Refererar till rubriken, en ny start. Välbehövligt.

Har bloggat till och från i många år nu. Om jag inte missminner mig så startades den första lilla bloggen upp 2007, som ett forum för att uttrycka mig eller ja då var det nog mest för spänningens skull. En viral dagbok där alla kunde läsa om min romantiserade vardag, hur skoj allt var och hur livet lekte.

Sorgligt egentligen, att såhär i efterhand inse att det var någon form av gungbräda som balanserade upp allt det jobbiga. Att jag ute i cyberrymden kunde vara anonym, skapa min egna identitet.

På sätt och vis är det väl samma sak idag, 10 år senare. Skillnaden är att jag i skrivande stund är 23 och lever i en vardag som känns bra. Trygg. Och kan använda denna plattform i ett ärligare syfte. Ni får lära känna den riktiga Caroline och ingen påhittad variant.

Vilken presentation tänker ni nu, djupt. Men det är så det fungerar antar jag. Fingrarna dansar över tangentbordet och väljer de bokstäver som i skrivande stund känns rätt. Imorgon hade det kanske varit en helt annan inledning. Vem vet.

Det jag faktiskt vet är dock att här kan ni följa mig, min vardag och mina intressen. En spännande resa och jag hoppas att ni väljer att vara en del av den! Välkomna.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments