Jeg har valgt å flytte bloggen min over til, www.carolinejosefinee.blogg.no - jeg håper dere fortsatt vil følge meg der!!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Person

Ukens person må nok være min bestevenninne og kusine Emilie. Hun er alltid der for meg uansett når på døgnet, og stiller alltid opp for en telefon samtale. Jeg vet alltid hvor jeg har hun, og det er jeg så utrolig takknemlig for. Virkelig. Hun er min helt, og mitt forbilde - og jeg ser så opp til hvor utrolig sterk og jordnær hun er. Jeg er utrolig takknemlig for at hun er min bestevenninne og min kusine.

Nedtur

Må nok være de små kranglene jeg har hatt med kjæresten min den siste tiden, dessverre. Alle kan ikke leve på en rosa sky til enhver tid, selvom jeg virkelig skulle ønske vi kunne det. Men vi kom oss godt ut av det til slutt, men det har allikevel vært en sur nedtur denne uken.

Opptur

Det har ikke vært så mye oppturer egentlig, for det var en uke hvor det ikke skjedde så mye. Men kanskje at jeg begynner å bli frisk, og ikke lenger er så forskjøla og syk som det jeg var denne uka. Veldig deilig og bli kvitt sykdommen.

3 Favoritt sanger
Serie

Bilderesultat for vendela + petter
Må faktisk være Vendela + Petter, haha - men jeg syntes de er så søte og så ny forelsket at jeg blir så glad av å se det programmet.

Likes

Comments

Nå sitter jeg i senga til Thomas, og venter på at han skal komme hjem slik at vi kan dra til Sverige fort som overhodet mulig. Senere idag skal jeg på jobb, og Thomas skal en tur ut idag. I dag skal det være noe russedress kro for det kommende russekullet, og siden Thomas er to år yngre enn meg og er russ til året, så skal han dit. Noe han gleder seg til og jeg gleder meg veldig til jobb - så det er jo en bra kombinasjon. Og i morgen har jeg den første lørdagen fri på veldig veldig lenge, noe som skal bli veldig godt - den skal tilbringes med Thomas og vi skal kose oss veldig. Nå skal jeg legge meg ned å se på Gossip Girl, frem til han kommer hjem fra skolen også skal vi dra videre til sverige. Jeg skal prøve å få laget ett innlegg til ikveld før jeg drar på jobb.

Beklager for at jeg ikke har blogget de siste dagene, men jeg har vært syk - så har egentlig bare ligget i sengen hele uken. Noe som faktisk har vært litt deilig, for å være ærlig! :-) Men vi snakkes ikveld, forhåpentligvis!

Likes

Comments

På fredag var jeg som sagt hos Thomas, vi gjorde egentlig ikke så mye annet enn å dra på roadtrip med en av hans kamerater Lars. Senere lå vi egentlig bare å så på film, før vi måtte legge oss - da han skulle tidlig opp for å kjøre mot Sverige hvor han skulle ha treningsleir denne helgen.


Jeg ble plassert (avmeg selv) i baksetet på roadtripen våres - noe som veldig sjeldent skjer. Men denne gangen lånte jeg bort plassen min.

På lørdag var det duket for jobb hos meg, noe som faktisk var litt deilig for å være ærlig. Om dere ikke har skjønt det enda, så elsker jeg jobben min litt mer enn det normalen kanskje gjør. Hihi(!!) Idag/søndag har jeg bare byttet rom med søsteren min, snakket med Thomas i en time på telefonen også har jeg bare ligget i sengen og fått slappet ordentlig av. Noe som har vært fortjent og veldig deilig!

Det ble dessverre mobil bilder fra denne helgen, men jeg håper det går bra. For er ikke så lett å dra meg seg speilrefleksen ut hele tiden, så jeg får dy til det enkleste frem til jeg får kjøpt meg ett nytt kamera! Jeg håper dere har hatt en super duper helg, det har jeg. Nå starter hverdagen, noe som skal bli helt OK for på Onsdag ser jeg Thomas igjen<3

Likes

Comments

Nå har jeg kommet frem til Thomas, etter å vært ute med mormoren og morfaren hans og gjort noen ærender. Så nå har Thomas dratt opp til kusina hans for å ordne bryna sine fordi de ser ut som to kråkereir. Jeg fikk ikke lov av han å være med fordi han syntes det gjør så vondt, og vil ikke at jeg skal mobbe han med at han er pyse senere. Men det kommer jeg til å gjøre uansett, haha(!!). I dag har vi ingen store planer, jeg tror bare vi skal slappe av, se film og egentlig bare kose oss. Faren hans har bursdag idag, så jeg tror vi nok bare blir hjemme sammen med han. Jeg vet ihvertfall at Thomas vil en liten tur innom LUX ikveld, som er et utested her i Moss som egentlig har 20 års grense, men som idag har back to school party for 18+. Så vi får se hva planen blir, jeg oppdaterer dere senere ikveld.

Likes

Comments

I dag kom Thomas en tur til meg igjen, da han bare hadde 20 minutter på skolen i dag. Noe som gjorde at han var ferdig tidlig, så idag har vi fått tilbrakt dagen godt sammen. Vi har egentlig ikke gjort så mye, men det er ikke helt våres greie heller liksom. Vi har sovet litt, spist kebab og sett en film - mens vi bare egentlig har ligget å holdt godt rundt hverandre. Det er uvant å ikke sove med han hver dag etter jeg har gjort det de siste månedene. Så når vi først er sammen, så liker jeg å kose litt ekstra med han. Veldig klisjè, men jeg er veldig forelsket for tiden så det er lov😍

Nå skal jeg få forhåndspublisert noen innlegg for helgen, fordi jeg skal jobbe og tilbringe hele fredagen med Thomas før han reiser til Sverige for helgen. Men siden jeg har en kjæreste som faktisk minner meg på at jeg skal blogge, så får jeg nok tid til å ta en tur innom her i morgen, mens jeg er hos han eller han hos meg. Men vi snakkes i morgen, ihvertfall! Ha en fin kveld videre!

