Tænkte det var på tide, at jeg langt om længe skriver om min amerikanske jul. Det var en virkelig fantastisk oplevelse, som jeg aldrig glemmer. Det var så hyggeligt, og kan virkelig godt lide måden de holder jul på herovre.

Det startede vel den 24. december, hvor jeg facetimede med min familie, mens de åbnede julegaver. Det var såå hyggeligt, og jeg følte næsten, at jeg sad derhjemme sammen med dem. Jeg troede faktisk det ville blive sindssygt svært at være væk juleaften, men det var overhovedet ikke slemt. Som sagt følte jeg lidt, at jeg var sammen med dem, og jeg ved jo at jeg sidder derhjemme næste år og holder jul med dem. Om aftenen tog vi over til min ældste værtssøsters kærestes familie og fik lækker mad. Min familie fra Danmark havde sendt “the hygge game”, som vi tog med og spillede. Det var super hyggeligt.

Da vi kom hjem derfra, havde min værtsmor en gave til os allesammen, som vi åbnede. Hun havde købt julenattøj til os allesammen!!! De var så cute og flotte hihi. Dem tog vi allesammen på, sad og snakkede i noget tid og så gik vi ellers i seng.

Så blev det den 25. december, og vi mødtes allesammen i stuen med vores julenattøj på. Jeg lavede æbleskivedej, og så begyndte vi at åbne vores gaver. Der var såååå mange!! Vi startede allesammen me at åbne vores stockings, og der var så mange, mega fine ting i. Så åbnede vi ca. halvdelen af de andre gaver og holdt en pause, for at spise morgenmad. Som sagt, havde jeg lavet æbleskivedej, og så begyndte jeg at lave dem. Jeg gav min familie en æbleskivepande weekenden før eller sådan noget. Vi puttede flormelis på halvdelen, og kanelsukker på den anden halvdel, og de var såå gode!! De var helt vilde med dem! Så åbnede vi resten af gaverne, og omg min værtsfamilie gav mig såååå mange gaver, og jeg er så taknemmelig!! Jeg havde ikke givet dem nogle ønsker eller noget, men det viser bare hvor godt de kender mig, for elsker seriøst alle tingene så meget!

Senere på dagen så vi julefilm, og spiste lækker mad om aftenen. Som sagt, var det en helt fantastisk dag, og jeg er vild med at holde jul på den måde.

Jeg har det virkelig godt herovre, og jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre værtsfamilie.

Da vi var hos min værtssøsters kæreste

Elsker de her billeder hihi

VI SES NÆSTE GANG
(undskyld på forhånd, hvis der går lang tid haha)

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hej alle!

Jeg havde en meget travl og mega god weekend, så tænkte den var værd at skrive om!

Det startede lørdag morgen, hvor jeg havde sat min alarm til kl 6.45 (jep, på en lørdag). Sara og jeg skulle nemlig løbe Jingle Bell Run. Det er er 5km løb, der bliver afholdt på Solomons Island. Det er et velgørenhedsløb, og der er b.la. også kostumekonkurrence, hundekostumekonkurrence osv. Vi løb i matchende julesweaters, og med en masse juleklokker på skoene og på nogle armbånd vi havde fået. Løbet startede kl. 8:30. Her kan i se nogle billeder fra inden vi løb, og da vi krydsede målstregen:

Der var mega god stemning gennem det hele, og som i kan se, krydsede vi målstregen med hinanden i hånden. Kl. 9:30 var der Awards, og vi kom begge 2 på 2. pladsen i vores aldersgruppe!! Vi fik den præcis samme tid, så de var nødt til at give os 2 sølvmedaljer, haha. Vores tid var 22:46, hvilket vi var meget glade for, eftersom vi ikke har løbet mere end 2 miles i noget tid, hihi. Er så glad for at vi fik en medalje, og at vi begge fik sølv!! Mega godt minde arvtager med hjem!

Sara, Bethany og jeg. Bethany løb cross country for Chopticon High School, så vi løb nogle meets mod hende nogle gange.

Efter løbet tog jeg hjem, tog et bad og gjorde mig klar, og så kørte min værtsfamilie og jeg mod Washington DC. Det var simpelthen sådan en hyggelig tur. Vi startede med at tage i botanisk have. De havde lavet stor togbane, af forskellige dele af USA, og alt var lavet af planter! De havde også et par juletræer derinde.

Derefter tog vi hen til US Capitol, for at tage nogle billeder!

Derefter gik vi bare rundt i byen, og var b.la. i et lille julemarked, som var på gaden. Vi stoppede også hver gang der var noget flot julepynt, for at tage billeder haha

Så gik vi mod det Hvide Hus. Der har de jo det nationale juletræ, og så har de også pyntet et juletræ for hver stat. Det var vildt flot (og meeega crowded). Da vi kom hen til det Hvide Hus, blev vi nødt til at vente i noget tid, inden de lod os komme op til juletræerne, fordi Donald Trump lige var ankommet. Vi så ham ikke, men det var ret sjovt

Så tog vi videre på National Harbour. Her fik vi noget mad, og her var også en masse julepynt, juletræer osv. Vi tog også ind på Gaylord hotel, som er et kæmpe stort og eksklusivt hotel. De havde sådan et lysshow derinde, som vi så. Da vi kom ud, fyrede de fyrværkeri af, så det var en god slutning på turen.

Det var en mega hyggelig dag!! Både med løbet og turen til DC!

Søndag blev jeg hentet af min area rep kl. 10:30. Vi skulle til chokoladefestival (!!) i Annapolis. Der var sååå mange mennesker derhenne, det var helt sindssygt! Men det var en virkelig sjov og anderledes oplevelse, og der var så meget forskelligt chokolade. Det var egentlig bare en masse små boder, med folk der solgte en masse chokolade. Jeg købte noget chokolade med hjem til min værtsfamilie, og de elskede det haha!! Det var også en virkelig god dag, og en god oplevelse.

Havde sådan en god (og travl) weekend!! Håber i kunne lide indlægget, og at i har det fantastisk. Og glædelig december!!! Tiden går såååå hurtigt, har allerede været her over 100 dage!! Det vil sige at en tredjedel af mit år allerede er gået!

Likes

Comments

Hej igen!!

Ved godt det er alt for længe siden sidst, men der er bare sket så meget, at jeg ikke har haft tid til at skrive et indlæg. Idag vil jeg lave et indlæg med en masse billeder, som viser hvad jeg har lavet siden sidst, og skrive en lille tekst til hver billedserie, der beskriver det lidt mere :)

Kaitlyn (værtssøster), Lisa (værtsmor) og jeg var en aftentur på stranden i oktober (!!!), og det var så lækkert og varmt. Vi tog en masse cute billeder, som faktisk var grunden til vi tog derhen haha.

Kaitlyn, Taylor (ældste værtssøster), Taylors kæreste og jeg har været ude at bowle, og da vi kom hjem tog vi de her sjove ansigtsmasker på hihi

Jeg var til mit sidste rigtige pasta party (øv), og så var vi til SMAC cross country meet. SMAC er et af de 3 final meets, og det er ret vigtigt. Jeg var glad for min tid, og vi hyggede os rigtig meget!!

Så har jeg selfølgelig også været ude at løbe med Sara i weekenderne. Det her var billeder vi tog en morgen vi var ude at løbe. Det var så flot, at vi blev nødt til at stoppe for at tage billeder, haha

Jeg har bagt drømmekage!!!! Den var ikke helt så god omg min mormors, meeen der skal også meget til at slå den. Min værtsfamilie elskede den, så det vil jeg helt sikkert lave igen!

Og så blev det halloween! Vi lavede græskar, og min værtsfar havde dekoreret huset så nice og uhyggeligt. Vi sad egentlig bare ude foran og havde bål, og delte slik ud til at de mega cute børn der kom forbi. Der kom mega mange, og mange af dem var bange for at gå op til vores hus, fordi de var bange for “dekorationerne” nuuurh. Men det var en mega hyggelig aften, og vi havde det rigtig sjovt!

Og så har jeg haft mit sidste Cross Country meet. Det var regionals, og det er her man kvalificerer sig til States. Jeg kunne ikke komme med til states uanset hvad, så jeg vidste at det her var mit sidste meet. Det var ret sørgeligt faktisk, men wooow vi havde det såå sjovt her!! Jeg endte med at blive nummer 2 fra Great Mills!!! Vi kvalificerede os til States, så det var mega fedt (selvom jeg ikke kunne komme)

Jeg var også ude at Zipline med min area rep. Det var mega sjovt at prøve, og jeg elskede det virkelig!! Det var også i mega flotte omgivelser!

Jeg har haft min sidste Cross country practice. Det var altså mega sørgeligt, for jeg har virkelig holdt af sporten og holdet!! Os på billedet til venstre, er os der kvalificerede os til States. Vores 5 piger og så en dreng, der kvalificerede sig individuelt.

