Och hur bra mår man inte idag då?

Livet bara skrattar åt mig idag, helvete vilken bra tisdag det här kommer bli!
Maten ger mig väldigt fin energi och träningen är så hård jag vill att den ska vara!
Tryckte mig igenom ett saftigt axel/rygg pass imorse och lunkade därefter hem och tog ett välbehövligt samtal med coach Malin. Jag står lite still i vikten om dagen, men tappar fortfarande många cm. Men jag vill ner lite till och därför provar vi följande schema planerat efter min träning:

Morgonträning:

-3 riskakor (naturella) före träning.
-Träning
-Frukost direkt efter: 150 g protein+ 1 del kolhydrater+ 150 g grönsaker.
-Lunch: 150 g protein, 1 del kolhydrater, 150 g grönsaker.
-Mellanmål: 150 g protein, 1 del kolhydrater, 150 g grönsaker.
-Mellanmål 2: 150 g keso, 1 äpple och 10-12 naturella cashewnötter.
-Middag: 150 g protein och 150 g grönsaker.

Kvällsträning:

-Frukost: 150 g protein, 150 g grönsaker och 25 g cashewnötter.
-Lunch: 150 g protein, 150 g grönsaker och 1 del kolhydrater.
-Mellanmål: 150g protein, 150 g grönsaker och 1 del kolhydrater.
-Mellanmål 2: 150 g keso, 1 äpple, 10-12 cashewnötter.
-Träning
-Middag: 150 g protein, 150 g grönsaker och 1 del kolhydrater.

Here we go!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

God kväller!

​Måndag betyder extremt tidig morgon, men också tidig sänggång på söndagen. Slaktade igenom ett 07-16 pass för att sen efterlängtat få rulla hem igen med tåget.

Jag hade längtat hela dagen efter att få gotta ner mig ordentligt i ett benpass, vilket till en start såg ut att gå riktigt bra. Jag höjde vikten i det mesta, men sjujävlar vad mycket folk det är om dagen. För att du inte ska få lov att vänta får man verkligen sätta hjärnan i arbetet, men tillslut gav jag upp efter att ha väntat på att få göra mina hipthrusters i 30 minuter. Arg som ett bi ställde jag mig på löpbandet och traskade iväg en 30 minuter uppför. 

Det blir en bättre dag imorgon.. Hoppas jag!

Likes

Comments

​Det blev en bra helg det här!

​I fredags bestämde jag och Heidi oss för att unna os en god tacomiddag på kvällen, vilket vi också verkligen gjorde. Det var extremt länge sen jag njöt så mycket av mat, tacos är livet! Vi lyckades även båda två somna gott på soffan och vaknar en sisådär 3 på natten.. Typiskt, men gjorde verkligen ingenting.

​Och så var det en klassisk jobbhelg och betyder som alltid jobb på lördagar. Vi hade bra med människor i butiken, så arbetsdagen gick fort som bara den. Jag hade valt att ta en vilodag från gymmet, vilket jag inte kan minnas sist jag gjorde. Efter jobbet var det bara fort hem och mixa en god cava/sangria för att sen upp till Stork och möta födelsedagsbarnet själv. Många timmar/glas med vin/ sangria /tapas senare ramlade vi hem i kylan. En aning lyckligare än om vi inte hade haft vår beverage. Lyckades även här att somna på soffan!

En otroligt god sovmorgon senare muckade jag mig en grön frukost i form av ägg/kalkon och gled över till Sats här på Bislett. Ett väldigt bra och energiskt cardio/mage/arm pass senare kändes det verkligen att jag hade fyllt energidepåerna gott i helgen. 

Nu ikväll har det lagats mat i många lass inför veckan som kommer. Jag har två gula dagar, följt av en grön dag på onsdag. Jag ska egentligen bara ha gula dagar hela veckan, men jag hade en liten motivationsdip i mitten av förra veckan där jag kände mig svullen, vattnig och eländig. Så därför väljer jag att köra en lågdag mitt i veckan, för att lura iväg hjärnan lite. Hope it works! :)

Nu ska jag trycka i mig dagens sista måltid och restorate för att sen orka mig igenom 2 sista avsnittens av "Making a murder". Sjukt tung serie för mående, så vi får se hur det går!

PUSS

Likes

Comments

Happy tuesday!

