View tracker

Hej igen det var ett tag sen! Har haft en ganska lång blogg paus men det är för att det har varit så sjukt mycket på den senaste tiden T.ex med flytten och nu skolan... Men nu har vi iallafall kommit i ordning för det mesta. Jag väntar fortfarande på min nya säng som skulle ha kommit i veckan men är försenad så nu vet jag inte när den kommer. Har massa läxor varje vecka så får se när jag hinner blogga ska försöka ta mig tid att skriva minst 1 inlägg varannan dag. Vad tycker ni att jag ska skriva om? Skriv gärna en kommentera så att jag vet.

// Caroline
Likes

Comments

Hej! jag vet att jag inte har gjort något inlägg på typ en vecka och allvarligt talat så vet jag inte varför...

Nu sitter jag vid datorn på min pappas jobb och ska snart åka till lägenheten. Ikväll klockan 18:00 har jag träning med HIK ( Hittarps IK ).

Jag ska verkligen försöka uppdatera oftare och sköta mig. Och jag hoppas att det är någon som läser och kommenterar annars vet jag inte varför jag håller på.

Iallafall om det är någon som läser min blogg kan ni väl kommentera vad ni vill att jag skriver om här. När jag åker hem till Östhammar tror jag att jag ska gå ut och fotografera, då lägger jag väll upp bilderna.

Nu ska jag vänta tills pappa är klar så att vi kan åka "hem".

// Caroline <3

Likes

Comments

Tänkte berätta vad som händer imorgon. Första klockan 14:00 ska jag typ på "släktkalas" hos min mormor.
Sen lite senare på eftermiddagen kommer hela min familj åka ner till Helsingborg för att jag ska kolla på en skola på måndag.

Det kommer bli ganska jobbigt när hela familjen är i Helsingborg för att vi kommer bo och sova i en etta... Det är de ända vi har där nere just nu men den 2 augusti kommer vi hyra ett hus typ i en månad sen kommer vi flytta till ett annat hus i Laröd. Det första huset ligger i Råå. Men jag kommer skriva ett inlägg som handlar bara om flytten så håll koll :) .

// Caroline <3


Likes

Comments

klockan är 01:08 när jag skriver detta och jag kan inte sova. Det är så många tankar som snurrar runt i mitt huvud t.ex. Om flytten hur det ska gå. Men jag vill egentligen inte tänka på flytten för jag kommer lämna alla mina kompisar i skolan och liksom flytta till en helt främmande stan där jag inte känner en ända person. Men jag hoppas att det går bra.

"Idag" har jag spelat minigolf med mina vänner, det var så roligt och jag vann så det blev ju ännu roligare då. Och nu på kvällen har jag bara tagit det lugnt. Men jag känner att jag verkligen skulle behöva träna så det blir nog ett litet träningspass imorgon. Kommer nog fokusera väldigt mycket på mage, ben och armar. Tekniskt sätt ungefär hela kroppen.

Nu ska jag försöka sova och ladda upp för morgon dagen. 

GOD NATT hoppas ni kommer fortsätta läsa min lilla blogg.

// Caroline <3

Likes

Comments