Den siste tiden jeg har vært fraværende her, har vært en berg og dalbane ut av en annen verden. Dagene, ukene og timene går ikke alltid den veien som én vil at den skal gå - men det er jo fortsatt en hverdag man må igjennom. Siden sist har jeg tilbrakt mye tid med venner og egentlig fokusert mye på det som er bra her i livet. Men nå er kroppen sliten, og forteller meg at jeg trenger noen dager alene. Og det skal jeg utnytte til det aller høyeste. Nå sitter jeg med ræva planta på sofaen med den nye sesongen av suites på tv skjermen, mens jeg leser og oppdaterer meg litt på det som har skjedd rundt om på bloggfronten. Og det skal jeg virkelig gjøre i hele dag.

Her skal jeg sitte til mine foreldre kommer hjem fra jobb, og da skal jeg ikke annet enn bevege meg fint opp i senga mi💜

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Dette er de tre sangene som virkelig har satt seg på hjernen min i det siste. Bruno Mars sin sang bare fordi den er sykt fengende, Joelle sin sang fordi den gir så mye mening - og hun forteller et budskap jeg føler meg truffet på, 3LAU sin fordi jeg virkelig bare falt for den sangen, og fordi jeg har så fine minner som kommer opp når sangen kommer på.

Hvilke er dine tre favoritt sanger? Og hva gir de deg?


Likes

Comments

Har du ett mellom navn?
Ja, Lorentzen er mitt mellom navn.

Hva er favorittfaget ditt på skolen?
Praksis er mitt favoritt fag.

Hva er favoritt drikken din?
Pepsi max, for life.

Hva er favoritt sangen din for øyeblikket?
How you love me - 3LAU, Bright lights.

Hva vil du at barna dine skal hete?
Lucas Andrè og Jessica Sophie.

Driver du med noen sport?
Jeg har spilt håndball i mange år, og nå er jeg aktivt håndball trener i Gresvik IF.

Hva er favoritt boken din?
Brent levende, heter den. Men husker ikke hvem som har skrevet den for øyeblikket.

Hva er favoritt fargen din?
Sort og hvit.

Favoritt dyret ditt?
Hund.

Hva heter favoritt parfymen din?
Flowerbomb fra Viktor og Rolf.

Hva er favoritt høytiden din?
Jeg har ett hat elsk forhold til jul, jeg liker jul fordi familien er samlet. Men jeg hater den fordi det er stressende, og fordi familien ikke lenger er fulltallig.

Har du noen søsken?
Ja, jeg har fire små søsken.

Favoritt serie?
Whitecollar og suits.

Likes

Comments

I dag har jeg hatt besøk av min kusine, etter at jeg valgte å flytte hjem til mamma igjen - fordi jeg ikke vil være i veien for kjæresten hennes og hun. Jeg endte med å pynte juletre mens Emilie satt å så på, jeg vil ikke akkurat si at det er det fineste juletreet, men det er det beste mamma kunne by på. Mamma har egentlig bare interiør som er sølvt, men valgte selvfølgelig gull(?) på juletreet. Skjønner ikke logikken, men okei.

Nå har mamma og de dratt for å spille dart kamp, så jeg er barnevakt for min minste søster som for en time siden gikk å la seg - så nå sitter jeg med whitecollar på tv skjermen, og spiller tetris på facebook. Jeg lever for tetris. Nå skal jeg fortsette, også snakkes vi forhåpentligvis i morgen.

Likes

Comments

Nå ligger jeg i sengen min, hvor jeg bokstaveligtalt har ligget i hele dag. I dag er en dag hvor jeg ikke føler meg helt toppers, formen synker og feberen er på vei. Eller feberen er der, men den kommer nå sterkere enn den allerede har vært i dag. Noe som suger verre, fordi jeg ikke har tid til å være syk. Vi har tatt juleferie fra håndballen, og har den siste kampen til søndag. Noe som er godt og vondt på samme tid, for håndballen er den største lykken jeg har i hverdagen min for å være helt ærlig. Men det skal nok bli godt med ferie også, og veldig snart ferie fra skolen. WIHU!

Legger ved et bilde av meg fra nitten pil og bue, fordi jeg bruker modern sin mac - og har ikke noen nye bilder på den. Håper dere har hatt en fin dag og at dere følger drømmene deres.

