Jag har nu tagit ett beslut om att starta upp en ny blogg, det ska bli väldigt intressant att se vad det finns för folk där ute som väljer att kika in här. Varför jag väljer att göra en helt ny och inte importera den gamla är för att jag vill starta om på nytt.

Mycket har hänt i mitt liv blott min unga ålder men jag kommer att göra inlägg då och då om vad som har hänt fram tills nu men främst kommer jag att dela med mig av min vardag här i Sverige samt på Hawaii och för att ni ska få en lite mer inblick i vem det är som sitter bakom tangenterna så tänkte jag skriva lite kort om mig själv i detta inlägg.

Jag heter Caroline Garcia men många känner mig till namnet Siik. Jag är 21år gammal och bor på Hawaii tillsammans med min man Max. Jag kommer från en liten stad som heter Karlskoga men flyttade till en ännu mindre stad som heter Leksand när jag var 16år för att följa min dröm om att spela ishockey på elitnivå, tyvärr var jag tvungen att sluta pågrund utav för många hjärnskakningar så efter ett tufft år från hockeyn valde jag att åka så långt från Sverige som möjligt. Jag åkte till Hawaii för att plugga affärsengelska i 12månader där jag även fann min stora kärlek som jag nu är gift med.

Som person är jag en väldigt envis och bestämd tjej men har även en mjuk sida som ni kommer att märka ju mer bekväm jag blir här på bloggen.
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments