I øjeblikket er jeg i Skagen og holde lidt ferie med min kæreste Jakob og hans søde familie. Vejret er skønt og her er vidunderligt smukt!

Jeg har kun været i Skagen én gang før, da jeg var helt lille, så husker ikke ret meget herfra.

I går gik vi en tur til Sømærket, hvor man kunne se langt udover havet og Gammel Skagen. Vi besøgte Hyttefadet om aftenen og der mødte jeg søde Rikke og Trine fra Nicehair.dk som var på tur i Skagen i øjeblikket! Se mere om Nicehair i mit tidligere indlæg.

I dag har vi været ude på Grenen og der lå der en sæl! Det var ret vildt at være så tæt på en vild sæl, ret utroligt den gad ligge og sole sig der med alle de mennesker!

Har i besøgt Skagen før? Og er der nogle ting jeg bare MÅ se mens jeg er heroppe?

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Mandag den 3. Juli kl 06.30 fløj jeg med en veninde til Malaga for at tilbringe en uge i Fuengirola, en lille by 40 minutter fra Malaga i Costa del Sol.

Turen har været fantastisk indtil videre - også har vi to dage endnu!

Vi bor i min venindes bedsteforældres lejlighed som har fantastisk udsigt, ligger centralt og der er pool tilhørende lejlighedskomplekset 💦

Onsdag besøgte vi Malaga hvor vi shoppede og var lidt kulturelle.

Torsdag slikkede vi masser af sol og fredag blev brugt på en bådtur til Benal Madena og frokost med udsigt til stranden.

Resten af ferien skal bruges på solslikken, tøsehygge, god musik, god mad og masser af drinks!
Og så har min søde rejsepartner fødselsdag i morgen - det skal fejres med spa-day og drinks!

Jeg håber at i nyder sommeren hvorend i er!

Likes

Comments

Måske følger i med på NiceHair's facebookside eller Instagram , og hvis i ikke gør - så gå ind og gør det! Her vil i møde Trine, Rikke, Tonny og alle de andre bag NiceHair.dk og de er simpelthen fantastiske! Ikke nok med at de laver tilbud efter folks efterspørgsel, svarer hurtigt på kundehenvendelser og har et kæmpe udbud af lækre produkter, viser de hvordan deres produkter bruges, tester nye produkter, og giver dig tips og tricks til bedste resultater!

De laver også live-auktioner på Facebook - og det er jeg nok personligt blevet lidt afhængig af! Jeg har både købt selvbruner og GHD føntørre og byder heeeele tiden - men desværre er der kun én som vinder den fantastiske auktionspris!

I formiddags var jeg så heldig at være med til et bloggerevent hos NiceHair og du kan se lidt billeder derfra her.

Eventet blev afholdt hos Egmont Publishing og vi startede dagen ud kl. 9.30 og skulle selvfølgelig alle have en kop kaffe på deres ALT for lækre kaffemaskine!

Trine og Rikke havde taget massere af produkter med, både til håret og makeup og en masse lækre stylere både Babyliss Curl Secret , glattebørste ,GHD Platinum Styler , HH Simonsen Midi glattejern og mange flere!

Den flotte peachy hårfarve som Trine har, har hun selv farvet også endda LIVE på facebook - se hvordan her!

Trine er uddannet frisør og viste den flotteste flet-frisure som hun også selv viste frem på de sociale medier i går! Jeg er personligt HELT vild med denne frisure!

Dermalogica havde en ekspert med til eventet som lavede hudanalyser og fortalte om Dermalogicas produkter. I dagens anledning kan du få Dermalogica med -20% på NiceHairs hjemmeside! Se deres udvalg lige her!

Trine og Rikke fra NiceHair viste massere af forskellige looks på de deltagende. Alle gik fra eventet med de lækreste goodiebags - nogle fik endda en GHD styler med!

Til sidst skal i da lige have et billede af mig med skønhedsdronningerne selv - Trine og Rikke!

Tak til NiceHair for en fantastisk formiddag i skønt selskab!

Likes

Comments

Du har helt sikkert selv set nogle konkurrencer eller giveaways - "like her og vær med i konkurrencen om at vinde XXX" - de er overalt! På Facebook, Instagram, i butikker, i magasiner, aviser, tv - alle steder er der konstant konkurrencer og giveaways.

Jeg er selv en "sucker" for dem og deltager ærligt i alt for mange konkurrencer på både Facebook og Instagram. Jeg får ofte af vide af mine facebook venner at de heeeele tiden ser mit navn hoppe op på deres startside når jeg har deltaget i en ny konkurrence! Det er jo skørt!

Jeg har tit tænkt - er de overhovedet nogen der vinder noget? Men! Nu har det lykkedes MIG at vinde noget i en konkurrence! HURRA! Jeg vandt via Costumes hjemmeside - nogle flasker Lillet, tonic water og 4 hvidvinsglas.

Faith is now restored - og jeg vil fortsætte mit træls' stil og spamme mine Facebook og Instagram venner med mine deltagelser i konkurrencer ;-)

Har du nogensinde vundet en konkurrence?

Likes

Comments

I sidste uge holdte jeg sammen med min kæreste lidt ferie i min mormors sommerhus på Fanø. Vi var så heldige at være der under den internationale Dragefestival så stranden var fyldt med smukke drager i al verdens farver og former, som i måske kan fornemme på billedet ovenfor.

Samtidig var vejret fuldstændig fantastisk! I kan se nogle billeder fra turen her.

