Header

- År 2017 är en av mina största drömmar att få åka till Paris. Le ville de l'amour ! Har länge velat åka dit och i år kommer jag och Johan förhoppningsvis göra en resa till Frankrike och Paris. Någon gång när timingen är rätt. Vill strosa längs gatorna, se eiffeltornet och kunna köpa baguette på franska. That's my dream.

Bilder hämtade från pinterest.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Spenderade förmiddagen på Göteborgs universitet tillsammans med Nathalie då det var besöksdag. Efter ett seminarium med information om institutioner och program var jag mer motiverad än någonsin på att börja studera vidare i höst! Ska bli så spännande. Det blev även en shoppingrunda när vi ändå var i stan.. man får ju passa på liksom 😏 Tre skor senare, en kruka och ett påse med proteinpulver tog vi bussen hemåt! Helt okej nöjd med det jag fick med mig hem idag.

Kvällen har spenderats framför tv ihop med Johan. Har haft ont i magen i två dygn nu, en tryckande känsla ovanför magen som gör att varenda andetag är tungt. Ingen aning om vad det kan vara men det tynger ner all min energi. Har någon varit med om något liknande så skriv. Behöver alla tips man kan få.

Likes

Comments

Godmorgon på er. Jobbade kvällen igår så idag blev det en lugn morgon med youtube i sängen innan jag satte igång med städning av lägenheten. Har insett att jag kommer behöva anställa någon som städar hemma hos mig och jag och Johan flyttar till ett hus. Hur klarar man av att städa hela huset på en dag?! Cred till alla er som gör det en gång i veckan. Phu, jag blir trött av två rum, hall, kök och sovrum. Och då bor vi i en liten tvåa. Nog om utläggningen för min städning!

Har lagt mig i sängen och ska redigera bilder till mina Instagram-konton @carolinemtano och @caroline.tano (träning och utveckling) för att vänta på att Johan kommer hem. Vill helst av allt gå crazy med internet-shopping men jag försöker tygla mig. Blir så lycklig av alla nya vårkläder och skor som kommit Gud våren är bästa årstiden att shoppa på! Efter en dyster och mörk vinter liksom. Vilken är er bästa sida för internet-shopping? Mina favoriter är skopunkten för skor och kläder vet jag faktiskt inte.

Ikväll blir det stängning på jobbet igen och innan dess träning för mage och ben. Kram på er.

@carolinemtano ! Go go go.

Likes

Comments

Idag förespråkas jämställdhet på många platser runt om i världen med slogan - utan oss stannar världen och jag uppmanar verkligen alla till att på något sätt ta ställning för kvinnors rättigheter och en jämställd värld på det sätt man själv kan. Hylla era förebilder så som närstående kvinnor eller kända förebilder.

Sverige idag är inte jämställt på många olika fronter och det är upp till varje person som identifierar sig som kvinna att ta för sig utifrån de förutsättningar som finns för att bekämpa den machokultur och det mansdominerade samhället som idag existerar i Sverige.

Likes

Comments

I'm feelin it

Hej på er! Idag känner jag att det är lördag. Mängder av energi och positivism - lördag är min favoritdag. Har blivit så med åren att det känns som en dag som man ska njuta av och ta in varenda timme av. Klyschigt! Nå ja, har spenderat min förmiddag på gymmet tillsammans med @nathalieisaksson. Fick till några riktigt bra magövningar som jag inte testat innan så det kändes bra. Längtar tills jag är på gymmet imorgon och får svettas 💪

Om bara några minuter kommer två av mina tre favoriter för en riktig mello-kväll med massor av godsaker och mys. Först på schemat står tacos innan tjejerna får bestämma vad dem vill hitta på. Kvällen kommer bli bra. Två favoriter och Johan är hemma från jobbet .. kan inte bli bättre.

Kom ihåg att ni duger som ni är oavsett om ni har celluliter, bristningar, gropar och fett på kroppen. Be proud. Bilder från idag, precis som jag är. Kram på er och ha en bra dag nu.

Likes

Comments