det är viktigt att andas

dricka mycket vatten
för annars dör du
vattnet kanske renar dig
tar bort allt gift
giftet du kunde äta förut
giftet som alla andra ser som delikatesser
eller lyx i vardagen
en bit där en bit här
men med varje tugga blir andningen snabbare
svårare
du kan känna hur den trycker ihop sig till en klump av ånger och panik
panik
varför åt du det där?
du kunde druckit vatten
vatten
vatten kan ej skada dig
kanske är du allergisk? nej, rädd
du har ätit det hundra gånger förut, varför tål du det inte nu?
kom igen, andas
hungern
hungern är kvar men den blir större med paniken
attacken av panik som flöder igenom din kropp varje gång du äter en bit choklad eller ett rött bär
det som en gång var känt som njutning blir smärta och en inre tortyr
andas
försök att andas​
andas annars dör du
andas annars dör jag
drick vatten annars dör jag
ät inte annars dör jag
ät annars dör jag

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Det här är någonting som har väldigt sällan pratar om. Jag kan ha nämnt detta till kanske en eller två vänner, men då har jag inte ens pratat om det på djupet. Jag har alltid skämtat bort det eller något liknande, men jag kände att jag ville skriva av mig lite nu.

Jag bor med två alkoholister, och när jag säger detta så kanske du som läsare får en bild i huvudet. Av den där gubben som sitter vid det lokala köpcentrumet, hållandes i en pripps blå och har den där tomma blicken. Eller den där kvinnan i den där filmen, där hon ligger däckad på golvet medan kameran panorerar långsamt till en flaska vodka och en bild på hennes bortglömda dotter på nattduksbordet. Men det är inte så det ser ut hemma hos mig. Så ser det inte ut hos många människor. Det jag pratar om är två människor som präglas av den milda alkoholismen. Dessa två personer är mina föräldrar, men det tror jag att du som läser redan har förstått vid det här laget.

Jag har alltid behövt ta bussen, eller cykeln, eller behövt gå. För när jag bad mamma skjutsa mig kl. 10 på en söndag så hade hon redan knäckt den första ölen eller tagit sitt första glas vin. Jag har behövt låna ut, eller snarare ge, mina pengar till mina föräldrar när vi inte haft tillräckligt med pengar för mat. Ändå så har de kommit hem med den där boxen, den där boxen de köpte för deras dotters pengar. Pengarna som var till för mat. Det fuckar med en, men väldigt diskret. Det konstiga är att ingen tänker på det, för de är inte de stereotypiska alkisarna. Mina kompisar ser de där glada och trevliga föräldrarna som lyssnar på kass musik och erbjuder bailey's om det finns hemma, för att de vill vara de coola föräldrarna. Det mina kompisar däremot inte ser är hur min sitter på badrumsgolvet och gråter. Och hur jag sitter på mitt rum, i väntan på att hon ska gå och lägga sig och jag ska slippa höra hennes sorg. De har aldrig varit våldsamma eller farliga som man ser i filmer, men de har ändå sårat mig och mina syskon. När jag var ungefär 12 år så valde jag däremot att utnyttja situationen, det var lättare så. Jag brukade be pappa köpa de sims spelen jag ville ha när han hade druckit för mycket, och det kunde jag avgöra genom att lyssna på hans skratt. Han sa alltid ja, och han blev chockad varje gång det kom ett nytt CDON-paket i brevlådan. Men de är som sagt beroende, och det påverkar mig och mina bröder. Vi har bett de tagga ner så jävla ofta, bett de åtminstonde ta en vit vecka eller bara inte dricka på lördagsmorgonen. Även fast de kan ha hållit med i stunden, lovat att de skulle skärpa sig så har det aldrig hänt. 

Jag vill inte att folk ska tänka att jag hänger ut mina föräldrar, eller att de ska tycka synd om mig. Varför jag skriver detta är för att jag är orolig att jag ska bli som de. För jag har känt den där lusten som de känner. Att när allt är skit och när jag har ångest, att det skulle varit så mycket enklare om jag var full. Det har dessutom hänt flera gånger. Jag var en gång nervös för att träffa en person och jag var tvungen att ställa in i sista sekund för att jag var för full för att träffa människor. Jag älskar mina föräldrar, men jag vill inte bli som de. För även fast de båda har varit med om mycket, och de är starka människor som försöker så gott det går, vet jag att jag inte har den strykan som dem. 


