Ja, det var ju ett tag sedan jag bloggade sist men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, det har hänt så himla mycket men ändå inte. Tänkte jag skulle lägga upp lite ointressanta bilder från pip (putte i parken) festivalen i Karlstad.  Tack för att ni gjorde de till några utav de roligaste dagarna detta året alla som var med! Många kramar till allihopa!

Efter pip som slutade lördag/söndag förra veckan började jag jobba direkt på måndagen med att sälja jordgubbar utanför ICA, visst många säger att de är väl inte så ansträngade att sitta där och bara va glad. De är svårt att hålla humöret uppe när det vid vissa studer då det inte kommer så många. Men MAN BLIR SJUKT TRÖTT & IRRISTERAD PÅ FOLK med alla deras dumma frågor! "Varför kostar de inte så mycket? billigare vid coop/pekås." Då tänker jag. Varför går ni inte dit och köper istället för att stå och gnälla vid mig!?!??! Den enda nackdelen som jag kan hitta var under Håkan Hellström , det var den konserten jag såg fram imot mest i att få se så vi stog ganska långt fram i mitten av allt. Konserten  sätts igång och de enda jag kommer ihåg är att allla trycker från alla hål folk, de brukar ju vara så då men just då var de väldigt varmt, hårt tryck och jag klarade inge mer, jag svimmade. Men tur som jag hade var de bara en kort sekund. Jag tappade min mobil med leg, bankkort, busskort alltihop kändes de som. Det var helt omöjligt att hitta så jag fick vänta tills slutet, vilket kändes som evigeheter! Jag hade nästan den inställningen att jag aldrig skulle få tillbaka den, eller att allt skulle var helt krossat. Men som tur som jag har så finns det underbara människor här i världen. Antagligen hade de hittat mobilen under konserten och sedan lämnat in den i slutet! Kunde inte vara överlyckligare just då!! TACK

ps jag vet att jag kanske överreagerade lite grann men vem bryr sig jag fick tillbaka den!Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har gått och blivit kär i ytterligare ett pojkband. Inte mindra än det australiska pojkbandet 5 Seconds Of Summer! Inte mindre än det så de förband till One Directions "takemehometour" , men de kommer tyvärr inte vara de när One Direction kommer till Sverige... 


Likes

Comments

Om 2 dagar åker jag till Spanien, rättare sagt Fuenteventura. Blev uttagen från skolan att få åka dit och bo hos en värdsfamilj. Jag är så himla taggad! Ser verkligen fram emot denna erfarenheten man kommer få utav resan. Vi reser från Karlstad till Arlanda klockan halv 2 på söndag natt.(natten mellan lördag och söndag).Den natten blir det nog inte något sovande! 

Jag kommer däremot uppdatera bloggen lite oftare har jag bestämmt mig för, kanske inte just denna vecka då jag är borta men efter. När jag kommer hem! Jag kommer uppdatera nästan direkt när jag kommer hem med bilder och annat. Hoppas ni kikar in igen!

Likes

Comments


Åkte in till Karlstad för att träffa några av de som är med i årets Melodifestivalen, lyckades träffa Anton Ewald, Oscar Zia, Robin Stjernberg, Erik Segerstedt, Martin Rolinski (vet inte hur efternamnet stavas) iallafall de träffade jag och fick  en bild och autograf! Köpte tillochmed skivan av Robin med låten you! 

Imorgon bär det av igen till Karlstad för att träffa de igen och kanske kommer de upp fler och roligare bilder imorgon!    


kanske kommer upp några videoklipp lite senare , håll koll! 

Likes

Comments

Det är ju Sportlov så då får man väll offra sig för familjen och följa med de ut och grilla lite korv. Imorgon bär det av till Hovfjället och åka lite slalom tillsammans med Camilla! Vet inte riktigt hur det kommer och gå men ni får hålla tummarna att vi kommer hem oskadda. 

Tackohej


 

Likes

Comments

Precis kollat på lite klipp på YouTube och det kom upp ett klipp när One Direction var i Ghana, där de besökte en barnsjukhus. Jag känner verkligen smärtan när jag bara kollar på det. Jag kan nog inte förstå hur verkligt det blir när man väl är i Ghana och på sjukhuset och får se barn som är dödsjuka bara för att de inte hade råd att få en spruta. 

One Direction har gjort en cover på låten - "One Way or Another" som finns att köpa på ITunes, alla pengar man samlar in där kommer att gå till vaccinationer till barn och delvis vuxna. Tycker absolut är värt att ni kan köpa denna albumet genast!! 

För att köpa albumet -  https://itunes.apple.com/se/album/one-way-or-another-teenage/id593902718Likes

Comments

Hejsan

Sitter och kollar tillbaka i tiden då jag (min familj) och min vän Camilla med familj var i Danmark. Tiden har gått så snabbt, tänker tillbaka som de bara var några få år sedan fast de var typ 10år sen.  Det var nog min roligaste tid som barn, att få åka utomlands med min allra bästa kompis. Nått jag aldrig kommer glömma.

Här nedan är en bild på mig och min syster Evelina.Jag tror vi är i kolmården här.

Likes

Comments

Idag efter skolan åkte jag och Rebecca för att gå på "kurs" i vad en brandman gör. Det var faktiskt roligare än vad vi hade förväntat oss! Vi fick åka upp i en liftkran bil 28m upp, sen fick vi en rundvandring på stationen och de som ville fick åka ner i en påle, kommer inte på vad det heter.. Sen fick vi gå till ett ställe där vi fick vara med och göra mer praktiska saker som släcka eld, gå in i ett rum med gasmask, kolla bilen och åka i den, göra en del av fystestet som man måste göra för att bli brandman.
Funderar faktiskt nu om jag skulle vilja söka nått inom det i framtiden.
Det kommer lite bilder från kvällen här nedan :)

XX


Likes

Comments

One direction nya låt Little things som är från take me home albumet!


Likes

Comments

I can't believe it! Jag har en biljett till One Direction "take me home" konsert i Friends Arena den 8 maj 2013! Jag är hur överlycklig som helst just nu!

Vi var utanför scalateaterna redan klockan 8 igår kväll och biljetterna släpptes klockan 9 imorse. Tror ni inte att jag har varit trött och velat åka hem flera gånger under natten. Men man har stått ut när man har kära vänner med sig.
Likes

Comments