View tracker

Shrek 2: 9/10

Varje vinter kollar jag på shrek filmerna, jag älskar dem på vintern av någon anledning. Dem är riktigt roliga, mysiga och klokrena filmer att se vid jultiden, att bara sitta hemma en hel dag och kanske jobba med någonting är dessa filmer perfekta att ha i bakgrunden och se parallellt som man arbetar med någonting hemifrån. Jultips!

Shrek: Stenbock

Envis, trofast och omöjlig att rucka på. Lever för sig själv för hela världen är emot honom. Han är som han är med en "take it or leave it" inställning. Men kärleken drar ner hans hårda fasad.

Prinsessan Fiona: Lejon

Prinsessan är en stark kvinna med mycket gnista. Hon är kärleksfull och varm av sig. Inte rädd att ryta ifrån och en väldigt godhjärtad person i allt hon gör!

Åsnan: Tvilling

Den non-stop-talking men hur genuin, öppenhjärtad och positiv som helst, lyser han upp hans tillvaro och det är ingen tvekan om hans närvaro, när han är där går det inte att missa, han märks, syns och hörs! Vet alltid vad han ska säga och lättar alltid upp stämningar!

Draken: Oxe

Den kraftfulla och otroligt keliga draken är väldigt mycket mer än sitt första intryck. En hård utsida men en mjuk, sensuell och djupt romantisk insida. Där hennes ägodelar och hem är ingenting man tar för sig utav utan att komma på fel fot med henne.

Mästerkatten: Skorpion

Den sylvassa mästerkatten i stövlar kan med sin ultrasöta blick dra till sig vad han vill och få som han vill.

Kung Harald: Våg

Fionas osäkra, vimsiga och fega far, tror han gör rätt för andra men tänker någonstans bara utifrån sig själv och med sitt tunnelseende blir han fienden. Han vet inte riktigt vad han ger sig in på och trasslar in sig hur han än försöker göra bra...

Drottning Lillian: Vattuman

Fionas kloka mor, som väljer att se möjligheter istället för problem och är väldigt problemfri och anti-drama i sin natur trivs bäst i en harmonisk stämning med sina nära och kära. Hon är öppen och nytänkande.

Den Goda Féen: Skytt

Drömprinsens mamma skämmer bort sin son något extremt och stöttar honom ALLTID till 100% och med sitt magiska spö kan hon alltid få som hon vill. Hon är magisk, viljestark, fri och har alltid ett glänsande leende!

Drömprinsen: Kräfta

Något extremt mamma-kär med ett överdoserat lager av charm och självsäkerhet, skryter han utan problem och pratar om sig själv gärna. Med sitt lite för höga självförtroende har han inga gränser för att få/ta det han vill ha!

Onda Styvsystern: Vädur

Tuff brud i lyxförpackning. Bakom baren och serverar med en stenhård men lagom skön attityd och backar inte för att göra ett move på drömprinsen!

Pepparkakan: Fisk

Den som offrar sig själv för sin ödmjukhet

Pinocchio: Jungfru

Ställer alltid upp med sin hjälpsamhet men är aningen organiserad, rörig och lite överalt när det blir för mycket omkring dem. Lätt envisa med deras åsikter och omdömen.

by Carolinerna

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

VIRGO 2017
"Realize"
lifestyle:

Jungfruns år hettas upp på direkten! Det är ett fint år i kärlekens tecken, mycket fina stunder och minnen skapas nu... Du får njuta av det lilla i livet, i år handlar det om detaljerna! Mestadels ligger fokuset på dig i år och att hitta dina behov och prioriteringar i livet och fullfölja dessa utan distraktion. Det kan ligga en del komplikationer och missförstånd i år i luften, så håll ögonen öppna och var sådär organiserad och uppmärksam som Jungfrun gör så bra! Året avslutas med en massa kul! Aktiviteter, vänskap, äventyr och rikt socialt liv! 2017 blir utmanande med en hel del stora höjdpunkter att vänta!

career:

Det blir ett ganska stormfritt karriärsår för din del där andra områden i ditt liv upptar ditt huvud fokus. Överlag lugna puckar på jobbfronten, vilket är skönt framförallt senare i höst då känner dig tillfreds på de flesta arenorna i livet, träning och hälsan får då en högre prioritering och likaså jobb och privatliv. Du ser ut att denna tid bemästra alla bitar och få ihop det! Men första halvåret ser det inte helt komplikationsfritt ut, det kan vara en period en del reflekterande kring din ekonomi och du kanske har kasta omkring pengar utan att inse värdet, oavsett så har du haft en dålig kontroll på ekonomin och därför behövs det nu verkligen tänkas till och sätta upp en plan för att få ordning och reda på kaoset, och detta blir även starten för en mer strukturerad vardag framöver i höst, härligt att se!

lovelife:

Här händer det grejer i år och det börjar direkt med fina nyheter i kärlekslivet, mer specifikt gällande en viss person du håller kär. Härliga känslor, för nu kan vem som helst se din inre förälskelse till en person och hur det verkligen strålar om hela dig, njut av de rosa molnen! Däremot kommer det senare bli en del mörkare tankar som tar upp din tankeverksamhet och detta kan bero på en lite för rastlös hjärna som sedan blir beroende av att tänka tankar som mer skadar dig än gynnar dig, de drar ner din härliga energi och skrämmer iväg bubblorna i magen, se till att kontroll över situationen för nu är det extra lätt att falla i mentala gropar om du inte har det! Låt dig själv känna det du känner och få vara så lycklig som du är, omge och fyll dig själv med positivitet och glädje!