Og så kommer grunden til, at jeg ikke kunne være med til States. Min værtsfamilie og jeg skulle på et Resort i Virginia! Det var virkelig en fantastisk tur, og har en heeelt masse billeder derfra. Det var så flot, og vi hyggede os virkelig meget. Savner det allerede

Det her er lidt billeder fra, da min værtsfar og jeg var ude at løbe en morgen. Det var simpelthen så flot omg, gid jeg kunne løbe der hver dag!!

Efter løbeturen tog Kaitlyn, Lisa og jeg ud at ride på heste. Det var en tur i skoven, med en gruppe andre mennesker. Det var virkelig hyggeligt og afslappende og en virkelig god oplevelse. (Har ikke lige billeder derfra, vi måtte ikke have mobiler med)

Derefter tog vi videre til en grotte, hvor vi fik en rundvisning og en masse facts om den. Det lyder måske ret kedeligt, men det var faktisk virkelig spændende og vi havde det sjovt dernede!

Og så sluttede vi aftenen af med en gåtur, og det var sååååå flot!! Det var også sygt koldt den aften, så det krævede lidt af os at komme ud af bilen, men det var det hele værd!!

Dagen efter var vi i drive-through safari park! Det var den fedeste oplevelse!! Vi kørte egentlig bare omkring 5 km rundt blandt lamaer, strudser, gnuer, bison okser, elge, hjorte osv. Dyrene var så søde og stak hovederne helt ind i bilen, for at få mad (vi havde købt mad, man kunne fodre dyerne med). Vi kørte igennem 2 gange, fordi det var så fedt!! Igen, virkelig virkelig unik og fantastisk oplevelse!

- Ps. Der var en Lama der hostede alt sin mad ud over mig!!!!! Det var så klamt og det stank så meget i bilen bagefter, men wow vi grinede af det hahah

Den sidste dag, inden vi tog hjem, tog vi hen på toppen af bjerget, for at få den sidste smukke udsigt med. Her tog vi (selvfølgelig) også nogle billeder. Og ja, der var bjørne (!!!), vi så dog ikke nogle.

Som sagt var det en virkelig fantastisk tur, og jeg savner det helt vildt!

Så har Kaitlyn og jeg været alt for meget på Starbucks haha, vi er en smule afhængige. Nogle aftener har vi bare kigget på hinanden, og vidst at det var tid til Starbucks haha

Kaitlyn og jeg har også lavet frivilligt arbejde. Vi var på et plejehjem for folk der har været i militæret. Hver 3. søndag får de is, så vi var der for at lave isene til dem. Det var mega hyggeligt og de var allesammen så søde

Så har vi været til Fall sports banquet. Det er en slutning på Fall sports, så alle dem der lavede en sport i efteråret, tog op på skolen med deres forældre den aften. Vi startede med allesammen at være i the auditorium, og så snakkede vores inspektør, ham der er ansvarlig for alt sporten osv. Så snakkede alle trænerne lidt om sæsonen, der blev vist en video osv. Hvis man havde været en god leder/holdkammerat kunne man vinde the sportsmanship award. Derefter gik vi alle ind i hver vores klasseværelse, afhængig af hvilken sportsgren vi lavede. Der fik vi et certificate og vores coach holdt en lille tale. Jeg synes det er så fedt, at skolen gør sådan noget, og det var en god oplevelse!

Og så har det jo været thanksgiving!! Det var virkelig også hyggeligt, og en mega god tradition. Maden var sååå lækker omg!! Kaitlyn og jeg trænede om morgenen, og så fik vi gæster kl. 3. Det var Taylors kæreste og hans familie, som kom på besøg. Her er lige noget af alt det mad vi fik; turkey, mashed potatoes, sweet potatoes, stuffing, green bean casserole, pecan pie og pumpkin pie. Det var bare noget af alt det vi fik, og jeg elskede det hele haha. Synes virkelig det er en god tradition, og gad godt vi havde den hjemme i Danmark. Må prøve at få det indført hjemme hos os, hihi.

Så har vi hentet juletræ!!! Ihh det var så hyggeligt, og jeg kom så meget i julestemning!! Vi tog ud på en lille gård, og brugte lang tid på at finde det helt rigtige træ. Ved ikke om det bare er mig, men jeg synes altså at juletræerne herovre er meget flottere end dem i Danmark. De er meget mere fyldige, og flotte (eller også var vi bare heldige med den farm vi tog ud på).

Og vi fik selvfølgelig også pyntet træet! (Er det ikke flot!????). Vi pyntede faktisk hele huset den her dag, har bare kun billeder af træet. Vi hørte julemusik hele dagen, og pyntede træet og hele huset. Kom endnu mere i julestemning, december må gerne komme nu!! Min værtsmor havde købt den fineste julekugle til mig. Det er et juletræ med det amerikanske flag. Den hang jeg på træet, og så tager jeg dem med hjem, så vi kan hænge de på træet i Danmark fremover. Det var så sødt!

