Godmorgon! Hoppas ni sovit gott, det har jag. Torsdag och lovet börjar gå mot sitt slut men än så länge har det varit ett fantastiskt lov. God mat, körskola och alla hjärtans dag hos pojkvännen. Ska sätta mig och plugga lite teori för att sedan gå ut och rida Freyfaxi en sväng. Får se om jag även drar mig in till gymmet, är lite knepigt att ta sig dit då jag spenderar lovet på Orust. Tar 40-45 min med buss.. blääblää. Ska återgå till mitt körkortsplugg en stund.

Ska fortsätta mysa lite med katten samtidigt så vi hörs. Kram🌟

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas ni har haft en bra Måndag hittills. Imorse var jag hos läkaren en snabbis sedan åkte jag och mammis till Ikea för att äta lunch. För min del blev det kyckling, grönsaker med tillbehör och mamma tog någon fiskrätt. Övningskörde påväg hem och nu har jag tagit en liten paus från all körkortsteori, är sjukt mycket att lära in. Ska även till körskolan imorgon bitti för att gå på Riskettan. Blev föresten uppringd häromdagen med glada nyheter. Har fått ett till jobb !! Under sommaren. Är en skön känsla att kunna dra in egna pengar. ✨ Har föresten lov just nu, vilket är jätte skönt. Går sedan 1 vecka i skolan och sedan är det praktik, APL under den perioden kommer jag arbeta i en klädaffär för dam och man. Praktiken är ett super tillfälle att få mer arbetslivserfarenheter, för att sedan kunna skriva det på sitt CV.

Likes

Comments

Är sugen på att åka till London under årets gång. Kanske till hösten med någon vän? Får se. Ska börja spara pengar till det och se hur det blir i slutändan. Var i London med mamma för 1,5 år sen. Då bodde vi väldigt centralt och bra. Har kärat ner mig lite i staden men skulle även kunna tänka mig att besöka andra delar av Storbritannien. Har så mycket kvar att besöka och upptäcka. Känns lite extra betryggande att det är kort flygtid plus att man talar engelska där. En älsklingsstad men andra ord. Sedan kan man knäppa mycket fina bilder till Instagram också ;)

Har ni några platser/ställen ni vill besöka under årets gång?

Hoppas ni haft en bra dag och att får en bra dag imorgon. Kram på er✨

Likes

Comments

Hej på er igen! Sitter just nu med lite plugg och musik i lurarna efter en rätt seg skoldag. Ska träna på lite redovisningar jag ska framföra denna veckan. Har även praktiskt prov i naglar på onsdag som jag inte får faila på. Stresssss.

Har börjat räkna ner dagarna lite smått till Barca, körkort och 18-årsdag.. 2017 är året mina vänner. Skämtosido. Känner dock att skolan inte är så funny just nu, måste ha saker att se fram emot. Bästa sättet att kunna känna sig motiverad på är just att ser fram emot saker man tycker ska bli riktigt kul. Har lite idé torka just nu känner jag, det enda som cirkulerar i mitt huvud är skolarbete osv, ni förstår. Hoppas ni haft en super duper helg med bra människor kring er. Min helg bestod utav invigning av thaimat(bästa som finns efter tacos) Lite hästmys, jobb och även pojkväns häng. Kikar in här snart igen!

Likes

Comments

Äntligen helg!! Helgen har varit lugn hittills och kommer även förbli det, jobbar imorgon bitti. Är just nu hos pojkvännen och väntar på att han ska komma hem från sin träning. Drar mig sedan mot Göteborg för arr det inte går några bussar från öarna på söndags mornar. Tänkte kanske dra mig till gymmet och köra ett pass, har inte tränat sen torsdags, kroppen behöver röra lite känner jag.
❤ Hoppas ni får en fortsatt fin Lördag mina vänner!

Likes

Comments

Har fått ett dille på träningskläder, finns så mycket fint att rocka!!💃. Dagen till ära blir ett mer tränings riktat inlägg. Själv känner jag att gymmet har blivit ett tillfälle på dagen där man släpper allt som cirkulerar kring än hela tiden. Ett bra break från skolan helt enkelt.

- Intresserad av något plagg? Klicka på det så dyker försäljaren upp-

Likes

Comments

Något jag inte har pratat om innan, vad jag vet. Är hur mitt drömhus/ställe ser ut. Eftersom jag är uppvuxen på en hästgård känner jag att hus är något jag vill bo i. Lägenhet är nog inget för mig, i alla fall inte i skrivande stund. Vem vet jag kanske ångrar mig.

Men att få designa och bygga sitt egna hus är något jag skulle kunna tänkta mig. Den känslan är nog fantastisk när ens tankar och ideér blir till verklighet.

På sidan weber.se Kan man beräkna produkt kostnader för att bygga sitt hus med mera, vilket är super.


Beskrivningen på mitt drömhus är ett vitt medelstort hus/villa ute på västkusten. Stora fönster som släpper in mycket ljus och invändigt vill jag hålla det väldigt stilrent, mysigt och cleant och inte ha skrikiga färger som ger mig huvudvärk ;) Hade gärna haft utsikt över havet då jag älskar vattnet och hade gärna haft en egen liten brygga. Att beskriva sitt drömhus är rätt knepigt, man har ett hum i huvudet om hur man vill ha det. Så är det nästan med allt, enligt mig. Men jag tyr mig till kusten. Känns mer som en trygghet att veta vart allt finns och att familj/släkt finns nära tillhands. Har ni några tankar och ideér kring hur ni vill bo i framtiden?

Likes

Comments

Hej på er godingar! Hoppas ni haft en bra start på den nya veckan. För mig, vet inte om det är för alla gymnasieskolor så började vårterminen idag. Vilket innebär ett nytt schema osv. Har faktiskt fått ett bättre schema nu i vår än vad jag hade under höstens gång. En annan "rolig" nyhet, i alla fall för oss på skolan.. De har beslutat om att återinföra matkorten som vi haft tidigare då skolmaten nu är sämre än sämst. Äntligen!! Dagen idag har bestått utav 1 sminklektion med 90-talet som tema. Och en annan lektion där vi går igenom tradition och utveckling. Sedan åkte jag till gymmet för att svettas lite(MYCKET) och idag blev det ett långt pass då jag skulle med en specifik buss för att åka och kolla på min lillasyster när hon tränade/red. Körde blandade övningar idag för att variera mig lite. Har haft en rätt vanlig måndag helt enkelt. Ska ta och krypa ner i sängen och sätta på någon mysig film innan jag somnar. Godnatt på er! 🌾

Likes

Comments

Kontakta mig? carolinelindstromtjorn@gmail.com