VENUS I SKYTTEN

Venus i Skytten är humoristisk, självsäker och orädd i sociala miljöer. Du tar för dig och är en sann glädjespridare. Du har ett bra självförtroende och charmar många via denna stjärnglans kvalité, som många ser upp till och beundrar. Du trivs i stora sällskap med mycket uppmärksamhet och är en vän som alltid är på när det kommer till roliga äventyr. Du coachar dina vänner med en stor optimism och 100% uppriktighet. Du har ett nyfiket och öppet hjärta som vill lära känna och uppleva allt. Du gillar spänningen och äventyret i livet, därmed är du ofta involverad i heta romanser och ute på resande fot. Du trivs i rampljuset och är bra på att underhålla andra. Du är en förebild och din livsstil inspirerar.

Kända Artister:

Rita Ora. Nicki Minaj. Christina Aguilera. Katy Perry. Kendall Jenner.
Ryan Reynolds. David Bowie Jimi Hendrix. Winston Churchill. Samuel L Jackson.

Alla Venus Astron:

Väduren, Oxen , Tvillingarna,
Kräftan, Lejonet, Jungfrun,
Vågen, Skorpionen, Skytten,
Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna.

Astro x Candii

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

VENUS I SKORPIONEN

Venus i Skorpionen är avvaktande, mystisk och hemlighetsfull i sociala miljöer. Du har djupgående och intensiva intressen och du kan finna en stor fascination för psykologi och kroppsspråk och dessutom vara väldigt duktig på det och ha en väl utvecklad intuition. Du är en väldigt emotionell person med mycket djupa och starka känslor, detta kan göra dig intensiv och krävande både som vän och partner. Du tar initiativ och aktion i ditt umgänge och besitter därmed kanske en position med stor ledarförmåga och påverkan på andra. Det är inte så vanligt att denna kombination har en stor vänskapskrets utan de har hellre ett mindre med en närmare och djupare kontakt, där stark tillit och trygghet finns. Du har en magnetisk dragningskraft, där du lätt drar drar till dig intima relationer. Du klickar bäst med likasinnade och trivs bäst när du får vara dig själv med människor som genuint uppskattar det. Att komma människor nära och lära känna deras mentala och emotionella djup, där känner du en starkt connection.

Kända Artister:

Patti Smith. Marie Antoinette. Avril Lavigne. Demi Moore. Nelly Furtado.
Mahatma Gandhi. Steven Spielberg. Usher. Leonardo DiCaprio. Zac Efron.

Alla Venus Astron:

Väduren, Oxen , Tvillingarna,
Kräftan, Lejonet, Jungfrun,
Vågen, Skorpionen, Skytten,

Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna.
Astro x Candii

Likes

Comments

VENUS I VÅGEN

Venus i Vågen är charmerande, social och vänskaplig i sociala miljöer. Denna Venusstyrda kombination gör dig till en sann skönhet med en naturlig fallenhet för skönhet, mode och trender. Du har ett stort kreativt sinne för att smycka, designa och styla. Med dessa begåvade egenskaper kan frisörer, makeup artister och stylister tilltala dig. Du är en bra på att framhäva det bästa hos andra och att visa förståelse och support till din umgängeskrets. Vänskaper är väldigt viktigt för dig och du älskar att vara omgiven av både vänner och romanser. Du trivs i partnerskap och känner en styrka i tvåsamhet. Du gillar att göra alla nöjda samt brinner för rättvisa och equality. Du har en inre liten diva som gör att du stormtrivs i lyx och kvalité. Du älskar det glamourösa livet.

Kända Artister:

Beyonce. Anastacia. Claudia Schiffer. Emma Stone. Lorde.
Pablo Picasso. Woody Allen. Stephen King. Ryan Gosling. Paul Walker.

Alla Venus Astron:

Väduren, Oxen , Tvillingarna,
Kräftan, Lejonet, Jungfrun,
Vågen, Skorpionen, Skytten,
Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna.

Astro x Candii

Likes

Comments

Nymåne i Kräftan:
24 Juni 2017 // 04:33

Denna nymåne sker i det månstyrda tecknet, Kräftan! Kräftor listen up! Er styrande planet, månen blir ny i erat tecken, kräftan. Denna nymåne är till er. Varje nymåne innebär nystart. Nya dörrar öppnas och med en nymåne i kräftan öppnas dörrar som är kopplat till hemmet och familjen. Denna nymåne är den mest emotionella och spirituella nymånen med stor fokus på romantik och familj.

  • Huslig Förändring! Flytt, renovering, ommöblering kan bli aktuellt denna nymåne om det varit väntat, efterlängtat och behövts. Nu aktiveras tankar på ett nytt hem och en del finner sin egna fristad. Vattumannen kan känna sig träffad.

  • Emotionellt transformation. Ditt känsloliv kan vakna och ta fart. Du öppnar och omfamnar starkare känslor nu. Emotionella förändringar sker, du kan hitta nya känslor och även utveckla dessa. En tillhörighet, familjekänsla och romanser blommar! Stenbocken kan känna sig träffade.

  • Avkoppling. Ge dig själv lite tid att möta dig själv och ditt inre. En mentor eller vägledare kan träda fram nu ge dig svaren du sökt efter. Nymånen uppmanar dig till att meditera. Speciellt Kräftor och Lejonet.

  • Familjen involverad. Vi kommer i djupare och närmare kontakt med vår familj, samhörigheten och delaktigheten är hög! Någonting som sker inom familjen kan uppmärksammas och mycket tid och energi spenderas med familij och släkt. Speciellt Väduren.

