View tracker

och ryggen gör ont då blir det soffläge och tidning

Jag har svårt med det här att slappna av. Jag får panik av tanken på allt jag borde göra och stressar upp mig och det slutar med att jag får så himla ont i både mage och rygg. Något jag verkligen måste träna på. Kroppen har inte samma energi, det är bara att inse.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Klickade hem lite från Kappahl igår då det var 3 för 2 på alla barnkläder.  Vi har fått ärva jätte mycket barnkläder som knappt är använda, men lite måste jag verkligen köpa. Även om jag vet att han säkert inte kommer hinna använda allt.
 
 
 
                                           
 
 
 
 

Likes

Comments

View tracker

Min energi är inte på topp. Tänker att jag ska göra så mycket, men får liksom inte orken till att göra det, men idag hade jag bestämt mig. Idag ska jag börja med lillens rum. 
Tidigare har vi sagt "ingen brådska, det är låååång tid kvar" men helt plötsligt är det bara två månader kvar till bf och det är inte så gott om tid längre. 
 
Så idag så började jag faktiskt med att måla. Två av väggarna kommer att vara vita (långsidorna) och två i färgen nougat (kortsidorna). Det vita är målat två gånger nu och färdigt, och imorgon ska jag ge mig på de nougatfärgade. 
Hur tänker ni med färger i barnrum? Hela vårt hus går i jordnära, diskreta färger, och så blir även hans.
 
Bild: lånad från google.  Likt såhär i färgerna.
 
 

Likes

Comments

Det här med barnvagnar är en djungel och det rekomenderas den ena och den andra och det är si och det är så. 
Nu "slapp" vi detta problemet då vi tidigt bestämde oss för att vi sa ha sambos systers vagn som hon haft till sin pojk ytterst lite. 
Skönt kände jag och vilket kostnad vi skulle slippa. Dock, nu när det närmar sig och vi har varit i butiker och sett andra vagnar så blir man lite sugen på en man själv valt, men som sagt, det får kanske bli till nästa barn. 
 
                                                         
vagnen vi kommer att ha är en Brio Go och är väldigt enkel och klassisk, dock bra för den typ av terräng vi har som bor på landet med enskild grusväg. Även babyskyddet vi har går att docka på vagnen vilket jag tycker verkar smidigt vid tex handling osv. Tror det kommer bli kanon!
 

Likes

Comments

Igår var det dax för ett extra insatt ultraljud då jag på rutinultraljudet hade moderkakan för så att lillen inte skulle kunna komma ut naturlig väg. Rätt så vanligt om jag har förstått det rätt och den brukar växa uppåt med tiden, men en exta koll görs i alafall. Igår var det dax och jag var mest spänd på att få se vår lille igen. 
 
Moderkakan hade flyttats och efter det gjorde barnmorskan en kontroll av allt och visade oss allt igen. Nu såg man inte längre så bra som man gjorde på rul:et utan han var nästan för stor för att kunna se bra. 
Allt såg fin fint ut och det vi skämtat om under en veckas tid var inte längre ett skämt, det var en rejäl kille som låg i magen på över 2 kg redan.  
Var ska detta sluta? Eller har dom kanske räknat fel tidigare? Han var iaf 3-4v före sin tid i storlek. Han får för min del gärna komma en månad tidigare, nu börjar längtan bli outhärdlig.

Likes

Comments