Mit liv
Ny hverdag, ny skole ny gymnastiksæson

For nogle af jer er dette ikke noget nyt, men jeg går ikke i skole i Hjørring længere, jeg går nemlig i skole i Aalborg. Det betyder at jeg hver morgen tager toget til Aalborg for at tage 10. klasse på en privatskole, kaldet Klostermarksskolen.

Jeg er vildt glad for at jeg har taget denne beslutning da det har gjort at jeg har fået nogle rigtig gode veninder og venner. Set fra den anden side er det rigtig hårdt at jeg skal tænke på togtider og bustider for at komme hjem, før solen går ned hehe. Men der er for mange positive ting ved det til at jeg kan lade være med at fortsætte.

Alt dette med ny skole har også taget hårdt på venner her hjemme, og da en af mine bedste veninder Sofie er taget på efterskole er der mange ting man skal vænne sig til. Det betyder at jeg ikke længere finder tryghed ved lige at gå en etage ned når jeg er i skole og snakke med hende om hvor hårdt jeg har det haha. Derfor er det for mig blevet en tryghed at komme hjem og at være sammen med min familie, selvom det er sjældent at jeg har tid til det, fordi når jeg så endelig er hjemme har jeg egentlig mest lyst til at lukke døren ind til mit værelse og sidde derinde og lytte til en podcast og lukke alt og alle ude. At få ro er for mig vildt behageligt. Jeg arbejder i Føtex (i bageren) og der er en del mennesker omkring mig hele tiden, såvel som der er i toget på vej i skole, til gymnastik når jeg kommer hjem og især når jeg træner børn ved siden af alt dette.

Alt det myller i lige har læst er også en grund til at der har været en stor pause uden nogle indlæg på bloggen, og så fordi jeg har haft nogle følelsesmæssige nedture (har slået op med min kæreste, hvilket var vildt hårdt) så derfor har jeg ikke haft lysten til noget som helst.

En stor optur er derimod den kommende gymnastiksæson, fordi i år er jeg kommet på to virkelig interessante hold, nemlig 15+ rytme, som er i SHI, og DGI Ynglingeholdet rytme, som jeg er rigtig glad for at være på.

Når man ser tilbage på det hele så er det egentlig gået ret godt, men selvfølgelig er der oppe og nedture, og jeg tror på at de er her af en grund.

Instagram: @UUKENDTBARN

og indtil næste gang vi ses, håber jeg at i får det pisse blæret! XX

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Fashion

RING 1: Georg Jensen Margerit mellem || RING 2: arvestykke - ved derfor ikke hvor man får den || BRACELETS: de er lavet af en venindes moster/faster || WATCH: Casio

Jeg har idag valgt at lægge et indlæg op om morgenen med mine smykker fra idag - det er egentlig ikke fordi det varier meget med hvilke jeg bruger, men jeg har fået nogle efterspørgsler for et indlæg som dette. Så til jer der har spurgt, her er det.
Det er lidt svært at skrive om, men for mig bruger jeg kun smykker der betyder noget for mig, altså de symbolisere en periode i mit liv eller den/de personer jeg har fået smykkerne af.
F.eks. så symbolisere ring 2/ringen med den sorte sten et affødt familiemedlem som betød en masse for mig og som stadig gør. Og min Georg Jensen fik jeg af mine søskende i konfirmationsgave så derfor har det også speciel en betydelse for mig fordi så har jeg dem altid tæt

INSTAGRAM: @UUKENDTBARN

og indtil næste gang vi ses, håber jeg at i får det pisse blæret! XX

  • Posted i: Fashion

Likes

Comments

Grøn, afsked, København, Fyn og meget mere

Ville egentlig bare opdatere jer om hvad min sommer har indeholdt!

Jeg har arbejdet en del i min sommer, hvilket betyder at jeg ikke har haft så meget tid til at skrive mine blogposts, være sammen med veninder eller noget i den stil. Det betyder dog ikke at min sommer ikke har været god, har haft en super sommer, hvis man kan kalde det sommer, vi har haft rigtig dårligt vejr i det Nordjyske, hvilket betyder at næsten alle dage er brugt indenfor.

Nogle af mine veninder er b.la. taget på efterskole - Min aller ældste veninde - Sofie, er taget på Hørby Efterskole, og kommer til at mangle hende som en sindsyg i min hverdag. Heldigvis kan jeg besøge hende hver onsdag, men det skal passe med arbejde og alt mit gymnastik i denne sæson. Det bliver hårdt, men det hele værd!

