Gjesteinnlegg av Thomas

Idag har jeg og Caroline vært i Sverige, der kjøpte jeg et par bukser og en genser som jeg skal gi til meg selv i julegave. Caroline slo på stortromma og kjøpte seg et lite juletre til å ha på rommet mitt samt litt pynt. Utover dette kjøpte vi kun litt smått som snus, godteri osv... Da vi dro hjem dro vi på Rygge storsenter der jeg kjøpte en julekalender fra The Body Shop som jeg vet Caroline har ønsket seg veldig lenge. Lite visste hun at hun fikk denne så hun ble veldig glad da vi kom hjem og hun så at jeg hadde kjøpt den til ho.
Men glede varte ikke svært lenge da vi fant ut at jeg hadde klart å sette igjen juletreet som hun hadde kjøpt, så vi måtte nok en tur opp på Rygge Storsenter for å kjøpe en nytt tre. Gleden var tilbake, og fikk pyntet treet. Og siden vi var så godt i gang så tenkte jeg at jeg skulle rydde hele rommet mitt også, det resulterte i at jeg fikk 3 poser med dritt som skal på loftet samt en hylle som også skal dit.
Litt senere dro jeg og Caroline ut for å se på det nydelig huset til Pongo, som dessverre ikke er pyntet enda, men Caroline fikk tatt noen bilder av meg så jeg tror vi begge ble fornøyd. Resten av kvelden blir vell bestående av å ligge i senga og kanskje se på en film eller noe sånt.

Takk for meg, og håper ikke det blir så lenge til jeg får skrive igjen, kanskje jeg skal starten en egen blogg? hvem vet hva tiden bringer. Ønsker dere alle en fin kvelde videre, og en god jul og godt nytt år om dere ikke hører noe mer fra meg før nyttår.

gjesteinnlegg av Thomas

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

De siste to ukene har gått i ett, eller ikke egentlig. Men på den psykiske fronten har det gått litt opp og ned, og det er ikke alltid like lett å prestere på alle mulige fronter til enhver tid. Derfor har blogget, dessverre blitt lagt litt til side. De siste ukene har jeg vært sykemeldt en uke, og så har jeg jobbet den helgen som var - mens Thomas var på russens skitur med gutta. Så nå har jeg fått han hjem, eller det er snart en uke siden - men det føles som om han kom hjem igår, fordi dagene går så utrolig fort. Denne helgen har jeg fri, og skulle egentlig vært i bursdag men dessverre er det noe som krasjer som gjør at jeg ikke får dratt. Og dermed tror jeg heller at jeg bare skal bruke helgen min på å være hjemme. Thomas skal jo på julebord med innebandylaget sitt. Og da tror jeg at jeg må bidra på en annen måte denne helgen, hvis ikke noen av mine venninner orker å være med meg en liten tur ut denne helgen!

Likes

Comments

Thomas har dratt på skolen, mens jeg har sminket meg og gjort meg klar til å dra på jobb. Nå sitter jeg med paradise kollektivet på skjermen mens jeg venter på at frokosten min skal bli klar i ovnen. Som jeg fortalte igår, skal jeg ned på jobben for å rydde et lager rom også drar jeg hjem en tur til mammaen min etter det, fordi Thomas skal spille kamp i Rolvsøyhallen med g19 laget idag, og jeg som supporter nr.1 må jo se den. Selv om det ikke er det som frister mest idag, med tanke på at formen min ikke er blitt noe bedre over helgen. Når jeg våknet i dag tidlig, ville jeg bare snu meg og la dagen forsvinne i senga. Tenk så digg!! Men det skal den da altså ikke, dagen skal gå i ett sett - men det er digg det også, for da vet jeg at jeg får gjort noe fornuftig!

Vi snakkes ikveld, eller i morgen. Jeg lover ikke noe nytt innlegg ikveld, hehe!

Likes

Comments

Nå er det endelig en mandag forbi, gud som jeg hater mandager. Ikke fordi det skjer noe spesielt egentlig, men litt fordi det er starten på en ny uke, og den starten er tung. Helgen gikk veldig bra, selv om jeg har vært sykemeldt over helgen, så har jeg fått beveget meg ut av huset. På fredag var jeg en liten tur hos en venninne, på lørdag var det innebandy kamp for fetteren min og fotball kamp for søsteren til Thomas. På søndag håpet jeg på en litt mer avslappende dag, men det endte selvfølgelig i innebandy kamp den også da kjæresten min Thomas spilte kamp mot Akerselva som dessverre ble tap for Fredrikstad. Selv om helgen har gått i "ett" har jeg fått slappet en del av - noe som har vært utrolig behagelig, selv om mye av tankene mine har vært på jobben, litt fordi jeg trives så godt der og blir litt stressa når jeg ikke er der. Haha!

// ett bilde jeg tok av thomas under en kamp han hadde tidligere i sesongen. Jeg lover å bli bedre på bilder av meg selv, og ikke gi Thomas så mye PR ;)

I dag våknet jeg kvart over syv, og har vært våken siden. Jeg har vært en tur på Lefdal sammen med Thomas for å kjøpe ett headsett for faren hans, fordi det er noe tilbuds greier denne uken, med baktanke på at det er Black Friday denne helgen. Noe som ikke er godt for verken min lommebok eller andres egentlig - haha! Nå håper jeg Thomas er på vei hjem fra trening, slik at vi kan legge oss i sengen og glo litt serier før vi sovner. I morgen bærer det ned på jobben for litt opprydning i noen lager rom, noe som blir deilig!! Nå skal jeg se litt på kollektivet som blir sendt på viafree, og vente på Thomas😘