En kärleksrelation eller en passion för ett projekt kan du under sommaren förlora kontrollen över och det gör dig ännu mer inåtvänd och mer tänkande. Vilket du denna period behöver göra, så ta dig tid till det. Avslutningsvis blir det en sanning eller en insikt som blir aktuell, där du kan återuppta kontrollen i ditt liv, nu lossnar det för dig äntligen! Men det har varit tufft för dig i år som gjort dig starkare på fler än ett sätt och du har vuxit mycket genom detta och insett allt mer om dig själv, verkligen bra jobbat! Nästa år kommer du få ett högre ansvar och känna livet leka med dig snarare, än tvärtom. Endast för att dina bästa sidor ska få rättvisa och få ut det bästa av det du behöver som du inte än har, så ta in det!

trips:

Inleder med en själslig utrensning eller bearbetning av ditt förflutna, här kan du sätta ett avslut i ditt liv och påbörja en ny emotionell resa. Du kan under våren känna dig inte värdig andras kärlek eller gåvor till dig, vilket du inte ska tänka och det är endast en temporär känsla. Sommarn ser fin ut och du bör hålla dig på hemmaplan för att inte komplikationer ska uppstå kring en resa... Istället blir sommaren njutbar på andra sätt med nära och kära, som middagar till solnedgång, familjeaktiviteter på landstället osv. Mot hösten exploderar du av energi, glädje och kärlek inom dig själv. Fin utveckling har skett sedan i våras! Avslutningsvis blir det mer fart. Nu får du mer tid till dina vänner och ni gör roliga aktiviteter ihop och små resor och utflykter tillsammans, där ni stöttar och stärker varandra, starka vänskaps relationer växer sig fram nu. Riktigt fint avslut på 2017!

moments:

Januari sprakar upp ditt kärleksliv enormt, här bjuds det på fina stunder och romantiska firanden!

Februari, nu blir en kärlek aktuell och får mer utrymme, energi och tid i ditt liv, kanske blir ni officiella!

Augusti bjuder på en confident boost, du fylls av kärlek och strålar om dig!

remember:

Det ser ut att vara lite fram och tillbaka på hemmafronten och mycket ouppklarade diskussioner eller tankar som drar ner på stämningen, i år är det nog med att stoppa huvudet i sanden! Nu är det dags att möta problemen och även möta dig själv. När året är slut kommer du ha löst upp situationen och dess konflikter, riktigt bra jobbat för detta har varit tufft för dig och något som pågått för länge nu.

by Carolinerna

Likes

Comments

View tracker

Leo 2017
"Energize"
Lifestyle:

Lejonets år drar mycket i dig fram och tillbaka för att hitta dig själv och verkligen stå fast vid dig själv och inte falla eller backa för någon eller något, stå stark och stabil! De kommer bli lärorikt och du kommer lära dig förstå mycket om dig själv. Årets högpunkt blir ditt kärleksliv, då andra halvåret kommer verkligen att spraka! Händelserikt år väntar dig, fullt med roliga upplevelser, imponernade ageranden och fascinernade utveckling!

Career: 

Året startar svårt på jobbet, mycket komplikationer och missuppfattningar kan ske och det sista du ska göra är att pressa dig hårdare, stressa mer... Detta är tecken på att du måste ta det mer piano och hitta din rytm, hittar du det kommer du när denna period gått över kommer det flyta riktigt bra för dig och du överträffar nog dig själv. Sommaren kan kännas som du inte har nån kontroll på ditt liv och det är nu dags för att få ihop alla bitar, detta är en förvarning för senare i år, när du ignorerar dina behov ignorerar du även dig själv och ditt värde, gör inte det!

Andra halvåret kan bli risk för en miss i ekonomin, så håll stenkoll på dina inkomster nu! Senare blir det regnfall av pengar och du gör något väldigt ovärderligt och minnesfullt av dina pengar, ett rikt firande med mycket härliga känslor i luften, kanske är det välförtjänta pengar du tjänat genom en passion du har och därmed känns det lite extra bra! Avslutningsvis är det dags för att få ordning på dina rutiner och vanor om du struntar i hälsan eller gett upp på dina nyårslöften innan du ens hunnit börja kommer du nu verkligen få kämpa lite extra för att få ihop allting, nu är det dags för att städa upp de du slängt under mattan, ta hand om dig och ditt liv är tydliga budord mot årsslutet. Lyssna på det.

