Godaften
Hvis du som jeg er rigtig glad dans, eller måske bare kunne tænke dig at prøve at danse. Så vil jeg helt klart anbefale dig at smutte forbi danseskolen PLANUM, som ligger både i Århus og Odense. De har i denne uge gratis prøvetimer på alle deres hold, man skal bare tilmelde sig inde på deres hjemmeside inden man kommer. PLANUM er et helt fantastisk sted med en masse dygtige instruktører og dansere. Der er altid en fed energi, som minder lidt om det man ser på dansefilm, hvor folk battler og står i rundkredse og klapper af hinanden. Jeg har aldrig oplevet samme energi, ambition og gode humør på en danseskole før, men de tre ting udstråler PLANUM virkelig. Jeg håber jeg kan få tid til at danse lidt på PLANUM i mit sabbatår, for man kan ikke blive andet end glad af at være der.

Det var bare lige en lille opfordring fra mig.

Knus

/ Caroline Josephine 💃🏽

Likes

Comments

Godmorgen derude
Som jeg også nævnte i sidste indlæg, skulle jeg jo til den her sommerfest ovre ved min bror på Sjælland.
Ved at kigge på billederen, kan i næsten gætte jeg frem til at det var en helt fantastisk dag i virkelig hyggelige omgivelser. Det er fem mennesker som har opfundet festen, står for den og alle dens forberedelserne. De bor i et lille kollektiv sammen ude på landet, hvor i blandt den ene af dem er min bror. De er allesammen meget kreative og vil gerne gøre det hele så perfekt som muligt og derfor endte festen også med, at blive en kæmpe succes. De havde bygget en virkelig flot scene, lavet en bar med lækre hjemmelavet økologiske drinks, bestilt pølsevogn hvor de solgte hjemmelavet økologiske hotdogs og derudover pyntet med massere lyskæder, lanterner og skilte. Det var virkelig gennemført!! Udover alle omgivelserne var der jo selvfølgelig også ni bands, som kom og spillede. Begge mine brødre og mange af deres venner spiller musik, så derfor var der mange af dem, som kom og optrådte. "Hovednavnet" hvis man kan sige det til en lille sommerfest, var (REST IN BEATS). De spillede også ude på kærligheden på smukfest i år og vandt faktisk karrierekanonen derhenne. Derfor var det lidt ekstra cool, at de kom til den lille sommerfest. De laver forøvrigt virkelig god musik, så det er helt klart et lyt hver, hvis i skulle få lyst til at tjekke dem ud.

Jeg håber i synes det var hyggeligt, at se lidt stemningsbilleder fra festen og høre lidt om hvordan det gik.

Knus

/ Caroline Josephine 🌳

Likes

Comments

Hey derude
Jeg har i denne uge brugt meget af min tid, sammen med gode venner, på Danmarks smukkeste festival. Jeg bor tæt på Skanderborg og har derfor, i mange i træk været på smukfest. Jeg havde ikke købt billet i år, da jeg ikke synes musikprogrammet var særlig fedt og jeg heller ikke vidste hvad jeg skulle i starten af mit sabbatår. Det endte så med, at en af mine venner havde to torsdagsarmbånd i overskud og derfor kunne jeg alligevel komme med på smukfest - wuhuuuuu!! Jeg ville ikke sove i telt dernede, men kendte heldigvis en del som camperede ude på kærligheden, som er der de fleste camper. Derfor tog min veninde og jeg bare derned og festede og hyggede os med vennerne, hvilket aldrig skuffer, når man er på smukfest. Vi tog ind og hørte musik i torsdags, men fik egentlig kun hørt LÅGSUS og en lille smule suspekt. LÅGSUS var en kæmpe fest, men jeg er ikke så fan af Suspekt så dem kan jeg ikke rigtig sige noget om. Omgivelserne inde på selve festivalspladsen er virkelig hyggelig, med alle træerne, det farverige pynt og alle de flotte boder. Smukfest skuffer aldrig og jeg er 100% sikker på, at det ikke var sidste år jeg var afsted.

