Här kommer min första astroguide! Och inleder med min favoritplanet Mars - Aggression, Ilska, Driv, Hunger, Begär och Lust. Detta inlägg ger en sneakpeak på hur du är i dessa tillstånd beroende på vart din Mars står i för element: Eld, Jord, Luft eller Vatten.
Kolla även upp vilket tecken din Mars står i, då nästa Astroguide är om Mars i varje tecken.

Mars i Eld: Vulkanutbrott

Att ha Mars i ett eld tecken - Vädur, Lejon, Skytt är som ett vulkanutbrott. Med stekhett temperament har dessa eldmänniskor allra svårast att hantera sin ilska, det bara exploderar och attackerar, håll er på avstånd. Mars är planeten som står för vår manliga sida oavsett om du är man eller kvinna, Animus som det heter på psykologi. Mars indikerar kraft, energi, styrka, fysik, hunger, begär, aggressivitet, ilska, konflikter, bråk, sex och lustar.

Mars i Jord: Jordbävning

Att ha Mars i ett jord tecken - Oxen, Jungfrun, Stenbocken är som en jordbävning. Någonting långt därinne hamnar riktigt snett och börjar skaka om hela jordmänniskans huvud, det eskalerar om hela omgivningen och kommer aldrig riktigt komma över det! Mars är planeten som står för vår manliga sida oavsett om du är man eller kvinna, Animus som det heter på psykologi. Mars indikerar kraft, energi, styrka, fysik, hunger, begär, aggressivitet, ilska, konflikter, bråk, sex och lustar.

Mars i Luft: Tornado

Att ha Mars i ett luft tecken - Tvilling, Våg, Vattumannen är som en tornado. Det märks när det börjar blåsa till storm, men lika fort som det slår till kan den lika fort gå över och nästa sekund är det som bortblåst! Mars är planeten som står för vår manliga sida oavsett om du är man eller kvinna, Animus som det heter på psykologi. Mars indikerar kraft, energi, styrka, fysik, hunger, begär, aggressivitet, ilska, konflikter, bråk, sex och lustar.

Mars i Vatten: Översvämning

Att ha Mars i ett vatten tecken - Kräfta, Skorpion, Fisk är som en översvämning. Detta slås om utan förvarning de bara svämmar över av känslor och detta kan ofta bottna i passiv aggressive! Mars är planeten som står för vår manliga sida oavsett om du är man eller kvinna, Animus som det heter på psykologi. Mars indikerar kraft, energi, styrka, fysik, hunger, begär, aggressivitet, ilska, konflikter, bråk, sex och lustar.

by Carolinerna

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Suicide Squad : 10/10

För någon vecka sedan såg jag filmen Suicide Squad, har sedan jag fick reda på filmen velat se den! Jag kommer i detta inlägg inte avslöja eller spoila någonting om filmen, utan endast starkt rekommendera den - av mig får den 10/10 poäng, den är enligt mig årets bästa film, gillar du trailern kommer du älska filmen!
Ni som har sett filmen berätta gärna vad ni tyckte i kommentarerna!

⬇  Någon annan än jag som tänker vilket tecken de olika rollerna från filmen spelar? Här har ni svaret! ⬇

Harley Quinn - Margot Robbie: Vågen

Den ultrafantastiska skådespelerskan Margot Robbie har bemästrat så många olika roller och Harley Quinn tycker jag personligen är den bästa karaktärsinsatsen hon gjort i sin karriär! Jag är helt förälskad i skådespelarbetet bakom denna roll! Hon är sexig, utmanande, samtidigt så oskyldig, skör och lever för kärlek, blir madness herself. Hon är som ett öppet sår, hon är intressant och fascinerande. Helt klart en vacker, karismatisk och harmless Våg.

Jokern - Jared Leto: Skytten

Jokern, kunde inte få en bättre ersättare än Jared Leto! Han hantlar rollen felfritt. Den sinnesgalna och rebelliska karaktären drar lite åt Vattumannen, men med den beskyddande och intensa passionen suitar han bättre som den varma eldtecknet Skytten, med sin grova humor som han försörjer sig på, sitt begär av frihet och att leva on the edge, håller hans adrenalin kickar honom vid liv.

