​Idag besökte jag Christian på Removed by Laser , centrala Göteborg för att prova på den omtalade behandlingen "Hollywood behandling" (Carbon Laser peeling) Man får på en mask , aktivt kol som torkar in på huden sedan sprängs ojämnheter och dylikt bort med laser. Resultatet är otroligt, man blir jämn och fin och skavankerna är all gone! Som en porslinsdocka i hyn. Nu vet jag varför Cameron Diaz ser ut som hon gör! Haha! 

Detta är perfekt att ge bort till den du tycker om på alla hjärtans-dag! Vem vill inte ha perfekt hy ? Passar både tjejer och killar som vill ha en uppfräschning i ansiktet! Ring Christian på 0728-592915 och uppge Caroline så får du 30% rabatt på din behandling! (ord.pris 3495,-) Ditt pris 2446,- 

http://removedbylaser.se/sv/Likes

Comments

Detta är ganska logiskt. Vi säger att du är i startgroparna på starta eget, du har hittat en smart business med låga inköpskostnader eller låga omkostnader eller en ovanlig skönhetsbehandling som är så otroligt smart! Du vill att din produkt eller tjänst skall kännas lyxig. Helst av allt vill du att en riktig lyxlirare skall sukta efter att få använda ditt märke eller att använda din skönhetsbehandling.

Man skulle kunna säga att ett högt utpris ibland räcker , för visst är det väl så att man som individ tänker 'Ojj vad mycket dyrare den var, den är garanterat bättre än den billiga konkurrenten'
MEN även VART ditt varumärke syns! Dvs finns du tillgänglig överrallt, på Ica osv så är du heller inte lika exklusiv.

Vill du att slipsen skall synas på Owe Sundberg eller en av Jordan Belforts wolfpack? Vill du massera Owe eller Leonardo Dicaprio ? Ditt varumärke speglas av dina företagsdrag.

Det finns ett strategiskt tänk (skolade marknadsansvariga) bakom att Louis Vuitton inte säljs överallt samt varför Nike släpper skor i Limited Edition. Tänk på exempel de vita Nike Air Max som var så svåra att få tag i, alla ville ha dom. Dom slutade produceras och säljas och skapar hos oss konsumenter ett "måste ha begär" Limited.

Skapar du en billig massproduktion som skall vara lättillgänglig och passar alla målgrupper som slutkonsument , ja då kanske en varudaglighandel skall vara ditt huvudfokus.


"Man blir som man umgås" är ingen myt. Inte genom marknadsföringens ögon iaf!

Brains and balls! Alltid!

Likes

Comments

Mina äldsta vänner som känt mig under längre tid vet att jag vuxit upp i en "musikfamilj" Jag och min syster fick spela in egna låtar redan som 4-åringar tillsammans med pappa och mamma. Inskickade till "Småstjärnorna", antagen och framcastad till TV3's dansprogram Floorfiller som tonåring. Jag har även klätt framsidan på tidningen som 12-åring med pokal i högsta högg som vinnare av talangtävling. Koreograferat streetdance till alla barn som medverkat på Funky kids i Sverige. Varit förband till stora artister på nattklubbar som minderårig. Spelat in musik skapad av "Da Buzz" Ja listan kan göras lång.

Mina föräldrar har hjälp mig med allt! Mamma&pappa träffades när dom spelade i ett band och musik har därför varit en vardag och självklarhet för oss. Min pappa spelar mycket musik och många olika instrument och min mamma är en gudagåva på att hitta stämmor i sång. Att höra någon sitta och ta stämmor på varenda låt i bilen var riktigt störande som barn, vi kunde skrika på henne, TYST!

Men vad jag sedan insåg var att det här med att plocka ut stämmor kan vara svårt, men det satt undermedvetet fast i mig likt en tvättlapp i tröjan. Dvs när jag gick musiklektionerna i skolan så var detta en barnlek för mig. Vilket jag tackar min mamma innerligt för.

När jag gick sista året på gymnasiet (10 årsen) var det dax att testa sina vingar efter flera år hos sångpedagoger. Jag ansökte till en talangtävling. Det var över 1300 ansökningar, jag klättrade till final, 10 finalister som sen blev 4, som tillslut skulle bli 1! Jag tog hem hela skiten, lycklig som aldrig förr! Warner music stod bakom och jag satt där med ett skivkontrakt som väntade på en underskrift. (Kontrakten skulle skrivas med en manager som mellanhand och han skulle då ha en del av äganderätten till mina kreationer utan slutdatum)

Jag älskar att skapa, skriva eget, göra det med passion och känsla och i detta kontraktet stod det mellan raderna att jag inte hade någon form av äganderätt till mina egna verk. På vägen har jag mött många märkliga människor i musikbranchen, den ena är värre än den andra och alla försöker forma dig till en produkt som passar deras mål.

