Igår bokade vi en resa till Lanzarote, planen var Kap Verde men med en flygrädd sambo som mer gillar att köra på säkra kort (tvärtemot mig) så fick vi kompromissa och denna semestern blev Lanzarote med bamse, till kidsens stora glädje dock.

Redan nu på fredag drar vi så det var tvunget att införskaffa lite sommarsaker till Dexter bl.a. uv-kläder. Jag har ju svårt att hålla mig till endast det jag ska köpa när man springer på så fina saker, det slank även ner lite annat bl.a. dessa underbara små skor och en hatt från H&M, han måste ju matcha sina syskon!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Det var delad glädje imorse när klockan ringde och jag insåg att jag inte skulle få spendera dagen med kidsen, påsklov och allt till ära. Hur mycket jag än älskar mina barn så jag skulle ljuga om jag sa att jag samtidigt inte såg fram emot praktiken, att få komma ut och vara Caroline ett tag, knyta nya kontakter och få prata med vuxna människor! Så tror jag faktiskt att många föräldralediga känner men inte vågar/vill säga för rädslan att bli dömda.

Likes

Comments

Ja, vi fick ju feeling tidigt imorse och drog till Ullared, det bästa med att ha en knapp timma dit är att man kan göra många spontanbesök!

Efter en snabb dusch och frukost satte vinnas i bilen och var där strax efter de öppnade vid 8:00, alltså så lungor och skönt det var de två första timmarna där sen fram emot 10:00 tiden började allt mer och mer folk komma och strax innan 12:00 var vi utcheckade och redo för hemfärd.

Jag har ofta inte uppskattat deras barnkläder men denna gången fanns det så mycket fint och barnen fick en hel del nya kläder, även dam träningskläderna hade fått sig ett ordentligt upplyft och det följde även med lite saker till mig vilket sällan händer!

Vi ger alltså tummen upp för detta besöket, jag och Dexter!

Likes

Comments

Något som slog mig idag även om min sambo tjatat om det ett tag så har det ändå vart så långt borta i mitt huvud, detta är min sista föräldralediga vecka på några veckor. Det var solen som krävdes för att jag skulle börja förstå att det faktiskt är april nu, att våren är på ingång och det snart är dags för mig att gå ut på 6 veckors praktik.
Självklart ska det bli jätteroligt att få komma ut i arbetslivet påriktigt igen, här har vi kombinerat föräldraledigheten hittills med jobb även om jag är stolt över mig själv då jag var helt hemma i 6 månader innan jag började jobba - nu ljög jag nog lite för mig själv, jag har ju faktiskt studerat på 75% sen Dexter var 1 månad...

Nu när det fina vårvädret äntligen börjar komma ska jag inte få njuta av det utan vår son ska få glädjen att tillbringa dagarna med sin pappa vilket såklart är positivt i sig men jag vill med njuta av våren och solen!

Likes

Comments

Jag är en av de som älskar ICA maxi, där kan man verkligen hitta allt möjligt men det kan samtidigt vara livsfarligt. Det följer ofta med mer saker hem än mat, speciellt när man är och handlar med en klädtokig sexårig tjej som går igenom hela deras klädavdelning varje gång hon är med.

Denna gången var det dock lillebror som fick påfyllning i garderoben, ett par nya byxor som jag fastnade för! Vad tycker ni? Vart handlar ni helst era barnkläder?

Likes

Comments

När helgen vart sådär fullt uppbokad att varje minut känns planerad, en sådan helg har vi haft denna veckan.

Det har hunnit med en hel del jobb för min del, fotbollspremiär för sambons del och igår hann även jag Dexter med att bli bjudna på middag hemma hos mamma och Peter.

Nu har det mest vart gårdshäng och grillen är tänd! Hur har er helg sett ut?

Likes

Comments

God morgon härliga fredag trots ingen sol och massvis med regn. Här har det vart fullt ös i någon timma redan och vi lägger upp planer för dagen.

Vi börjar dagen med smoothie på beställning av de två stora, hallon samt blåbär- och hallon stod på önskelistan.

Hoppas ni andra får en härlig fredag!

Likes

Comments