Hej vänner! Mår ni bra eller? Jag mår alldeles prima.

Veckan gick ändå ganska fort och smärtfritt. Skrev sammanlagt ca 5 prov. Men tror jag hängt med ganska bra så kändes inte jobbigt. Pluggade 0. Men det brukar ändå aldrig spela någon roll när resultaten kommer. Det löser sig alltid fint för mig. Skönt. Längtar INTE tills nästa år. Mina äldre vänner hetsar konstant över hur mycket värre gymnasiet blir. Jag lär väl lösa det ändå, längtar sååååå till att bli fri från bondeskolan. Kan t.o.m börja plugga för det.

Igår var det fredag och då hade min vän inflyttningsfest i stan. Det blev en jätterolig kväll, som för min del slutade ganska tidigt. Men så roligt framtill dess! Jag har fått ett virus på mitt balanssinne så jag bara vinglar omkring mest hela tiden. Lite jobbigt. Därav gårdagens tidiga hemgång, och även kvällens ännu mycket tidigare hemgång. Vi samlades idag hos tovisen och gick sedan till vår vän reine och träffade upp resten av gänget där. Blev en trivsam och mysig kväll.

Idag har jag hunnit med en morgonträning med ponnyn och sedan kollade vi på match. Vår fina vän Anton debuterade i nytt lag!!!! Det var kallt men så fint att få vara i fotbollsatmosfär igen!!!

Nu ska jag sova så jag kan gå rakt.
Puss och hej!💘

gammal bild pga extrem bildtorka på lämpliga bilder

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej bloggizzz<333

Pausar mitt ineffektiva franska-plugg en stund för att kolla in här. Kommer ändå inte bli en millimilli cm hjärncell smartare. Jag kan veeeerkligen inte plugga. Jag ba sitter och stirrar på det vi ska kunna å ba jaha? Tips, någon???

Igår var vi på en så fin film på bio med klassen halva dagen, så det var en bra måndag. Red även ett bra dressyrpass på Hero.

Annars är Tisdag idag. En tråkig vanlig mörk jävla tisdag. Om inte dessa är illegala vet jag inte vad som är!!!! Matteprov, regn, bus-fläckar på hela axlarna osv. Jag skämtar inte när jag säger att denna vanligtvis glada människan knappt lett idag. JK KIDDOZ!!! Har börjat se om Skam igen, och numera med ett litet annat perspektiv så det blir sån igenkänningsfaktor att det kryper det i hela kroppen. Och då skrattskriker jag, men förutom tack vare skam så har jag knappt lett. Nu ikväll har jag pluggat med en åttondel av hjärtat så det har varken gått fort, varit kul eller effektivt. :-)

Allt jag tänker på är helgen. Helgen. Helgen efter den. Och helgen efter den. Måste överleva tills helgen. Överleva tills allt man ser inte är mörker och skolböcker. Åherregud vad deppigt det här blev. :-((((
Min traditionsenliga höstpepp har tagit en tvärt riktning. So sad. Tror jag behöver träna mer. Då blir jag glad. Men nu är det uppehåll i typ 2 veckor💔💔DÅLIG TAJMING!!!!!!!¡¡

Men framförallt tror jag att jag behöver lite inspiration i form av lite Stockholms-vardag. Alltså inte trip i semester-form. Utan precis som förra terminen vill jag åka och vara en del av Stocholm istället för vara en åskådare och besökare. Finns iiiiiiiiiinget i hela världen jag hellre gör än kliva upp 7 och äta ensam-frukost och springa ner till tunnelbanan på en kall Kungsholm mitt i rusningen. Världens bästa känsla, trots mitt extrema morgon-hat. Tänk vad en stad kan göra med en. Vill heeeeeeeeeem<\\\\3

Nu ska jag plugga så jag snart kan flytta dit på heltid i en fin lägenhet på Kungsholmen eller söder och leva livet. Det är den enda motivationen jag ser nu. Så den ska jag hålla fast vid, ett tag till. Vi hörs.

bilder från min Kungsholm i somras. Hjärtat slår trippla slag 💖💗✊️💘💝💞

Likes

Comments

Long time no see, kompisar!