Og min værtsfar har sat julelys op! Elsker elsker elsker det (og jul)

Og her er billeder fra et hus længere nede af gaden. Det er helt sindssygt, så meget julepynt han har udenfor. Altså de her billeder viser slet ikke nok haha

Det her blev et virkelig langt indlæg, men håber det er ok. Jeg er startet til indoor track (atletik), men det kommer der et indlæg omkring en anden gang.

Skal nok prøve at blive bedre til at opdatere herinde! Håber i alle har det mega godt, det har jeg i hvert fald!!

Likes

Comments

Hej igen.

I dag vil jeg fortælle om vores Homecoming week på Great Mills High school. Det er ved at være noget tid siden nu, men det var såå fedt, så det er et indlæg værd alligevel! Homecoming week er egentlig bare en uge, hvor man virkelig går all in på school spirit, så hele ugen er der et forskelligt tema man skal klæde sig ud efter, og om lørdagen er der Homecoming Dance.

Ugen startede tirsdag d. 10 Oktober (vi havde fri om mandagen). Da vores tema for dette årets Homecoming var space, var tirsdagens tema “Out of this world day”.

Som teksten også siger, er dette min værtssøster og jeg klædt ud til “Out of this world day”!!

Onsdag var “Color day”. Her skulle vi have en farve på, som symboliserede noget. Vi havde pink på, for at støtte brystkræft. Onsdag var en af mine yndlingsdage, fordi sort set hele skolen var klædt ud, og det var mega fedt at være all pink en hel dag, haha !!

On Wednesdays we wear pink!

Torsdag var “character day”. Her havde min værtssøster, vores veninde Sophia og jeg klædt os ud som Alvin & The Chipmunks. Det var virkelig sjovt, og det outfit var seriøst så behageligt at have på, haha

Fredag var mim absolutte yndlingsdag!! Det var spirit day! Her ville man normalt have spirit wear på, men juniors havde White out, hvilket vil sige at alle juniors skulle have hvidt tøj på. Det var så fedt!!! Midt i 7th period, blev alle Fall sports teams bedt om at gå ind i cafeteriet, vi skulle nemlig gøre klar til pep rally (!!!). Alle andre elever gik ind i hallen. Alle Fall sports hold skulle gøre klar til at løbe ind i hallen og lave et kampråb. Stemningen i cafeteriet inden vi løb ind i hallen, var så fed!! Alle var mega spændte og oppe at køre. Da det så blev tid til at løbe ind, og de kaldte cross country holdet ind, løb vi ind, lavede vores kampråb, og løb ned og satte os. Alle de andre elever klappede, råbte og skreg af os!! Derefter så vi resten af holdene løbe ind, og herfra var der en masse konkurrencer. Der var bl.a. rap battle for lærerne (sååå sjovt), Dance off (2 fra hver årgang skulle danse foran hele skolen), tovtrækning (lærere mod elever), stoledans osv. Stemningen var så fantastisk gennem det hele. Til pep rally er der en årgang der vinder “the spirit stick” - altså den årgang der havde mest spirit/var bedst til at juble osv. Det stod mellem os juniors og seniors, og det blev (desværre) seniors der vandt den. Som sagt var fredag sådan en fed dag!

Har desværre ingen billeder fra pep rally :((

Fredag aften var der Homecoming football game!! Kampen startede kl. 18, og der var såå mange elever fra skolen!! Vi så ikke rigtig kampen, vi snakkede bare, og det var virkelig hyggeligt.

..... Great Mills tabte forresten kampen

Lørdag var det endelig Homecoming Dance!! Meeeen, inden det gik løs, stod jeg op kl. 5:15, fordi vi havde et cross country meet..... vi skulle med bussen kl. 6 om morgenen. Vi var hjemme igen omkring kl. 15. Jeg tog så et bad, og så kom 3 af mig og Kaitlyn’s veninder. Så gjorde vi os klar sammen, og mim værtsmor havde lavet virkelig lækker mad til os. Festen startede kl. 19, og vi ankom omkring kl. 19:30. Det var inde i skolens cafeteria, som var delt op i to. En del var dansegulv, og den anden del var borde osv., hvor man kunne sidde og snakke.

