Header

Snikksnakk

Husker dere innlegget jeg gjorde om 16 filmer som garantert får deg til å gråte? 🙂 Filmer som garantert vil få deg til å le, rene komedier, er bedre enn alt annet. Det å bare sitte i sofaen med teppe og godis, og se en komedie, og bare la latteren komme er helt fantastisk! Det passer med komedier når det er regntunge dager. Humor er noe som er veldig individuelt, men disse filmene får mine lattermuskler til å jobbe 🙂

♥ Crocodile Dundee – En ung kvinnelig journalist kommer til Australia for å intervjue en eventyrer og krokodillejeger. Han tar henne med ut i bushen og viser henne hvordan Australia virkelig kan være. Til gjengjeld tar hun ham med til New York.

♥ Legally Blonde – Elle Woods har ALT! Hun er formann i den akademiske kvinneforeningen, den lokale skjønnhetsdronningen, «frøken juni» i skolens kalender og ikke minst – naturlig blond! Hun dater den kjekkeste gutten på skolen, Warner Huntington den 3. (Matthew Davis) og vil ingenting mer her i verden enn å bli hans kone. Men det er én ting som hindrer Warner fra å fri – Elle er rett og slett for blond! Å vokse opp i nabolaget til Aron Spelling betyr kanskje enormt mye på vestkysten av USA, men absolutt ingenting for de jordnære foreldrene til Warner som kommer fra østkysten. Så når Warner blir tatt inn på Harvard for å studere jus og gjenforenes med gamlekjæresten, innser Elle at hun må jobbe hardt for å vinne ham og respekten tilbake. Men Harvard er langt fra Elles behagelige tilværelse ved svømme-bassenget og på kjøpesenteret hjemme i Los Angeles. Hun settes på sitt livs prøve i kampen for å vinne tilbake sin store kjærlighet, for aksept av de andre jusstudentene og ikke minst for alle blondiner som utsettes for fornærmelser hver eneste dag.

♥ Ace Ventura – En klønete detektiv som spesialiserer seg på dyr går på leting etter en savnet delfinmaskot for et fotballag.

♥ Big Momma´s House – FBI-agenten «Malcolm Turner» (Lawrence) er kjent for å være en mester i forkledning. «Malcolm»s siste oppdrag sender ham til en liten by i Georgia, der han må fange en brutal bankraner som nylig har rømt fra fengsel (Howard), som politiet mistenker skal oppsøke sin tidligere kjæreste (Long) og deres sønn. «Malcolm» setter seg på spaning på den andre siden av gaten, hjemme hos sørstatsdamen som bare ekr kjent som «Big Momma». «Sherry» er på vei for å besøke «Big Momma», men vet ikke at hun er reist fra byen. «Malcolm» bestemmer seg for å kle seg ut som «Big Momma», og etterhvert som tiden går, faller han for «Sherry». «Malcolm» må finne en måte å kapre både skurken, og dama.

♥ Home Alone – Etter en krangel med familien sin kvelden i forveien blir Kevin McCallister ved en feil forlatt hjemme da familien reiser på juleferie. Han opplever hva det vil si å være uavhengig for første gang i livet, og utnytter muligheten til å sove i foreldrenes store seng, samt en rekke andre ting han ellers ikke får lov til. Men det finnes også ulemper med å være hjemme alene, som for eksempel å måtte gå ned i kjelleren alene. Kevin oppdager at Vannbandittene skal plyndre huset hans, og setter opp en mengde særdeles kreative feller for å forhindre dem i å stjele familiens eiendeler.

♥ Wedding Crashers – De har sine egne teknikker og ritualer, en slags oppskrift på hvordan man kræsjer brylluper. Kompisparet sniker seg inn på nye fester hver uke, alltid på ny måter, og alltid med mål om å stjele et nytt hjerte. Aller helst brudepikens. Men når de en helg kræsjer sesongens virkelige bryllupshappening faller en av våre to helter for datteren til brudgommen, en innflytelsesrik og eksentrisk politiker. Og får å fange henne er det klart at reglene de to lever etter må brytes. En vill weekend er igang på familiens flotte eiendom. Hvor de to festglade blindpassasjerene raskt forstår at de begge har tatt seg vann over hodet. PicMonkey Collage