Likes

Comments

Mobilen min den er alltid med meg, uansett. Ja, jeg kan legge den fra meg når jeg er med kjæresten min/venner og jeg skal på do eller for å spise. Men skal jeg ut med venner, en kort tur på butikken eller bare ut for å lufte hunden min - så er den telefonen med meg som regel i jakkelomma eller i baklomma på buksene mine.

Klokken min er alltid på venstre arm. Jeg har nemlig en Daniel Wellington klokke som jeg har hatt i 3 år snart tror jeg, og hvis jeg ikke har på meg den føler jeg meg ekstremt naken og blir fort veldig stresset om jeg har glemt den.

Snus er ærlig et must. Jeg oppfordrer ingen til å snuse, og jeg skulle gjerne sluttet selv - men det er lettere sagt enn gjort. Jeg har snuset hver dag siden jeg var 15/16 år - og kommer nok ikke til å slutte før kjæresten min gjør det. Hihi(!!)

Foreldrene mine er de jeg er mest avhengig av her i verden. Jeg ville aldri klart meg uten mamma, og jeg snakker med mamma minst 1 gang om dagen på telefonen, selv om jeg har vært hjemme hele dagen og bare skal en liten tur ut - så må jeg ringe mammaen min. Hun er fantastisk(!!)

Pepsi Max denne er krise. Hvis jeg ikke får en halv liter flaske med Pepsi Max ila en hel dag, vil det gå rundt for meg. Jeg blir faktisk, tro det eller ei dårlig hvis jeg ikke får i meg pepsi max. Det er helt krise!!


Siden jeg har fått en del nye lesere etter at jeg kom tilbake på bloggen igjen, tenkte jeg at jeg kunne lage noen små innlegg her og der, hvor dere får litt mer informasjon om meg. Slik som i dag har jeg lyst til å fortelle om 5 ting jeg er avhengig av.

Likes

Comments

Bukse GinaTricot Genser Urban Outfiters Jakke Carlings

En veldig enkel outfit, siden jeg egentlig var syk igår - men trengte å komme meg litt ut av huset. Nå venter jeg bare på at klokken skal tikke litt fortere, slik at Thomas kan komme - om han i det hele tatt kommer. 😄

Likes

Comments

I dag har jeg faktisk bare ligget under dyna i senga mi, sett på suits og sovet om hverandre. Noe som har vært enormt deilig, med tanke på at jeg faktisk har klart å bli syk. Jeg sover med veranda døren på rommet mitt åpen, og jeg fryser veldig(!!) lett - og dermed har jeg fryst om natten, og isteden for å lukke døren har jeg kledd på meg ullklær så jeg begynner å svette. Noe som har tilført at jeg har dratt på meg litt feber, mulig en øreverk og litt hoste, men det overlever jeg.

Nå skal jeg faktisk bare fortsette med det jeg har gjort i hele dagen, men ved siden av dette skal jeg få prøvd å vaske noen håndkler, for det begynner det å bli mangel på her oppe på badet. Så det er da egentlig min plan for dagen/kvelden. I morgen skulle egentlig Thomas komme, men iogmed at jeg er blitt litt syk så må vi se ann, noe som er super trist fordi han reiser bort til helgen på sånn treningsleir/cup med innebandylaget sitt. Så jeg håper jeg er blitt bedre til i morgen, så jeg får sett kjæresten min. 😘

Q - Hva har dere gjort idag?

Likes

Comments

Familien min - jeg elsker å være rundt familien min. Ikke alltid selvfølgelig, fordi jeg fortsatt er ungdom og foreldre kan være litt kjipe i blant. Men jeg hadde virkelig ikke klart meg en dag uten å snakke med de jeg har meg nærmest i familien. Hvis jeg og mamma ikke har sett hverandre på en stund, kan vi ringe hverandre bare for å høre hva vi har spist den dagen. Koselig!

Vennene mine - Hvis ikke det hadde vært for de, vet jeg ikke hva jeg skulle gjort. De er jordnære, lojale og de fineste vennene jeg noen sinne kunne bedt om. Selv om vi ikke treffes hver eneste dag eller hver helg, vet jeg at de alltid finnes en telefon samtale unna. Og jeg kunne ikke vært mer takknemlig.

Jobben min - Jeg tror det er få mennesker her i verden som er så glad i jobben min som det jeg er, for jeg gleder meg til hver eneste helg, for da er det endelig tid for jobb.


Idrett/trening - Jeg har hele livet alltid drevet med noe innen for sport, og det som har stått meg mest i hodet er håndball. Men i år har jeg valgt å legge det på hylla, og fokusere mer på venner og familien min. Dermed kan jeg glede meg over at lillesøster og kjæresten min driver med forskjellige sporter - slik at jeg har noe jeg kan interesserer meg i.

Gamle ektepar - De ekteparene som har vært gift i mange herrans år, og fortsatt viser kjærlighet. Jeg gikk en tur her for ett par dager siden, og så ett gammelt ektepar fortsatt holde hender på gåturen sin og slike ting gjør meg super glad og jeg har så troen på ekte kjærlighet.


Hvis noen har klart det før oss, slik som det gamle ekteparet jeg fortalte om over - så kan vi også. Jeg tror på at barna mine skal ha samme pappa og ikke være et skilsmisse barn. Det gjør meg glad, foreldre som fortsatt holder sammen og er like forelsket etter de har oppdratt et eller to sammen.

Likes

Comments