Hej!
Länge sen jag kikade in här.
Det är mycket som har hänt, jag har flyttat Anton till en annan anläggning och vi trivs super. Men Mer om det senare.

Det jag egentligen ville skiva av mig om är att allt annat just nu känns som en grå zon, om inte ännu mer åt det svarta hållet.
Just nu är min trygghet, mitt lugn, min yoga hemma, hemma i lägenheten. Gärna i en varm dusch. Där finns ingenting förutom mig och mina tankar. Men ingen annan att dra upp fasaden emot, inga måsten inget rännande, inget jobb, ingen prestige. Bara jag och mina tankar.

Jag tänkte precis gå in på att skriva om att det känns som att det inte finns tid. Att jag ständigt känner att jag måste göra saker som jag inte hinner med. Lite komiskt eftersom jag nyss varit på en jätte bra föreläsning där jag nyss fått lära mig att vi faktiskt har väldigt mycket tid, men det handlar mest om vad vi själva väljer att spendera den tiden på. Så jag väljer hellre att formulera mig som så att orken är slut. Tiden finns men orken att göra något mer än det jag absolut måste är slut. Jag hinner men jag orkar inte städa, ta hand om mig själv, måla osv. Utbrändhet? Ja kanske.
På jobbet är allt kaos, en enda röra där jag försöker hålla skenet uppe men jag är brytfärdig när jag är klar. Stress är bara förnamnet.
Vidare till stallet när arbetsdagen är slut, där jag har fastnat i mitt dumma tänk och jämför mig med alla andra och där jag ser mig själv som sämst i världen. inte konstigt att jag fastnat? Ändå står jag på en anläggning med så bra människor och där jag inspireras av deras driv, men ändå....

Nu känner jag att väggen är nära, jag vill bryta ihop när som helst. Och vem tackar mig när jag väl hamnat där? Men vad gör man om man vet att man är påväg dit? Hur bromsar man? Jobbet kan jag inte förändra och inte så mina måste rutiner. Det är som bäddat för krasch! Vem säger man till?

Helst av allt vill jag sitta i en het dusch och smälta bort! Sitta i timmar...där behöver jag inte ta tag i problemen. Speciellt när man inte kan sova som man ska.
Det är nog nu!
Jag orkar inte ens sova för jag orkar inte ta tag i min morgondag. Fast det är helg och jag får göra det jag vill och älskar så känns det jobbigt. Allt är jobbigt när orken är slut! Ge mig en laddningsbar laddare så jag kan ladda mina batterier. Jag behöver det nu!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag älskar min livsstil och timmarna som jag spenderar i stallet. Är jag inte på jobbet så är jag i stallet. Majoriteten av min vakna tid. Visst kan vissa dagar kännas tuffare en andra. Stiga upp tidigt på morgonen fast ögonen är som grus. Eller de där kalla vinterdagarna när tårna och fingrarna är blåa av is. Men varenda dag, varenda minut är värd det. För jag älskar det.

Så många gånger som jag ställt mig frågan vad jag skulle göra om jag inte hade hästarna i mitt liv, om jag inte hade Anton. Jag tror verkligen att jag skulle vara en helt annan människa och ha en helt annan personlighet. När det känns tuffare så hittar man alltid ljuspunkterna och man vänder det på något sätt så att det blir lite lättare! Genom att sätta mål och ha rätt attityd till allting! Hästar är livet för mig! 😍❤️

Likes

Comments


God morgon allesammans.

Förra helgen så spenderade jag hela min helg som funktionär på klubbens tävlingar som ni redan vet. Men denna gång bestämde jag mig för att damma av min kamera som har legat gömd alldeles för länge nu.

Förr älskade jag att fotografera och gick några enskilda fotoutbildningar på högskolan för ett ex antal år sedan. Då visste jag ingenting om fotografering mer en att zooma in och ut och trycka på knappen med inställning på auto. Idag vet jag betydligt mer men efter att Markus gick bort, som jag älskade att fotografera mer en något annat så försvann fotointresset med honom.