Likes

Comments

​Min ömma moder har bestämt att jag ska hålla ett tal nästa vecka när min storebror tar studenten. Jag var såklart otroligt kaxig och sa någonting i stil med "jag skriver det på en halvtimme ikväll bara, jag är ju en sån bra retoriker höhöh". Det har gått fyra timmar sedan jag sa det där och jag har inte skrivit ett ord. Jag vet verkligen inte vad jag ska skriva bortsett från Grattis och Du var inte planerad egentligen, bitch. ​Detta har jag dock gjort istället:

- kollat på bo burnhams nya comedy special på netflix. jag skrattade väldigt mycket.

- försökt få inspiration genom alkohol och därmed snott ett eller två glas vin. detta har ej fungerat och bara fått mig att bli kåtare än vanligt och dansa till natteravn.

- städat mitt rum (????)

- klagat över min existens.

Jag vet inte vad poängen med detta inlägg var, men jag ville väl bara säga att jag antagligen kommer hålla ett uselt tal nästa vecka som jag hittar på en kvart innan mottagningen. skål.

Likes

Comments

Jag har följt en youtuber som heter Savannah Brown ett bra tag nu. Jag kollar väldigt sällan på youtubers nu för tiden, jämfört med för några år sedan aka the dark ages, när mitt hår lyste av rosa och desperation och jag kunde diskutera Dan och Phil i timmar. Jag ryser bara av att tänka på det.

Jag hittade henne via denna video, en video som är en av mina favoriter. Någonsin. Hon skriver så otroligt fin poesi och jag måste säga att jag grät första gången jag lyssnade på denna slam poem. Kolla, njut och reflektera.

Likes

Comments

Jag har insett en grej, någonting som har förändrat min syn på livet. Jag kom på detta precis nu och nu börjar jag skriva.

Det är fredag, jag ligger i min säng och lyssnar på Buddy Holly. Mina vänner är på olika fester, stora och små. Några andra är med vänner, kanske äter middag eller bara myser hemma. Jag ser det på instagram, snapchat, facebook osv. Och i vanliga fall brukar jag bli ledsen, för, varför blev inte jag bjuden på fest? Eller varför frågade jag inte om jag om jag kunde hänga med på den där middagen? Det är ju trots allt SORGLIGT att vara själv på en fredagskväll. Fast nej. Inte alls.

Jag älskar att vara ensam. Det är då jag oftast hittar nya favoritfilmer, bra låtar och det är då jag skriver som mest. Jag tycker om att sitta inomhus med en skål glass och en filt runt om mig som jag egentligen borde ta av för att jag blir för varm, men som jag låter ligga kvar pga. feeling. Jag vet att jag har vänner, men jag är också medveten om att jag inte är den personen som folk tänker "hej, ska vi bjuda med en rolig typ? jo, men vi bjuder med carro! jag har hört att hon är grym på ordvitsar, hurra!". Det har aldrig varit så, och kommer aldrig vara så heller. Och det är helt okej. Jag vet vem jag är. Jag gillar att vara hemma och kolla på mysiga filmer med querky protagonister, läsa erotisk-litteratur och dricka kaffe så att mina tänder långsamt gulnar. Jag är nöjd med det. Detta betyder inte heller att jag inte tycker om att gå på middagar, dansa på fester eller dricka te på en balkong med mina vänner. Verkligen inte. Utan att jag tycker om att vara ensam, och jag borde inte skämmas för det heller.

