Header

I dag har jeg bladd gjennom kamerarullen og sett på glemte bilder. Jeg stoppet på bildene fra i sommer fordi åh, så mange herlige dager vi hadde. Det er så deilig å se tilbake på piknikker, solfylte dager på et teppe i hagen, fersk frukt og annen deilig mat, pluss ikke minst de luftige sommerantrekkene. De tre ukene vi hadde sommerferie bestod av å kjøre rundt mellom hyttene og familiene våre med snacks og good musikk. Det er så fint å se tilbake på.

Jeg klamrer meg fortsatt fast til det som er igjen av sommeren da høsten så langt har vært veldig snill. Likevel er jeg nødt til og snart innse at sommeren avtar og høsten straks tar over for fullt. Det er mye deilig med høsten også, som strikkegensere og en god film under pleddet, men å finne igjen slike bilder gjør det litt ekstra vanskelig å gi slipp.

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nouw eller gör en egen; "peka o klicka" - Klicka här

Likes

Comments

Ah! Denne blusen fra Munthe er helt perfekt. Den er deilig, lett og feminin. Min absolutte favoritt fra butikken Shine akkurat nå, er likevel den nydelige buksa fra Kokoon jeg har stylet blusen med. Denne passer både til hverdags og fest, og er veldig behagelig med sitt deilige fløyels -og silkemateriale i høstens flotte farge. Det merkes godt at høsten er på vei, og her har jeg pakket meg inn i et deilig skjerf på grunn av den kalde luften som kommer med høstvinden.

//Ah! This Munthe blouse is absolutely perfect. It is delicious, light and feminine. My absolute favorite from the Shine store right now, is still the beautiful Kokoon pants I've styled the blouse with. This fits both everyday and party, and is very comfortable with its delicious velvet and silk material in the autumn's beautiful color. The fall is on it´s way, and here I have packed myself into a beautiful scarf because of the cold air that comes with the harvest wind.

Likes

Comments

Personal

Endelig bestemte solen seg for å skinne litt for oss i Trondheim også. Solen har varmet oss i hele dag, og gitt byen et nydelig sensommer-lys. I dag har vi vært ute i det fine været, spist god mat, snakket og koset oss mye. Det er noe helt spesielt med denne tiden av året, omgivelsene, lyset, temperaturen, stemningen.

Min kjære venn reiser på sitt utrolige eventyr i morgen, og jeg kommer til å savne henne mye. Jeg føler ikke jeg får møtt henne nok før hun drar uansett hvor mye vi møtes, fordi det er så lenge til jeg ser henne igjen. Hun kommer til å få det helt fantastisk, og jeg gleder meg så mye til å høre om hvordan hun har det, og ikke minst se bilder fra alle de herlige stedene hun skal besøke.

Finally, the sun decided to shine for us in Trondheim as well. The sun has warmed us throughout the day, giving the city a beautiful sensual light. Today we were out in the nice weather, ate good food, talked and enjoyed ourselves a lot. There is something very special about this time of year, the surroundings, the lighting, the temperature, the atmosphere.

My dear friend leaves on her incredible adventure tomorrow and I will miss her so much. No matter how much I meet her, I do not feel like I meet her enough before she leaves because it's so long till I see her again. She is going to have an amazing time, and I look forward to hear about her stay, and to see pictures from all the wonderful places she is going to visit.

Wish you all the luck, I love you.

Likes

Comments

Fashion, Collaberations

For noen dager siden møtte jeg den flinke fotografen Nikol Herec for å ta bilder for butikken Shine. Shine er en unik butikk i Trondheim som selger kvalitetsplagg -og tilbehør fra merker som Isabel Marant, Kookon, Rabens Saloner og Sissel Edelbo for å nevne noen.

Antrekket ovenfor er en deilig miks av duse toner som passer fint å ta med seg inn i årstiden vi nå går mot. Plaggene er laget av lette og behagelige stoffer som silke, og føles luftige og luksuriøse å ha på. Det går fort mot høst nå, og det er snart tid for den typiske skandinaviske stilen jeg personlig elsker -lag på lag. Strømpebukser, lange skjørt, kjoler under tykke strikkegensere og bluser med lange ermer. Ermene på blusen ovenfor gjør virkelig hele antrekket med de tidløse volangene.

//A few days ago, I met the great photographer Nikol Herec to take pictures for the store Shine. Shine is an unique store in Trondheim that sells quality garments and accessories from brands such as Isabel Marant, Kookon, Raben's Salons and Sissel Edelbo to name some of them.

The outfit above is a delicious mix of soft tones that fits well into the season we are now heading for. The garments are made of soft and comfortable fabrics like silk, and feels airy and luxurious to wear. The fall is coming, and soon it is time for the typical Scandinavian style I personally love -layer on layer. Varm stockings, long skirts, dresses under thick knitted sweaters and blouses with long sleeves. The sleeves of the blouse above really make the whole outfit with the timeless ruffles.

Likes

Comments

Personal, Plantbased

Nå sitter jeg godt pakket inn i pledd mens regnet plasker ned og tordnet braker i vei.

I dag har jeg vært hos en av mine beste venninner, Melissa, og pratet om alt og ingenting. Vi møttes i helgen også, for å snakke om alt som har hendt i livene våre siden sist gang vi så hverandre, og for å drikke noen herlige, veganske milkshakes selvfølgelig. Melissa drar til Asia om kun én uke, og jeg gleder meg såå mye til å følge med på den spennende reisen hennes, samtidig som jeg kommer til å savne henne mye. Følg med henne du også på melissasc.com.

Nå skal jeg kutte opp litt frukt og lage meg en varm kopp te, for og så slenge meg på sofaen under pleddet igjen. Noen slike kvelder er helt nødvendig innimellom. Ha en fin kveld!

Likes

Comments

Plantbased

Savnet etter bedre tilbud på plantebaserte søtsaker og desserter har vært stort helt siden jeg begynte å spise plantebasert. Jeg har flere ganger frustrert meg over at restauranter og caféer ikke har hatt et eneste alternativ når det er så enkelt å få det til. Gleden var derfor stor da jeg så at den populære isbaren i sentrum endelig har fått vegansk is og milkshake på menyen! Det er så godt at budskapet og holdningene sprer seg, og at flere alternativer kommer på banen. I dag har jeg prøvd Oreo-shaken på Simens isbar, og den var virkelig god. Anbefaler alle som befinner seg i Trondheim å ta turen innom.

Likes

Comments

Nya inlägg