I helgen så åkte jag ner till Skåne för att fira brittsommar tillsammans med Tom, min mamma och min lillasyster. Brittsommar är något som min moster och hennes man brukar fira i slutet på sommaren, när den sista värmen fortfarande håller i sig nere i de södra delarna av landet.

Väl på plats så hade värdparet förberett lite lekar för oss, så vi boundade lite. Efter det så åt vi massa mat och hade en jättehärlig dag tillsammans. Här kommer ett litet bildregn =D

God mat åt vi i massor. Det började med korv, perfekt mitt i lekarna.

Denna donna alltså <3 Så himla übersöt.

Nedanför stället där vi käkade hade det bildats stora vattenpölar. Det tyckte både stora och små var roligt att plaska omkring i.

Min kusins husbil gjorde sig bra på bild, det blev väldigt idylliskt. Det lockade också till många nyfikna blickar från alla som var där.

Vi åt naturligtvis middag också. I mängder. Min moster är utbildad kallskänka och hennes man är utbildad kock. De har ägt ett pensionat ihop under många år och bjöd där på fantasiskt god mat. Så ni kan ju tänka er hur god mat vi åt!

De bor verkligen så himla fint. Deras ställe ligger väldigt avskilt. Det är tyst, lugnt och vackert. Omgiven av skogen.

Det var så himla trevligt att få umgås lite med släkten. Det blir så sällan som det blir av. Jag tror minsann att vi behöver ses mer :)

Vad tycker ni om att jag bloggar här?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments