View tracker

I lördags tog jag och mamma oss en tur till ett super mysigt ställe här uppe i dalarna! Det ligger ca 10min utanför Bollnäs så det tog oss drygt 2timmar att åka dit men det var det värt. Stället heter Majas Café och nej det är inte bara ett café, det är ett hus fullt av inrednings prylar från golv till tak och ja det kan låta som om det var rörigt men det var det inte och det var verkligen hur fina saker som helst. När jag gick runt där inne så önskade jag att M var med så vi kunde ha köpt med lite saker hem till vårt hus men det får bli när vi kommer till Sverige nästa gång.
Jag och mamma hade verkligen en mor och dotter dag och strosade runt där inne, vi tog en liten paus och drack lite kaffe och åt en otroligt god kyckling och curry macka innan vi fortsatte kika runt. Så har ni vägarna förbi eller känner för en utflykt så rekommenderar jag detta ställe starkt!

För mig blev det bara en sak inhandlad och det var ett super sött får som sover medan han håller i en filt, den är inte till mig utan den är till Kelsea och Charles bebis som är påväg och jag är så himla glad för deras skull! Dom är några av dom närmaste till mig och M så jag hoppas verkligen jag är på plats när det är dags för lilla Saint att komma till världen.Xo.C

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Är det någonting som jag verkligen älskar så är det att ha fina naglar. Det får mig att känna mig lite extra fin och jag blir så otroligt glad över att ha fräscha naglar plus att jag tycker det är kul att unna sig något ibland, vi alla behöver lite mer ego boost i vardagen! På Hawaii har jag inte ännu hittat någon som gör naglar så att jag blir så där jätte nöjd men här hemma i Sverige där emot har jag världens bästa nagel tjej så på ett sett är jag glad över att vara hemma, jag har äntligen någon som gör ett sjukt bra jobb!! Jag blir nöjd varje gång jag går där ifrån och jag lämnar alltid med världens största leende på läpparna!

Eftersom att jag gör naglarna med 4 veckors mellan rum så hinner naglarna vila upp sig och bli långa så nu har jag bara förstärkning på mina egna naglar så inga fula kanter eller sönder filade nagelbäddar vilket är otroligt skönt! Jag har aldrig tyckt om att ha tippar på naglarna för det känns så fake men när det är mina naglar så känns det mer naturligt bara de att dom är lite starkare och färgen försvinner inte vilket är något jag verkligen hatar, när man har suttit och målat hur noga som helst och så nästa dag är färgen sliten och kantstött på vissa ställen så nej tack till alla er nagel tjejer! Ni gör livet MYCKET trevligare för flickor som mig!

Bilder på mina nya klor lägger jag upp imorgon, stay tuned!


Xo.C

Likes

Comments

View tracker

Jag har precis lagt på luren efter att jag och M har suttit och pratat med varandra i 2 timmar. Jag älskar verkligen varje sekund jag får se han och höra hans röst, det gör mig glad ända in i själen och alldeles varm i hjärtat! Det blev också en del tårar mot slutet.. Det är nämligen så att han åker ut i skogen för träning och kommer vara okontaktbar tills den 6/11 , inte speciellt länge kan många tycka men det svider lika mycket i mig varje gång han åker iväg. Eftersom att jag inte kan vara på plats och träffa honom varje dag så är våra telefonsamtal och sms det närmsta vi kommer och att inte få se eller höra något från honom tar så grymt mycket på mig.. Han är ju liksom mitt allt, min bästa vän!

På tal om bästa vän, dom är inte många men just den här är fruktansvärt bra! Vi kanske inte pratar varje dag men vi vet vart vi har varandra och om det skulle hända något eller om jag har en stor nyhet så är det hon jag alltid ringer först, alltid. Vi har ett band som är lika starkt som ett skyskonband, många tror faktiskt att vi är syskon på riktigt och ja jag ser henne som en syster och hennes föräldrar är som mina föräldrar lika som mina föräldrar är som hennes. Det är otroligt hur man kan hitta sånna personer i sitt liv och jag är så himla glad över att jag har just henne vid min sida.

Men det jag ville berätta för er är att hon har tagit tag i mig och fått ut mig ur huset, (haha det låter som att jag är super deprimerad!) Vi ska åka till Stockholm! I 3 dagar ska vi gå runt på Stockholms gator och bara andas in och njuta av varje ögonblick. Jag är så sjukt taggad på att äntligen göra något och att få spendera tid med henne. Det kommer nog bli en heldel shoppande och en och annan vinflaska som slinker ner!Xo.C

Likes

Comments

Jag vet att bloggen är rätt grå och tråkig utan bilder men jag har faktiskt köpt mig en systemkamera som kommer liva upp tillvaron lite mer! Jag har en vanlig gigantisk systemkamera som jag absolut avskyr, jag tycker den bara är i vägen och tar så himla mycket plats! Det är inte så att man bara kan slänga ner den i väskan och gå utan man måste ha en väska till med sig för att den ska få plats.