Landsstævne var en sindsyg oplevelse! Selvom det var en mærkelig måde de havde valgt at lave det. Vi boede ikke sammen i hold, det var bare blandet i landsdele, så vi har heldigvis på samme skole som alle andre fra vores landsdel. Jeg brugte det meste af min tid sammen med to af mine bedste veninder - Line og Maja, det var super hyggeligt, dog var der nogle få komplikationer som var milde men de var der selvfølgelig.
Alt i alt var det helt vildt at være en del af det hele, altså der var en sindsyg stemning og en vild vibe omkring det hele, selvom vejret ikke var helt i top ;)

Var så også til Grøn i Nørresundby med Maja, Line og en af Lines gode veninder Emma, det var vildt hyggeligt og vi overlevede igennem det hæslige vejr, mine sko overlevede så ikke helt, de er virkelig beatet efter regnen. Grøn blev jo holdt på en kæmpe græsplæne, og det havde været sindsygt hyggeligt hvis ikke det havde regnet som det gjorde, fordi da vi tog hjem var der ikke græs at se på den plads igen, det var kun mudder - også grunden til mine sko ikke havde det alt for godt dagen efter.

Jeg tog til København med min far d. 3. August, meget tideligt - vi fløj klokken 6.30 eller der omkring, det betød vi landede omkring klokken 7.00. Vi gik så op i SAS Gold Loungen - min far flyver hver dag imellem Aalborg og København, hvilket er grunden til at vi har adgang til loungen. Han tog så på arbejde omkring klokken 8.00, så derefter var jeg alene i lufthavnen.

Jeg skulle mødes med Asta omkring klokken 10.00 så jeg begyndte bare at gå mod strøget da hun bor meget tæt derpå.

Derefter mødtes vi med Anna og Emilia, som jeg har nævnt i tideligere indlæg, og vi gik egentlig bare lidt rundt i byen og fik noget at spise og noget kaffe - alt i alt en super hyggelig dag.

Dagen efter tog jeg til Fyn for at besøge Mia og Maja, som jeg kender fra TalentCampDK som er en masse camps som bliver arrangeret igennem skolerne, hvor man så kan komme med i fagene dansk, engelsk og matematik - det kræver dog en hvis karakter. Men der var jeg så indtil søndag hvor jeg tog til Vejle og besøgte min bror, og så kørte vi videre mod Hjørring igen.
På Fyn gik tiden med at gøre det vi gør bedst i hinandens selvskab - nemlig at grine!
Vi tog til stranden hvilket gik knap så godt da der begyndte at regne kort efter vi ankom, så valgte vi at tage i svømmehallen, hvilket var super hyggeligt, som det altid er i deres selvskab.

Vi satte os ned på havnen lørdag aften for at få en god afslutning på weekenden, og det var i den grad hyggeligt!

Søndag morgen havde jeg virkelig hjemve, og trængte virkelig til at se min familie igen. Min mor hentede mig på stationen i Vejle og det var virkelig noget jeg havde brug for. Herefter tog vi tilbage til det hotel min mor havde boet på, og jeg faldt meget hurtigt i søvn. Vi gik på en vildt lækker sandwich bar efter frokost, og derefter tog vi hjem til min bror og spiste med ham og hans roomie.

Fra vi kom hjem fra Vejle har jeg egentlig bare været sammen med min kæreste, da han også er taget på efterskole her d. 13. August.

Min første skoledag er om to dage - d. 16. August, og jeg glæder mig, selvom det betyder at jeg skal op klokken 6.00 for at nå et tog klokken 7.00. Men det er vel det hele værd - håber jeg ;)

INSTAGRAM: UUKENDTBARN

og indtil næste gang vi ses, håber jeg at i får det pisse blæret! XX

Likes

Comments

Mit liv
EKSAMINER, STUDENTERGILDER, NYT ARBEJDE?

Som i måske har kunnet se har der været en mega lang pause på bloggen, og det er ikke noget jeg vil undskylde for, jeg vil egentlig bare forklare hvorfor.

