I dag sov jeg og A helt ut, vi tok virkelig god tid på morgen idag. Noe som var hysterisk godt. Nå har jeg akkurat kommet ut av dusjen, fått på meg trynet mitt og skal sitte på kjøkkenstolen en god stund til - jeg virkelig elsker denne plassen. A er på vei til sverige med en kamerat og senere skal jeg en tru til Oda, slik at A og kameraten kan være i leiligheten å spille litt alene. Og senere ikveld bærer det på innebandy kamp!

Vi snakkes ikveld! :-)

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Middag hos Oda med Anders // Meg og Oda som slapper av med youtube// Meg og den ene hunden til Moren til Anders.

Anders og Oda en kveld hos Oda // Meg og Anders💗 // Verdens fineste kjæresten min❤

Havna på sykehuset pga noen syke magesmerter // Selfiequeen meg selv // Verden beste kjæreste💏

Selfiequeen again // Meg i mitt rette element // verdens beste vann

Likes

Comments

Nå sitter Ander så spiller Gta, mens jeg har tatt meg en tur inn på bloggen med musikk på ørene. I dag er planen å spise hos moren til Anders, også skal Anders på innebandy trening etter det en gang. Og mens han er på trening, så vet jeg ikke helt hva jeg skal, men det jeg vet er at jeg skal se på Insider Fem idag og egentlig kanskje bare slappe av i hele dag. Jeg er ikke helt i form om dagen, så må bruke den tiden jeg kan på å slappe så godt av som mulig.

Nå skal jeg bare sitte her frem til vi skal dra, og egentlig ikke gjøre så stort egentlig, lage noen blogginnlegg kanskje. Så det er bare å skrike ut hvis dere har noen ønsker om hva jeg skal blogge om!

Vi snakkes senere idag! :-)

Likes

Comments

Nå har jeg akkurat landet sofaen etter en god og deilig dusj etter en veldig koselig dag. Jeg spiste middag med lillesøsteren til A, var på en liten shoppingrunde for å kjøpe noen bilder til leiligheten til. Og nå sitter vi begge planta i sofaen som vanlig, med hver våres hobby - jeg sitter på maccen og A spiller PS4 noe som har blitt en tradisjon her hjemme.

Nå skal jeg titte litt på youtube og kanskje noen episoder av svenske hollywood fruer før jeg hodet slår puta. Noe jeg egentlig ser veldig frem til idag - jeg er utrolig sliten, vel og merke. Men dagen i dag har vært koselig, og den ble bare enda bedre når kjæresten tente lys i stua for meg etter jeg var ferdig i dusjen.

Vi snakkes i morgen. :-)

Likes

Comments

Anders, som da er min kjæreste skulle spille kamp idag og siden jeg bare har ligget på sofaen og slappet av i hele dag så slang jeg med for å se kampen. Kampen foregikk i Borgehallen, mot St.Croix - og seieren gikk til Sharks med god margin, Sharks vant 2 - 12 og gutta fikk virkelig lekt seg godt utpå banen i dag.
Etter kampen dro jeg og Anders rett hjem til han, for å få i oss noe mat og se på Bloggerne og gamle episoder av huskestue som vi begynte å se på forrige uke. Og nå sitter jeg her å blogger, mens han spiller Ps4 - noe som er et kvelds rituale for oss. Eller ikke at jeg blogger da, men at han spiller og jeg sitter godt plassert i sofaen med maccen på fanget. Nå er det straks natta, for i morgen bærer det på ny dag og trening for begge av oss!

Håper dere har hatt en suveren Tirsdag, det har i hvertfall jeg. Vi snakkes forhåpentligvis i morgen! :-)

Likes

Comments

Hvorfor klarer jeg aldri å fullføre noe jeg starter på? Jeg vil så veldig gjerne, men jeg får det ikke til. Men nå har jeg bestemt for at dette skal jeg klare det. Nå er jeg innstilt. Akkurat nå sitter jeg hos Anders, mens han spiller ps4 - noe som egentlig ikke interesserer meg så veldig. Men da setter jeg meg heller ned for å blogge ett innlegg eller to, for det er noe jeg liker. Jeg har ikke nevnt noe om Anders i mine tidligere blogg innlegg, men det er fordi jeg nylig traff han, og jeg har det veldig bra med han. Og trives veldig godt med han, så vi er sammen så og si hver dag, noe som gleder meg veldig.

forever is a long time, but I wouldn't mind spendig it by your side. 

