Hey
Jeg har i lang tid gået og manglet en pæn vinterfrakke og har derfor i år købt denne smukke sag fra Zara. Det er en slags camelcoat med rød/orange imiteret pels på ærmerne, hvilket jeg giver jakken et fint spil og et meget feminint udtryk.
Hvis i skulle være interesseret i at få fat på jakken, er den linket her: ZARA VINTERFRAKKE
Den kan forresten også fåes i helt sort, hvis man er mere til det.

Glædelig 12 december og rigtig god dag

Knus

/ Caroline Josephine ❄️

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hey
Jeg tager mig selv i, at forelske mig i alverdens kitten heels fortiden. Jeg synes lige præcis denne type højhælede sko er helt perfekt og så findes der, altså virkelig mange smukke. Det er en feminin sko, som virkelig kan gå til mange outfits.
Den er fed til et par boyfriend jeans og en basic t-shirt og derudover kan den også sagtens bruges til en pæn kjole.
Det er både en hverdags og fest sko, da de er en blanding af højhælede og ballerinaer, hvilket helt klart også et et plus.
Kitten heels er i hvert fald noget der ligger højt på min ønskeseddel i år og især de 4 ovenstående.
Ha en fortsat dejlig aften
Knus
/ Caroline Josephine 👠

Likes

Comments

Hej igen. Her kommer lige endnu et personligt indlæg om et emne, som jeg mener folk burde tage mere seriøst.
Utroskab er noget jeg virkelig ikke bryder mig om, men jeg desværre oftere ser. Jeg har både mærket det på egen krop på flere forskellige måder, har set det blandt mine venner og oplever det desværre tit i nattelivet. Jeg er en af de personer som får direkte kvalme over utroskab og flipper helt ud hvis jeg ser eller oplever det, for jeg synes ærlig talt bare IKKE det er okay.

Mine egne erfaringer kommer fra tidligere forhold og det er nok også derfra, jeg har fået mine stærke holdninger omkring utroskab. Da jeg var omkring de 15 år, havde jeg en kæreste som konstant var mig utro. Jeg håbede altid på at det nok skulle stoppe og alt ville blive okay en dag. Det blev det desværre aldrig, men jeg var alligevel ikke stræk nok til at sige fra og gå fra ham, da jeg var fuldkommen forelsket i ham og så blindt på hans fejl. Set i bakspejlet var det et virkelig usundt forhold, med massere af svigt og mistro. Jeg kan også tydeligt mærke, at jeg efterfølgende har haft svært ved at stole på mine kærester. Dog er det nok også det forhold jeg har lært mest af, fordi jeg netop nu kan se, hvor blind jeg var på kærlighed. Det forhold var sjældent godt for mig, men det var jo vildt svært at se når man står i det og kun vil tro det bedste om ens kæreste, også selvom ens veninder har fortalt en 1000 gange, at han er et kæmpe fjols.
Efter det forhold har jeg altid sagt, at hvis jeg nogensinde oplevede noget utroskab i et forhold igen, så skulle jeg droppe det med det samme. Det er måske bare lidt svært at leve efter det, hvis man så aldrig finder ud af, at ens kæreste har været en utro. For de typer er der jo selvfølgelig også, dem som ingen samvittighed har og kan gå og være deres kærester utro, uden overhovedet at sige noget som helst. Sådan nogle har jeg prøvet at være i et forhold med og dem tror jeg desværre der findes mange af derude. Da jeg selv fandt ud af det, et stykke tid efter vi havde slået op, blev jeg simpelhen så sur og ked af det. Jeg følte ærlig talt at hele det forhold, havde været en løgn fra hans side af. Jeg følte mig total holdt for nar, fordi et mennesker jeg havde delt så meget med og har åbnet mig så meget op for, bare har været fuldkommen ligeglad med mig og måske har gået med den løgn i et halvt år, hvis ikke mere.

Mange har sikkert oplevet noget lignede og jeg tror det er vigtigt at man i sådan en situation, måske bare tænker "godt jeg så slap af med ham/hende" eller i hvert fald ikke lader sig knække af det. Det handler bare om at se tingende fra den positive side, frem for den negative. Lære af de bump man møder på sin vej og skrotte de mennesker, der ikke gør en glad.

