Header


Många som jag pratar med som funderar på att byta jobb eller inriktning har en spärr. Spärren att kasta sig ut.
Våga "VÅGA" som vatten istället! 🌊

Exempel:
Nu har jag ju valt att bli ekonom eller undersköterska, eller gyminstruktör. Då kan jag ju inte bara välja att bli projektledare!" Stop, Va? 🙃

Se det såhär, hade du inte hoppat på den utbildningen så hade du inte mött din klasskamrat som i sin tur känner han som känner henne som känner honom som precis erbjöd dig ett jobb. Det är ju precis SÅ LIVET skall vara. Roligt! =)
Korsa banorna och våga. Se möjligheter och allt det positiva!
Tacka livet för alla möjligheter och möten med människor, tacka medmänniskorna för alla möjligheter du tilldelas sen kör!👊🏽☺Jag har precis skapat mig en hög våg av utmaningar,
MEN... jag kan simma😎👋🏽

Våga VÅGA 🌊

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Cover på Armin van Buuren's fantastiska "This is what it feels like" Caroline Cyrén/Hanna Cyrén/Mattias Edmark

Likes

Comments

Nu har jag skrivit ner några viktiga rader som jag tycker att du skall fundera över.

OBS! Detta har inte med min vardag att göra :)
Detta är ett allmänt tips till den "tacksamma" medmänniskan. Jag känner ett flertal vänner med det karaktäristiska draget. Detta har vi diskuterat många gånger och jag tänker skrika ut det en gång till!

Medmänniskan som lunkar iväg till samma arbete efter 25 år och vantrivs men vågar inte se sig om för andra arbetsmöjligheter utan skall vara "tacksam" att han har ett jobb.

Detta handlar om ett synsätt på viktiga val i vardagen. Jag diskuterar ofta med mina nära kring personligt värde, vad tillför du? Vilken kompetens besitter du? Vad är just du duktig på? DU har ett stort personligt värde.

D.v.s skall du vara nöjd eller skall din arbetsgivare vara nöjd? Vad sägs om bägge delarna? :) perfect match!
Våga tro på dig själv. Våga berätta, detta är jag jätte duktig på. En anställd hamnar ofta i en position, där du skall vara "tacksam" att du fått jobbet. Vänd på det, din arbetsgivare skall vara glad att den har dig och den faktiska kompetens du besitter.
Fundera över din "tacksamma" inställning och våga sträcka på dig, påvisa ditt personliga värde. Vad vill du åstadkomma med ditt liv?

Självklart skall man vara "tacksam" :) men glöm inte av på vägen hur otroligt begåvad DU är med all kunskap och din merit-bank i ryggsäcken.
Kunskap är rikedom!

Se dig själv som en tillgång, inte som en kostnad att vara "tacksam" för.
Tro på dig själv! Om inte du gör det, tror du att någon annan gör det? Nix.

DEN VIDRIGA JANTELAGEN
Du skall inte tro att du är något.
Du skall inte tro att du är lika god som vi.
Du skall inte tro att du är klokare än vi.
Du skall inte inbilla dig att du är bättre än vi.
Du skall inte tro att du vet mer än vi.
Du skall inte tro att du är förmer än vi.
Du skall inte tro att du duger till något.
Du skall inte skratta åt oss.
Du skall inte tro att någon bryr sig om dig.
Du skall inte tro att du kan lära oss något.

Låt oss krossa Jante!

Likes

Comments

Jag är så glad och tacksam på livet just nu. Jag är inne i ett flow, i ett motivationshjul.

Jag ser möjligheter, och försöker bortse från saker som kan stoppa mig. Jag har kommit till insikt med att mitt liv, är just mitt liv, och att jag kan göra vad jag vill med det. Det är ingen annan som bestämmer hur jag ska må, vad jag ska göra, hur jag presterar. Det är ju jag. Jag har kontrollen, och jag kan styra livet i vilken riktning jag vill.

