TRAVEL

D. 2. april tog min klasse og jeg på studietur til London. Vi var hjemme igen d. 7. april, men undervejs fik jeg taget nogle billeder, som jeg blandede sammen i en lille collage. London stod bla. på gåture i parker, lækker mad, shopping osv. Desværre var jeg på hospitalet første dag, hvor jeg endte med at få krykker og gik med dem hele ugen.

Men jeg synes selv, at ideen om collagen var ret hyggelig, så det bliver nok ikke den sidste. Jeg ved, at det ikke var så mange billeder, men synes at flere ville blive lidt voldsomt.

Kys, C

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

CLOTHING

BLONDE-BH HER // BUKSER HER // STØVLER HER // TRØJE HER // VEDHÆNG HER // HALSTØRKLÆDE HER

Hey bloggen,

Jeg har tænkt på, at det kunne være fedt med nogle outfits, som jeg bruger meget samt nogle, som jeg synes kunne se godt ud. Så her er første outfit, som jeg virkelig tit har på, fordi det er så behageligt og samtidig klassisk og simpelt.

Kys, Caro

Likes

Comments

BEAUTY // JEWELRY
Det er ved at være noget tid siden, at jeg har lagt noget op her på bloggen. Jeg har på det seneste haft ret travlt med skole, afleveringer og arbejde. Men nu er det tid til et indlæg omkring mine smykker. Jeg bruger smykker hver dag, da jeg synes, at det er nogle gode accessories og virkelig kan pifte et outfit op.

Venstre hånd: Først på min tommelfinger har jeg min fars forlovelsesring. Han bruger den ikke selv, så han tilbød mig den. Så på min ringefinger har jeg en ring, som jeg fik af mine forældre i julegave fra Jane Kønig. Modellen hedder "Mellem fletring i sterling sølv" og jeg er virkelig glad for den.

Højre hånd: Jeg har ALTID mit ur på. Det er virkelig et must for mig og uden det, så er jeg helt utilpas. Det er fra Marc Jacobs. Jeg fik det, da jeg sluttede 1.g, så det er ca 9 måneder gammelt. Så har jeg også 2 armbånd på, hvor den ene er fra min skønne veninde. Det er det tynde lyse armbånd fra Maanesten. Ved siden af har jeg mit lidt tykkere armbånd, som også er fra min mor, som er et smykke, som har været i familien længe.

Derudover har jeg to ringe på min ringefinger. Den lille inderste er en ring fra min mor, som jeg fik til min konfirmation. Det var en ring, som hun fik af sin egen mormor, da hun blev konfirmeret. Den er lavet af hvidguld og har 9 sten i. Den anden ring er min marguerit ring, som jeg ligeledes fik i konfirmationsgave af min gudmor og hendes mand. Det er den lille model, da jeg ikke er vild med, at ringe kan mærkes på siden af de andre fingre.

Ud over mine smykker på hænderne har jeg også altid 2 halskæder på. Den ene er fra min kæreste, som er fra Moss Copenhagen, hvor mit stjernetegn er indgraveret og den anden er fra min bedste veninde, hvor der er indgraveret mine intentialer.
Det var så alle de smykker, som jeg bruger i min hverdag.

Kys, Caroline

Likes

Comments

DAILY

På min skole har vi ferie i uge 7, hvilket betyder, at jeg nu er tilbage på skolebænken. Jeg elsker, når vi har ferie, for så er der mere fritid, og mere tid til træning, veninder, mine kæreste osv. Men jeg tænkte, at jeg ville dele mine hverdagsrutiner, nu hvor jeg selv er tilbage på dem. Måske det kan give lidt inspiration.

1. Gå i bad og find tøj om aftenen
Jeg kan bedst lide at gå i bad om aftenen, da det giver mig mere tid om morgenen til morgenmad osv. Det er virkelig smart og det er giver dig overskud om morgenen. Altså jeg ændrer ofte selv mit tøj om morgenen, men så har man altid et udgangspunkt og ender ikke lige så ofte i tøjkriser.

2. Morgenmad
Morgenmad .. Det er jeg ikke god til. Jeg plejede aldrig at spise morgenmad, men jeg er begyndt på en slags kur, som skal ende som en livsstilsændring. Men det vil der komme et seperat indlæg omkring. Men det er jeg begyndt på nu. Jeg kan mærke, at det gør mig meget gladere og får mere energi i løbet af dagen.

3. Transport
Jeg bruger hjemmefra og til min skole 50 minutter. Det er virkelig lang tid, men jeg bruger tiden på at lytte til musik. Jeg hører meget forskellig musik, men det vil der komme et indlæg om for sig selv. Når jeg er inde hos min kæreste, som jeg ret ofte er, så tager det 15 minutter at komme i skole, hvilket er så dejligt, for så kan jeg/vi sove meget længere.