Min morgon startade på allra bästa sätt med en uppstigning 05.20 för att svepa morgondrinken och bege sig till gymmet. Redan när jag klev innanför dörrarna känner jag att pannan, ögonlocken och näsan reagerar extremt starkt på lamporna i provrummet och jag kikar mig själv i spegeln. Jag har alltså lyckats få flushes i pannan, utav morgondrinken! Haha. En flush (pump) är helt enkelt när blodet strömmar så fort till ett specifikt område, att du blir svullen och röd. Sker si och så vid varje pass jag kör (mest vid högreps), men jag hade ingen jävla aning att det kunde ske i ansiktet. Snacka om förvånad.

Jag köttade mig iallafall igenom ett magiskt pass med axlar och rygg med en hel del lågreps på hög vikt mixat med högreps på lite lägre vikt. Detta var sjukt kul och oj vad kroppen reagerade. Varenda muskel jag använt var mer eller mindre svullen! Den känslan är svår att slå!

Därefter blev det hem för frukost och sen iväg till huvudkontoret för en hel dag med butikschefsmöte med övriga butiker i regionen. 

Har även under kvällen suttit i telefon en heldel, med både min coach och andra människor. Fick mig ett samtal som jag definitivt inte förväntat mig, men som gjorde mig extremt glad och förväntansfull för vad som i framtiden kan komma. Nästa vecka ser jag iallafall väldigt mycket fram emot. Mer kan jag inte säga, hehe. 

Nu skall jag alldeles strax krypa till sängs för att imorgon igen orka upp vid samma tid. För 06.00 öppnas dörrarna på Bislett och ett intervall/arm/abs pass väntar i hela 1 1/2 timme. Glädjer mig redan! :))

Ha en fantastisk kväll!

Likes

Comments

Det finns en man, vars artiklar jag kan läsa om 100 gånger. Han heter Sebastian Avindell och är en av dem mest genuina och vettiga människor jag någonsin har hört tala! Han skriver en hel del artiklar för tyngre.se, så är det någonting man är intresserad av finns han där.

Det finns en artikel, som jag läser så och si varje gång jag behöver läsa den. Det kan vara en dag jag fått lite för mycket kommentarer från min närhet angående min kost/träning än vad jag egentligen klarar av. Den handlar om mitt val av att leva mitt liv och kritiken som definitivt kan komma med det valet.

Läs den, dela den och prata om den. Jag lovar att vi alla mår bättre av det:

http://www.tyngre.se/artiklar/i-mellanmjoelkens-land/

Tack Sebastian!

Likes

Comments

​Och ja, det är en lyckans morgon när jag får äta detta till frukost!

​Under gårdagen blev det som sagt en orange dag, med tillhörande axel/rygg pass som blev riktigt tungt. Men ack så välbehövligt!

Idag blir det en klassisk grön dag. Alltid en låg dag efter hög dag. Och kroppen brukar svara extrem bra på det, och det är väldigt sällan jag faktiskt känner mig låg på en låg dag. Det är väll för att jag har överskottet från dagen före.

Söndag betyder även foodprep, dels för idag, men också för måndag/tisdag/onsdag:

Grön dag (söndag): Kycklingsfärsbiffar med ugnsrostad  broccoli. Biffarna är sönderkryddade med chili och vitlök, hehe!

Gul dag (måndag/tisdag/onsdag): Chili con carne på kycklingfärs. Här äter jag ris till 2/3 av matlådorna, vilket blir amazing! :)

Nu ska jag trycka i i mig dagens (kalla :(() frukost och därefter trumma iväg benen till gymmet för ett cardio/arm/mag pass. That will be good! :)

Likes

Comments

Godmorgon sköna bönor!

Idag är det lördag, vilket i sin helhet betyder LEDIG LÖRDAG! Jag har fått sovit länge, vägt och mätt mig för att få skicka in till min coach. Och jag ska alldeles strax ladda upp kroppen med frukost. Och för vilken frukost, orange dag! YEY!

2 knäckebrödskivor+ kalkon. 2 dl yoghurt, Äggröra.

Igår fick det bli ett tungt benpass, med tillhörande tunga hipthrusters. Många, sega och tunga. Me like!

Idag kastar jag i mig frukost för att sen dra iväg på en favorit, axel/rygg. Blir nog en uppvärmning i roddmaskinen, då jag känner att jag får en helt annan kontakt i latsdragen efteråt.

Hoppas ni får en underbar helg!

Likes

Comments

​Jag har ett sånt sjukt flyt om dagen..

​Det är som om jag får precis rätt mängd energi från mat i kroppen just nu, för kroppen bara ler åt mig. Jag är i ett sånt skönt flow där jag bara är så glad, älskar allt jag gör och får träna precis så mycket jag vill!

