Livet, Huset

För drygt 1½ månad sedan gjorde vi något som vi pratat om länge men ändå trott vart längre ifrån än vad det visade sig vara. Vi har vart på en del husvisningar men inte direkt hittat något vi riktigt tyckt om, alltid har det vart något inte känts helt 100 och vi hade börjat lägga husletandet på is. Då dök vårt hus upp, men vägen dit var ju alltifrån spikrak.

För att inte ta upp hela er dag kan vi sammanfatta det kort, en budgivning som vi egentligen förlorade, eller rättare sagt inte tyckte huset var värt mer och besvikelsen över att få släppa huset och inse att vi faktiskt nu lägger detta på is var ett faktum. Detta var lördag kväll. På måndag förmiddag ringer mäklaren och säger att den andra budgivaren har backat ur och kommer inte fullfölja affären,Stressen, lyckan, paniken alla känslor var helt över oss och mäklaren frågade om vi ville lägga ett annat bud vi kom tillslut överens med säljaren om ett nytt pris. Måndag kväll och huset var vårt - lyckan var total!

Om lite drygt en månad flyttar vi äntligen in och vad vi längtar efter att äntligen få sätta igång med alla renoveringar och få göra detta till vårt drömhus! 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments