Nu var det ett himla bra tag sen jag var inne här. Jag har svårt att komma igång och fortsätta.

För några veckor sen frös vattnet utanför till is och typ hela stan var ute och åkte skridskor på isen. Jag och Pontus tog en promenad ut och på tillbaka vägen blev detta vår utsikt mot huset

Likes

Comments

​Hemma på hyllan är det blandat med gamla och nya saker. Fick ta ur batteriet ur klockan för den lät så högt haha. Vi kunde inte sova här hemma

Likes

Comments

Varje gång jag är sjuk blir jag sugen på att pyssla haha, igår drog jag fram symaskinen och

började på en liten test tröja. Fel tyg och kass maskin men man måste börja nånstans

Likes

Comments

Jag har blivit med glasögon. Senaste åren tycker jag att synen har blivit suddigare på långt håll och går och kisar omedvetet för att se bättre. Jag som alltid har tyckt att jag verkligen ser perfekt när andra klagar på sin syn, men nu förstår jag hur det känns. Är fortfarande ovan och har bara på mig dom hemma och när jag kör bil, känner mig nog inte riktig bekväm i att visa mig med dom hehe :)

Till slut blev det ett par Vasuma - Eggeater som ska vara unisex. På Synsam hade dom 50% på alla bågar så jag passade på.

Likes

Comments

Grym låt, går repeat på högsta volym!

Likes

Comments

​Jag har plockat ut fina grejer som jag skulle vilja ha till vardagsrummet. Älskar ljust och grått!

Likes

Comments

Frisören la i en toning i mitt hår efter att jag tyckte att det skiftade i grått för att det skulle få en varmare nyans. Det hände inte så mycket men hon sa att det skulle bli bättre efter ett tag. Det är svårt att veta vad jag skulle gjort i den situationen, jag vill inte ha gråskiftande hår men jag vill heller inte tjata ihjäl mig för att hon skulle göra om det en tredje gång. I vissa ljus ser det ok ut. Men i vissa ljus ser det verkligen grått ut. Hade med mig en bild på hur jag ville ha det och tyvärr är det inte i närheten :´( Nu har jag det i tofs varje dag.

Detta är efter återbesöket med toning:​

Det skiftar verkligen i olika ljus och ser lite dassigt ut. Varit på jakt efter någon färgbomb som kan göra det varmare men med min otur vågar jag inte ge mig på det om det blir fel!

Likes

Comments