Foto, Föräldraskap, Livet, Personligt

Ja, mitt i detta kaos så välkomnade vi även vår minsta lillebror till världen, han föddes även han med en raket-förlossning, därav igångsättning då Dexter föddes i ambulansen på motorvägen fick jag denna gång vara under kontrollerade förhållanden även om vi knappt höll på att hinna komma in i förlossningsrummet från vårdrummet.

171128 12:46 välkomnade vi vår efterlängtade lillebror 💙

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Huset, Livet, Foto, Studier

För 3 1/2 vecka sedan skrev vi på papperna och blev husägare på riktigt. Vägen dit var intensiv, min underbara man packade nästan hela vårt hem när jag var i Stockholm tre dagar med skolan två veckor innan. Jag skulle inte rekommendera er om man fick välja, vilket man inte alltid kan, att jobba heltid, plugga på 75%, vara hög gravid och dessutom klämma in en flytt 1 1/2 vecka innan planerad igångsättning.

Flytten gick förvånansvärt bra, Johan med hjälp av två grannar körde några vändor i bilen på fredagskvällen och sedan gick det på en förmiddag och köra resten av våra saker, tacka gudarna för bra väder med, på söndagen var det snöblandat regn som öste ner och vi var superglada att vi var klara!

Dessa tre veckor har vart otroligt intensiva, roliga men så trött jag vart och nu väntar en spännande och minst lika intensiv vår med början av alla våra renoveringar!

Nu kör vi!

Likes

Comments

Foto, Huset, Livet, Studier

Just nu lever vi i lite av ett kaos, om två veckor får vi äntligen huset och jag skulle ljuga om jag sa att vi inte längtade. Packningen pågår för fullt och passande nog ska jag till Stockholm tisdag-torsdag nästa vecka för studier, detta betyder att min bättre hälft får ansvar för all packning fullt ut.
Detta är lite typiskt mitt liv, allt händer samtidigt och det går alltid i 120.

Bjuder på några ute bilder på vårt hus. Det ska bli så spännande och roligt att äntligen få börja med all renovering för att få det precis så som vi vill ha det!

Likes

Comments

Livet, Huset

För drygt 1½ månad sedan gjorde vi något som vi pratat om länge men ändå trott vart längre ifrån än vad det visade sig vara. Vi har vart på en del husvisningar men inte direkt hittat något vi riktigt tyckt om, alltid har det vart något inte känts helt 100 och vi hade börjat lägga husletandet på is. Då dök vårt hus upp, men vägen dit var ju alltifrån spikrak.

För att inte ta upp hela er dag kan vi sammanfatta det kort, en budgivning som vi egentligen förlorade, eller rättare sagt inte tyckte huset var värt mer och besvikelsen över att få släppa huset och inse att vi faktiskt nu lägger detta på is var ett faktum. Detta var lördag kväll. På måndag förmiddag ringer mäklaren och säger att den andra budgivaren har backat ur och kommer inte fullfölja affären,Stressen, lyckan, paniken alla känslor var helt över oss och mäklaren frågade om vi ville lägga ett annat bud vi kom tillslut överens med säljaren om ett nytt pris. Måndag kväll och huset var vårt - lyckan var total!

Om lite drygt en månad flyttar vi äntligen in och vad vi längtar efter att äntligen få sätta igång med alla renoveringar och få göra detta till vårt drömhus! 

Likes

Comments