Vi var egentlig bare på dansegulvet, og dansede og snakkede hele tiden. Kendte næsten ingen af sangene, men vi havde det sjovt, så who cares haha. Det sluttede kl. 22, hvor vi blev hentet og kørt hjem til os igen. Herefter havde vi så en sleepover, og det var seriøst så hyggeligt!! Vi drak varm kakao, fik cookies, sang High school musical sange, og spillede Mario kart indtil hen på natten. Det var en virkelig god aften, og vi havde det så sjovt!

Det var alt for det her indlæg, håber i kunne lide det. Hvis du selv er kommende udvekslingsstudent, så skal du virkelig glæde dig til Homecoming week!!

Ved godt jeg er ret dårlig til at få opdateret bloggen, men jeg laver så meget hele tiden, at jeg virkelig ikke har tid. Gør hvad jeg kan for at opdatere så tit som muligt.

Jeg opdaterer rimelig tit på Instagram, så der kan i følge med, hvis i har lyst :)

Likes

Comments

Hey!

Tænkte bare jeg ville lave et hurtigt indlæg, hvor jeg bare poster en masse billeder af hvad jeg har lavet siden jeg kom, da det er nemmere for mig, og sikkert også sjovere for jer at se, end at læse en lang tekst :)


Vi (min værtsfamilie og jeg) har været i Baltimore aquarium! På vejen hjem smagte jeg min første rigtige donut, og vi havde bål om aftenen, hvor jeg smagte min første s'mores (mega lækkert), det var sååå hyggeligt!!

Vi har været i King Dominion, som er en kæmpe forlystelsespark i Virginia, og de fik mig til at prøve en af de vildeste rutsjebaner !! Er normalt en mega kylling (det ved dem hjemme i DK), but I did it!! Det sidste billede er dippin' dots, som bare er små minikugler is, som jeg smagte for første gang

Min værtssøster, værtsfar og jeg var til min første baseballkamp! Forstod ingenting, men det var så sjovt!

Vi har været ude på en lille gård, hvor vi bl.a. købte nogle mega gode æbler, haha

Vi har været til St. Mary's County Fair, som er en slags dyrskue, hvor der også bliver sat en masse forlystelser op, solgt en masse mad osv.. Mega amerikansk og fedt!!

Har løbet en heelt masse med Sara! Da vi løb igår mødte vi en lille skildpadde mit på vejen!! I kan se den på billedet af vores fødder og mig der (efter Sara endelig fik overtalt mig) holder den

Har været i Annapolis med min værtsmor og værtssøster, for at købe homecoming kjole!! Det var en virkelig virkelig hyggelig dag!!!!

Har hygget med min værtssøster <3

Har været i Washington DC zoo med min værtsmor. Det var en virkelig hyggelig dag!

Har været i Kings Dominion med nogle fra mit Cross Country hold OG jeg prøvede en endnu vildere rutsjebane!!! (Julle, you better be proud!)

Der var også en masse haunted houses, scare zones osv. og omg hvor var det uhyggeligt!!! Min hals gjorde helt ondt da vi var færdige fordi jeg skreg så meget, hahah

Har spist en masse lækkert og amerikansk mad!! Det her er kun en mini-del af det, men nogle af mine favoritter!! Er blevet kæmpe tilhænger af peanutbutter hihi, og jeg eeelsker bl.a. peanubutter-jelly sandwich!!


Det var altså bare en lille, hurtig udgave af noget af alt det jeg har oplevet! Det ville tage mig 100 år at beskrive alt hvad jeg har lavet, så i må nøjes med nogle billeder og korte tekster. Jeg har det så godt, og det håber jeg også i har. Jeg har forresten overtaget MyEducations snapchat i den her uge, så hvis i vil følge med så tilføj: myeducationdk. Her viser jeg lidt mere af min hverdag!

Until next time ;)

Likes

Comments

Så fik jeg tid til at skrive et nyt indlæg. Jeg vil fortælle om hvordan det er at gå på high school, cross country, og give en opdatering på hvad jeg ellers laver ;)


High school

Det er meget anderledes at gå på en amerikansk folkeskole! Jeg går på Great Mills High School, hvor vi er omkring 1200-1600 elever, fordelt på 4 klassetrin; 9th grade (freshman), 10th grade (sophomore), 11th grade (junior) og 12th grade (senior). Jeg er blevet junior, hvilket jeg er mega glad for, for det betyder at jeg kan komme med til prom!! Skolen starter kl. 8.00 og vi har fri kl. 14.45. Vi har 7 forskellige timer + lunch. Man kan selv vælge sine fag, der er dog nogle ting man skal have. MyEducation kræver, at jeg har engelsk, US History og US Government. Kan lige skrive mit skema :)

1st period: US Government

2nd period: Athletic conditioning

3rd period: US History

4th period: Algebra 2

5th period: Psychology

6th period: Lunch !!

