View tracker


Min älskade gofis har haft en riktigt jobbig natt, först började han få prickar igår vilket han inte brydde sig så mycket om så jag kände mig ganska lugn. Framåt kvällen kom magsjukan och även en rejäl febertopp. Det kändes inte alls roligt att se min älskade sådär dålig, sov tätt inpå mig hela natten.

Ni som är föräldrar speciellt vet hur hemskt det är att se sitt/sina barn vara dåliga, man känner sig så hjälplösa och det skär verkligen i hjärtat. Hoppas detta går över nu! Är glad att han verkar piggare iallafall men magsjukan och febern finns ju där ändå. Nu ska vi mysa ner oss i soffan en stund framför tvn och mysa på, också får vi hoppas på att jag slipper bli drabbad av detta jag med!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Helgen spenderade vi ute i underbara Juniskär hos min mamma! 
Mamma var ensam för hennes man var bortrest så vi passade på att umgås lite med henne. Tycker det är så fint och mysigt där ute på sommaren så vi trivs verkligen med att kunna fara dit nångång och spendera ett par dagar där. Tur med vädret hade vi också för det var sol varenda dag, så alla dagar från morgon till kväll spenderade vi ute med bad, lek och god mat. Hade det riktigt mysigt helt enkelt! 

Likes

Comments

View tracker


​Måste ju bara lägga upp och visa de fina jag fick av min underbara lilla Melvin i morsdagspresent i söndags, två fina buketter och två choklader till. Blev så himla glad! Mormor hans har varit så snäll och hjälpt till att skicka detta, blev riktigt tårögd :') tack fina lilla gogubben <3 

Likes

Comments

Hej!
Jag har länge velat skaffa mig en blogg och idag tar jag tar i saken, jag har haft denhär bloggen ett tag men tog bort alla gamla inlägg och tänkte att vi startar om från början.

För er som inte känner mig så heter jag iallafall Caroline, född 1992 så blir alltså 24 år nu i juni. Har en son som jag har på heltid som heter Melvin, han är född 2013 och blir då 3 år nu i juli. På fritiden gör vi inte mycket alls, mestadels bara myser på. Är ute en del, tycker om att umgås med vänner/familj, pysslar på hemma osv. Vi gör helt enkelt det som faller oss in just den dagen mestadels!

Ne nu ska jag försöka lära mig hur denhär sidan fungerar, hoppas ni alla får en superbra och solig onsdag!


Likes

Comments