Likes

Comments

Jag har läst den välkända romanen Fifty shades of Grey under veckan, och upplevelsen var mycket intressant. Jag vill gärna skriva om detta då det var otroligt länge sen jag faktiskt fastnade för en bok. Det började i helgen då jag bestämde mig för att kolla på filmen. Efter två timmar av otroligt stela scener som fick mig att pausa och skrika saker som "NEJ", "Fyfaaan va pinsamt" och "Varför flyger de så mycket?" så var jag förvirrad. Jag fattade inte grejen, varför är denna film och bok så hypad? Jag såg den igen, 12 timmar senare. Fattade fortfarande inte grejen. Ni kanske märker nu att jag har ett väldigt begränsat socialt liv och lägger mer energi på att analysera en dramatisk softporn än att gå ut och träffa folk, men detta är ej relevant för historien. Sedan på måndagen snackade jag med min kompis Wilma som är väldigt öppen med hennes kärlek för denna trilogi, men hon berättade att filmen var skit i jämförelse (som det brukar vara). På tisdagen fick jag låna boken och på onsdag kväll för den utläst. JAG LÄSTE ALLTSÅ I GENOMSNITT CA. 250 SIDOR/ DAG??? VARFÖR är jag en sexuellt frustrerad tant på 45 år??? Det är nästan stört hur mycket jag fastnade för denna bok, och det var så otroligt uppfriskande. Jag älskar att läsa, har alltid gjort men på senare år har jag inte läst så mycket som jag hade velat. Den litteraturen jag faktiskt har läst har till mestadels varit för skolan och jag har sällan läst böckerna pga. stress och lathet. Det var i vilket fall väldigt roligt att bli så uppslukad av en bok igen, trots att det är, som min pappa kallar det, en snuskig tantbok.

Likes

Comments

​Idag fick jag reda på att jag är jordnötsallergiker, och wow va mitt liv har gått i kras! Eller nej, jag klarade mig trots allt rätt bra och fick åka ambulans och så vilket var rätt flashigt MEN. JAG HAR ETT PROBLEM. Jag är nämligen ett stort fan av jordnötssmör. Och Reeses (detta var alltså det jag åt strax innan jag ej kunde andas på ett busshållplats helt ensam). Snickers. Thaimat. Mycket kommer vara saknat och jag kommer aldrig kunna säga "jag är inte allergisk mot NÅGONTING jag är den perfekta människan" utan nu har jag någonting generiskt att klaga över istället. Iof låter det rätt nice. Jag älskar att klaga.

Nu är min fina bror påväg till Max för att köpa en milkshake till mig men jag är fett trött så jag hoppas jag ej har somnat när den kommer fram. Spänningen är olidlig. 

Likes

Comments

Jag hade velat ha dig länge. Mycket länge. Jag försökte stå emot din frestelse och jag försökte tänka logiskt; Varför skulle jag behöva dig? Jag klarar mig själv. Det har jag alltid gjort. Men sen så träffades vi och hela min värld förändrades. Jag kände styrkan ifrån dig på bara några sekunder och din kraft över mig var magisk. Du fick mig att inse att man inte alltid kan stå på egna ben, men också att jag inte behöver en partner heller. För jag har ju dig. Alltid där. I byrålådan bredvid sängen.

Tack för att du finns, Terrence Peterson. En sann vän med 7 vibrationsmönster. Min lila lilla prins.

Likes

Comments

Jag vet inte vad jag ska skriva. Jag har så otroligt mycket känslor, tankar samt dåliga skämt som endast jag fnissar åt som jag vill skriva om men VARJE GÅNG jag sätter mig ner och börjar skriva så blir det helt tomt i skallen. Det är lite som att ha massa saker i en kundvagn och sedan inse att man har glömt plånboken precis när man ska betala (bortsett från att man skäms otroligt mycket mer i det fallet och det kommer definitivt finnas mer folk som ser det hända än folk som läser min blogg). Aja. Jag tycker känslor är jobbigt, vilket är en rejäl osis då jag är den mest känslosamma skitungen som existerar. Jag svär att jag skulle kunna bli kär i en sten och på något sätt skulle jag kunna övertänka vår relation. Typ varför är hen så dålig på att kommunicera? Eller varför har hen inte gjort något på flera dagar? Jag börjar ju faktiskt bli orolig...FÖRLÅT, det där var jättetöntigt ångrar att jag ens skrev detta.

Jag sitter i nuvarande stund i mitt rum och lyssnar på Yo-Yo Ma för att jag tror att jag är någon och önskar att jag var lika iskall som Sarah Michelle Gellar i Cruel Intentions...men men, vad är en bal på slottet?


KOLLA!!!!HON!!!!ÄR!!!SÅ!!!!!!NICE!!!!!!!!!

Likes

Comments

///

jag tänker på dig rätt ofta
eller snarare på hur du fick mig att känna
värmen
d
et kändes så befriande att du ville ha mig just då
den kalla kvällen
jag trodde att jag skulle vara ensam för evigt
men då var du där
och det var fantastiskt
du tog iväg mig från kylan för en natt
och drog mig tillbaka dit med värmen från dina läppar på min kind

Likes

Comments