Header

Jag älskar Extentions! Jag har testar olika metoder för isättning på marknaden och därför blivit både kräsen och en specialist inom området. Nu äntligen kom revolutionen! Gocciani har fått in deras egna hår-tejp med grym kvalité, följsamma remsor (så du känner inte av dom i håret) hållbarhet på 6 veckor, snabb och enkel isättning och det sliter INGENTING! Efter 6 veckor kan man också återanvända håret genom att flytta upp dom. Nu har jag satt om mitt hår för tredje gången, dvs jag har haft håret i 12 veckor plus två veckor sedan omsättningen och kvalitén är fortfarande amazing!

Man behöver inte alltid göra hela förlängningar utan ibland vill man bara fylla ut håret eller som jag på tidigare bilder, få till en snygg, lång lugg och klippa in i håret/längre page. Vill du ha längre och fylligare hår finns det en lösning och detta är mitt goda råd till dig, kontakta din frisör, be hen att köpa hårtejp ifrån Gocciani till dig och sätt i! Skonsamt, hållbart och underbart! Gocciani är grymma på allt inom hår och denna hårtejp gör mig crazy in Love! .

I samarbete med Gocciani

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I fredags var vi på Kurragömmas årliga julevent tillsammans med goa vänner. Kurragömma ligger i centrala Borås och erbjuder konsumenterna det lilla extra. Barnartiklar som sticker ut och är unika samt noga utvalda vid inköp. 2012 fick butiken pris för "årets butik" i Sverige, då förstår ni vad jag menar när medtävlande var B.l.a Gina Tricot och andra storjättar.

Tack Kurragömma för en trevlig kväll!

För er som inte besökt butiken, gör det! Det är en magisk leksaksaffär!


Spana in webbutiken http://www.kurragomma.nu


Likes

Comments

Ett stort tack till duktiga Violeta ifrån www.nyaandrum.se för en spännande gruppseans som fick oss både till tårar, gåshud och spänning. Hon fick oss att häpna... Snacka om spot on på många punkter. Man kan vara skeptisk innan, men mötet med Violetta fick oss att rysa. Så duktig!

Besök www.nyaandrum.se och boka tid hos henne för en spännande upplevelse!

Likes

Comments

Kära Box,
En sak som jag lärt mig genom åren är att inte gilla dina kanter.
Ändå sedan barndomen och skolgången har man fått lära sig att passa in, att smälta in. Du skall gärna tycka och tänka samma som majoriteten, du skall gärna arbeta och sysselsätta sig med samma som majoriteteten. Stick inte ut för mycket, tänk inte för mycket, gör inte för mycket, var inte FÖR färgstark! Beige är bra. Du skall vara tacksam.
Ordet tacksam köper jag, i vissa sammanhang! Men en färgstark person som känner mycket, sticker ut, tycker mer, de är de personer som inspirerar mig! Kära Box, dina kanter är inte vassa nog! 😉🔶🔺Beige är rätt trist färg ändå 🤷🏼‍♀️ //Miss YELLOW

Likes

Comments

Tack bästa killarna på @ekotraning.se för det fina paketet 🙏🏽🌱 You're the best!

Www.ekotraning.se

Likes

Comments

Likes

Comments

Duktiga Nathalie Söder gör 3D-bryn (Microblading)

Brynen säger mycket i ett ansikte. Brynen är ofta svåra att få symmetriska och perfekta för just ditt ansikte. Med Microblading sitter dom där dom skall en lång tid framöver!

Kontakta duktiga Nathalie Söder för att fixa dina! 👊🏽💁🏼 076-024 84 01

Hon finns i Stenungsund vissa dagar i månaden men även andra sidan stan, Billdal. Ring henne och boka en tid redan idag!

Natalie telefon: 076-024 84 01 📞

Likes

Comments