Lovelife:

Kärleken håller sig lite low i år överlag och du får ett högre fokus på andra områden i ditt liv. Det är hårda vindar mot dig och dina passioner och romantiken i ditt liv. Nu har du lekt av dig och behöver kanske sättas på prov för att hitta en högre motivation och kämparglöd för att nå dina mål och viljor, du har så mycket driv inom dig, nu behöver du visa din värdighet och det kan kännas tufft men du har det i dig, du behöver pushen för att utvecklas och hitta kärnan till din dröm. I Höst blåser romantiken upp ordentligt i ditt liv, nu känner du kärlekslivet blomstra inom dig och det överöser med uppskattning från omgivningen, perfekt i tid till din födelsedag!
Sista kvartalet handlar om familjelivet, som får ett mycket större fokus och utrymme i ditt liv! Här kan en uppgradering ske i hemmet, som att flytta hemifrån, flytta utomlands eller flytta till större. Kan också betyda att du blir en del av någon annans familj eller att du skapar egen familj, familjelivet expanderas! Fina nyheter kan med stor sannolikhet vänta i år!

Trips:

Året inleds med fantastiska känslor inom dig själv som välbefinnande och starka känslor till själv som självsäkerhet, kärlek och inre styrka. Denna period är väldigt generös och vill väl, med intressanta och mer djupgående och nytänkande idéer kan vaknas till liv denna period. Våren blir mer introvert i ditt sociala liv, du kanske behöver mer egentid än du brukar, det har vart ett högt fokus på dig och nu kan du komma in i en skuggzon, när du behöver reflektera över besluten du fattat kring dina vänner och resor, något verkar gått snett och du tappar känsla helt, detta kommer tiden bygga upp igen. Du ser klarare nu än när du tog dessa beslut eller ageranden och därmed har du nu bra tid för att backa och göra om det som blev fel isåfall. Gör om, gör rätt. En hel del djupa insikter om dig själv och din omgivning kan slå dig även nu. Avslutningsvis blir det du som hamnar i centrum igen, tappa inte din inre kärna i denna stora värld!

Moments:

Februari får du skina och stråla. Fokuset är på dig och du är centrumet i ditt liv, nu handlar det om dina viljor och passioner och du känner en stark inre kärlek till dig själv. Du är hemma!

Augusti blir hur romantiskt som helst, här börjar du gå på rosa moln, det börjar bubblar i magen och brinna i hjärtat av känslor.

Oktober blir ljuvligt med stark familjär och mycket kärleksfulla nyheter som börjar strömma in och lämnar dig väldigt lycklig och trivsam i ditt liv.

Remember:

Oj! Vilken utveckling av dig själv du kommer genomgå iår, en del hårda stormar kan komma din väg men det kommer vara värt då du växer så mycket i år att du kommer imponeras av dig själv mot årets slut, glöm inte din kraft, vilken styrka du besitter i år för det är med den du tar dig framåt, med din drivkraft, vilja och målmedvetenhet som du når hela vägen fram och kan ta dig precis vart du vill!

by Carolinerna

Likes

Comments

CANCER 2017
"Heal"
LIFESTYLE:

Kräftans år handlar om ett inre välbefinnande, i år blir du fulladdad av energi, livslust, kärlek, självförtroende och känner dig helt tillfreds med dig själv. Ett väldigt gynnsamt och generöst år för dig gällande ekonomin, där du kan leva livet efter dina villkor och med kvalite´. Andra halvåret bjuder på höga doser av kärlek! Ditt år ser väldigt lovande ut och leker fint med dig efter dina villkor. Du utvecklas och blommar inom dig själv främst i år. Du upptäcker, utforskar och vidgar dina vyer och tankebanor, Good for you!

Career:

Året inleds med ett lyft i dig själv och din omgivning, kanske investerar du nu i dig själv på något sätt, det kan vara en inre tillfredsställelse som rik på kärlek, styrka och självförtroende. Däremot vill våren råda dig att inte tvivla på dig själv och din kapacitet, glöm inte nu att lyfta dig själv och uppskatta dig för det du gör. Denna tomhet känsla kan pågå fram till hösten och du kommer under sommaren behöva varva ner i karriärslivet och åter försöka hitta fokuset och motivationen för det kan tyda på motvind gällande dina rutiner och vanor men nu kommer du få tid att backa i processen och deala med stormen. Som du ser ut att vända, då en större och högre inkomstkälla blir aktuellt. Som helhet ser ditt år väldigt bra ut för dig ekonomiskt och mot hösten kommer verkligen pengarna att landa på kontot och det blir en storslagen tid där du är generös och godhjärtad med din ekonomi! Ett fantastiskt besked och avslut på året.

Lovelife:

Ditt kärleksår ser ut att vara svårfångat. Första halvåret handlar om familjen och hemmet där du behöver kanske mer tid för dig själv eller verkligen nära kontakt med familjen för att stärka banden igen och reconnect. Om det är några olösta konflikter denna tid så är det dags att bearbeta och lösa dem nu, clear the air i dina relationer.
Mot hösten blir det andra bullar, då ett litet projekt, sysselsättning eller hobby nu får fart och tar ett större fokus i ditt liv. Kärleken spirar även som starkast nu närmare årets avslut, en liten crush eller kärleksaffär kan bli till eld och lågor och få ett fint avslut då starka kärleksfulla tongångar blir aktuellt och du kan nu gå in i något seriöst med din crush! Året avslutas starkt och stabilt med mycket energi, kreativitet och hjärta.

trips:

Du är på resande fot eller inleder året med att boka och planera en resa, friska fläktar! Årets startar upp med nya kunskaper och äventyr att utforska, är du sugen på att se något nytt ta då steget direkt i år, backa inte för senare närmare sommaren är inte möjligheterna detsamma, ta vara på nuet. Mot sommaren och hösten kan vetskaper och upplevelser landa i ett nytt ljus med en ny förståelse. lärorikt och insiktsfullt för dig själv. Andra halvåret tar dig med nya tankar och kunskaper djupare in i dig själv. Här kan ett utforskande påbörja i dig själv. Omfamna dina steg framåt och försök inte hålla tillbaka, låt dig få växa i år mentalt. Du är självsäkrare nu än tidigare och flyter på vågen, men de kommer tider du inte är beredd på försök öppna upp famnen för även dessa och du tar dig igenom!

Moments:

Februari bjuder på resor och äventyr, ut och upptäck!

Augusti trillar cashen in där dem ska och nu blir de high-quality-lifestyle-deluxe!

November blir fyllt med glädje, kärlek och festligheter! Här kan en romans blomma fram…

Remember:

I år är du redo att se det du inte vågat inse förut och det gör du med öppen famn. Det blir spontant och nyfiket, vilket inte riktigt är hur du lever och det kan skrämma dig lite och få dig att vilja backa eller steppa åt sidan. Det här året vill dig väl, glöm inte det! 2017 vill ta dig på ett riktigt äventyr och om du är öppen och vågar kommer du finna så mycket värde, insikter och guldglimtar i ditt liv. Du utmanar dig själv i år genom att utsätta dig själv för saker du kanske aldrig skulle gjort förut och det kan bero på en nyfikenhet på det du inte förstår eller en ny sorts livslust som tar uttryck. Good. For. You!

by Carolinerna

Likes

Comments

GEMINI'S 2017
"Message"
Lifestyle:

Hela året ser väldigt lovande ut för Tvillingarna speciellt i karriären. Förra våren gav ett rejält karriärslyft, en dröm uppfylldes utan någon som helst förvarning för vad som väntade och tog dig med storm. På samma sätt inleds även detta år, små mirakel skjuts för dig gång på gång, ta tag i dem!
Senare i år hittar du ett nytt fokus, ny rutin som förändrar din livsstil till det bättre. Du ger ditt hälsoliv högre prioritering, detta är bara positivt för dig och kommer ge utdelning på så många områden i ditt liv genom att fokusera på dig själv och din kropp skapar du en balanserad och stabil hälsa, kan även tyda på en stabilitet i form av arbetsrutin som infinner sig. Du vågar experimentera och omfamnar denna förändring i ditt liv, bra jobbat Tvillingarna!

Career:

Första halvår handlar om att få starta upp någonting som kan vara helt nytt för dig eller också vara något som du redan påbörjat sedan förra våren, en högre position, titel eller någonting du länge drömt om att få göra, begränsa inte dig själv. Du har ett glittrande sken över ditt karriärsliv, där du får drömma stort och även alla chanser att uppnå dessa drömmar, detta sken sträcker sig fram till 2025 så ta vara på det, dröm stort!

Andra halvåret, vill uppmana dig att klart och tydligt finna det rätta för dig, denna perioden från Juni fram till slutet av November kommer du kunna skilja på dröm och verklighet, du kan då få upp en realistisk plan för hur du kan uppnå din dröm, men förbered dig på att det kan också krävas en del motgångar för att ta dig dit...

Lovelife:

Tvillingarnas kärleksår ser fullspäckat ut! Under våren börjar en viktig och näringsrik period för dig - du sätter kärleken på hold för en stund dels för göra om och göra rätt, laga något som gick snett med en relation och för att gå in i dig själv och finna vad du vill ha ut av en relation. Du förbereder dig för något helt nytt nu, ett nytt du, ett nytt kapitel i ditt liv där du under denna period kommer till insikt och utvecklas väldigt mycket som människa. Stora grejer är på ingång i ditt liv i form av passion, kreativitet, skapande och glädje. Du får tillslut äntligen leka av dig på ett gränslöst sätt till sensommaren och du känner dig fri!