♥ As Good As It Gets – Melvin Udall (Jack Nicholson) er en suksessrik dameromanforfatter med en særdeles skarp tunge og et vell av fobier. Han elsker konfrontasjoner, og setter sin ære i å provosere, frastøte, fornærme og såre andre. Han lider dessuten av det som medisinsk betegnes som tvangsforstyrrelser. For Melvins vedkommende innebærer det blant annet at han er besatt av tanken om at alt skal være rent og ubesudlet. Ikke kan han ha kontakt med andre mennesker heller, og spretter derfor hit og dit på New Yorks overfylte fortau for ikke å berøre noen. Han er en forfatter av hete storselgende kjærlighetsromaner, men er selv ikke istand til å si ett vennlig ord til noen. Han har en tunge som er hvassere enn de fleste. Spydighetene og fornærmelsene kommer som perler på en snor til alt og alle, også til serveringsdamen Carol som er en av de få personene han klarer å forholde seg til. Melvin er et ensomt og sykt menneske. En mann du gladelig emigrerer for å unngå. Men noen ofre kan rett og slett ikke flykte. Den homofile kunstneren Simon Bishop (Greg Kinnear) er så uheldig at han har Melvin som nabo, og får virkelig gjennomgå. Melvin er homofob inntil det hysteriske, forakter pretensiøse kunstnerspirer, og som om ikke det er nok har Simon også en stygg liten hund som heter Verdell – et dyr Melvin virkelig hater.

♥ License To Wed – Nyforlovede Ben Murphy og Sadie Jones skal snart gifte seg og forhåpentlig leve lykkelig alle sine dager. Problemet er at kirken Sadies familie tilhører, St. Augustines, ledes av pastor Frank. Han vil ikke vie Ben og Sadie før de gjennomfører hans patenterte, «idiotsikre» samlivskurs. Kurset består av skandaløse forelesninger, ubeskrivelige hjemmelekser og klare brudd på privatlivets fred. Pastor Franks strenge pensum setter Ben og Sadies forhold på en alvorlig prøve. Glem å leve lykkelig alle sine dager; klarer de i det hele tatt å komme så langt som til alteret?

♥ Shallow Hal – Dette er historen om Hal Larsen (Jack Black kjent fra bl.a. «High Fidelity»), som er så grunn at han kun bedømmer jenter utifra deres utseende. Er de ikke smellvakre fotomodeller er de ingenting for Hal. Men så treffer han sin STOORE kjærlighet… På sitt fars dødsleie, lover Hal på tro og ære å kun gå ut med de aller, aller peneste jentene. Har de ikke utseendet og kroppen til en fotomodell, er de fullstendig uinteressante for Hal. Men så en dag treffer Hal på guruen Tony Robbins, som hypnotiserer ham til å kun verdsette en kvinnes indre skjønnhet. Fra før å kun bedømme jenter utifra hvordan de så ut, er det nå kun det indre som teller for Hal. Hal faller pladask for Rosemary (Gwyneth Paltrow), som er ekstremt overvektig og alt annet enn attraktiv. Ingen andre ser det Hal ser i Rosemary, men spørsmålet blir hvorvidt deres kjærlighet vil fortsett når Hals like grunne venn, Mauricio (Jason Alexander, best kjent som George fra «Seinfeld») får han ut av hypnosen.

♥ It´s Complicated – Jane Adler er mor til tre voksne barn, eier en fremgangsrikt bakeri/restaurant i Santa Barbara og har – etter et tiår med skilsmisse – et vennskapelig forhold til sin eksmann, advokaten Jake. Men da Jane og Jake er utenbys i forbindelse med sønnens avgangsseremoni fra College begynner det å bli mer komplisert. Et uskyldig måltid i hverandres selskap fører til flere flasker med vin, som igjen fører til en lattermild kveld full av minner fra deres 19-år lange ekteskap?og til slutt til en impulsiv affære. Jake har giftet seg på nytt med den mye yngre Agness (Lake Bell) og det gjør Jane, av alle ting, til den andre kvinne. Fanget i midten av denne romansen som har blitt vekket til live igjen finner vi Adam, arkitekten som er leid inn for å pusse opp Janes kjøkken. Adam er også skilt og begynner å falle for Jane, men skjønner etter hvert at han er blitt en del av et usannsynlig kjærlighetstriangel. Bør Jane og Jake fortsette sine separate liv eller har tiden fått dem til å skjønne at de er bedre sammen enn hver for seg?

