Header
View tracker

Ännu en vecka har kickats igång! Började min vecka med ett konditionspass på STC med Indoor i 45 min innan jag åkte till skolan för två lektioner. Passet var hårt och det kändes efteråt! En molande träningsvärk i rumpan och magen trots att det handlade om kondition antar att alla muskelgrupper hjälp åt i de olika teknikerna. Nå ja, i brist på saker jag kan berätta om gårdagen tänkte jag att jag skulle testa något nytt dvs. att ge er en veckoplanering. Vet inte om det är intressant, kanske för vissa kanske inte. Tycker det kunde vara kul att testa iallafall. Kram på er!

Tisdagen den 24 januari. Ett härligt rumppass med inslag av ben blir det på gymmet efter sista lektionen. Ska försöka mig på trappan som den kallas, men annars vanliga övningar som benspark, squats och liknande. Annars blir det en god middag: kycklingsallad tillsammans med Johan.

Onsdag den 25 januari. En dag som kommer fyllas av lektioner innan det blir en shoppingtur och vidare till både mina föräldrar och Johans föräldrar. Har en del som behöver inköpas innan vi åker till Polen på studieresa på fredag. Bland annat reseförpackningar för schampo och balsam samt färdkost haha.

Torsdag den 26. Det blir en kortdag i skolan där jag hoppas hinna till torget för att fixa i ordning mina naglar mellan två lektioner. De har verkligen blivit långa nu vilket inte alls ser bra ut! Så hoppas verkligen att det finns någon tid kvar. Vid halv tre ska jag möta upp Jenny för att köra ett härligt och svettigt rygg och magpass! Längtar efter att få köra slut på kroppen innan jag åker hem till Johan och tillbringar varenda minut med honom. Middag och bio kanske är ett alternativ, vi får se vad dagen bjuder på.

Fredag den 27 januari och helgen. På fredag tar jag mitt pick och pack för att bege mig tillsammans med min klass till Polen i en hel vecka. Färden går mot Ystad på fredag där vi ska ta en färja över till en plats i Polen som jag inte kommer ihåg namnet på. Sedan kommer veckans fokus vara förintelsen, men med shopping och fri tid inblandat i allt jobbigt. Middag ute i huvudstaden och andra saker tillsammans med vänner ser jag fram emot.

Kan inget annat än att älska ljuset som är på STC toaletter haha

Likes

Comments

 SPRING OUTFIT IDEAS FOR 2017

Jag känner mig helt redo att lämna vinterjackan och kängorna bakom mig för att sedan ta fram trenchcoaten och ta fram klackarna! Våren 2017 är mer än välkommen till min garderob. Lösa/pösiga kläder, kostymbyxor och Levis-jeans i en äldremodell. Sedna är de figursydda klänningarna och kjolarna ett bra komplement till trenden med pösiga överdelar och byxor. Hoppas att ni är lika taggade som jag är på våren 2017!

Likes

Comments

Godmorgon lördag

Ligger i sängen och njuter av att vara ledig. Hela dagen har jag framför mig och det känns väldigt skönt! Hittills har jag plöjt alla nya klipp på youtube och ätit en lätt frukost. Ska försöka ta mig upp ur sängen så smått och fixa i ordning lite: ta en dusch, hänga tvätt och andra saker som måste göras.

Gårdagen vad bra med god mat och härliga tjejer! Dagens planer är att hämta möbler hemma hos mamma för att fixa i ordning här hemma. Ska bli roligt att se hur det blir! Kvällen kommer består av god mat samt umgås med Johan. Hoppas ni får en super bra dag så hörs vi. Kram 🌸

Likes

Comments

Efter en kort dag igår var vi några tjejer som åkte till Espresso house för fika och plugg. Ångesten över skolan tar över och då är det skönt att ha tjejerna att bolla sina tankar med. Kvällen spenderades i soffan tillsammans med Johan vilket var välbehövligt efter en dag som gårdagen.

Idag Startade min dag på gymmet med en rent arm och rygg pass! Märks att det inte är vad jag brukar fokusera på då jag fick mjölksyra och var helt slut efter bara några repetitioner. Vill verkligen börjar fokusera på de muskelgrupperna mer så att min träning blir mer varierad än tidigare. Utöver träningen är det en låg dag när jag inte har någon energi utan funderar mest .. men vet ni vad? Det är ok att ha sådana dagar. Har två lektioner kvar idag så ska försöka ta mig igenom dem nu. Hoppas att ni har en bra dag! ❤

FOUR PICTURES

Likes

Comments

Vill boka en tid för att tatuera mig NUUU (helst igår, för en månad sedan). Har tre idéer på tatueringar som jag är sugen på att tatuera in men vet inte vilken jag ska börja med. Inspo är iallafall det bästa sättet att motivera mig till att göra det!

Likes

Comments