Header

En sak som jag lärt mig genom diverse utbildningar och mina 10 år inom sälj är att de duktiga säljarna är de med positiv attityd och grundinställning.

Jag vet att man inte vaknar upp glad och skrattande varje dag! Jag vet. Men hjärnan fungerar så finurligt att du kan lura hjärnan att vara glad. Om du sätter en penna i mungiporna i 8 minuter så tror hjärnan att du ler.

Ler du så signalerar du ut glädje och positivitet. Så innan du går utanför dörren som en surpuppa och tycker att dagen börjat dåligt. Fram med pennskrinet!
Det funkar!

Samt det klassiska uttrycket "Du blir som du umgås" stämmer till punkt och pricka, så leta efter personer med brett leende!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vilken helg, wow! Vi har planerat kring detta event i drygt tre månader. Alla gästerna anlände på lördagsförmiddag och vi började med spa ute på bryggan. Vi hade en vision om en solig förmiddag i harmoni och relax tillsammans med proffsiga Leelamovement. Det fick vi!
Efteråt testade alla nyheterna ifrån Personbästa, grymma tillskott!

Efter det fick alla tjejer e fantastisk matupplevelse i restaurang Köket. Det var riktigt häftigt, privata kockar som tillagar och serverar maten i en trendig, exklusiv hemmamiljö.

Väl i den rosapiffade konferenslokalen lyssnade vi på Leelamovement om hälsa och välmående och deras produkter.

Sedan höll Studio Z en presentation av salongen. Linda och Marie har en salong i centrala Göteborg som utför skönhetsbehandlingar. Du som nykund har 20% rabatt på valfri behandling.

Sen var det tid för de fina goodiebagsen av alla fantastiska sponsorer.
Arton95 gav oss stiliga klockor i olika designer och färger. Beställ en klocka innan 25/6 så har du hela 35% rabatt på valfri klocka.

MyMuesli sponsrade med den hype:ade Yogamuslin.

Talanda nötter ifrån Candy People hade packat med massa olika smaker och sorter.
Rapunzel sponsrade med hairmist i cocosdoft, perfekt nu till sommaren.
Panos Emporio med fräscha dofter.

Tancan med spraytan
Sweedlashes med vackra fransar.
Carmex Sverige med deras fantastiska läppbalsam.
Barebells med god propud.
Pandy Protein med sockerfritt godis.
Drink Noa med goda drycker.


Sen var det dax att uppleva Falkenbergs nya spaavdelning, helt otroligt! Ljusinläpp ifrån taket och mängder med gröna växter gav en känsla av värme och tropiska länder. Underbart! Lyxigt!

Efter spa fick alla tjejer en lugn stund innan bubbel på terassen innan middag.

Övernattningen var något utöver det vanliga, 15 tjejer i Eldstaden och mysiga bäddar uppradade på rad. Grymt!


Tack Linus Söderlund (vår fotograf) för vackra bilder och videos, du är helt fantastisk!

Likes

Comments


Många som jag pratar med som funderar på att byta jobb eller inriktning har en spärr. Spärren att kasta sig ut.
Våga "VÅGA" som vatten istället! 🌊

Exempel:
Nu har jag ju valt att bli ekonom eller undersköterska, eller gyminstruktör. Då kan jag ju inte bara välja att bli projektledare!" Stop, Va? 🙃

Se det såhär, hade du inte hoppat på den utbildningen så hade du inte mött din klasskamrat som i sin tur känner han som känner henne som känner honom som precis erbjöd dig ett jobb. Det är ju precis SÅ LIVET skall vara. Roligt! =)
Korsa banorna och våga. Se möjligheter och allt det positiva!
Tacka livet för alla möjligheter och möten med människor, tacka medmänniskorna för alla möjligheter du tilldelas sen kör!👊🏽☺Jag har precis skapat mig en hög våg av utmaningar,
MEN... jag kan simma😎👋🏽

Våga VÅGA 🌊

Likes

Comments

Cover på Armin van Buuren's fantastiska "This is what it feels like" Caroline Cyrén/Hanna Cyrén/Mattias Edmark

Likes

Comments

Nu har jag skrivit ner några viktiga rader som jag tycker att du skall fundera över.

OBS! Detta har inte med min vardag att göra :)
Detta är ett allmänt tips till den "tacksamma" medmänniskan. Jag känner ett flertal vänner med det karaktäristiska draget. Detta har vi diskuterat många gånger och jag tänker skrika ut det en gång till!

