Nymåne i Tvillingarna
25 Maj 2017 // Kl 21:46

Denna super-new-moon i Tvillingarna sprider glädje och charm omkring sig men ger även väldigt intressanta kommunikativa nyheter. I spontana och oförutsedda Tvillingarna öppnas dörrar inom det kommunikativa områdena - såsom nya möten, kontakter, människor, förslag, idéer, samtal och events är väldigt gynnsamt nu och ger både gnista och glöd. Mycket är möjligt denna nymåne, en perfekt tid för att göra ett försök på nästa steg i livet. Med det sagt hoppas jag ni ser fram emot denna nymåne som ger oss en helt ny start. Om saker inte har börjat lätta i livet kommer det ske nu. Nu finner vi både lösningar och ny vägar att gå samt gör det omöjliga möjligt! Dörrar öppnas och du kan nu manifestera vad du än drömmer om att uppnå i livet.

Vad vill du uppnå denna nymåne cykel? Skriv upp dina löften och kolla om det har uppfyllts till nästa fullmåne. - Vad innebär denna nymåne för just dig? Kolla i vilket hus denna nymåne infaller (4 grader i Tvillingarna) i din personliga astrokarta - Natal Chart! Vid frågor eller funderingar kring din karta är det bara att kommentera nedan.

Nästa Måne:
Fullmåne i Skytten - 9 Juni
Mer av ZNC:
//Candii

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Veckans Horoskop: 22 - 28 Maj

Alright! Tvilling säsongen är äntligen här (and also my birthday!!). Tvillingarna är ett spralligt, spontant och nyfiket tecken som står för allt gånger två, dubbel glädje och dubbel energi. Vi omges av våra vänner, spännande flirtar och massa nya människor att lära känna. Det är en hög feststämning i luften fyllt med roliga events och happenings att gå på och vi är så sociala, karismatiska och charmerande nu!, helt enkelt oemotståndliga! Alla Tvillingar därute har lite extra stjärnglans på sig nu.

En ganska lugn vecka på himlavalvet. De rörliga Tvillingarnas energi börjar blomma fram, vilket sätter fart på oss och ger mer energi. Månen inleder veckan i aktiva Vädurens tecken, vilket lär ha gett en toppen helg fylld med roliga aktiviteter och charmerande sällskap. Veckan börjar i samma tempo med en eldig och fartfylld Måndag. Tisdagen går månen in Oxens tecken som efter det starka draget från helgen börjar landa och vill bara mysa och koppla av hemma med sina käraste framför en favoritserie. På Torsdag, den 25 Maj blir månen ny i Tvillingarnas tecken och nu är det högsta tempot igång igen. Energin denna vecka domineras av eld och luft, vilket gör oss starka och drivna men också smarta och snabba. En toppen vecka för alla eld och luft tecken och speciellt för alla Tvillingar som har både sol och mars i sitt tecken samt en nymåne på torsdagen i sitt tecken. Nu händer mycket på en gång, plötsliga vändningar, spontana beslut och aningen galna nyheter och möjligheter kan bli aktuellt. Get ready to think fast... En helt fantastisk helg som avslutas med en känsla av att äntligen få komma hem och träffa en efterlängtad person, som för dig är familj.

Mer av ZNC:
Astro x Candii

Likes

Comments

VENUS I TVILLINGARNA

Venus i Tvillingarna är social, nyfiken och energisk i sociala miljöer. Du en riktig solstråle som sprider lycka och glädje omkring dig med dina humoristiska, kvicka och kommunikativa egenskaper. Du älskar att cirkulera kring platser med mycket människor såsom festivaler, konserter, köpcentrum, klubbar och tivolis etc, fyllt med nästan barnsligt roliga aktiviteter och hög social stämning. I ditt vänskapsgäng är du den som får alla att skratta och lättar upp stämningar men också den som kryddar vardagen med aningen galna och spontana upptåg. Du är den man kan prata om allt med, du är helt utan gränser och en vän som lyssnar och ger fantastiska råd. Dina främsta talanger är kommunikation och människor. Då du aldrig får nog av att tänka och samtala med andra människor, har du därmed väldigt lätt för att nå och klicka med många olika sorters människor just för att du är så nyfiken och engagerad socialt samt väldigt intresserad av människor som har något att lära, dela och berätta som du inte visste. Du är en social fjäril - Överallt och ingenstans, tack vare din mångsidighet, flexibilitet och anpassningsförmåga.

