Header

1. Zara/DKK 799/her 2. H&M/DKK 499/her 3. Zara/DKK 449/her 4. H&M/DKK 349/her 5. Zara/DKK 699/her 6. Zara/DKK 999/her

Det er vist ikke en hemmelighed, at tern er et must-have for tiden - og det er altså ikke for sent at hoppe med på dillen! Jeg har fundet seks gode bud frem på den perfekte ternede blazer. Flere af dem findes der et par matchende bukser til, det ser så cool ud med et ternet suit, som både kan bruges til hverdag tonet ned med sneaks, eller til et par fede stilletter til en tur i byen. Selv har jeg et fint sæt fra Zara, som jeg både bruger sammen eller hver for sig som på billedet. Bukserne kunne for eksempel sættes sammen med en chunky sweater. Nu har jeg dog set mig lidt lun på en ternet blazer i en mørkere grå nuance, som nr. 5, der også er fra Zara. Den måtte godt pryde min garderobe ;)

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

1. SMEG/DKK 1095/her 2. Bitz/DKK 69,95/her 3. Bitz/DKK 99,95/her 4. Kay Bojesen/DKK 665,95/her 5. Champion/DKK 599/her 6. Nachtmann/DKK 279/her 7. Just Spotted/DKK 349/her (50x70cm) 8. Just Spotted/DKK 399/her (50x70cm).

Jeg er typen, der altid går og ønsker mig 1000 ting på én gang, og jeg kan aldrig finde ud af, om jeg skal prioritere mikroovnen, som jeg faktisk står og mangler, eller den flotte, flotte taske jeg så i vinduet på strøget forleden dag. Ikke desto mindre kan jeg aldrig komme på de ting, når min mor spørger efter dette års juleønsker. Sådan skulle det ikke være i år, så jeg har været tidligt ude og lavet lange ønskesedler med links og specifikationer, så der ikke mangler noget ;)
I år ønsker jeg mig primært ting og sager til boligen, da jeg endnu bor i en halvdekoreret lejlighed, som mangler noget charme og hygge. Ønskerne består både af nødvendige apparater såvel som dekorativt nips. Ovenfor kan I se et lille udsnit af mine ønsker.

Likes

Comments

Surprise, surprise, endnu en fashion addict har oprettet en blog… og som så mange andre nystartede blogs, er denne i lige så høj risiko for at ende som en inaktiv, midlertidig passion, som aldrig blev til mere end ti posts og ét sponsorat. Sandheden er, at jeg har haft lyst til at gøre det her i årevis, og jeg kan ikke lade være med at tænke på, hvor det kunne være båret hen, hvis bare jeg var begyndt den første gang, jeg fik indskydelsen. Så nu skulle det være!

Kort om mig så er jeg 21 år, jeg bor i en dejlig lejlighed på Nørrebro, jeg læser Kommunikation og IT på Københavns Universitet på mit første år og så arbejder jeg for en webshop. Ikke desto mindre er mit hoved – inde bag kommunikationsteorier og programmeringsopgaver – fyldt med mode, skønhed, design, træning, mad, skøre tips og tricks og tossede idéer, og jeg brænder for at give dem videre til nogle (forhåbentligt) interesserede læsere derude. Om ikke andet håber jeg på et par trofaste læsere i form af min familie og mine veninder, selvom de også griner lidt af min idé om at starte en blog ;) Til jer, der vil følge med i eventyret, vil jeg i hvert fald byde meget velkomne, og så er der vist ikke andet for end at kaste sig ud i det!

Kys herfra

Likes

Comments

Instagram @carolineholsta