Medmänniskan som lunkar iväg till samma arbete efter 25 år och vantrivs men vågar inte se sig om för andra arbetsmöjligheter utan skall vara "tacksam" att han har ett jobb.

Detta handlar om ett synsätt på viktiga val i vardagen. Jag diskuterar ofta med mina nära kring personligt värde, vad tillför du? Vilken kompetens besitter du? Vad är just du duktig på? DU har ett stort personligt värde.

D.v.s skall du vara nöjd eller skall din arbetsgivare vara nöjd? Vad sägs om bägge delarna? :) perfect match!
Våga tro på dig själv. Våga berätta, detta är jag jätte duktig på. En anställd hamnar ofta i en position, där du skall vara "tacksam" att du fått jobbet. Vänd på det, din arbetsgivare skall vara glad att den har dig och den faktiska kompetens du besitter.
Fundera över din "tacksamma" inställning och våga sträcka på dig, påvisa ditt personliga värde. Vad vill du åstadkomma med ditt liv?

Självklart skall man vara "tacksam" :) men glöm inte av på vägen hur otroligt begåvad DU är med all kunskap och din merit-bank i ryggsäcken.
Kunskap är rikedom!

Se dig själv som en tillgång, inte som en kostnad att vara "tacksam" för.
Tro på dig själv! Om inte du gör det, tror du att någon annan gör det? Nix.

DEN VIDRIGA JANTELAGEN
Du skall inte tro att du är något.
Du skall inte tro att du är lika god som vi.
Du skall inte tro att du är klokare än vi.
Du skall inte inbilla dig att du är bättre än vi.
Du skall inte tro att du vet mer än vi.
Du skall inte tro att du är förmer än vi.
Du skall inte tro att du duger till något.
Du skall inte skratta åt oss.
Du skall inte tro att någon bryr sig om dig.
Du skall inte tro att du kan lära oss något.

Låt oss krossa Jante!

Likes

Comments

Jag är så glad och tacksam på livet just nu. Jag är inne i ett flow, i ett motivationshjul.

Jag ser möjligheter, och försöker bortse från saker som kan stoppa mig. Jag har kommit till insikt med att mitt liv, är just mitt liv, och att jag kan göra vad jag vill med det. Det är ingen annan som bestämmer hur jag ska må, vad jag ska göra, hur jag presterar. Det är ju jag. Jag har kontrollen, och jag kan styra livet i vilken riktning jag vill.

Ditt liv, ditt välmående, din framgång och lycka ligger i dina egna händer. Visst känns det skönt? Sanera bort barriärer, det som jobbar emot, det som gör att ni försvagar er förmåga. Endast se möjligheter med allt, livet blir otroligt spännande då!

Om du och jag står på samma startsträcka, "jag" har hinder/måsten i sikte. "Jag" måste ta mig över...

"Du" har mållinjen i sikte, "du" ser möjligheter och rundar hindret eller kör limbo under och fortsätter framåt så förstår både du att jag att DU springer snabbare i mål, eller hur? :)

Möjligheter , inga måsten! Brains and balls

Likes

Comments

​Idag besökte jag Christian på Removed by Laser , centrala Göteborg för att prova på den omtalade behandlingen "Hollywood behandling" (Carbon Laser peeling) Man får på en mask , aktivt kol som torkar in på huden sedan sprängs ojämnheter och dylikt bort med laser. Resultatet är otroligt, man blir jämn och fin och skavankerna är all gone! Som en porslinsdocka i hyn. Nu vet jag varför Cameron Diaz ser ut som hon gör! Haha! 

Detta är perfekt att ge bort till den du tycker om på alla hjärtans-dag! Vem vill inte ha perfekt hy ? Passar både tjejer och killar som vill ha en uppfräschning i ansiktet! Ring Christian på 0728-592915 och uppge Caroline så får du 30% rabatt på din behandling! (ord.pris 3495,-) Ditt pris 2446,- 

http://removedbylaser.se/sv/Likes

Comments

Detta är ganska logiskt. Vi säger att du är i startgroparna på starta eget, du har hittat en smart business med låga inköpskostnader eller låga omkostnader eller en ovanlig skönhetsbehandling som är så otroligt smart! Du vill att din produkt eller tjänst skall kännas lyxig. Helst av allt vill du att en riktig lyxlirare skall sukta efter att få använda ditt märke eller att använda din skönhetsbehandling.