Kända Personligheter:

Naomi Campbell. Megan Fox. Jennifer Lopez. Margot Robbie. Kylie Minogue.
Nelson Mandela. William Shakespeare. David Beckham. Tupac. Channing Tatum.

Alla Venus Astron:

Väduren, Oxen, Tvillingarna,
Kräftan, Lejonet, Jungfrun,
Vågen, Skorpionen, Skytten,

Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna.
Astro x Candii

Likes

Comments

VENUS I OXEN

Venus i Oxen är behaglig, varm och jordnära i sociala milijöer. Du uppskattar och njuter av det lilla i livet samt älskar den fridfulla och bekväma lyxen, som i en biosalong, restaurang eller hemma infiltad i soffan med favoritserie och godsaker. Du kan finna en oändligt stor passion för skönhet och hälsa i livet. Du är feminin och en naturlig skönhet som älskar att fördjupa dig i hudvård, hårvård, massage, doft och naturlig kosmetika. Det är viktigt för dig att ta hand om sitt yttre genom att vårda och behandla kroppen med bra produkter. Det är även viktigt för dig att känna lojalitet och stabilitet från din omgivning för att du ska må bra. Du tar god tid på dig att lära känna nya människor och ger alltid ett tryggt och godhjärtat intryck. Du är den lugna och sympatiska vännen som alltid ställer upp och finns där för dina närmsta, därmed trivs du kanske bättre i mindre och mer personliga möten samt vänskapskretsar. Du är genuin, naturlig och en sann skönhet ända in i hjärtat.

Kända Personligheter:

Princess Diana. Lana Del Rey. Iggy Azalea. Ariana Grande. Jessica Alba.
Leonardo Da Vinci. Salvador Dali. Paul McCartney. Johnny Depp. Kanye West.

Alla Venus Astron:

Väduren, Oxen, Tvillingarna,
Kräftan, Lejonet, Jungfrun,
Vågen, Skorpionen, Skytten,
Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna.

by Carolinerna

Likes

Comments

FULLMÅNE "FLOWERMOON" I SKORPIONEN:
10 Maj 2017 // KL 23:44

Fullmånen i Skorpionen bringar djupare insikter och avslöjar det dolda, okända och osagda. Nu blir allt du hållit inom dig och funderat på uppenbart, uttalat och avslöjat. Allt kommer ur sin skugga denna fullmåne och visar sina hemligheter, svårigheter, mörker och sanningar. En fullmåne inleder ett nytt kapitel i ditt liv och är lite som ett blankt blad att börja skriva på. Med denna öppning i Skorpionens tecken skapas ett nytt liv inom dig, redo att bejaka och bekräftas. En kraftfull transformation sker!

Om du läste mitt inlägg om Nymånen kanske du skrev upp dina innersta önskningar, drömmar och mål som du vill ska manifesteras denna fullmåne. Det är en två veckors period - Skriv upp löften varje nymåne och kolla om det har uppfyllts efter 2 veckor vid fullmånen! Kolla i vilket hus denna fullmåne infaller (20 grader i Skorpionen) i din personliga astrokarta - Natal Chart! Vid frågor eller funderingar kring din karta är det bara att kommentera nedan.