Likes

Comments

Jeg er flyttet fra Islands Brygge til Østerbro, da jeg er flyttet sammen med min kæreste officielt fra 1. februar 2017.

Min kæreste boede allerede i lejligheden, og derfor fik jeg lov til at tage en masse pynteting med mig, så det kunne blive "vores" hjem og ikke bare hans hjem :) Så vi har sammen valgt nogle billeder til væggene (som dog ikke er blevet hængt op endnu upsi), gulvtæpper og har sammen pyntet lejligheden. Jeg er rigtig glad for at være flyttet sammen med min kæreste, da jeg får lov til at være meget mere sammen med ham, og er virkelig glad for vores lille hjem.

Når det hele er rigtigt færdigt skal i nok få lidt flere billeder, men indtil da får i et lille indblik her ;-)

Likes

Comments

Jeg var tidligere i marts på studietur til London med studenterorganisationen ELSA (European Law Student Association). Vi besøgte en masse spændende advokatkontorer og lærte en masse om hvordan man bliver advokat i det engelske retssystem.


Ja det lyder måske liiiidt kedeligt for nogle af jer, men bare rolig - vi brugte også masser af tid på at hygge os, spise lækker mad, drikke skønne drinks og ikke mindst - at shoppe!


Jeg ELSKER London og glæder mig allerede til min næste tur derhen 😄

Likes

Comments

Elsker du ligesom mig drømmekage? Men kan du ikke spise en hel kage på en gang?

Vil du undgå tør "sand"-kage eller at skulle smide resten ud på 3. dagen? (WHAT - HVEM SMIDER KAGE UD?!)

Løsningen på dine problemer er:

DRØMMEMUFFINS

Ja det er lige nemlig drømmekage som muffins. Dejen er præcis den samme som ved almindelig drømmekage, den bages bare i stedet i muffinsforme.

Hvorfor muffins i stedet for en stor kage tænker du? Jo nu skal du høre:

- Du undgår en tør kage, da diameteren er mindre.

- Du kan fryse nogle muffins ned - så kan du tø op efterhånden som du har lyst til kage!

- Det tager mindre tid i ovnen ;-)

- Drømmemuffins ser bare SÅ flotte ud! (se billede af mine nederst!)


Hvis du nu er blevet overbevidst om at du skal kaste dig ud i drømmemuffins, kan du finde opskriften lige nedenunder:

Indgredienser:

Drømmemuffins:

 • 250 g hvedemel
 • 50 g smør eller margarine
 • 300 g sukker
 • 3 æg
 • 3 tsk. bagepulver
 • 1 tsk. vanillesukker
 • 2 dl mælk

Kokosmasse

 • 125 g smør eller margarine
 • 100 g kokosmel
 • 250 g mørk farin
 • ½ dl mælk

Sådan gør du (40 minutter):

1. Æg og sukker piskes til sammen.

2. Mel, bagepulver og vanillesukker blandes sammen, og vendes forsigtigt i den piskede masse.

3. Mælk og fedtstof koges op og blendes forsigtigt i massen. Dejen fordeles i ca. 18 muffinsforme.

Bagetid:

Ca. 20 min. i en forvarmet ovn ved 200° C (varmluft 180° C).

5. Ingredienserne til kokosmassen smeltes sammen i en gryde, mens kagerne bager.

6. Når kagerne har bagt ca. 20 min., fordeles kokosmassen straks på dem, og de stilles tilbage i ovnen.

Bagetid:

Ca. 5 min. ved 200° C (varmluft 180° C)


VELBEKOMME!


Likes

Comments

IDAG SKAL JEG SE JUSTIN BIEBER!!!!

Hold nu op hvor har jeg glædet mig, og lige nu er det næsten ikke til at klare!!!! Opvarmning starter kl. 18 også burde JB gå på kl ca. 19.30! Inden skal jeg mødes med mine to veninder som jeg skal se ham med på en cafe til lidt vin inden.

Det bliver så hyggeligt og kan slet ikke vente med at skråle med på alle de 21 sange han spiller i dag!!!

Likes

Comments

International Law er et fag på 3. Semester på jura studiet. Nej vent lad mig prøve igen -

International law er et modbydeligt fag som det juridiske fakultet har valgt at gøre engelsk og dermed smide et møgsvært pensum i hovedet på os, og forvente vi på 2 måneder er klar til eksamen.

Den 24 oktober kl 12 bliver eksamen udleveret AKA jeg dør en lille smugle indeni. Jeg hader eksaminer, også så endda når vi først lige er startet i september også vi har eksamen i oktober! WHAT?! Det er sgu tarveligt!

Jeg er ikke en af dem der er bange for at sige at jeg synes faget er svært. For det synes jeg, og jeg er nervøs for hvordan eksamen skal gå. Mest fordi jeg måske ikke helt har brugt så meget tid på at sætte mig ned og læse faget som jeg burde. Men de andre fag vi har sideløbende har bare fanget mig meget mere og jeg vil gerne klare mig godt i dem. Men derfor skal jeg selvfølgelig ikke nedprioritere et fag hvor eksamen er lige om lidt. "Heldigvis" skal jeg bruge hele min efterårsferie på at læse international law. Ja så heldig jeg er. Håber i har bedre ting at tage jer til i jeres ferie!

Måske burde jeg jo bare tage mig sammen og læse lige nu. Men ærligt - i ved jo godt hvor nemt det er at lave alt andet end det man burde ;-) til en eksamen i overspringshandlinger ville jeg nok få topkarakter!

Likes

Comments