Nu er der 3 dage til jeg starter i skole, hvilket er på godt og på ondt. Jeg elsker ferie, men igen glæder jeg mig også sååå meget til at starte i skole igen. Savner fællesskabet, alle vennerne og at have en hverdag at stå op til. Jeg havde ingen skole ting, så min mor og jeg var ude for at købe noget af det ind. Det blev til blyanter, kuglepenne, lommeregner, viskelæder, linealer, en mappe og en blok. Jeg manglede lidt de basale ting, så det var super rart lige at få det købt ind, så jeg er mere klar til at starte igen. Jeg skal virkelig arbejde på at rette op på min døgnrytme, da jeg pt sover kl 2-3 stykker om natten og først vågner 11-12 om formiddagen - og det går jo ikke så meget længere!!!!

Kys, xx

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Hey bloggen. I dette opslag kommer jeg til at fortælle jer om min bedste veninde, Anna, aka Anse, som jeg kalder hende. Jeg har nævnt hende flere gange på bloggen efterhånden og nu synes jeg det var på tide, at der kom et opslag om, hvem hun egentlig er og hvordan vores forhold til hinanden er.

De grundlæggende ting om Anna, er at hun er en lille 160 cm's lort. Hun kan være pain in the ass, men hun er verdens bedste veninde. Hun er uden tvivl også, den smukkeste jeg kender. Anna og jeg har gået i folkeskolen sammen, fra 6-9 klasse. Vi begyndte faktisk først at snakke sammen i 9'ende klasse, selvom man dagen i dag, skulle tro at vi havde kendt hinanden i flere år. Der findes ingen i hele verden, som jeg ligner mere, end Anna. Vi er SÅ ens, på så mange forskellige punkter. Vi kender hinanden ind og ud, faktisk kan vi næsten læse hinandens tanker, ved bare at kigge på hinanden og give et specialt utryk. Vi kender begge to hinandens stærke og svage sider og derfor ved vi også godt selv, hvornår vi skal støtte op om hvilke situationer. Så er der desværre også de ting, som vi begge er svage til - som at bede om regningen på en restaurant, ahahah anse!!

Som jeg har nævnt i mine lidt mere dybe og seriøse blogindlæg herinde, så er Anna den, som har støttet mig allermest, i alle mine situationer. Hun ved udmærket godt selv, hvornår jeg har det godt og hvornår jeg ikke har det godt. Vi kan snakke om det samme emne i flere dage, selv i flere måneder - uden at det bliver kedeligt at snakke om. Jeg er ikke i tvivl om, at anse hun er der for mig, på under 5 sekunder. En dag da hun var ude og rejse og vi havde vidt forskellige tidszoner, (som jeg havde glemt alt om ) - så jeg kom til at ringe kl 5 om morgenen hos hende, hvor hun alligevel tog telefonen. Se den type menneske, er guld værd, ligesom anse er guld værd for mig.

Det komiske ved anse og mit forhold, er at der ikke findes noget, som vi ikke kan lave og snakke om sammen. Vi laver vitterligt næsten alt sammen og vi snakker ihvertfald 100% om alting. Nogle dage mødes vi hjemme hos en af os, bare for at ligge og sove eftermiddags lur. Vi går også altid til fester sammen, man ser også ikke til fest, uden hinanden. Vi kender hinandens klædeskab og hinandens makeup taske udenad - på den måde er det nemt med spørgsmålet " hvad tager du på i dag? "

Vi har fået denne store gave, at vi skal i klasse sammen de næste 3 år. Det bliver den bedste gymnasie tid og jeg glæder mig til at opleve alle de sjove gymnasie episoder der må opstå, sammen med anse. Vi har allerede så mange minder sammen og jeg er sikker på at der kommer mange flere, som jeg uden tvivl ser frem til. Anse har forresten lige fået kørekort ( WUHU ) så jeg glæder mig til at køre en masse sjove ture med hende !!!

Jeg håber alle får sådan en fantastisk veninde, som jeg har mig i anse.

Kys, xx

Likes

Comments

I går holdt jeg et surprice afskeds party for min søster, da hun næsten lige har haft fødselsdag og hun jo tager på efterskole. Så jeg fik samlet alle hendes nære og tætte venner, til en hyggelig eftermiddag. Jeg havde fået min mor til at køre en tur med hende til klokken 15, hvorefter de så skulle komme hjem. Så da hun trådte ud i køkkenet, råbte vi alle " surprice for hende, hvori hun fik sådan et chok, så hun endte med at gå ud i gangen igen. Hun kom så ind og sagde " ej det gjorde I bare ikke " og gik rundt og krammede alle. Så hørte vi ellers musik, snakkede, spiste og drak og fik skrevet i en mindebog til hende. Efterfølgende tog hendes venner og hende, ned på en strand og sad og drak alkohol og hørte musik. Det var en super hyggelig og sjov overraskelse som jeg kunne give til hende. Jeg er så glad for at hun ikke fandt ud af noget og at det hele lykkedes lige efter planen!