Deadshot - Will Smith: Stenbocken

Deadshot en av huvudrollerna. Han är psykiskt stark, fokuserad, målinriktad och godhjärtad, den starkaste och mest träffsäkra. Ur dåligt kommer dåligt. Ingen är ond utan orsak.

Deadshot's Daughter / Zoe - Shailyn Pierre-Dixon: Oxen

Dottern som fadern Deadshot lever för och anledningen till att han vill göra gott för denna värld. Från brottsling till hjälte. Hon är en stark och självständig ung tjej som från sitt hjärta vet rätt och fel, det Deadshot alltid vetat men glömt, hon blir hans styrka.

Enchantress / June Moon - Cara Delevingne: Tvilling/Kräfta

Den upptäcktslystande June Moon som blir övertagen av Enchantress (liknelser med asteroiden Lilith "Black Moon"), hon är djupt spirituell, självständig och smart. Hennes two-faces är kanske det som astrologer syftar på i beskrivning av Tvillingen?

Rick Flagg - Joel Kinnaman: Kräfta/Lejon

Vår Joel Kinnaman, spelar Rick Flagg i Suicide Squad en på djupet känslomänniska och gör allt för den han håller kär. Han är en genuin, modig, beskyddande och en sann ledare.

Dr. Amanda Waller - Viola Davis: Oxe/Skorpion

Dr. Amanda Waller, a.k.a The Devil, a "danger lady" and the mastemind behind it all. Har en livsfarlig kärlek till makt. Med hennes pokerface och okänslighet skulle hon kunna vara Stenbock. Hon är omöjlig att läsa eller förutse, dominant och slingrar sig till sin väg via manipulation. Detta är den farliga sidan av Skorpionen.

Killer Croc - Adewale Akinnuoye-Agbaje: Fisk/Vädur

Killer Croc är ju garanterat mer av en jordlig varelse än en vattnig. Men med hans inre skörhet och försiktighet, har han en väldigt fin känsla för människor och stämningar.

Captain Boomerang - Jai Courtney: Lejon

Captain Boomerang är en riktigt skönkaraktär. Han är charmerande med sin utstående dialekt, varm och lite galen men utstrålar samtidigt en hög dos av confidence och generositet!

El Diablo - Jay Hernandez: Vädur

El Diablos inre osäkerhet speglar av sig och han okontrollerat sårar och skadar sina närmsta... Han bär på mycket frustration och ilska. Han varken förstår sina egna känslor, hur dem känns eller hur man hanterar dem, detta är starka karaktäristiska drag för en Vädur!

Katana - Karen Fukuhara: Vattuman

Katana, en emotionellt stängd karaktär som slåss för rättvisan. Får sitt jobb gjort och är den starkaste krigarinnan! Hennes inre drivkraft att förändra och strida för sin rättvisa gör hon även för världens rättvisa, hon tänker stort.

Slipknot - Adam Beach: Jungfru

Denna karaktär kommer jag inte ens ihåg... Något som en observant men uppmärksam och lyhörd Jungfru kan upplevas, lite osynlig. Denna karaktär är däremot närvarande i så många andra sinnen istället för nödvändigtvis den fysiska. Talar sitt högsta i tystnad och är sitt starkaste i kamp.

by Carolinerna

Likes

Comments

Justin Bieber helgen är här! Skulle sett honom live ikväll men blev ändrade planer tyvärr så får lyssna på honom i hörlurarna/högtalarna hela dagen istället. Imorrn är det nymåne i Vågen som sätter sin prägel på denna helg och de närmsta två veckorna som mest! Mycket visar på en storslagen helg, då behövs ett Helg Horoskop!