Så jag gjorde lite research på vilka kamrer som är av bra kvalité men ändå små och nätta och jag hittade en super fin! Den är precis som en systemkamera fast liten och man kan byta objektiv på den om man vill. Det är två saker med den som jag absolut älskar och den ena saken är att man kan vända skärmen så om jag vill ta en bild på mig själv och vara säker på att man håller den rätt så att säga så är det bara att vända upp skärmen. Den andra saken jag gillar är att den är perfekt för min handväska, jag kan ha den där utan att behöva lägga ur almanackan, nycklar eller plånboken. Helt enkelt den perfekta kameran om du frågar mig och än så länge har den inte svikit mig!


Xo.C

Likes

Comments

​Jag har inte skrivit så mycket här på bloggen för jag har helt enkelt inte känt något sug för att skriva på ett tag men nu har jag gått i några dagar och hittat tillbaka till den där skrivar lusten! 

Jag och M har fått mer information om hur läget ligger till och vart vi är i processen. Det är såhär att jag kan inte skicka in papperna eftersom att det är M som tar in mig i landet och är "ansvarig" för mig och mina handlingar i landet vilket gör att det är han som måste skicka in papperna. Han har haft massor av möten och fått jätte mycket hjälp med hur vi ska fylla i alla formulär och sen när jag har gjort det måste jag posta dom till honom så att han sedan kan lämna in dom. Vi hade givetvis räknat med att vi skulle kunna faxa dom men eftersom att det är underskrifter till höger och vänster så måste dom ha originalet. Nu har vi kommit så långt i det hela att papperna är skickade till huvudkontoret på fastlandet som ska gå igenom dom och sedan maila mig och boka en tid för intervju. När intervjun är klar och jag är godkänd så ska dom stämpla mitt pass och när jag har fått tillbaka de är det klart för mig att åka! Lyckan inombords är total och att veta att man bara har ett steg kvar innan man kan boka biljetterna hem är helt underbart!

Dock är vi inte klara med alla papper utan det här är bara så att jag får komma in i landet så när jag är på plats har vi mycket mer jobb framför oss för att få mitt greencard. Men vi båda känner att det kommer ge oss så mycket styrka bara genom att få vara tillsammans och att den processen inte kommer vara lika tuff då vi har varandra nära och inte halva jordklotet mellan oss.


Xo.C

Likes

Comments


​Hawai'i

Precis på andra sidan jordklotet ligger de. Det består utan 8öar och jag befann mig på Oah'u och för er som inte har koll på öarna så är det på den ön huvudstaden Honolulu ligger och för er som inte har koll på Hawai'i så är det där serien Hawai'i 5-o är inspelad. 

Sverige i all ära men Hawai'i är mitt hem, där jag mår som bäst och där jag kan vara mig själv. Så långt bort från Sverige som möjligt! Jag är trött på allt här hemma (utom min familj såklart) efter att ha spenderat ett år där och upplevt kulturen, människorna och tänket dom har så måste jag säga att vi Svenskar är oerhört otrevliga mot varandra och minsta lilla så blir det drama och drinkar flyger åt höger och vänster bland tjejer som är ute på krogen. Nej tacka vet jag vad! Där nere är alla super trevliga och hjälpsamma, under min tid där har jag aldrig blivit illa behandlad av någon och vilken respekt dom har för människor som är äldre än dom själva är helt otroligt! Jag har aldrig sett något liknande och framförallt inte här hemma i Sverige. 


Xo.C

Likes

Comments

Hej!

Som ni kan läsa i min lite skeva presentation här till vänster så är jag en tjej från Sverige som är 21år gammal, kommer ursprungligen från Karlskoga men vid 16års ålder flyttade jag till Leksand för att satsa på mitt största intresse, ishockey! När jag var 20år bestämde jag mig för att börja plugga engelska på en internationell språk skola som heter EF. Jag valde mellan att åka till antingen Australien eller Hawaii men tids nog bestämde jag att Hawaii var något som lockade mig mest. Den 26 september 2015 lämnade jag landet lagom för att göra min livs resa till Hawaii, USA. 

Under min tid på Hawaii träffade jag världens underbaraste kille, vi kände direkt att det var mer än en vänskap mellan oss och nu ett år senare är vi gifta och ska på börja vårt nästa kapitel i livet tillsammans. Xo.C

Likes

Comments