Jeg er flyttet fra Islands Brygge til Østerbro, da jeg er flyttet sammen med min kæreste officielt fra 1. februar 2017.

Min kæreste boede allerede i lejligheden, og derfor fik jeg lov til at tage en masse pynteting med mig, så det kunne blive "vores" hjem og ikke bare hans hjem :) Så vi har sammen valgt nogle billeder til væggene (som dog ikke er blevet hængt op endnu upsi), gulvtæpper og har sammen pyntet lejligheden. Jeg er rigtig glad for at være flyttet sammen med min kæreste, da jeg får lov til at være meget mere sammen med ham, og er virkelig glad for vores lille hjem.

Når det hele er rigtigt færdigt skal i nok få lidt flere billeder, men indtil da får i et lille indblik her ;-)

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Jeg var tidligere i marts på studietur til London med studenterorganisationen ELSA (European Law Student Association). Vi besøgte en masse spændende advokatkontorer og lærte en masse om hvordan man bliver advokat i det engelske retssystem.


Ja det lyder måske liiiidt kedeligt for nogle af jer, men bare rolig - vi brugte også masser af tid på at hygge os, spise lækker mad, drikke skønne drinks og ikke mindst - at shoppe!


Jeg ELSKER London og glæder mig allerede til min næste tur derhen 😄

Likes

Comments

Elsker du ligesom mig drømmekage? Men kan du ikke spise en hel kage på en gang?

Vil du undgå tør "sand"-kage eller at skulle smide resten ud på 3. dagen? (WHAT - HVEM SMIDER KAGE UD?!)

Løsningen på dine problemer er:

DRØMMEMUFFINS

Ja det er lige nemlig drømmekage som muffins. Dejen er præcis den samme som ved almindelig drømmekage, den bages bare i stedet i muffinsforme.

Hvorfor muffins i stedet for en stor kage tænker du? Jo nu skal du høre:

- Du undgår en tør kage, da diameteren er mindre.

- Du kan fryse nogle muffins ned - så kan du tø op efterhånden som du har lyst til kage!

- Det tager mindre tid i ovnen ;-)

- Drømmemuffins ser bare SÅ flotte ud! (se billede af mine nederst!)


Hvis du nu er blevet overbevidst om at du skal kaste dig ud i drømmemuffins, kan du finde opskriften lige nedenunder:

Indgredienser:

Drømmemuffins:

 • 250 g hvedemel
 • 50 g smør eller margarine
 • 300 g sukker
 • 3 æg
 • 3 tsk. bagepulver
 • 1 tsk. vanillesukker
 • 2 dl mælk

Kokosmasse

 • 125 g smør eller margarine
 • 100 g kokosmel
 • 250 g mørk farin
 • ½ dl mælk

Sådan gør du (40 minutter):

1. Æg og sukker piskes til sammen.

2. Mel, bagepulver og vanillesukker blandes sammen, og vendes forsigtigt i den piskede masse.

3. Mælk og fedtstof koges op og blendes forsigtigt i massen. Dejen fordeles i ca. 18 muffinsforme.

Bagetid:

Ca. 20 min. i en forvarmet ovn ved 200° C (varmluft 180° C).

5. Ingredienserne til kokosmassen smeltes sammen i en gryde, mens kagerne bager.

6. Når kagerne har bagt ca. 20 min., fordeles kokosmassen straks på dem, og de stilles tilbage i ovnen.

Bagetid:

Ca. 5 min. ved 200° C (varmluft 180° C)


VELBEKOMME!


Likes

Comments

IDAG SKAL JEG SE JUSTIN BIEBER!!!!

Hold nu op hvor har jeg glædet mig, og lige nu er det næsten ikke til at klare!!!! Opvarmning starter kl. 18 også burde JB gå på kl ca. 19.30! Inden skal jeg mødes med mine to veninder som jeg skal se ham med på en cafe til lidt vin inden.

Det bliver så hyggeligt og kan slet ikke vente med at skråle med på alle de 21 sange han spiller i dag!!!

Likes

Comments

International Law er et fag på 3. Semester på jura studiet. Nej vent lad mig prøve igen -

International law er et modbydeligt fag som det juridiske fakultet har valgt at gøre engelsk og dermed smide et møgsvært pensum i hovedet på os, og forvente vi på 2 måneder er klar til eksamen.

Den 24 oktober kl 12 bliver eksamen udleveret AKA jeg dør en lille smugle indeni. Jeg hader eksaminer, også så endda når vi først lige er startet i september også vi har eksamen i oktober! WHAT?! Det er sgu tarveligt!

Jeg er ikke en af dem der er bange for at sige at jeg synes faget er svært. For det synes jeg, og jeg er nervøs for hvordan eksamen skal gå. Mest fordi jeg måske ikke helt har brugt så meget tid på at sætte mig ned og læse faget som jeg burde. Men de andre fag vi har sideløbende har bare fanget mig meget mere og jeg vil gerne klare mig godt i dem. Men derfor skal jeg selvfølgelig ikke nedprioritere et fag hvor eksamen er lige om lidt. "Heldigvis" skal jeg bruge hele min efterårsferie på at læse international law. Ja så heldig jeg er. Håber i har bedre ting at tage jer til i jeres ferie!