Man skulle kunna säga att ett högt utpris ibland räcker , för visst är det väl så att man som individ tänker 'Ojj vad mycket dyrare den var, den är garanterat bättre än den billiga konkurrenten'
MEN även VART ditt varumärke syns! Dvs finns du tillgänglig överrallt, på Ica osv så är du heller inte lika exklusiv.

Vill du att slipsen skall synas på Owe Sundberg eller en av Jordan Belforts wolfpack? Vill du massera Owe eller Leonardo Dicaprio ? Ditt varumärke speglas av dina företagsdrag.

Det finns ett strategiskt tänk (skolade marknadsansvariga) bakom att Louis Vuitton inte säljs överallt samt varför Nike släpper skor i Limited Edition. Tänk på exempel de vita Nike Air Max som var så svåra att få tag i, alla ville ha dom. Dom slutade produceras och säljas och skapar hos oss konsumenter ett "måste ha begär" Limited.

Skapar du en billig massproduktion som skall vara lättillgänglig och passar alla målgrupper som slutkonsument , ja då kanske en varudaglighandel skall vara ditt huvudfokus.


"Man blir som man umgås" är ingen myt. Inte genom marknadsföringens ögon iaf!

Brains and balls! Alltid!

Likes

Comments

Mina äldsta vänner som känt mig under längre tid vet att jag vuxit upp i en "musikfamilj" Jag och min syster fick spela in egna låtar redan som 4-åringar tillsammans med pappa och mamma. Inskickade till "Småstjärnorna", antagen och framcastad till TV3's dansprogram Floorfiller som tonåring. Jag har även klätt framsidan på tidningen som 12-åring med pokal i högsta högg som vinnare av talangtävling. Koreograferat streetdance till alla barn som medverkat på Funky kids i Sverige. Varit förband till stora artister på nattklubbar som minderårig. Spelat in musik skapad av "Da Buzz" Ja listan kan göras lång.

Mina föräldrar har hjälp mig med allt! Mamma&pappa träffades när dom spelade i ett band och musik har därför varit en vardag och självklarhet för oss. Min pappa spelar mycket musik och många olika instrument och min mamma är en gudagåva på att hitta stämmor i sång. Att höra någon sitta och ta stämmor på varenda låt i bilen var riktigt störande som barn, vi kunde skrika på henne, TYST!

Men vad jag sedan insåg var att det här med att plocka ut stämmor kan vara svårt, men det satt undermedvetet fast i mig likt en tvättlapp i tröjan. Dvs när jag gick musiklektionerna i skolan så var detta en barnlek för mig. Vilket jag tackar min mamma innerligt för.

När jag gick sista året på gymnasiet (10 årsen) var det dax att testa sina vingar efter flera år hos sångpedagoger. Jag ansökte till en talangtävling. Det var över 1300 ansökningar, jag klättrade till final, 10 finalister som sen blev 4, som tillslut skulle bli 1! Jag tog hem hela skiten, lycklig som aldrig förr! Warner music stod bakom och jag satt där med ett skivkontrakt som väntade på en underskrift. (Kontrakten skulle skrivas med en manager som mellanhand och han skulle då ha en del av äganderätten till mina kreationer utan slutdatum)

Jag älskar att skapa, skriva eget, göra det med passion och känsla och i detta kontraktet stod det mellan raderna att jag inte hade någon form av äganderätt till mina egna verk. På vägen har jag mött många märkliga människor i musikbranchen, den ena är värre än den andra och alla försöker forma dig till en produkt som passar deras mål.

Vet ni vad, dom fick aldrig min underskrift! Jag spelade in singeln och den släpptes på Spotify ( hur skulle det se ut för tävlingsarrangörerna om det inte hade publicerats något? ;)

Jag tappade feeling för musiken i drygt 10 år från och till, jag ville inte vara en produkt. "Du borde göra SI, eller så" Jag ville skapa och producera och göra det för att det är roligt!


Idag , 10 år senare gör jag allting själv! Jag är så glad och tacksam att jag har en enveten magkänsla som hjälper mig att fatta beslut i vardagen, för det kan vara svårt som impulsiv tonåring ;) !


//Musikbarnet
Likes

Comments