Närmare hösten börjar saker lösas upp och du är redo att gå all-in med en special one nu, kan vara en tidigare relation som får nytt liv, på ett sätt du aldrig varit tidigare, året har gett dig det du behöver för att göra dig redo för just detta, din tid att njuta! Men först kommer ett sista test, som utmanar hur hårt ni håller varandra när det blåser till storm av missförstånd och komplikationer, med det du gått igenom är detta ingenting som bryter ner dig och din kärlek utan bygger er bara starkare! Året avslutas väldigt vackert med planeten Saturnus som äntligen lämnar ditt kärlekshus och slutar gå in och pilla på dina relationer utan låter dig nu äntligen få vara och njuta av kärleken!

trips:

Början på året handlar om dina närmsta du utvecklar kontakten kring din familj, släkt, arbetskollegor och närmsta vänner och stärker banden, vilket breddar ditt hjärta och din känsla för familj. Till våren kan du hamna i ett inre emotionellt mörker, du kanske försvinner in i dig själv denna period och din omgivning kommer undra vart du tagit vägen, ta vara på de som bryr sig om dig nu och omfamna det för din skull, de är okej att inte vara på topp, leda konversationer eller skratta och vara rolig, låt dig själv vara och du kommer inte förlora något på det.

Sista halvåret handlar om en mental förändring i ditt kroppsspråk och inställning. Din attityd förändras när du får en annan förståelse för världen och livets resa vilket sedan utvecklas till ett förändrat uttryckssätt för dig. Avslutningsvis blir det mer fokus på delaktighet och kan innebära att du delar ditt med någon annans, detta tyder på en del utmaningar med allt vad det innebär då ditt förhållningssätt till andra, ditt ansvar sätts på prov här. Ett slags avslut och nystart på samma gång.

Moments:

Februari bringin' the confident! Det strålar om hela dig och du fångar så många nya vänner som präglar ditt år och detta kan vara kopplat till karriären där du denna månad fångar en dröm!

Oktober blir årets mest romantiska månad, kanske är du nu redo att satsa på riktigt och redo att bjuda in the lucky one till ditt privatliv och bli en del hennes/hans också, på ett sätt du inte vart redo för förut.

December bjuder på varma, kärleksfulla möten och avslutas med storslagen fest med de närmsta!

Remember:

Detta år är du mentalt redo för att utmana dig själv att våga gå djupare inom dig, möta dina hjärnspöken, ditt mörker, de okända svårigheterna och att vända detta till att faktiskt förstå dig själv, hantera dina brister och respektera dig själv. Det här året handlar verkligen om ditt inre och hur det uttrycks i ditt yttre. Nu kommer du få möta dina hinder som du känt av tidigare och det positiva är att du inte förens nu vart redo att bemästra dem!

by Carolinerna

Likes

Comments

TAURUS 2017
"Essence"
LIFESTYLE:

Oxen, du har ett fint år att vänta med ovanligt högt fokus på kärleken och inre tillfredställelse. Att hitta din rot och därefter låta dig blomma. Däremot kan sommaren bli lite svår och här gäller det att lägga korten på bordet för att se vad som behövs rensas upp. Utöver detta kommer mycket fint till dig i år och du får dela minnena du skapar nu med fina relationer, utöka din vänskapskrets och även din arbetssituation och vardag visar efter många kamper tillslut utdelning och där någonstans märker du själv hur bra du trivs, vilket blir tydligt närmare hösten!

CAReER:

Din karriär får inte ditt största fokus i år men det betyder inte att det inte kommer smälla om det!
Första halvåret behöver du gå tillbaka i karriärsprocessen och se över en del av dina insatser och dina mål. Mycket fokus ligger här på hälsan, rutinen, träning, kost och arbete och du behöver ge mer fokus och energi på att verkligen få ihop det här, att städa iordning röran och få saker på plats, vilket sker fram mot sommaren. Närmare hösten slår det fyrverkeri i din karriär och det ser strålande fint ut. Det öppnas en dörr där du känner dig hemma i arbetslivet och det får dig att stormtrivas! Första halvåret kan vara kämpigt på många fronter samtidigt och det kan bli en utmaning, men det andra halvåret ger så mycket resultat av ditt hårda arbete, bra jobbat Oxen!

LOVELIFE:

Oxens år går i kärlekens färger och det kickstartar med en väldigt vacker månförmörkelse med storslagna budskap i ditt familjeliv, här påbörjas en ny emotionell livscykel. Du kan uppleva starka känslor för någon och du trivs väldigt bra med dina nära och kära, kanske väntar en familjemedlem...
Sensommaren bjuder på lite komplikationer och missförstånd mellan dig och livets nöje, det kan bli drastiska svängar i kärleken men också i dem mer roliga och ansvarslösa projekten och saker blir inte riktigt som tänkt... Men så fort stormen lagt sig så ser du det romantiska skimret klart igen och härliga känslor infinner sig i kärlekslivet. Din familj får en nystart, där hemmet hamnar i centrum. Det kan innebära att du är redo att skapa ditt egna hem och flytta hemifrån eller kanske till och med bilda en egen familj. Ditt hem är en varm och kärleksfull plats med mycket omtyckta människor, stärkta band! Till höst går kärleken på högvarv, riktigt romantiskt och kärleksfullt avslut på året och det tyder på väldigt vackra och varma toner med en fin familjär sammanhållning!

