Heeeeeeey, så er jeg tilbage på bloggen igen wuhuuuu...

Dette indlæg kommer til at handle om mine 5 bud på efteråret 2017's hotteste trends.
Hvis vi starter fra toppen, har jeg valgt at tage outfittet med stikken og den lange nederdel med. Dette outfit har jeg valgt, da jeg selv er helt vild med denne trend. Jeg er specielt vild med looket, hvis man tager en vild farve strik eller tager en nederdel med et print på. Her ville man også sagtens kunne bruge en kjole og smide en strik udover, hvis man alligevel har en land kjole i en fed farve liggende i skabet.

Næste trend er "netstrømpe trenden". Denne trend var meget fremme i foråret og forsvandt lidt igen i løbet af sommeren. Dog synes jeg alligevel ikke vi har glemt den helt og den tætte netstømpe, ville sagtens kunne bruges her i efteråret, til en rå lædernederdel eller en leopard kjole.

Apropos leopard, så er leopard print jo virkelig blevet in her i efteråret igen igen, hvilket bringer os til næste trend. Jeg har aldrig selv før været med på dyreprint trenden, men denne gang springer jeg på bølgen og jeg må indrømme, at jeg er helt vild med det. Leopard printet er virkelig godt til at pimpe, et ellers basic outfit op med og det ser bare fantastisk ud til nærmest alt.

Trend nummer 4 er de virkelig populære tern. Det er virkelig en trend, der har fået opmærksomhed her i efteråret 2017. De er overalt på bukser, blazere, nederdele og især på efterårs frakkerne. Jeg forstår det egentlig godt, for det er et meget klassisk item, som går godt både til et buisness looket eller til at pifte en hoodie op med, både i form af bukser og blazer.

Sidste item er de små fine tørklæder, som jeg også tidligere har reklameret for her på bloggen. Jeg synes sagtens man kan tage tørklæde trenden med ind i efteråret, især fordi det virkelig kan pifte et outfit op, med et farverigt tørklæde. Her til efteråret, vil det passe helt perfekt med et mærkegrønt eller brændt orange tørklæde, så man virkelig kan bringe efteråret frem i gardaroben.

Dette var mine 5 bud på efterårets trends, som jeg helt sikkert vil komme til at bruge i min gardaroben i løbet af resten af efteråret.

Jeg håber at i har det godt og nyder efteråret, knus

/ Caroline Josephine 🍁

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

1. Calvin Klein Jeans - Calvin Klein Jeans VOLISE Ankelstøvler blue
2. Baum und Pferdgarten - Baum und Pferdgarten ALEXANDRINA Blusekjoler blue
3. Pieces - Pieces PCFIVE DELLY JEANS MBLD/NOOS Jeans
4. Topshop - Topshop BERTIE BOXY Skulderasker blue
5. Becksöndergaard - Becksöndergaard NALANI 6. Tørklæde / Halstørklæde briliant blue. 7. Hvisk - Eternal Blue Zirconia Half Ring SIlver 8. Hvisk - Eternity Zirconia Half Ring Silver

Hej igen

Her kommer andet indlæg af min lille serie "Colour of the day". Denne gang er det farven blå, da synes farven passer meget godt sammen med det vejr der lige fortiden er i DK. Altså det konstante regnvejr med overskyet himmel, som jeg altså i dag blev inspireret af. Jeg vil egentlig ikke rigtig skrive så meget, men bare lade collagen af de forskellige items tale for sig selv.

/ Caroline Josephine 💙

Likes

Comments

Heeey heeey

Dagens outfit består af nederdel fra H&M, Skjorte fra Mango, taske fra ASOS og smykker fra Julie Sandlau.

Jeg synes personligt selv at den stribede skjorte som er meget lige og enkel, passer perfekt sammen med nederdelens lidt asymetriske look. Det er altid fedt at blande forskellige mønstre og former, så man får lidt mere spil mellem de forskellige items.
Som hverdags look, vil jeg nok vælge at lade skjorten hænge ud over nederdelen, ligesom på billede 1. Men hvis jeg senere på dagen skulle til noget, hvor jeg gerne vil være lidt finere. Så kunne jeg for eksempel binde skjorte op (billede 2), så man får hele nederdelen at se og opnår et mere feminint udtryk.

Jeg håber i får en dejlig onsdag 😊

Knus

/ Caroline Josephine 🦋

Likes

Comments

Sommetider er det bedst at komme ud med sine tanker, især for sådan en som mig, som konstant går med 1000 tanker...

Efter sommerferien begyndte mit sabbatår og lige siden, har mit liv været meget frusterende. Jeg havde en forstilling om at mit sabbatår ville starte ud med, at jeg forholdsvis hurtigt ville finde et job, som jeg skulle bruge en stor del af min hverdag på. Sådan skulle det selvfølgelig ikke være og nu har jeg et tjener job, som jeg egentlig er rigtig glad for, men med alt for få vagter. Derfor har jeg virkelig meget fritid, hvilket er super kedeligt i længden.. Jeg søger og søger efter forskellige jobs, men det er virkelig en langsommelig proces og langt fra de tanker jeg havde gjort mig omkring, hvordan mit sabbatår skulle starte. Da jeg gik i skole, troede jeg det ville være mega fedt at få sabbatår, så jeg kunne gøre lige hvad jeg ville. Jeg fandt hurtigt ud af, at man kom til at kede sig hurtigere end man tror og der skal tjenes penge, før man rigtig kan nyde livet.

Når man nu som mig går hjemme det meste af tiden, altså når jeg ikke er ude med ansøgninger. Så kommer den her følelse af ensomhed ligeså stille og en masse tanker, begynder at flyve rundt i hovedet på en. Ensomheden kom sig nok af, at min ekskæreste og jeg gik fra hinanden i slutningen af sommerferie, hvor han flyttede til Portugal lige efter. Pludselig manglede en person, som ellers havde været en stor del af ens hverdag. Jeg har heldigvis en masse skønne veninder, som altid er pisse dejlige og som jeg hygger mig helt vildt sammen med. Alligevel oplevede jeg hurtigt følelsen af ensomhed, også selvom jeg har en skøn familie og en flok dejlige veninder, som altid er der for mig. Jeg tror måske følelsen af ensomhed kommer sig af, at jeg er bange for at være alene og godt kan lide den tryghed, ved at have en kæreste. Det synes jeg på mange måder er lidt skræmmende, at man skal gå og føle sig ensom, bare fordi der ikke er en "kæreste rolle" i ens liv. Jeg er sikker på at folk ser forskelligt på det, men jeg tror der er rigtig mange unge der har det ligesom mig og er bange for at være alene.

Jeg tror det er vigtigt at minde sig selv om, at selvom man ikke har en kæreste, så betyder det ikke at man er ensom, selvom mange har den tanke, inklusiv mig. Det er vigtigt at man stoppe med at trække sig selv længere ned i et hul, ved at overtænke fremtiden og have alt for travlt med sit liv. Jeg er for eksempel kun 20 år gammel og da min ekskæreste og jeg slog op, tog jeg mig selv i at tænke "årh nej finder jeg mon nogensinde den rigtige". Det er total stressende hvis man skal gå med den tanke som 20 årig, da det er der man er ung og der man har tid til at leve livet, udforske verden og en selv.

Vi skal blive bedre til at skrue vores forventninger ned, hvilket jeg skulle have gjort, i forhold til hvordan mit sabbatår skulle starte. Hvis jeg ikke havde haft de forventninger jeg havde, ville jeg ikke sidde her og være skuffet og have en følelse af ensomhed. Jeg tror det er vigtigt at man ikke giver op, også selvom livet virker som noget lort sommetider. Derudover tror jeg også det er vigtigt, at når man føler sig ensom, så at huske på alle dem som egentlig er der for en. Måske tænke en ekstra gang over, om man i virkeligheden er ensom, eller om det egentlig ikke er okay at være alene. Man skal blive bedre til at kigge på fordelene, i stedet for at skynde sig ud og finde den første og den bedste. Bare fordi. man finder en erstatning for den gamle, betyder det nødvendigvis ikke, at man bliver lykkelig af det. Det jeg egentlig bare vil sige med det, er at selvom man måske ikke altid føler, at livet er med en og at man nogle gange sidder alene og føler sig ensom. Så skal man alligevel kunne nyde at være sig selv og sige "hey slap nu af, jeg er altså kun ung og har et langt liv foran mig" eller "du er ikke ensom, du har nogle fantastiske venner og en dejlig familie som elsker dig". Også selvom det lyder virkelig cliche..

Jeg tænkte der nok var nogle af jer, der sad med den samme frustration omkring jeres sabbatår eller fornyligt har været igennem et breakup, som kunne genkende nogle af de samme følelser og tanker som jeg beskriver her. Nogle gange er det rart, at fortælle andre hvordan man har det og hvilke tanker der går igennem ens hoved, især når livet er lidt forvirrende.

Amalie Fischer postede et billede på hendes Instagram her til aften, som egentlig beskrev det der med at nyde ens ungdomsliv ret godt og det synes jeg egentlig er en meget fin måde, at afslutte dette lidt personlige indlæg af på.

Massere tanker fra

/ Caroline Josephine 💭

Likes

Comments

Halløj

Dagens indlæg handler om et stykke stof, som man kan få i alverdens farver og størrelser. Det bliver oftest kaldt et tørklæde, men hvis du spurgte dine bedsteforældre, vil de nok kalde det en charmekuld.