  • Mother Nature. Relationen till din mamma står i stort fokus. Hon kan påverka dig och varken medvetet eller omedvetet leda dig vidare. En diskussion er emellan ger dig en värdefull insikt, en tanke eller känsla mognar och öppnar sig.
Mer av ZNC:
Astro x Candii

Likes

Comments

Godmorgon på er, Idag är det Midsommar! Det firas med Jordgubbar, Chips och Lemonad på jobbet tills jag slutar kl. 14:00. Sedan får vi se vad kvällen tar mig. Önskar er alla en underbar Midsommar och glöm inte att läsa Sommarhoroskopet, där jag skrivit om Midsommaren inbakat i Juni.

Astro x Candii

Likes

Comments

Fullmåne "Strawberrymoon" i Skytten:
9 Juni 2017 // KL 15:11

Fullmåne i Skytten välkomnar nya initiativ i ditt liv, där resor av alla slag inleds och en inre äventyrslust vaknar. Denna Fullmåne handlar om att upptäcka och utveckla. Du får öppna dina sinnen för det nya och det du aldrig rört vid tidigare. En fullmåne inleder ett nytt kapitel i ditt liv och är lite som ett blankt blad att börja skriva på. Med denna öppning i äventyrslystna och fria Skyttens tecken ges nu modet och styrkan att våga! Ut i världen och uppfyll drömmar!

Om du läste mitt inlägg om Nymånen kanske du skrev upp dina innersta önskningar, drömmar och mål som du vill ska manifesteras denna fullmåne. Det är en två veckors period - Skriv upp löften varje nymåne och kolla om det har uppfyllts efter 2 veckor vid fullmånen! Kolla i vilket hus denna fullmåne infaller (18 grader i Skytten) i din personliga astrokarta - Natal Chart! Vid frågor eller funderingar kring din karta är det bara att kommentera nedan.

NÄSTA MÅNE: NYMÅNE I KRÄFTAN - 23 JULI

Mer av Astro x Candii:
Astro x Candii

Likes

Comments

SOMMARHOROSKOP: 2017

Här har ni ett saftigt sommarhoroskop för Juni, Juli och Augusti. Nu tar jag månadshoroskop semester och laddar upp för månadshoroskop i höst och en massa mer. Jag kommer självklart fortsätta uppdatera och skriva astro som vanligt både på instagram, facebook och sidan. Hoppas ni gillar det och kolla gärna in min facebook sida: Zodiac News!

Väduren:
21 Mars - 20 April

Juni spenderas omgiven av kärlek och familjekänslan är på topp!
Kära Vädur. Månadens tredje dag möts Venus och Uranus i en härlig symfoni, som bjuder på så mycket kärlek och överraskningar i ditt tecken. Detta är som en stor överraskningsfest, där kärlek kan blomma i det mest oväntade situationerna. Din styrande planet, Mars skiftar tecken till Kräftan i början av månaden. Du spenderar mer tid hemma med familjen och det blir massa roliga familjelekar och aktiviteter som blir ditt Midsommarfirande! Tur-planeten, Jupiter går direkt den 9 Juni. Detta sprider mer nöje, glädje och magiska stunder i din tillvaro. Detta sker i ditt kärlekshus, nu strålar kärlekslivet för dig och denna sommar bringar så många fina romantiska stunder att se fram emot och fånga. Den 16 Juni går Neptunus i retrograd och det kommer ge dig så mycket klarhet i ditt förflutna eller det du nu vill lämna bakom dig. En ny medvetenhet vaknar och du når insikter som ger bra vägledning.

Juli bjuder på oväntade nyheter och överraskande vändningar!
Månaden inleds med en fullmåne i Stenbocken. Detta ger dig fantastiska nystarter i karriärslivet, du kanske lämnar ett jobb för ett annat nu och äntligen får sätta igång med någonting nytt. Härliga vindar av förändring passerar nu. Det kan ske någonting oväntat i dina planer och mål nu, som ger ett helt annat resultat än väntat. Förbered er på en plötslig vändning! Mars gör entré i Lejonet den 20 Juli. Detta ger äntligen den glöd och aktivitet du längtat efter, sommarflirtarna strömmar in och det blir super romantiskt för dig nu! Om du har väntat på att kärleken ska slå till så kan det ske nu i slutet av Juli. Det strålar om dig nu och du får syssla med någonting kreativt som du finner en stor passion för, om det så är ett spännande projekt, fest hela Juli eller bara få vara omgiven av en kärleksfull familj så händer det mycket omkring dig hela tiden nu. Här trivs du perfekt!

Augusti ger dig ett nytt uppvaknande och liv.
Månadens fokus är på dig själv och det absolut roligaste tänkbara. Överraskningsplaneten, Uranus går retrograd i ditt tecken, den 3 Augusti. Detta ger dig en ny möjlighet att skapa och omfamna en frihet och öppenhet i ditt liv, berikad med medvetenhet och kunskap. Detta är en häftig period att uppleva och högst spännande att se vad Uranus retrograd har att erbjuda dig. Ett extra ljus skiner upp detta igen senare under Augusti. Uranus i Retrograd är både vågad och orädd, när det kommer till att öppna möjligheter och förändra sitt liv och sig själv. Nu kan du nå dit du vill. Slutet av månaden sker en solförmörkelse i Lejonet och det ger dig mer lust, passion, energi och inspiration i livet att ta ett stort och modigt beslut.

Sommarens Soundtrack: Don' t Let Me Be Yours - Zara Larsson
Årshoroskop 2017: Väduren

Oxen:
21 April - 21 Maj

Juni är möjligheternas land för dig!
Kära Oxe. Årets första månad utlovar så otroligt mycket kärlek. Överraskande kärleksförklaringar från en tidigare relation kan komma eller så gnistrar det till emellan dig och en person som du har känt sedan länge men inte förens nu börjar känna oväntade känslor för. Den 6 Juni, på Sveriges Nationaldag, går kärleksplaneten, Venus in i ditt tecken och sprider så mycket ödmjukhet och njutning omkring oss alla och det glittrar lite extra om dig och ditt kärleksliv nu. Den magiska lyckans planeten, Jupiter går direkt i ditt systertecken, Vågen. Det ger ett extra härligt flöde i ditt vardagsliv tar form och storslagna saker kan hända i det mest vanliga situationerna. Det kan öppnas möjligheter var stans nu, så håll ögonen öppna. Venus som står i ditt tecken möter Mars i Kräftan och detta ger dig ett högst romantiskt ögonblick, kanske möter du nu en Kräfta du faller lite för.

Juli är romantikens månad!
Månaden inleds med en fullmåne i Stenbocken och detta är en fullmåne i kärlekens tecken för dig! Det vaknar någonting helt nytt ur någonting gammalt eller så fördjupas känslorna genom ett ultimatum, det kan vara allt eller inget som gäller nu. Din styrande planet, Venus gör entré i Tvillingarna, detta är kanske inte en höjdare för dig och ditt kärleksliv just nu men tro mig att det kommer! Venus i Tvillingarna bringar dig så mycket inre hopp, glöd och kärlek. Du har även en gyllene ekonomisk period nu, där pengar och inkomster är högst gynnsamt. Venus och Jupiter möts i mitten av månaden och sprudlar med romantik och magi! Sista Juli går din planet, Venus in i Kräftan och nu är kärleken otroligt varm och emotionellt stark!

Augusti höjer glasen och utlovar ett storslaget firande!
Månaden inleds med en Månförmörkelse i Vattumannen och detta rullar igång helt nya känslomässiga mönster i din tillvaro på arbetet, det kan öppnas nya möjligheter denna tid, ta väl vara på! Venus och Jupiter möts den 17 Augusti och skapar stora känslor och starka feststämningar, värt att firas! En kärlek kan fördjupas och förstoras i ditt liv. Den 26 Augusti går din planet, Venus in i Lejonet och ger mer fokus till din familj och bostad, nu dekorerar du om hemmet och bjuder hem familjen på kräftskiva. Slutet av månaden inträffar en solförmörkelse i Lejonet, detta ger dig en helt ny hemmakänsla. Kanske blir en flytt aktuellt i ditt liv nu och du äntligen får klartecken.

Sommarens Soundtrack: Dont't Get Much Better Than This - Jeremih, Ty Dolla Sign, Sage The Gemini
Årshoroskop 2017: Oxen

Tvillingarna:
22 Maj - 21 Juni

Juni bjuder på stora doser kärlek på alla fronter i livet.
Kära Tvillingarna. Din sommarmånad är nu äntligen här! Juni ger ljus på dig och ditt nöjesliv och känsloliv, där du kommer uppleva större och starkare känslor av romantik och spänning. Den 7 Juni går din styrande kommunikationsplaneten, Merkurius in i ditt tecken och skiner upp dig ytterligare med människor, kontakter och samtal. Du får uttrycka dig och vara där allt händer. Den 9 Juni går Jupiter direkt i vågen igen. Detta betyder för dig ökad romantik i kärlekslivet och du får utveckla dina passioner och stärka dem med fantastisk medvind. Du får fria händer att skapa och forma vad du vill nu, så var ditt mest kreativa nu, kanske tar du upp måleri och konstnärskap eller skönhet, mode och musik. Vad det än är du finner mest passion för så har du nu stor potential att lyckas och nå framgång inom det. Fullmånen i Skytten bjuder dig på starka romantiska och passionerade förälskelser! Du finner en helt ny glöd i kärlekslivet! Avslutningsvis sker en nymåne i kräftan och denna ger dig inre kärlek och välbefinnande. Du kan få in pengar som höjer självförtroendet och ger dig hopp.

Juli bubblar av känslor!
Månaden börjar på bästa sätt med att Venus gör entré i ditt tecken. Kärleken gör dig inte besviken denna sommarmånad heller. Du är denna månad i balans och harmoni, full av lycka och kärlek. Din styrande planet, Merkurius går in Lejonet den 6 Juni. Detta bjuder på aktiva, roliga och charmiga kontakter, där du får ha riktigt härligt med dina vänner och kanske även lära känna nya spännande människor. Kärleksplaneten, Venus och Tidsplaneten, Saturnus står mitt emot varandra och bidrar till obalans i kärlekslivet, en längtan och saknad infinner sig och du finner ett stort avstånd i kärleken. Detta kan ha med karma och göra, gör er medvetna på era känslor och tankar för att fokusera dem på det ni verkligen vill. Detta kan också vara behövligt då dina känslor utmanas för det du inte kan styra och det ger efteråt en viktigt insikt och lärdom, som att inte ta någon för givet eller tappa tilliten i kärleken. Merkurius går in i ditt systertecken Jungfrun och tar dig närmare din familj, där ni bygger en starkare kontakt.

