I går så dro jeg ut med vennegjengen min som sagt, og jeg skrev at det skulle bli en edru kveld. Men det ble det så aldeles ikke, det endte opp med at jeg drakk noen få drinker, men det er lov i ny og ne. Vi endte først opp hos Lars, en kamerat. Senere utover kvelden dro vi på Dragen, en pub som har karaoke i helgene - hvor vi sang og koste oss med de gamle.

Etter ett par sanger på dragen, dro vi videre på Tiger Tiger, som er ett sted hvor vi unge får komme inn i helgene. Da resten av stedene her vi bor er 20 års grense. Men vi hadde omtrent hele tiger for oss selv, for det var virkelig ingen der. Men vi hadde det utrolig koslig alikvel, og det er en av de beste fredagene jeg har hatt på lenge.

​Nå ligger jeg i sofaen med youtube på tvskjermen. Og jeg har ikke tenkt til å røre en muskel før i natt, hvor jeg må vaske huset, selvom jeg har startet allerede. Så må jeg vaske over gulvet og shine litt ekstra. :-) Vi snakkes nok senere idag! 

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Topp fra Bikbok Bukse Cubus Jakke Bershka

​Nå skal jeg straks på et lite vors med en vennegjeng av meg også skal vi faktisk på karaoke kveld på dragen i fredrikstad. Jeg skal ikke drikke da, så idag blir det edru :-D 

Likes

Comments

Mens jeg har vært borte fra bloggen har jeg rekt å være med mammaen min og hennes kjæreste på båttur. Selvfølgelig var mine søsken med også, vi etterlater oss ikke de hjemme. Og jeg fikk slappet av ordentlig, tatt ett par pustetrekk ekstra. Noe som var ubeskrivelig deilig.

Jeg tok mest bilder av utsikten og himmelen fordi den var så utrolig fin. Vi lå på et sted ute på Hvaler som heter Edholmen, hvor vi hele tiden hadde tilgang til vann og strøm - noe som var deilig. For jeg klarer meg virkelig ikke uten mobilen, fordi jeg hører på audio bøker der og leser faktisk bøkene mine på iphonen min. Selvom det er bedre å holde i en bok, men det er så mye lettere å kjøpe boka på ark sin nettside og ha den på telefonen rett etter du har fått betalt.

Har dere noen gang vært på et sted hvor dere kan ta ett par pustetrekk ekstra?

Likes

Comments

​Nå er det LENGE siden jeg har blogget, og gud jeg savner det. Jeg har valgt å ta meg en pause fordi jeg som sagt i de tidligere innleggene har jeg ikke vært helt på toppen. Og det er jeg ikke enda heller, og det vil nok ta en god stund før jeg føler meg bra igjen. Ikke fordi jeg ikke har det bra rundt meg, men jeg har masse i tankene og mye å tenke på for tiden. Men siden jeg liker dette virkelig godt, så skal jeg gi det en sjanse til. Men ikke krev flere innlegg om dagen hver eneste dag, for noen dager er bedre enn andre. Og det vil vises på bloggen etterhvert også. Jeg prøver å leve på en rosa sky, men det går ikke - jeg prøver å legge alt det vonde til siden. Men det går heller ikke. Men nå skal jeg ta meg selv som første prioritert, og ikke alle andre rundt meg. For jeg trenger litt pleie av meg selv innimellom, ganske ofte. 

Håper dere fortsatt vil følge meg! 

Likes

Comments

Her om dagen hadde jeg besøk av kusina mi, Emma. Og når klokka slo midnatt fikk jeg en idé om å klippe håret mitt kort, og jeg er veldig sjeldent spontan når det kommer til håret mitt. For håret mitt er dyrbart. Jeg elsker håret mitt. Men etter litt tok jeg frem kjøkken saksa og klippet håret. KORT!

FØR:
ETTER: 

Til å klippe av så mye hår, så er jeg egentlig ganske fornøyd. Det er veldig lett og deilig, og jeg våkner opp med null knuter på morgningen fordi håret er for kort til å knute seg. Noe som er deilig. Det kjedelige er at det ikke er så mye å gjøre når håret er så kort, men det vokser ut igjen og for øyeblikket er jeg utrolig fornøyd. Og det er det som teller!! Alt for å føle seg bra, selv.