Jeg har haft mega travlt, jeg har b.la. fået arbejde, så det har taget en del af min tid dsv... Derudover har jeg haft alle mine afsluttende eksaminer, og det har også gjort at jeg har valgt at fokusere på at læse op til dem, og taget en lang pause fra diverse sociale medier. Imens mine eksaminer er foregået er min søster blevet student, og i den tid valgte jeg at lægge alt fra mig og fokusere på hende, og det er ikke noget jeg fortryder noget af, jeg har på en måde nydt ikke at have forpligelserne, men på samme tid har jeg manglet at skrive. Jeg føler lidt det er en dagbog, men på samme tid kan jeg udelukke alt det negative der sker omkring mig, som jeg ikke har lyst til at dele med jer - grunden til min blog er her, er jo for at skabe positivitet og skabe et sted for jer som interessere sig for disse ting.

De fag jeg var oppe i mundtligt var matematik (udtræksfag), dansk (obligatorisk), engelsk (obligatorisk), naturfag (obligatorisk) og samfundsfag (udtræksfag). Som i kan se, trak min klasse og jeg ingen skriftlige afgangsprøver, men kun mundtlige, hvilket også betyder at jeg har haft vildt travlt under min læseferie, da vores eksaminer har lagt vildt tæt.

Nu har jeg til gengæld næsten al tid i verden, bortset fra arbejde, som tager en del af min tid her i juli, men det betyder bare jeg kan gøre alt hvad jeg vil her til sommer.

Der kommer højst sandsynligt også en tavs periode fra min side af her fra den 17/7 til den 31/8 ca. da en af mine tætteste venner kommer fra Taiwan til Danmark for at besøge os i to uger. Det kan være der kommer nogle få collager op og nogle korte beskrivelser af hvad vi laver med ham, det ser vi lige på ;)

INSTAGRAM: UUKENDTBARN

Det var alt for nu, en bette forklaring, og så kommer der nogle posts, som går i dybden med det hele!!


og indtil næste gang vi ses, håber jeg at i får det pisse blæret! XX

Likes

Comments

Lyder meget som noget din mor siger, når du sidder hjemme og græder over du ikke har fundet dig selv, men det er egentlig ikke så svært.


MIN HISTORIE

Jeg har i mange år af min skolegang været 'presset' til at være en anden, når jeg siger presset, mener jeg at jeg aldrig har vidst der var mere at kende til om mig selv, end jeg allerede gjorde.

I har fået historien om min skolegang fra 0-6 klasse, men meget kort, så var jeg i en klasse hvor at man ikke rigtig kunne gøre noget uden at det blev godkendt af den populære pige. Vi havde f.eks. en overgang i sjette klasse hvor croptops var det het store, og en af mine daværende bedste veninder, købte så en, men det var uden hende der 'styrede' vidste det, så hun blev sur, og vi snakkede ikke med min daværende meget gode veninde, i over en uge... Det var jo langt fra i orden, og det lyder som noget fra GossipGirl, men det er ikke opfundet, det skete...

Jeg har altid været en af de 'store' piger i min klasse, altså jeg har altid gået i klasse med meget små piger. Det lyder som om de har været like 9 og jeg har været 13, men altså kropsmæssigt, har jeg altid været større end dem fra min klasse, og jeg har altid følt som om jeg var mega tyk, hvor jeg egentlig har været normalvægtig hele mit liv, men jeg har åbenbart bare en anderledes muskulatur, eller en anden form en andre, og for mig er det mega fedt! Det betyder at jeg kan gå i noget som andre ikke kan bære, eller andre aldrig ville tænke på at bære.

En stor del af at finde dig selv og at være glad, er at kende din stil, vide hvad du kan lide at gå med, hvad der sidder bedst på dig, og hvad du selv synes der ser pisse lækkert ud på dig! Det hele handler om at DU skal have en postiv mening om hvad du går rundt i, og hvad DU synes er fedt.

Jeg har min bedste veninde Elisabeth, og hun er her altid, ligemeget hvilket lort jeg har rodet mig ud i, og det er vildt vigtigt at have veninder og venner der sætter pris på dig, som du er, og ikke som du var.

Udover Elisabeth har jeg to vildt gode veninder (Line og Maja) som altid står ved mig, og som altid støtter mig i mine sindsyge valg og handlinger, altså det er fra valg jeg har taget imens jeg har været påvirket til valg jeg tager der omhandler mit tøj. Og for mig hjælper det altid, fordi de siger ALTID hvad de mener, og det er vildt vigtigt at finde venner der ikke holder på det negative, for at du KUN har positivitet i livet. Selvom det godt kan lyde voldsomt.

