Konkurranser - Utfordringer, Hverdag

Drømmejobben min var lenge lærer eller ambulansearbeider. Likevell valgte jeg først helsefagarbeider, og så barn og ungdom. Fant ut at jeg heller ville barnehage. Men så ble det skole, det jeg fikk jobb der. Nå etter fødselen har jeg et sterkere ønske om lærer, eller sykepleier. Som sykepleier ville jeg da vært på barsel/føden/barneavdeling. Hvis ikke måtte det vært hjemmetjeneste. Vi får se hva som skjer i fremtiden. Om jeg beholder jobben på skole, eller om jeg videreutdanner meg. Har også tenkt på spesialpedagogikk. Vi får se hva fremtiden bringer, men er spesialpedagogikk, lærer eller sykepleier som er mitt drømmeyrke nå.

Hva er ditt drømmeyrke?

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Hverdag

Denne helgen har vi en del planer. Vi pleier å ha en rolig helg, der vi slapper av og gjerne går tur. Denne helgen er annerledes, da det plutselig ble selskapshelg. I morgen er det søskenbarnet mitt, og søndag er det onkelungen til samboer. Håper på at vi får en liten luftetur både lørdag og søndag selv om det er selskaper, og at vi får tid til å slappe av også.

Hva er dine planer for helgen?

Likes

Comments

Konkurranser - Utfordringer

Min favoritt mat er litt varierende. Jeg elsker komle, fisk, ribbe, stormsuppe og bakt potet. Bakt potet Komle og fisk har jeg elsket siden barndommen, stormsuppe fra ungdommen og bakt potet de siste årene. Likevell har jeg ikke alt så ofte, er vell bakt potet som er oftest av disse tingene. Ribbe har jeg også elsket i mange år, men da er det den danske eller ribbenstek. Tynnribbe og familieribbe liker jeg ikke.

Hva er din favoritt mat?

Likes

Comments

Mammalivet, Konkurranser - Utfordringer

Det å være mamma er helt fantastisk. Det å vite at du alltid kommer til å ha en person med deg resten av ditt liv, som trenger din omsorg og kjærlighet. Jeg kan innrømme det kan være ganske tøft til tider, slitsomt osv. Men all den kjærligheten og gleden, det er det ingenting som slår. Selv om jeg er trett og sliten en dag, har jeg en som alltid får meg i godt humør igjen. Gråter han og ikke er seg selv, trøster jeg meg med at jeg er heldig som kun har hatt noen dager der det har vært sånn. Jeg er utrolig takknemlig for at jeg fikk bli mamma, og spesielt til Marcus. Det er en stor glede hver dag, og jeg elsker det å være hans mamma. Det er det beste som noen gang har hendt meg. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg ble mamma, og jeg gleder meg til jeg og samboer får flere barn sammen. Det er en helt fantastisk gave. Så ja, mammalivet for min del er helt fantastisk, til tider stressende, men det går seg alltid til.

Å ligge i ro lenger, det er ikke gøy. Men krype kan han ikke, men åler seg bakover eller snur seg rundt.

Hvordan synes du det er å være mamma?

Likes

Comments

Håndarbeid

I går fikk jeg endelig disse delene i posten, og laget disse til Marcus. Jeg kommer til å lage flere av disse etterhvert, for det var utrolig gøy. Og skulle ønske jeg hadde bestilt mer at jeg kunne laget mer, men det gjorde jeg ikke. Måtte bestille alt en og en, og det var litt kjedelig når jeg ikke helt visste hva jeg ville lage av de. Er jo så mange valg. Jeg ble hvertfall fornøyd, og kommer til å bestille mer og lage flere etterhvert.

Hva synes dere om disse?

Likes

Comments

Konkurranser - Utfordringer, Hverdag

Dagens planer for dagen er i grunn ikke så mye. Vi skal på babysvømming i ettermiddag, ellers har vi ingen planer. Været er heller ikke så flott, så får se om vi tar turen eller ikke. Hvis ikke blir det lek og kos hjemme frem til babysvømming. Vi tar dagen som den kommer.

Et bilde fra gårsdagens tur.

Hva er dagens planer hos deg?

Likes

Comments