Nå skal jeg fortsette å se på han spille og lese noen blogger til før jeg skal gå å legge meg. Har forresten fri fra skolen i morgen, noe som er sykt deilig, så da skal vi sove lenge <33333

Likes

Comments

Dette er de tre sangene som virkelig har satt seg på hjernen min i det siste. Bruno Mars sin sang bare fordi den er sykt fengende, Joelle sin sang fordi den gir så mye mening - og hun forteller et budskap jeg føler meg truffet på, 3LAU sin fordi jeg virkelig bare falt for den sangen, og fordi jeg har så fine minner som kommer opp når sangen kommer på.

Hvilke er dine tre favoritt sanger? Og hva gir de deg?


Likes

Comments

Har du ett mellom navn?
Ja, Lorentzen er mitt mellom navn.

Hva er favorittfaget ditt på skolen?
Praksis er mitt favoritt fag.

Hva er favoritt drikken din?
Pepsi max, for life.

Hva er favoritt sangen din for øyeblikket?
How you love me - 3LAU, Bright lights.

Hva vil du at barna dine skal hete?
Lucas Andrè og Jessica Sophie.

Driver du med noen sport?
Jeg har spilt håndball i mange år, og nå er jeg aktivt håndball trener i Gresvik IF.

Hva er favoritt boken din?
Brent levende, heter den. Men husker ikke hvem som har skrevet den for øyeblikket.

Hva er favoritt fargen din?
Sort og hvit.

Favoritt dyret ditt?
Hund.

Hva heter favoritt parfymen din?
Flowerbomb fra Viktor og Rolf.

Hva er favoritt høytiden din?
Jeg har ett hat elsk forhold til jul, jeg liker jul fordi familien er samlet. Men jeg hater den fordi det er stressende, og fordi familien ikke lenger er fulltallig.

Har du noen søsken?
Ja, jeg har fire små søsken.

Favoritt serie?
Whitecollar og suits.

Likes

Comments

I dag har jeg hatt besøk av min kusine, etter at jeg valgte å flytte hjem til mamma igjen - fordi jeg ikke vil være i veien for kjæresten hennes og hun. Jeg endte med å pynte juletre mens Emilie satt å så på, jeg vil ikke akkurat si at det er det fineste juletreet, men det er det beste mamma kunne by på. Mamma har egentlig bare interiør som er sølvt, men valgte selvfølgelig gull(?) på juletreet. Skjønner ikke logikken, men okei.

Nå har mamma og de dratt for å spille dart kamp, så jeg er barnevakt for min minste søster som for en time siden gikk å la seg - så nå sitter jeg med whitecollar på tv skjermen, og spiller tetris på facebook. Jeg lever for tetris. Nå skal jeg fortsette, også snakkes vi forhåpentligvis i morgen.

Likes

Comments

Nå ligger jeg i sengen min, hvor jeg bokstaveligtalt har ligget i hele dag. I dag er en dag hvor jeg ikke føler meg helt toppers, formen synker og feberen er på vei. Eller feberen er der, men den kommer nå sterkere enn den allerede har vært i dag. Noe som suger verre, fordi jeg ikke har tid til å være syk. Vi har tatt juleferie fra håndballen, og har den siste kampen til søndag. Noe som er godt og vondt på samme tid, for håndballen er den største lykken jeg har i hverdagen min for å være helt ærlig. Men det skal nok bli godt med ferie også, og veldig snart ferie fra skolen. WIHU!

Legger ved et bilde av meg fra nitten pil og bue, fordi jeg bruker modern sin mac - og har ikke noen nye bilder på den. Håper dere har hatt en fin dag og at dere følger drømmene deres.

Likes

Comments