En vecka har gått och jag har bannemej hunnit med det mesta. Det mesta av värde iallafall. Och då syftar jag SÅKLART på fotbollen. Det eviga tjatet. Men nu är jag faktiskt positiv! Jag var hos en trevlig ortopedläkare i måndags. Han gav mig fullt tillstånd att träna igen, tills dom riktiga ingreppen och testerna ska göras. Som är i högst troligt 2018. Så jag har i veckan kört mina 2 första bollpass på 2 månader. L Y C K A.

Annars har vi haft en hel del i skolan. Har därför misslyckats med en hel del i veckan:)))). En alltså ganska normal skolvecka.
I fredags träffade jag mitt kära kompisgäng och lite andra snubbs hemma hos Tovisen. Det var trejjvligt. Igår åkte jag och Ellacarolina till Åre vid 16. Vi hat levt life i hennes lägenhet i centrala Åre. Så himla najz att kunna åka iväg över en natt. Vi lagade middag x2 och fick lite sällskap. Det blev en väldigt mysig kväll, och jag kan inte komma ihåg senast jag har skattat såhär mycket på en kväll. Så fint. 💝

Nu sitter jag och Ella på tåget hem efter en brunch lunch på creperian bredvid Ellas lägenhet. Så gott och jag är sååååå mätt efter denna trip. Men också sååå nöjd.

Vi hörs, puss💘💖💝💗💓💝💘💖

Likes

Comments

Hej kompisar

Idag har jag äntligen ätit middag med mitt fina fina gäng igen. Förut lagade vi jäääämt middag tillsammans men nuförtiden ses vi mest senare och hittar på saker på kvällarna. Så det var så myzigt.

Vi hann se Sveriges fantastiska match med såååå många snygga mål mot Luxemburg. Faaaaaaaantastiskt! Sen åkte vi vidare på nya äventyr. Efter en helkväll var det bara jag och Ronja kvar, så vi gick till två killkompisar. Mycket fint.
Godnatt!

Likes

Comments

Hej mina fina

Veckan har gått fort och jag har inte funnit tiden eller motivationen för att blogga.

Kort om veckan: Hero har bråkat massa så vi har åkt nästan till Åre med honom och tränat för en jätteduktig herre, så nu lär han ordna ut sig snart. Har gymmat mest varje dag. Faktiskt pluggat mer än 1 dag denna vecka, vilket är mer än min totala pluggtid under hela förra året. Haha. Har lämnat in 3 olika uppgifter, haft miljödebatt och gjorde idag ett matteprov. Kändes faktiskt bra!!! Har haft livets diskussion med en tjej som enligt mig har så dumma och sorgliga tankar om andra människor att jag skakade konstant i 2 timmar under denna känsloladdade argumentation. Finns verkligen inget i världen som får mig lika provocerad som folk som gör skillnad på folk och drar världen tillbaka i utveckling. Idag fick jag även igen 2 So Prov. Fick 2 A;n, vilket var myz.

Efter skolan har jag och mina vänner varit på föreningsfotbollen och kollat på folk som slåss. Sen gick vi ner till bowlinghallen och mötte upp vårt lag för bowling och sedan världens godaste middag. En fin avslutning för världens bästa lag och tränare. Nu börjar vintersäsongen. Snart kanske även jag får träna. Snart. Snart. 4 månader. Snart.

Nu ska jag iallafall sova. Godnatt.

Likes

Comments

God kväll kamrater

Söndagen spenderandes i större del hos Erik. Och lite hos Hero.
Idag är det måndag. Har precis genomlidit en dryg liten måndag som innehållit filmtittande, franska och gym. Typ. Gjorde ett otroligt dåligt och slarvigt pass på gymmet i skolan under idrotten. Tänkte nämligen köra ett lätt magpass på skolan och sedan direkt åka till mitt gym och köra ännu ett ben-dödar-pass. Meeeeen så glömde lilla jag mina hörlurar och då funkar ingenting.

