Header

Fashion

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Plantbased

Savnet etter bedre tilbud på plantebaserte søtsaker og desserter har vært stort helt siden jeg begynte å spise plantebasert. Jeg har flere ganger frustrert meg over at restauranter og caféer ikke har hatt et eneste alternativ når det er så enkelt å få det til. Gleden var derfor stor da jeg så at den populære isbaren i sentrum endelig har fått vegansk is og milkshake på menyen! Det er så godt at budskapet og holdningene sprer seg, og at flere alternativer kommer på banen. I dag har jeg prøvd Oreo-shaken på Simens isbar, og den var virkelig god. Anbefaler alle som befinner seg i Trondheim å ta turen innom.

Likes

Comments

Personal

Hei og velkommen! Jeg heter Caroline Kämpe og er 19 år gammel. Det er utrolig mye som opptar meg, men mest av alt mote, mat og verdier som er viktige for meg. Jeg elsker måten klær og tilbehør lar mennesker uttrykke seg på. I tillegg er jeg veldig opptatt av plantebasert mat, velferd og menneskers syn på seg selv og verden.

Jeg er fylt med inspirasjon og idéer. Dette blir min livsstilsdagbok hvor jeg kan dele all den inspirasjonen jeg er fylt med, så er det kanskje også noen som finner det interessant og drar nytte av tips og idéer jeg kommer med.

Likes

Comments

Nye innlegg