7th period: American Literature (engelsk)

8th period: German 2


Der er forskellige klasseværelser til hver klasse, så efter hver time har vi 5 minutter til at nå til den næste klasse, og gangene er PROPPEDE når klokken ringer, så det er mega kaotisk, og udover det, er skolen mega stor, så i starten havde jeg lidt struggles haha. Hver time varer 45 minutter, og lunch er 1 time. Jeg startede faktisk med at have PreCalc i stedet for Algebra 2, men det var virkelig svært, så fik skiftet, hvilket jeg er mega glad for.1 - billede fra da vi havde brandøvelse på skolen, 2 - billede af min søde værtssøster og jeg første skoledag !!

Cross country

Når klokken så ringer kl. 14.45, finder jeg mit skab og tager min sportstaske. Hver mandag, onsdag og torsdag træner vi på St. Mary's College, så de dage tager vi en skolebus derud, og den kører sådan 14.50 agtigt. Tirsdag og fredag er vi på skolen, så der klæder vi om kl. 14.45 og så starter træningen kl. 15.00. Det er meget forskelligt hvad vi laver, men vi starter altid med en warmup run, som bare er omkring en mile (1.6 km), og så laver vi dynamiske og statiske udstrækningsøvelser. Derefter laver vi maveøvelser og 3x10 armbøjninger. Herfra er det så forskelligt hvad vi laver. Nogle gange har vi strength training, andre dage har vi long distance run, og det kan også være noget helt andet. Vi har for det meste et meet hver onsdag. Et meet er egentlig bare et løb, hvor man konkurrerer mod andre skoler (og vel også lidt hinanden). Et meet er 5 km, og så gælder det jo bare om at få den hurtigste tid. Min rekord er 22:18, og ej hvor var jeg stolt da jeg fik den tid !! Det var til et home meet, og det var bare fantastisk <33 Jeg elsker virkelig cross country og holdet, det får mig altid i virkelig godt humør, og det er de sødeste mennesker !!

En masse billeder fra cross country meets!! Pigen som jeg står sammen med på det ene billede, og løber sammen med på et billede, er min gode veninde Sara <33


Det var alt for det her indlæg, see you soon!

Likes

Comments

Hej allesammen!

Det er alt for længe siden jeg har opdateret bloggen, men har bare haft så travlt med at opleve siden jeg kom. Jeg har nu været her i 23 dage, og tænkte egentlig bare at fortælle om det fra en ende af.


Plusturen

Min rejse startede med en plustur på 4 dage, hvor vi var i New York, Washington DC og Philadelphia! Jeg rejste sammen med 4 andre drenge fra Kasrtup, direkte til JFK lufthavn. Da vi ankom, mødtes vi med vores (mega søde) tourguide, en pige fra Finland, og så kørte vi til hotellet. Jeg boede på værelse med 2 piger fra Italien, og en pige fra Sverige. De to italienere snakkede mest bare italiensk sammen, så dem snakkede jeg ikke rigtigt med, men svenskeren var super sød, og jeg var meget sammen med hende og pigen fra Finland gennem hele plusturen. (Vi var 46 udvekslingsstudenter i alt). Vi ankom på hotellet ret sent om aftenenen, spiste aftensmad på chipotle, og tog derefter op i Empire State building. Jeg var såå træt da vi endelig kom tilbage på hotellet.
Dagen efter oplevede vi en helt masse. Vi så frihedsgudinden, Ellis Island, 9/11 memorial og en masse andre serværdigheder. Vi fik også lidt tid til at shoppe (yayy!!). Om aftenen spiste vi på Hard Rock Café på Times Square, det var mega hyggeligt!!

Næste dag (den 26.), tog vi videre mod Washington DC, men først med et stop i Philadelphia. Her var vi i omkring 2 timer. Første time gik med, at vi allesammen gik rundt i byen og så en masse forskellige, historiske ting. Kan ikke lige huske alle tingene, men der kommer billeder. Derefter fik vi en time til at gå rundt selv, og spise frokost. Det var en virkelig flot og hyggelig by. Derefter kørte vi til Washington DC, hvor vi nåede at se Arlington National Cemetery, det hvide hus og World War 2 memorial. Vi spiste aftensmad på en mega cute italiensk restaurant.