Augusti finner vänskaper för livet!
Årets sista sommarmånad startar med en månförmörkelse i Vattumannen och början av månad kan introducera dig till en inre resa. Då din styrande planet, Merkurius går i retrograd i ditt systertecken, Jungfrun avråder jag dig från att resa så länge det kräver tekniska kontroller du inte kan styra över, såsom flyg, tåg, båtresor, hotellbokningar osv. Däremot ska du resa om du verkligen vill men se till att ha dubbelkoll på allt och var beredd på plötsliga vändningar och spontana beslut. Resor ut landet, som campa, tälta eller hika är perfekta denna månad. Planering utan beslut är vad denna månad passar bäst för och om det nu handlar om en resa så planera in den men boka ingenting förens i höst är mitt råd. När din styrande planet, Merkurius går in i Lejonet sätts det fart i chatterna, då många tar kontakt med dig. Mycket plinganden och plonganden i mobilen nu. Du har massa äventyr med vänner nu! Avslutningsvis har vi en Solförmörkelse i Lejonet och nu öppnas nya vänskapskontakter upp för dig, där du ger större plats till vänner och visar deras värde för dig. Nya starka vänskaper skapas och förbättrade relationer till din redan befintliga vänskapskrets byggs. Nu handlar ditt närmsta halvår om din vänskapskrets.

Sommarens Soundtrack: P.Y.T (Pretty Young Thing) - John Gibbons
Årshoroskop 2017: Tvillingarna

Kräftan:
22 Juni - 22 Juli

Juni skiner alla sina solstrålar på dig!
Kära Kräfta. Månaden inleds med fokus på en relation som har goda förutsättningar och stor potential till att fördjupa och expandera dina känslor för en person som står dig väldigt nära. Det kan vara en känsla som du känner igen, minns från tidigare eller bara blir påmind om och blommar fram tydligt nu. Det bjuds på starka kärlekskänslor när Venus i Oxen möter Mars i ditt tecken, den 9 Juni. En perfekt dag för en dejt och låta romantiken spira. Jupiter går direkt igen i Vågen och detta väcker magiska möjligheter i privatlivet. En stor flytt till ett drömboende eller så inleder du en egen familj. Slutet av månaden är Solen, Merkurius och Mars samlade i ditt tecken och förgyller med kraft, styrka, energi, lust och aktivitet. Den 24 Juni inträffar en nymåne i ditt tecken och det kan nästan inte bli bättre nu!

Juli välkomnar kärleken in i ditt liv!
En fullmåne i Stenbocken bjuder på romantik och fyrverkeri, stor steg i kärlekslivet kan tas nu! Nymånen i ditt tecken som avslutade förra månaden och med alla planeter i ditt tecken ger nu dig allt fokus. Alla är som samlade för att fira dig! Du kommer in i en tid av förändring och transformation under Juli, detta kan bidra till obalans i tillvaron. En nymåne i Lejonet den 23 Juli, utlovar fin ekonomisk utdelning som avslutning. Slutet av månaden besöker Venus ditt tecken och bringar kärlek och glädje, detta ger en härlig påfyllning av energi, det kan även vara så att du välkomnar in en romans i ditt liv.

Augusti uppfyller drömmar!
Månaden börjar med en Månförmörkelse i Vattumannen. Du kanske lämnar ett gammalt mönster bakom dig och utvecklas med blicken framåt. Kärlekens planet, Venus möter Visionära Neptunus och dessa kan skapa drömmar och visioner som du längtar efter att uppnå eller uppfylla, det kan med stor sannolikhet handla om resor eller platser långt borta. Den 17 Augusti möts Venus och Jupiter för att skapa underverk och mirakel i privatlivet och du kan få erbjudanden eller nyheter som fyller dig med lycka! Slutligen, solförmörkelsen den 21 Augusti. Ger dig nytt hopp, nya ekonomiska tillgångar och ett bra med påfyllt bankkort!

Sommarens Soundtrack: Now or Never - Halsey
Årshoroskop 2017: Kräftan

Lejonet:
23 Juli - 23 Augusti

Juni skriver nya romantiska och lekfyllda kapitel!
Kära Lejon. Juni inleds med en fantastisk start. Solen och Jupiter möts och ger bara positiva, härliga, storslagna och varma vibes från alla håll. Du utvecklas och får mycket fokus, uppmärksamhet och uppvakning men också stort spelrum och utrymme. En fullmåne i Skytten den 9 Juni, öppnar nya blad och skriver nya kapitel om kärlek, passion och allt det goda i livet. Det blir fullt med charm och flirt denna sommarmånad och dessutom en stor dos lek och aktivitet. Lyckans planet, Jupiter går direkt igen och efter denna retrograd har du börjat uppskatta din närmsta omgivning på ett hyllande sätt, nu bjuds det på ökade vänskapskretsar, äventyr, resor och fester hela sommaren! Solen går in i kräftans sfär den 21 Juni. Detta lyser upp ditt tidigare liv och kanske tidigare beslut gör sig påminda, kanske behövs någonting från förr bli bearbetat ordentligt, någonting från tidigare blir aktuellt igen, uppmärksamma dina drömmar nu.

Juli väcker dina inre eld till liv!
Denna månad är din. Du är i fokus och det strålar om hela dig nu. Då hela tre planeter besöker ditt tecken under månaden och avslutar med en nymåne i ditt tecken. Stekheta romanser värms upp och börjar gnistra till, ett starkt självförtroende börjar ta form och vilda konversationer med andra skapar en hög social stämning. Solen och Mars möts i ditt tecken i slutet av månaden och detta ger dig inre styrka, motivation, livslust och ton med passion! Detta är din melodi och du stormtrivs denna månad och om det inte kan bli bättre nu, vänta till Augusti då är det din tur att firas!