♥ Borat – Jagshemash! Sacha Baron Cohen, komikeren bak Da Ali G Show, lar endelig sin dyptpløyende kazakhstanske journalistfigur Borat Sagdiyev få sin egen helaftens kinofilm. Vi følger Borat ut av Kazakhstan, til USA, der han skal lage en dokumentarfilm, og på sin ferd gjennom det amerikanske kontinentet møter Borat virkelige mennesker i virkelige situasjoner – og alt får hysterisk morsomme konsekvenser! Hans mildt sagt usiviliserte oppførsel skaper sterke reaksjoner og avslører fordommer og hykleri i den amerikanske kulturen. I enkelte tilfeller omfavner til og med intervjuobjektene Borats hinsides syn på kjønnsroller og andre raser ved å si seg enig med ham, mens andre forsøker seg med å tilby litt patriotisk veiledning i vestlige verdier. Wa-wa-wee-wa!

♥ Hope Springs – Kay og Arnold er et hengivent par, men etter 30 års ekteskap har Kay fått et gryende ønske om å krydre ting opp igjen med sin mann. Når hun hører om en kjent forholdsguru i den lille byen Great Hope Springs, forsøker hun å overtale sin skeptiske og viljefaste mann om å bli med på en uke med ekteskapsterapi. Det å få overbevist den stae Arnold til å dra er vanskelig nok, men den virkelige utfordringen kommer når de skal prøve å bli kvitt sine inngrodde ekteskapsvaner, og igjen tenne gnisten som fikk dem til å falle for hverandre i første omgang…

– noen du vil tilføye? –

Likes

Comments

Fashion
Inneholder annonselenker

Oh, yes, I´m a shoe-aholic! ? Se på de lekre godbitene av noen sko, da! Ettersom sort går til alt, og jeg manglet et par behagelige sandaler til å gå på byen med, ble det denne gang et par til fest, og et par knehøye støvletter med hæl. He-rre-gud så fine disse støvlettene var på ?

De var akkurat som jeg håpet på. Ikke bare satt de som et skudd oppover hele foten, men gode var de også! Hihi, gleder meg til å ta de i bruk ?

Støvlettene koster 549 kr og fåes kjøpt HER. Sandalene med borrelås-feste koster 322 kr og fåes kjøpt HER. Happy shopping ? Dere må ha en deilig tirsdag, og lurer dere på noe så er det selvsagt bare å spørre ?

Gleder meg til å få vist frem støvlettene i mine fremtidige antrekk!

Likes

Comments

Trening

Så er det mandag, og selv om været prøver å fortelle meg at jeg heller burde ligge langt under dynen, var jeg oppe og hoppet i seks-tiden i dag. Mandag for meg er nøkkeldagen i uken – den dagen setter liksom hele standarden for resten av uken. Jeg heier på alle mandager – tenk, du har en hel uke foran deg, den er blank og det er kun du som bestemmer hva den skal fylles med. Derfor gjelder det å gjøre noe ut av den – fylle den med gode opplevelser og gode gjerninger, og lage mål for jobb, venner, familie og trening 🙂 Mandag vil komme hver uke, så da kan du bare glede deg til neste. Klarte du ikke alle målene for uken som var; start igjen på mandag!


– monday essentials –

kickstart-your-week-monday


be stronger than your excuses

Jeg løper ca 3-4 ganger i uken i variert tempo, det går for det meste i intervaller for tiden – E.L.S.K.E.R det! Jeg trener også styrke når det passer meg og når jeg føler for det, på den måten jeg elsker å gjøre det. Når jeg kombinerer såpass mange forskjellige øvelser hver gang, blir jeg ikke lei og jeg merker resultater der jeg ønsker. Jeg oppnår høy puls, jeg blir svett og akkurat passe sliten. På den måten samler jeg nok mengde ekstra energi som jeg trenger for å gi 100 % i løpet av en hektisk uke 🙂 For meg handler det om å være aktiv, at jeg holder meg, skal jeg si, livsglad og i min beste form – det handler ikke om spesifikke resultater eller mål akkurat nå.