Nästa Måne:
Nymåne i Tvillingarna - 26 Maj
Mer av ZNC:
//Candii

Likes

Comments

Veckans Horoskop: 15 - 21 Maj

Hello, mitten av maj och äntligen börjar våren blomma fram. Veckan inleds med månen i Stenbocken, vilket gör oss mer produktiva och ambitiösa. På tisdagen går Merkurius in i Oxen igen som planeten var i när den började sin retrograd. Det är en jordad energi i början på veckan med fokus på trygghet, arbete och vardagsrutinen. Mitten av veckan går månen in i Vattumannen som vill utmana sig själv med att tänka utanför ramarna och experimentera fram någonting nytt. Helgen blir strålande fin med Venus och Jupiter tillsammans som bara vill sprida kärlek och glädje vart den än går och detta kommer märkas då denna aspekt är väldigt stark och utvecklar kärleken och relationerna omkring oss nu, fantastiska nyheter som säkert gör många av eran helg väldigt vacker och härlig! På lördag går solen in i Tvillingarna som kommer ha huvudfokuset en hel månad framöver. Denna energi är underbar, en riktig sommarfeeling intar! Mycket händer samtidigt och den involverar vänner, uteliv och roliga events. Resten av helgen vill spendera sin tid på meditation eller yoga.

Mer av ZNC:
//Candii

Likes

Comments

Veckans Horoskop: 8 - 14 Maj

Ny vecka folks! Hoppas ni haft en fin helg. Vill börja med att klargöra att planeten Merkurius som varit Retrograd fram tills 3 Maj (Förra Onsdagen) är i en skuggfas nu som pågår de två närmsta veckorna efteråt en merkurius retrograd. Det innebär att det fortfarande kan ge tecken på komplikationer men i mindre grad. Från och med den 17 Maj är det grönt ljus! Denna vecka inleder med att sätta ljus på dina behov och begär samt uppmärksamma en förändring som är aktuell i ditt liv, extra tydligt är det för Jordtecknen, främst Oxen och Stenbocken.

På Onsdag möts Merkurius och Uranus igen för ett överraskande möte, där nya intressant, påhittiga och idérika lösningar kan skapas men också där vad som helst kan hända och manifesteras med spontana och impulsiva beslut. Väldigt spännande! Det kan bildas lite konflikt på Torsdagen då du dras mellan att visualisera och manifestera. Kan vara att du och någon annan vill två olika saker, den ena vill drömma och fantisera medan den andra vill förverkliga, där kan ni som annars har en tendens att lätt förstå varandra via er flexibilitet nu krocka lite, försök att dela och ge varandra era tankar och känslor. Detta kan vara ett behövligt utbyte av varandras främsta egenskaper genom att vidga kunskap och förståelse. Här bestäms någonting väldigt viktigt och kanske även ett avgörande beslut, såsom ett samtal med en boss, ägare eller ledare.

Månen är under veckan i Skorpionen som vill undersöka, granska och titta närmare under ytan. Vi kan vara väldigt analytiska och tänka efter ordentligt nu men till helgen går månen in i Skytten och det blir hur roligt och socialt som helst med mycket att fira från denna vecka och du kan även åstadkomma eller uppleva ett mirakel.

Mer av ZNC:
by Carolinerna

Likes

Comments

Soo sorry for the delay!! Haft massa in my way och behövt skriva om en del då de inte sparades sista dagen av Merkurius Retrograd... Merkurius går direkt igen och here it finally is, yours only, #månadshoroskop! Ha en underbar Maj alla. Love.