Augusti bjuder på bästa möjliga stämning och du är VIP!
Välkommen in till din månad, kära Lejon! Du fick redan i Juli börja förbereda dig för strålkastarljuset och nu är det ditt fullt ut, så njut av all beundran, uppskattning, uppvaktning och alla komplimanger som strömmar in till dig. Månaden inleds med ett en kärleksfull och känslofylld månförmörkelse i ditt kärlekshus. Detta vaknar känslor och kärleken väntar dig denna månad. En fantastisk ny cykel som introduceras in i ditt liv denna nymåne i Vattumannen, omfamna den! Din styrare, Solen lämnar ditt tecken och går in i Jungfrun vilket vill varva ner och börja hitta tillbaka till rutinen, kanske uppstår en längtan efter skolkompisar, jobbkollegor och arbetsmiljön. Men det är fortfarande full aktivitet i ditt tecken och i slutet av månaden går även kärleksplaneten, Venus och Kommunikationsplaneten, Merkurius in i ditt tecken för att skapa en massa härliga och kärleksfulla kontakter. Avslutningsvis väntar du det bästa av det bästa - Solförmörkelse i ditt tecken!

Sommarens Soundtrack: Pretty Girl - Maggie Lindemann, Cheat Codes, CADE
Årshoroskop 2017:
Lejonet

Jungfrun:
24 Augusti - 22 September

Juni öppnar ögonen och ser en helt ny verklighet skina!
Kära Jungfru. Sommaren är här och det inleds med att din styrande planet, Merkurius går in i ditt systertecken Tvillingarna detta ger gynnsamma nyheter och kontakter på arbetet, fantastiskt vart samtal kan leda! I Juni är arbetet på topp! Den 9 Juni, är sommarens första fullmåne och det sker i äventyrslystna Skyttens tecken! Vilket betyder att du vill umgås med familjen med roliga aktivitet och spännande äventyr. Men den 16 Juni går Neptunus i retrograd och detta är ju din kärleksplanet som vänder nu... Vilket kan innebära en hel del återblickar på det tidigare, en bearbetnings period inleds men det ger dig de bästa glasögonen för att se klarare och bringa så mycket insikt och förståelse som kommer göra dig mer mogen och förlåtande mot det som varit, kanske en otroligt nyttig tid för dig.

Juli utlovar överraskande nyheter!
Månaden börjar med en fullmåne i Stenbocken och detta väcker intressen och förälskelser. Du kanske väljer att satsa full ut på någonting helhjärtat och lita på din intuition, gör det! Din styrare, Merkurius går in i Lejonet den 6 Juli. Det kan komma helt oväntade meddelanden eller besök av personer från förr nu. Kontakter och vänskaper överraskar nu på sätt du aldrig kunnat vänta dig! Slutligen går Merkurius in i ditt tecken och du får samtala med nya som gamla personer på det sätt som du trivs bäst i och detta ger goda nya vänner och kontakter!

Augusti kommer inte tillåta annat än avkoppling och njutning!
Augusti kan bjuda på krångel... Då din styrande planet, Merkurius går retrograd 13 - 25 Augusti... Detta är ju inte speciellt party men så länge du håller dig borta från allt viktigt en stund och bara kopplar av med dina bästa och fokuserar på att bara ha kul, är detta ingenting att oroa sig för. Om du däremot sitter med skyhöga kontorsuppgifter och arbetar med datorer, sociala medier eller resor... Då ber jag dig hålla helst tre ögon öppna och förbereda dig för oförklarligt knas... Men innan detta inträffar, sker en månförmörkelse i Vattumannen och detta kommer att betyda mycket för dig då du väljer att rensa eller börja om och sätta livet i fokus och ordning genom att hitta din favorit träningsform, hitta nya matrutiner och ett arbete som funkar perfekt in i din livsstil. Det bjuds helt enkelt på underbara förändringar och det är dina bästa möjliga lösningar i livet nu som du skapar. Solen och Merkurius möts i ditt tecken och det lyser upp alla sorters samtal, konversationer och teknisk kommunikation, detta kan vara positivt på många sätt men eftersom Merkurius är i retrograd så kan detta även göra alla dessa möjliga problem bli extra stora problem nu. Denna månad kan du fira att du bemästrat titeln diplomerad problemlösare!

Sommarens Soundtrack: No Promises - Cheat Codes, Demi Lovato
Årshoroskop 2017: Jungfrun

Vågen:
23 September - 22 Oktober

Juni skiner ett glittrande ljus på dig och lyfter ditt kärleksliv!
Kära Våg. Du kommer älska denna månad, kära Våg. Venus möter Uranus den 3 Juni och detta ger såna överraskande möten i kärlekens tecken. Din styrande planet, Venus går in i ditt systertecken Oxen. Detta kan ge väldigt starka och intensiva relationer som snabbt fylls av hetta och passion. Den 9 Juni går tur- och lyckans planet, Jupiter direkt igen i ditt tecken och du får verkligen blomma ut nu! Det kan bli lite att du dras emellan ditt arbete som kräver mycket av dig nu och din egentid och egna vilja men om du finner balans i detta så kan du finna stor utveckling och expandera i karriären. Hårt jobb ger belöning.

