Söndag igen!

Bara varit med en kompis hela helgen och tagit det lugnt. Kom nyss hem till pappa efter en promenad i solen. Älskar att gå, lyssna på musik och rensa tankarna, speciellt när man vet att det snart är vår och sommar...

Fått otroligt mycket gjort senaste veckorna så nu väntar jag nästan bara in Spanien-resan om inte alls många dagar! Planerna för kommande vecka är jobb, träffa en drös saknade vänner som jag inte träffat på evigheter och fixa några små ärenden bara. (Bland annat lämna in min nyköpta iPhone som jag hann ha i 6 dagar innan jag spräckte skärmen på den. Jag äger, eller hur? Fyfan, haha..)


Puss på er!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vilken skön helg jag haft... Bara tränat och tagit det lugnt. Ikväll blev det mage & cardio. Är helt slut i kroppen så ska bli så himla skönt att få lägga sig i en nybäddad säng snart och ladda om för ny jobbvecka.

Hoppas ni haft en fin helg ni med!

Likes

Comments

Hur skönt är det inte att vara inne i mars månad?! Snart är vintern över, we made it!!

Idag efter jobbet åkte jag direkt och handlade. Ska strax åka och gymma också. Har börjat lyssna på P3 Dokumentär förresten! Sitter minst halva jobbdagarna och lyssnar på det.. Så himla hemskt men så väldigt intressant på samma gång! Blir så ledsen att det kan få finnas så fruktansvärda människor som kan göra alla dessa dåd.. Blir helt rörd av att lyssna. Men ett tips för alla som gillar kriminalhistoria!

Nej, nu ska jag slänga på mig gymkläder! När jag kommer hem blir det ett långt bad och sen ska jag hoppa i säng. Vardagarna känns så himla korta, som att dem enbart består av måsten och viktiga ärenden. När ska man ha tid att leva känner jag ibland, haha. Men man får ta vara på helgerna helt enkelt..

Puss & kram!

Likes

Comments

1. Jag vänder ofta täcket på bredden när jag sover. Har ingen logisk förklaring till varför, haha.

2. Jag älskar att sjunga. Gör det överallt och hela tiden. Mestadels i bilen & i duschen.

3. Jag är en väldigt djup person med starka känslor och mycket tankar. Älskar att prata och delar gärna åsikter och funderingar med andra.

4. Jag tycker att det viktigaste i livet är att uppleva så mycket man kan och att lära sig av sina misstag. Att vara stolt över sin egen utveckling och för den person man skapat och är.

5. Coldplay och Guns and Roses har alltid varit klara favoriter hos mig.

6. Jag har så länge jag kan minnas tyckt det varit jättefint med ett örhänge på killar.

7. Jag hade tandställning i 1,5 år under min gymnasietid.

8. En stor dröm är att hitta mannen i mitt liv, att resa med, skaffa barn med och bygga ett tryggt, fint liv tillsammans, helst inom ett par år faktiskt. Vill släppa ungdomslivet och bli vuxen på riktigt.

9. Jag är både extremt feminin och maskulin på samma gång. Utvändigt är jag typiskt "tjejig" men på insidan har jag en ganska grov humor och ett mer "avslappnat" sätt att vara.

10. Jag har alltid levt med ångest och på sista tiden panikångest vilket kan förstöra hela dagar för mig, tyvärr.

11. Jag tror att jag kan framstå som en ganska "okänslig" och oberörd person för de som inte känner mig. Innerst inne är jag världens känslosammaste mjukis som kan bli otroligt tagen & rörd haha. Jag bryr mig alldeles för mycket om allting & övertänker ofta små incidenter i min vardag eller annat som jag ändå inte kan göra något åt i nuläget.

12. Jag kommer aldrig tröttna på Ben & Jerry's half baked...

13. Jag älskar spontana människor. Jag är en person som drömmer om galna äventyr, kan bl.a vara att åka iväg ett gäng och hyra ett stort hus utomlands eller att spontant resa runt i världen. Det är så livet ska vara enligt mig. Spontant och äventyrligt!

14. Jag är stolt över att jag trots mina besvikelser gällande människor ändå står här idag och kan släppa in folk i mitt liv, ha tålamod och ge alla en ärlig chans oavsett vem personen är eller har varit. 

15. Jag är otroligt sällskapssjuk. Vill gärna ha familj och vänner vid min sida hela tiden, då känner jag mig som tryggast.

16. På helgerna har jag tyckt om att fixa till mig och gå ut och dansa. På vardagarna sitter jag och ritar, skriver egna låttexter, går långpromenader, läser och filosoferar i stickade tröjor haha! Det känns som att jag har två olika personligheter beroende på om det är helg eller vardag haha. Två helt olika modes.

17. Jag nötar sönder låtar något så oerhört tills det att jag inte vill höra dem en enda gång till.

18. Jag mår så himla bra av att träna/röra på mig, eller att jobba eller uträtta ärenden. Få saker gjort helt enkelt!

19. Jag får nästan panik av att inte ha saker och ting organiserat för mig, allra helst på jobbet. Det ska vara kalendrar, to do - listor, post it - lappar och tydlig struktur i vad jag ska göra. Att få stryka saker på en checklista är ju bästa känslan!

