Mobilbilder tagna i mörkret lär ju vara det bästa för en blogg...

Hej! Kom just hem till pappa och kollar lite på vad jag vill att han ska ha för inredning.. Det är fria händer för mig så det ska bli ett kul litet projekt då jag älskar att inreda och vet exakt hur jag vill ha det! Det ska vara vitt, lite beige, marmor, silver, fluffiga kuddar, massa ljus & fräscha tavlor. Tror jag får till något bra! Tvivlar inte på att jag kommer sno med mig hälften av hans inredning när jag själv skaffar lägenhet, hehe.. Detaljbilderna ni ser nu är vad som hänt på 4 dagar så it's more to come. Allt är köpt på Mio och favoriten är helt klart marmorbordet!!

Har hur som helst haft en lugn, ledig dag idag! Gosat med hunden, hämtat ut paket (ni får se sen!) och agerat lite chaufför. Ska snart åka och umgås med Maja en stund också, blir nog bra det. Vi hörs lite senare, kram kram!

Likes

Comments

Hej! Äntligen fått slänga mig på soffan efter en händelserik vecka. Jobbat 07-15 de tre senaste dagarna och gymmat en hel del på det. Fått halvdåligt med sömn också så känner mig helt slut, så det känns jätteskönt med helg nu! Ska strax åka och ta ett gympass innan jag ska hem till Filip senare. Ni får ha en mysig helg! Puss & kram.

Likes

Comments

Lite jag hittat på stan idag! En beige vinterjacka, en bikerjacka i mocka, en pälsbollsmössa, sport-bh, träningsbyxor och en massa smått som underkläder, smink och accessoarer. Nöjd!

Likes

Comments

Hej! Vi kom nyss tillbaka till hotellrummet. Har sprungit runt på Oxford street och även tagit en taxi för att kolla på Big Ben och en massa andra sevärdheter (ja, vi var för lata för att ta en sightseeing-buss, haha). Har gett mig själv en otrolig huvudvärk också i och med att jag gick in på Primark. Herregud vad folk det var. Och grejer! Visar er lite smakprover om en stund på vad jag köpt här.

Snart ska de andra på fotboll och se Chelsea mot Everton, jag stannar dock på hotellet och gymmar istället.. Ska strax beställa upp roomservice-mat också och hoppas på att den är bra! Vi hörs snart!

Likes

Comments

Hej gosisar! Vad som hände med min uppdatering kan man ju fråga sig.. Men nu är jag här igen med lite nyheter!

Har numera börjat jobba på förskola. Otroligt mysigt och kul om ni frågar mig. Eventuellt ett heltidsjobb på gång också på en kundservice, superroligt! Har även börjat gymma igen vilket känns både behövligt och bra. Har också bestämt att lägga mer energi på min hälsa, dvs sluta upp med bla festande (åtminstone det drickbara), bli bra med kosten igen och bara jobba, umgås med personer jag tycker om och ta tag i träningen ordentligt - helt enkelt fokusera på det viktiga i livet. Det är dags att växa upp nu. Haha

Till rubriken! Imorgonbitti åker jag till London på en långweekend kan man säga. Kommer hem igen måndag natt. Ska bli kul att upptäcka den staden, verkar finnas mycket kul att se och göra där! Bara strosa runt, shoppa, gå på restauranger, bo på ett superfint hotell.. Ja, det ska bli jättemysigt! Vi hörs mer när jag kommer hem. Stor puss.

Likes

Comments

Likes

Comments

Härligt att en slinga hår hänger ner från ingenstans, men vi låtsas inte om det.

God morgon hur som helst, eller morgon är det väl kanske inte. Klockan är halv ett. Idag ska jag bara ta hand om mig själv tänkte jag. Kolla på en mysig film, bada, gå långt med hunden, lyssna på bra musik och slappna av. Dragit på mig en jobbig förkylning som gått fram & tillbaka över en vecka, usch. Känner verkligen i hela kroppen när det börjar gå mot höst och då blir jag alltid sjuk direkt...

Vad ska ni göra idag?

Likes

Comments

Hej sötnosar!

Haft en mycket produktiv dag idag måste jag säga. Haft telefonintervju, mailat företag, tagit tag i en annan viktig sak och lämnat ut cv. Känns alltid bra att ha fått mycket nyttigt gjort! Idag sa jag upp mig från jobbet kanske jag ska tillägga. Därför jag är igång med att söka nytt igen! Tror jag arbetat på tiotal arbetsplatser bara i år, nästan utan att överdriva. Men det är inte helt lätt att hitta rätt, att jobba i butik eller liknande känns inte utvecklande längre, med andra ord sjukt tråkigt. Hoppas på det bästa helt enkelt!