Vet ni vad, dom fick aldrig min underskrift! Jag spelade in singeln och den släpptes på Spotify ( hur skulle det se ut för tävlingsarrangörerna om det inte hade publicerats något? ;)

Jag tappade feeling för musiken i drygt 10 år från och till, jag ville inte vara en produkt. "Du borde göra SI, eller så" Jag ville skapa och producera och göra det för att det är roligt!


Idag , 10 år senare gör jag allting själv! Jag är så glad och tacksam att jag har en enveten magkänsla som hjälper mig att fatta beslut i vardagen, för det kan vara svårt som impulsiv tonåring ;) !


//Musikbarnet
Likes

Comments

Så glad, har äntligen investerat i en helt grym kompaktkamera! Här länge velat öka upp bildkvalitén på vardagsbilder och dylikt samt kunna fota på kvällstid (i mörker) och ändå kunna få ljusa och skarpa bilder. Den har även vridbar skärm, vinkla kameran , videofunktioner samt Wi-Fi. Det vill säga jag kan styra kameran med mobilen samt att bilderna läggs in i telefonen på en sekund.

Tänk vilka ljuvliga detaljbilder det går att fånga nu! :) //Happyface

Likes

Comments

Hitta dina energibanker genom det du tycker om. Varje människa besitter intressen och hobbys. Du har ett jobb du går till , kanske älskar du det! Perfekt! Det är så livet skall vara. Du lever en gång, fyll det med allt du brinner för. Tycker du om att sy? Kör!
Tycker du om att grotta ner dig i intressanta artiklar om sällsynta djur, gör det! Ta dig tid att göra det!

Jag är en sån där märklig sort som gillar kreativt skapande. Älskar fart och fläkt , färg och form, noter och toner. Jag ser fram emot sommaren 2017 när mina studier är över och jag kan börja förmedla bostäder! Väva in med mitt kreativa intresse , sitta som en parasit över fotograferna för att få till de perfekta bostadsbilderna, skriva texter till objektet som förmedlar både känslor och intresse. Dra visningar till en ny nivå(japp, jag har mängder med idéer för det) Jag personligen är inte duktig på att sy, men jag är en bulldozer på att kunna väva. Väva arbeten och intressen.

"Med detta sagt , do what you love and love what you do! That's when the magic pass through!"

Likes

Comments

​Linus Söderlund , så otroligt kreativ och duktig! In och följ Linus Youtube-kanal för mer videos och inspiration! 

Likes

Comments

Jag har tänkt på en sak.

Det finns ett magnetfält för mjukisar, vad menar jag nu? JO,

Inom kommunikation handlar det om att fånga upp den andra partens intresse och fokus. Ni vet , kallprat och mingelsnack. Du står bredvid en annan tjej på Rihanna-konsert, du kan då med största självsäkerhet peta tjejen på axeln och våga säga "-Fan vad grym hon är!" För du vet att till 99% så har denna tjej köpt biljetter för att hon älskar det Rihanna gör. Ni har uppenbart gemensamma nämnare och hade kunnat dricka vin och snacka Rihanna hela kvällen. Thats a fact!

Nu byter vi senario, du står i kassakön inne på Ica, det står en välklädd man i 30årsåldern och bläddrar i en tidning bland husannonser. Du vill ha kontakt och kastar ur dig "ja, vi får väl se.. huspriserna kanske går ner nu med Trump i ledningen" Där är en ren chansning och rent ut sagt , helt livsfarligt! Du antar att han tänker och tycker som du! Sannolikheten är stor för att majoriteten av dina vänner tänker som du. Men han är inte din vän, du har ingen aning. Kanske blir en fantastik öppning i kommunikationen , kanske Inte!

Nu kommer vi till det magnetiska fältet som jag valt att kalla det. Har du hört detta uttrycket någon gång?, "Åsikter om andra är den bästa gemenskapen" Om du samlar en trupp med osäkra mjukisar med låg självkänsla i ett och samma rum och det sitter en tavla på väggen så vet jag att planterar en av tjejerna ett frö om hur gräslig kvinnan ser ut på bilden så kommer den lilla armén av mjukisar att hålla med.