TRIPS:

Året tyder på lite krångel gällande större utflykter, speciellt om du är på resande fot och detta kan bli återkommande, inte det helt ultimata resåret. Men det har mycket inre utveckling att erbjuda. Främst i form av kontaktnät och året börjar direkt med en stor gemenskapskänsla, där du är delaktig i en väldigt djup och bred vänskapskrets som kommer vakna till nytt liv i vår. Senare i år kan denna känsla slå av och dina relationer kan visas i nytt sken, du kanske inser vilka som är mer äkta och lojala än andra, saker kommer ur sin skugga och det som låg under ytan och var oklart blir nu tydligt. Avslutningsvis lämnas din inre, djupare och mörkare sida ifred, kan ha varit mycket tankar som gått runt i huvudet utan svar och detta år verkar du ha funnit en hel del förståelse för ditt sätt att fungera och förhålla dig till omvärlden.

Moments:

Februari bjuder på vackra känslomässiga meddelanden och ger en nystart gällande familj och hem, denna period påbörjar du något nytt och aningen vågat.

Augusti slår gnistor i karriärslivet och nu uppfylls drömmar och en efterlängtad familjeangelägenhet eller familjenyhet uppenbaras till något magiskt fint och blir officiellt med värme och kärlek!

Oktober är månaden där kärleken gör storslagen entre i ditt liv och den är här för att stanna så omfamna den och njut fullt ut av fjärilarna i magen!

REMEMBER:

Du kan möta en del utmaning som kommer från botten av dig själv - tankar, vanor och beteenden från tidigare som du lever efter kan behöva brytas, speciellt kring försommaren ligger en oro i luften som kommer ta på dig ganska hårt, du kan känna dig hopplös, värdelös och talanglös och vilsen i din själ men i denna tomhet hittar du styrkan som kanske har saknats och när du kommer ur mörkret vet du mycket väl vart du står, vem du är och vart du är påväg. Lita på din intuition för det är den som kommer visa din väg och ingen annan!

by Carolinerna

Likes

Comments

ARIES 2017
"Wilderness"
LIFESTYLE:

Vädurens år kan verka hårt mot dig och det kommer ge dig lust att ta fram stridsyxan men det är snarare ett behov av att besöka städskrubben och ta fram mops och dammsugare och börja storstäda i hjärnkontoret. Klara tecken tyder på att du får stort spelrum i kärlek och det verkar helt klart vara ditt kärleksår i år, ta vara på det och njut av hur livet leker!

CAReER:

Karriären går på sparlåga i år, det slår till mer mot hösten. Ekonomiska problem kan uppenbaras under våren så håll stenkoll på inkomster och utgifter. Denna period fram till hösten kan oväntade sanningar avslöjas gällande jobb, en insikt slår till som uppmanar att gå inåt och reflektera. Hösten bjuder på ännu mer krångel när det kommer till arbete, hälsa, träning och kost, så ta det lite piano här. Varva ner och dubbelchecka allt! Det verkar komma någonting väldigt bra, nästan magiskt ur denna period ändå i slutändan så ge inte upp!
Avslutningsvis kommer det nya året präglas av en lättnad inom resor och utbildningar, kanske är du nu klar examinerad och kan gå vidare i livet med nästa steg. Men det innebär också att du nu kommer få kämpa riktigt hårt för att uppnå din dröm i karriären, där tålamodet och viljan sätts på prov men nu har du kommit på rätt spår och du har målet i sikte!

LOVELIFE:

Ditt kärleksår blir väldigt flirtigt, passionerat och lekfullt. Men det inleds med seriösare tongångar då du direkt behöver reflektera en nära relation och kanske sörja och få ut känslorna och tankarna för att kunna släppa det, det visar inte nödvändigtvis tecken på ett avbrott men på mycket tankar över hur du hanterade en relation. Detta leder vidare till en emotionell nystart hos dig med mycket gnista och passion, det är en nöjesrik period och hela ditt år ser väldigt lättsamt och lekfullt ut. Du tar plats och sprider din glöd lite överallt på det du håller kärt, om det så är en person, ett projekt eller yrke. Senare mot hösten går denna känsla och ide ut till uttryck och här påbörjas ett nytt drömprojekt som verkligen tar fart nu att bli till verklighet.

TRIPS:

Året inleds med ett stort avslut i ditt mentala, något i ditt undermedvetna och förvrängda kan ha inneburit eller kommer innebära en uppoffring när denna insikt faller in. Tecken tyder på att en stor mental förändring i form av utrensning. Du möts under tidig vår ett rejält motstånd... Du kan behöva mycket tid för dig själv för att läka för nu hamnar du lätt off mode med mycket tankar och reflekterande över din identitet och personlighetsuttryck.
Sommaren ser inte ut att gå på rosa moln heller utan fortsätter i ett mer introvert uttryck men då gällande en utbildning eller kurs som du behöver fundera på varför du egentligen tog eller ska ta och om det är helt genomtänkt. Denna period kan du se ut att kunna påverka ditt beslut.

