Header

Godmorgon på er, hoppas ni sovit gott. Jag kom precis till skolan och sitter nu på en matte lektion som varar i lite mindre en fyrtio minuter till ungefär sedan fortsätter vi att beta av dagen mer och mer. Det är iallafall onsdag och efter skolan idag är jag ledig en stund innan jag ska jobba vid Lisebergshallen senare ikväll och få in någon extra slant. Utöver att det är onsdag vilket betyder att det är torsdag i morgon, vilket i sin tur betyder att jag går på lov redan imorgon. Ska bli så himla skönt, även om jag ska jobba mestadels hela veckan förutom helgen nu innan och sista helgen på lovet, men men det är inga långa dagar och jag kommer ha hela eftermiddagarna och kvällarna att spendera precis som jag vill.

Får nog ta och börja ta denna mattelektionen lite mer seriöst nu, inte för en mer en två andra i klassen gör det som det ser ut som, men jag kan väll vara duktig idag.

Puss & Kram


​Två underbara frukostar ifrån förra veckan, mums. Idag han jag inte med någon frukost, låter jätte dåligt, vadå inte han. Men jag hatar att äta frukost i stress och när jag vaknade visade det sig att jag började om 30 minuter, paniken som uppstår.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Godmorgon på er såhär 22 denna tisdags kvällen. Nej jag skoja bara har varit vaken idag tro det eller ej. Valde dock imorse när jag vaknade att stanna hemma från skolan då jag inte kände mig bra, min hals bara svider och jag hade låg feber igår och trots det var jag i stallet och red, plus att vi hade löpning med skolan 8-10 km, vilket kanske inte var det bästa beslutet att delta i, men men det känns skönt nu när man tänker tillbaka på det!

Vaknade ju då och mådde väldigt dåligt idag på morgonen så valde att stanna hemma, vilket var ett bra val för nu mår jag mycket bättre så back to school imorgon bitti. Jag verkligen hatar att vara hemma från skolan mestadels, jag har ju en underbar klass numera och varje dag är verkligen roliga även om dem ibland är långa. Så ska bli skönt att gå upp och lämna sängen imorgon bitti.

Men jag har faktiskt inte bara legat i sängen idag. min bror tog körkort igår (grattis till honom) och eftersom jag kände mig något bättre nu på kvällen så åkte vi en runda till Hööks och köpte lite grejer till stallet och avslutade bilturen med att åka och kolla på min moster som spelade handbolls match, så några händelser blev det iallafall under denna allmänt icke så händelserika dag i övrigt.. Men med detta inlägget säger jag godnatt och sov gott!

Puss & Kram!<3

SLEPP WELL AND DREAM OF SOMEONE SPECIAL

Likes

Comments

Vad passar inte bättre en att fylla ut dagen här men en måndags lista, med inspiration från Elin Skoglunds söndags lista (frågor lånade av Elin)


Vad behöver du mest just nu?

En stor, jätte jätte stor kram

Vad tror folk om dig?

Många har sagt att dem tror jag är en person som är väldigt arogant de första gångerna man träffar mig, men jag hoppas det inte stämmer

Vad får du oftast komplimanger för?

Mina ögon och mitt långa hår!

Brukar du skratta för dig själv?

Varje dag. Haha, speciellt framför roliga klipp på internet och när personer skickar roliga saker på snapchat till mig, då brukar jag garva något grovt i min ensamhet.

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?

"Haha men naww:(" från Adam

Nästa mål i ditt liv?

Ett litet hemligt mål som håller på att bli verklighet om allt går som det ska!

Hur svarar du i mobilen?

Är jag oartig som alltid bara svarar Hallå? Svarar aldrig hej det är Caroline, verkligen aldrig


Antal timmar sömn inatt?

7 härliga timmar som verkligen behövdes.

Brukar du komma i tid?

Jag kommer alltid i tid när det är utanför skolan, men har blivit väldigt duktig på att bli försenad till skolan hehe, kommer inte upp ur sängen riktigt.

När mår du bra?

När jag får vara med personer jag tycker om!

Vanligaste färgen på dina kläder?
Vitt, svart, grått och ibland några enstaka gröna plagg, väldigt mycket bas färger.