Likes

Comments

Siden sist har det skjedd mye. Jeg har flyttet inn med kusinen min, Emilie. Noe jeg trives veldig med. Foreløpig bor jeg på sofaen fordi Emilie ofte har besøk fra crushet sitt, noe jeg syntes er veldig koselig. Men jeg kan love dere at jeg er lei av sofaen for å si det sann. Neida, det går veldig bra - jeg trives godt her. Jeg har også begynt på skolen igjen, og trives godt i klassen. Men jeg sliter fortsatt med depresjon og angst, noe som suger verre. For jeg følte endelig at ting gikk riktig vei, men bom bam pow - så kom veggen å møtte meg igjen. Typisk? Ja. Men jeg har blitt vandt til at ting ikke går helt min vei, dessverre. Men nå har jeg valgt å komme tilbake til bloggen hvor jeg kan dele mine dager og tanker med noen. Jeg har en tvang for å dele det med noen, og føler at dette er stedet hvor jeg kan få ut tankene mine godt nok og kanskje hjelpe noen som har det slik som meg. Hjelper jeg en så er det en premie for meg, og noe jeg setter høyest.

Nå skal jeg legge meg tilbake i sofaen for å sove, eller hvertfall prøve å sove litt. Har ikke sovet noe særlig de siste ukene, noe som er utrolig kjipt og ikke behagelig. For jeg føler ikke jeg strekker til uansett hvor jeg går eller hva jeg gjør når jeg får så lite søvn som det jeg har gjort i det siste.

I morgen skal jeg på en liten reunion med vennegjengen min, noe jeg ser veldig frem til💗
Vi snakkes i morgen/etterpå, god natt.Likes

Comments

I går så dro jeg ut med vennegjengen min som sagt, og jeg skrev at det skulle bli en edru kveld. Men det ble det så aldeles ikke, det endte opp med at jeg drakk noen få drinker, men det er lov i ny og ne. Vi endte først opp hos Lars, en kamerat. Senere utover kvelden dro vi på Dragen, en pub som har karaoke i helgene - hvor vi sang og koste oss med de gamle.

Etter ett par sanger på dragen, dro vi videre på Tiger Tiger, som er ett sted hvor vi unge får komme inn i helgene. Da resten av stedene her vi bor er 20 års grense. Men vi hadde omtrent hele tiger for oss selv, for det var virkelig ingen der. Men vi hadde det utrolig koslig alikvel, og det er en av de beste fredagene jeg har hatt på lenge.

​Nå ligger jeg i sofaen med youtube på tvskjermen. Og jeg har ikke tenkt til å røre en muskel før i natt, hvor jeg må vaske huset, selvom jeg har startet allerede. Så må jeg vaske over gulvet og shine litt ekstra. :-) Vi snakkes nok senere idag! 

Likes

Comments

Topp fra Bikbok Bukse Cubus Jakke Bershka

​Nå skal jeg straks på et lite vors med en vennegjeng av meg også skal vi faktisk på karaoke kveld på dragen i fredrikstad. Jeg skal ikke drikke da, så idag blir det edru :-D 

Likes

Comments

Mens jeg har vært borte fra bloggen har jeg rekt å være med mammaen min og hennes kjæreste på båttur. Selvfølgelig var mine søsken med også, vi etterlater oss ikke de hjemme. Og jeg fikk slappet av ordentlig, tatt ett par pustetrekk ekstra. Noe som var ubeskrivelig deilig.

Jeg tok mest bilder av utsikten og himmelen fordi den var så utrolig fin. Vi lå på et sted ute på Hvaler som heter Edholmen, hvor vi hele tiden hadde tilgang til vann og strøm - noe som var deilig. For jeg klarer meg virkelig ikke uten mobilen, fordi jeg hører på audio bøker der og leser faktisk bøkene mine på iphonen min. Selvom det er bedre å holde i en bok, men det er så mye lettere å kjøpe boka på ark sin nettside og ha den på telefonen rett etter du har fått betalt.

Har dere noen gang vært på et sted hvor dere kan ta ett par pustetrekk ekstra?

Likes

Comments

​Nå er det LENGE siden jeg har blogget, og gud jeg savner det. Jeg har valgt å ta meg en pause fordi jeg som sagt i de tidligere innleggene har jeg ikke vært helt på toppen. Og det er jeg ikke enda heller, og det vil nok ta en god stund før jeg føler meg bra igjen. Ikke fordi jeg ikke har det bra rundt meg, men jeg har masse i tankene og mye å tenke på for tiden. Men siden jeg liker dette virkelig godt, så skal jeg gi det en sjanse til. Men ikke krev flere innlegg om dagen hver eneste dag, for noen dager er bedre enn andre. Og det vil vises på bloggen etterhvert også. Jeg prøver å leve på en rosa sky, men det går ikke - jeg prøver å legge alt det vonde til siden. Men det går heller ikke. Men nå skal jeg ta meg selv som første prioritert, og ikke alle andre rundt meg. For jeg trenger litt pleie av meg selv innimellom, ganske ofte. 

Håper dere fortsatt vil følge meg! 

Likes

Comments