Som jeg startede med at skrive, ser man også tit utroskab i nattelivet. Jeg har endda oplevet folk som har sagt, at de ikke havde nogen kæreste, eller at deres forhold var lidt on/off for at score og jeg så udemærket godt vidste, at de havde en kæreste. Derudover har jeg også mødt folk som siger at de har en kæreste, men så efterfølgende flirter med en. Måske er det bare mig der er mærkelig, men er det ikke en ret fucked måde, at score en på? Jeg synes i hvert fald ikke det er specielt charmerende og jeg får mest af alt bare lyst til at kontakte de her personers kærester, så de kan slippe af med de fjolser. Vi har nok også allesammen hørt nogle som har brugt sætningen "jamen jeg var jo fuld", ja du var fuld, men du har stadig en hjerne og det er nok jordens mest laterligste undskyldning.

Man glemmer ofte at give kæresten skylden og ser ondere på personen, som kæresten har været utro med, selvom det jo egentlig er kæresten som har dummet sig. Dog synes jeg alligevel ikke helt at den anden person er uskyldig, da jeg ofte tror at denne person godt ved, at personen er i et forhold og derfor egentlig overhovedet ikke burde nærme sig. Jeg ville aldrig selv kunne finde på at kysse med en fyr, som jeg vidste havde en kæreste og jeg kan slet ikke sætte mig ind i hvordan folk synes det er okay at gøre. Jeg vil have så dårlig samvittighed og føle mig mega skyldig.

Jeg har endda hørt om folk, som ligefrem synes det er sjovt at gå efter folk som har kærester. Fordi de på en måde får et kick af at score folk, som er i et forhold. Jeg synes det er decideret ulækkert at tænke på sådan en måde. Jeg tror ikke folk som er utro, tænker over konsekvenserne for modparten. For det giver altså folk nogle tillids problemer og jeg synes ærligt selv, at utroskab har været en af de ting, som har gjort mig mest ked af det. Især fordi det jo er et menneske man virkelig elsker, som fuldkommen vender en ryggen.

Det blev et meget personligt indlæg, men jeg føler lidt det var den bedste måde at forklare min holdning til utroskab på, for det er virkelig et emne jeg har en stærk holdning til. Jeg tror og håber virkelig på, at der er mange derude, som har den samme holdning som mig og slet ikke kan forstå hvorfor nogle synes at det er en okay ting at gøre.

/ Caroline Josephine ✏️

Likes

Comments

Halløj

For en måneds tid siden faldt jeg over disse lækre strikbukser, inden i Århus. Jeg fandt dem i Bestseller Rømerhus, men der var desværre kun 2 par tilbage i en L og jeg vil gerne have dem i en M. Derfor gik jeg på jagt i alle Århus bestseller butikker, men kunne ikke finde dem nogen andre steder. Jeg gik tilbage til Rømerhus og fik dem bestilt hjem i min str. og lige siden jeg fik dem har jeg været SÅÅÅ glad for dem. De er VIRKELIG lækre at have på, de sidder mega godt og kan sagtens styles til fint brug, selvom det er sweatpants. & eyyy så koster de kun 199 kr. !!

Jeg har desværre ikke kunne finde dem på nettet, så jeg kan ikke engang sætte et link ind. Dog synes jeg alligevel i skal prøve at kigge i den nærmeste bestseller eller only butik, hvis i er interesseret i at få et par.

Ha en dejlig weekend

Knus

/ Caroline Josephine 👖

Likes

Comments

Heeey

I dag kommer jeg lige med endnu et tip, om en helt fantastisk podcast fra third Ear. Denne gang er det podcasten “I et forhold med”, som handler om en kærligheds historie baseret på løgn. Jeg vil egentlig ikke uddybe det mere, for selve podcasten er meget detaljeret og personlig i sig selv, da den er fortalt af selve hovedpersonen. Derfor synes jeg bare i skal finde podcasten, læne jer tilbage og trykke på play. 

Når i har gjort det og måske ligesom mig, bliver helt bidt af den her historie. Så skal i smutte i den nærmeste biograf og se filmen “En fremmed flytter ind”, som er den helt samme historie, lavet af de samme mennesker. Det lyder umiddelbart lidt kedeligt, at det er den samme historie, men det er det virkelig ikke og i filmen er der selvfølgelig også en masse flere detaljer. 