Kys, xx

Likes

Comments

Hey bloggen. Her på det seneste har bloggen stået lidt stille og det har der været nogle grunde til. De basic grunde er at der har været en del at se til, med hensyn til min søster skal på efterskole og jeg selv starter i gymnasiet - allerede i næste uge. Vi har holdt fødselsdag og mit værelse trængte til en kærlig hånd med maling og at blive rykket rundt på. Men den lidt personlige og dybere grund er, at jeg simpelthen har haft en masse tanker, efter mit "17 år og pornostjerne? " indlæg, som efterhånden er nogle uger siden det blev postet. For jeg har aldrig rigtig kommet med et feedback angående hvordan opslaget gik og hvilken respons det egentlig gav. For det har fyldt meget i hovedet, så derfor tænkte jeg, at det skulle have et feedback indlæg.

At poste det indlæg, har været noget af det bedste, som jeg længe har gjort for mig selv. Det gav mig en følelse af lettelse, stolthed og glæde. For som der også står i indlægget, så har det fyldt utroligt meget og har kørt en del ned på mig. Mange af mine tætteste ved også godt, hvor rart og lettende det har været for mig. Det var som en byrde som blev taget væk fra mine skuldre.

Jeg modtog simplethen de sødeste beskeder fra folk jeg kender, men også fra folk jeg ikke kender. Unge piger som kunne relatere til alt det jeg skrev. Folk som direkte skrev undskyld til mig, fordi at de havde misfortolket mig. Folk som skrev jeg var sej at poste historien og folk som skrev, at jeg skulle fortsætte med at holde hovedet højt oppe. Hvilket jeg gør. Jeg er så evig dybt taknemmelig for alt den respons jeg fik, det betød og betyder SÅ meget for mig.

Der er selvfølgelig stadig folk, som ikke mener det er i orden at jeg poster hvad jeg vil - men de folk vil der jo altid være og det må man leve med og respektere, hvilket jeg også 100% gør. Folk kan ikke have den samme holdning som mig og folk har ret til at tænke hvad end de vil, det er der ingen der nogensinde kan sætte en stopper for. Der VIL være folk i verden, som vil tænke ondt og negativt om dig og det kan man desværre ikke lave om på. That's life.

Jeg skriver i mit indlæg, at man 100% skal stå ved sig selv og poste præcis hvad man har lyst til - og folk som har noget imod det, kan unfollowe DIN profil, for det er din egen og ikke vedkommens. Man skal ikke bukke under for hate og man skal holde hovedet højt oppe, selvom det kan være svært.

Det eneste situation som er opstået siden mit indlæg, var en anonym bruger på Instagram, som skrev til mig i Direct. Jeg er udmærket godt selv klar over, at hvis jeg ville have undgået situationen, skulle jeg bare have ignoreret besked. Men jeg har en så stærk en mening omkring emnet, så jeg kunne simpelthen ikke lade være med at svare personen tilbage - hvilket jeg fortryder dagen i dag, for den diskussion tog ned på mig. I den samtale jeg havde med vedkommen, blev der sagt en masse grimme ting. Personen synes jeg skulle vide, at folk i vedkommens omkreds mente at jeg var klam og fremprovokerede min krop og vedkommen nævnte hele tiden noget med nogle 68 årige gamle mænd. Det som ramte mit dybeste punkt, var at vedkommen tog min familie ind over det. Fortalte mig hvordan mine forældre ikke kunne være stolte af mig og hvordan min søster var ved at følge " mit fodspor". Jeg er 100% klar til at tage en snak om emnet, hvis det kun omhandler MIG og ikke omhandler min familie eller mine venner. Hvis man stepper ud fra det, bliver jeg utrolig påvirker og det er 100% det, som gør at jeg kan blive enormt sur og ked af det.

Efter jeg havde diskuteret frem og tilbage med vedkommen, kunne jeg mærke med mig selv, at jeg var nødt til at stoppe samtalen og endte med at blokere personen på Instagram. Min søster og min bedste veninde Anna, de ved alt hvad der foregår i mit liv, så selvfølgelig hørte de også om episoden. Så de endte begge to med at steppe op for mig og skrev til vedkommen på Instagram, om hvad personen havde gang i og hvorfor personen havde et behov for at gøre mig ked af det, med vilje. Personen spurgte dem om, hvorfor jeg blokerede vedkomme, for personen mente ikke jeg kunne tillade mig at blive ked af det over samtalen, fordi jeg havde postet mit indlæg om at stå ved sig selv. Lige præcis den sætning som personen skrev, har sat spor i mig lige siden. Jeg kan simpelthen ikke få det til at give mening i mit hovede. Så fordi at jeg har postet et indlæg omkring at man skal stå ved sig selv, angående sin krop - så kan jeg simpelthen ikke tillade mig at blive ked af det, når nogen træder ned på mig?