Likes

Comments

Nå som det har gått mot kaldere tider, og mer klær - har jeg en stoor mulighet til å bli fryktelig dårlig. Okei, det var vel litt å ta i? Men kroppen min er utrolig god til å ta til seg absolutt alle mulige viruser, som er å ta tak i ved vinterstid. Så etter at jeg har vært forkjølet, hatt feber og fryst rumpa av meg i 2 måneder, var det på tide å besøke legen min. Der måtte jeg ta blodprøver for kyssesyken, mykoplastma, kikhoste og alt av resterende som er å sjekke. Med tanke på at jeg ikke får svar før neste uke, fikk jeg streng beskjed om at jeg ble sykemeldt og måtte holde meg i ro de kommende dagene. Derfor har helgen endret seg, og det blir The Voice på tvskjermen ikveld. Og kanskje en liten gåtur med Thomas. Nå som det er litt snø på bakken og sola skinner er det godt å komme seg ut! Så nå skal jeg fortsette å sitte i favoritt kroken i senga, og glo litt youtube før Thomas kommer hjem fra skolen :) Vi snakkes senere idag!

Likes

Comments

Nå har jeg sklidd tilbake på denne plattformen, IGJEN. Men jeg trives bedre her, og føler at jeg presterer bedre på denne platformen. Så nå skal jeg holde meg her en periode. For dere som ikke fulgte meg over på blogg.no, så har det ikke skjedd så mye annet enn at hverdagen går som vanlig med Thomas osv! Nå skal jeg vente på Thomas, også skal jeg og han evt kanskje finne på noe før jeg drar på jobb ikveld!!

Likes

Comments

Jeg har valgt å flytte bloggen min over til, www.carolinejosefinee.blogg.no - jeg håper dere fortsatt vil følge meg der!!

Likes

Comments

Person

Ukens person må nok være min bestevenninne og kusine Emilie. Hun er alltid der for meg uansett når på døgnet, og stiller alltid opp for en telefon samtale. Jeg vet alltid hvor jeg har hun, og det er jeg så utrolig takknemlig for. Virkelig. Hun er min helt, og mitt forbilde - og jeg ser så opp til hvor utrolig sterk og jordnær hun er. Jeg er utrolig takknemlig for at hun er min bestevenninne og min kusine.

Nedtur

Må nok være de små kranglene jeg har hatt med kjæresten min den siste tiden, dessverre. Alle kan ikke leve på en rosa sky til enhver tid, selvom jeg virkelig skulle ønske vi kunne det. Men vi kom oss godt ut av det til slutt, men det har allikevel vært en sur nedtur denne uken.

Opptur

Det har ikke vært så mye oppturer egentlig, for det var en uke hvor det ikke skjedde så mye. Men kanskje at jeg begynner å bli frisk, og ikke lenger er så forskjøla og syk som det jeg var denne uka. Veldig deilig og bli kvitt sykdommen.

3 Favoritt sanger
Serie

Bilderesultat for vendela + petter
Må faktisk være Vendela + Petter, haha - men jeg syntes de er så søte og så ny forelsket at jeg blir så glad av å se det programmet.

Likes

Comments

Nå sitter jeg i senga til Thomas, og venter på at han skal komme hjem slik at vi kan dra til Sverige fort som overhodet mulig. Senere idag skal jeg på jobb, og Thomas skal en tur ut idag. I dag skal det være noe russedress kro for det kommende russekullet, og siden Thomas er to år yngre enn meg og er russ til året, så skal han dit. Noe han gleder seg til og jeg gleder meg veldig til jobb - så det er jo en bra kombinasjon. Og i morgen har jeg den første lørdagen fri på veldig veldig lenge, noe som skal bli veldig godt - den skal tilbringes med Thomas og vi skal kose oss veldig. Nå skal jeg legge meg ned å se på Gossip Girl, frem til han kommer hjem fra skolen også skal vi dra videre til sverige. Jeg skal prøve å få laget ett innlegg til ikveld før jeg drar på jobb.

Beklager for at jeg ikke har blogget de siste dagene, men jeg har vært syk - så har egentlig bare ligget i sengen hele uken. Noe som faktisk har vært litt deilig, for å være ærlig! :-) Men vi snakkes ikveld, forhåpentligvis!

Likes

Comments

På fredag var jeg som sagt hos Thomas, vi gjorde egentlig ikke så mye annet enn å dra på roadtrip med en av hans kamerater Lars. Senere lå vi egentlig bare å så på film, før vi måtte legge oss - da han skulle tidlig opp for å kjøre mot Sverige hvor han skulle ha treningsleir denne helgen.


Jeg ble plassert (avmeg selv) i baksetet på roadtripen våres - noe som veldig sjeldent skjer. Men denne gangen lånte jeg bort plassen min.

På lørdag var det duket for jobb hos meg, noe som faktisk var litt deilig for å være ærlig. Om dere ikke har skjønt det enda, så elsker jeg jobben min litt mer enn det normalen kanskje gjør. Hihi(!!) Idag/søndag har jeg bare byttet rom med søsteren min, snakket med Thomas i en time på telefonen også har jeg bare ligget i sengen og fått slappet ordentlig av. Noe som har vært fortjent og veldig deilig!

Det ble dessverre mobil bilder fra denne helgen, men jeg håper det går bra. For er ikke så lett å dra meg seg speilrefleksen ut hele tiden, så jeg får dy til det enkleste frem til jeg får kjøpt meg ett nytt kamera! Jeg håper dere har hatt en super duper helg, det har jeg. Nå starter hverdagen, noe som skal bli helt OK for på Onsdag ser jeg Thomas igjen<3

Likes

Comments