Andra halvåret tas fokuset på ditt undermedvetna, dolda men även drömmande och synska seendet upp igen, den här gången slås du av en del insikter och skillnaden mellan dröm och verklighet görs väldigt tydligt nu, du kan under denna period inse att du levt i förnekelse eller andra dumma försvarsmekanismer och ser nu klart vad som behövs göras och vart du ska lägga energin! Här vänds det till mer positivare tongångar än första halvåret, som varit väldigt hård mot dig. Avslutningsvis bjuds det på en stark teamkänsla och du är involverad i en hel del nöjen och events där folkmassor samlas.

GOLD DAYS:

Mars blir lärorik men också väldigt generös mot dig på många sätt, med roliga inbjudningar till olika nöjen med dig i centrum. Mycket meddelanden kommer åt ditt håll och en kan mycket möjligt vara en kärleksförklaring.

Juni utvecklar och vidgar dina vyer emotionellt till dina relationer, det kan nu byggas starka och stabila band mellan dina relationer och omfamna nya människor i ditt liv på samma gång.

Oktober kommer spraka upp ditt kärleksliv ordentligt, här vaknar känslor till liv och du delar dem med någon speciell, ni tänder en riktig brasa i varandras hjärtan, kärleken går på högvarv nu!

REMEMBER:

Ditt år handlar om mycket djupa tankar som slår dig och du behöver bearbeta och kanske även konfrontera dolda sidor som kan framkomma nu. Det är dags att lära känna en ny sida av dig själv, skjut inte ifrån den utan välkomna den till ditt liv för den är en del av dig och kommer utveckla och gynna dig på många sätt. Ett intressant och djupt sken strålar om dig nu, du går från 2D till 3D och du kommer fascineras av dig själv i år!

by Carolinerna

Likes

Comments

Det är mycket in process just nu som ser ut som stilla havet. Jag jobbar med årshoroskopen 2017 som kommer ut tidigare i år, redan i slutet av november om allt går enligt min plan. Tanken är att de ska publiceras några årshoroskop i taget vid varje advent. Det är min högsta prio gällande astro, sedan jobbar jag med annat parallellt. Hoppas ni ser fram emot det och i väntan på de checka in min insta, @zodiac.news för all kind of update!

by Carolinerna

Likes

Comments

Här kommer min första astroguide! Och inleder med min favoritplanet Mars - Aggression, Ilska, Driv, Hunger, Begär och Lust. Detta inlägg ger en sneakpeak på hur du är i dessa tillstånd beroende på vart din Mars står i för element: Eld, Jord, Luft eller Vatten.
Kolla även upp vilket tecken din Mars står i, då nästa Astroguide är om Mars i varje tecken.

Mars i Eld: Vulkanutbrott

Att ha Mars i ett eld tecken - Vädur, Lejon, Skytt är som ett vulkanutbrott. Med stekhett temperament har dessa eldmänniskor allra svårast att hantera sin ilska, det bara exploderar och attackerar, håll er på avstånd. Mars är planeten som står för vår manliga sida oavsett om du är man eller kvinna, Animus som det heter på psykologi. Mars indikerar kraft, energi, styrka, fysik, hunger, begär, aggressivitet, ilska, konflikter, bråk, sex och lustar.

Mars i Jord: Jordbävning

Att ha Mars i ett jord tecken - Oxen, Jungfrun, Stenbocken är som en jordbävning. Någonting långt därinne hamnar riktigt snett och börjar skaka om hela jordmänniskans huvud, det eskalerar om hela omgivningen och kommer aldrig riktigt komma över det! Mars är planeten som står för vår manliga sida oavsett om du är man eller kvinna, Animus som det heter på psykologi. Mars indikerar kraft, energi, styrka, fysik, hunger, begär, aggressivitet, ilska, konflikter, bråk, sex och lustar.

Mars i Luft: Tornado

Att ha Mars i ett luft tecken - Tvilling, Våg, Vattumannen är som en tornado. Det märks när det börjar blåsa till storm, men lika fort som det slår till kan den lika fort gå över och nästa sekund är det som bortblåst! Mars är planeten som står för vår manliga sida oavsett om du är man eller kvinna, Animus som det heter på psykologi. Mars indikerar kraft, energi, styrka, fysik, hunger, begär, aggressivitet, ilska, konflikter, bråk, sex och lustar.