Ditt liv, ditt välmående, din framgång och lycka ligger i dina egna händer. Visst känns det skönt? Sanera bort barriärer, det som jobbar emot, det som gör att ni försvagar er förmåga. Endast se möjligheter med allt, livet blir otroligt spännande då!

Om du och jag står på samma startsträcka, "jag" har hinder/måsten i sikte. "Jag" måste ta mig över...

"Du" har mållinjen i sikte, "du" ser möjligheter och rundar hindret eller kör limbo under och fortsätter framåt så förstår både du att jag att DU springer snabbare i mål, eller hur? :)

Möjligheter , inga måsten! Brains and balls

Likes

Comments

​Idag besökte jag Christian på Removed by Laser , centrala Göteborg för att prova på den omtalade behandlingen "Hollywood behandling" (Carbon Laser peeling) Man får på en mask , aktivt kol som torkar in på huden sedan sprängs ojämnheter och dylikt bort med laser. Resultatet är otroligt, man blir jämn och fin och skavankerna är all gone! Som en porslinsdocka i hyn. Nu vet jag varför Cameron Diaz ser ut som hon gör! Haha! 

Detta är perfekt att ge bort till den du tycker om på alla hjärtans-dag! Vem vill inte ha perfekt hy ? Passar både tjejer och killar som vill ha en uppfräschning i ansiktet! Ring Christian på 0728-592915 och uppge Caroline så får du 30% rabatt på din behandling! (ord.pris 3495,-) Ditt pris 2446,- 

http://removedbylaser.se/sv/Likes

Comments

Detta är ganska logiskt. Vi säger att du är i startgroparna på starta eget, du har hittat en smart business med låga inköpskostnader eller låga omkostnader eller en ovanlig skönhetsbehandling som är så otroligt smart! Du vill att din produkt eller tjänst skall kännas lyxig. Helst av allt vill du att en riktig lyxlirare skall sukta efter att få använda ditt märke eller att använda din skönhetsbehandling.

Man skulle kunna säga att ett högt utpris ibland räcker , för visst är det väl så att man som individ tänker 'Ojj vad mycket dyrare den var, den är garanterat bättre än den billiga konkurrenten'
MEN även VART ditt varumärke syns! Dvs finns du tillgänglig överrallt, på Ica osv så är du heller inte lika exklusiv.

Vill du att slipsen skall synas på Owe Sundberg eller en av Jordan Belforts wolfpack? Vill du massera Owe eller Leonardo Dicaprio ? Ditt varumärke speglas av dina företagsdrag.

Det finns ett strategiskt tänk (skolade marknadsansvariga) bakom att Louis Vuitton inte säljs överallt samt varför Nike släpper skor i Limited Edition. Tänk på exempel de vita Nike Air Max som var så svåra att få tag i, alla ville ha dom. Dom slutade produceras och säljas och skapar hos oss konsumenter ett "måste ha begär" Limited.

Skapar du en billig massproduktion som skall vara lättillgänglig och passar alla målgrupper som slutkonsument , ja då kanske en varudaglighandel skall vara ditt huvudfokus.


"Man blir som man umgås" är ingen myt. Inte genom marknadsföringens ögon iaf!

Brains and balls! Alltid!

Likes

Comments

Mina äldsta vänner som känt mig under längre tid vet att jag vuxit upp i en "musikfamilj" Jag och min syster fick spela in egna låtar redan som 4-åringar tillsammans med pappa och mamma. Inskickade till "Småstjärnorna", antagen och framcastad till TV3's dansprogram Floorfiller som tonåring. Jag har även klätt framsidan på tidningen som 12-åring med pokal i högsta högg som vinnare av talangtävling. Koreograferat streetdance till alla barn som medverkat på Funky kids i Sverige. Varit förband till stora artister på nattklubbar som minderårig. Spelat in musik skapad av "Da Buzz" Ja listan kan göras lång.

