Dagen idag startet veldig sent, ettersom at Thomas og jeg var ute å kjørte tur i går/ i natt sammen med Mia og Carina. Jeg fant ut at jeg brått hadde veldig lyst til å dra på Tusenfryd i dag, og dermed kjørte vi hjemover i natt rundt 0230 og var i seng rundt 0400. VI satt på vekkerklokken rundt 0900, men endte med å ligge i sengen til rundt elleve og kom ikke avgårde mot tusenfryd før nærmere halv to, men det gjorde absolutt ingenting for det var så utrolig varmt ute i dag at vi ikke hadde orket å være der noe særlig lenger uansett. Turen i seg selv var veldig koselig, og vi koste oss masse frem til vi skulle ta tømmerstokkene og 3 av 4 mobiler ble ødelagte. Dermed har jeg ingen bilder fra turen, fordi min telefon var en av de 3 som ble ødelagt. Thomas hadde flaksen med seg i dag og fikk ha en fungerende telefon etter turen.

Nå sitter jeg og Thomas på hver våres datamaskin, han prøver å få et dataspill til å fungere og jeg blogger. Nå skal vi mest sannsynlig se ferdig første PL kampen, også skal vi vel snart finne sengen. I morgen er det en ny jobb lørdag, noe jeg gleder meg veldig til! Jeg beklager for ingen bilder av tusenfryd turen idag, og skal bli bedre på å ta flere bilder og holde tingene mine tørre! :-)

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Det er ikke så lenge siden jeg var innom her for å si at jeg skulle starte alt på nytt, men klarte selvfølgelig ikke holde det gående. Jeg har egentlig ikke noe annen god forklaring på det enn at jeg syntes det er litt kleint å ta frem kameraet, og blogge ved siden av kjæresten min - selvom han sier han støtter meg i det. Men nå har han sagt at han skal hjelpe meg å huske på at jeg må poste minst ett innlegg om dagen. Noe jeg setter veldig stor pris på.

Nå har Thomas akkurat dratt for å trene innebandy, og han kommer tilbake senere ikveld. Noe jeg ser frem til, selvom jeg er med han hver eneste dag inntil skolen osv starter - så savner jeg han i det sekundet han drar noe sted. Litt forelsket kan man vel si egentlig.

Mens han er på trening, skal jeg få se noen youtube videoer, kanskje blogge noen forhåndskrevne blogginnlegg - jeg skal hvertfall få unnagjort noenting jeg ikke får gjort så ofte fordi jeg vil tilbringe tid med kjæresten min.

Likes

Comments

Nå har jeg vært borte fra denne bloggen en god stund, og jeg har savnet det veldig. Så nå tenkte jeg at jeg skule prøve meg på nytt - det gikk jo sånn litt bra sist gang jeg holdt på. Så nå tenker jeg at jeg starter på nytt. I det siste har det ikke skjedd så veldig mye, jeg har jobbet en del også har jeg vært med venner, kjæresten min og det er vel egentlig det. Senere idag skal jeg på jobb, og jeg skal jobbe helt til i natt en gang. Noe som vil si at jeg egentlig burde sove, men jeg klarer ikke fordi jeg er redd for å forsove meg. Noe som er min største frykt her i verden.


Bukse fra Bikbok og Bluse fra GinaTricot.

Likes

Comments

Den siste tiden jeg har vært fraværende her, har vært en berg og dalbane ut av en annen verden. Dagene, ukene og timene går ikke alltid den veien som én vil at den skal gå - men det er jo fortsatt en hverdag man må igjennom. Siden sist har jeg tilbrakt mye tid med venner og egentlig fokusert mye på det som er bra her i livet. Men nå er kroppen sliten, og forteller meg at jeg trenger noen dager alene. Og det skal jeg utnytte til det aller høyeste. Nå sitter jeg med ræva planta på sofaen med den nye sesongen av suites på tv skjermen, mens jeg leser og oppdaterer meg litt på det som har skjedd rundt om på bloggfronten. Og det skal jeg virkelig gjøre i hele dag.

Her skal jeg sitte til mine foreldre kommer hjem fra jobb, og da skal jeg ikke annet enn bevege meg fint opp i senga mi💜

Likes

Comments

Dette er de tre sangene som virkelig har satt seg på hjernen min i det siste. Bruno Mars sin sang bare fordi den er sykt fengende, Joelle sin sang fordi den gir så mye mening - og hun forteller et budskap jeg føler meg truffet på, 3LAU sin fordi jeg virkelig bare falt for den sangen, og fordi jeg har så fine minner som kommer opp når sangen kommer på.

Hvilke er dine tre favoritt sanger? Og hva gir de deg?


Likes

Comments

Har du ett mellom navn?
Ja, Lorentzen er mitt mellom navn.

Hva er favorittfaget ditt på skolen?
Praksis er mitt favoritt fag.

Hva er favoritt drikken din?
Pepsi max, for life.

Hva er favoritt sangen din for øyeblikket?
How you love me - 3LAU, Bright lights.

Hva vil du at barna dine skal hete?
Lucas Andrè og Jessica Sophie.

Driver du med noen sport?
Jeg har spilt håndball i mange år, og nå er jeg aktivt håndball trener i Gresvik IF.

