Idag var en mysig dag. Skolan gick fort och va inte så jobbig, förutom att vi hade engelska prov och de gick skit. Först var jag lite ledsen för de har aldrig gått så dåligt på en prov förut, då kanske vi förstår hur dålig de gick. Men i slutet av lektionen fick jag extra tid för jag har dyslexi och de behövde jag verkligen. Men jag tror typ fortfarande att jag kommer få E men man får tänka att de var första och det kan bara gå bättre.

Men jaja, dagen sluta i alla fall bra för jag och min syster åt på Vapiano och prata lite om saker som pågår. Som att min pappa har precis skilt sig och de är lite sådär hemma. Men det är bara skönt att prata med sin syster och bara uppskatta varandra. Så borde alla göra för det är verkligen de bästa.

Likes

Comments

Idag efter skolan gick jag och två av mina bästa kompisar Olga och Clara till Täby C. Clara tog bussen på direkten medan jag och Olga satte oss på espresso house och fika en stund. Vi satt inte så länge utan ville bara catch up och se hur de är med varandra.

Sen när Olga skulle ta tåget så stötte jag på min äldre syster som var påväg till vår mormor och morfar för vi ska sova där i några dagar. Då sa jag och Olga hejdå så gick jag och min syster och gjorde lite spontan shopping för jag kom på lite saker jag behövde.

Speciellt ögonbryns kniv som jag har behövt jätte länge men aldrig riktigt köpt men nu av en slump hitta jag de på Apoteket. När jag skulle kolla efter något som kan hjälpa mig att dämpa mina finnar för jag tror jag börjar få akne.
Till de köpte jag en sorts rengöring från Aco spot less serien som jag har hört mycket bra om av olika Youtubers. Sen på H&M köpte jag bara två par paket lösögonfransar som jag aldrig har testat men jag hoppas det är bra för jag tänkte ha nån av dom på skolfotot nästa vecka.

Ögonbryns kniv: 70:-
Aco rengöring: 80:-
Singelfransar: 50:-
Lösögonfransar: 50:-

Likes

Comments