Åkte hem för att hämta dom. Blev astrött och somnade iprincip. Så jag chillade i mitt nya rum tills middag och då red jag sedan Hero i skogen. Ett ganska jobbigt pass. Och efter det var tanken att jag skulle åka till gymmet. Meeeeeen då kom smartisen på att jag drunknar i plugg och att jag går i nian och kanske någon gång ibland borde lämna in något i tid och kanske möjligen plugga till någon enstaka sak nån gång?? Så jag stannade hemma, meeeeen det blev inte jättemycket pluggat...

Imorgon ska jag kötta ben. Jag ska plugga svenska, slöjd, engelska och bild. Vi har fått så mycket skrivuppgifter i dom praktiska och estetämena, men jag klagar verkligen inte. Jag kan skriva, men verkligen inte snickra och måla och sånt där... Så jag är nöjd. Grejen är bara att jag ska ta tag i det också.

Nu ska denna oproduktiva flicka sova. Godnatt💖💖💖

Från i somras, hur gotttttt

Likes

Comments

två ögonblicks bilder av kvällens strapatser

Likes

Comments

Jag har idag gråtit av träningsabstinens då jag bokstavligen kände min kropp tyna bort. Kan även meddela att det absolut inte blev bättre av att en tränare från ett av stadens fotbollsgymnasier hörde av sig, och att jag då blev tvungen att svara att det tyvärr inte var aktuellt. Har ni någonsin mött en människa med sämre tajming för skador. Så jävla ovärt att jag högst troligt inte kommer få gå fotbolls linjer pga skadad under intagning....!!!!! Så jävla ovärt att 3 års utbildning och utveckling hänger på just detta. Hade varit en sak att bli nekad plats pga inte bra nog, men att inte ens få försöka är sååå irriterande. Ja, jag kommer tjata om detta tills jag dör. Punkt.

Apropå skadan så fick jag idag samtal av ortoped läkare som jag snackade lite med och har nu även en tid inbokad.
Har idag ÄNTLIGEN gymmat igen. Körde ett asjobbigt benpass. Var sååååå himla skönt efteråt när jag knappt kunde gå pga så skakiga ben. 🌟🌟🌟
Annars har jag ridit Hero och planerat förändringar i mitt sovrum. Kommer bli så fint.
Puss och hej käraste ni

hittade idag denna bild som VERKLIGEN var början av slutet så att säga

Likes

Comments

finaste finaste finaste & bästa bästa bästa jag hört <333😢😢

Världens tröttaste människa kämpar på med livet. Igår nattorientering och ikväll ska jag nog ha blivit frisk nog att ta tag i träningen och äntligen gymma igen. Om jag orkar vill säga. Jag fattar veeeeerkligen inte varför jag är såhär jävla trött och otaggad???? Hösten brukar vara min nystart då jag bara skiiiiiiner av engagemang och lycka.

Likes

Comments

Hej hjärtan

Jag lever. Överlevde hela dagen!!! Jobbet gick prima, förutom att mina vader sa ifrån ordentligt då jag stod upp så pass mycket. Direkt efter jobbet åkte jag till Alva, utan Alva. Meeeen jag hittar ju där så jag hängde där tills lite annat folk kom och efter ett tag kom även Alva. Och sen ytterligare folk.... Kvällen vart väldigt kul och jag kom hem på natten, nöjd men astrött.

Jag är inte ens sjuk idag. Helt otroligt. Mitt immunförsvar ställde upp, så jävla schyrre!!!!! Idag har jag och Hero tränat dressyr för Hero. Mer än så har inte hänt. Nu är jag så trött att jag knappt lever, så jag lär snart sova. Hehe. Godnatt kômpisar, vi hörs

Likes

Comments