Nu er jeg taget videre til Sjælland, hvor min bror bor og hvor han sammen med hans venner holder en slags mini festival. Der kommer 9 små bands og spiller og derudover er der pølsevogn og bar med alle mulige lækre hjemmelavet drinks. Det er klart noget helt andet end kæmpe smukfest, men jeg tror det bliver virkelig hyggeligt og håber på jeg kan få taget nogle fine billeder, som jeg kan vise jer her på bloggen.

Ha en dejlig weekend

Knus

/ Caroline Josephine 🎶

Likes

Comments

Hey
I dag vil jeg fortælle jer lidt om hvor min inspiration til fashion kommer fra og hvordan jeg benytter mig af den.
Jeg har særligt fire piger, som jeg synes er mega cool og har verdens fedeste stil. Pigerne er vist ovenfor og er de tre kendte bloggere Freja Wewer, Trines Wardrope, Amalie Fischer og derudover den flotte youtuber Astrid Olsen.
Det der gøres deres stil interessant for mig, er at de ofte matcher det drengede look med det feminine look, hvilket jeg synes ser mega cool ud. En anden ting jeg godt kan lide ved disse piger, er at de sagtens kan finde et outfit som er prismæssigt til at følge med på, men stadig ser helt fantastisk ud. De er gode til at matche forskellige items i diverse farver og det er vildt inspirerende at se på. Det er sjælendt jeg kan finde på at gå ud og købe det præcis samme outfit, som jeg er blevet inspireret af. I stedet kigger jeg på outfittet og prøver at finde noget der minder om det, i min egen garderobe og på den måde giver mit eget touch på outfittet, hvilket ofte er en god ting, da det udstråler min stil og ikke en andens.
Jeg vil klart anbefale jer at følge disse smukke piger på Instagram, blog eller youtube, hvis i ikke allerede gør det. De er virkelig gode til deres arbejde og man kan se at de virkelig brænder for det de laver, hvilket også er inspirerende i sig selv.
I må have en fortsat dejlig torsdag,

Knus

/ Caroline Josephine 🛍

Likes

Comments

Heeeey derude
Jeg har i et stykke tid tænkt på at lave en række indlæg, som kommer ud engang imellem, men allesammen på en måde passer sammen. Konceptet er at jeg hver gang tager en ny farve og ud fra den valgte farve, finder nogle items som hver især er super cool, men samtidig også sagtens vil kunne styles sammen.

Denne gang har jeg valgt farven RØD
D

Jeg har valgt farven rød, da jeg synes at der lige nu findes en lang række lækre nye items i den farve og selvfølgelig også fordi det er en fantastisk farve, der afspejler massere af romantik. Jeg har faktisk altid hadet rød og tænkt at det aldrig nogensinde ville blive min farve, men lige pludselig så jeg bare rød alle steder i butikkerne.
Derfor tænkte jeg at jeg jo hellere måtte give det en chance og lige siden har jeg elsket rød.

Jeg håber at i synes det er nogle lækre ting jeg har fundet på billederne under, jeg er i hvert fald helt IN LOVE!
Jeg har selv lipglossen og den har en helt perfekt farve, er virkelig nem at påføre og holder rigtig godt.
Øreringene har jeg næsten lige købt i lyserøde og de koster kun 99 kr. hvilket er helt vildt billigt, i forhold til hvad man ser ligende øreringe til andre steder.
Jeg er især vild med de bolcher stribede bukser, da de har en virkelig fed casual pasform og vil passe perfekt sammen med en plain hvid t-shirt.

Dette var første indlæg af "Color of the day"
Jeg håber i kunne lide det og har lyst til at læse lignende indlæg i fremtiden.
Knus

/ Caroline Josephine ❤️

Likes

Comments

Hey derude

Jeg har hele sommeren gået og tænkt på at anskaffe mig en baywatch lignende badedragt. Grunden til dette er bl.a. at en badedragt passer perfekt ind i det danske sommervejr, da man alligevel ikke rigtig kan tage sol og man derfor ikke behøves at bekymre sig om, at man ikke får sol på maven eller får trælse bikinilinjer. En anden grund er at jeg er blevet helt vild med rød og jeg synes formen på denne badedragt giver et helt perfekt match imellem det feminine og det sporty. Den sidste grund er at man udover at bruge selve badedragten som badedragt, også sagtens kan style den med et par fede cowboyshorts eller cowboybukser og få et vildt lækkert og sommerligt outfit ud af det.

