Hej allesammans, igår var en sån otroligt lång och spontan dag. Men den sluta så bra och jag är så nöjd att jag inte gav upp.

Det börja med att två dagar innan Justin Biebers konster så börja jag inse att jag verkligen vill gå. Men för ens på fredag (dagen vi skulle gå) börja jag och min syster leta på Blocket och Tradera vilket inte är så jätte bra för men vet inte om biljetterna är fejk eller äkta. Men sen hittar vi några vi trodde på och bad mamma hålla koll på budgivningen och buda på ett par sitt biljetter och Golden cirkel medan vi gick i skolan. Vi förlora Golden cirkel biljetterna ,men jag trodde verkligen att vi skulle få sitt biljetterna men sen gick de upp jätte mycket de sista 30 sec innan annonsen gick ut. Helt plötsligt var de 2000kr. Då blev jag sjukt ledsen och var till och med tvungen att göra om mitt smink för maskarna satt nu på kinderna istället.

Det konstiga var att jag kände fortfarande att jag skulle gå och att jag skulle komma in. Vi gav inte upp så vi åkte till arenan utan biljetter. Med förhoppningen att vi skulle kunna köpa av någon utanför. Det visar sig att se bara var utlänningar som knappt kunde prata svenska och stava fel på "biljetter" på deras skyltar som viss att de sålde, vi bara dom här biljetterna är säkert så fejk. Men vi börja prata med två av de och försöker pruta. Men vi fick inte ner priser fast de fortsatte försöka sälja biljetter till oss. Sen blev han sur för att vi inte köpte av han. Då h gick han där ifrån och till sina kompisar som börja kolls på oss och vi kände snabbt att vi måste där ifrån. Sen fick vi typ ryckte bland de skumma personerna att vi leta efter biljetter, så folk i svarta huddis och dålig svenska kom fram och försökte säljs på oss biljetter. Men vi köpte inga av de.

Vid den här punkten vara mamma och pappa inte så glada för att vi hade jätte spontant åkt till tele2 arena 3 timmar innan konserten börja. För att prats med skumma mänskor, vi visste inte vad vi gjorde och hur vi skulle komma hem eller när. Det var bara allmänt oplanerat och de var oroliga.

Men de fattar verkligen inte hur mycket jag ville gå, jag menar han har inte varit i Sverige på tre år vem vet om han kommer tillbaka.

Vår tredje lösning var att ringa var enda annons så nu vet jag inte hur många okända numer jag har i min mobil. När antingen ingen svarar eller sa nej tyvärr det är solda tappa jag hoppet och börjar typ gråta. För jag insåg att vi kommer säkert inte komma in. Det spela också en massa av hans låtar utanför vilket inte gjorde saken bättre.

Vår fjärde och sista lösning var att hitta internet (bådas mobildata hade tagit slut under dagen) för att googla och försöka hitta vad som helst. Vi hitta en sida som hette "biljetternu.se" och börja läsa lite om dom. Vilket visade sig att det var typ 9 av 10 får inte sina biljeter de har bet har betalat för. Men vi tänkte det här är vår sista chans så vi köpte dom. När vi väll hade betalar så skulle de ta 5mim innan de blev skickade på mail och de var de längsta minuterna i mitt liv och jag var helt säkert på att vi var blåsta på 695kr var. Sen kom de, men då var problemet att komma igenom spärrarna som visar om det var fejk eller inte. Lyckan när vi kom igenom och va inne var helt otroligt efter att ha gjort allt för att komma in.

Där efter slut det bara bra för att vi hade så bra platser för så billigt och jag hade uppnått de jag ville.

PS: gråa huddin på bilderna köpte jag där men hans album cover på baksidan och nån text på armarna. Så nöjd.Likes

Comments

Idag var en mysig dag. Skolan gick fort och va inte så jobbig, förutom att vi hade engelska prov och de gick skit. Först var jag lite ledsen för de har aldrig gått så dåligt på en prov förut, då kanske vi förstår hur dålig de gick. Men i slutet av lektionen fick jag extra tid för jag har dyslexi och de behövde jag verkligen. Men jag tror typ fortfarande att jag kommer få E men man får tänka att de var första och det kan bara gå bättre.

Men jaja, dagen sluta i alla fall bra för jag och min syster åt på Vapiano och prata lite om saker som pågår. Som att min pappa har precis skilt sig och de är lite sådär hemma. Men det är bara skönt att prata med sin syster och bara uppskatta varandra. Så borde alla göra för det är verkligen de bästa.

Likes

Comments

Idag efter skolan gick jag och två av mina bästa kompisar Olga och Clara till Täby C. Clara tog bussen på direkten medan jag och Olga satte oss på espresso house och fika en stund. Vi satt inte så länge utan ville bara catch up och se hur de är med varandra.

Sen när Olga skulle ta tåget så stötte jag på min äldre syster som var påväg till vår mormor och morfar för vi ska sova där i några dagar. Då sa jag och Olga hejdå så gick jag och min syster och gjorde lite spontan shopping för jag kom på lite saker jag behövde.

Speciellt ögonbryns kniv som jag har behövt jätte länge men aldrig riktigt köpt men nu av en slump hitta jag de på Apoteket. När jag skulle kolla efter något som kan hjälpa mig att dämpa mina finnar för jag tror jag börjar få akne.
Till de köpte jag en sorts rengöring från Aco spot less serien som jag har hört mycket bra om av olika Youtubers. Sen på H&M köpte jag bara två par paket lösögonfransar som jag aldrig har testat men jag hoppas det är bra för jag tänkte ha nån av dom på skolfotot nästa vecka.

Ögonbryns kniv: 70:-
Aco rengöring: 80:-
Singelfransar: 50:-
Lösögonfransar: 50:-

Likes

Comments