Favoritdryck på morgonen?
Äpplejuice!

När brukar du oftast gå och lägga dig?
Runt 22-23 på vardagarna men somnar aldrig innan 01-02 ändå.

Är du blyg?

Både ja och nej, det beror på i vilken situation man pratar om och syftar på.


Likes

Comments

Många av er har säkert hunnit finna er årets kappa men för er med lite problem tänkte jag visa och tipsa om lite olika kappor att bära upp i höst/vinter.

(Inlägget innehåller adlinks)

Den gråa bas kappan
Den svarta bas kappan 
Stick ut från mängden
Färg är roligare
Dubbel knäppet 
Ta fram piraten inom dig

Likes

Comments


Först vill jag säga förlåt för att jag inte kommer in här och inte berättar varför, men jag har många perioder just nu som helt enkelt förstör mig inombords, förlåt.....

Har ni haft den starka känslan för någon, verkligen älskat någon? Att älska någon är en känsla jag hoppas ni alla får uppleva. Men att bli sårad är något jag hoppas ni slipper, även om det är en lärdom. De var inte han som sårade mig, utan jag sårade honom och 8 månader om inte mer så är han fortfarande ledsen. Jag pratade i telefon inatt med en person jag aldrig trodde jag skulle prata med igen, en person jag helt ärligt talat sårat något grovt, utan en anledning överhuvud taget. Denna personen har gentemot mig efter detta satt mig i så himla mycket skit och igenom det sårat mig, men bara för att han själv är sårad och krossad inombords, han har erkänt det.

Jag har varit så nere och samtidigt glad sedan nattens samtal, att kunna prata ut, prata med någon som förstår, som vet exakt allt man gått igenom, som fattar vad jag menar när jag säger det jag säger, det är inte många som gör det. Att få prata med en person som verkligen tar in det man säger och inte kastar ut det direkt igen. Jag älskar inte honom längre, han gjorde saker mot mig och sa saker man inte säger efter att vi släppte kontakten ifrån varandra. Men denna helgen har jag varit nere inombords och att få upp tanken på att skicka ett sms till honom och berätta det var ingen självklarhet, men att veta att förståelse kanske skulle finnas där, det var värt det. Det smset löste problem som inte ens hade behövt uppstå, jag hade kunnat ha denna personen vid sidan av mig under dessa månader som jag varit utan han, men jag valde något annat.

Denna personen är jag så tacksam att jag nu igår natt kunde prata med och lösa allt och förlåta. Att denna personen nu finns vid min sida när allt annat suger och när en person jag verkligen gillade inte verkar bry sig längre inte finns där, så är jag så glad att jag har honom istället, jag vet att du läser detta och tack, jag är så glad att du åter finns vid min sida men med ett annat band mellan oss två.

Jag har gråtit idag och jag gråter när jag skriver detta, jag vet att jag inte kan prata med han andra jag skulle vilja prata med också för det kommer vara som att prata med en vägg, därför pratar jag med dig, du är återigen vid min sida och därför säger ja tack till dig tusen gånger om i detta inlägget som kanske ingen förutom du är överhuvudtaget intresserad att läsa och ta del av. Men med lite ledsnare citat och låtar här nedan så är det okej för mig att vara ledsen ikväll, jag behöver detta, att gråta ut, inget känns rätt, men du är en pelare på vägen, tack....<3


Likes

Comments

 • Försökt

  "Först vill jag säga förlåt för att jag inte kommer in här och inte berättar varför, men jag har mån…"

 • Rörd till tårar

  "Klockan 13:08 idag fick jag ett mail som ploppade upp på telefonen och detta mailet har rört mig ti…"

 • Citat måndag

  "​Ibland bara sitter jag och kollar runt på massa citat på google man blir inspirerad på livet!<3"

 • Pengar

  "Pengar, det där ämnet som vissa har super lätt att prata om och vissa jätte svårt. Pengar är ett st…"

 • Att få vara sig själv

  "Något jag ofta tänker på är att jag sällan med vissa personer för möjligheten att vara mig själv, d…"

 • Äkta eller falsk?

  "Frågan jag tror många ställer sig själva om sina vänner. Jag vet inte om detta är bästa ämnet för m…"