Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Fritid

På onsdag är det skolavslutning?!?
Jag ska börja åttan, känns som jag precis börjat sexan typ jue?

Är ganska taggad på att börja i åttan nu, fylla år och sedan såklart SOMMARLOVET!!

I förra inlägget sa jag ju redan vad jag ska göra i sommar. Något som jag inte skrev i förra inlägget är att jag planerar att gå på ganska många konserter. Det ända tråkiga är att 5sos (5 seconds of summer) ska spela i slutet i augusti och jag kommer förmodligen vara i Thailand runt då... jag och min storasyster har båda gillat de i ett tag så det blir lite surt om vi inte hinner se dem...

Jag är ganska nöjd med min outfit till skolavslutningen. Vi får se om jag skippar klackarna då jag först e lite osäker om jag ska ha klackar för det första och sedan så går jag som en vinglig åsna i de... men eftersom att hela min outfit är ganska så basic ändå så tänkte iaf ha något "speciellt".

Jag kommer iaf ha på mig en vit tröja ifrån lager 157 som jag köpte för ett litet tag sedan. Jag hade egentligen istället tänkt att jag bara skulle ha en vit t-shirt men jag kände att det skulle bli lite för kallt. Sedan har jag en jeanskjol från Levi's, vita klackar ifrån din sko och till sist en lite svart väska ifrån Nelly.com.

Vi börjar tydligen 8.50 på skolavslutningen så man får ändå inte jättemycket tid på sig att göra i ordning sig. Jag kommer nog inte ha något speciellt utstickande smink eller hår utan jag kör nog på det vanliga jag brukar ha, plattat hår och mitt vardagliga smink!!

Wish me luck :-))

Btw vet att jag har gått lite overboard med redigeringen på bilderna haha <333

Likes

Comments

Fritid

Idag är det söndag vilket betyder att det är skola imorgon. Det enda sköna är att skolveckorna är över och det är bara kvar dagar som vi ska spendera med klassen = inga läxor. Däremot har de flesta skolorna redan haft skolavslutning så det känns ju ändå lite surt.

Imorgon (måndag) ska vi till Grisslinge havsbad som ligger på Värmdö och eftersom jag har vuxit upp i Värmdö så har jag en hel del barndomsminnen därifrån. Där ska vi tydligen göra massa aktiviteter.... Det ska tydligen också regna hela dagen så jag har lite beslutsångest om vad jag ska ha på mig. Troligtvis kommer det väl bli en mysig tjock tröja, ett par blåa jeans och min ytterjacka. Ska nog inte ha gummistövlar utan kör på några gympaskor som kanske är för små osv.

På tisdag har jag ingen aning om vad vi skulle göra i skolan, tror det var någon slags mentorsdag med klassen. Vår mentor ska även byta skola över sommaren så jag är ganska taggad på att veta vilken vår nya mentor är.

Jag är så himla taggad på sommaren, att bara chilla och ta det lugnt och vara med mina kompisar. I slutet på sommarlovet ska jag även till Thailand på ön Koh Samui som det tydligen inte ska vara stekhett på sommarn. Har däremot hört att det kan komma några rejäla regnskurar men de ska inte hålla på så länge. Jag har heller inte varit i något "asiatiskt" land förut så det ska bli jättekul. Det är även turkost vatten och jag har alltid typ drömt om att åka till en plats med turkost vatten!! Jag vet inte men jag är ändå ganska exalterad på flygresan för att man kommer ha en egen tv och sedan planerar jag att kolla ut hela Vamipre Diares då jag är lite efter med att kolla på typ populära serier.

Eftersom att man typ inte ska bli magsjuk eller något så måste jag ta fyra sprutor.... skjut mig!! Hatar verkligen nålar o allt sånt där. Wish me luck haha

I sommar ska vi också spendera tre dagar i Örebro. Där har vi varit en hel del när jag var mindre så vi kommer typ gå badet som finns där osv.


Likes

Comments

I söndags bestämde jag mig för att köpa något att ha på mig på skolavslutningen.

Därefter köpte jag en jeanskjol som var väldigt sommrig och jag planerar att ha den framförallt på skolavslutningen men även på dagar då det är lite varmare. Denna jeanskjolen kommer ifrån Levi´s och kostade 599kr. Lite dyrare alternativ men den satt så bra till skillnad från jeanskjolarna från t.ex. ginatricot!

Tröjan kommer ifrån Zara och kostade 299kr. Älskade den men jag kommer nog inte ha den med denna jeanskjol. Ska på en studentsak på fredag så den kommer nog väl till användning med kanske ett par vita jeans??

På skolavslutningen tror jag att jag bara kommer ha denna kjol och en vit t-shirt, har däremot hört att det ska regna på onsdag (skolavslutningen) så vi får se hur det blir!

Btw det var väldigt mörkt när jag tog bilderna så om man ser att det är ljusare på vissa delar av huden så var det för att jag försökte ljusa upp bakgrunden haha!!


Likes

Comments