20. Jag vet i princip alltid vad jag borde göra i olika svåra situationer - men jag följer det dessvärre alldeles för sällan eftersom att hjärtat, känslorna och hjärnan nästan alltid säger helt olika saker. Jag är en klok person som är ganska klantig i sina handlingar skulle jag vilja påstå, haha.

21. Psykologi är något som alltid intresserat mig. Varför personer agerar på olika sätt, hur vi tänker och fungerar. Kan ha att göra med varför jag överanalyserar saker/människor/mig själv lite för ofta. Haha. Men det är otroligt viktigt att rannsaka sig själv ibland och få självinsikt för att kunna jobba på sina brister. Som jag alltid tjatar om ;)

22. Jag älskar mitt jobb!

Likes

Comments

Åh, blir helt lycklig av att titta igenom bilder med stränder, palmer och klarblåa pooler...

Minns ni inlägget häromdagen när jag sa att vi inte verkade hitta någon speciellt bra resa? Komiskt nog skickade vi iväg en bokning bara timmar senare. Alldeles i början av april väntar alltså Playa Inglés som årets första resmål. Ska bli så oerhört skönt och välbehövligt! Att unna sig resor efter stressiga perioder är ju det allra bästa ändå! 

I veckan hoppas jag även på att resan till Amerika är färdigplanerad...

Att längta efter saker är nog bästa känslan trots allt. Att ha saker att se fram emot!

Likes

Comments

Folk, allmänheten, vårt samhälle. Grymhet, samvetslöshet, hets. Inga gränser, ingen hyfs. Vi kastar varandras hjärtan åt helvete. Vi blåljuger rakt upp i andras ansikten. Vi är egoistiska. Vi lever i en värld med alla typer av människor. Egentligen två. Antingen vill man göra gott, eller så vill man göra ont. Passa dig. Det gäller hela tiden att passa sig, akta sig för vad du kan råka säga eller göra fel. Annars är det kört. Tänk före. Säg, gör, agera sen.
Less på att känna sig otillräcklig. Vissa lyfter allt inombords, vissa krossar. Du vet att detta kommer sluta i katastrof, du vet, men du vill inte inse.

Godtrogen. Det är inte svårt att vara godtrogen. Tänk alltid det allra bästa om andra individer, de är ofta av den goda sorten. Okej, säger jag och springer in i en yngre man med lagomt mycket vax i håret. De där charmiga, trevliga med djupa ögon, du vet. Blinkar, tittar dig rakt in i själen, lägger en komplimang eller fem. Wow. Kanske är det du. Lovord, mystik, artighet, vänlighet. Spännande. Jag står på toppen av en pyramid. Välbäddad under vingarna.

Vänd sedan pyramiden upp och ned. Nonchalans, arrogans, svaga punkter, manipulation, kontroll, respektlöshet. Ha det man vill ha.

Blind. Man ser allt i färg men ändå ingenting. Gör saker man aldrig annars skulle. Jag dög, jag var medellycklig. Plötsligt var jag helt inperfekt. Ångest och oduglig. Snälla ord, dumma handlingar. ''Paranoid du är, lugna dig''. Dumma följder, fel beslut. Jag är problemet. Jag är inte good enough. Hur fan kunde du tro det, Caroline. Det finns tusen av dig. Tusen av alla. Du är felet.

Drastiskt. Förändrat. Aggressivitet. Vad i helvete. Strävan efter att en dag bli perfekt för en annan, det var som ett beroende. Allt jag ville vara men aldrig kommer bli. Svälj stoltheten, ta skiten. Du är idioten nu.
Trevlig och godhjärtad, utnyttjande och elak. Två ansikten. Alltid två ansikten. Ena sekunden, andra sekunden. Vad kommer här näst? Spring.

Versioner. Välja parti. Välja bort. Hålla med. Bry sig. Inte bry sig. Hämnd, inte hämnd. Ilska. Håll tillbaka. Hata. Älska. Förklara bäst och förklara mest. Ödsla energi.

En händelse, ett kort kapitel i livet. Besviken på en slutar i besviken på tre. När blev allt så dramatiskt?
-
Ja, hörrni. Ett utdrag ur min oändliga tankedagbok. Detta skrevs inte idag, det var ett bra tag sedan. Jag skriver ofta när jag är i mina djupaste, ömtåligaste tankar och därför blir texterna ibland osammanhängande, luddiga och oförståeliga för dem som inte vet vad saker och ting handlar om. Detta är naturligtvis om "kärlek" (eller är det verkligen det?) och när man stöter på en person som visade sig vara något helt annat än man från början trott.