4. Træning, veninder, min kæreste osv.
Træning er en del af min livsstil, og jeg nyder at træne. Mit mål er at træne hver anden dag eller i hvert faldt 3 gange om ugen. Jeg træner enten i Stenløse i området, hvor jeg bor ellers træner jeg med min kæreste enten i Christianshavn eller på Strøget.
Udover træning, så prøver jeg også at få tid til veninder. Det er dog ret svært, da der er mange afleveringer og lektier, som også skal klares. Jeg tilbringer også meget tid med min kæreste.

5. Søvn og sengetid
Jeg vil rigtig gerne blive bedre til at komme tidligt i seng. Men jeg renser altid mit ansigt om aftenen, hvor jeg fjerner make-up og renser det med renseskum osv. Jeg vil også komme til at lave et indlæg omkring min renserutine. Men efter jeg er færdig på toilettet med at rense, børst tænder, været i bad osv., så ligger jeg mig altid i seng og ser Youtube, en film, læser eller ander lignende. Dette gør en træt, som er godt. Jeg synes dog også, at det kan være dejligt om aftenen lige at komme ud og gå en tur. Nu har jeg fx en hund, hvor jeg nyder at gå ture med ham.
Om aftenen elsker jeg også at nyde en kop te, mens jeg ser film, Youtube osv.


Kys, Caroline

Likes

Comments

PERSONAL

Hej alle sammen !

Jeg tænkte, at det ville være en god ide at starte ud med et indlæg, hvor i kan lære mig lidt at kende. Så enjoy.

1) Fulde navn?

Mit fulde navn er Caroline Nørlund Løwe Christensen.

2) Hvor høj er du?

Årh, jeg kan ikke heeeelt huske det, men jeg tror, at jeg er omkring 1.64.

3) Har du søskende?

Nope, er enebarn. Jeg har altid ønsket mig en lillebror eller lillesøster, men det skete aldrig.

4) Går du på STX eller HHX?

Jeg går på HHX, hvilket jeg er virkelig glad for. Jeg HADER alle de naturfaglige fag, som der ikke er noget af på HHX. Jeg går på Niels Brock JTP, hvor jeg går på linjen Økonomi & Samfund. Lige nu går jeg i 2.g.

5) Din livret?

Livret? Hmm, har ikke en livret som sådan, for jeg kan lide meget forskellig mad, men jeg er helt vild med en god, rød, saftig bøf, men jeg kan virkelig også godt lide sushi. Men jeg har en stor appetit, så jeg spiser, hvad jeg bliver serveret.

6) Hvad har du altid i din taske?

Jeg har ALTID en læbepomade i min taske, men gerne flere. Jeg hader at have tørre læber, og især her når det er koldt og vejret skifter sådan, så bliver ens læber hurtigt tørre. Men jeg har også altid mine høretelefoner med, for når jeg bruger 40 minutter fra mig selv og til skole, så har man brug for høretelefoner.

7) Hvad lytter du til af musik?

Jeg hører meget forskellig musik, fra jeg står op, til jeg går i seng. Det er alt muligt forskelligt, men i kan jo tjekke min Spotify ud. Jeg hedder bare Caroline Løwe.

8) Yndlingsserie?

Prison Break, årh en god serie! Det er virkelig god, og jeg er lige blevet færdig med de 4 sæsoner på Netflix, haha. Men er også helt vildt med tøseserier som Gossip Girl og Pretty Little Liars. Men dem har jeg set så mange gange, så skal faktisk finde en ny serie og se. Måske Breaking Bad eller den nye serie Riverdale.
Men okay, min one time favorite serie er Friends. Har set alle 10 sæsoner, hvert et afsnit mange gange haha.

9) Hvem er din yndlings youtuber?

Jeg ser meget youtube, men mest de videoer som ser interessante ud. Men jeg er helt vild med Emilie Briting, Emilie Malou og Astrid Olsen. De 3 er så cool og er helt vild med deres videoer. De har vildt fed stil på hver deres måde, og fx Emilie Briting er mega grineren, men jeg får mere inspiration fra de to andre.

10) Hvem inspirerer dig?

Det må nok være Beyoncé. Hun er simpelthen en fantastisk kvinde. Jeg er helt vild med hendes holdninger, prioriteringer og hendes musik. Hun er virkelig en fantastisk sanger. Jeg var til hendes koncert i Parken, sidst hun var her. Det var en virkelig god koncert og de små "taler", som hun holdt mellem sangene. Det var virkelig rørende men samtidig meget smukt.


Kys, Caroline

Likes

Comments

PERSONAL

Hej alle sammen og velkommen

Efter laaaang overvejelse har jeg valgt at starte min egen blog. Jeg har i lang tid overvejet det, hvor jeg altid har fået talt mig selv fra det. Men nu føler jeg mig klar og vil igang. Jeg vil komme til at skrive om mine op og nedture i livet, min hverdag og oplevelser i mit liv. Jeg har selv fået meget inspiration fra andre bloggere, så jeg håber derfor også, at i vil kunne få noget inspiration hos mig.

Jeg vil i de næste par indlæg fortælle jer lidt om mig og ellers bare springe ud i det.

Kys, Caroline

Likes

Comments