Precis slängt på lite smink och ska åka och möta Fredrik nu innan vi ska på bio! Ska bli mysigt.

Hör inte till vanligheten att jag har rött på mig då jag fått för mig att det inte passar mig.. men äh, vafan.. det är väl rätt fint ändå?

Vi hörs imorgon!!❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej! Söndag idag och jag startade dagen med att göra frukost till mig & pappa eftersom han skulle komma hit. Nu när jag väl hade tid gjorde jag våffeltårta, latte och lite annat onyttigt gott som man får unna sig en söndag efter jobbvecka! Om några timmar kommer Fredrik hem och jag tror att vi ska på bio idag! Tyckte All inclusive verkade som en typisk Carro-film haha, så det kanske blir den!

Ha en fin söndag ❤️

Likes

Comments

Godmorgon! Lördag idag och jag vaknade precis. Lördagar har ju alltid förknippats med ledighet men nix, inga kontorstider längre.. nu blir det helgjobb ibland men det gör faktiskt inte mig något! Dubbelt betalt och istället ledig varje måndag - aldrig mer söndagsångest haha. Så skönt!

Ska gå ut med hunden och fixa lite här hemma innan jag ska dra iväg. Jag uppdaterar imorgon igen!

Likes

Comments

Håret är inte lika ljust i verkligheten som på bilden. Jag klippte av en bit och gjorde en annan "rundning" i håret till en mer jämn. La i lite nya slingor för att få bort utväxt och en nyansering för att minska de gula tonerna.

Jag är nöjd men det känns ovant att inte vara superljus efter ett frisörbesök. Men jag vänjer mig! Blir skönt att slippa en större utväxt nu och få ha lite kallare & inte lika blont mot vintern.

Likes

Comments

Måste tipsa er om dessa tre från Clarins! Det är en rengöring, en nagel/handkräm och en typ av mask.

Man får så himla len och ren hud av dom! Verkligen ett tips.

Likes

Comments

Jag och Fredrik testade att göra Pina colada igår, det blev riktigt gott och det var så enkelt att göra!

Ha i detta i en blender och mixa (för 1 drink):

🍸 Ananasjuice ca 1,5 dl
🍸 Ljus rom, 6 cl (vi hade Havana club)
🍸 Färsk ananas
🍸 Kokosmjölk, 6 cl
🍸 Massor av is

Så somrig och god - testa!

​Det kom hem ett gäng till oss igår och vi hängde ett tag innan vi tog taxi in till Bowlingen! Vi bowlade ett tag innan vi gick upp till nattklubben, älskar verkligen det stället!

Jag ska gå över till pappa lite senare med blommor & fika och umgås lite, är ju faktiskt Fars dag idag! Sen ska jag och Fredrik ta en promenad och bara ha en skön mysdag tillsammans innan jag ska göra klart min utbildning inför jobbet. 

Imorgon förmiddag är det frisörbesök på agendan följt av en del ärenden jag måste ta tag i. Ser fram emot denna vecka så mycket! Kram!

Likes

Comments

Hej fina ni - äntligen helg!

Fredag den tionde november idag vilket innebär min sista arbetsdag på kontoret. Det känns faktiskt bara skönt och roligt att få gå vidare till något nytt. Fredrik och jag stog och bakade kladdkakor för fullt igårkväll som jag tog med till jobbet idag, och jag fick en present av mina chefer också, så gulligt. Det kändes som ett bra avslut idag! 

Efter jobbet åkte jag och Fredrik för att handla lite till ikväll. Vi ska kolla på fotboll så vårt matval ni ser ovan kändes typ givet en kväll framför tv:n. Ett glas rött till det också för att fira mitt nya jobb!

Blir en mysig kväll, imorgon är det drinkar och utekväll som står på schemat som det ser ut nu.
Andas ut och njut av att det är helg, vänner!❤️

Likes

Comments

Mina senaste bilder från min Instagram där jag uppdaterar regelbundet, följ mig gärna! - caroline.roslund

Likes

Comments

Jag har den senaste tiden tänkt mycket kring hur vårt tankesätt och vår omgivning påverkar och styr oss. Jag har vetat hur viktigt det är i hela mitt liv, men inte tagit tag i att arbeta med det hos mig själv på allvar. Vi alla vill ha ett så positivt, lyckligt och problemfritt liv som möjligt. Men jag tror att vi är överens om det faktum att ingens liv ser ut riktigt så. Åtminstone inte en hel livstid. Genom vårt tankesätt kan en situation eller händelse upplevas som en helt annan beroende på vilken inställning vi har. Vår hjärna är expert på att föda tankar som man sedan lätt grottar ner sig i totalt och ältar tills man blir helt orolig i kroppen.

Det är så man skapar en negativ spiral, en ond cirkel. Det är där tänket och inställningen kommer in och spelar hela rollen. Som Fredrik brukar kalla det när mina orostankar kickar igång - ''Kaostänket''. Haha. Jag är en ganska emotionell människa med mycket känslor, tankar och funderingar. Just det är Fredrik bra på att få mig att undvika, ta ner mig på jorden lite och sluta göra ett träd av ett frö. Han är en väldigt trygg och lugn person som är målmedveten och ambitiös. Då kan jag också påminna honom om att man inte behöver ha så höga krav på sig själv som han kan ha. Mina svagheter är ofta hans styrkor och ibland kan mina styrkor vara en svaghet hos honom. Med andra ord - vi kan komplettera varandra på ett bra sätt. Och det tror jag är så otroligt viktigt att man tänker på när man väljer vänner, pojkvän och annan omgivning. Att dem har en positiv input och ger dig inspiration till nytänk. Det är jag väldigt tacksam över, att Fredrik är så mån om mig och sina andra närstående. Det smittar av sig på mig och gör mig stolt. Det är det en bra relation handlar om, att kunna stötta upp där den andra är svagare och även bli stöttad av den andre där man själv har en svag punkt. Det är Fredrik otroligt bra på och därför är han en förebild hos mig.

Nu skulle inte inlägget handla om mig och Fredrik, men jag vill verkligen påpeka hur otroligt viktigt det är att omge sig med de personer som sprider kärlek och har en positiv effekt på dig! Deras kloka ord kommer sjunka in och påverka ditt eget sätt att tänka och göra. Det har jag märkt mycket hos mig själv. Det är bara du som har ansvaret och förhoppningsvis viljan till att välja en trivsam och hälsosam omgivning. Man kan göra mycket själv, men utan medhjälp från sina närmsta relationer blir det tungjobbat att hålla upp en god inställning.

För mig är rätt inställning att kunna se och erkänna att det finns begränsningar, men att fokusera mer på lösningen och se en möjlighet, ett mål. Det är det jag vill jobba på och som jag tror att ALLA kan jobba med och bli bättre på.

1. Om något har hänt - släpp det. Vi kan inte göra saker ogjorda. 2. Om något kan komma att hända - ta det när det väl händer, om det ens händer. Oftast gör det ju inte ens det!

Tänk vad mycket energi vi ödslar på att oroa oss helt i onödan! Bland annat jag. Vi kan ta en arbetsintervju som ett exempel. Man är ofta nervös och jävligt rädd att man ska klanta sig totalt i de ''sociala reglerna'' att man är orolig flera dagar i förväg. Tänk istället på vilken otrolig chans du får att visa dina starka sidor och vilket flow du kanske får där inne! Du är ju där för att de är intresserade. Det kan inte gå mer än åt helvete. Och vem bryr sig i det imorgon i så fall?

Man kan inte alltid ha ett leende på läpparna och tycka att allt är fantastiskt, man har skitdagar och det ska man tillåta sig själv att ha. Men för sin egen och andras skull är det så mycket hälsosammare att vara framåt majoriteten av tiden.Vi kan läsa om folksjukdomarna depression och ångest på i princip alla sociala medier idag. En av orsakerna till det tror jag kan vara inställningen hos oss.

En annan viktig del i ens eget välmående tror jag är att hjälpa andra. När jag gör någon annan nöjd och lycklig blir jag MINST lika nöjd själv över att jag gjort en god gärning. Att ställa upp och räcka en hjälpande hand. Man känner sig så glad i hela kroppen när man ställt upp för någon annan. Det ska jag göra mer!

Sammanfattningsvis nu då. Välj den rätta inställningen, det är precis lika lätt som att välja den negativa och det kan förändra så himla mycket. Och välj den rätta omgivningen. Omringa dig av personer som GER dig något och inspirerar dig, som SER det positiva i DIG. 

Nu är det deeptalkat nog för idag. Vi pratar vidare om detta framöver så får vi se om jag själv lyckats bli bättre och hur det känts! KRAM.

Likes

Comments

Ny goding från Guess som man kan ha både större och lite mindre. Man kan faktiskt inte få för många svarta väskor. Nej, det går inte.

Likes

Comments