Den 27. august, var vores sidste "rigtige" dag på plusturen. Her fik vi 5 timer for os selv til at tage rundt på de forskellige museer i Washington DC. Det var hyggeligt, men jeg var også klar til at tage videre da de 5 timer var gået haha. Om aftenen spiste vi faktisk i Maryland! Det var et sted, der hedder medieval times, hvor man nærmest sidder i sådan en borg, og så er er sådan en show med riddere og heste osv. Det lyder mega underligt, men det var faktisk virkelig sjovt! Det eneste jeg ikke var så meget fan af, var at man skulle spise med fingrene. Da det så var slut, kørte vi hen til Martin Luther King Jr. memorial, og derefter Lincoln memorial.

Da vi kom hjem på hotellet igen, gik jeg op på værelset, gik i bad og pakkede. Lige pludseligt bankede det på døren, og vores tourguide stod der, og sagde at jeg havde glemt noget i lobbyen, og jeg skulle gå med ham ned og hente det. Da jeg så kommer ned, sidder min værtssøster og værtsmor der!! Jeg blev så overrasket og glad, og fik helt tårer i øjnene. Det var så vildt endelig at møde dem, og de var sååå søde. Vi sad nede i lobbyen og snakkede i noget tid derefter. De fortalte, at de boede på det samme hotel som vi gjorde! Næste dag spiste de morgenmad med os, og inden jeg skulle med dem hjem, skulle vi se US capitol building. Vores tourguide spurgte Lisa (vm) og Kaitlyn (vs) om de ville med, så det kom de!

Derefter var det endelig tid til at komme hjem! Vi kørte fra Washington DC, hjem til Maryland. Vi holdt ind et sted for at få noget frokost. Det var mega lækkert! Da vi kom hjem, viste de mig lige huset og mit værelse. De har gjort mit værelse såå fint!! De havde (i samarbejde med mine forældre) printet en masse billeder ud af mig, mine venner, familie osv, og hængt op på mit værelse. Kaitlyn havde også lavet det mega flotte skilt, som i kan se på billederne. Så havde de lavet en kurv, med en masse amerikanske ting i, og alt var bare så fint! Derefter pakkede jeg ud. Resten af aftenen forløb egentlig meget stille og roligt, Kaitlyn skulle til fodboldtræning, og Tim (vf), Lisa og jeg tog ud at spise et sted. De er bare så sød, og jeg føler mig allerede hjemme her. Jeg kunne virkelig ikke havde ønsket mig en bedre værtsfamilie!!

Det var alt for denne gang. Skal nok snart skrive et indlæg om skole, cross country, og hvad jeg ellers går og laver!! Jeg har det godt, og det håber jeg også i har!

Likes

Comments

Hej igen!

I torsdags d. 10. august, holdt jeg noget afskedshygge for mine bedste venner. Vi havde købt en masse pynt på nettet, som jeg pyntede op med i vores havehus, og jeg satte nogle amerikanske flag rundt omkring i haven også. Gæsterne kom kl. 13, og vi skulle som sagt sidde ude i vores havehus.


Vi startede med at spise frokost da de kom, som vi havde lavet på forhånd. Der var en masse forskelligt at tage af, og det var så lækkert! Der var super godt vejr (mega heldigt!!!), så efter vi havde spist frokost, gik vi ud i haven og spillede kongespil og stigegolf, og ellers bare lå på nogle tæpper i haven og snakkede. Så fik vi noget dessert og spillede lidt brætspil, og ellers lavede folk egentlig bare hvad de havde lyst til. Til sidst lå vi allesammen og snakkede på tæpperne i haven, og det var seriøst så hyggeligt!

Dagen gik super hurtigt, og de sidste tog hjem ved 19-tiden. Det var en virkelig hyggelig dag, og det var lige som jeg gerne ville have det skulle være. Det med at tage afsked var faktisk ikke så svært. Det føles overhovedet ikke som om, at vi først vil se hinanden om 10 måneder igen, og det er stadig ikke gået op for mig. Nogle af dem når jeg også at se en gang mere, så mon ikke det bliver hårdere der. Nogle af mine rigtig gode venner er taget på efterskole, så dem når jeg i hvert fald ikke at se igen. Det er så mærkeligt at tænke på.


I dag er der 9 dage til jeg rejser, og det er så surrealistisk!!! Vi er i fuld gang med en pakkeliste, og åh hvor er der mange ting man skal huske, men jeg synes det er så spændende og hyggeligt at lave den.


Vi ses næste gang :DD


Likes

Comments

Hejsa!

I dag skal det handle om min tur på den amerikanske ambassade. Når man er kommende udvekslingsstudent, skal man møde op på den amerikanske ambassade "ansøge" om at få et visum. Man skal have et visum, for at kunne bo i USA som udvekslingsstudent.


