Dalarnas bästa sushi är utan tvekan Dala sushi i Borlänge. Helt klart värt en omväg om man åker förbi! Herregud, vill äta där varje dag. Poké bowlen är också m a g i s k!
Igår blev det sushi och jag är så glad att Unis älskar sushi lika mycket som sin mamma och pappa🙌🏼 Efter lunchen blev det lek på Leos lekland. Bra dag med mina killar.

Idag kommer min syrra hit och hänger och ser på matchen ikväll. Men först simskola. Ha en bra dag

  • Unis

Gillar

Kommentarer

Okej, då har hösten dragit igång på riktigt. Simningen och gympan har börjat för Uno, serien har startat för Patrik och plugget för mig. Nu väntar vi bara på inskolningen så är allt som det ska.

Helgen var grym, massor av besök, hockey (vinst), middagar, kantarellplockning och massa mys!

Btw var det en helt magiskt stämning i hallen, WOW!

Gillar

Kommentarer

Tiden bara flyger iväg, vi är redan långt in i september. Jag och Uno är tillbaka i Leksand efter att ha startat igång plugget. Nu ska jag läsa på distans innan det är dags för tenta i Stockholm igen.
Seriepremiären närmar sig med stormsteg, på lördag smäller det! Jag har höga förväntningar på inramningen och hoppas få bevittna en mäktig publik och en bra ishockeymatch. Vi har besök på plats också, blir en rolig helg. Det är väl också en grund till om vi blir dalarnas mest hatade familj innan jul😂 Skämt åsido, förväntningarna är skyhöga och det spelar ingen roll om man är på apoteket, leksaksaffären eller Hemköp, det pratas hockey överallt.
Lets play!

Dom här två gullungarna, Oliva, Unos kusin och bästa kompis.

Gillar

Kommentarer