Har bytt blogg portal och öppnat ny blogg. Kika in den!
Carolineamelia.blogg.se


Likes

Comments

Hello everyone!
Måndag idag, så skönt, enligt mig. Har endast 4 lektioner idag och slutar 14.40 ska nog ner på stan efter skolan och träffa Alex och snacka skit. Idag var de sovmorgon på schemat, börjar 9.40 även imorgon. Sååå skönt!! Men ska nu bege mig mot bussen, hoppas alla får en underbar måndag! Kraaaam
Me at the moment


Likes

Comments

Hej vänner!
Idag är de söndag och jag har absolut ingen söndags ångest, tack vare mitt val av skola! Hoppas bara på att denna skolvecka går fort iallafall!
Men, idag har jag iallafall kollat på ison&fille såååå bra dom är! Sen har jag ätit god mat med syster och pojkvän, och nu kommer vi på en dokumentär, ska väl sova om inte allt för länge. Ska också försöka uppdatera er imorgon men nu har jag inget mer stt säga. Godnatt finisar


Likes

Comments

Hej alla fina läsare, jag kan inte direkt säga att jag är världs mästare på att publicera inlägg på denna blogg. Så förlåt mig för det!
Senast jag gav er ett inlägg var i tisdags, och det har nu blivit lördag. My bad.
Iallafall, skolveckan var bättre än förväntat.
+ är att jag fick mycket gjort på lektionerna, faktiskt allt man skulle göra. (Glad)
- ulfan slutade på skolan, grät som ett litet barn när han tog sina saker och gick.

Jag hoppar direkt in på fredagen istället😏
1. Jag missade nästan bussen till skolan.
2. Jag hade bara en blus på mig så frös otroligt mycket, men Marcus va så söt som gav mig hans kofta, sötnosen!
Får väl ta någon annans kofta nu när han åker till Grekland en vecka, inte kul faktiskt.
Helgen hittills har varit bra, går inte in på detaljer mer än att min natt spenderar jag hos My och imorgon åker jag till syster och sover där. Kramar!
Fixade nya naglar som jag är helt in love i!


Likes

Comments

Detta var nästan droppen om man säger så. "Det är mycket för att vara tjej" dök idag upp på ph, kolla bilden nedanför, det är hemskt, eller förjävligt, äckligt. Finns många ord för det, men stt de ska va en så förbannat stor skillnad mellan tjejer och killar? Vaaaa? Det är sjukt.


Likes

Comments

'' till alla er som går i gymnasiet, det viktigaste ni behöver komma ihåg är: det finns alltid omrprov, inte omfest'' 

skönaste tweeten på länge mina vänner 😉

drar upp en random bild från datorn.

Likes

Comments

jag är så himla kreativ så min rubrik fick bli detta idag, men det stämmer ju till 100! 

hej kära vänner! idag är det tisdag och jag har klarat mig igenom en hel skoldag till, hurra för mig! måndags, kort skoldag för mig eftersom jag åkte hem strax efter tio för jag inte mådde på topp. åkte hem och sov, åt och sov. haha. idag pallrade jag mig upp för att faktiskt åka till skolan, en riktigt skön dag har det varit. skrattat så otroligt mycket. och fult. sen har jag haft min första, svenska, engelska & matte lektion idag. vilket var riktigt kul. fick mycket gjort så känner ingen oro. 

dock lite orolig för morgon dagen, vi har egentligen inga lektioner på onsdagar då vi ska ha praktik. meeen, alla har inte hunnit fixa än, så vi får åka till skolan, så vet ej vilka lektioner. lär väl bli med uffe, hurra. jajaaa, något annat man kan tagga till är att bussen till skolan går

06:53 imorgon. gråter. men annars, vi lär få sluta mycket tidigare (det har vi fått alla andra dagar, men ''bara'' någon timme eller så) 

har nog också glömt att berätta här på bloggen att jag har tatuerat mig. kan lägga upp bild senare, har inte superduper mycket att säga, får lägga upp lite bilder sen. men jaa, ni få ha de bäst! PUSS

Likes

Comments


Likes

Comments

Nu har de gått ett par dagar sen jag uppdaterade, och det har gått en hel skolvecka nu, en skön skolvecka, har inte slutat senare än 2 någon dag och de tackar jag för!
Men igår tog jag helg åkte hem efter skolan och duschade och lite sånt, sen tog jag bussen till Södertälje och träffade John på centralen, och vi åkte till geneta till Fredrik.
Där kollade vi på någon film, lite konstig men bra.
Jag blev upphämtade vid halv 1 och då åkte jag, Jennifer & Henke (jennifers pojkvän) till Nykvarn, och träffade några och sen åkte vi hem. Jah somnade direkt var sååå trött.
Vaknade till och med i morse av mig själv, brukar gå upp sju varje dag och idag vakande jag prick sju och fick panik för jag trodde jag hade kommit försent till skolan men jag insåg ganska snabbt att de var lördag..
Japp, idag är de lördag, ska träffs John senare, vet inte vad vi ska göra men det lär vi märka. Ska försöka uppdatera bättre ock
så!


Likes

Comments