Juli tar dig på en romantisk resa!
Juli inleds med att din kärleksplanet, Venus går in i Tvillingarna och detta gör alla möjliga resor gynnsamma nu och dessutom kan kärlek uppstå. Du expanderar och utvecklas sannerligen denna månad och det gör du som mest genom att åka på en spontan men betydelsefull resa. Venus skiftar tecken till Kräftan närmare slutet av månaden och du kan bli förälskad i ditt arbete, bli uppskattad på ditt arbete eller äntligen få ett jobb du stormtrivs i! Avslutningsvis bjuder Juli även på en underbar nymåne som samlar alla vänner och ger en fin tid med din omgivning, där du kan skapa och fördjupa både nya kontakter och starka vänskaper.

Augusti erbjuder en stor möjlighet i karriären!
Sista sommar månaden utlovar starka skeenden. Först sker en månförmörkelse i Vattumannen, där förälskelse lätt uppstår och du vill spendera tid och energi på det du håller kärt nu, det uppskattas! Du kan även finna helt nya hobbys och intressen denna vackra månad. Du upplever en stor kärlek för ditt arbete och det ger dig stora möjligheter nu för utveckling och uppgradering! Din styrande planet, Venus går in i Lejonet den 26 Augusti och det samlar alla dina vänner där omgivningar möts för att socialisera och ha trevligt ihop! Solförmörkelse i Lejonet bjuder också på nya vänskaper och härliga sociala umgängen och betydelsefulla kontakter.

Sommarens Soundtrack: Something Just Like This - The Chainsmokers, Coldplay
Årshoroskop 2017: Vågen

Skorpionen:
23 Oktober - 21 November

Juni möter du kärleken!
Kära Skorpion. Sommarens första månad tar dig med storm och när fullmånen i Skytten utlovar pengar och rikedomar. Kärleksplaneten, Venus som går in i ditt kärlekshus kan introducera en förälskelse och roman in i ditt liv eller så möter du en betydelsefull person som sprider kärlek och glädje samt bryr sig mycket om dig. Det kan vara en kärlek eller också en vän med väldigt ödmjuka, vackra och kärleksfulla kvalitéer. Slutet av månaden sker en nymåne i Kräftan, som infaller i ditt världsliga hus och tar dig någonstans ut i världen på resande fot för att upptäcka och uppleva!

Juli gör dig stark och vågad!
Månaden inleds med en del svårigheter då stora planeter ställer sig mot varandra och kan utlösa konflikt och obalans... Din styrande planet, Pluto är inkluderad och någon tar ditt fokus ifrån dig, det kan göra dig distraherad och i ofokus. Försök att helt fokusera på dig själv och dina mål än att jämföra med andra och tävla. Det ser ändå ut att sluta bra då du får en överraskande energiboost! Mars går in i Lejonet och ger dig motivation, ambition och målmedvetenhet och du kommer inom endast några få veckor se succé! Slutligen sprakar det till ordentligt i karriären och det fortsätter i Augusti. Nystart väntar på arbetet då du kan få fantastiska nyheter eller möjligheter att fånga.

Augusti utlovar succé i karriären!
Månaden börjar med att Uranus går retrograd i Väduren. Detta kan bredda perspektiv och vidga förståelse, du kan helt fritt och obegränsat skapa dig en egen livsstil och du kommer lära dig att lyssna på dig själv fullt ut. En månförmörkelse den 7 Augusti upplyser ditt privatliv och hemmafronten får ett lyft. Du kanske hittar ett nytt hem där du upplever en stark hemmakänsla eller familjekänsla. Det är stora emotionella förändringar som sker nu. Det är ett magiskt och nästan overkligt romantiskt tid nu, där känslorna är fyllda med romantik och nostalgi. Slutet av månaden är en solförmörkelse i Lejonet och nu slår det fyrverkerier om ditt karriärsliv!!

Sommarens Soundtrack: Friday Night - Vigiland
Årshoroskop 2017: Skorpionen

Skytten:
22 November - 21 December

Juni är din perfekta sommarmånad!
Kära Skytt. Din sommar inleds med en Fullmåne i ditt tecken. Denna fullmåne är fylld med lycka, tur och äventyr. Du lämnar nu en sida av dig själv och öppnar upp en ny del som utvecklats. Den 9 Juni går Jupiter direkt igen i Vågen. Detta levererar nya supersociala tillställningar med massa vänner. Nu kanske du får upp ögonen och utvecklar ett nytt intresse eller så expanderas ditt kontaktnät och vänskapskrets och du hittar nya vänner överallt nu. Din kärleksplanet, Merkurius går in i ditt kärlekshus, Tvillingarna och du förstår kanske själv vad det betyder... KÄRLEK, KÄRLEK, KÄRLEK! Du finner en riktigt pratglad och smart kontakt som du utvecklar en relation med och det finns stark kemi emellan er. Ett starkt möte mellan Mars och Jupiter vidgar din motivation och ger dig inre styrka. Du kan nå dina fysiska mål nu!