Så er der også Anna og Emilia (der er linket til deres blogs) og de er bare mine to københavnere som jeg aldrig ville kune leve uden! De er de sødeste piger, og jeg savner dem SÅ meget.
Vi hygger altid når vi er sammen, det er det bedste! Og de tænker ikke over hvad du går og laver i din fritid, de tænker på mig, og om jeg har det godt. Det lyder vildt selvcentreret, men det er vigtigt at vide at man ikke kan tage sig af alle, uden det har negativ påvirkning på dig selv.

Jeg ved godt at det er vildt svært at forholde sig til, og hvis du har fundet dig selv, så synes jeg du skal fortsætte med at udvikle videre på din stil.

Hvis du stadig leder, så udforsk forskellige stilarter, det kan hjælpe, eller lav DIN egen, det er så fedt når folk har deres egen stil, og egen smag.. så må man lade folk dømme, og være pisse ligeglade, fordi i sidste ende, så er det dem som har negativitet i deres liv, og IKKE dig, hvilket er det vigtigste!!

og indtil næste gang vi ses, håber jeg at i får det pisse blæret!

IG: UUKENDTBARN

I får lige et smil med på vejen ind i påsken :)

Likes

Comments

I det her blogpost vil jeg give ideer til hvad man kan have på, hvis man gæster en konfirmation i år, eller hvis man selv skal konfirmeres og ikke vil have en kjole på.

TIL SELVE KONFIRMANDEN

Jeg har fundet et rigtig lækkert jakkesæt fra ASOS, så det er let tilgængeligt, og så koster det ikke spidsen af en jetjager. Det er et cremehvidt sæt, med nogle detaljer, jeg kan ikke fornemme om det er broderi, eller om det bare er stoffet der er som det er. Link til jakken her, og bukserne her.

Jeg synes ikke toppen er vildt passende til en konfirmand, men har fundet en vildt smuk top, som jeg synes er meget mere passende, til en pige på 13-14 år. Den kan du finde her. Det er en 'oxblood' farvet top, med blondedetaljer, og så har toppen, den smukkeste dybe ryg, som er igen, detaljeret med blonder.

Sammen tror jeg at det ville være meget flot, og når toppen har den dybe farve som den har, vil den stå meget ud med det hvide jakkesæt. Den vinrøde farve kan f.eks. være farven som dine borde bære, hvis det rigtig skal passe sammen.

TIL KVINDEN/PIGEN DER GÆSTER KONFIRMATIONEN

Jeg skal selv være gæst ved en konfirmation i år, og jeg glæder mig sådan til at være med til at fejre konfirmanden!

Jeg har valgt et meget klassisk look, for ikke at stå for meget ud, når det nu er konfirmandens store dag!

Der for har jeg udvalgt mig to par chinos, som jeg synes er vildt lækre. De er fra ZARA, og de koster kun 300,- altså det er vildt billigt!!

Jeg er vildt forelsket i begge, i kan finde dem her, jeg synes virkelig de er fede, og meget federe end de normale sorte, eller grå chinos. De kan pimpe et outfit op så let, selv hvis du bare smider en oversized t-shirt over. (De fås også i hvide, til konfirmanden, hvis hun hellere vil have det)

Toppen har jeg fundet på ASOS' hjemmeside, den er fra Miss Selfridge, og den finder du her. Den er så smuk, og så detaljeret, og du kan nemt bruge den, hvis du skal til noget andet formelt, eller hvis du skal til en fest en weekend.

Det var nogle få ideer, jeg håber i kunne lade jer inspirere, eller nød det her indlæg, hvis i bare læste det for hyggens skyld :))

og indtil næste gang vi ses, håber jeg at i får det pisse blæret!

IG: UUKENDTBARN

Likes

Comments

Her er en 'lille' collage af de fedeste tees (ifølge mig) til foråret, der er lidt til alle. Der er i hvertfald noget til enhver prisklasse, der er en del supreme, det er lidt eksklusivt, men de har de fedeste designs, så synes vi skulle have meget fra deres side.

