Header

Hur kan de säga att "såhär får alla barn tänder"
Ja Liv ska ju va tvärtom med allt men tänderna stämmer inte alls.
"De ska först få 4 framtänder."
Nej. Liv fick framtänder och hörntänder.
Sen ska se få de fyra bredvid. Nej inte de heller. Liv har fått 4 "framtänder" uppe och 2 nere. Och kindtänderna längst in uppe. Och 4 kindtänder påväg nere.
Inga som helst tecken på de sista "framtänderna"
Hörntänder kanske de heter inte vet ja men ni förstår 😂

Liv har alltså tänderna , 11, 12, 21, 22, 26,16 och 41 & 31. Inte alls så som man ska ha 😂

Likes

Comments

Åh som jag väntat på dehär.
Nu har vi äntligen fått de första 2 napparna.
Och vilken ära bara den saken att vara några utav de första som får testa på dem.
Liv fick sina idag och hon älskar dem.
Samma form som MAM och esska , som också är de enda formen hon tar. Tur för oss för hur fina är inte dehär napparna ?

Är ni intresserade av o prova dessa fina går ni in HÄR och knappar in färgval och storlek. De finns 0-6 mån och 6+. Så bra att de har olika storlekar så de passar alla nappbarn ☺️

Dessa nappar har även lufthål och passar då även barn med lite känsligare hud.

Vill ni ha 20% rabatt på era köp kan ni använda rabattkoden carrokuusinen20
Denna koden funkar på allt ni beställer , inte bara napparna ☺️
Shoppa loss , imorgon kommer löning 👌🏻

Likes

Comments

Jag har iaf fått håret fixat denna veckan.
ÄNTLIGEN.
Mörkare och längre 👌🏻
Älskar o ha långt hår. Men mitt vill ju inte sammarbeta och då får man fuska 😬
Orkar inte sminka mig o hade bara sämst bild på hur håret va innan. Men ni får få de ändå 😅

Likes

Comments

Nu är det slut på allt som har med det o göra. Allt.
Utom på lördagar.
Nu ska jag och Tim spara pengar. Så nu är det slut med energidricka och Cola varje dag. Chips godis ja allt vette fan vi köper på veckorna ! Vi ska även försöka dra ner på cigg så gott de går o kanske tom sluta !
Vore så himla gött om vi lyckades o sluta.
Jag menar efter 10 år är de fan inte lätt !
Haha sorry mamma.
Du fick reda på de när ja va 18 🙄🙈
Så ja vi säger 6 år 😂
Ne men på riktigt. O kunna spara alla pengar vi lägger på sån skit.
För det är skit. Egentligen.
Men ett jävla dumt beroende.
O kom inte o predika att jag ska sluta med nässpray för då kommer ja dö innan näsan är bra igen. För jag får inte ta den bra sprayen mot o sluta , eller jag får men har blivit tillsagd o inte ta den då risken är för stor för mig för o få ett missbildat barn till.. i hela 5 år efter att jag slutat med den 👎🏻

På måndag börjar vi. 👌🏻👌🏻
Önska oss lycka till 😂

Likes

Comments

När min bästa kompis gick bort så hade jag väldigt svårt att förstå det, det var många kvällar jag ringde ihop om att han skulle svara..
Ofta som jag pratade med honom o hoppades på svar om att ingenting hänt.
När Alva sedan gick bort blev det värre. Jag bad om tecken för att få träffa henne.
Tror ni på spöken?
Jag har alltid trott på spöken och alltid älskat att lyssna på spökhistorier och liknande.
Men samtidigt varit livrädd.

Jag var hos ett medium 2012, där jag fick höra att jag hade Alva , min vän och min morfars farmor bakom mig.
Morfars farmor är min skyddsängel tydligen. Har alltid haft svårt för o tro på änglar men när jag 2014 fick höra att "farmor" höll på o tränade upp Alva till att bli skyddsängel till mina framtida så kändes de jätte konstigt. Men samtidigt så kändes de skönt.
Livs skyddsängel är hennes storasyster.
❤️
Tillbaka till 2012 nu då , han kunde pricka in så mycket saker. Som hur Alva såg ut , vad hon hade för kläder , hur hon dog och massa sådant. Kunde berätta hur min kompis såg ut , hälsningar från honom och massa.
Han sa även att
du kommer få barn med ett ex , och inga fler med den du lever med idag.. han du lever med är inte bra för den och inte heller den rätte.
När jag hörde att jag skulle få barn med ett ex så blev jag som manisk och kunde inte längre tänka mig ett liv med Dennis. Allt stod i fokus på att jag skulle ha barn med ett ex i framtiden.
Men det dröjde inte länge innan jag glömt detta.
Åren gick och 2013 blev jag gravid med tvillingar ,
med ett ex.. jag tänkte inte mer på det för jag hade ju glömt vad mediciner sa om det. Tills en kompis påpekade att shit. de va ju de han sa! Då fick jag lite kalla kårar. För jag har aldrig trott att man kunde "se in i framtiden" kanske slump o att han kände mitt ex o visste att vi va kk fram o tillbaka men det har jag väldigt svårt o tro. Sjukt vilket fall !

Jag har alltid haft en "förmåga" av o känna av andar , bara "sett" en gång men känner ofta av dem och märker av att det är något.
Jag har alltid velat utveckla det här men jag vet fan inte om jag törs. Tänk om jag inte kommer kunna stänga ner allt och stå här med 2 miljoner andar. Nej då är jag hellre utanför dehär o ber om hjälp.