Derfor har jeg på ASOS fundet 3 bud på baywatch lignende badedragter og en enkelt bikini, som jeg synes ville være essentielle for den danske sommer.

Jeg håber i kan lide dem og føler jeg inspireret til at tage en lækker rød badedragt på og løbe ud i det danske hav, som en ægte baywatch ;-)

Knus

/ Caroline Josephine ❤️

Links og priser

Baywatch inspiration nr. 1

285,72 kr. - Pakken indeholder 2 badedragter

Baywatch inspiration nr. 2 - underdel
142,85 kr.

Baywatch inspiration nr. 2 - overdel

142,85 kr.

Baywatch inspiration nr. 3
163,26 kr.

Baywatch inspiration nr. 4
204,08 kr.

De fleste modeller findes også i andre farver, hvis man ikke ønsker at gå all in på baywatch.
Likes

Comments

Halløj
Vi havde i dag langt om længe en rigtig sommerdag i Danmark og den skulle i den grad udnyttes. Jeg fandt min nye smukke sommerkjole frem, som har købt i Mango i Spanien for kun 150 kr. Jeg var bange for at vejret aldrig blev til at jeg ville kunne få denne skønne sag på, men solen kom heldigvis alligevel frem. Jeg synes det er den perfekte sommer slå om kjole, i dette fine blomstermønster, smukke farver og flagrende ærmer.

Dagen i dag blev brugt på at spise en lækker is, gå en lang tur, sidde på en badebro og kigge ud over søen og snakke om alt mellem himmel og jord, sammen med min skønne veninde Anne Louise/Lou. Mig og Lou har gået i klasse sammen på HHX de sidste tre år og skal begge to holde sabbatår det kommende år. Derfor sad vi og mindes alle de gode stunder på HHX og snakkede om hvad det kommende år, mon kommer til at byde på.

Jeg håber i har det godt og også har haft godt vejr der hvor i befinder jer.

Knus

/ Caroline Josephine 🍦

Likes

Comments

Hey derude
Efter alle studentergilderne trængte jeg virkelig til ferie og tog derfor en spontan beslutning om, at flyve ned til mine forældre som var i på ferie i Spanien. Derfor er jeg nu lige kommet hjem fra to ugers ferie med sol, god mad, kulturelle oplevelser og afslapning ved poolen.
Vi startede med at være i Madrid, hvor vi så en masse kulturelt, spiste god mad og fik shoppet lidt.
Vi havde kun en dag i Madrid og derfor gik vi også meget rundt, for at nå at se det hele. Derfor var vi alle tre helt smadret efter den dag, hvilket nok også havde noget at gøre med de 39 grader der var. Så hvis du på et tidspunkt skal besøge Madrid, vil jeg råde dig til at tage mere end en dag og tage den lidt mere med ro, måske udpege nogle steder du gerne vil se inden du tager afsted og planlægge lidt på forhånd. Det kan nemlig nemt bliver lidt uoverskueligt, når man kommer til sådan en stor by, man aldrig har været i før.

Efter Madrid tog vi op til en lille by i Spanien som hedder Haro. Byen er kendt for sine mange vinmarker og flotte bjerglandskaber, hvilket var helt perfekt da mine forældre havde racercykler med og gerne ville ud og cykle i bjergene. Det passede mig helt fint, for så kunne jeg ligge ved poolen og slappe af med en god bog og en kold cola, når de var ude og cykle.

