Nå er det vel på tide og skrive litt igjen. Dagene går fort, jeg henger vel ikke helt med lenger. Lucas blir så alt for fort stor, og nå går dagene i et med dette jule styret. Lucas er i gang med og åpne kalenderen, tenkt idag åpnet vi luke 6 alt, under 20 dager til jul. Jeg har ikke kjøpt en eneste gave enda, jeg er vel ikke helt i jule modus enda. Nå skal juletre opp, nye rampestreker skal rampenissen komme med, mer pynt. Julen kommer uansett, la oss ønske den velkommen!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Mye har skjedd sist jeg var her inne, som en lykkelig familie. Ting snur fort, ofte oftere enn jeg ofte klarer å henge med i. Nå er det kun meg og Lucas igjen. Jeg har hatt en tøff periode, Det er ikke og legge skjul på, men jeg er på beina. Sterkere enn før, mer tilstede. Jeg har blitt sterk av bruddet. Vi har også fått et nytt familie medlem siden sist en vakker rottweiler!

Nå er det snart jul igjen, noe jeg ser utrolig frem til. Blir så godt og være med familie, spise god mat, stelle i stand til julestrømpa, ikke minst pakker. Tiden fremover er og blir fantastisk.

Likes

Comments

Vår aller største favoritt denne høsten er disse fantastiske gummistøvene med ullfor. Det holder så godt på varmen, og er så fine i fargen, vi måtte kjøpe hele to par. Designet er så lett men så fint! Denne høsten blir det nok veldig mye gult da jeg har blitt litt hekta på fargen, vi skal helt klart kjøpe fler sko fra bisgaard.

Likes

Comments

Jeg har en liten sjørøver i huset, en som ikke vil noe annet enn og leke med kaptein sabeltann og langemann. En liten sjørøver som ikke vil dusje eller bade og den store båten ikke er med. Han er verdens søteste i de store kostymene, og hattene. Nå driver denne lille sjørøver og slutter med bleie, dag nummer to uten bleie på en hel dag går strålende. Nå prøver vi for fult, og i dag har det ikke vært noen uhell hittil. Super stolt av denne lille karen min!

Likes

Comments

Jeg er stolt av min familie, som jeg elsker over alt på denne jord. Ikke samme DNA, men gjensidig kjærlighet!
Jeg lar min sønn kalle mannen han elsker og ser opp til for pappa. Kjærlighten er sterkere enn blodet.

Likes

Comments

Nå vi trodde sommeren var her for fult, fikk vi en helg med dårlig vær. Heldigvis rakk vi mye før regnet tok over sommer været. Vi fikk gått mange fine turer i uken som var og holdt på i hagen og et par grill kvelder. Nå som det regner, koser vi oss inne med besøk av mine flotte tantebarn som har sovet her i natt. Det fine med regnet er at det gir motivasjon til og holde på inne. Idag er det Lucas Matheo sitt rom som skal ommøbleres og ryddes, og gleder meg virkelig til og få hengt opp mer på veggene der inne.

Likes

Comments

Da er påskeferien over, og den har vært fantastisk med masse gode nyheter. Tiden fremover blir kjempe spennende, og vi ser virkelig frem til et nytt kapittel nå. Denne sommeren skal bli fantastisk med masse grilling og leking i hagen. I år skal vi nye hver eneste sommerdag i Norge og det blir godt for en gang skyld. Lucas har blitt 3 år denne påsken, og skal feries masse til helgen som kommer. Det blir så klart kaptein sabeltann tema, for det er det som står øverst på ønskelisten. Blir veldig stans og se hans reaksjon når alt er ferdig pyntet og gjestene hans kommer.

Nå skal jeg straks hente den lille mannen i barnehagen før vi skal lage middag og være ute og leke i solen til leggetid. Alle pliktene her hjemme får vente, i dag er det sol og det skal nytes!


Likes

Comments

Hverdagene går i et kjør, og jeg forstår ikke hvor tiden går. Levere i barnehagen, hente, lage mat, vaske, rydde, henge opp og brette klær. Jeg er så lei det vanlige, det samme som skjer hele tiden. Jeg har virkelig bestemt meg for at vi skal dra på ferie, puste ut og bare kose oss uten daglige plikter! Jeg gleder meg, virkelig!

Nå sover Lucas og jeg har vasket klær og ryddet, nå venter jeg på at paradise hotel skal begynne. Vurderer og lage meg noe mat, men sofaen var veldig god nå, så tror ikke jeg orker å flytte meg en meter.

Likes

Comments

Kjærlighet mellom to mennesker er en fin ting, en fantastisk opplevelse. Jeg har opplevd begge deler, den bra siden ved det og den dårlige. Jeg har vært i forhold som overhode ikke er bra for meg, som på mange måter har ødelagt meg som person, og jeg har vært i forhold som har styrket meg. Det forholde jeg var i som fjorten åring gjorde meg ikke noe bra, det skremte meg. Jeg ønsket ikke være i det forholde, jeg var for feig til og bryte ut av det. Jeg trodde på at om jeg gjorde det slutt, ville jeg bli "straffet". Forholde jeg er i nå, er noe annet, det jobbes med hver dag for og gjøres best mulig, det gir meg glede og følelsen av og være lykkelig. Men mitt "farlige forhold" har satt store preg som går utover meg og min nåværende kjæreste. Det har gjort meg til en usikker, redd og skremt person. Jeg føler at uansett hvor mye jeg prøver og glemme har det satt store preg. Jeg stoler ikke på noen, jeg tror alle har baktanker, jeg tror alle vil meg vondt. Jeg vet Christer ville flyttet fjell for meg, han er så flink, han takler alt så bra. Han har lært meg så vanvittig mye på kort tid, ikke minst vist meg hva ekte kjærlighet er. Han er der på mine dårlige dager, selvom jeg tror han har hatt lyst og gi opp mange ganger står han ved min side og heier meg frem til mål hver eneste gang. Han er der på mine gode dager, der jeg ikke klarer og slutte og smile, da gjør han bare dagene enda bedre. Jeg vet at en gang, kanskje om mange mange år vil jeg glemme alt det vonde, fokusere på det som er nå og fremtiden men til den tiden skal vi komme oss igjennom hver eneste tunge dag sammen. Vi har blitt en liten familie, du, jeg, Lucas og Akilles. En familie jeg aldri ville vært foruten. Takk for at du er den du er, Takk for at du er den beste farsfiguren og tar rollen på strak arm, Takk for at du viser og lærer meg så mye. Takk for at du elsker oss på ekte.

Et DNA skaper ikke en familie, kjærlighet gjør!

Likes

Comments

I dette året har jeg satt meg noe mål jeg skal klare og fullføre før dette året er omme.

- Gjøre ferdig alt jeg har begynt på.
- Flytte, vi trenger helt klart større plass.
- Bli et enda bedre menneske, ikke tvile på alt hele tiden.
- La meg selv glede meg over at jeg føler meg lykkelig, istedenfor for og snu det negativt.
- Komme i mål med mitt største ønske, som virkelig er på tide.

- Caroline

Likes

Comments