Det er jo en decideret umenneskelig ting at sige, at fordi jeg har postet sådan et indlæg om at stå ved sig selv, så kan jeg ikke være ked af det, når nogen vælger at kontakte mig personligt, for udelukkende kun at træde ned på mig. Jeg er 100% indforstået på, at folk de må have sine egne tanker og holdninger. Men de ting som personen og som nogle andre personer også skriver til mig - kan jeg simpelthen bare ikke forstå, hvordan de kan få sig selv til, at skrive som de gør. Det er ting, som jeg ikke engang ville kunne sige, til min værste fjende. Hvorfor har folk behov for at få andre ned med nakken, når de 100% godt ved, at det kun vil gøre den anden person ked af det? Har man virkelig så lidt et liv, at man nyder at træde på andre mennesker, med vilje? Jeg kommer ihvertfald aldrig til at forstå det.

Min konklusion er, at uanset hvor stærk og hvor meget du står ved dig selv - så er det okay at være ked af det. Der er sku ikke nogen regler for, hvornår man kan tillade sig at være ked af det og hvornår man ikke kan. Det er menneskeligt at være ked af det og alle mennesker kan tillade sig at have nedturs dage. Det er 100% okay og menneskeligt at være ked af det, når andre folk træder ned på dig. Bare altid husk, at kom på banen igen og hold hovedet oppe igen.

Kys, xx

Likes

Comments

I går, søndag, fejrede hele familien min søsters fødselsdag. Hun havde faktisk fødselsdag den 1 juli, men fordi vi har været på ferie og mange fra familien også var på ferie - passede det med at vi holdt det igår! Vi havde inviteret familien over til frokost og til lagkage. Vi var 16 mennesker, inklusiv nogle små børn, så det var en så hyggelig dag! Meget af snakken gik på at Mathilde hun tager på efterskole om lidt, men også på at jeg skal starte på Niels Brock lige om lidt også - 2 spændende ting som sker i vores liv! Men vi fik sunget for hende og hun fik åbnet gaver og hun fik endelig hendes højt elsket Macbook Air, som I måske også kan se, at hun er noget så glad for !!!! En super hyggelig dag med hele familien samlet, bortset fra 5, som desværre stadig var på ferie.

Kys, xx

Likes

Comments

Nu tænkte jeg det var tid til et lille " tb " ( take me back ) ferie moment. Det her er nemlig fra en af de bedste ferier jeg har været på. Det var i April, sammen med min mormor. Min mormor havde inviteret mig til Paris sammen med hende, i 5 dage. Det var uden tvivl, den hyggeligste tur nogensinde. Min mormor har boet i Paris, så hun kendte alle de gode stedet og havde planlagt alt vi skulle se. Vi kørte rundt i en bus for at se hele Paris, vi var i kæmpe shopping centre, vi spiste på hyggelige cafeer og fik snakket en masse fransk. Jeg har haft fransk i folkeskolen og skal have fransk i gymnasiet også, så derfor kunne jeg også godt lige følge lidt med - men intet i forhold til min mormor, som snakker flydende fransk. Jeg elsker at rejse og håber på at få oplevet en masse flere stedet rundt i verden. Men paris topper helt sikkert min hitliste!!

Kys, xx

Likes

Comments

Her i denne uge, er der sket en masse super hyggelige ting. I mandags lå jeg med tømmermænd, fra festen hos min bedsteveninde om søndagen. Tirsdag var jeg ude og spise sammen med min søsters og min barndomsveninde Camilla, hvor vi efterfølgende tog hjem til os, så min søster, hende og jeg, var sammen hele aftenen. Onsdag var der noget strandfest i vores by, som min søster, hendes veninde Anna, en skide sød dreng der hedder Magnus og jeg tog ned til. Men der var flest af min søsters venner, så Magnus og jeg tog hjem tidligere end dem. Torsdag var jeg hjemme, fordi at mit værelse, især mine tøj skuffer, trængte til en seriøs oprydning - så det var det jeg brugte dagen på. Fredag var jeg på arbejde klokken 10-12 oppe på min fars kontor, hvor han trængte til en hjælpende hånd med nogle ting. Senere på aftenen fik vi besøg af min onkel og fætter, som kom for at spise aftensmad med os. Lørdag tog jeg ind til København med min søster, fordi jeg manglede nogle ting - senere på dagen mødtes vi med min gode ven Mathias, for at drikke kaffe, på cafe Hoppes. Søndag brugte jeg herhjemme på at slappe af og se netflix hele dagen.

