För drygt ett år sedan skapade jag en blogg där jag kunde skriva av mig när jag kände för det. Det var skönt och jag älskar verkligen att skriva, därför förstår jag inte riktigt varför jag tog bort den. Antagligen för att jag började tänka för mycket på vad andra människor ska tycka, om det är töntigt och så vidare. 

Insåg idag att det spelar ingen som helst roll vad andra tycker och tänker. Om man vill något, ska man göra det oavsett vad. Det är så vi skapar våra gränser och självförtroende. Så nu tänkte jag börja skriva igen, så hoppas ni stannar kvar. 

För att berätta lite om mig så är jag en sjuttonåring som bor mestadels i Helsingborg men också i Lund hos min kära mamma. ​Tränar muay thai tre gånger i veckan och jag älskar verkligen det. 
I skolan läser jag vård och omsorgsprogrammet. Trivs jätte bra med det och kan rekommendera den linjen till alla som vill hjälpa människor på olika sätt då det är både lätt att komma in och skönt att inte bara ha teoretiska lektioner hela tiden utan också praktiskt + praktik i femton veckor sammanlagt!!

Hoppas ni får en fin lördagskväll.

Likes

Comments