Väduren, Hold Up! Hoppas du är redo att get involved with love business för denna helg ser otroligt lovande ut på kärleks planet - Och någonting tyder på att det är på riktigt den här gången. Denna helg är galet romantisk. Har du ögonen för en speciell person? Now is the time! Det lär slå gnistror av magi.
Oxen, det är en högst romantisk tid för dig och helgen bjuder på fantastiska känslor av styrka, skönhet och balans. Nu är rätt tid för att ta förändring. Utveckling. Förbättring. Gällande din fysiska kropp, ge tid och fokus på dig själv är alltid en investering.
Tvillingen har en färgstark helg med överös av peace and love, du träffar mycket människor som fyller dig med glädje och uppskattning och små relationer kan visa sig från sin bästa sida nu och utvecklas till det bästa!
Kräftan denna helg handlar om dina absolut närmsta, där familjekänslan är hög. Det blir en riktigt storslagen variant av hemmamys den här helgen, luta dig tillbaka och njut!

Lejon, Finally! Ut och socialisera, nu handlar det om att visa, berätta och våga uttrycka vad du vill för att också få det. Det finns mycket att uppleva och lära sig med det. Din omgivning är här för dig så ta vara på stödet.
Jungfru, Waow! Säger redan nu att använd denna energi till ditt bästa för den vill dig inget annat! Så mycket växer inom dig av ditt självvärde, självinsikt och självförtroende, använd detta till att skapa ditt bästa jag, för isåfall väntar en underbar tid för dig av denna förändring!
Våg, bomber och granater! En fantastiskt fin helg väntar, alla ögon är på dig just nu! Med mycket roliga aktiviteter, sociala event och förtjusande överraskningar är denna helgen precis i din smak. Och något som förut bara varit en liten känsla kan nu bli verklighet, stjärnorna råder dig att lita på dina intuitioner!
Skorpion, Du är helt upprymd av kärlek och skönhet, kanske har du uppdaterat din garderob och du känner dig flawless, med ett nytt confidence på köpet! Din helg handlar mer om mental förändring. Kanske en långvarig vana av ett visst tankesätt eller beteende är i utveckling, och den förändringen börjar i hjärnkontoret. Stjärnorna tyder på ett avslut av det slaget och en nytt tänk av ny insikter.

Skytten, För dig handlar helgen om dina kontakter, ta kontakt och visa dig mycket nu via olika sociala events eller medier för att utvecklas och komma framåt, för nu kan små saker göra stora skillnader.
Stenbocken, din helg visar din definition av perfektion! Den handlar om din karriärskurva som visar sig gå spikrakt uppåt! Du har ögonen på drömjobbet och du ser ut att finally reacha det också, Congrats! Som du kämpat för att komma dit du vill, nu visar sig resultaten!
Vattumannen, står inför en resa som tar sin början nu. Den kan mycket väl vara känslomässig, kan mycket väl vara helt oförutsedd och spontan men den är lyckosam och ger dig mycket lärorika erfarenheter.
Fisk, Din helg bjuder på nya insikter, saker klargörs och steppar ur sin skuggzone. Du får en mer djupgående förståelse av dig själv. Det kan också trilla ner olika sorters sanningar och besked och de tyder på att vara positiva.

by Carolinerna

Likes

Comments

Zodiac News by Carolinerna 2.0! Just nu börjar energierna lugna sig efter en (som alltid påtaglig) Månförmörkelse i Fiskarna, den 16/9 - en månförmörkelse som tar sig starkast uttryck emotionellt. Sedan är det beroende på i vilket personligt hus denna månförmörkelse inträffar specifikt för dig som talar mer exakt var en känsla av omstart sker (kommer gå djupare in på detta i annat inlägg). Jag är personligen extremt känslig för dessa månfaser, mitt hjärnkontor kollapsar varenda gång vid dessa Eclipses... Är ni också känsliga/lättpåverkade av månenergin?

Vi har storslagna skeenden som står för nystart och förändring här i September, så överlag en händelserik månad med många överraskningar! Solen och Jupiter skiftar tecken från praktiska Jungfrun till balanserade Vågen och nu börjar det roliga, det är en sprallig och sprakande energi i luften! Mars lämnar den mystiska och avvaktande Skorpionen och övergår till Stenbocken vilket håller oss fokuserade och målmedvetna, väldigt gynnsam aspekt på många områden men främst inom karriären. Och från sommarens alla Retrograder (Merkurius, Mars, Jupiter, Pluto, Uranus, Neptunus, Saturnus) har nu Mars, Jupiter, Saturnus vänd rätt och denna veckan vände även Merkurius och Pluto rätt. Meaning? Saker kommer ur sin dimma, börjar klargöras och falla på plats. Härliga tider! And the best is yet to come, September fortsätter leverera till helgen med en Nymåne i Vågen men mer om det på Fredag, då jag rivstartar med ett helghoroskop!

by Carolinerna

Likes

Comments

Checka in mitt astro konto på instagram @zodiac.news!
​(Privat insta @caroline.amandaa)

I våras hände mycket privat för mig - karriärsmässigt, hälsomässigt och personligt så jag tog en paus från att skriva astro och startade istället upp instagram kontot Zodiac News, där jag efter ca 4-5 månader även behövde pausa... Nu har jag varit utan i nästan 2 månader helt och tänkte starta igång både instagram och blogg uppdatering i namnet ZODIAC NEWS by Carolinerna. GET READY FOR ROUND TWO!

by Carolinerna

Likes

Comments

TIME FOR A CAROLINERNA RETURN?
Jag har saknat att skriva här men jag har haft så mycket goin' on att jag istället tog break och började instagram kontot ZODIAC.NEWS (Checka in det). Jag har blivit dansare och dj - Spelar på nattklubbar i stockholm där jag även bartendar på helgerna. Börjar hitta hem i karriären, ska även ta och slutföra min dansutbildning som jag påbörjade nu i Augusti och sedan nu i vinter ta körkort. Och är precis hemkommen från Barcelona! Nu är jag redo att starta igång igen, så det kommer inte bli ett bombnedslag av uppdatering här men jag kommer börja skriva igen! Har ni några ideér på vad ni vill läsa - let me know in da comments! Hoppas ni ser fram emot mer astro.

⬇ Any Q's, bara drop a comment! ⬇

Carolinerna

Likes

Comments

Happy Valentine's Day!! Hoppas ni får en riktigt fin och kärleksfull alla hjärtans dag med ton av kramar, pussar och leenden, spread the looove ♥ Tänkte bjuda på ett kärleksastro inspirerat av filmen Valentine's Day, Enjoy!

Vädur & Vågen: Taylor Lautner & Taylor Swift
Oxe & Skorpionen: Topher Grace & Anne Hathaway
Tvilling & Skytt: Jamie Foxx & Jessica Biel
Kräfta & Stenbock: Bradley Cooper & Julia Roberts
Lejon & Vattumannen: Asthon Kutcher & Jennifer Garner
Fiskarna & Jungfrun: Héctor Elizondo & Shirley MacLaine
by Carolinerna

Likes

Comments

Nu lämnar vi Retrograden i Stenbocken bakom oss och Merkurius skiftar tecken till Vattumannens.
Merkurius i Vattumannen: 13 Februari - 5 Mars

Den här perioden uppmanar oss att tänka djupt och utanför "boxen", vi går längre i allt nu för vi vågar och tror på oss själva och längst därinne vet vi också att vi faktiskt kan åstadkomma vad vi vill. Vattuman energin tar oss längre och vidare, vi får förståelse och insikter för ett och annat. Här blir vi självständiga, smarta, psykiskt stabila och starka,

by Carolinerna

Likes

Comments

Idag är det fredag och denna helg går i kärlekens tecken - med alla hjärtans dag på söndaaaag!
Själv ska det firas med middag och bio med partypinglan, men jag höjer hela kärleksandan med blommor, frisörbesök och shopping. För jag säger bara såhär, är man singel på alla hjärtans dag då sitter man inte hemma gråtandes med glass och the notebook, hell no! Då tar man sig friheten att ge sig själv precis det du skulle vilja ha fått. Tänkte även fira med ett helghoroskop, så nu kör vi!