kickstart-your-week-monday-must-haves


– my schedule this week –

carolines-treningsplan-uke-47

Slik ser mitt utkast av min treningsplan ut 🙂 Trening for meg er alfa og omega – jeg får veldig mye energi og overskudd i hverdagen av trening. Treningsmålene mine for uken står på bildet over her, og jeg skal prøve så godt jeg kan å gjennomføre planen. Ting går stort sett aldri som planlagt, men jeg skal gjøre mitt beste for at det skal gå etter planen. Som alltid synes jeg det er vanskelig å planlegge treningsuken i forkant av dagene som kommer – jeg ender alltid opp med å gjøre helt noe annet enn hva jeg har planlagt. Jeg er en dag til dag person når det kommer til treningen, og jeg synes virkelig det er viktig å lytte til kroppen. Men, jeg elsker å planlegge likevel, og ikke minst er disse planene utrolig motiverende! Dette er i hvert fall slik jeg ser for meg treningsuken, så er jeg spent på hva jeg tenker når jeg ser tilbake på den ved ukeslutt.


– Happy Monday –

Likes

Comments

Snikksnakk

Ikke ofte jeg tipser om en film midt i uken, eller flere ganger i uken, men nå må jeg bare tipse dere om en film. Jeg er svak for alle typer filmer, ja nesten alle typer filmer da, og denne filmen jeg skal tipse om nå er intet unntak 🙂 Denne filmen er bare så spennende, og så bra. Om du ikke har sett den før, bør du definitivt se den 🙂 En kvinne reiser til Lousiana for å lete etter sin far, en hjemløs vietnamveteran som har forsvunnet. Hun møter Chance Bourdreaux, en tøff cajun som motvillig tilbyr henne hjelp med å finne faren. De begynner å stille spørsmål og skjønner snart at de har snublet over en forferdelig «lek» med menneskeliv. En gruppe forretningsmenn leter opp hjemløse vietnamveteraner og bruker dem som levende jaktbytte i et grusomt spill på liv og død. Den som taper må dø!

collage.jpg

Kanskje er ikke filmen for alle, men jeg koste meg med den. Det er en actionfilm, og dersom du er glad i action så passer denne filmen garantert for deg 🙂


– god filmonsdag –

Likes

Comments

Hverdagsliv

There’s gonna be some stuff you gonna see that’s gonna make it hard to smile. But through whatever you see, through all the rain and all the pain – you gotta keep your sense of humor. And you gotta be able to smile through all this bullshit.PicMonkey Collagge

Smile more than you cry, give more than you take, and love more than you hate.

Your life is your message to the world, so make sure it’s inspiring. Spend life with whoever makes you happy, and not who you have to impress.

picmonkey-collaage

Don’t waste your life trying to impress other people. Do what you love, love what you do.

As we grow up, we learn that even the one person that wasn’t supposed to ever let you down probably will. You will have your heart broken probably more than once and it’s harder every time. You’ll break hearts too, so remember how it felt when yours was broken. You’ll fight with your best friend. You’ll blame a new love for things an old one did. You’ll cry because time is passing too fast, and you’ll eventually lose someone you love. So take too many pictures, laugh too much, and love like you’ve never been hurt because every sixty seconds you spend upset is a minute of happiness you’ll never get back.

picmonkey-collage

Life isn’t about holding the good cards, but about playing the ones you have well.

Likes

Comments

Snikksnakk

Det er ikke ofte jeg tar til tårene, til tross for at jeg er en person som gråter litt for fort ved happy endings, eller for triste handlinger. Jeg elsker å se på filmer, og selvom jeg kan ta til tårene under en film så synes jeg ikke det gjør noe. Triste filmer behøver jo ikke å være en dårlig film selvom man tar til tårene, sant?

