Idag fyller min sambo år. Såklart blev han otroligt bortskämt i helgen med ett Playstation 4. Köpte det kanske lite av egocentriska skäl också. Dels för att jag också vill ha ett och del för att nu kan han spela sina spel i vardagsrummet istället för inne på kontoret vid sin datorn. Winwin känner jag 😜

Vi är ganska nördiga av oss och jag ser ju hellre att han är nördig med mig än utan mig 😊

Nej, nu är det dags för oss att äta middag. Han har beställt carnitas så jag fick ställa upp med att laga det trots att det tog hela kvällen. Men vad gör man inte för kärleken?

Här är en bild på min fina från vår semester i höstas. Saknar den värmen som vi fick njuta av då ❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vägde mig i morse.. Alltså! Jag har gått up 5 kg de senaste två veckorna!

Jag fattar inte vad jag har gjort. Visst, jag har inte tränat så mycket men jag har knappast ätit för mycket, varken mat eller godis... :/ Sjukt besviken. Var även flera cm större på mina mätställen på kroppen. Usch. Dålig dag för mig. Hoppas att jag ska bli helt frisk snart så jag kan besöka gymmet igen.

Bjuder på en gammal bild som visar lite hur jag känner mig just nu.

Likes

Comments

Idag är jag på utbildning med jobbet. Det som är roligt med det är att jag får träffa kollegor. Jag jobbar ju annars ensam i mitt distrikt men under denna utbildning får jag träffa 7 andra kollegor som också jobbar ute i distrikten samt de som sitter på rikskansliet.

Väldigt kul! Idag har det dock mest varit inledning och typ hur vår organisation är uppbyggd. En del upprepningar men ändå nyttigt att höra igen.

I morgon ska vi prata klubbar, det ska bli väldigt intressant. Jag har behöver verkligen få in mer tips på att göra vårt distrikt starkare.


Träningen idag har varit helt utesluten och maten har bestått av kycklingsallad på lunchen, och burgare på ett diner här i Stockholm. Snacks idag har varit alldeles för onyttigt med bullar och SportLunch samt en heldel frukt och lite nötter.

Jag hoppas finna lite mer inspo och ork till att träna i morgon. Ska bli intressant och se vad det här hotellet har för gym.

Nej nu ska jag lyssna på lite musik och mysa ner mig i hotellsängen


Likes

Comments

Lite om vem jag är står ju i sidan. Här är min nya blogg. Jag har bloggat till och från i 10-15 år på många olika portaler. Mitt problem med det har nog varit att jag aldrig har nischat mig. Denna blogg kommer absolut handla om vardagssaker men det kommer vara fokus på ett mer hälsosamt liv fullt med goda recept, träningstips osv. 

Hoppas att ni vill följa mig på min resa. 

Likes

Comments