Den største farve der kommer til foråret er orange, og det er mest fordi det er en lidt retro farve, og det er en meget populær stil, lige pt. (tjek mit tideligere indlæg om retro her)

Som i kan fornemme er jeg stor tilhænger af noget der er en smule anderledes, og nyder faktisk at være anderledes haha. Hvilket er grunden til at farverne og trøjernes design og fit er lidt mandligt, men også fucking cool.


Håber i nyder det, og at det kan give en smule inspo!!

og indtil næste gang vi ses, håber jeg at i får det pisse blæret!

Likes

Comments

MARTS MUSIK 2017

Jeg har her på det sidste set flere og flere der er begyndt at lave blogindlæg om musik, og jeg har ikke helt følt at de har samme smag som mig.. Derfor har jeg lavet den her playliste som er alle mine faves, som jeg hører her for tiden.

Der er lidt af hvert for at være ærlig, der er noget ukendt, suspekt, noget Kendrick, DFA, L.O.C, Pizzagang og meget mere. Min smag er meget blandet, og svær at finde hoved og hale i, men har prøvet at samle mine y-numre.

Jeg har linket til den her playliste, og så kan i jo selv vælge om det er noget i vil høre, eller om det slet ikke er jeres stil.

Jeg vil også gerne opfordrer jer til at lytte til en virkelig god sang, som en ved navn Maximillian har skrevet, den er endnu ikke på Spotify, så i får lige linket til den her Maximillian - Feelings. Den er vildt god, og er så lækker!


Håber i nød det her meget korte indlæg!

og indtil næste gang vi ses, håber jeg at i får det pisse blæret! :)))


Likes

Comments

Gymnastik

Okay, så for meget lang tid siden lovede jeg at jeg ville komme til at skrive om min hverdag, og om min gymnastik.

Jeg har gået til gymnastik lige siden jeg lærte at gå, og det har altid fyldt en hel del i min hverdag. Som barn har det nok været noget jeg skulle, og ikke noget jeg har interesseret mig for, men som jeg blev ældre er det blevet en større og større del af mig.

Jeg har været springer i 10 år, og er nu 'flyttet' over til den rytmiske side, fordi jeg har en skulderskade, som mange af jer ved! (Der skal nok komme et indlæg om det) Og det har været et meget fedt år, fordi jeg har fået de bedste venskaber med nogle af pigerne fra holdet.

Holdet på billederne er BGF LDJH og det er et landsdelsjuniorhold. Jeg gik også på det sidste år, men som springer.

Sidste år fik jeg et rigtigt godt venskab med specielt tre piger; Maja, Line og Camille. I år, efter jeg er kommet på rytmesiden er jeg blevet tættere end nogensinde med de piger, og de betyder virkelig alt for mig! Fordi jeg har det ikke alt for godt med pigerne i min klasse, og jeg føler ikke at jeg har noget tilfælles med dem... Så derfor har det betydet en hel del at de har været der for mig!

Men udover det, så er det sygt hygge at være gymnast, fordi det er en sport hvor man virkelig kommer tæt på hinanden, altså fysisk og psykisk. Og det nyder jeg. Lyder forkert, men det er virkelig skønt at være tæt på folk med samme interesse som én selv!

Jeg træner i år to hold selv, som jeg selvfølgelig også skal opvise med. Det er altid pisse hyggeligt at træne et hold, eller flere. Fordi man kommer tæt på børnene, og man ser dem udvikle sig. Hvilket for mig er virkelig fedt!

Hvis i er interesseret, så kan i tjekke DGI's hjemme side her og se opvisningerne, jeg måske kommer til hihi.


Håber i nød indlægget, undskylder for at jeg ikke har været så aktiv her for tiden, det er jeg virkelig ked af..

Super god weekend, ses! <3

og indtil næste gang vi ses, håber jeg at i får det pisse blæret! :)))


Instagram: carolineeckardt

Likes

Comments

Contains affiliate links

Okay, som i kan se har jeg en del faves at dele med jer, så jeg tænker bare at vi skal gå igang!!

Det skal lige siges, at det langt fra er hver dag jeg går med makeup, men jeg gør når jeg har tid om morgenen, og hvis jeg skal til fest, eller hvis vi f.eks. får gæster eller skal ud at spise!

No. 1 på billedet er M.A.C's øjenskygge i COQUETTE som jeg bruger til at fylde mine bryn ud med. Jeg fylder dem ikke ind så de ligner en skovsnegl, men så de stadig er flotte, og naturlige haha. Jeg bruger en lille pensel fra Real Techniques, og det er deres 'Detailer Brush', det er en meget lille pensel, og den er sygt lækker at gøre det med!

