Header

Godmorgon på er! Jag vaknade vid 8 imorse trots att jag har sovmorgon tills halv ett idag vilket är super skönt då man hinner få så mycket gjort nu på morgonen istället, vilket innebär mer ledig i eftermiddag!

Kram C

Likes

Comments

View tracker

Foto cred till bästa @elinsderlund <3

Höre ni det är dags för en frågestund här! Ni frågar vad ni vill och jag svarar öppet och ärligt, så fråga på massa nu då det är en del som önskat frågestund på det senaste!

Likes

Comments

View tracker

Här nedan ser ni det kanaler som jag följer varje videoklipp hos! Har här nedan bara valt något av det senaste klippen.

Janni Deler
Thomas Sekelius
Therese Lindgren
Andrea Hedenstedt
Jon Olsson
Emitaz

Kram C

Likes

Comments

Ni verkade tycka om när jag gjorde en dagens lista så tänker att jag kör på att göra ännu en till idag, dessa är roliga att skriva själv också, wohoo.

Dagens humör: Sjukt trött men väldigt glad och lättad över att det är helg också.

Dagens mående: Mår riktigt bra faktiskt. Vet inte om det är okej att jag mår såhär bra, men det känns som jag passerat många jobba stadion i mitt liv nu och det börjar komma en lite lättare tid, vilket känns super bra. Alltid skönt att kunna ha några dagar att få må bra på, riktigt bra.

Dagens borde: Jag borde ligga och sova just nu och ta igen all missad sömn denna veckan, det är galet. Har somnat som tidigast vid tre på natten, varje natt. Sedan borde jag plugga också så ja.

Dagens frisyr: En riktigt sådan där frisyr man blir nöjd med, man vaknar med det där perfekta svallet och man är bara hel nöjd, idag var en sådan dag.

Dagens smink: Endast ögonbryn ifyllda inget mer.

Dagens klädsel: Svarta kostymbyxor, en vit blus och min gråa kappa med ett par UGG.

Dagens planer: Endast skola som stod påa schemat främst idag.

Dagens materiella vill ha: Alltså har någon sett dem nya tröjorna från KENZO????!! Var på NK igår jätte snabbt och alltså seriöst, ge mig alla nu nu nu och sedan står fortfarande mina Diorisar högt upp varje dag, men snart så blir dem mina!

Dagens fundering: Varför i hela friden är jag duktig på att få helt idiotiska saker att låta bra? Alltså fascinerar mig själv ibland måste jag säga.

Dagens beroende: Tuggummi, tuggat upp en hel påse sedan jag kom hem från skolan, vet inte om jag är normal eller inte, men jaja den frågan ställer jag ju mig själv varje dag så blir väll mer onormala för varje dag som går.

Dagens tråkigaste: Dagens Svenska lektion, snälla om någon kunde räddat mig alltså haha.

Dagens längtan: FÅ SOVA!

Dagens superlängtan: FÅ SOVA RIKTIGT RIKTIGT LÄNGE och att det ska bli sommar nuuuuu!

Dagens tidning:----

Dagens låt: Blackout - Julie Bergan

Kram C

Likes

Comments

Nu är det dags för ännu ett smoothie recept! Slängde vara ner lite gott och blandat i mun smoothie imorse och Jag tycker den blev super god! Så tänker dela med mig av receptet till er!

Hallon,passion och avokado!

Hallon 1dl
En avokado
En passionsfrukt
Yoghurt/mjölk efter eget tycke
En banan
Ett ägg
Havregryn
En tsk vaniljsocker
3 msk apelsinjuice

Testa gärna denna och säg om ni också tycker om den! Ägg och havregryn har jag i alla mina smoothies för att dem ska bli mer mättande, så man kan stå sig längre på dem så det är en tips som är super bra att ta med sig om du ska äta smoothie till frukost, det smakar inget utan finns bara där i!

Kram C

Likes

Comments

View tracker