Hva er favoritt boken din?
Brent levende, heter den. Men husker ikke hvem som har skrevet den for øyeblikket.

Hva er favoritt fargen din?
Sort og hvit.

Favoritt dyret ditt?
Hund.

Hva heter favoritt parfymen din?
Flowerbomb fra Viktor og Rolf.

Hva er favoritt høytiden din?
Jeg har ett hat elsk forhold til jul, jeg liker jul fordi familien er samlet. Men jeg hater den fordi det er stressende, og fordi familien ikke lenger er fulltallig.

Har du noen søsken?
Ja, jeg har fire små søsken.

Favoritt serie?
Whitecollar og suits.

Likes

Comments

I dag har jeg hatt besøk av min kusine, etter at jeg valgte å flytte hjem til mamma igjen - fordi jeg ikke vil være i veien for kjæresten hennes og hun. Jeg endte med å pynte juletre mens Emilie satt å så på, jeg vil ikke akkurat si at det er det fineste juletreet, men det er det beste mamma kunne by på. Mamma har egentlig bare interiør som er sølvt, men valgte selvfølgelig gull(?) på juletreet. Skjønner ikke logikken, men okei.

Nå har mamma og de dratt for å spille dart kamp, så jeg er barnevakt for min minste søster som for en time siden gikk å la seg - så nå sitter jeg med whitecollar på tv skjermen, og spiller tetris på facebook. Jeg lever for tetris. Nå skal jeg fortsette, også snakkes vi forhåpentligvis i morgen.

Likes

Comments

Nå ligger jeg i sengen min, hvor jeg bokstaveligtalt har ligget i hele dag. I dag er en dag hvor jeg ikke føler meg helt toppers, formen synker og feberen er på vei. Eller feberen er der, men den kommer nå sterkere enn den allerede har vært i dag. Noe som suger verre, fordi jeg ikke har tid til å være syk. Vi har tatt juleferie fra håndballen, og har den siste kampen til søndag. Noe som er godt og vondt på samme tid, for håndballen er den største lykken jeg har i hverdagen min for å være helt ærlig. Men det skal nok bli godt med ferie også, og veldig snart ferie fra skolen. WIHU!

Legger ved et bilde av meg fra nitten pil og bue, fordi jeg bruker modern sin mac - og har ikke noen nye bilder på den. Håper dere har hatt en fin dag og at dere følger drømmene deres.

Likes

Comments

Siden sist har det skjedd mye. Jeg har flyttet inn med kusinen min, Emilie. Noe jeg trives veldig med. Foreløpig bor jeg på sofaen fordi Emilie ofte har besøk fra crushet sitt, noe jeg syntes er veldig koselig. Men jeg kan love dere at jeg er lei av sofaen for å si det sann. Neida, det går veldig bra - jeg trives godt her. Jeg har også begynt på skolen igjen, og trives godt i klassen. Men jeg sliter fortsatt med depresjon og angst, noe som suger verre. For jeg følte endelig at ting gikk riktig vei, men bom bam pow - så kom veggen å møtte meg igjen. Typisk? Ja. Men jeg har blitt vandt til at ting ikke går helt min vei, dessverre. Men nå har jeg valgt å komme tilbake til bloggen hvor jeg kan dele mine dager og tanker med noen. Jeg har en tvang for å dele det med noen, og føler at dette er stedet hvor jeg kan få ut tankene mine godt nok og kanskje hjelpe noen som har det slik som meg. Hjelper jeg en så er det en premie for meg, og noe jeg setter høyest.

Nå skal jeg legge meg tilbake i sofaen for å sove, eller hvertfall prøve å sove litt. Har ikke sovet noe særlig de siste ukene, noe som er utrolig kjipt og ikke behagelig. For jeg føler ikke jeg strekker til uansett hvor jeg går eller hva jeg gjør når jeg får så lite søvn som det jeg har gjort i det siste.

I morgen skal jeg på en liten reunion med vennegjengen min, noe jeg ser veldig frem til💗
Vi snakkes i morgen/etterpå, god natt.Likes

Comments

I går så dro jeg ut med vennegjengen min som sagt, og jeg skrev at det skulle bli en edru kveld. Men det ble det så aldeles ikke, det endte opp med at jeg drakk noen få drinker, men det er lov i ny og ne. Vi endte først opp hos Lars, en kamerat. Senere utover kvelden dro vi på Dragen, en pub som har karaoke i helgene - hvor vi sang og koste oss med de gamle.

Etter ett par sanger på dragen, dro vi videre på Tiger Tiger, som er ett sted hvor vi unge får komme inn i helgene. Da resten av stedene her vi bor er 20 års grense. Men vi hadde omtrent hele tiger for oss selv, for det var virkelig ingen der. Men vi hadde det utrolig koslig alikvel, og det er en av de beste fredagene jeg har hatt på lenge.

​Nå ligger jeg i sofaen med youtube på tvskjermen. Og jeg har ikke tenkt til å røre en muskel før i natt, hvor jeg må vaske huset, selvom jeg har startet allerede. Så må jeg vaske over gulvet og shine litt ekstra. :-) Vi snakkes nok senere idag! 

Likes

Comments