Hej!

Idag cyklade jag ner till min fadder Lina och hennes dotter Lova som ni även ser på bilderna<33 dom renoverar ett hus, vilket inte är så populärt för en snart 3årig tjej. Så hon uppskattar när jag kommer och "leker" med henne. Vi bor super nära och jag längtar tills dom flyttar in!

Vi var där från klockan 11 ungefär. Jag och Lova gungade och åkte rutshkana,superkul! Senare vid lunchtid grillade vi korv och efter det var det dags att sova så jag gick en liten promenad med vagnen tills Lova somnade. Under tiden hon sov så hjälptes jag Lina och min mamma åt att rensa lite ogräs. Senare under dagen kom även Lovas 2 1/2 åriga kusin och hennes mormor på besök. Det tyckte hon var såå roligt!

Jag cyklade hem någon gång vid fyra tiden, och när jag kom hem var jag ute och hjälpte mamma med en sak i trädgården. Efter det bakade jag chokladkola som jag sedan tog med mig in i ett skönt bad. Jag låg i badet och kollade lite serier, det är väl det "intressanta" jag gjort idag som är värt att skriva om.

Hoppas ni har haft en superbra dag och får ett bra sommarlov (om ni går i skolan) kram!

ps. glöm inte hur bra och fin du är precis som du är och låt ingen trycka ner dej för du är amazing💖

Likes

Comments

Hej, dehär är mitt första inläggg och tänkte bara berätta lite om mig själv!

Jag är 13 snart 14 år och har gått i judo sedan 2009 så ja mer än halva mitt liv och jag minns knappt tiden innan jag gick i judo. Judo är mitt liv jag skulle inte ha någon motivation till träning utan judon!

Jag ska börja 8:an i en idrottsprofil klass till hösten, det var i sjuan mitt första år i idrottsklass och jag trivs bra<3

Om en stund ska jag cykla ner till min fadder och vara med hon och hennes snart 3 åriga dotter och bara ha en mys dag med dom. Jag lägger säkert upp ett till inlägg ikväll där jag berättar mer om dagen men nu ville jag bara skriva lite om mig själv, hoppas ni får en bra dag kram🖤

Likes

Comments