Header

Liten morgonsommar motivation såhär en lite gråare Tisdag.

Godmorgon på er små sockentoppar, helt ärligt har ingen aning varför jag kallar er detta, men jaja det är väll lite gulligt antagligen haha. Det är Tisdag, dagen på veckan efter den där lite jobbigare Måndagen, jag vakande precis och ligger kvar i sängen, men ska snart hoppa upp och käka frukost för att sedan göra mig i ordning, tänkte försöka hinna locka håret lite med om tiden räcker till. Jag börjar skolan klockan tio idag och skall endast sitta och lyssna på massa föreläsningar idag, så har ingen vanlig skoldag vilket är otroligt skönt faktiskt om jag får säga det själv.

Dagen har inga planer alls, tråkigt nog så får helt enkelt se vad den kan komma tänkas att bjuda på. Eventuellt gymmet senare ikväll för ett armpass, får se vad tiden räcker till. Måste nog lägga undan 2-3 timmar för att studera matte en stund, då vi har prov imorgon Onsdag, vilket jag kanske inte är jätte peppad till dieket, förstår mig inte helt på detta med matte alltså, haha, men jaja jag får kämpa mig igenom det bara.

Nu ska jag äta frukost och vi hörs senare under dagen.

Kram C

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Har ni tänkt på hur mycket val det finns i livet? Alltså hur många olika val kommer inte vi alla ha gjort innan vi fyllt femtio? Galet många. Varje dag ställer vi oss inför val, vissa är större och andra är mindre, det kan vara allt ifrån att välja vilken yoghurt du vill käka till frukost, till att göra ett livs val som att flytta utomlands eller vad det nu kan tänkas vara. Jag har gjort många val under mina 16 (snart 17) år i livet, under mina 5 840 dagar som en levande varelse (kändes ju bra, jag är en varelse inte en människa wohoo). Allt ifrån att välja gymnasium som alla födda år tvåtusenett står framför nu till att välja vilken sport jag vill ha mitt fokus på, vissa val är lättare och vissa är svårare.

Det valet som jag själv kommer ihåg mest var när jag valde att lägga ner min energi helhjärtat på endast ridningen och hästarna, handbollen var något jag hållit på med sedan jag var ca tre år gammal och ridningen började jag med när jag var 7, jag valde hästarna av många olika anledningar, men det finns vissa stunder där jag känner att jag inte vet om det var helt rätt val faktiskt, men det är något jag får leva med. Jag var 14 år tror jag ungefär eller 15 möjligtvis när jag skulle göra detta valet och det var det värsta jag gjort i hela mitt liv typ, men jag är ända nöjd hur min vardag med stallet och ridningen ser ut nu i vilket fall som helst, även om jag som sagt saknar handbollen och lagkänslan ibland, men ni det är ju ganska coolt att kunna styra runt ett djur på 500 kg jämfört med att kasta omkring en liten boll ;). Detta valet gjorde jag utefter vad som kändes rätt inombords, inne i hjärtat hjärtligt sagt, vilket jag tycker alla skall göra vid större vall, tänk inte så överdrivet mycket logiskt, tänk efter vad du själv vill.

Jag vet att jag kommer ställas inför ännu svårare val i mitt framtida liv, det är jag nästintill helt hundra på och jag ska välkomna dem med öppna armar även om vissa av dem kanske totalt kommer krossa mig inombords eller vad dem nu kommer göra med mig, jag tar det som det kommer, ni med eller hur?

Undra hur ett liv utan val skulle se ut liksom, om allt redan var bestämt, typ aa du Caroline ska gå på detta gymnasiet, du får endast bära dessa kläder när du lämnar huset, du får endast sminka dig på lördagar, du ska jobba som tandläkare, du för endast äta morötter 4 gånger i veckan och ja ni hör ju, haha skulle fått panik om mitt liv var såhär bestämt, gud får rysningar att bara tänka på det, val är väldigt bra helt enkelt även om vi gillar dem lite mindre vissa gånger.

Kram C


Likes

Comments

Snart är det dags för sena sommarkvällar igen med fantastiska vänner <3

Hej på er små sockertoppar, haft en bra helg? Jag skulle helst vilja förlänga den 2 dagar till och bara sova hehe. Min helg har varit bra även om jag inte gjort så speciellt mycket, har dock börjat göra om i mitt rum och jag tror det kommer bli super bra, ni får bilder så fort det är klart.

Min helg började vid halv tre tiden i fredas efter en dag med prov i företagsekonomi och redovisning i svenskan, han inte klart med hela provet men får fortsätta på en kompliteringsdag eller något helt enkelt, det löser sig. Redovisningen däremot gick super bra och jag är hel nöjd med mitt betyg, vilket gjorde att starten på helgen blev mycket bättre en väntat. Åkte vidare till stallet och spenderade största delen av fredagen där och bara myste med Ravlisen som jag fått hoppa in och hjälpa till med i helgen. Lördagen bestod av att göra om i mitt rum, åkte till Ikea och Jysk med min bror och införskaffade lite nytt bland annat en 70x100cm kudde och gud, alltså ni måste införskaffa er i en sådan sov så extremt skönt med den alltså och dagen idag spenderades även den i stallet, nu ligger jag däremot i min säng och bara tar tillvara på att denna helgen är pluggfri, vilket är underbart.

Inga planer för ikväll förutom att skriva klart detta virriga inlägg, haha lite komiskt att ni också börjat märka att mina inlägg är lite snurriga, fick en kommentar av en tjej om det igår och ja typ alla vardags inlägg så att säga är antingen väldigt röriga eller bara allmänt förvirrande och jag antar väll att det är jag som är förvirrad eller nåt typ haha (skit samma vem frågade dig?)

Nu ska jag tända lite ljus och sätta på någon bra film och sedan välja kläder tills imorgon, allt för att spara lite tid så att man får sova längre imorgon bitti.

Kram C

Likes

Comments

Göra om mitt rum?...

Alltså jag älskar ju inredning, vilket kanske inte kommit fram här på bloggen jätte mycket, men jag gör iallafall det haha, (okej vi bryr oss inte ett skit men fortsätt du). Jag har ganska länge nu haft tankarna kring att jag vill göra om mitt rum, alltså det är ganska fint men det känns liksom opersonligt på något sätt, allt, verkligen allt är vitt, det är saker överallt, jag vet inte om jag vill ha en klädställning som jag just nu har för den är bara kaos, men samtidigt får jag inte plats med alla mina kläder i min garderob, så jag vet liksom inte hur jag vill ha det. Jag kikar dagligen runt på massa instagramkonton mm och alla har ju typ bara en säng och det första jag tänker är vart har ni alla era saker? Haha alltså ja ni kanske förstår på detta att jag har lite för mycket saker hemma....

Men jag har mina tankar iallafall att börja göra om lite smått, lite åt gången liksom. Först och främst vill jag få in lite färg med hjälp av kuddar och liknande för att liva upp det hela lite, sedan att jagmes en gärna skulle vilja ha en nu säng, gärna 180cm om du läser detta mamma och bara fylla ut rummet med den typ.

Har ni något speciellt ni tycker för till det där lilla extra i ett sovrum? Jag tycker det är svårt men galet roligt att fixa och trixa med, får sätta ihop ett litet collage och samla massa inspiration i det till att börja med tror jag.


Kram c

Likes

Comments

Godmorgon/godförmiddag på er små sockertoppar. Det är onsdag jag kom precis hem från skolan igen då jag har lång rast så kunde likaväl åka hem och ta det lugnt lite själv, så gjorde mackorna på bilderna ovan och sitter och kollar Youtube-klipp på datorn. En sådan där skön morgon bara även om jag varit på en lektion redan.

Men idag ska jag ju provrida en ny häst, ska bli spännande och se om vi kan klicks tillsammans hade varit super kul om det blir bra, skönt att slippa leta vidare liksom och detta är ända planerna för dagen, ska väll se om jag hinner med gymmet senare ikväll men vi får se vad tiden räcker till helt enkelt. Men nu ska jag käka och bara ta de lugnt innan jag ska åka igen.

Kram C

Likes

Comments