Header

Är helt förälskad i det här mönstret. Får en härlig grekisk feeling av porslinet och det känns så exklusivt på något sätt. Köpte en tallrik och en skål för att kunna använda som fat till frukt, bröd, fika och så vidare men blir mer och mer sugen på att skaffa en mindre uppsättning. Passar så bra in i våran för övrigt vita lägenhet!

Köpte porslinet på Göksäter för 19,90 repsektive 39,90 kronor. Ett fynd i mina ögon.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Of we go! Om man nu säger så, vi är iallafall på väg till Danmark för två dagars mys. Så skönt att komma iväg hemifrån och få umgås bara vi två utan vardagen. Ibland känns det som om det är svårt att kompromissa med alla vardagssysslor så då är det skönt att få komma iväg. Bo på ett hotell i Hirtshals, promenera i Skagen och andra mysiga saker under två dagar. Hoppas ni får en bra söndag! Det ska jag ha ❤️ Kram

Likes

Comments

Contains affiliate links

Bubbleroom är en av de få sidor som i år har ett stort utbud med klänningar och kläder för studenttiderna. Många andra butiker har ett litet utbud (har jag personligt känt) men har blivit positivt överraskad av Bubbleroom och deras utbud. Har köpt både min balklänning och studentklänning därifrån och är jättenöjd med dem! Så det är ett tips från mig, Bubbleroom för alla er som inte hittat er outfit än!

Längtar till dessa veckor går så vi får vara med om studentfirandet till max.

Likes

Comments

HELLO FRIDAY 

Hade en riktigt bra dag igår när jag tog hand om mig själv, smörjde in mig med Brun utan Sol, rakade benen, skrubbade kroppen och gjorde en ansiktsmask. Hemma-spa med andra ord!

... och påsklov! Det märks så tydligt när det är bra väder ute för min energi går från botten till toppen. Helt plötsligt vill man göra allt man bara kan och ta vara på tiden så mycket som möjligt. För min del blir det en längre dag i skolan, plugg och ett träningspass på gymmet. Ska försöka mig på armar och bröst idag 💪 Ikväll blir det en riktig myskväll i soffan med popcorn.. tända ljus.. en bra film! Åh ser fram emot det så mycket. Vad ska ni hitta på ikväll?

Ser också fram emot helgens planer. Kan spoila att det innefattar annorlunda träning samt en resa.

Likes

Comments

Fick med mig hem otroligt fina nyheter från Granit idag, det är verkligen en av mina favoritaffärer när det kommer till praktisk inredning. Gick ut med två krukor, en olje-flaska, klämmor och en växt. Otroligt nöjd. Blev även lite annat från bland annat Åhlens och Hemtex.

Likes

Comments

Vad tycker ni om mitt nya hår?? Satte in ljusa slingor för att få det tjockare och är helnöjd. Behöver dock tvättas en gång så att det inte känns lika behandlat, men tror det kommer smälta ihop bra med mitt egna hår.

Sitter på tåget ner till Göteborg då jag fick en impulsiv och spontan idé om att gå till Lagerhaus, Granit och Åhlens för att kolla lite inredning till lägenheten. Är ute efter förvarings lådor till papper och liknande samt krukor så hoppas på att jag kan hitta något sådant idag. Tycker det är mysigt att ibland åka iväg ensam och bara strosa bland butikerna i stora staden. Eftermiddagen är lite halvt planerad men ikväll blir det filmmaraton ihop med sambon. Ta hand om er så hörs vi senare, kram på er.

Likes

Comments