Header

Godmorgon!

Tänkte visa upp ett litet pågående projekt.

I fredags så hade jag min andra tid hos bästa Amanda på Rut&Karl för att ljusa upp håret yttligare. Ni som känner mig vet att jag har varit väldigt långhårig och i princip svarthårig tidigare så detta är en sjukt stor förvandling. Tanken är att vi ska färga åtminstone en gång till för att uppnå ljushetsläget jag ville åt i början av projektet. Vi valde att behålla botten mörk och körde balayage på längderna (som jag förövrigt rekommenderar till ca alla) och resultatet blev låångt över förväntan. Jag hade aldrig i min vildaste fantasi kunnat föreställa mig att jag skulle bli så ljus efter bara två behandlingar och ingen avfärgning.

Jag brukar vara extremt kräsen när det kommer till håret (dels för att jag är frisör i grunden) men jag är supernöjd med resultatet hittills så vill ni boka tid på en salong som levererar bra resultat och service så klicka er in på Rut&Karls hemsida!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Refererar till rubriken, en ny start. Välbehövligt.

Har bloggat till och från i många år nu. Om jag inte missminner mig så startades den första lilla bloggen upp 2007, som ett forum för att uttrycka mig eller ja då var det nog mest för spänningens skull. En viral dagbok där alla kunde läsa om min romantiserade vardag, hur skoj allt var och hur livet lekte.

Sorgligt egentligen, att såhär i efterhand inse att det var någon form av gungbräda som balanserade upp allt det jobbiga. Att jag ute i cyberrymden kunde vara anonym, skapa min egna identitet.

På sätt och vis är det väl samma sak idag, 10 år senare. Skillnaden är att jag i skrivande stund är 23 och lever i en vardag som känns bra. Trygg. Och kan använda denna plattform i ett ärligare syfte. Ni får lära känna den riktiga Caroline och ingen påhittad variant.

Vilken presentation tänker ni nu, djupt. Men det är så det fungerar antar jag. Fingrarna dansar över tangentbordet och väljer de bokstäver som i skrivande stund känns rätt. Imorgon hade det kanske varit en helt annan inledning. Vem vet.

Det jag faktiskt vet är dock att här kan ni följa mig, min vardag och mina intressen. En spännande resa och jag hoppas att ni väljer att vara en del av den! Välkomna.

Likes

Comments