ett slags uppoffrande men det ger snart ett varmare och trivsammare klimat. Ett fint samtal väntar då Merkurius och Venus kommunicerar med glöd och passion, rikt med förslag och ideér i kärlekslivet. Detta ser förgyllande ut men med Venus i Retrograd kan detta för vissa ge konstruktiva avgöranden i kärleksrelationer.

by Carolinerna

Likes

Comments

VENUS I STENBOCKEN

Britney Spears. Miley Cyrus. Kesha. Scarlett Johansson. Tyra Banks.
Ludwig Van Beethoven. Elvis Presley. Brad Pitt. Justin Timberlake. The Weeknd.

by Carolinerna

Likes

Comments

VENUS I SKYTTEN

Rita Ora, Nicki Minaj, Christina Aguilera, Katy Perry, Kendall Jenner, Bruce Jenner, Ryan Reynolds, David Bowie, Jimi Hendrix, Tina Turner, Winston Churchill, Jane Fonda, Astrid Lindgren. Samuel L Jackson.

by Carolinerna

Likes

Comments

VENUS I SKORPIONEN

Patti Smith. Marie Antoinette. Avril Lavigne. Demi Moore. Nelly Furtado.
Mahatma Gandhi. Steven Spielberg. Usher. Leonardo DiCaprio. Zac Efron.

by Carolinerna

Likes

Comments

VENUS I VÅGEN

Beyonce. Anastacia. Claudia Schiffer. Emma Stone. Lorde.
Pablo Picasso. Woody Allen. Stephen King. Ryan Gosling. Paul Walker.

by Carolinerna

Likes

Comments