Hur som helst. I övrigt är allt bra med mig, ny resa bokad igen! Varför inte göra mer av det man älskar? Dumt att inte tycker jag. På ett sätt gillar jag att inte ha framtiden helt klar, jag är 18 år och jag kan faktiskt göra exakt vad jag vill. Vilken frihet ändå!

Hoppas ni haft en fin dag, vi hörs snart igen.

Likes

Comments

Det här året har hittills innehållit många roliga och speciella stunder som jag kommer minnas för livet. Mycket bra, men tyvärr också en del dåligt. Känner att jag måste skriva av mig lite, bara för att.

Jag har känt stark besvikelse mot främst en person i min närhet. Besvikelse skulle jag vilja kalla en av de värsta känslorna vi har. Att kliva ur ett förhållande är svårt, men att behöva klippa banden med en vän är nästan svårare. Man vill inte, men efter månader av tålamod och ett överflöd av chanser är man ibland så gott som tvungen.


Vänner är ett ord vi missbrukar, tycker jag. Vi kallar ytliga bekantskaper för vän, vi kallar vår gamla halvtaskiga klasskompis för vän. För mig är det något annat. En vän för mig, det är någon som ställer upp. Man älskar personen trots dennes olika brister. Man ljuger inte. Man stöttar även om det så innebär att ryta ifrån för att personen i fråga hamnat på fel spår, för hans/hennes eget bästa. Man är ärlig. Man hittar naturligtvis inte på elakheter och framförallt - man håller det som lovas och sägs, och det får stanna där. Mellan er. 


Denna beskrivning kanske låter dryg och petig. Men det är inte speciellt svårt. Känner man att man verkligen vill hålla hårt i sin kompis så är ingenting några svårigheter. För er som har en vän ni håller hårt i är denna beskrivning en självklarhet som ni förmodligen tycker är onödig att jag ens skriver ut. Men, det finns de som inte är med på den banan än.


Exakt denna beskrivning har jag fått stå och dra för en person som stått mig allra närmast detta år. Man ska inte behöva be någon att bli behandlad likadant. När jag var liten minns jag att jag såg alla personer över 20 år som vuxna, mogna och pålitliga människor. "De som lärt sig och inte gör dumheter som oss små." Nu närmar jag mig själv den åldern och måste tyvärr inse att verkligheten är långt ifrån det jag trodde då. Folk är elaka, folk beter sig oschysst och orättvist.


Vissa individer tror att de ska få god uppmärksamhet genom att förmedla det nyaste eller något helt påhittat. Men tro mig, det är inte så. Är du med personer du känner dig bekväm med och som är dina vänner på riktigt så tycker de om dig oavsett om du blivit arbetslös & dumpad eller vunnit på lotto och fått till det med drömbruden i stan. Det låter väldigt klyschigt, men den enda personen det säger något om - det är dig.


Jag känner att jag tappar tråden och inte riktigt vet om ni greppar vad jag menar. Men det jag vill komma fram till är att - Snälla, ta ingen i din närhet för given. Är det något jag fått uppleva detta år, så är det just det. De du kanske trodde skulle vara allra vänligast, kan visa sig vara de största energibovarna. Folk kommer & går, men är det riktiga vänner du har skaffat dig, så står de kvar och rör sig inte en millimeter oavsett vad. Ta inte emot kassa beteenden. Visa det redan från start. Annars är det så lätt för folk som mår dåligt att tro att de kan beté sig hur de vill för att de haft en dålig dag. 


Var ingen dörrmatta där folk kan stampa av sig sin skit. Droppa människor som gör dig illa, både framför och bakom din rygg. Ibland är det bästa beslutet du kan ta att bokstavligen vända på klacken, gå din väg och inte ens fundera på att titta tillbaka. Tack mig själv för att det var beslutet jag tog denna gång. Tack för att jag står upp för mig själv.


Det känns aldrig roligt att inse att man måste göra sig av med en nära person i sitt liv, att man helt enkelt inte kan tåla eller ta mer nu. Men, något gott kommer ur varje motgång. Du har en mindre energislukande person i ditt liv nu. Därmed öppnar du också dörrarna för något nytt, bättre. Tack för mig.

Likes

Comments

Rosa och kristaller. Kan det bli mer jag? Nej. 

Likes

Comments