Så det har været en super hyggelig uge med en masse gang i. Denne uge bliver mere stille og rolig, da vejret også er en del dårligere med en del mere regn .. dansk sommer længe leve!!

Kys, xx

Likes

Comments

I dag på en rigtig kedelig regnvejrs dag, tænkte min søster og jeg, at det kunne være hyggeligt at bage noget. Så vi har sådan en bage bog, som vi læste lidt i og kom så frem til at lave chokolade kage, bare med en opskrift som er tilegnet brownies ( same same, hahah ) Den endte med at blive super lækker, så jeg tænkte jeg kunne dele opskriften til jer!

Du skal bruge:

225 g smør - 200 g mørk chokolade - 275 g rørsukker - 4 æg - 1 tsk vanilje sukker 1 tsk bagepulver - 110 g hvedemel

1: Forvarm ovnen til 180 grader. 2: Kom smør, mørk chokolade og sukker i en skål og rør det rundt sammen. 3: Pisk det sammen med æg og vanilje. 4: Si mel og bagepulver med en si, henover skålen med de andre ingredienser i. 5: Efter du har rørt det hele sammen, hælder du det ned i en form ( evt tip at have bagepapir i formen ) 6: Sæt formen ind i den forvarmede ovn i 30 minutter ( hvis kagen skal være blød ) eller 35 minutter ( hvis kagen skal være fast ) 7: Tag kagen ud af ovnen og lad den stå og køle i 5 minutter, inden udskæringen.

Håber at I fik inspiration til en hygge bage-ide, til en noget så kedelig og våd regnvejrs dag i "sommer" ferien ..

Kys, xx

Likes

Comments

Heyy piger! I dag har jeg brugt tiden på blandt andet at rydde op i mit tøj og sko skab, fordi der simpelthen var for mange ting, som ikke blev brugt nok! Så nu har jeg smidt noget af det op på min Trendsale side, for at se om der var andre, som kunne være interesseret i tøjet. Der er trøjer fra Iro, Isabel Marant, Gap, Neo noir, Ames - armbånd fra Jane Kønig - sko fra Bianco. Hvis det er noget som I har lyst til at smide et kig på, så er linket til min trendsale HER. I kan enten kommentere derinde, skrive en kommentar eller smide en privat besked af til mig. Håber noget kan bruges!

Kys, xx

Likes

Comments

Sponsoreret indlæg

Link til deres hjemmeside: https://cocoteeth.dk/

Link til deres Instagram side: https://www.instagram.com/whitenow.dk/?hl=da / https://www.instagram.com/cocoteeth.dk/?hl=da

Hey bloggen. I dette indlæg skal jeg vise jer et 100% organisk tandblegning produkt,s om jeg netop fik ind af døren imorges, sponsoret af Cocoteeth.dk. Hvem elsker ikke at have hvide og flotte tænder? Det gør jeg ihvertfald 100%! Så derfor tænkte jeg det kunne være sjovt at prøve, for at se om man kunne se forskel. Til produktet følger der også en bambus tandbørste med oveni købet, som bruger til at putte produktet ud på tænderne. Super nemt produkt at bruge og en virkelig sjov følelse at smøre noget sort "pulver" i munden. Inde på deres hjemmeside, står der en lille guide til at bruge produktet, som jeg også fulgte:

1. Fugtigtiggør din tandbørste.

2. Børst dine tænder med Cocoteeth i ca. 2 min.

3. Spyt ud og skyld munden grundigt med vand.

4. Børst efter med almindelig tandpasta.

5. Se resultater efter 1 - 2 børstninger.

Først vaskede jeg tandbørsten i koldt vand. Så puttede jeg jeg tandbørsten ned i bøtten, så hele " børsten" var smurt ind i pulveret. Så satte jeg et stopur på min telefon, til at holde øje med tiden. Efter 2 minutter, spyttede jeg ud og vaskede munden og børstede derefter tænderne i almindeligt tandpasta, for at få fjernet det sorte fra tænderne. ( Jeg havde dog også fået noget på læberne og tungen. ) Der er til cirka 25-50 tandbørstninger, så nu vil jeg prøve at bruge produktet hver dag - for at se om jeg kan se forskel. Glæder mig til at se produktets virkning! Jeg vender selvfølgelig tilbage om nogle uger, for at vise jer resultatet af produktet.

Psttt.... Normalt koster produktet 398,- men koster ligenu kun sølle 199,-!!! Med kun 1-2 dags levering, hele vejen hjem foran din dør.

Likes

Comments