FORSIDE

Som sagt, er jeg hos Le Management og arbejder i min fritid som model. Det er et mega fedt job! Jeg er omringet af søde mennesker i en fascinerende branche, som altid har haft min interesse. Man møder en masse dejlige mennesker, og ser den indre modeverden helt anderledes, når man først er inde i den.

Mange tror, at når man arbejder som model, så er det bare piece-of-cake – man skal jo kun se godt ud i en hel dag? Hvor svært kan det være?! – lad mig svare jer på det… det er bestemt ikke det letteste job i verden. Psykisk set, er det muligvis en af de hårdeste.

En typisk dag
Man ankommer på et job omkring 8/9 om morgenen, og så plejer kunden typisk, at have sørget for morgenmad, te og kaffe - which is fucking awesome. Herefter kommer du hen til makeup-artisten, hvor du får ordnet hår, makeup og negle. Efter halvanden times tid, ryger første sæt tøj på, og så er det ellers bare at gå ind foran kameraet og ”work your magic”. Man når måske lidt under halvdelen i sæts, inden frokostpausen omkring kl. 12/13. Efterfølgende skyder man til kl. 17, og så er dagen slut. Nogle gange går tiden også over, og det kan blive en lang dag til kl. 20 om aftenen(min seneste dag var 8-23).. det er hårdt.

All eyes on YOU
Når man kommer ud på et job, afhænger alt af dig. Som i: alt.
Det er ikke bare en dag, hvor du kan lege solstråle og prinsesse, hoppe rundt og grine 3 gange + du ligner en idiot. Nejnej.. Det er et job ligesom alle andre jobs i verden. Man skal levere en vare, og levere den godt. Ellers får du, meget simpelt, sparket. Kunden regner med dig og skal netop bruge dig til at sælge sin vare. Hvis jeg ikke leverer det jeg skal, så bliver stemningen meget hurtig tung og presset, hele shootet er ødelagt og du får nok ikke den fedeste feedback fra kunden. Og dét vil man jo helst ikke have på nakken.

Du bliver blitzet en hel dag – og til jer der har let til hovedpine, så kan i forstå hvordan det må være, at se 40 blitzprikker nonstop i 8 timer, ligegyldigt hvor du kigger hen. Du SKAL være pæn under hele dagen – makeupartisten hjælper til – men der er sgu et bristepunkt, hvor tyngdekraften i øjenlågene kommer på besøg, og makeuppen langsomt siger farvel og tak til dit bæfjæs.

Du får vintertøj på i sommervarme, skal stå og lege du fryser, mens du hygger dig i den lækre pels, men du er i virkeligheden ved at danne en mindre vandpyt af sved under armene og dehydrerer snart, hvis du ikke drikker en flaske vand hver halve time. Du får sommertøj på i minus (fucking)5 grader, og er ved at blive følelsesløs i godt 70% af kroppen. Sådan er det. Jeg tror ikke man kan forestille sig det, uden at have prøvet det.. Det lyder måske ikke af meget, men det kan virkelig være hårdt.

Rolig nu ..
Når alt det her er sagt, er det altså sagt med en ”overdrivelse fremmer forståelse”-måde. Ja det er hårdt at være model, det er ikke et easy-peacy job, og nej, du skal ikke tro at du sagtens selv kan gøre det.

Jeg elsker virkelig mit job, det er et job med muligheder og en masse oplevelser – det er virkelig en fed måde af kombinere arbejdslivet og oplevelser på. Trods det hårde arbejde, har jeg været så heldig, at have arbejdet sammen med SÅ mange søde og fantastisk dejlige mennesker. Så selvom man er ved at svede bukserne af, står der det sødeste hold omkring dig, og tager hensyn til dig 100%. Alle vil altid gerne hjælpe dig, og det er så dejligt. Jeg er personligt ret dårlig til at sige, hvis jeg har det dårligt eller hvis jeg er utilpas. Jeg ønsker virkelig ikke at være til besvær for kunden og er meget villig til at gøre det de beder mig om.

Ja jeg var jo en sucker for Americas Next Topmodel for godt 10 år siden nu, og der sagde Tyra altid ”Never complain about anything. Always do as you’re told. Be humble.”, og det er nok nogle af de tre bedste råd en model kan tage til sig. 