___________________________________________________________________________________________________________

– keep calm and let your tears fall from your eyes –

♥ dead poets society – Todd Anderson – som historien blir sett gjennom øynene fra – begynner på den konservative privatskolen der hans bror tidligere briljerte med toppkarakterer og hadde toppverv i skoleaktivitetene. T0dd er derfor usikker på sine egne kvaliteter, er svært sjenert og lite villige til å stikke seg frem til å begynne med. Han blir romkamerat med en person som er i motsatt ende av skalaen, Neil Perry (Robert Sean Leonard), en talentfull gutt med mange ess i ermet, men som også blir hardt presset av sin manipulerende far. Dette hadde nok vært bare et vanlig skoleår, om det ikke hadde vært for den svært eksentriske professor John Keating (Robin Williams), som er nyansatt og forsøker å nyansere sinnene til sine elever. Elevene blir snart begeistret av læreren, som oppfordrer dem til å «gripe dagen», men de øvrige lærerne (som er svært konservative) er ikke like imponert. Som en følge av Mr. Keating, starter en gruppe med gutter, med Neil i spissen, imidlertid en forening ved navn «Dead Poets Society», noe som også Todd svært motvillig blir med på. Ved hjelp av foreningen knytter guttene et svært tett vennskap, men den starter også en kjedereaksjon av handlinger, både på godt og vondt.

♥ the notebook – En dårlig og lidenskapelig ung mann forelsker seg i en rik ung kvinne og gir henne en følelse av frihet. De blir snart atskilt pga sine sosiale forskjeller.

♥  moulin rouge Satin jobber på nattklubben moulin rouge i Paris. Hun forelsker seg i Christian, som tas for å være investor. The Duke gjør det vanskelig for de forelskede å være sammen.

♥ black swan – En ballettdanser vinner ledelsen i «Svanesjøen» og er perfekt for rollen som den delikate White Swan – Princess Odette – men langsomt mister hennes sinn som hun blir mer og mer lik Odile, Black Swan.

♥ the horse whisperer Moren til en sterkt traumatisert datter verver hjelp av en unik hestetrener til å hjelpe jenta å like skadet hest.

♥ p.s. I love you – En ung enke oppdager at hennes avdøde ektemann har forlatt 10 meldinger som er ment til å bidra til å lette hennes smerte og starte et nytt liv.

♥ lion king Lurt til å tro at han forårsaket farens død, flykter en løveunge og forlater sin skjebne som fremtiden konge.

♥ war horse Albert verver seg til å tjenestegjøre i første verdenskrig etter at hans elskede hest blir solgt til kavaleriet. Albert håpefulle reise tar ham ut av England og til frontlinjene som krigen raser videre.

PicMonkey Collage90

♥ titanic En sytten år gammel aristokrat, forventer å være gift med en rik saksøker av hennes mor, forelsker seg i en slags men dårlig artist ombord luksuriøse, skjebnesvangre RMS Titanic.

♥ the intouchables Mangemillionæren Philippe er lammet fra nakken og ned etter en paragliderulykke og må leve resten av livet i rullestol. Han bor i luksuriøse omgivelser i Paris og skal ansette en ny pleieassistent. Den eneste som skiller seg ut av søkerne er Driss som kun har søkt på jobben fordi han må vise at han er aktiv arbeidssøker for å beholde trygdepengene. Snart begynner et usannsynlig kameratskap forankret i ærlighet og humor mellom to individer som på overflaten ikke ville hatt noe til felles.

♥ american history x Sterkt influert av den nynazistiske lederen og ideologen Cameron Alexander har Danny levert en skolestil om Adolf Hitlers Mein Kampf, hvor han framstiller Hitler som borgerrettsforkjemper. Den svarte læreren Bob Sweeney aksepterer ikke at Danny er på vei mot samme skjebne som sin storbror, Derek ? en voldsom og profilert nynazist i nærmiljøet. Læreren gir Danny et ultimatum: Danny er ferdig på skolen hvis han ikke leverer en stil om sin bror neste dag.
Gjennom denne stilen blir vi kjent med et liv fylt av hat utløst av drapet på brødrenes far. I jobben som brannmann ble han drept av en av de svarte gjengene i Venice Beach, og dette får hos Derek utløp i et voldsomt og brutalt rasehat som snart påvirker hans bror i samme retning.
Dette skjer på samme dag som Derek blir løslatt fra sin tre år lange fengselsopphold. Oppholdet i fengselet har forandret Derek. Han har fått et nytt perspektiv på tingene, og tiden har kommet for ham til å ta et oppgjør med fortiden. Han ønsker å rette opp skadene han har påført familien og forhåpentligvis redde Danny før det er for sent…

♥ what´s eating gilbert grape Gilbert må å ta vare på sin bror Arnie og hans overvektige mor, som kommer i veien når kjærligheten går inn i livet hans.

