Mycket har hänt sedan sist och har tänkt att göra lite små inlägg om vad som har hänt.

Vår lilla familj har utökats, vi har nämligen skaffat oss en hund!

Det hela började med att M's kompis behövde hjälp med boende till sin hund Tasi pågrund utav många orsaker, största anledningen var att hon är gravid och ska ha valpar här snart och vi skulle få en valp som tack för hjälpen med henne.
jag blev såklart överlycklig för jag har alltid velat ha en hund MEN när jag fick reda på att hon var gravid plus vilken ras hon var blev jag väldigt osäker..
hon är nämligen en Pitbull.

Jag har fått höra så himla mycket illa om just den rasen och jag var väldigt orolig inför första mötet med henne.
Dagen hon kom hem till oss gick jag på spänn och kunde inte alls slappna av men så fort hon kom in genom dörren föll jag pladask för henne! Hon är så himla go och han har gjort ett grymt jobb med att uppfostra henne, hon hoppar inte, hon skäller inte, hon är inte aggressiv, hon ÄR perfekt!
Allt folk har sagt om Pitbull's är saker som verkligen inte stämmer, alla hundar är kapabla till dumma saker MEN de beror INTE på hunden utan ägaren. Pitbull's kräver ett enormt jobb ja men dom är inte värre än någon annan hund.

Hon är den perfekta hunden.Tanken var att hon skulle stanna hos oss tills den dagen ägaren hittat ett stadigt boende men ju längre tiden gick och ju längre vi hade haft henne så kände både jag och M att vi ville ha henne.. så vi frågade ägaren om det var okej för honom att vi behöll henne och han tog valparna och till vår stora glädje så sa han ja.

Så nu är lilla Tasi vår hund och vi kunde inte vara gladare!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Som jag nämnde igår så har jag varit här i snart 3 månader och vi har hunnit med att gjort massor!

Jag åkte ner hit sista juni tillsammans med mina föräldrar, när vi landade mötte M oss på flygplatsen och han hade en överraskning i form av en kortege av Nissan 350z. Hela hans bil grupp kom och mötte upp oss och för er som inte känner mig så älskar jag bilar så jag blev överlycklig av att se dom möta upp oss.

Mina föräldrar hyrde ett hus i Waimea Bay, North shore. Ett helt underbart ställe långt borta från alla turister vilket var helt perfekt för dom. Dom behövde verkligen lite lugn och ro.

Jag spenderade all tid med M då vi hade mycket att göra innan vi fick nycklarna till huset, vi ville komma in så fort det bara gick så vi åkte runt och letade säng, soffa, tv, köksredskap, kastruller, ja allt nästan.

Mina föräldrar var här i en månad och veckorna bara flög förbi så när det var dags för dom att åka hem var det riktigt jobbigt för mig, kändes som att jag inte spenderade nog med tid med dom även fast jag vet dom hade en bra semester så är det alltid jobbigt att säga hejdå till dom.


Likes

Comments

Har tänkt skriva här flera gånger men har känt att jag inte har något att skriva om när jag var i Sverige utan jag har velat vänta tills jag kom ner till Hawaii och vet ni vad,

JAG ÄR HÄR.

Har äntligen kommit ner till Hawaii, har äntligen fått krama om min man, har äntligen fått VÅRT hem.

Känns så sjukt att säga vårt hem. Vi har längtat efter detta så länge och nu äntligen är vi här, hemma hos oss!

kommer lägga upp bilder på huset men kommer nog vänta med att lägga upp bilder på insidan för vi har inte riktigt kommit iordning ännu.


Jag har varit här i snart 3 månader nu och vi har verkligen njutit av varje sekund tillsammans. Sist vi sågs var i mars när M kom och hälsade på mig i Sverige.


Likes

Comments

Jag har nu tagit ett beslut om att starta upp en ny blogg, det ska bli väldigt intressant att se vad det finns för folk där ute som väljer att kika in här. Varför jag väljer att göra en helt ny och inte importera den gamla är för att jag vill starta om på nytt.

Mycket har hänt i mitt liv blott min unga ålder men jag kommer att göra inlägg då och då om vad som har hänt fram tills nu men främst kommer jag att dela med mig av min vardag här i Sverige samt på Hawaii och för att ni ska få en lite mer inblick i vem det är som sitter bakom tangenterna så tänkte jag skriva lite kort om mig själv i detta inlägg.

Jag heter Caroline Garcia men många känner mig till namnet Siik. Jag är 21år gammal och bor på Hawaii tillsammans med min man Max. Jag kommer från en liten stad som heter Karlskoga men flyttade till en ännu mindre stad som heter Leksand när jag var 16år för att följa min dröm om att spela ishockey på elitnivå, tyvärr var jag tvungen att sluta pågrund utav för många hjärnskakningar så efter ett tufft år från hockeyn valde jag att åka så långt från Sverige som möjligt. Jag åkte till Hawaii för att plugga affärsengelska i 12månader där jag även fann min stora kärlek som jag nu är gift med.

Som person är jag en väldigt envis och bestämd tjej men har även en mjuk sida som ni kommer att märka ju mer bekväm jag blir här på bloggen.
Likes

Comments