Efter ganska långa samtal med min coach, som är lite rädd för att jag inte får i mig tillräckligt med mat kontra hur mycket jag tränar, så blir nästa vecka lite annorlunda! Jag har som vanligt en orangea dag på lördag (YUMMYYYY), och därefter en grön dag. Sen kör vi gula dagar hela nästa vecka, med en orange dag på lördag och grön dag på söndag.

Självklart blir det lite läskigt att jag ska trycka i mig så mycket mer mat (mest i form av kolhydrater och fett), och hjärnan skriker ju på en gång att detta kommer inte att funka! Men jag är absolut villig att ge det en chans, och kanske få njuta lite extra en vecka. Går det bra, och jag fortsätter att tappa centimeter, så bygger vi vidare på detta! För jag förstår ju att jag i realiteten behöver mer mat, för att underhålla den träning jag pushar kroppen till. Det här blir bra!

​Ikväll ska jag bjuda kroppen på en ordentlig intervall/arm-pass. Kan säkert klämma in lite planka, som sista övning, för att få ur mig den sista svetten! Love it!

Likes

Comments

​Och hur sjukt är det inte att vi är inne i 2016 nu? 

​Hur i hela gick året såhär fort? Det känns som det har varit det absolut kortaste året hittills, men ju mer jag tänker på det, så har jag gått igenom massor:

-Startade året med att få ny butik och bestämde mig för att lämna mitt 5 år långa förhållande. Samtidigt. Grät på dagarna, kvällarna och nätterna. I telefon med mamma, i Heidis knä och på lagret på jobbet. 

- Fann min fantastiska vän Heidi, som jag under tiden jag bodde själv spenderade alla fria timmar tillsammans med. (Som om det är något annorlunda nu...)

- Miste min älskade farfar, samma dag som min mamma hade födelsedag, och jag vaknde upp med en tequila-fylla värre än någon annan. Årets absolut värsta dag. (Förlåt mamma för att jag glömde bort att du fyllde år..)

-Hade en veckas semester på Mallorca, med min älskade familj. 

-Flyttade in i ett fantastiskt kollektiv med två riktiga partypinglor. Inflyttningsfest, födelsedagsfester, fester för att fira livet. Livets kollektiv.

- Klättrar på tak, nattbadar och har en väldigt bra sommar. 

-Renoverar butiken. Går in i väggen. Gråter. Jobbar lite mer. Kommer över det. Gråter lite till.

-Sticker på en helt underbar semester med Heidi till Bali. Jag älskar livet.

-Tar tag i mig själv och allt med min kost och träning. Får upp livsglädjen.

-Firar in det nya året med mina helt fantastiska vänner som jag fått glädjen att lära känna detta år. Jag är SÅ tacksam för att jag har dem, att dem nog inte fattar det själva. Love you long time!


​Annars då?

Igår vart det ett riktigt bra benpass efter jag jobbat, vilket var extremt behövligt efter lite för lång vila för min egen smak, 

Imorse smällde jag på ett (helt fantastiskt) axel och rygg-pass. Jag älskar att träna axlar och hatar att träna rygg. Jag har därför valt att slå ihop dem, vilket har gjort att ryggpassena har blivit så sjukt mycket effektivare, med mer kvalitet och inte minst, SJUKT ROLIGA!

Där imellan lyckas jag slänga ihop matlådor för 3 dagar framöver. Blue days: Bulgur, nötfärs och krossade tomater. Med MASSA chili och vitlök. Nam nam.


HADE!

Likes

Comments

God morgon!

Jag har haft den oerhörda lyckan att få spendera julen tillsammans med min underbara familj, i alla olika konstellationer! Reste hem 23/12 och var tillbaka i Oslo igen 26/12. Sen dess har livet bjudit på massor av jobb, och inte en sekund över till träning. Men kosten däremot, den börjar visa sig genom lite linjer här och var på kroppen. Det släpper! Äntligen!

Igår var det min fina lillasysters födelsedag, och det gör ordentligt ont i hjärtat att inte vara hemma för att fira den med henne.. Next year fyller hon 18, då blir det dunderfest kan jag lova!❤️

Nyårsafton idag då! Blir några timmar på jobbet först, för att sen springa hemåt och fixa det som skall fixas! Jag spenderar nyår med mina fantastiska tjejer, med mat och en mängd drinkar (sorry mamma)!

Hoppas alla får en fantastiskt sista dag på året och en ännu bättre start på nästa år!

Likes

Comments