Mars i Vatten: Översvämning

Att ha Mars i ett vatten tecken - Kräfta, Skorpion, Fisk är som en översvämning. Detta slås om utan förvarning de bara svämmar över av känslor och detta kan ofta bottna i passiv aggressive! Mars är planeten som står för vår manliga sida oavsett om du är man eller kvinna, Animus som det heter på psykologi. Mars indikerar kraft, energi, styrka, fysik, hunger, begär, aggressivitet, ilska, konflikter, bråk, sex och lustar.

by Carolinerna

Likes

Comments

Suicide Squad : 10/10

För någon vecka sedan såg jag filmen Suicide Squad, har sedan jag fick reda på filmen velat se den! Jag kommer i detta inlägg inte avslöja eller spoila någonting om filmen, utan endast starkt rekommendera den - av mig får den 10/10 poäng, den är enligt mig årets bästa film, gillar du trailern kommer du älska filmen!
Ni som har sett filmen berätta gärna vad ni tyckte i kommentarerna!

⬇  Någon annan än jag som tänker vilket tecken de olika rollerna från filmen spelar? Här har ni svaret! ⬇

Harley Quinn - Margot Robbie: Vågen

Den ultrafantastiska skådespelerskan Margot Robbie har bemästrat så många olika roller och Harley Quinn tycker jag personligen är den bästa karaktärsinsatsen hon gjort i sin karriär! Jag är helt förälskad i skådespelarbetet bakom denna roll! Hon är sexig, utmanande, samtidigt så oskyldig, skör och lever för kärlek, blir madness herself. Hon är som ett öppet sår, hon är intressant och fascinerande. Helt klart en vacker, karismatisk och harmless Våg.

Jokern - Jared Leto: Skytten

Jokern, kunde inte få en bättre ersättare än Jared Leto! Han hantlar rollen felfritt. Den sinnesgalna och rebelliska karaktären drar lite åt Vattumannen, men med den beskyddande och intensa passionen suitar han bättre som den varma eldtecknet Skytten, med sin grova humor som han försörjer sig på, sitt begär av frihet och att leva on the edge, håller hans adrenalin kickar honom vid liv.

Deadshot - Will Smith: Stenbocken

Deadshot en av huvudrollerna. Han är psykiskt stark, fokuserad, målinriktad och godhjärtad, den starkaste och mest träffsäkra. Ur dåligt kommer dåligt. Ingen är ond utan orsak.

Deadshot's Daughter / Zoe - Shailyn Pierre-Dixon: Oxen

Dottern som fadern Deadshot lever för och anledningen till att han vill göra gott för denna värld. Från brottsling till hjälte. Hon är en stark och självständig ung tjej som från sitt hjärta vet rätt och fel, det Deadshot alltid vetat men glömt, hon blir hans styrka.

Enchantress / June Moon - Cara Delevingne: Tvilling/Kräfta

Den upptäcktslystande June Moon som blir övertagen av Enchantress (liknelser med asteroiden Lilith "Black Moon"), hon är djupt spirituell, självständig och smart. Hennes two-faces är kanske det som astrologer syftar på i beskrivning av Tvillingen?

Rick Flagg - Joel Kinnaman: Kräfta/Lejon

Vår Joel Kinnaman, spelar Rick Flagg i Suicide Squad en på djupet känslomänniska och gör allt för den han håller kär. Han är en genuin, modig, beskyddande och en sann ledare.

Dr. Amanda Waller - Viola Davis: Oxe/Skorpion

Dr. Amanda Waller, a.k.a The Devil, a "danger lady" and the mastemind behind it all. Har en livsfarlig kärlek till makt. Med hennes pokerface och okänslighet skulle hon kunna vara Stenbock. Hon är omöjlig att läsa eller förutse, dominant och slingrar sig till sin väg via manipulation. Detta är den farliga sidan av Skorpionen.

Killer Croc - Adewale Akinnuoye-Agbaje: Fisk/Vädur

Killer Croc är ju garanterat mer av en jordlig varelse än en vattnig. Men med hans inre skörhet och försiktighet, har han en väldigt fin känsla för människor och stämningar.

Captain Boomerang - Jai Courtney: Lejon

Captain Boomerang är en riktigt skönkaraktär. Han är charmerande med sin utstående dialekt, varm och lite galen men utstrålar samtidigt en hög dos av confidence och generositet!

El Diablo - Jay Hernandez: Vädur

El Diablos inre osäkerhet speglar av sig och han okontrollerat sårar och skadar sina närmsta... Han bär på mycket frustration och ilska. Han varken förstår sina egna känslor, hur dem känns eller hur man hanterar dem, detta är starka karaktäristiska drag för en Vädur!

Katana - Karen Fukuhara: Vattuman

Katana, en emotionellt stängd karaktär som slåss för rättvisan. Får sitt jobb gjort och är den starkaste krigarinnan! Hennes inre drivkraft att förändra och strida för sin rättvisa gör hon även för världens rättvisa, hon tänker stort.

Slipknot - Adam Beach: Jungfru

Denna karaktär kommer jag inte ens ihåg... Något som en observant men uppmärksam och lyhörd Jungfru kan upplevas, lite osynlig. Denna karaktär är däremot närvarande i så många andra sinnen istället för nödvändigtvis den fysiska. Talar sitt högsta i tystnad och är sitt starkaste i kamp.

by Carolinerna

Likes

Comments