Väduren finner en ny energi och rutin i vardagen som bringar styrka, romantiskt sett är chansen hög för attraktion och om du befinner dig på jobbet denna helg så kan kärleken med stor sannolikhet dyka upp just där.
Oxen känner sig riktigt het och alla vill ha lite av Oxen, däremot riktar du ditt fokus åt en viss favorit just nu som får hela din uppmärksamhet, denna helg blir passionerad och ett känslomässigt äventyrlig.
Tvillingarna är i fullfart som vanligt, med spontana upptåg och roliga ideér för helgen, du befinner dig i en slags bubbla fylld av kärlek och dina nära och kära bombar dig med ännu mer, en speciell person kan kliva fram bland de rosa molnen och göra sig extra synlig för dig just nu, chans för starka känslor.
Kräftan vill visa sin uppskattning genom själv gjorda presenter och överraskar hela sin familjkrets. Skyhög chans till romans och detta firas såklart med din special one eller om du fortfarande är singel så kanske en lyckad dejt väntas runt hörnet.

Lejonet firar som bäst med sin familj eller sin vänskapsfamilj och blir helt överväldigad av den kärlek de skickar dig, med överraskande presenter och gåvor, gör alla sitt bästa för att se dig lycklig.
Jungfrun får en romantisk och lekfylld helg där du får skina lite extra, en helg fri att spenderas på ditt sätt eller bara hur du vill ha den, men en hel del överraskningar väntas ske av din umgängeskrets, se till att ge ditt livs huvudpersoner din kärlek, energi och tid.
Vågen får sina drömmar besannades med allt ifrån blombud till chokladaskar oavsett om det är av en speciell person eller om det är av dig själv, tillbringa denna helg där du trivs som bäst, så blir det minst sagt romantiskt och du njuter av att omges med dina nära och kära.
Skorpionen riktar fokuset på sig själv, du känner dig hetare än någonsin och omges som bäst i sociala miljöer där du får visa upp dig och röra dig kring människor och det hela blir en stor flirtfest, lek av dig och lev ut!

Skytten överraskas på eller av jobbet med romantiska gester, såsom chokladaskar, fint inslagna presenter och röda rosor, du känner dig älskad både på långt och nära avstånd nu och det blir en känslomässig boost.
Stenbocken får kärlekens fulla uppmärksamhet i år och de flesta blir lite småförälskade i dig nu. Denna helg bjuder på överraskande upplevelser och storslagna insikter, kanske även en liten kärleksförklaring.
Vattumannen får en djup och känslofylld helg, det sprudlar kärlek från alla håll och kanter till dig och den känns spirituell och evig. Du har mod att även visa någon speciell vad du vill eller så visar någon dig vad du betyder för dem och det mest oväntande kan hända med överraskande känslor...
Fiskarna har en special one som överraskar med kärlek, det kan vara en kärleksförklaring från någon du inte alls förväntade dig, men som du håller kär eller tvärtom. Fira helgen med äventyr, som en spännande och rolig spontantrip och samla ihop alla du känner eller inled en kärlekshistoria som du inte kan hålla dig ifrån att berätta för alla dina vänner.

by Carolinerna

Likes

Comments

Samtidigt som vi gick in i Eld Apans år i måndags, blev även månen ny i Vattumannens tecken.
Apans spontana entusiast och sprallighet med Vattumannens intelligens och rebellhet, kan de galnaste ideer och vildaste drömmar komma till liv, ingenting känns omöjligt och denna tid inser du också att ingenting är omöjligt. Du kan ta dig vart du vill, varför inte börja här och nu! Det här året ser lovande ut.

Nymånen i Vattumannen vill att du ger dig frihet och utrymme för självförverkligande, lyssna på dina galnaste ideer och börja klättra, sätt dig själv i centrum och gör det du vill, det du behöver för uppnå välbefinnande.
Din tid är nu och den vill dig ditt bästa!

Carolinerna

Likes

Comments