Contains affiliate links

Hej piger, idag er jeg tilbage med et indlæg der handler om hvordan man kan få en god start på ugen og blive mere afstresset. De her tips og tricks kan også bruges i hverdagen, det gør jeg selv og har stor glæde af og forkæle mig selv, en gang i mellem. jeg er tit blevet spurgt om hvorfor jeg altid er så glad og kan se tingene på den positive måde. det kan jeg heller ikke hele tiden, jeg har da også, nogen øv dage. men de her dage gør virkelig noget til det gode humør, og gør så jeg får det godt med mig selv og har overskud til af tage mig af andre.

så her er der 10 tips og tricks det er ganske enkelt

1. Gør søndag til din dag. det gør jeg selv, og det er super rart og så for jeg ladt op til en ny uge. med en masse power.

2. Lave det hyggeligt for dig selv fx duft lys, Netflix, dyner og puder, musik eller noget godt mad/snacks.

3. Find hyggetøjet frem, jeg elsker når jeg kommer hjem fra skole eller søndage bare og rande rundt i det.

4. Snub en dejligt varmt bad. det er super rart og så får du renset din hud rigtigt godt i gemmen. et lille tip er istedet for et bad, så tag en varm klud og lig med den i hovedet.

5. Plej din krop, dit hår, dine negle, og hud.

6. Lave dine lektier eller noget af det arbejde du har får til næste uge. det lyder måske som noget der er stressene men det er det slet ikke. hvis du bare følger min råd så kan du gøre det hygge og så har du det også bedre når det er lavet.

7. Ansigtmasker og hår kure det lyder måske som noget du gjorde da du var lille men tro mig det er virkelig rart og du gøre noget godt får dit hår og hud.

8. Ryd op. det giver ro i hovedet.

9. Brug nogen gode dufte enten i rummet eller på din krop fx duft lys eller body lotion.

10. Lav noget godt mad.

håber der var nogen af de her tips og tricks i kunne bruge kan varmt anbefale dem.

Knus caro.

skriv gerne om i ville have en routine hvor jeg går i dybden hvad jeg bruger til min krop,hår,negle,hud


Likes

Comments