Tjejkväll, massa tjejer som du aldrig träffat förr. Hur fasen skall du hitta gemenskaper med dessa tjejer, hur? Detta är svårt, du vet inte om hon gillar Rihanna eller om hon gillar att Trump vann valet. Du har ingen som helst aning. Men du såg att ni båda är vän med "Anna" på Facebook. Anna är inte närvarande under kvällen. "-Jaha, du känner henne, kul. Hennes kille, är inte han lite konstig?!" Båda instämmer och mjukis-ligan får feeling. Så mycket feeling att de glömde av att prata om deras egna stoltheter i livet och hur duktiga dom är på att få till den perfekta Guacamolen.

Detta är sjukt men det är sant :) Jag hoppas från insidan av mitt hjärta att mina två barn växer upp med styrka, självsäkerhet! (jag försöker att berätta varje dag för dom hur duktiga dom är, hur fint dom målar, hur vackert dom sjunger med till Marcus&Martinus och hur mycket jag verkligen älskar dom) för jag hoppas att dom

vågar gå emot truppen, vara stolta över sig själva och deras mästerverk,

DRA AV DIG MJUKIS-BRALLAN för helvete! :)Likes

Comments

Gocciani gav oss favoriterna ifrån Luxury Look-serien. Arganolja , Balsamspray, Hårspray och den nya produkter BUN SNAP. En av gästerna testade denna hemma och berättade att det tog 30 sekunder att få upp en makalös donut. Det kallar jag effektivitet och tidsbesparing för oss tjejer. Snyggt både till vardags och till fest! Vi hade Christoffer på plats som arbetas på Gocciani som berättade om deras serie. Otroligt begåvad säljare som fick oss till både skratt och inspiration. Fantastktiskt jobb! Gjorde succé hos oss alla!

Rapunzel of Sweden gav oss schampo + Balsam , hårinpackning och en jätte god Hairmist. Testade den nu efter duschen och den är så himla clean i doften. Påminner lite om "Clean cotton" tummen upp!

Josefine fanns på plats och bidrog med fina presenter i goodie-bagsen samt en bra presentation om hennes företag. Tänk tanken av det väletablerade Glossy-box konceptet fast detta riktar sig till småbarnfamiljer. Man får hem en box med nya produkter på marknaden varje månad. Så grymt jobbat! Tack Josefine!

Lite vardagslyx i vintermörkret tyckte vi att alla tjejer skall ha! Blingbling! :)Favoriten i hyllan! Shapedrinks! Den gick hem hos alla tjejer, helt sockerfri och smak av äpple&Fläder samt Smultron & Gojibär. Dessa prydde hyllorna snyggt och smakade friskt! Helt i vår smak, tack bästa Shapedrinks!

Lustjakt fanns med i våra påsar, får se vad det blir för roligt :) hehe!

Vi fick äran att lotta ut den omtalade EOS-lampan ifrån AO Möbler. Gästerna fick även med sig en fin rabattkod lagom till jul. Tack AO möbler för att ni var med och förgyllde vår kväll, lampan var mycket populär bland gästerna.

"Allt inom Moet" var också med och tävlade ut fina priser till gästerna. Salong.e lottade ut den nya produkten Sugarbearhair, hårvitaminer. (Bild lånad av Lellesskafferi. )

Face of Nanny , Moa fanns på plats och berättade hur man får till den perfekta vardagssminkningen, tips och trix och ett jätte fint resultat på Elin Blomberg. Moa har sminkat bakom kulisserna på b.l.a P3-guldgalan och vi var väldigt glada att få ha henne på plats. Otroligt duktig.

God dryck stod för alkoholfritt rosé under kvällen event, jätte god!

Maria Nila gav en rosa ljusig påse till alla gäster med Shampoo+balsam och ett jätte bra torrshampoo.

Hanna stod för styling av ögonbryn till alla gäster under kvällen.

Joakim Bråse, vår fantastiska fotograf gjorde ett strålande jobb bland gästerna. Vi ser fram emot att få ta del av dina bilder ifrån kvällen Stort tack för att du var med och förgyllde vår kväll!

Linus Söderlund, stod för kamera och video under kvällen. Arrangerar snart ihop ett sammanfattning av kvällen. Fick bra klipp plus en drönare som flyger kring vår eventafton. Strålande jobb, vi är så glada att du var med och förgyllde kvällen, stort tack!


Sammanfattningsvis, detta är en kväll vi sent kommer att glömma! Stort tack till alla inblandade! Det blir fler event framöver så håll utkik!

Likes

Comments