Juli öppnar dörren till en romans!
Juli kommer med kärlek! I Juni fick du kontakt och börja lära känna en person som utvecklades till en relation och i Juli kommer förälskelsen! Kärleksplaneten, Venus går in i ditt kärlekshus och nu smäller det till ordentligt i kärlekslivet, du kommer ha en riktigt romantisk månad. Fullmånen den 9 Juli i Stenbocken öppnar nya ekonomiska tillgångar och inkomstkällor, härliga nyheter att vänta! Det är vänner och romantik som mixas i en skön blandning och du trivs fantastiskt bra när du utvecklar alla dessa relationer samtidigt som ni har riktigt roligt ihop. Närmare slutet av Juli ställs kärleken under press och möter hårt motstånd... Detta kan bli utmanade och er relation ifrågesätts nu om ni vill satsa på varandra. Nymånen i Lejonet tar dig på en underbar resa

Augusti släpper det och nu är det din tur att glänsa!
En månförmörkelse i Vattumannen, ger dig starkare kontakt till din vänskapskrets och ni bondar riktigt ordentligt denna månad och ett helt halvår framöver och du kommer även lära känna så många andra vänner också, då det närmsta halvåret präglas stort av just din omgivning och vänskaper. Venus och Jupiter möts utvecklar relationerna omkring dig och breddar ditt kontaktnät med bra och värdefulla människor. Den 25 Augusti går Saturnus äntligen direkt igen! Saturnus har varit i ditt tecken i snart 3år och detta var hans sista retrograd i Skytten. Nu är du inte lika hårt pressad och utmanad längre. Slutligen har vi en solförmörkelse i Lejonet och detta är början på någonting helt nytt, en ny resa - inre som värdslig påbörjas!

Sommarens Soundtrack: Strip That Down - Liam Payne, Quavo
Årshoroskop 2017: Skytten

Stenbocken:
22 December - 19 Januari

Juni utlovar starka känslor och romantiska stunder.
Kära Stenbock, välkommen till årets första sommarmånad. Juni utlovar romantik och inre lycka. Månaden inleds med ett möte mellan din styrande planet, Saturnus och kärleksplaneten, Venus. Där kan det uppstå lite motstånd i kärlekslivet då dessa influeras av två helt egna viljor och två olika visioner av kärlek och dess gränser kring vad som är rätt eller fel. Den 9 Juni inträffar en fullmåne i Skytten, detta innebär ett avslut och en ny början introduceras i ditt liv, kan vara en upplysning, medvetenhet eller ett spirituellt uppvaknande. Det kan uppstå obalans senare in i månaden då du inte når fram med ditt budskap och lätt blir missuppfattad. Avslutningsvis har du en vacker nymåne som går i kärlekens tecken för dig och starka känslor kan väckas till en förälskelse nu där ni får en nystart och en chans att utveckla er kärlek ytterligare! Väldigt fint och romantiskt avslutning på månaden, njut av denna stund!

Juli omfamnar äntligen kärlek efter en stor längtan.
Månaden kan vara tuff till en början då du saknar kontroll på läget och du har ingen påverkan och kan känna dig maktlös, betydelselös och värdelös eller så är det du som kör över någon av dina nära relationer. Ta hand om varandra. Senare blir kärleken aningen frånvarande och du kan sakna någon extra mycket denna period då ni inte kan nå varandra eller befinner er långt ifrån varandra, vilket utvecklar en längtan. Venus skiftar tecken till Kräftan och då välkomnas du med öppna armar in till kärleken igen efter ett litet uppehåll av någon anledning, där något kommit emellan er. Nu är det starka och varma känslor som fylls i kroppen. Romantik, omhändertagande och mys är vad slutet av månaden bjuder på. Slutligen har du en fullmåne i ditt tecken och detta öppnar ju bara upp för ännu bättre utvecklingar och nystarter för dig!

Augusti kommer med efterlängtade förändringar!
Augusti inleds med en månförmörkelse i Vattumannen, där du upplever rikedomar, självförtroende och inre styrka. Du kan få in en bra summa pengar på kontot nu som gör dig självsäker och stolt. Du kan nu gå in fullhjärtat i att investera i någonting. Den 13 Augusti går Merkurius i retrograd och detta kan skapa missförstånd och komplikationer på arbetet och månaden avråder dig att resa. Djupare insikter väcks senare in i månaden och en högre förståelse infinner sig, vilket gör att du nu kan sträva efter det du längtar efter och dina innersta önskningar kan besannas. Den 25 Augusti går din styrande planet, Saturnus äntligen ur sin retrograd och nu infinner sig en lättnad och frihet, en kraft av befrielse där du nu har en starkare tro på dig själv och dina intuitioner.

Sommarens Soundtrack: Crying In The Club - Camila Cabella
Årshoroskop 2017:
Stenbocken

Vattumannen:
20 Januari - 18 Februari

Juni tar dig på en riktigt lyxig och magisk resa!
Kära Vattuman, din sommar inleds med romantiska nyheter och överraskningar. Då din styrande planet, Uranus möter kärlekens planet, Venus och detta skapar så mycket härliga, sociala och energiska stämningar omkring dig nu! Detta utlovar även en hel del överraskningar med kärlek från nära och kära! Den 9 Juni går Jupiter direkt och nu bokas största sviten i ett riktigt lyxigt och soligt land, här ska det ut packas inför en underbar solsemester! Den 16 Juni får Neptunus i retrograd och det kan ge dig en klarare inblick i din ekonomi och du kan nu se smartare lösningar eller finna möjligheter som kan ge en bättre och mer gynnsam ekonomi genom bra planering och strukturering, härliga insikter!