Det er en historie der får en til at tænke over nogle ting, man ikke går og tænker på i hverdagen og det synes jeg personligt er vildt spændende. 

Ha en fortsat dejlig tirsdag 

/ Caroline Josephine 💭

Likes

Comments

Hej igen

Jeg var for nylig en uges tid i Tyrkiet, sammen med min familie. Vi skulle afsted da min mor fyldte 50 år og derfor gerne vil invitere os allesammen på en ferie ned i varmen. Det var virkelig lækkert og vi fik både slappet af, oplevet den smukke tyrkiske natur, samt set nogle over 2000 år gamle landsbyer. Derudover fik jeg også smagt en masse tyrkisk mad, da vi boede på all inclusive hotel, hvor de havde en kæmpe buffet med alverdens lækkert mad MUMS! Vi boede i byen Side, som var meget turistet med massere kæmpestore hoteller, som var vildt udsmykket. Det var lidt vildt at se, når man kommer fra en familie, hvor vi altid har kørt rundt i Europa og camperede. Selvom det var så turistet, skulle man ikke køre så langt for at komme ud på landet, hvor man kunne opleve hvordan de fleste tyrkiske familier bor og se granatæble farme, ligesom på billede 3. Vi kørte enten med taxa eller den tyrkiske bus (dolmus), hvilket var super billigt. Det var virkelig skønt at komme lidt ned i varmen, nu når det er blevet så koldt i Danmark og man måske allerede savner sommer lidt.

Jeg håber i har haft en god efterårsferie

knus

/ Caroline Josephine ☀️

Likes

Comments

Heeeeeeey, så er jeg tilbage på bloggen igen wuhuuuu...

Dette indlæg kommer til at handle om mine 5 bud på efteråret 2017's hotteste trends.
Hvis vi starter fra toppen, har jeg valgt at tage outfittet med stikken og den lange nederdel med. Dette outfit har jeg valgt, da jeg selv er helt vild med denne trend. Jeg er specielt vild med looket, hvis man tager en vild farve strik eller tager en nederdel med et print på. Her ville man også sagtens kunne bruge en kjole og smide en strik udover, hvis man alligevel har en land kjole i en fed farve liggende i skabet.

Næste trend er "netstrømpe trenden". Denne trend var meget fremme i foråret og forsvandt lidt igen i løbet af sommeren. Dog synes jeg alligevel ikke vi har glemt den helt og den tætte netstømpe, ville sagtens kunne bruges her i efteråret, til en rå lædernederdel eller en leopard kjole.

Apropos leopard, så er leopard print jo virkelig blevet in her i efteråret igen igen, hvilket bringer os til næste trend. Jeg har aldrig selv før været med på dyreprint trenden, men denne gang springer jeg på bølgen og jeg må indrømme, at jeg er helt vild med det. Leopard printet er virkelig godt til at pimpe, et ellers basic outfit op med og det ser bare fantastisk ud til nærmest alt.

Trend nummer 4 er de virkelig populære tern. Det er virkelig en trend, der har fået opmærksomhed her i efteråret 2017. De er overalt på bukser, blazere, nederdele og især på efterårs frakkerne. Jeg forstår det egentlig godt, for det er et meget klassisk item, som går godt både til et buisness looket eller til at pifte en hoodie op med, både i form af bukser og blazer.

Sidste item er de små fine tørklæder, som jeg også tidligere har reklameret for her på bloggen. Jeg synes sagtens man kan tage tørklæde trenden med ind i efteråret, især fordi det virkelig kan pifte et outfit op, med et farverigt tørklæde. Her til efteråret, vil det passe helt perfekt med et mærkegrønt eller brændt orange tørklæde, så man virkelig kan bringe efteråret frem i gardaroben.

Dette var mine 5 bud på efterårets trends, som jeg helt sikkert vil komme til at bruge i min gardaroben i løbet af resten af efteråret.

Jeg håber at i har det godt og nyder efteråret, knus

/ Caroline Josephine 🍁

Likes

Comments