Månadens Horoskop: Maj

Väduren:
21 Mars - 20 April

Kära Vädur. Den här månaden brings good news to you! Maj får en stark start och inleds med en underbar upplösning, då Merkurius under sin retrograd har backat in i ditt tecken, men direkt in på den nya månaden vänder Merkurius äntligen direkt och allt krångel som blivit mer och mer påtagligt för dig denna Merkurius retrograd är nu över! Du överröses med intressanta och innovativa idéer och tankar nu, då ditt mentala spinner på i högvarv och du har driv och glöd för att ta din idé vidare till att förverkligas. Fullmånen i Skorpionen lyser upp viktiga insikter och privata saker som känslor och intimitet. En vän eller din kärlek kan inleda ett viktigt och allvarligt samtal med dig som pushar dig framåt för dig skull och din utveckling. Din impulsivitet och otålighet som i mångas ögon kan anses som svaghet vänds nu till styrka, detta driv är din styrka nu för det är den som pushar dig framåt till utveckling och ger en otroligt glädjerik stämning till ditt kärleksliv. Senare i månaden möter du motstånd i kärlek då du känner lite dragkamp mellan dig och din kärlek, du måste inte välja men det kan kännas så nu, då du kanske behöver ge upp någonting. Här blir det även ett större fokus på dina vänner och det sociala livet. Nya vänner kan finnas överallt nu, du är så öppen, lättsam och vänskaplig av dig nu. Avslutningsvis kan motstånd mötas igen men denna gången gäller det i just din vänskapskrets, försök att inte förstora upp dilemman nu och ta saker med en nypa salt.

Månadens Soundtrack: Future - Mask Off
Årshoroskop 2017: Väduren

Oxen:
21 April - 21 Maj

Kära Oxe. Ojojoj, måste jag börja med att säga. Med en nymåne i ditt tecken sista veckan i April är denna Maj möjligheternas månad och som mest drag blir det sista halvan av månaden. Den 6 April gick kvicka Merkurius i retrograd och ställde till en hel del för oss alla och kanske lite extra för just dig eftersom det var i ditt tecken planeten började backa. I Maj är kommunikations planeten Merkurius tillbaka i ditt tecken med full fart framåt. Samma sak gäller för din styrande planet Venus som i mitten av April vände direkt efter 7 veckor i retrograd. Det är med stor lättnad du kliver in i Maj och saker går äntligen som du vill och det märks kanske lite extra i kärleken. Med en fullmåne den 10 Maj som lyser upp ditt kärleksliv och dina älskade relationer, blir månaden ganska direkt full av passion och romantik. Din envishet, beslutsamhet och bestämdhet tar dig ganska långt nu, då denna egenskap i arbetslivet generar efterlängtade pengar som du med mycket drivkraft och passion arbetar hårt för att öka inkomsten, applåd till dig! Denna månad har du mycket på gång i arbetet och det kan även öppnas nya jobberbjudanden eller förbättrade tjänster med fler timmar, fast anställning eller högre lön. Maj har mycket att ge och det lyser om din ekonomi som det går strålande bra i, pengar rullar in som det ska! Avslutningsvis inträffar en nymåne i Tvillingarna som ger strålande ekonomiska och arbetsmöjligheter, ta vara på dem för sist men inte minst kan konflikter uppstå gällande dina pengar och andras pengar.

Månadens Soundtrack: David Guetta & Nicki Minaj - Light My Body Up
Årshoroskop 2017: Oxen

Tvillingarna:
22 Maj - 21 Juni

Kära Tvilling. Maj är din månad och den lyser upp hela dig! Din styrande planet, Merkurius går direkt igen vilket är mycket bra nyheter. Nu är alla krångel, missförstånd och trassel förbi och du kan med med nya fräscha och lätta steg möta Maj. Månaden inleds med ett socialt flöde, härliga samtal från alla håll och kanter som du vill delta i eller inleda helt spontant och här vaknar även väldigt kreativa och innovativa idéer och tankar, spännande! För här kan det ena bli till det andra och utvecklas snabbt till någonting oväntat men väldigt unikt. Din vänskapskrets fördjupas och får mycket tid och energi av dig i början på månaden. Fullmånen den 10 Maj välkomnar du en ny rutin i ditt liv, det kan vara allt ifrån ett nytt jobb till komma igång med träning, nu händer det grejer i vardagslivet. Mitten av månaden pushas du att låta dina nära mötas. Kärleken vill möta dina vänner och dina vänner vill möta din kärlek för att lära känna varandra och knyta bandet till dig ännu starkare. Här finns mycket roliga samtal att prata om och stämningen är god och social. När din styrande planet Merkurius skiftar tecken till stabila och jordade Oxen, infinner sig ett lugn hos dig och du kan den närmsta tiden finna ett större behov av att bara luta dig tillbaka och koppla av lite, njuta av din tillvaro och uppskatta det du har. Ju närmare slutet av månaden du kommer ju bättre blir det. Den 20 Maj går solen in i ditt tecken och strålar upp allt som är du, nu får du äntligen surfa på vågorna som du gör bäst och du kommer märka stor skillnad på hur livet vänder till det bättre för dig nu OCH så har du en nymåne i ditt tecken att vänta den 25 Maj, nu handlar det om dig och möjligheterna är oändliga och överallt!

Månadens Soundtrack: Luis Fonsi, Daddy Yankee & Justin Bieber - Despacito
Årshoroskop 2017: Tvillingarna

Kräftan:
22 Juni - 22 Juli

Kära kräfta. Månaden inleds med mycket nya idéer på arbetet och samtal om arbetet. Det är jobb, jobb och jobb som gäller och har gjort den senaste tiden och kommer fortsätta göra för det finns mycket att göra nu men du är också väldigt produktiv denna månad och får saker gjorda, ambitiös och målmedveten. Fullmånen den 10 Maj uppmuntrar dig till att våga. Följ ditt hjärta för här startar du nya projekt som du har passion för. Detta kan vara lite krävande och behöva en del jobb för att genomföra men det är värt, mycket handlar nu om en sysselsättning. Det tyder på helt nya riktningar i livet där du pushas framåt och behöver ställa in dig på ett slags farväl till hemmet och familjen för att utvecklas och bygga på ditt egna liv, bli mer självständig. Mitten av månaden visar på nya kontakter och människor som du får lära känna kanske har dessa personer med det hela att göra, det är kontakter du med stor sannolikhet funnit via internet via olika grupper och du kan finna många nya vänskaper samt information. Det finns en stor kärlek både för det du arbetar med just nu men också för din familj, tyvärr kan du inte ge alla sitt fulla fokus som du skulle vilja då du inte har tiden för det så det kan kännas svårt, men försök att vara fokuserad på det du gör och närvarande i nuet. Slutet av månaden bjuder på mycket sanna intuitioner och inre vägledning, du kan också behöva avsluta och ge upp på vissa saker, städa undan och rensa i hjärnkontoret, hjärtat och livet för att göra plats för det nya som förbereder sig för dig.

Månadens Soundtrack: Nelly Furtado - Palaces
Årshoroskop 2017: Kräftan

Lejonet:
23 Juli - 23 Augusti

Kära Lejon. Månaden inleds med samtal och konversationer från någon som befinner sig väldigt långt borta, eller så har du tankar och planer på andra platser ute i världen. Och om du väntat in rätt tid har du grönt ljus denna månad då planer ser ut att bli manifesterade och stora saker är på ingång i ditt liv, spännande! Du har en fullmåne i de fasta tecknet Skorpionen som sätter en ny aktivitet i hemmet och familjelivet. Det händer mycket i karriären i maj så mycket av din fokus går till arbetet och underbara händelser kan ske här som lyser upp ditt karriärsliv. Ett viktigt samtal som pushar och motiverar dig att våga och följa ditt hjärta. Från mitten av månaden och framåt blir det en dunder social energi och alla dina vänner får mycket plats där ni gör en massa roliga sociala aktiviteter och nya vänner. Den sista halvan av månaden är gjord för dig, så mycket kul du har att vänta, är precis i din smak. Och ju närmare slutet ju mer strålar det i ditt vänskapshus, så passa på att socialisera, knyta nya kontakter och lära känna nya människor. Avslutningsvis kan dessa vänskaper utvecklas till intressanta samarbeten som kan ha en vision att skapa ett drömprojekt ihop.