No. 2 på billedet er NARS Orgasm Blush, som jeg har brugt i snart 2 år, og den holder stadig. Jeg bruger den sammen med no. 6 på billedet, og sammen giver de en så flot, og naturlig glød! Jeg påfører den med M.A.C's no. 188, som er en lille 'stippling brush' med lange hvide, og korte sorte hår. Den får farven til at ligge naturligt, og gør at det ikke kager.

No. 3 på billedet er Bobby Brown's Brightening Finishing Powder, i farven Porcelain Pearl, og som i kan se på billedet er det en slags color correcting, og når man køre børsten over produktet, bliver det til en hvid pudder. Jeg bruger den til at lysne op under mine øjne. Til at påføre dette produkt bruger jeg endnu en børste fra Real Techniques, og denne gang er det deres 'Contour Brush' som er en børste der har en lidt spids form.

No. 4 på billedet er M.A.C's Bronzing Powder i Matte Bronze, og det er en klassisk bronzer fra M.A.C, jeg har brugt denne bronzer i mange år, og jeg er tryg ved den, da jeg ved hvor meget jeg skal bruge, og hvilken børste der virker bedst dertil! Jeg bruger Real Techniques 'Blush Brush' til det, og den påfører det perfekt, og giver en naturlig glød til ansigtet, og gør at man ikke ser helt flad ud.

No. 5 på billedet er M.A.C's Mineralise Skinfinish i Soft & Gentle, det er en highlighter, og den d´giver en rigtig lækker glød, som er meget naturlig, med mindre at man bare kager den på.. Jeg påfører den ALTID med min M.A.C børste; nr. 130. Den giver et lidt 'vådt' look, men det er virkelig lækkert og flot! Til de mindre steder, som under brynet, amorbuen og næseryggen bruger jeg en lille børste fra Oriflame, som jeg dsv. ikke har navnet på..

No. 6 på billedet er Bobby Brown's Shimmer Brick Compact, og min er i farven Nectar. Jeg har haft den i ret lang tid nu, og jeg har elsket den siden jeg fik den! Som jeg skrev længere oppe, bruger jeg den sammen med NARS' Orgasm, og de to sammen giver en fantastisk glød, og de komplimentere hinanden meget flot! Jeg bruger den samme børste her til, fordi jeg ikke ser nogen mening i at bruge en anden.

No. 7 på billedet er M.A.C's FIX+, som er en vandbaseret spray, som ifølge M.A.C "Spray huden med denne supernærende cocktail af vitaminer, mineraler og en beroligende blanding af grøn te, kamille, agurk omgivet af den friske, naturlige duft af sugi-ceder. Gør huden strålende frisk og binder makeuppen. Servér en læskende cocktail for huden! En tørstslukker, din hud vil elske!" Altså så skal den binde makeuppen sammen, og derfor give det er mere naturligt look, hvilket jeg synes den gør!

No. 8 på billedet er L'ORÉAL's Brow Artist Plumper, min er I farven Transparent, og jeg bruger den KUN for at holde mine bryn på plads, så de ikke sidder helt uglet, fordi det kan jeg slet ikke have. Jeg har ikke haft den her i så lang tid, jeg plejer nemlig at bruge M.A.C's brow set, men der dsv. løbet tør... Men den her virker også meget godt, til det jeg vil have den til at gøre.

No. 9 på billedet er Sleek's Highlighting Palette i Solstice, jeg har haft den her siden September, og jeg elsker den! Den giver den aller flotteste glød, og ligger så naturligt på huden! jeg bruger farven Equinox som er den gyldne farve, i pudderformat. Jeg elsker alle farverne deri, men jeg er ikke ligeså glad for creme farven, som jeg er for de andre i pudderformat. Til at påføre denne bruger jeg også M.A.C's nr. 130 til at påføre den, og det virker vildt godt! Til de mindre steder, som under brynet, amorbuen og næseryggen bruger jeg en lille børste fra Oriflame, som jeg dsv. ikke har navnet på..


God weekend, eller det der er tilbage af den ;)

og indtil næste gang vi ses, håber jeg at i får det pisse blæret! :)))


Instagram: Carolineeckardt

Likes

Comments