Måske burde jeg jo bare tage mig sammen og læse lige nu. Men ærligt - i ved jo godt hvor nemt det er at lave alt andet end det man burde ;-) til en eksamen i overspringshandlinger ville jeg nok få topkarakter!

Likes

Comments

Billedet er fra torsdagen inden jeg fyldte 21 år, hvor jeg blev fejret af mine dejlige venner i byen. Her fanget i et kærligt øjeblik med min søde kæreste.

Den 23 september blev jeg 21 år, og dermed må jeg nu drikke ALLE steder i verden lovligt! Jubiii!!! Det betyder at når jeg skal besøge min far i Qatar næste gang, kan jeg rent faktisk bestille et glas vin når vi er ude - wuhuu!! Også betyder det selfølgelig også at jeg er et år ældre, og (forhåbentligt) mere voksen nu. Det er dog lidt svært det der med hvornår man er "voksen".

Da jeg startede på universitetet tænkte jeg "nu er jeg snart rigtig voksen når jeg læser på uni uha!" - men med alt den druk jura studiet har budt på, udover den hardcore læsning og eksaminer, så tvivler jeg dog på jeg kan betegne mig som værende voksen, eftersom jeg aldrig har gået så meget i byen som efter jeg er begyndt på studiet! 😮

Da jeg flyttede hjemmefra tænkte jeg "nu er jeg rigtig voksen, hold da op" - meeeeen, selvom jeg nu selv vasker tøj, handler ind, laver mad og gør rent, føler jeg mig slet ikke voksen når jeg engang i mellem ringer til min mor fordi jeg savner hende eller har brug for gode råd til det huslige. Så er jeg som en lille pige igen der har brug for sin mor. 🙈

Så hvornår er man rigtig voksen? Tja jeg ved det sgu ikke, men håber på jeg nu er tættere på som 21'årig! 😅

Likes

Comments

Åh den søde kærlighed🌸🌸🌸 en lille Update herfra;

For tiden er der lidt stille på bloggen - studiet er begyndt igen, så nu står den på læsning, læsning, læsning + arbejde selvfølgelig, hvilket tager meget tid og energi.
Udover det skal man jo også hygge om sig selv, hvilket jeg gør ved at slappe af til en god serie, god mad og hygge med mine veninder.
Derudover har jeg fået mig en kæreste, som jeg også bruger lidt tid på 🙊 han er rigtig sød og god ved mig og har blandt andet lige købt disse fine fine blomster til mig som nu pynter så flot på mit værelse! Det gør det lidt rarere at læse kedelig forfatningsret når man kigger om og bliver mindet om ham den søde, ved synet af disse smukke blomster😍🌸

Likes

Comments

Hej babies

Dagens look er afslappet, med blue wash jeans, hvid skjorte og støvler. Min dag i dag står på køretur til Ebjerg som ca. tager 2,5 time, også er det bare rarest at have noget behageligt tøj på man føler sig godt tilpas i ☺️ synes selv den bløde bomulds skjorte er super lækker st have på - også er den også ret fin 😉

Jeg skal bruge min weekend hos min mormor i Esbjerg og glæder mig til en afslappet weekend med masser af familiehygge og forkælelse👌🏼


LOOK:
SKJORTE RALPH LAUREN
JEANS TIGER OF SWEDEN
BOOTS H&M

Likes

Comments

Fantastiske Oliver har lavet en lille video recap af vores shoot (som jeg nævnte i tidligere indlæg), og som i kan se ovenfor. Synes selv det er en fed lille teaser til jer, inden jeg smider billederne op! 

Jeg har set de færdige billeder nu - og jeg er SÅ tilfreds! Selvfølgelig havde jeg heller ikke forventet andet, nu når jeg har arbejdet med Oliver flere gange ;-) 

De færdige billeder ryger snart op på bloggen - men indtil da håber jeg at i kan lide videoen!

Likes

Comments

I dag har jeg været ude at lave lidt billeder med min søde og meget dygtige ven Oliver Klitgård - følg ham på insta på @oliverklitgrd

Vi tog ud i den smukkeste skov og heldigvis var vejret med os! De færdige billeder har jeg ikke - lover at vise jer dem så snart jeg kan - men i kan da lige få et lille sneekpeak af mine looks, taget i vores små pauser under shootet.

Det øverste til højre er mig lige nu, super træt liggende i min seng 😉 det har været en super lækker og sjov dag, men puha man bliver da noget sløv af alt det friske luft 😉

Har tidligere lavet billeder med Oliver og synes helt sikkert i skal tjekke ham ud - for han er noget af det sødeste - også er han bare MEGA dygtig!😍🙌🏼

Glæder mig til at vise jer det endelige resultat snart!🙏🏼

Likes

Comments