Månadens Soundtrack: Katy Perry & Skip Marley - Chained To The Rhythm
Årshoroskop 2017:
Lejonet

Jungfrun:
24 Augusti - 22 September

Kära Jungfru. Nu kommer du äntligen ur din skuggzon och ut i världen. Allt gällande äventyr och resor är nu i högsta fokus för dig och du kan känna dig spontan men på ett lyxigt sätt mer än galet. Månaden inleds med positiva nyheter - Din styrande planet, Merkurius, går direkt igen med full fart framåt och denna retrograd har nog drabbat dig lite extra då de skedde i ditt systertecken, Oxen. Du möter Maj med en lättande stämning, då saker inte alls är lika komplicerade och svårfångade som senaste månaden. Tidigt in på maj vaknar insikter ur diskussioner med andra eller dig själv, där smarta tankar ger nya perspektiv och förståelse om dig, som är extremt givande. Närmare mitten av månaden kan en aningen hård och pushande diskussion med en familjemedlem ge djupare förståelse om dig själv. Försök att inte ta åt dig för mycket av kritik eller ta förslag och hjälp för personligt så kan detta samtal faktiskt leda dig framåt i form av vägledning och support av din familj. I karriären och ekonomin ser mitten av månaden galet lovande ut. Här finner du mycket drivkraft, lycka och energi av ditt arbete och nu har du strålande tillfälle att öka dina inkomster via det också. Lite senare i månaden är det återigen fokus på resor... Det kan vara att du planerar en resa av något slag eller att du har kontakt med en person som befinner sig långt borta som du spenderar mycket tid med att skriva till eller ringa. Slutet av månaden har fantastiska utsikter för dig gällande jobbmöjligheter, där du får stora erbjudanden eller så har du allmänt gott om medvind i karriärslivet. Ta vara på det!

Månadens Soundtrack: Maroon 5 & Future - Cold
Årshoroskop 2017: Jungfrun

Vågen:
23 September - 22 Oktober

Kära Våg. Maj bjuder på varma kärleksfulla energier, precis i din smak då solen gått in i det Venus styrda och ditt systertecken, Oxen. Kärlekslivet kan ha varit komplicerat på många sätt för er Vågar och gått väldigt fort upp och ner. Nu kan du andas ut och tala ut om saker mycket lättare, speciellt konversationer i kärleksrelationer och här växer det fram väldigt djupa samtal som löser och förnyar relationen, med oväntade och kanske till och med överraskande utgångar. Fullmånen den 10 Maj sker i ditt hus av ekonomiska tillgångar så se detta som en fantastisk möjlighet att öka i dessa. Du kanske byter jobb till något nytt med bättre inkomst. Närmare mitten av månaden kan du låta impulserna ta över och besluta dig för en spontanresa och varför inte, det finns väl ingen anledning att försöka stoppa dig, det är perfekt i tiden för dig och kanske precis vad du behöver just nu! Denna resa eller kurs/utbildning du inleder nu ger dig motivation och du kan träffa en riktigt het flamma om på denna plats nu om du är single and ready to mingle! Kärlek uppstår inte långt efter och starka romantiska känslor vaknar till liv! Ditt äventyrshus får nytt ljus och mycket mer aktivitet mot slutet av månaden och det kan ta dig på riktiga spontana och långa resor samt äventyr, som erbjuder mycket möjligheter också. För vissa av er kommer det bli aktuellt med en lång resa eller med längre färd och för andra kanske det är helt andra saker som inleds som en kurs eller utbildning - oavsett vad du inleder så handlar det om ett utforskande och att vidga dina vyer.