♥ the man in the moon Vi befinner oss i et solfylt, søvndyssende Louisiana i året 1957. Familien Trant lever sitt rolige landsens live, mor, far og de to døtrene Dani og Maureen. Dani er 14 år, og Elvis-fan. Hun synes selv hun er i ferd med å bli voksen, men lever foreløpig i skyggen av sin vakre 17 år gamle søster. Konflikten mellom søstrene begynner å tilspisse seg etter at familien Foster flytter inn på naboeiendommen. Den 17 år gamle Court har blitt familiens overhode etter at hans far døde. Han og Dani blir venner, og for Dani strekker følelsen seg fort forbi det rent vennskapelige. Også Court føler en viss uro. Når han treffer Maureen blir imidlertid Dani degradert til bare det å være lillesøster igjen. Og følelsene mellom de to søstrene tilspisser seg…

♥ my girl Harry driver begravelsesbyrå. Dessuten er han enkemann og ansvarlig for en datter, Vada, på 11 år. Men Henry er opptatt med sitt og har liten interesse for Vadas gjøren og laden. Hun på sin side har begynt på poesikurs fordi læreren er sååå nydelig altså… Forandringer skjer i hjemmet når Harry ansetter Shelly. Hun er make-up-ekspert og skal stelle Harrys varer – dvs. likene. Det varer ikke lenge før Shellys interesse for Harry omfatter mer enn et arbeidsforhold. For å komme nærmere sin sjef prøver hun å gjøre seg til venns med Vada, men det er ikke lett. Vada tilbringer mye av tiden sin sammen med en guttunge i nabolaget. Og selv om de er litt for unge for en ekte romanse, så deler de i hvert fall sine første kyss…

♥ up Alt for sent oppdager han blindpassasjeren han har fått med seg, den overoptimistiske 8-åringen Russell.

♥ finding neverland Vi er i London i 1904, og blir med Barrie inn i hans kreative verden hvor Peter Pan er i ferd med å bli til. Helt fra han for første gang får inspirasjon til å skrive historien, frem til historen er ferdig og stykket får premiere på Hertugen av Yorks Teater i London. På en kveld som ikke bare vil forandre Barries liv for alltid, men også livene til alle som står ham nær.

____________________________________________________________________________________________________

Noen filmer dere har lyst til å tilføye?

– enjoy –

Likes

Comments

Fashion

Sjekk ut disse skoene…Er de ikke fine? Jeg elsker slike sko, og spesielt fargen  Gleder meg som et lite barn til å bruke dem  «knis knis» 

river island shoes

Likes

Comments

Snikksnakk

Snakes On A Plane er en action-thriller film. Den handler om en mann som er vitne til et mord. Sean Jones blir vitne til et brutalt mord, og han og en FBI-agent går ombord på et fly som skal fly fra Honolulu til Los Angeles. Sean skal fly til Los Angeles for å vitne i en rettsak, men det er stor sjanse for at noen vil forsøke å drepe ham på vei til Los Angeles. En mob boss fyller dette flyet med dødelige og giftige slanger, nettopp for å drepe han som var vitne til mordet. Veldig skremmende og thrillerfylt film. Utrolig bra film 

PicMonkey Collage3– ♥ –

Likes

Comments

Luksus VS Budsjett

PicMonkey Collage

Jeg er svak for vesker! Akkurat som jeg er svak for sko. Vet ikke om jeg er svakest for sko eller veske, de ligger nok på lik linje. Men nå handler det om vesker. Denne boy chanel-vesken er bare utrolig flott! Jeg skulle gjerne hatt en slik…»knis»

 PicMonkey Colllage

luksus fra chanel / budsjett nly accessories (adlink) 

_____________________________________________________________________________________________________

Det er garantert ekstreme forskjeller når det gjelder pris, og det er selvsagt forskjell på kvalitet også. Jeg synes den rimelige varianten er fin også. Hvilken ville du gått for?

Likes

Comments