Det man måste tänka på, det är att det aldrig någonsin är ditt fel att du råkar springa på helt fel personer i ditt liv. Det gör vi alla. Jag passar inte alla, alla passar inte mig.
Det är lätt att bli rädd för manipulativa personer som totalt greppat tag om ens hals och bär makten. Som kallar dig paranoid och överkänslig oavsett vad. Vet du vad du egentligen är? Naiv och på tok för godtrogen. Naiv som tror att saker ska förändras. Det sista man får tro är att det på något sätt är normalt att leva under dessa förhållanden, för det är det inte. Man undrar när det moraliska tänket ska visa sig. Men - Vad är ett samvete i en psykopats ögon? Det existerar nämligen inte. Man är outvecklad mentalt, är samvetslös och har klent med självinsikt. Men åter igen. Det är vad en manipulator är expert på. Att få vad de vill utan att det syns utåt. Utåt är man perfekt.

Detta var som sagt ett utdrag, nästa gång kommer det handla om något helt annat. Jag kommer välja att bara lägga ut saker som inte längre berör mig och som är ganska vanligt förekommande så att det kanske finns någon form av igenkänningsfaktor för er - då det är i princip enda anledningen till varför jag väljer att börja publicera liknande saker då och då. Och självklart även för att jag tycker om att skriva av mig/skriva i största allmänhet (och för att jag är så oerhört deep, hahaha). Det blir lättare att återberätta efter att man fått perspektiv på saker och ting så som sagt kommer jag posta äldre dokument och när det hålls på en bra nivå!

Vi hörs snart igen och kom ihåg - håll ditt huvud högt, var på din vakt, älska, glöm, gör fel, gör rätt. Var dig själv och låt ingen annan människa säga att du ska ändra på dig, oavsett om det är någon du älskar. Tas du inte som den person du är, så är du heller inte älskad och då är personen i fråga inte värd att lägga tid på. Du förtjänar att behandlas med kärlek och respekt. Alltid.

Kram.

Likes

Comments

Hej! Söndag idag, kan aldrig riktigt bestämma mig för om det är en omtyckt dag eller ej. Men just idag är den väldigt uppskattad. Efter frukosten ovan blev det en långpromenad på isen i solen, så skönt att äntligen få lite ljus på sig... Var minst sagt ett tag sedan.

Igår surfade vi runt och letade sista minuten-resor men det mesta intressanta såg dessvärre fullbokat ut.. Sååå tråkigt!! Hoppas det dyker upp något annat snarast för jag behöver så många mer plusgrader än dessa, typ NU. Haha.. Får se helt enkelt!

Ikväll tänkte jag ha spa-kväll och bara ta hand om mig själv och ladda om för en ny jobbvecka. Hoppas ni också haft en fin helg!

Likes

Comments

Bilder tagna från vår promenad ute på isen alldeles nyss. Min älskade gos. Tänk att du nyss fyllde 9 år... Tiden går så fort!

Igår, fredag, åkte jag i vanlig ordning hem från jobbet vid fyra, hoppade i ett varmt bad och åkte sen hem till Cecilia. Vi satte oss på pitchers och umgicks med lite folk! När andra gick vidare mot krogen åkte jag hemåt och mår idag mycket fint. Haha. Så värt det och så trött på utelivet...

Ikväll blir det som det ser ut just nu tacos framför en film hela kvällen. Man uppskattar verkligen helgerna när man går upp innan 6 varje vardag!

Funderar på att publicera ett lite mer "allvarligt" inlägg sen med lite tankar och känslor jag har just nu, jag som alltid tänker så det knakar angående exakt allt... Ibland behövs lite ventilation, haha. Men vi får se hur det blir med det, det visar sig! Puss & kram sålänge.

Likes

Comments

Några bilder från månaden hittills, blivit lite väl många fikor ute kanske..

Hej!! Jag lever. Livet har minst sagt kommit emellan. Jag har väl gjort allt & ingenting kan man säga, just nu är allt ganska enformigt. Jobbar 7-16 varje vardag och efter jobbet gör jag andra viktiga måsten blandat med nöjen, haha. Men jag är glad för det!

Idag vaknade jag upp med världens halsont dock, åkte och badade jacuzzi efter gymmet igår och satan vad det inte var roligt att gå upp från badet i -6. Fyy.. Kan möjligtvis vara anledningen till att jag är sjuk idag, haha. Ska berätta mer om vad som hänt under tiden jag inte bloggat senare.

Nu ska jag jobba, ha det bra så länge! Vi hörs snart.❤️

Likes

Comments

Mobilbilder tagna i mörkret lär ju vara det bästa för en blogg...

Hej! Kom just hem till pappa och kollar lite på vad jag vill att han ska ha för inredning.. Det är fria händer för mig så det ska bli ett kul litet projekt då jag älskar att inreda och vet exakt hur jag vill ha det! Det ska vara vitt, lite beige, marmor, silver, fluffiga kuddar, massa ljus & fräscha tavlor. Tror jag får till något bra! Tvivlar inte på att jag kommer sno med mig hälften av hans inredning när jag själv skaffar lägenhet, hehe.. Detaljbilderna ni ser nu är vad som hänt på 4 dagar så it's more to come. Allt är köpt på Mio och favoriten är helt klart marmorbordet!!

Har hur som helst haft en lugn, ledig dag idag! Gosat med hunden, hämtat ut paket (ni får se sen!) och agerat lite chaufför. Ska snart åka och umgås med Maja en stund också, blir nog bra det. Vi hörs lite senare, kram kram!

Likes

Comments