Header
View tracker

Hej på er!!

Nu lider det verkligen mot jul och jag tycker att det är helt underbart. Har köpt de flesta julklapparna så idag ska jag sätta mig och slå in dessa. En av mina favoritsysslor som ska göras inför jul: tomteverkstad. Har en lektion på 50 min och därefter åker jag till torget för att köpa fler julklappar och även snygga snören, papper och etiketter för inslagningen. Vill ni så kan jag lägga upp bilder på hur jag slår in mina paket och tips och tricks för att få Tumblr vänliga paket till jul.

Nåja. Livet rullar på nu och det känns så bra! Älskar juletiden trots att jag jobbar mycket såhär års! Uppdaterar mer ikväll. Tipsa gärna förslag till inlägg bland kommentarerna och ha en otroligt bra dag! Kram på er.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Bjussar på underbara bilder från en helg i Stockholm med bra umgänge och shopping. Längtar redan tillbaka till huvudstaden!

Atm: Sitter på sista kvarten av humanistiska lektionen och därmed sista lektionen för denna dag. till och med för denna veckan. Åker med Johan för att mysa till denna dagen med dejt efter skolan i form av middag nu när vi firar ännu ett år tillsammans. Sen hem till soffan för att bara ha en lugn kväll då det blir en hektisk helg med allt från att umgås med vänner, Ullared, jobb och umgås med familjen. Nu ska jag fortsätta koncentrera mig på lektionen angående förintelsen. Kram på er och hoppas att eran dag är bra!

Likes

Comments

Den här silen är vad jag vill få fram i våran lägenhet. En mysig lugn miljö med mycket grått, beige och vitt. Blommor och mycket textil! Jag är på god väg men det finns mycket att fixa till för att få den här typen av hem och man måste utgå från hur väggar och golv ser ut innan man börjar dekorera.

Likes

Comments

Godmorgon! 

Hoppas ni ser fram emot en ny vecka. Vi går in i december månad på torsdag och igår var det första advent. Hur mysigt är inte det?! Julkalendrar, julmust, musik, gran och allt som julen innebär är påväg. Mycket händelser de närmaste veckor men jag börjar få ordning hemmet vilket gör att det känns ok ändå.

Jag har spenderat min helg med sju underbara tjejer i huvudstaden Stockholm där vi har ätit otroligt god mat, strosat runt på gatorna och bara haft det allmänt mysigt. En riktigt bra helg som Adelisa hade anordnat för oss. Jag hoppas eran helg var minst lika bra oavsett hur ni spenderade den. Alldeles strax ska jag skriva en essay i engelskan innan jag och Johan ska åka och handla mat. Är sugen på lövbiff idag men vi får se. Kram på er alla.

Casual outfit med jeans från Ginatricot och en stickad tröja. Matchar med min kappa från H&M samt en sjal/halsduk. Perfekt för måndagar när man vill känna sig lite finare men ändå inte orkar klä upp sig.

Btw, Det kommer inlägg med bilder från Stockholm och även mina inköp.

Likes

Comments

klickade mig in på ASOS i hopp om att hitta en klänning som jag kan ha när det är festligheter i vinter så som utgångar men även till jul och nyår. And as you guys can see...I found a lot. De har verkligen min stil när det kommer till kläder. Jordnära färger där plaggen är moderna. Sexigt och chic på samma gång!

De har kläder till att kroppsformer dessutom vilket är otroligt bra så oavsett om man har storleken XXS eller XXL så finns det kläder för en. De har också två avdelningar med kläder beroende på om man är lång eller kort. Cred till ASOS!

Inlägget innehåller metapics dvs. länkar till produkterna.

Likes

Comments