Man skal huske at være sig selv på shoots, det elsker kunderne, og det elsker jeg også! So i’ll keep on doing ma wierd stuff!

- H

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Tilbage i december måned lavede jeg den nye kampagne og lookbook for Natures Collection, som er et mærke der laver pelsvarer i fineste kvalitet. Under modeugen var de så søde at spørge mig, om jeg ikke ville holde mig varm i nogle af deres pelse ? - Jo tak! Så fantastisk, det var LIGE hvad jeg havde brug for!

Pelsen ovenfor var mega cool til et par loose-fit bukser, en dejlig rullekrave og et par afslappet sneakers. Det dæmpede den lige lidt ned, hvilket gjorde, at den blev lidt mere casual at have på - i loved that.

Let's be honest, last week was freaking cold!! Men med en vindtæt og varm, pelset jakke var kulden ingen problemer!
Så tusind tak Natures Collection, for at holde mig varm!

- H

Likes

Comments

Jeg har altid tænkt at det må da være lidt halvkedeligt at sidde og skrive om alt muligt man laver i sit liv og hvad man selv synes osv.. Det har faktisk aldrig rigtig interesseret mig, at læse med i andres liv og hvad de synes. Det vigtigste er da, hvad jeg selv synes?

Nu går jeg altså lidt i mod mine egne tankegange, eftersom jeg nu selv er hoppet med på blogger-bølgen. Man tænker jo altid, at ”min blog skal være anderledes end de andres”, dét vil jeg få mange følgere på! Arrh.. Man skal skrive om det der interesserer en, uanset hvor sejt, kikset eller ligegyldigt det end er. De fleste bloggere jeg kender til og har hørt om, skriver primært om mode og brander en masse forskellige mærker. Det er også mega cool, at de er gode til det! Grattis til dem.

På min side her, vil jeg gerne prøve at komme lidt mere ’rundt omkring’ i mine posts. Eftersom jeg befinder mig trygt i modebranchen som model, så vil jeg naturligvis gerne give jer en indsigt i, hvad det egentligt vil sige at være model. Man er nemlig ikke bare et kønt ansigt, man kan hurtigt anses for, bare at være et objekt.

Jeg går ikke ud fra, at skrive om mit studie tiltrækker så meget opmærksomhed(jeg ville i hvert fald selv tænke ”gaaab”), så den bliver nok lige holdt på et ”low”, da det også er lidt begrænset, hvor meget jeg kan fortælle jer der!

Derudover har jeg været så heldig, allerede at have fundet min prince-charming i en prinsessealder af 21, som jeg trygt bor sammen med, i vores 2-værelset slot på Bryggen. Vi har snart været sammen i 2 år, og det går heldigvis fantastisk. Halleluja!

Jeg synes tit, at mode kan blive meget overratet og meget, meget mærkeligt. Der er godt nok mange gange jeg tænker, hvorfor i al verden skal det være sejt at gå med et halstørklæde der ligner en Aldi-pose? Er det mode?... ej.. Nogle gange synes jeg, jeg bliver snydt for, at hvad der egentligt er et fiasko bliver fremstillet som værende ’fabulous’! !?
Klassiske linjer, og ren stil dét er lige min stil. Jeg elsker absolut det tidsløse image, som ikke er for pyntet og bragende. Det håber jeg også jeg kan vise jer her på bloggen.

Okay, for at sige det mildt, så ELSKER jeg at lave de lækre, små og velkendte, franske macaroons. Første tur til Paris og Ladurée og jeg var SOLGT! Ja der går vel lidt wifey i den, men fuck nu det – det er skide skægt!
Første forsøg var godt nok en kæmpe joke, for at være mild. Det hele flød, hele køkkenet så flormelis, som om snedronningen havde eksploderet - smørret lå alle vegne, så selv Bambi ville ligne en, der kunne skøjte. Upss.. men jaja, it was a first!
Efterhånden som bage-gangene gik, er jeg ved at få rimelig godt styr på det nu, og jeg glæder mig meget til at vise jer, hvad man kan lave af lækkerier, med de her små fantastiske kager.

Nu er bloggen kick-startet – følg med hvis kan !

P.S. Jeg er totalt - som i: TOTALT - newbee til det her blog-gøjl, så jeg prøver at stable den sammen så hurtigt som muligt! 

- H

Likes

Comments