Hey

Mit navn er Caroline og jeg er 15 år og går i 9. klasse. Jeg bor sammen med min mor, far og lille søster på Vestsjælland. Til hverdag går jeg i skole, er sammen med vennerne og dyrker sport. Jeg går til Rytme gymnastik på mit 10. år, og træner et mindre rytmehold ved siden af, på mit 3. år.

Jeg har lavet denne blog, da vi har om blogging i skolen. Jeg kommer til at lave nogle forskellige indlæg selvom det er skolerelateret. Jeg elsker musik, tøj og sport. Udover det elsker jeg at rejse og være sammen med familie og venner, hvilket i nok også kommer til at høre mere om.

Jeg håber i vil følge med.

- Caroline

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Branding bliver anvendt hver dag på mange forskellige måder. Alle brander i en eller anden sammenhæng på sociale medier eller i den virkelige verden. Efterhånden kan du ikke gå på instagram eller Facebook uden at støde på branding. Mennesker som måske er blevet kendte, kan godt blive kontaktet af firmaer, der gerne vil have at de brander om deres produkt. Personen Får måske sponsoreret et produkt, eller får nogle penge for at tale om produktet, så er det reklame.

Igår gik jeg ind og tjekkede mit insta-feed, og jeg fandt meget hurtigt sponsorerede indlæg. Beauty- eller fashion piger, som får tilsendt tøj eller skønhedsprodukter. Jeg oplevede også at der kom annoncer op på mit feed selvom jeg ikke har bedt om det. Det er branding!

Jeg synes branding er en god måde for de forskellige firmaer, så de kan komme længere ud med deres produkter. Spørgsmålet er bare, hvem kan man stole på?

Når folk bliver sponsoreret skal de skrive at det er reklame. Mange tror at folk er betalt for, at snakke godt om et firmas produkt uanset hvad. Dem der bliver sponsoreret fortæller dog at de aldrig ville lyve om et produkt. Man kan aldrig vide om folk taler sandt, men man må regne med at de fleste kun vil give deres ærlige mening, til dem der følger med.

Dette var mit første indlæg, som vi skulle lave i skolen. Håber i kunne lide det.

-Caroline

Likes

Comments