Men idag har jag kommit långt att komma mer och mer på fötter, att bli starkare. Någonstans långt inne i mig kände jag att det var dags igen. Så här får ni ett litet smakprov. En helt annan typ av redigering men jag ville hålla mig lite lekfull denna gång så förvänta er inga fantastiska bilder. Detta var trots allt första gången på flera år. En del av bilderna är jag mer nöjd med en andra, men jag hoppas på att det kommer växa fram lite mer charm allt eftersom jag får träna igen. Men jag uppskattade verkligen att få fotografera igen. Men som sagt, jag är ingenting mer en än glad amatörfotograf. :)

Likes

Comments

Kan inte hålla mig, här är min nya pärla! Materiell lycka 😍❤️

Likes

Comments

Åh äntligen har min nya ridhjälm som jag beställt kommit. Jag kommer visa er bilder lite senare, förhoppningsvis redan ikväll om datorn hemma vill fungera ;) Jag älskar den. Skulle ni kunna gissa vad jag köpte för någon ?

Likes

Comments

En helg med full fart har det varit. Jag har varit funktionär till klubbens dressyr och hopptävling och sedan har jag varit igång med mycket annat! Just nu känner jag mig helt slut så jag ska absolut krypa ned i sängen och slumra strax. Imorgon är det en ny vecka igen med nya utmaningar och jag och Anton ska tråna mot nya mål! 😍

Vacker lördagskväll när jag mockade hagen!Livet är så vackert! Vi behöver bara öppna ögonen för att se det i allt vi gör! ❤️

Likes

Comments

​Anton känns finare en någonsin just nu! Vi är under igångsättning och travar i skog och mark! Hans bjudning är på topp och en liten impuls och han exploderar! Vilka gångarter han besitter! Vi jobbar inte med någon samling alls just nu utan tänker framåt och i mer mellantrav eller en kort kort jogg, lång och låg! Men ibland stämmer jag av med någon samlande halvhalt och han sätter under sig med sådant tryck! Fantatsik känsla att uppleva! Men jag ska ha tålamod! Snart får vi rida fram men också samla och trimma på banan igen! På söndag ska kag förälska filma lite 😍

Likes

Comments


Fotograf: Ida Wallberg

Åh vad jag är glad. Det är helt obeskrivligt. För en vecka sedan åkte jag in till veterinären för vårt återbesök. Böjprovet visade 0 grader och lika så longeringsprovet. Nu har jag och Anton försiktigt satt igång. Vi har varit ute i skog och mark och skrittat.

Nästa vecka ska vi försöka jogga lite kortare stunder. Högst 5 minuter och succesivt öka. Anton är för tillfället helt vild att hantera och har börjat hitta på fula olater mot mina stallkompisar. Nafsar och gnager på kläderna. Jag märkte bara igår hur han sprang omkring som ett yrväder i hagen och när jag skulle plocka in honom till stallet gick han i passage bredvid mig hela vägen. Jag tror att det är en kille som är ganska så rastlös just nu. Nog för att han har varit rastlös tidigare också, han har ju trots allt vilat i 2 månader, men nu är han ju extremt pigg xD

Oj vad vi har saknat det här. Lika mycket båda två :D <3

Likes

Comments

Min fredag började sådär lagomt roligt igår. Eftersom jag hade bokat upp min eftermiddag/kväll med mina vänner så ställde jag klockan lite extra tidigt för att åka till stallet och fixa i ordning Allt innan jobbet. I stallet var det mysigt med hästarna som stod inne och mumsade på sitt hö. När jag sedan skulle ta och köra från stallet till jobbet så smäller mitt ena framdäck. Suck, där stod jag med punktering på vägen med stressen i halsen att ta mig till jobbet i tid. Som tur var min bästa Emma morgonpigg och kom och hjälpte mig! ❤️

Som tur var hade jag en jätte trevlig dag på jobbet och sedan en fantastisk kväll med mina fina vänner! Tack för att ni räddade min fredag! 😃❤️

Likes

Comments