Idag är det min pojkväns födelsedag, han fyller 18 år, och som han har längtat ska ni veta! De flesta han känner fyllde i somras, så han har blivit lite utanför när han varit på en fest och det slutar med att alla drar på krogen. Haha.

Ikväll ska vi och två av hans kompisar ner till Olearys för att äta och kolla på hockeyn, ska bli väldigt tevligt! Imorgon är det fest, med krogen som slutpunkt - själv tog det ca 9 månader från det att jag fyllde 18 tills jag var ut för första gången, men här går det undan ;)Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har ju faktiskt en blogg på blogg.se också, och jag försöker hålla mig aktiv på båda två. På blogg.se har det uppdaterats och förändrats och jag har inte riktigt hängt med - och det är samtidigt väldigt enkelt allt här på nattstad och eftersom jag är aningen lat, trivs jag bra här för tillfället. Dock kör jag en liten lista "nått som alla bloggare gör" på min andra blogg (mest för att hålla den vid liv). Kika gärna in där! (klicka på "där")

Likes

Comments

Fick ett sms under eftermiddagen att det inte blev nå jobb i helgen, vilket faktiskt gör mig glad! Låter kanske lite konstigt men det är så att jag inte trivs och har sagt upp mig, så jag jobbar gärna så lite det behövs. Denna helg är vi ensamma hemma jag och älskling, så han hade planerat in en kväll med grabbarna sina. Därför ska jag snart åka iväg en stund till pappa min, så de får syssla med musiken ifred! Hoppas alla får en fin fredagskväll 

Likes

Comments

Tänkte börja blogga här igen, inget seriöst ämne jag tänker satsa på utan mer en blogg där jag skriver om vad jag vill - när jag vill. 


Likes

Comments

Var nyss till affären med Mathilda, var på jakt efter lite choklad och det slutade med att jag fick med mig en röd ros hem - är jag inte romantisk så säg? Att jag gav rosen till mamma är en annan sak.. ;)
Hade inte ställt klockan imorse så då sov jag ju länge, igen. Vaknade halv ett, åt frukost - sen lunch strax efter, och efter de satte jag igång och bakade en kladdkaka.
Tog en dusch på eftermiddagen, och gick sedan till affären och nu ligger jag i sängen. Väldigt händelsefylld och spännande dag, jag vet! 
Nu ska jag ta och ladda ner en film :)
Later!

Likes

Comments

Hittade bilden från 2007 häromdagen när jag var hos pappa, jag har ju förändrats en del iaf?

Likes

Comments

Sitter i bilen med Maria, hennes pappa och bror. Är påväg "hem" till delsbo :) där ska vi bada och träffa Mattias <3
Sitter och leker med Marias rubikskub nu, försöker förstå hur den funkER men de går inte så bra.. Helt omöjlig ju :o
Ska leka vidare med den, skriver kanske mer sen :)
Puss!


Likes

Comments

Haft så mycket i skolan att jag inte haft tid för bloggen... eller? ;)
Snarare tvärtom, men jag har varit ute i det helt underbara vädret och skaffat mig lite färg på kroppen och därför inte hunnit med att blogga. Men som rubriken lyder så är det snart snart lov! Ska bli helt underbart.

Veckan har sett ut som så: I måndags var vi ju ledig, jag och Maria åkte ner och kollade på studenternas brännboll i Boulognern sen lunchade vi på Sibylla och efter de vart det "grillfest" hos Källman med trevligt folk och dagen avslutades med ett dopp i Värvik. Igår var vi i skolan mellan 9 och 10  ungefär, bytte klassrum och drack Oboy sen fick vi gå hem. Solade en del och spelade brännboll på kvällen. Idag har varit en rätt skön dag också, brännboll på förmiddagen, kolla när lärarna mötte treorna i fotboll  sen drog jag Annah och Maria ner på stan och där har vi sprungit runt hela dagen. Köpte ett par solglasögon, ett par shorts och vita leggings till på fredag. Nu sitter jag hos Mattias, ska väl kolla film tyckte jag han sa. Ledig imorgon, wohoo!
 

Kan försöka bli mer aktiv, har ju trots allt en bloggvänlig telefon ;) Även fast det strular var och varannan gång..

Likes

Comments

Sitter utanför kurator Evas rum och väntar på att det ska bli min tur. Har tid klockan 15 så det är en stund kvar..
Har varit i skolan sen halv tolv, skulle äta med Maria men åt ju frukost vid halv elva så var inte speciellt hungrig så då lät vi bli. Hade kanske en halvtimmes lektion, svenska, där läraren frågade vad vi hade lärt oss i kursen och sen fick vi veta betyget sen fick vi gå. Så i väntan på Eva-besöket har vi lånat en kamera och fotat och även ätit Piggelin :)
Efter ska Angelica klippa mig och sen vet jag inte vad som händer :)

Likes

Comments