Det startede med at jeg fik en formular af MyEducation, som jeg skulle udfylde, så de kunne finde en tid til mig på ambassaden. Jeg fik så min tid, og jeg var på ambassaden den 5. Juli. MyEducation havde sendt en mail med en masse informationer omkring besøget på ambassaden, og ting der skulle klares inden. Jeg skulle b.la. have taget "pasbilleder", som skulle bruges til mit visum osv.


Jeg skulle som sagt derind den 5. Juli, og jeg skulle være der kl. 9.45. Mine forældre og jeg skulle et smut forbi MyEducations kontor inden mødet, hvor vi fik nogle informationer og en kuvert med ting, som jeg skulle aflevere ved en af skrankerne, og derefter gik turen til den amerikanske ambassade.


Det var slet ikke som jeg havde forestillet mig. Jeg troede det var en flot, stor, hvid bygning, but I was wrong haha. Da vi ankom skulle jeg op til en af vagterne og vise mit pas, og hvornår jeg havde en tid derinde, og blev lukket ind efter ham inden mig var igennem security, for man måtte kun være en i security ad gangen. Da jeg kom ind i security, skulle jeg aflevere min telefon, og ellers foregik det egentlig bare ligesom i lufthavne. Derefter blev jeg lukket videre ind på selve ambassaden, trak et nummer, og satte mig til at vente. Da mit nummer (endelig) blev kaldt op til den første skranke, skulle jeg aflevere den kuvert jeg havde fået af MyEducation, mit pas, og billederne. Så satte jeg mig til at vente igen, og blev efter noget tid kaldt op til næste skranke. Der sad en amerikaner, som stillede mig (meget) simple spørgsmål. Han spurgte b.la. hvem der betaler for mit år, og hvad jeg skal når jeg kommer hjem, og så var jeg ellers færdig derinde. Det tog i alt lidt over en time.


Jeg modtog mit pas og visum igår, og det ser mega sejt ud med mit visum i mit pas, hihi. Det var en spændende oplevelse, og endnu et tegn på at jeg snart skal rejse.

Likes

Comments

Hej igen!

Det er ved at vlre noget tid siden sidst, men jeg har haft så travlt med mine eksaminer. Jeg fik endelig (!!) sommerferie igår, og der er sket en masse, så jeg tænkte, det ville være på sin plads at skrive et indlæg om det.


Kaitlyn (værtssøster) havde fødselsdag den 7. maj, og jeg havde sendt en gave til hende. Hun spiller fodbold, så jeg gav hende den danske landsholdstrøje med hendes efternavn bagpå, og hun elskede den!! Lisa (værtsmor) filmede Kaitlyn åbne den, og hendes reaktion var så sød! Jeg sendte også noget dansk slik derover. Jeg havde fødselsdag her den 15. juni, og min værtsfamilie havde sendt de sødeste gaver til mig!!! De gav mig en Maryland-hoodie, som jeg virkelig elsker, en mega cute Maryland-pude, og så gav de mig det flotteste armbånd, hvor der står "Enjoy the journey" på. Derudover var der et Maryland-klistermærke og det sødeste kort!!! De havde alle 4 skrevet en hilsen i kortet, og det var virkelig virkelig sødt.


Derudover har jeg endelig fået min rejseplan!! Jeg har glædet mig så meget til at få den, og jeg blev så glad, da jeg så mailen i min indbakke. Vi havde skrevet med organisationen om nogle lægepapirer, og der havde vi spurgt om de vidste hvornår jeg skal rejse, og vi fik at vide at jeg skulle rejse den 31. august. Da jeg så åbnede mailen, stod der, at jeg skal rejse den 24. august i stedet for, hvilket jeg er mega glad for. Så skal jeg ikke vente så længe! Men i hvert fald rejser jeg fra København den 24. August, og lander i New York samme dag. Jeg har vidst ikke sagt det før, men inden jeg rejser hen til min værtsfamilie, skal jeg være i New York i 4 dage, sammen med en masse andre udvekslingsstudenter. Normalt efter de 4 dage i New York rejser man videre til sin værtsfamilie fra Washington DC., men da min familie bor så tæt på Washington, henter de mig enten i lufthavnen i Washington, eller på det hotel vi skal bo på, så det bliver spændende!


Alle de her ting har bare gjort mig endnu mere spændt på mit år, og nu kan jeg endelig begynde at tælle ned! 64 dage!!!

Hoodien, som jeg fik af min værtsfamilie!

Puden, klistermærket og det amerikanske slik

Kortet og det mega fine armbånd

Likes

Comments

Instagram@carolinesbg