Juli välkomnar kärleken in i ditt livet!
Juli inleds med en fullmåne i Stenbocken. Detta lyser upp ditt förflutna och du vänder nu blad helt för att gå vidare och fokusera framåt. Merkurius, Mars och slutligen Solen skiftar tecken från försiktiga Kräftan till modiga Lejonet. Detta betyder att det blir högre aktivitet i ditt kärlekshus, du får kontakt med någon som kan utvecklas till en förälskelse, då de finns en stor attraktionskraft emellan er. Slutligen sker en nymåne i Lejonet och det tyder sannerligen på att en förälskelse inleds i ditt liv nu!

Augusti omfamnar du en förälskelse!
Din styrande planet, Uranus vänder för retrograd i Väduren. Detta väcker frihet, gränslöshet och ett oberoende i ditt liv att skapa ditt liv hur du vill, livet är utan ramar och regler nu, så nu kan du forma din tillvaro som du vill ha det. Den 7 Augusti inträffar en månförmörkelse i ditt tecken och detta öppnar upp helt nya dörrar! Du omfamnar dig själv och ditt inre känsloliv på ett nytt sätt. Venus och Merkurius går in i ditt kärlekshus och fyller ytterligare med aktivitet i kärleken och slutligen sker en solförmörkelse likaså i Lejonet och ditt kärlekshus. Vad kan man säga... Kärleken blommar för dig denna sommar och du har en högst underbart romantisk månad, där du är som nykär!

Sommarens Soundtrack: My Addiction - Joakim Lundell, Arrhult
Årshoroskop 2017: Vattumannen

Fiskarna:
19 Februari - 20 Mars

Juni fångar du en dröm!
Kära Fiskarna. Sommaren inleds med positiva förändringar i arbetet. Din styrande planet, Neptunus går i retrograd denna månad och det betyder att du får klarare förståelse och djupare insikt i saker och ting, nu kommer äntligen upplösningen. Där du kanske börjar förstå dig själv bättre. Efter mitten av Juni möter Mars och Merkurius din planet, Neptunus och ger dig öppen möjlighet att ta action för att nå dina visioner och drömmar. Månaden avslutas med passionerade förälskelse eller full fart i ett spännande projekt.

Juli öppnar dörrar.
En fullmåne i början på Juli, öppnar en dörr till nya kontaktnät och umgängen. Du kan finna ett nytt intresse eller också hitta värdefulla kontakter. Solen möter Neptunus och lyser upp dina drömmar och ger det större plats i ditt liv nu och öka medvetenheten för att uppnå dem. Den 17 Juli möter Venus din planet, Neptunus. Du kan lätt bli förblindad i kärlek och många gånger kanske även lura dig själv, men nu kan du nå insikter som gör kärleken förstådd och finna en förlåtelse. Slutet av Juli går kärleksplaneten, Venus in i Kräftan och sprider starka emotioner och stora romanser.

Augusti ger kärleken nya chanser.
Månaden inleds med en månförmörkelse i Vattumannen och du bearbetar ditt förflutna och alla tidigare relationer samt känslor läks nu och förbereder för en ny emotionell cykel och nya inre resor, kan med stor potential vara spirituella. Venus möter din planet, Neptunus och sprider ett drömlikt romantiskt ljus i din tillvaro. Se upp för missförstånd i kärlekslivet nu då Merkurius går i retrograd och även då du inte styrs av planeten så är det din kärleksplanet och den går i retrograd i ditt kärlekshus, så ta extra hand om din kärlek och var tydlig och mjuk i kommunikationen. Solförmörkelsen i Lejonet ger dig ny eld och energi i vardagslivet. Den 23 Augusti går Solen in i Jungfrun och lyser upp hela ditt kärleksliv ytterligare.

Sommarens Soundtrack: Unforgettable - French Montana, Swae Lee
Årshoroskop 2017: Fiskarna

Mer av ZNC:
Astro x Candii

Likes

Comments

Z O D I A C  N E W S  //  A S T R O x C A N D I I

Astrocandii har äntligen skapat en facebook sida där jag uppdaterar allt jag publicerar på instagram (@astroxcandii) och sidan. kolla in den här - Zodiac News! Gilla, tagga, kommentera och dela! Tack till alla som läser ♥

Astro x Candii

Likes

Comments

VENUS I JUNGFRUN

Venus i Jungfrun är klok, analytisk och uppriktig i sociala miljöer. Det är viktigt för dig att vara hälsosam, sund och ta god hand om sig själv. Du spenderar därmed gärna pengar på vård produkter och praktiska saker till hemmet. Du är både renlig och huslig och det är viktigt för dig med rutiner i vardagen. Du är ordningsam och duktig, presterar ofta på topp i teoretiska ämnen. Då du är bra på att formulera dig i skrift och har ett analytiskt och källkritiskt tänk. Du är en tänkande människa som känner och uttrycker kärlek med huvudet och inte nödvändigtvis med hjärtat, se upp för att inte vara allt för övertänkande ibland. Det är genom en logisk kontakt du finner och skapar relationer. Du är vännen med planering och struktur, som alltid har bra framförhållning och koll på saker som andra lätt glömmer. Du är en pålitlig, uppriktig och hjälpsam vän som visar att du bryr dig genom mindre men betydelsefullare gåvor.

Kända Personligheter:

Julia Roberts. Cara Delevingne. Catherine Zeta-Jones. Kate Winslet. Gwen Stefani.
John Lennon. Eminem. Robert De Niro. Mick Jagger. Robin Williams.

Alla Venus Astron:

Väduren, Oxen , Tvillingarna,
Kräftan, Lejonet, Jungfrun,
Vågen, Skorpionen, Skytten,
Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna.

Astro x Candii

Likes

Comments