Månadens Soundtrack: Nicki Minaj & Jason Derulo - Swalla
Årshoroskop 2017: Vågen

Skorpionen:
23 Oktober - 21 November

Kära Skorpion. Det blir gasen i botten denna månaden för nu sprakar det till överallt. Vardagslivet har kanske haft sina ronder nu och det är lättare och smidigare att kommunicera och få vardagen och alla rutiner att rulla, äntligen har du gott med flyt igen och dessutom med mycket nyheter och uppdatering inom området, så en fartfylld och aktiv livsstil är igång igen och med en Fullmåne i ditt tecken den 10 Maj lovar ett nytt kapitel i ditt liv att formas och skapas nu. Du kan ifrågasätta din ekonomi och arbetssituation nu då du möter motstånd och upplever att du blir testad men det ger dig bara utveckling och förbättring, finn motivation och drivkraft i motvinden! En fördjupning inom dig själv ger klarare insikter som vägleder dig i ett beslut om ett avslut. Närmare mitten av månaden kan du komma i kontakt med någon som kommer att betyda mycket då ni samtalar en hel del. Kan med stor sannolikhet vara en förälskelse där du får ta emot en kärleksförklaring, intressanta relationer kan byggas! Slutet av månaden blir helt i din smak. Då möjligheter kliver ur sin skugga och gör sig uppenbara. Detta rör sig om healing, psykologi och vårdande samt läkning de öppnar förklaring och nya infallsvinklar. Avslutningsvis kan det finnas en brist av vägledning och lära vilket gör att dina impulser får ta över och du kan ge mer än du kanske har råd med nu. Försöka att ge i form av glädjespridande och kärleksförklaringar snarare än saker med prislapp.

Månadens Soundtrack: Question - Alex Aiono
Årshoroskop 2017: Skorpionen

Skytten:
22 November - 21 December

Kära Skytt. Detta är månaden av passion och hetta i kärlekslivet. För hela maj kommer ditt kärlekshus lysa starkt och klart och med stekheta Mars involverad slår det gnistor! Maj inleds med passion och aktivitet inom ett projekt eller en kärlek du håller varmt om hjärtat och vill ge mycket energi och tid åt, vilket du kommer att få. Så månaden startar nästan på bästa möjliga sätt och bättre blir det när du även blir positivt överraskad av det du får. Den 10 Maj är det en Fullmåne i Skorpionen och detta innebär för dig ett slags avsked, avslut eller avgörande beslutsfattande, detta kan också ge dig spirituella upplevelser. En kärlek kan ha stor påverkan på dig och dessutom med goda intentioner. Du pushar dig själv att utvecklas och förbättras i kärleken men också i dina projekt du brinner för. Det finns någon nära som tar fram den bästa motivationen ur dig, ta vara på denna. Från mitten och sista halvan av maj blir fantastisk och precis i din smak, fullt med roliga happenings, vänner och härligt umgänge med ett sprakande socialliv. Det kan vara just så bra för att du får möjligheten att introducera dina vänner och din käresta för varandra och stämningen är på topp! Denna energi sprakar på och du har två helt underbara sista två veckor av maj som du får stort utrymme för att njuta. Inte nog med det så väntar en nymåne i tvillingarna, vilket för dig inträffar i ditt kärlekshus och vilken kärlekslycka du kommer få bära på de sista dagarna av månaden! Det är perfekta tider helt enkelt med romantik, vänner, glädje, aktivitet och glödhet kärlek! Näst sista dagen i maj varnar för ett litet bakslag... En dominant sida kan styra och vilseleda, ni är båda smarta och blir det bråk ge varandra andrum och prata sedan ut och ni ska se att de är som bortblåst!

Månadens Soundtrack: Conor Maynard & Ty Dolla Sign - Are You Sure?
Årshoroskop 2017: Skytten

Stenbocken:
22 December - 19 Januari

Kära Stenbock. Det kan gå sprakande fort denna månad på hemmafronten. Dina tankar går till din hemsituation, där du försöker finna nya idéer, tankar och lösningar gällande boendet som är högaktuellt denna månad och detta kan ge glädjande nyheter. Samtal med familjen eller den du bor med är extra gynnsamt nu och ger dig perspektiv och kanske rätt push. Mycket kommunikation och eldiga samtal att diskutera kring i början på månaden helt enkelt, en vänskaplig och social månad. Och bättre blir det under hela månaden, då det bjuds på romantik och kärlek. Du får spendera din tid med en älskling och det värmer hela dig och ger dig styrka och kraft! Denna älskling handlar sista delen av månaden om, härliga samtal med denna person och det vaknar väldigt intressanta idéer och tankar därifrån som sätter upp planer. Senare i månaden blir fokuset mer på din vardag och du får en stor utveckling och gör grymma framsteg i karriären plus att kärleken är på topp, du bjuder hem din förälskelse till familjen eller flyttar ihop med denna. Så fina och romantiska vår vindar som blåser åt ditt håll nu. Och bästa nu är att positiva nyheter kan slå upp dörrarna till fantastiska förändringar gällande ditt vardagsliv, nu händer grejer där ett avslut och ny början är aktuellt!

