Header

25/10 - 2016

Går och väntar på att få svar från en hyresvärd angående en lägenhet vi innerligt vill ha samtidigt som jag ska koncentrera mig på skolan och de arbeten vi gör för tillfället. Inte bästa kombinationen för min hjärna tror jag tyvärr men jag håller alla tummar som jag har för att vi ska få kontraktet. För övrigt ska jag ta tag i mitt hår idag genom att byta ut förtjockningen. Det som sitter i nu är alldeles slitet och mycket av håret har ramlat ur vilket inte är en speciellt bra kombination (märker ni att jag älskar det ordet just nu?! haha). Men nu ska jag ha samhällsvetenskap, så håll tummarna med mig om lägenheten! 👍

​Hoppas att er dag är fylld med positivitet och att ni tar dagen som den kommer! Kram på er. 

Likes

Comments

Tycker om modellen till vänster i det första kollaget enormt mycket. Men frågan är om urringningen är alldeles för vågad för en bal? Vad tror ni? Gillar att den har en slits och långa ärmar. Sen får ni lite olika inspiration på en mängd olika modeller och utseende på klänningar för bal och andra festliga tillfällen men eftersom jag tar studenten i vår så är balen det som ligger mig närmast då det är dags för mig att börja kolla efter klänningar till det tillfället. Hoppas ni hittar någon som passar er kroppsform och som ni hade känt att " den här kan jag vara bekväm i" Kommentera gärna vilken er favorit är i så fall. Kram. 

BUBBLEROOM
NELLY
ZALANDO

Likes

Comments

Ett par stilrena och bekväma skor från Göksäter. Betalade 298 kr för dessa och de har en rejäl sula vilket är viktigt i och med att jag går snett med fötterna. Dragkedjor på båda sidor och en liten bred klack.

Fick med mig ett par Ugg imitations skor också som jag tänker är väldigt bekväma och mysiga när snön kommer eller på riktigt kalla dagar. Kostade 99 kr eller 129 kr, oavsett är det ett bra pris för ett bar sådana här mysiga skor. Inte äkta päls.

Likes

Comments

Vad heter du på instagram? Uppfinningsrik som jag är heter jag @carolinemtano där också.

Hur många följer du och hur många följer dig? I skrivande stund följer 354 stycken mig och jag följer 151 stycken personer.

Hur länge har du haft instagram? Jag har haft instagram i kanske 3-4 år nu, men det äldsta inlägget som finns uppe är från 28 maj i år.

Vad står det i din profil? Det står "In och läs" samt min länk

Hur ser din profilbild ut? Den här har jag som profilbild 👇

Hur många bilder lägger du upp i snitt varje vecka och hur många har du på din profil för tillfället? Jag har 16 bilder upplagda och lägger ut ungefär 1-2 i veckan ibland mer ibland mindre.

Är likes och kommentarer viktigt för dig? Nä inte speciellt, absolut är det roligt att få kommentarer från vänner och likes från människor men många bilder lägger jag upp för min egen skull, för ett flöde och inspiration till mig själv.

Hur ofta kollar du instagram? Kanske en gång var femte minut. Helt sjukt när man tänker på det.

Brukar du använda filter? Nej inte alls ofta faktiskt, dock redigerar jag alltid bilderna och på så sätt skapar egna filter om ni förstår vad jag menar.

Brukar du hashtaga mycket? Nej aldrig på min vanliga men på @vitakvadrater hashtagar jag varenda gång eftersom den är ny och jag vill att folk ska uppmärksamma den.

Har du många selfies? Inte för tillfället

Använder du andra sociala medier? Ja det gör jag. Snapchat, facebook, VSCO och Twitter i mellan åt.

Vilka andra bloggare tycker du ska göra denna tagen? Alla er som läser detta inlägget ❤

Likes

Comments

Har förälskat mig i dessa mörkläggnings gardiner från Ellos. Kostar 149 :- per paket men är ett perfekt alternativ om man inte vill skruva upp rullgardiner över varenda fönster. När hittar ett gemensamt boende ska jag beställa hem dessa till vårt sovrum i antingen vitt eller denna grå/lila färgen som är på bilden.

Att använda vitt som en grundfärg i en bostad är enligt mig ett ekonomiskt och smart val eftersom vita möbler, färg och tapeter ofta är billigare på affärer som Mio, Ikea och Ellos. Därefter är det upp till varje individ att välja hur man vill få bostaden att få en helhet utifrån ens personliga stil. I mitt fall är det genom stilrena detaljer i silver, bott och ljusare pastell färger på textiler eller smutsigare färger som smuts-rosa och så vidare.

Tips och tricks. Ett tricks eller om man vill kalla det tips så go a head är att göra en egen sänggavel. Det kan låta krångligt men det är riktigt enkelt och kostar inte många kronor ofta. Att göra en egen sänggavel kan du spara enormt mycket på!

Ett sätt att göra sin egen gavel är genom att åka till en affär som får varor på lastpallar och fråga om du kan få en eller två ev. betala lite för dem. Alla lastpallar får nämligen inte butiker betalt för och därmed kastas de bara. Om du sedan köper ett slippapper och lite träolja kan du få en otroligt modern men ändå retro-gavel till din säng för omkring 100 kr.

Om du istället vill ha en mjuk gavel likt de du kan köpa på t.ex. Ikea är ett sätt att köpa en plywood skiva i önskad storlek, valfritt tyg, häftpistol eller spik samt stoppning till gaveln. Detta är också betydligt billigare än att gå och köpa en och du kan utforma den precis som du vill ha den. Att sätta dit knappar kan också bidra till ett diamantformat mönster.

​Bilder kommer från Pinterest och från Ellos hemsida, länk HÄR

Likes

Comments

HELGEN VECKA 42

Hoppas att ni alla har haft en bra helg. Min helg i Köpenhamn har varit otroligt mysig och bra. Shopping med mamma och de andra, god mat och en sväng på Tivoli. Kan verkligen inte klaga på speciellt mycket efter en sådan bra helg. Min förkylning har dock inte gått över utan istället satt sig på stämbandet så rösten är obefintlig i princip haha och har varit i helgen.

Btw. Kom och tänka på att jag går tisdag, onsdag, torsdag och fredag innan det är höstlov! Helt sjukt. Har för första gången inte känt att det är välbehövligt men när fredagen väl kommer kanske en lättnad kommer också. NU plugg på biblioteket innan jag åker till Johan. Kram på er!

Bilder från helgen.

Likes

Comments