Längesedan jag satt och skrollade igenom We heart it. Varför gör man inte det oftare? Får så himla mycket inspiration av den sidan, till allt. Ladda ner den appen ni med!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Härligt att en slinga hår hänger ner från ingenstans, men vi låtsas inte om det.

God morgon hur som helst, eller morgon är det väl kanske inte. Klockan är halv ett. Idag ska jag bara ta hand om mig själv tänkte jag. Kolla på en mysig film, bada, gå långt med hunden, lyssna på bra musik och slappna av. Dragit på mig en jobbig förkylning som gått fram & tillbaka över en vecka, usch. Känner verkligen i hela kroppen när det börjar gå mot höst och då blir jag alltid sjuk direkt...

Vad ska ni göra idag?

Likes

Comments

Hej sötnosar!

Haft en mycket produktiv dag idag måste jag säga. Haft telefonintervju, mailat företag, tagit tag i en annan viktig sak och lämnat ut cv. Känns alltid bra att ha fått mycket nyttigt gjort! Idag sa jag upp mig från jobbet kanske jag ska tillägga. Därför jag är igång med att söka nytt igen! Tror jag arbetat på tiotal arbetsplatser bara i år, nästan utan att överdriva. Men det är inte helt lätt att hitta rätt, att jobba i butik eller liknande känns inte utvecklande längre, med andra ord sjukt tråkigt. Hoppas på det bästa helt enkelt!

Hur som helst. I övrigt är allt bra med mig, ny resa bokad igen! Varför inte göra mer av det man älskar? Dumt att inte tycker jag. På ett sätt gillar jag att inte ha framtiden helt klar, jag är 18 år och jag kan faktiskt göra exakt vad jag vill. Vilken frihet ändå!

Hoppas ni haft en fin dag, vi hörs snart igen.

Likes

Comments

Det här året har hittills innehållit många roliga och speciella stunder som jag kommer minnas för livet. Mycket bra, men tyvärr också en del dåligt. Känner att jag måste skriva av mig lite, bara för att.

Jag har känt stark besvikelse mot främst en person i min närhet. Besvikelse skulle jag vilja kalla en av de värsta känslorna vi har. Att kliva ur ett förhållande är svårt, men att behöva klippa banden med en vän är nästan svårare. Man vill inte, men efter månader av tålamod och ett överflöd av chanser är man ibland så gott som tvungen.


Vänner är ett ord vi missbrukar, tycker jag. Vi kallar ytliga bekantskaper för vän, vi kallar vår gamla halvtaskiga klasskompis för vän. För mig är det något annat. En vän för mig, det är någon som ställer upp. Man älskar personen trots dennes olika brister. Man ljuger inte. Man stöttar även om det så innebär att ryta ifrån för att personen i fråga hamnat på fel spår, för hans/hennes eget bästa. Man är ärlig. Man hittar naturligtvis inte på elakheter och framförallt - man håller det som lovas och sägs, och det får stanna där. Mellan er. 


Denna beskrivning kanske låter dryg och petig. Men det är inte speciellt svårt. Känner man att man verkligen vill hålla hårt i sin kompis så är ingenting några svårigheter. För er som har en vän ni håller hårt i är denna beskrivning en självklarhet som ni förmodligen tycker är onödig att jag ens skriver ut. Men, det finns de som inte är med på den banan än.


Exakt denna beskrivning har jag fått stå och dra för en person som stått mig allra närmast detta år. Man ska inte behöva be någon att bli behandlad likadant. När jag var liten minns jag att jag såg alla personer över 20 år som vuxna, mogna och pålitliga människor. "De som lärt sig och inte gör dumheter som oss små." Nu närmar jag mig själv den åldern och måste tyvärr inse att verkligheten är långt ifrån det jag trodde då. Folk är elaka, folk beter sig oschysst och orättvist.


Vissa individer tror att de ska få god uppmärksamhet genom att förmedla det nyaste eller något helt påhittat. Men tro mig, det är inte så. Är du med personer du känner dig bekväm med och som är dina vänner på riktigt så tycker de om dig oavsett om du blivit arbetslös & dumpad eller vunnit på lotto och fått till det med drömbruden i stan. Det låter väldigt klyschigt, men den enda personen det säger något om - det är dig.


Jag känner att jag tappar tråden och inte riktigt vet om ni greppar vad jag menar. Men det jag vill komma fram till är att - Snälla, ta ingen i din närhet för given. Är det något jag fått uppleva detta år, så är det just det. De du kanske trodde skulle vara allra vänligast, kan visa sig vara de största energibovarna. Folk kommer & går, men är det riktiga vänner du har skaffat dig, så står de kvar och rör sig inte en millimeter oavsett vad. Ta inte emot kassa beteenden. Visa det redan från start. Annars är det så lätt för folk som mår dåligt att tro att de kan beté sig hur de vill för att de haft en dålig dag. 


Var ingen dörrmatta där folk kan stampa av sig sin skit. Droppa människor som gör dig illa, både framför och bakom din rygg. Ibland är det bästa beslutet du kan ta att bokstavligen vända på klacken, gå din väg och inte ens fundera på att titta tillbaka. Tack mig själv för att det var beslutet jag tog denna gång. Tack för att jag står upp för mig själv.


Det känns aldrig roligt att inse att man måste göra sig av med en nära person i sitt liv, att man helt enkelt inte kan tåla eller ta mer nu. Men, något gott kommer ur varje motgång. Du har en mindre energislukande person i ditt liv nu. Därmed öppnar du också dörrarna för något nytt, bättre. Tack för mig.

Likes

Comments

Rosa och kristaller. Kan det bli mer jag? Nej. 

Likes

Comments

Imorse efter att jag och Sandra blev upphämtade av Anton på tågstationen åkte jag hem och lämnade väskorna. Jag och han åkte vidare, köpte thai och sen åkte vi till pappas hus för att kolla hur det var! Supermysigt.

Efter det hälsade vi på hans mormor och pratade lite och nu tänkte jag redigera lite bilder! Ha det fint.

Likes

Comments

Topp/Lolita Lempicka Byxa/ZARA

Jag är värdelös på att uppdatera, jag vet... Men semester får vara min bra ursäkt denna gång. Dessa babyrosa skönheterna till byxor sprang jag in i inne på Zara här om dagen! Köpte dem även i svart. Tyckte till en början de liknade galon/mysbyxor men äsch, gillar dem! Sköna but still classy. Passar både till vardags och utgångar. Tycker de gör sig bäst till ett par klackar och en enfärgad topp. 


Likes

Comments

​Bilder tagna när vi för ett par dagar sedan besökte Italien. Vi har besökt tre länder på en och samma semester nu, så kul! Frankrike, Monaco, Italien. Så fint så man knappt kan tro sina ögon. Man får nypa sig i armen när man ser alla fina vyer, hus och havet. Älskar, älskar, älskar.

Likes

Comments

Foton tagna igår vid hamnen i Cannes. Då var 5 dagar i Frankrike över!

I morse åkte vi vidare till Monaco. Vi anlände nyss till vårt hotellrum, havsutsikt och varmt som tusan. Nu blir vi här en vecka, så himla skönt! Ska packa upp lite och sen blir det antagligen ner till havet som gäller, sen lär vi fylla upp kylen här lite, haha. Ha det fint!

Likes

Comments

Så mysigt att bara slänga på sig flip flops, gå och köpa frukost och ta med till stranden. Älskar utomlands-livet!!

Likes

Comments