Halstørklæder har været in længe, men alligevel ikke helt. Det er som om at det har været en trend, mange ikke rigtig har haft lyst til, eller turde springe ud i. Jeg har selv i lang tid gået og spottet folk med dem, men ikke rigtig vidst hvad jeg egentlig synes om det. Nu har jeg så endelig taget springet og forsøgt mig på denne lidt gammeldags trend. Jeg spurgte min mor om hun havde nogle gamle silketørklæder liggende, for mirakuløst har min mor nærmest altid noget i gemmerne, hvis jeg spørger hende. Derudover smuttede jeg også lige i røde kors og fandt faktisk nogle super fine tørklæder. Jeg var forleden inde i genbrugsbutikken Prag i Århus, hvor jeg så at de også havde nogle virkelig flotte nogle, så måske jeg lige skal derind og kigge igen.

Nu har jeg prøvet de forskellige tørklæder af, til noget forskelligt tøj og jeg synes faktisk at det ser meget cool ud. Det kan helt klart pifte et ellers basic outfit op og jeg synes især det ser fedt ud til en stram sort langærmet halterneck.
Måske i allerede har prøvet tørklædetrenden af, eller måske i nu har fået mod på også at springe ud i det. Det gode ved tørklæder er, at man kan få dem i alle størrelser og farver, så man kan få et der passer lige præcis til ens egen stil.

I må have en fortsat dejlig onsdag aften.

Knus

/ Caroline Josephine 💁🏽


Likes

Comments


Hey
Jeg sad igår og fik sådan en trang til at shoppe lidt, eller i hvert fald kigge efter ny inspiration til garderoben.
Derfor valgte jeg at trykke ind på MANGOS hjemmeside og fandt ud af, at de lige nu har virkelig meget SALE!
De har en masse flotte items, til virkelig billige penge og det vil jeg selvfølgelig lige tippe jer om.
Jeg har samlet nogle af mine favoritter på billederne ovenfor og jeg er især vild med læderstilletterne og den stribede trenchcoat, som jeg er sikker på vil være super cool her til efteråret.
Jeg håber i har det dejligt.

Knus

/ Caroline Josephine 🍊

Likes

Comments

Godaften
Hvis du som jeg er rigtig glad dans, eller måske bare kunne tænke dig at prøve at danse. Så vil jeg helt klart anbefale dig at smutte forbi danseskolen PLANUM, som ligger både i Århus og Odense. De har i denne uge gratis prøvetimer på alle deres hold, man skal bare tilmelde sig inde på deres hjemmeside inden man kommer. PLANUM er et helt fantastisk sted med en masse dygtige instruktører og dansere. Der er altid en fed energi, som minder lidt om det man ser på dansefilm, hvor folk battler og står i rundkredse og klapper af hinanden. Jeg har aldrig oplevet samme energi, ambition og gode humør på en danseskole før, men de tre ting udstråler PLANUM virkelig. Jeg håber jeg kan få tid til at danse lidt på PLANUM i mit sabbatår, for man kan ikke blive andet end glad af at være der.

Det var bare lige en lille opfordring fra mig.

Knus

/ Caroline Josephine 💃🏽

Likes

Comments

Godmorgen derude
Som jeg også nævnte i sidste indlæg, skulle jeg jo til den her sommerfest ovre ved min bror på Sjælland.
Ved at kigge på billederen, kan i næsten gætte jeg frem til at det var en helt fantastisk dag i virkelig hyggelige omgivelser. Det er fem mennesker som har opfundet festen, står for den og alle dens forberedelserne. De bor i et lille kollektiv sammen ude på landet, hvor i blandt den ene af dem er min bror. De er allesammen meget kreative og vil gerne gøre det hele så perfekt som muligt og derfor endte festen også med, at blive en kæmpe succes. De havde bygget en virkelig flot scene, lavet en bar med lækre hjemmelavet økologiske drinks, bestilt pølsevogn hvor de solgte hjemmelavet økologiske hotdogs og derudover pyntet med massere lyskæder, lanterner og skilte. Det var virkelig gennemført!! Udover alle omgivelserne var der jo selvfølgelig også ni bands, som kom og spillede. Begge mine brødre og mange af deres venner spiller musik, så derfor var der mange af dem, som kom og optrådte. "Hovednavnet" hvis man kan sige det til en lille sommerfest, var (REST IN BEATS). De spillede også ude på kærligheden på smukfest i år og vandt faktisk karrierekanonen derhenne. Derfor var det lidt ekstra cool, at de kom til den lille sommerfest. De laver forøvrigt virkelig god musik, så det er helt klart et lyt hver, hvis i skulle få lyst til at tjekke dem ud.

Jeg håber i synes det var hyggeligt, at se lidt stemningsbilleder fra festen og høre lidt om hvordan det gik.

Knus

/ Caroline Josephine 🌳

Likes

Comments