Månadens Soundtrack: Jordan Fisher - You're Welcome
Årshoroskop 2017:
Stenbocken

Vattumannen:
20 Januari - 18 Februari

Kära Vattuman. Du har en dunder festlig månad framför dig, med bara roligheter inplanerat. Maj inleds med överraskande, smarta och nytänkande idéer med din omgivning, här kan du manifestera vad som helst önskas med dina nära vänner - om det är full gång i planering av en liten resa tillsammans, en rolig aktivitet ihop eller ett innovativt projekt som får liv. En fullmåne i fasta Skorpionen, erbjuder dig ett slags avslut och ny riktning i karriären. Om du velat satsa mer helhjärtat på något annat drömmigt projekt, som du haft i tankarna ett tag, kan tiden för förändringen vara just precis vid denna fullmåne! Återigen är fokuset denna månad på att ha roligt och du får mycket frihet till att göra just vad du vill. Det kan vara passionerade sommarromanser och/eller projekt du starkt brinner för som får ta form. Detta växer sig till en resa full med lärorik utveckling och du bombas med dunder nyttiga erfarenheter nu. Ett samtal med en familjemedlem eller tankar på hemmet drar du till dig starkare och starkare närmare mitten av månaden. En hemlängtan kan göra att du vill dra dig till din familj nu och tillåt dig att bromsa lite och ladda upp batterierna igen. Slutet av månaden blir väldigt spontan, rolig och fylld med sociala äventyr. Nymånen den 25 Maj öppnar en dörr för passionen och kärleken. Du har en sprakande rolig maj - fylld med glädje, fest och romantik!

Månadens Soundtrack: Tove Lo - True Disaster
Årshoroskop 2017: Vattumannen

Fiskarna:
19 Februari - 20 Mars

Kära Fiskarna. Månaden lyser med grönt ljus. Det inleds med lovande samtal som gynnar ekonomin och det kan både löneförhandlas och bli lönehöjning nu!! Helt fantastiska nyheter inleder maj där du kan göra riktigt smarta planer och lösningar för dig som gynnar dig stort nu. En fullmåne väntar i Skorpionen den 10 Maj. Detta ger chanser till nya saker att börja formas och utvecklas, mycket spontant och mycket lärorikt! Såsom resor, äventyr, kurser och utbildningar där du får lära känna nya människor och ett helt nytt sätt att tänka och nya miljöer att vistas i. Mycket härligt för dig som rörligt tecken med ständig stimulans och variation. Ojojoj, en generös och kärleksfull vind är på ingång och det har så mycket att ge dig i form av inre utveckling, harmoni och kraft, härliga energier att ta vara på. Tills slutet av månaden blir det stor aktivitet i ditt hus gällande hem och familj och med en nymåne i det rörliga tecknet Tvillingarna, bjuds det på nya möjligheter och erbjudanden i just dessa områden. Om du är inne på att flytta eller bo ihop med andra, vänner, en förälskelse eller syskon så kan dörrar öppnas för det eller att släppa in någon annan till ditt hem. Detta kan bli komplikationer eller drabba arbetet på något sätt, så se upp för det.

Månadens Soundtrack: Shawn Mendez - Theres Nothing Holding Me Back
Årshoroskop 2017: Fiskarna

Mer av ZNC:
by Carolinerna

Likes

Comments