Middag

​Jeg er vel ikke den eneste som elsker pasta? Jeg har generelt alltid vært skeptisk til å blande laks med "vanlig retter", som med pasta, taco og lignende. Men denne oppskriften fikk meg til å snu - hvertfall når det gjelder pasta! Det er sunt, og det går lynraskt å lage.

Til 2 personer trenger du:

  • ​250 gram laks
  • 250 gram pasta, gjerne grønnsakspasta
  • En halv boks mager kesam
  • 200 gram cherrytomat
  • 1 hel løk, eller en halv bunt vårløk
  • En halv sitron, og masse sitronpepper

Kok opp pasta etter anvisning på pakken. ​Stek laks med sitronpepper, og behandle gjerne laksen litt "hardt" med stekespaden slik at den flaker seg. Kutt opp cherrytomat og løk (vårløk). Når pastaen er ferdig kokt og laksen ferdig stekt, bland alle ingrediensene og skvis frisk sitron over.


​Jeg oppdaget at det var litt vanskelig å få denne retten til å se god ut, siden det bare er en diger blanding, men du må virkelig prøve!! Fantastiske smakskombinasjoner, og jeg lover deg at du ikke vil angre :-)

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments