Blazer//her Bukser//COS T-shirt//Estilo Sko//Selected

Tirsdag er nu allerede over og vi er næsten halvvejs, på denne uge. I dag har jeg været i blandt mine skønne tøser og vi har egentlig bare hygget rundt i byen, fået snakket og ikke mindst grint en hel del.

Jeg var i dag iført en lækker t-shirt, som min veninde står bag. Mærket hedder Estilo, og det er sådan nogle lækre styles af den skønneste kvalitet. I kan finde Estilos instagram lige her.

Håber i har haft en dejlig tirsdag


Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Jakke//Globalfunk Jeans//Monki Sko//Asic Trøje//Weekday

I dag har egentlig været helt normal dag.
Har været sammen med nogle skønne venner, oppe at træne og ellers nu, så skal jeg bare slappe af og glæde mig til min fri-dag i morgen.
OG så skal der ses bagedysten senere...;)

God onsdag

Likes

Comments

Contains affiliate links

TO BE HONEST så er jeg ikke den største vinter-fan.. Kulden er virkelig noget til DK, og jeg er ikke vild med det. Hader at man skal til, at tage jakke og oven i købet vanter og hue på, når man skal til at ud. Derfor sidder jeg og drømmer mig lidt væk til syden, og de varme lande, dog desværre kun i mine tanker. Har derfor fundet nogle ret søde bikiner, som ses i collagen overfor. Glæder mig til november måneden er over, og at "hygge" måneden kommer på banen.

Håber i kan holde det ud

KNUUUSSS

Likes

Comments

Sweatshirt//Weekday Bukser//Patrizia Pepe Sko//Nike

Så er weekenden desværre allerede over og vi skal til at begynde på en ny uge igen imorgen. Må indrømme, at jeg hænger lidt i bremsen idag og derfor består min søndag KUN på afslapning:/

Havde dog en fed fredag aften og ikke mindst også lørdag, i blandt en masse skønne mennesker! Håber i havde det samme.

Ovenover ser i mit fredags outfit🔝

God søndag derude

Likes

Comments

In cooperation with Metapic
Her for tiden ser vi meget af diverse sæt. De kan være super elegante og stilede, men jeg har i dette outfit valgt, at dæmpe det lidt ned, og derfor taget et par sneakers til, så det bliver lidt mere hverdags brug.
Lakbukser er blevet en kæmpe trend, og det er også super cool, og kan give et ret fedt og råt udtryk. Har her valgt en strik til, så det passer lidt til den kolde årstid, som vi er ved at rende ind i nu. Skal du udenfor, eller bare gøre lidt ekstra, har jeg valgt denne blazer/jakke, som en overdel til den skønne strik, og hertil et par hvide sneaks.
Jeans og cowboy er en så fed sammensætning, som ses overalt. Vi er gået lidt tilbage i tiden og har fundet vores fede denim items frem igen. Det ser så cool ud, når man mixer det hele lidt sammen, og især hvis man tilsætter nogle ret så enkle "løbesko" til.

Likes

Comments

Jakke//Yvet Saint Laurent Sweatshirt//Weekday

Nederdel//ZARA Bukser//Monki Strømper//Bestseller Sko//Selected

Likes

Comments

Jakke//Her Trøje//H&M Bukser//Vintage Sko//Selected

Så er det endelig blevet efterårsferie, og jeg nyder den i højeste grad! Familien har valgt at tage i sommerhus i nogle få dage, så der bliver slappet godt af med god mad, brætspil og en hel del samvær.

HÅBER I NYDER FERIEN

Likes

Comments

Trenchcoat//Bestseller Gennemsigtigt trøje//Message Bælte//Zara Bukser//COS Sko//H&M Cover//Gestuz Ring//Muse

Likes

Comments

Denne W. Bestod af fest og farver. Jeg holdte min 16 års fødselsdag og blev fejret med stil, af mine skønne tøser. Lørdagaften bestod af tapas, druk, sang, shots, dans og en hel del sjov og spas. Som der kan ses på billederne var temaet PINK/Lyserødlørdag #støtbrysterne

Søndag var halvt så sjov, og bestod nærmere af rengørring og fastfood....

Håber i havde en god weekend<3

Likes

Comments