Header


Gårdagens färgning på Tuva, tycker det blev såå himla fint och färgen passar henne verkligen!!
Vi använde oss utav Color Me från Kevin Murphy och då blandade vi 8.2 vilket är en beige blond färg med 8.1 vilket är en askig blond färg.
Vi färgade även mitt hår och då la vi en kall mörkblond färg i botten och så gjorde vi även mina blekta längder mycket kallare men tyvärr syns det knappt någon skillnad på bilderna vi tog.

För övrigt så håller vi just nu på att byta från Kevin Murphy till Wella på salongen och jag tycker det känns så kul!!
Har inte varit ett sånt stort fan av Kevin Murphy av olika personliga åsikter och erfarenheter. Det är bra produkter med bra ingredienser men jag tycker inte att mitt hår har känts bra med deras produkter så jag är jätteglad över att vi ska byta till Wella.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments


Dagen har varit bra och bestått av lite allt möjligt. Började med en lektion i entreprenörskap där min grupp bytte UF-företag sekunden innan vi skulle registrera det företag som vi tänkte driva först.
Vår nya idé är myyycket bättre och jag kommer berätta om det när vi kommit igång. Stay curious!!
Efter skolan gick vi till min bank för att boka in ett möte så vi kan öppna ett bankkonto och sedan hade jag en massagetid på Kräm&Salva vilket var väldigt välbehövligt. Är så himla stel i nacken och har muskelknutar lite överallt i ryggen så det var skönt att få hjälp med det.

Efter massagen gick jag, Tuva, Helena och Sara på Ica för att köpa mat och sedan hade vi tacomys, mums!!

Likes

Comments


Mysigaste årstiden!!

Likes

Comments


MUMS!!

Redan söndag och det känns som att den här veckan har varit superlång medan helgen gått snabbare än någonsin. Trots att helgen var så kort så känns det som att det var evigheter sedan det var fredag, hmm förvirrande.
Just nu känns det som att jag skulle behöva en till helg efter denna helg. Känns som att jag håller på att bli sjuk, har ingen ork och jag är så fruktansvärt trött.
Men det är bara att ta tag i livet och köra på i några dagar till för sedan är det helg igen.

Likes

Comments


Har ganska nyss kommit hem från min första dag på praktiken. Tror det kommer vara jättekul att vara där varje fredag resten utav året!! Såå himla fin salong.

Just idag gjorde jag inte så mycket eftersom det var min första dag men framöver kommer jag börja ta modeller och så småningom även kunder så det ska bli kul!

Likes

Comments


Oktober och endast 12 veckor kvar till jul, hur sjukt??
Känns som att september började för en evighet sedan men samtidigt känns det som att allt jag gjort har hänt på så kort tid. Känns även som att jag ätit 95% av månaden, heh.

Under september var jag väldigt mycket med vänner, känns som att jag knappt varit hemma. Började månaden med läger i Vålådalen och har sedan sovit hos Rebecca två helger efter att jag varit med henne, Seth, Arvid, Cornelia, Joel och Markus. Har även firat Helenas och Seths födelsedag, lunchat i Önsjön och på Jämtlands indiska restaurang. Hade Deeptalk uppe i fagerskrapan, plockade äpplen, taco-kväll i kyrkan, fixade frisyer till estet-elevernas gatuteater, brunchade med Ebba, Åre höstmarknad och så gjorde jag om på mitt rum.
Avslutade månaden i Stockholm genom att shoppa, turista och sjunga med till Justins låtar.
BRA MÅNAD!!

Likes

Comments