Likes

Comments

Har vi tur kan någon ta oss direkt o prata huslån annars får vi ta o boka en tid. Tydligen har detta hus varit till salu länge så förhoppningsvis går allt vägen.
INGEN längtar nog så efter ett eget hus som jag och Tim gör. Och detta hus är såååå himla fint. Jag vill verkligen ha dehär ! Hoppas hoppas !
Håll alla tummar o tår på att vi får de 👌🏻

Idag har Emelie och casper varithör hela FM.
Det är så himla roligt o se ungarna , fan de bråkar mer än syskon o bara ska ha det den andre har. Älskade ungar 😍❤️❤️

Likes

Comments

Varför ska allt behöva handla om sex ?
Varför ska allt handla om det?

Jag har fler läsare på mitt inlägg om sexleksaker än jag har om min ängladotter.
Varför är det mer intressant?
Visst , jag har väldigt sjuk humor o tycker snusk är kul. O jag pratar öppet om det med mina vänner. Men samtidigt, jag går hellre in på en blogg som handlar om något som hänt dem, inte sexrelaterade inlägg.
Men jag kanske är ensam om o inte bry mig om vad främmande människor har för sexliv? 🙄

Men men. Så är det väl 😂 sex är kul. Det kan jag faktiskt inte neka. Vore roligare om folk vågade vara ärlig och skriva om pinsamma saker gällande sex än hur bra sexliv de har 😬

Likes

Comments

Ja rubriken säger väl allt.
Men vi har pratat på o köpa jenni o Ronnies hus men Tim vill ha lite mer utanför stan. Satt o kollade på hemnet förut , o tro det eller ej. men vi kom överens om att det faktiskt passade oss båda. De lades nyss ut och vi har ju inte planerat o köpa hus än , egentligen. Men vi får väl prata lite mer om det. Och prata med banken osv osv osv. Men det här huset , INGENTING som faktiskt måste göras direkt. Allt är jätte fint och huset kostar inte 50 miljoner. Så vi får väl se om de blir flytt här i nästa år till ett hus. 😍


Liv har varit riktigt gnällig idag , hon ville till dagis hon. Haha älskade unge. Men men. Skit bra att hon trivs. Och vi har allt lyckats få henne på bra humör mesta av tiden. Klart det är tråkigt o leka med oss när de är massa barn på dagis o andra leksaker.
Sista 2 timmarna satt snutten fast på henne 😅
Dusch på kvällen , behövdes inte egentligen men skolkort imorgon då får man va extra fin.

Förlåt för skit dålig uppdatering, men känner inte riktigt att jag har orken eller tiden. Blir kanske bättre snart ❤️

Likes

Comments

Vad händer?
Varför är allt nytt så dåligt ? Kanske inte riktigt allt. Men det var så mycket bättre förr. Agda 87år .. ne men på riktigt. Det var mycket bättre förr.

Tänk er gamla Disneydags !!
Jag vill ha gamla tillbaka. Och inte den nya skiten som går på lördags morgnar.

Tänk er sailor moon , rugrats , Ariel , luftens hjältar , darkwin duck , Krambjörnarna , rasten.

Det enda Liv faktiskt kollat på i mer än 1 sekund , det är Ariel och Mumin.
Inte den nya Mumin som finns o kolla på utan gamla Mumin. Men de gamla rösterna , de tecknade , inte haft verkligt halvt pappdockor eller va de nu ser ut som o va. Den riktiga låten osv.

Nu på t ex Disney Channel är typ ALLT dubbat. När jag var liten (yngre iaf) var det nästan bara tecknat o dubbat på kvällen.. ne nu måste man ha 40 kanaler för o kanske hitta något vettigt.

Det var bättre förr 👌🏻

Likes

Comments

Jag vet att jag antagligen inte kommer bli det, NÅGONSIN.
Men det hade varit bra.
Jag önskar jag vore den där mamman , som tog med barnen ut med ett leende i skogen , lekparken trots spöregn. Klä på sig bra kläder och gå ut ändå.
Spöregnar det så är det inte stor chans att vi går ut överhuvudtaget. Kanske blir bättre med tiden och så men, nu.. ne vi har vart i lekparken en gång när de regnat riktigt mycket o de va ingen hit. Tyckte iofs inte Liv heller. Men när hon blir äldre kommer hon ju tycka att det är kul med vattenpölar och så. Då kanske de inte är lika jobbigt o pallra sig ut heller. När de har riktig nytta av vädret.
Jag hoppas det blir mycket snö (inte slask o halka) för o se vad Liv tycker om det , förra året var hon för liten för o förstå. Hon kanske är för liten för det än? Vad vet jag. Det märks när vintern kommer ☺️

Jag är nog mer en bullmamma 😅
Jag ÄLSKAR att baka. Men vi har världens minsta frys. På riktigt. De känns som den antingen är smockfull eller tom. Finns inget emellan känns de som 🙄 och då finns det ju ingen plats o göra av allt jag bakat. Så då får de va. Snart får man baka lite julgodis , Tim kommer gå i taaaaket. För 2 jular sen gav vi bort massa godis vi bakat själva , det var INTE kul. Så de sakerna bakar jag fan aldrig igen 😂 det blev inte så fint som de skulle o vissa saker stelnade inte så de kunde vi inte ge bort o helvete va vi slet. O fula blev endel också så de fick vi ju med slänga. Fy fan vilken ångest över den julen. Tänkte mysigt o ge samma till föräldrar o så. Men vilken miss. Vilken skit.

Likes

Comments