På to uger fik jeg læst to bøger, hvilket var helt vildt i forhold til at jeg til hverdag aldrig læser bøger. Det har nok noget at gøre med at jeg hurtigt fik læst den ene bog (Hella Joof - Papmaché-reglen), på flyveturen til Madrid. Jeg havde længe ville læse den bog, da mange havde sagt at den var vildt god, men den skuffede mig faktisk lidt. Altså den var jo sjov nok, men ikke sådan noget jeg ville råbe hurra for..
Den anden bog er en helt anden snak og den vil jeg virkelig anbefale at læse!!
Guillaume Musso - Opkald fra en engel
Sindssyg spændende bog, som man slet ikke kan ligge fra sig igen når man først er startet.
Det er en af de eneste gange, hvor jeg har læst en bog som er så uforudsigelig bog og det er det, der gør bogen helt fantastisk. Jeg vil ikke røbe noget, for jeg synes virkelig selv at man skal læse den.

Nok om bøger, tilbage til ferie snakken...

Efter Haro drog vi videre op i Frankrig, hvor vi besøgte byen Tours. Det er en meget hyggelig storby ca. 400 km. syd fra Paris. Vi var meget sultne efter en lang dag i bilen fra Haro til Tours, så vi valgte bare hurtigt en restaurant på den store gågade midt i Tours. Derefter valgte vi at gå over og se den gamle bydel og der fortrød vi virkelig, at vi ikke havde ventet lidt med at spise, for den gamle bydel buende med lækre resturanter og hyggelige gader. Der var massere af mennesker og man kunne virkelig mærke, at det var her at livet var om aftenen i byen. Man kan jo altid være bagklog og nu ved vi i det mindste hvor der er lækre resturanter, hvis vi en anden gang kommer til Tours.

Det var alt i alt en virkelig tiltrængt og dejlig afslappende ferie og jeg er så glad for at jeg valgte at tage afsted, når der nu er sådan et kedeligt og gråt vejr herhjemme i Danmark.

Jeg håber i nyder ferien, oplever nogle interessante ting, spiser en masse god mad og måske læser nogle spændende bøger.

Knus

/ Caroline Josephine 🌼


Likes

Comments

Halløj igen
Det er alt for længe siden jeg har blogget sidst, men det er af den simple årsag at jeg er blevet student og derfor har haft travlt med eksaminer og flere uger med fester 🎉

Jeg blev HHX student onsdag d. 21 Juni og jeg skulle op i mit absolut hade fag MUNDTLIG VIRKSOMHEDSØKONOMI😩, som den eneste i hele min klasse... hvilket var meget atypisk. Jeg havde gået og ventet i lang tid, da jeg var den sidste på skolen som blev student og derfor ville jeg egentlig bare gerne have det overstået, så jeg kunne være student og have det sjovt sammen med alle mine venner. Det viste sig at virksomhedsøkonomi ikke var så slemt alligevel og eksamen gik helt smertefrit, i hvert fald i forhold til hvad jeg havde regnet med. Selvom jeg i starten var rigtig træt af at jeg var den sidste på skolen som blev student, var der dog også nogle plusser ved det, da alle mine venner kunne komme og se mig få hue på, da de jo allerede var blevet studenter. Dagen forløb med fejring på skolen af venner, familie og min søde kæreste Magnus. Senere spiste jeg mules frites med familien og Magnus og derefter drog jeg afsted til det første studentergilde. Hvilket samlet set var en virkelig god dag!

Efterfølgende har studentertiden været fyldt med gilder, hvor der har været lækker mad og massere drikkevarer. Der har selvfølgelig også været studenterkørsel, som var noget af det fedeste ved studentertiden. Det var sjovt at komme hjem til alle fra klassen, kører rundt og skåle højt og danse i en lastbil. Studentertiden har været en lang fest, som jeg helt sikkert aldrig vil glemme og har nydt fuldt ud, også selvom det indimellem har været hårdt at være på så lang tid.

Dette var blot en lille opdatering fra de sidste par uger. Jeg håber i har det godt derude og nyder den danske sommer og har nydt studentertiden hvis i også er blevet student i år.

/ Caroline Josephine 🎓

Likes

Comments