Header

Godmorgon alla!! Äntligen är det fredag och snart helg hörni. Har ni några planer i helgen som ni ser fram emot?? 😄

Min dag kommer bestå av lite plugg innan jag har tenta vid lunch idag. Sedan när första tentan är över blir det middag i Göteborg med Johan. Vi pratade om att kanske gå på bio också. Har ju kommit ut lite nya roliga komedier nu! Som Girls Trip och Home again. Men vi får se vad vi känner för efter en jobbdag respektive tenta-dag.

Vad tycker ni förresten om stylingen i vardagsrummet? Kommentera gärna vad ni tycker! Jag har själv lite svårt för hur det ser ut just nu då jag tidigare varit emot ALLT som är svart i hemmet.. men nu när vi flyttade kände jag att jag ville utforska den stilen också. Det ser lite mer modernt ut samtidigt som jag tycker att de jordnära tonerna som man matchar med ger det en bohemisk lite slarvig känsla. Förstår ni vad jag menar när jag uttrycker mig så? 😄 Hur som helst så har jag svårt att landa i hemmet samtidigt som jag älskar alla gråa toner och detaljer i svart. Haha, vilket dilemma jag skapat mig!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ni har väll inte missat att jag var i London förra veckan? Kommer mer bilder från det men på min instagram @carolinemtano hittar ni massa bilder från de två dagarna!!

Sitter i soffan med upphovsrättslagen uppslagen. Dokumentet uppe och gamla tentor på papper och ändå så hamna jag framför bloggen under tiden jag kämpar mig igenom en svår fråga. Hur kommer det sig att jag alltid gör såhär mot mig själv? Jag har ett ohälsosamt beteende i att jag skjuter upp saker eller medvetet gör så att de svåra sakerna tar 10 ggr längre tid än det annars skulle. Nåja, just nu blundar jag för det och ser detta som om att min hjärna förtjänar en paus. Dumt val.

Har exakt 49 h och 5 min kvar tills jag sätter mig i DISA-salen för att skriva min allra första tenta på juristprogrammet. Om jag är nervös!!! Klart jag är det samtidigt som jag känner att det går som det går. Är liksom inte stressad över att jag inte kan exakt allt - även om så är fallet - utan är mer nervös för situationen. Men vet ni vad? Jag ska njuta när det är över. Hela fredagkvällen ska jag bara njuta, hela lördagen och hela söndagen. Det är väll så ska det vara, eller hur? 😍

Dagens planer ser iallafall ut såhär:

  • Plugga gamla tentor från GJM
  • Ta en lång och skön dusch för att skrubba hela kroppen så att jag kan BUS:a mig sedan!
  • Gå på en arbetsintervju. Önska mig lycka till! ❤
  • Åka hem till mamma för att hjälpa henne med personligt brev och lämna bilen jag fått låna idag.
  • Hämta ut ett paket från Ellos - en kappa som jag hoppas passar mig.
  • Plugga lite mer gamla tentor från GJM.
  • Myskväll i vår nya säng eller framför Tv:n

Vad har ni för planer idag?

Likes

Comments