Hva syntes dere? Og har dere noen gang vært så spontane så dere har klippet av dere nesten alt håret?

Likes

Comments

Du vet når du endelig er hjemme alene, og kan slippe alt ut? Skrike det høyeste du kan, slå i puter og gråte de raskeste tårene med den største hulking. Denne uka hadde jeg sjansen til det, men kroppen ville ikke. Kroppen ville ikke som hodet ville. Og alt har blitt stengt inne igjen. Jeg gråter en liten skvett her og der, men det er aldri nok. Jeg trenger å møte veggen, få ut alt. Jeg trenger å få ut all frustrasjon og usikkerhet, selvom usikkerheten alltid følger med angsten så trenger jeg å få ut noe av det. Jeg trenger det som sårest.

ANXIETY, IT JUST STOP YOUR LIFE

Dette vil ikke si at jeg mener at jeg må møte veggen, men det er slik hodet mitt har vært den siste tiden. Kaotisk. Jeg trenger en trygg arm rundt meg for å fortelle meg at alt kommer til å gå bra. At alt ordner seg. Men jeg trenger det ikke av hvem som helst, jeg trenger det av en jeg ikke får det av. Hvorfor skal det alltid være sånn at det man trenger mest, skal komme fra en man ikke får det av? Dritt logikk, eller det er ikke noen logikk. Det er bare bullshit av følelser, fucka følelser. Følelser som ikke burde være der. Følelser som burde vært borte for lengst. Kyss meg i ræva sier jeg til meg selv hver kveld. Men det er jo ikke det negative vi vil ha frem er det vel? Nei, vi må tenke positivt sies det - men alt jeg har i hodet er bare negativt. Jeg skulle egentlig lage en youtube video denne uken, men jeg følte meg så dritt at jeg har lagt alt til side, både blogg og youtube. Og for meg selv, var det utrolig deilig, jeg elsket det. Jeg elsket friheten, og ikke tvangen. Ikke at det er en tvang å blogge eller legge ut videoer, for det er bare gøy. Men det er en tvang i mitt hode, for jeg skal aldri skuffe noen, å skuffe noen er det verste jeg vet, og jeg har følt at jeg har skuffet følgerene mine. Så denne gangen har jeg laget blogginnlegg på frhånd, og video kommer til uka.

​Jeg prøver å drepe den hver dag, den jævla angsten tar overhånd over alt. Fuck it. Jeg skal vinne over deg. 

Likes

Comments

​Nå sitter jeg godt i sofaen med "The Blacklist" på tv skjermen. Jeg tenkte bare jeg skulle titte en liten tur innom for å si god natt egentlig. Jeg er som sagt ikke helt meg selv i dag, så tenker at jeg skal gå å legge meg og la denne dagen være ferdig, slik at jeg kan starte på en ny dag i morgen. Jeg beklager for at jeg har vært fraværende, jeg lover å bli bedre! Håper dere fortsatt står ved min side, hehe. 
GOD NATT <3

  • 350 lesere

Likes

Comments

​Hei og god morgen! Beklager for at jeg ikke har vært så mye på bloggen i det siste, men jeg har ikke vært helt meg selv. Jeg har prøvd å skyve alt jeg kan under ett teppe, men det har liksom ikke fungert. Jeg er ikke helt i form for tiden, det er ikke greit å være meg. Jeg er mye helt nede på bunn, selv om du skulle tro jeg var på toppen av verden - så ligger jeg egentlig inne i senga mi og gråter, jeg gråter ofte. Omtrent hele tiden, tar meg to minutters pause på toalettet, slenge ut noen tårer, tørker over de og pudrer litt sminke og det er det. Ingen som ser under sminka. Jeg prøver å forbedre meg men blir bare dårligere. Desverre. 

Nå sitter jeg i stua mi, spiser frokost som er rester fra tomatsuppa fra igår. Men jeg liker det. Og etter det tenkte jeg kanskje at jeg skulle spille inn en video, jeg er litt usikker. Vi får se hva som skjer. 

Likes

Comments

  • 374 lesere

Likes

Comments

Tshorte Cubus Shorts New Yorker Klokke Daniel Wellington Ring Mormor sin

Likes

Comments