Hej alle,

I dette indlæg vil jeg dele de super fine ting, som jeg har købt på et lagersalg fra Nordstjerne for en måneds tid siden med jer.

Inden jeg besøgte lagerslaget, vidste jeg ikke noget om virksomheden, men jeg synes virkelig, at Nordstjerne har et udvalg af produkter, som er værd at bemærke.

De har blandt andet til dem, som er vilde med marmor, et godt udvalg af diverse marmor produkter. Her kan man både finde den marmor sæbedispenser og marmor krukke, som jeg har købt og vist i indlægget længere nede. Man kan også finde de fineste trækasser med marmor låg, de tre træ skåle, marmor bakker, samt nogle flotte lysestager og en masse andet.

I kan finde deres udvalg via linket her:
https://www.nordstjerne.eu


Jeg håber at i kunne bruge indlægget til inspiration og tak fordi du læste med.
- Caroline

Likes

Comments

Hej allesammen,

Mit navn er Caroline og jeg er 20 år gammel, jeg har altid gennem hele mit liv, haft en stor passion for make-up. Så i dette indlæg, vil jeg skrive om de forskellige highlighters jeg har samlet sammen, i den seneste tid og måske vise jer nogle, som i måske ikke har set før.


Som mange andre er jeg selv en pige, som elsker highligthers og jeg kan simpelthen ikke få nok at dem. Jeg elsker alle de forskellige nuancer, som highlighters kan have og give. Også det med at de findes i så mage forskellige farver.
Highligthers er derfor et af de make-up produkter, som jeg bare må have flere og flere af. Det er ikke forbi, at jeg har ufattelig mange, men dem jeg har, er jeg dog super glad for.
Med de mange forskellige på markedet, er jeg dog hellere ikke færdig med at prøve nogle flere.


Lige nu er jeg helt vild med at prøve/købe dem fra Anastasia Beverly Hills, som er deres glowkit. Jeg ved godt, at de har været der længe, men jeg må indrømme, at jeg har været lidt langsom, med at få dem købt.

Under dette indlæg har jeg taget masse billeder af alle de highligther, som jeg har købt mig gennem den sendte tid. Der er både paletter fra sleek, sandstone Scandinavia og Becca’s collab med Jaclyn Hill, men der er også en Chanel highlighter og andre.
Håber i vil se med.

Denne palette fra Becca, som hun har lavet i samarbejde med youtuberen Jaclyn Hill, er bare så smuk.
Jeg er vild med, at den er så nem at tage med, hvor man nu end skal hen. Det er også et plus, at der er blushes i. Jeg elsker hvert fald at have den med mig.
Min er købt i Sephora i Frederiksbergcentret.

Endnu en flot highligther fra Becca, som også er lavet i samarbejde med Jaclyn Hill. De har virkelig formodet, at lave nogle super flotte highlighters.

Lige nu har jeg den som hedder Opal, men jeg har klart tænkt mig, at ønske eller købe nogle andre fra kollektionen.
Jeg har købt denne i USA, men Sephora i Danmark har dem også.

En klassiker er den her fra the Balm og er den såkaldte Mary-Lou Manizer. Den måtte jeg bare købe, da det er sådan et flot og unikt produkt.
Min er købt på Cocopanda.

Denne highligther fra Nilens Jord, købte jeg for et år siden, på deres lagerslag, som afholdes i Maj mener jeg.

Et lille sidespring: Hvis man er vild med at tage på lagersalg, eller bare godt kan lide, at følge med i hvilke der er. Så søg på www.lagersalg.com her kan man få et overblik, over alle de lagersalg der findes i DK. Er selv helt vild med konceptet og siden findes også på Facebook.

Min palette fra Sandstone Scandinavia, som jeg selv har sammensat, består af 3 higlighters 1# vice 2# Night life 3# Aura og 3 blushes for neden, der består af 1# Sultry 2# High five 3# First blush.
En palette jeg er meget glad for og elsker at man selv kan sammensætte som man vil.

Mine nyeste køb til samlingen er disse smukke highligthers fra Kiko. Kiko har faktisk aldrig rigtig sagt mig så meget eller jeg har aldrig eget noget fra dem indtil i sommers, hvor jeg var i Spanien og fik øje på disse. Da jeg så disse flotte produkter i Kiko, vidste jeg med det samme, at dem måtte jeg bare købe. Den firkantede highligther er faktisk en øjenskygge, men den er så smuk, at bruge som en highligther.

Endnu en palette og denne gang fra Sleek. Denne palette giver
en super flot glød. Jeg vil dog sige, at de to liquid highlighters i palette, synes jeg godt kan være lidt svære at arbejde med i forhold til de andre to, men ellers ikke noget at sætte på den.

Denne virkelig flotte highligther er fra Chanel, og den har jeg fået i gave. Ligesom mange andre giver denne her så fin en glød til huden som vist på billedet.

Den sidste og ikke mindst ligeså smukke highlighter, som alle de andre, der er blevet vist- ses her en fra NYX, som er en flydende highligther.

Det var alt for dette indlæg.
Jeg håber på, at i fandt min første indlæg interessant og spændende at læse. Jeg synes hvert fald selv, at det har været super sjovt at skrive og er glad for at jeg har taget det første skridt.

De varmeste hilsner
Caroline :)

Likes

Comments