Mina föräldrar har hjälp mig med allt! Mamma&pappa träffades när dom spelade i ett band och musik har därför varit en vardag och självklarhet för oss. Min pappa spelar mycket musik och många olika instrument och min mamma är en gudagåva på att hitta stämmor i sång. Att höra någon sitta och ta stämmor på varenda låt i bilen var riktigt störande som barn, vi kunde skrika på henne, TYST!

Men vad jag sedan insåg var att det här med att plocka ut stämmor kan vara svårt, men det satt undermedvetet fast i mig likt en tvättlapp i tröjan. Dvs när jag gick musiklektionerna i skolan så var detta en barnlek för mig. Vilket jag tackar min mamma innerligt för.

När jag gick sista året på gymnasiet (10 årsen) var det dax att testa sina vingar efter flera år hos sångpedagoger. Jag ansökte till en talangtävling. Det var över 1300 ansökningar, jag klättrade till final, 10 finalister som sen blev 4, som tillslut skulle bli 1! Jag tog hem hela skiten, lycklig som aldrig förr! Warner music stod bakom och jag satt där med ett skivkontrakt som väntade på en underskrift. (Kontrakten skulle skrivas med en manager som mellanhand och han skulle då ha en del av äganderätten till mina kreationer utan slutdatum)

Jag älskar att skapa, skriva eget, göra det med passion och känsla och i detta kontraktet stod det mellan raderna att jag inte hade någon form av äganderätt till mina egna verk. På vägen har jag mött många märkliga människor i musikbranchen, den ena är värre än den andra och alla försöker forma dig till en produkt som passar deras mål.

Vet ni vad, dom fick aldrig min underskrift! Jag spelade in singeln och den släpptes på Spotify ( hur skulle det se ut för tävlingsarrangörerna om det inte hade publicerats något? ;)

Jag tappade feeling för musiken i drygt 10 år från och till, jag ville inte vara en produkt. "Du borde göra SI, eller så" Jag ville skapa och producera och göra det för att det är roligt!


Idag , 10 år senare gör jag allting själv! Jag är så glad och tacksam att jag har en enveten magkänsla som hjälper mig att fatta beslut i vardagen, för det kan vara svårt som impulsiv tonåring ;) !


//Musikbarnet
Likes

Comments

Så glad, har äntligen investerat i en helt grym kompaktkamera! Här länge velat öka upp bildkvalitén på vardagsbilder och dylikt samt kunna fota på kvällstid (i mörker) och ändå kunna få ljusa och skarpa bilder. Den har även vridbar skärm, vinkla kameran , videofunktioner samt Wi-Fi. Det vill säga jag kan styra kameran med mobilen samt att bilderna läggs in i telefonen på en sekund.

Tänk vilka ljuvliga detaljbilder det går att fånga nu! :) //Happyface

Likes

Comments

Hitta dina energibanker genom det du tycker om. Varje människa besitter intressen och hobbys. Du har ett jobb du går till , kanske älskar du det! Perfekt! Det är så livet skall vara. Du lever en gång, fyll det med allt du brinner för. Tycker du om att sy? Kör!
Tycker du om att grotta ner dig i intressanta artiklar om sällsynta djur, gör det! Ta dig tid att göra det!

Jag är en sån där märklig sort som gillar kreativt skapande. Älskar fart och fläkt , färg och form, noter och toner. Jag ser fram emot sommaren 2017 när mina studier är över och jag kan börja förmedla bostäder! Väva in med mitt kreativa intresse , sitta som en parasit över fotograferna för att få till de perfekta bostadsbilderna, skriva texter till objektet som förmedlar både känslor och intresse. Dra visningar till en ny nivå(japp, jag har mängder med idéer för det) Jag personligen är inte duktig på att sy, men jag är en bulldozer på att kunna väva. Väva arbeten och intressen.

"Med detta sagt , do what you love and love what you do! That's when the magic pass through!"

Likes

Comments

​Linus Söderlund , så otroligt kreativ och duktig! In och följ Linus Youtube-kanal för mer videos och inspiration! 

Likes

Comments